PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کم شدن رم و برنگشتن آن

arashhr1169
25-03-2015, 15:25
با سلام و خسته نباشید
دوستان من حدود سه ماه پیش برنامه مجازی سازی vmware رو نصب کردم و بعد اندروید مجازی سازی کردم بعد از مجازی سازی اندروید خوشم نیومد و برنامه رو پاک کردم . زمان نصب مقدار 1.5 گیگ رم به برنامه اختصاص دادم الان بعد از نصب چندباره ی ویندوز هنوز مقدار مم برنگشته . و اینکه وارد پروپرتیس میشم میزنه ram4gig(2.4usable)و به عبارتی سیستمم کاملا غیر استفاده شده از لحاظ رمی . تورو خدا سریعتر کمکم کنید تا لپتاپو نشکوندم

Public Enemy
25-03-2015, 16:59
با سلام و خسته نباشید
دوستان من حدود سه ماه پیش برنامه مجازی سازی vmware رو نصب کردم و بعد اندروید مجازی سازی کردم بعد از مجازی سازی اندروید خوشم نیومد و برنامه رو پاک کردم . زمان نصب مقدار 1.5 گیگ رم به برنامه اختصاص دادم الان بعد از نصب چندباره ی ویندوز هنوز مقدار مم برنگشته . و اینکه وارد پروپرتیس میشم میزنه ram4gig(2.4usable)و به عبارتی سیستمم کاملا غیر استفاده شده از لحاظ رمی . تورو خدا سریعتر کمکم کنید تا لپتاپو نشکوندم

معمولا این مشکل برمیگرده به نسخه ویندوز . آیا از ویندوز 32 بیتی استفاده می کنین ؟

arashhr1169
26-03-2015, 00:09
بله ویندوز 32 بیتی 8.1 تمام نسخه هاشو نصب کردم همین بود حتی یه 7 هم نصب کردم باز هم برنگشت . البته این اتفاق پریدن بعد از نصب اون برنامه مجازی ساز اتفاق افتاد

Public Enemy
26-03-2015, 00:15
ارتباطی به مجازی ساز نداره . مشکل از 32 بیتی بودن ویندوز شماست . ویندوز 32 بیت نمی تواند بیشتر از 4 گیگ رم رو ساپورت کنه و همیشه میزانی کمتر از 4 گیگ رو برای استفاده نشون میده .
مشکل به راحتی با نصب ویندوز 64 بیتی حل میشه

arashhr1169
26-03-2015, 00:29
ارتباطی به مجازی ساز نداره . مشکل از 32 بیتی بودن ویندوز شماست . ویندوز 32 بیت نمی تواند بیشتر از 4 گیگ رم رو ساپورت کنه و همیشه میزانی کمتر از 4 گیگ رو برای استفاده نشون میده .
مشکل به راحتی با نصب ویندوز 64 بیتی حل میشه

ببینید قبل مجازی سازی میگفت شما دارید از 4 گیگ رم استفاده میکنید ولی الان میگه دارید از 2.4 گیگ رم استفاده میکنید . یعنی 64 بیت نصب کنم اوکی میشه میشه 4گیگ کامل ؟