ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید لپ تاپ تا 1300

emotion2
03-04-2015, 10:02
سلام دوستان. میخواستم یه لپ تاپ بگیرم در حد 1300 که باهاش فقط بازی کنم.( روزی حد اقل 10 ساعت) بودجم ازین بیشتر نیست. درضمن بازیای گرافیک سنگینم نمیخوام بازی کنم در حد world of warcraft
یه سوال دیگه هم داشتم, به نظرتون میشه به سایت اعتماد کردو از سایت خرید؟(البته با گارانتی) چون قیمتهای تو سایت نسبتا از قیمتهای شهر ما بهتره
مرسی از نظراتتون

a_bayan
03-04-2015, 10:37
سلام دوست عزیز...ببینید بودجه شما برای خرید لپتاپ گیم خیلی کمه.یعنی الان با حدود 3.5میلیون میشه بازیای جدید رو روی گرافیک نسبتا مناسب بالا اورد......و لپتاپایی که توی بازار هستن با قیمت 1300 عموما اصلا کارت گرافیک مجزا ندارن...من فقط یه پیشنهاد به شما دارم.اگه تو خونه امکان بازی کردن دارین میتونین با همین پول و نهایتا 200افزایش بودجه یدونه پلی استیشن4 بگیرین و تا حدود 10 سال دیگه از تعویضش بی نیاز باشین...میتونین هم یدونه پلی استیشن 3 کپی خور بگیرین که قیمت بازی هاش هم کمتر تموم شه براتون

emotion2
03-04-2015, 14:52
سلام دوست عزیز...ببینید بودجه شما برای خرید لپتاپ گیم خیلی کمه.یعنی الان با حدود 3.5میلیون میشه بازیای جدید رو روی گرافیک نسبتا مناسب بالا اورد......و لپتاپایی که توی بازار هستن با قیمت 1300 عموما اصلا کارت گرافیک مجزا ندارن...من فقط یه پیشنهاد به شما دارم.اگه تو خونه امکان بازی کردن دارین میتونین با همین پول و نهایتا 200افزایش بودجه یدونه پلی استیشن4 بگیرین و تا حدود 10 سال دیگه از تعویضش بی نیاز باشین...میتونین هم یدونه پلی استیشن 3 کپی خور بگیرین که قیمت بازی هاش هم کمتر تموم شه براتون

عزیز دلم منم که گفتم برا بازیای گرافیک سنگین نمیخوام! من Pc خونگیم رمش 2 هستش گرافیک 1 همیشه هم روشنه مشکلی هم نداره! برا یازی مثل World of warcraft با گرافیک متوسط کوچکترین لگ و دلی ایجاد نمیکنه!!!!!!!!!!!

Amir-Rainman
03-04-2015, 17:49
عزیز دلم منم که گفتم برا بازیای گرافیک سنگین نمیخوام! من Pc خونگیم رمش 2 هستش گرافیک 1 همیشه هم روشنه مشکلی هم نداره! برا یازی مثل World of warcraft با گرافیک متوسط کوچکترین لگ و دلی ایجاد نمیکنه!!!!!!!!!!!

دوست عزیز، دوستمون a_bayan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درست میگن
شما با 1300 میتونین لپ تاپی بگیرین که کارای word رو انجام بدین و وب گردی و آهنگ و فیلم و این چیزا ...
پردازنده لپ تاپ هایی تو این رنج قیمت بتونن از پس انگری برد بر بیان فقط !

با این حال تا 1300 من مدل لنوو G5070 رو پیشنهاد میدم که برای فیلم و آهنگ و وب گردی خوبه

emotion2
03-04-2015, 19:46
به نظرتون
Lenovo ThinkPad Edge E531 - Iاز
Lenovo Essential G5070 - B بهتر نیست ؟؟؟

a_bayan
03-04-2015, 20:19
در ضم اگه اطلاعاتی در این ضمینه ندارید الکی نظر ندید
واقعا واسه شما...
به هر حال تمام کسانی که میان اینجا نظر میدن بدون هیچ گونه چشم داشته و چیزی به کسی نمی ماسه...نظر من هم یکی از گزینه های روی میز شما بود که میتونین بهش فکر کنین.....اگر هم خوشتون نیومد نیازی نیست تخریب شخصیت کنین

"
در ضم اگه اطلاعاتی در این ضمینه ندارید الکی نظر ندید "

خیلی ممنونم شناخت منو نسبت به خودم بیشتر کردید...هنوز اون قدر با تجربه و با اطلاعات نیستم و نمیدونم با یه فرد بی منطق چجوری صحبت کنم...من نیومدم اینجا اطلاعاتم رو

به رخ کسی بکشم!!!اینجا همه اساتید ما هستن!!!

emotion2
04-04-2015, 07:27
یعنی 1 نفر اینجا نیست مارو یه راهنمایی کنه ؟؟ منو باش فکر میکردم اینجا چقد فعاله :))

Public Enemy
04-04-2015, 07:43
دوست عزیز کاربران سعی می کنند در صورت امکان در اولین فرصت به سوالات کاربران پاسخگو باشند . لطفا شکیبا باشید

Amir-Rainman
04-04-2015, 09:38
به نظرتون
Lenovo ThinkPad Edge E531 - I

از
Lenovo Essential G5070 - B بهتر نیست ؟؟؟

پردازنده گرافیکش نسبتاً از G5070 ضعیف تره اما به دلیل پردازنده قوی ترش بهتره E531 رو بگیرین

E531 زاویه دید خیلی محدودی داره ، بهتره قبل از خریداری سعی کنین کمی باهاش کار کنین تا ببینید مناسبتون هست یا نه .

hesam.ah
11-04-2015, 23:37
دیجیکالا تو \یشنهاد ویژه لنوو g510 گزاشته 1399 هزار تومان...
cor i3 30000M
hdd 500
vga 2gig real
4gb ddr3
بهترین مورد واسه بازی با بودجه شما

hossputer7
13-04-2015, 18:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکمی گرونتره بودجتونه ولی خوبه