ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کیفیت صفحه نمایش کدامیک از این دو لب تاپ بالاتر است؟

david-ebi
25-03-2015, 23:54
سلام.من بین این دو مدل لب تابی که خواهم گفت موندم.همه چیزشون مثل همه.اصلا هم نام برند برام مهم نیست.فقط چیزی که برام مهمه اینه که بدونم کیفیت مانیتور کدوم یکی از این دو تا لب تاپ بیشتره.(هر دو فول اچ دی هستند)البته لب تاپ لنوو گرافیکش 4 گیگ هست و لب تاپ ایسر 2 گیگ هست(اما چیپستهای گرافیک یکی هست).بقیه چیزاشون یکی هست.حالا فقط کیفیت مانیتور برام مهمه.کارم هم دیدن فیلمهای hd و full hd هست و بعدشم گیم.
Lenovo IdeaPad Z5070 - B
Acer Aspire V3-572G-79WZ
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشخصات لب تاپ لنوو

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشخصات لب تاپ ایسر

fonixhd
26-03-2015, 08:35
من بین این دو Acer Aspire V3-572G-79WZ رو ترجیح میدم . امتحانش رو پس داده و مثل لنوو تازه وارد درایران نیست .

david-ebi
26-03-2015, 15:29
با تشکر از دوست عزیز fonixhd من بیشتر میخواهم از کسانی که کیفیت صفحه نمایش این دو تا رو دیدن یا از جای معتبری از کیفیت صفحه نمایش این دو تا مطلعند درباره کیفیت صفحه نمایش این دو لب تاپ سوال کنم.کدوم یکی پرنورتر و واضحتر و شفافتر هستش؟متشکرم.

HOJ-JAT
26-03-2015, 18:11
سایت notebook cheak رو ببنید...

david-ebi
26-03-2015, 20:47
سایت notebook cheak رو ببنید...

دیدم.حتی در سایتهای ایرانی ترجمه فارسی رویوها رو هم دیدم.اما بازم چیز آنچنانی دستگیرم نشد:n13::V25:

Public Enemy
27-03-2015, 18:04
یه نکته ای رو بگم اشتباه خیلی از دوستان هستش.

هیچکدام از این review ها منبع مناسبی برای انتخاب نیستند . همیشه نظرات خریداران محصول در ارتباط با محصول قابل اطمینان تر هستش تا بررسی ها .

دلیلیش هم طراحی سفارشی سخت افزار ها با توجه به درخواست شرکت هستش .

طبیعتا برخی از قطعات لپ تاپ در یک مدل ممکنه با قطعات لپ تاپ دیگه متفاوت باشه . صفحه نمایش لپ تاپ هم از این قاعده مستثنی نیست .

هیچ تضمینی وجود نداره لپ تاپی که شما می خرین از صفحه نمایش مدل مشابه بررسی شده توی بررسی های تخصصی استفاده شده باشه . دلیلشم اینه که لپ تاپ ها سفارشی ساخته میشن . شاید 90 % صفحه نمایش های لپ تاپ های موجود در ایران مغایر با مدل صفحه نمایش بررسی شده توی سایت های تخخصی باشند .

به صورت تجربه شخصی با بررسی حدود 30 لپ تاپ مختلف متوجه شدم هیچکدام از صفحه نمایش معرفی شده در سایت های تخصصی استفاده نمی کنند .

یادتون باشه ممکنه در یک مدل لپ تاپ از پنل های متفاوت و مدل های متفاوت استفاده بشه که قطعا کیفیت متفاوت تر از اون چیزی که توی سایت های تخصصی اشاره شده خواهد بود

لذا من همیشه تاکید می کنم در ارتباط با این مسایل به انجمن های تخصصی مراجعه کنین و نظر خریداران رو جویا بشین . هرچند ممکنه بازهم مدل انتخابی شما با مدلی که سایر خریداران خریدند دقیقا یکی نباشه . اما احتمال اینکه تقریبا یکی باشند بیشتر هستش