مشاهده نسخه کامل
: تحصیلات یا کار آزاد = ؟ بیکاری .....
تحصیلات یا کار آزاد !!! نظر شما مهم است .....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به توجه به افرادی که دیدم و شناختم به نتیجه ای رسیده ام . تصمیم گرفتم تاپیکی بزنم و با هم کمی بحث کنیم .
واقعیتش این هست که یک بازه زمانی به وجود اومده که حدودا فکر کنم از ابتدای سال 89 باشه تا به حال که سال 94 هست. خیلی چیز ها دست به دست هم دادن که بیکاری به طور قابل توجهی درصدش بسیار بالا رود .
خیلی موارد در افزایش بیکاری موثر بودند مانند : رشد قارچی دانشگاه ها (نظیر آزاد و علمی و کاربردی )و برداشتن کنکور ورودی کاردانی و کارشناسی و عدم سخت گیری در پذیرش دانشجو ، مدرک گرایی ، بند پ (پارتی) ، تحریم ، عدم مدیریت
صحیح ، عدم تخصص و مهارت افراد ، عدم آموزش موارد کاربردی در دانشگاه ها و ........ خیلی چیز های دیگه .
بگذریم ....
لاقل چیزی که من دورو برم میبینم اینه که خیلی ها که درس نخوندن و زدن کار آزاد خیلی موفق تر بودند تا کسی که درس خوند !!!
مثالش خود من که لیسانس و بیکارم . زمانی که من شروع به تحصیل کردم یکی از آشناها با این که نخبه بود و هوش بالایی داشت . ترک تحصیل کرد و حرفه ای را شروع کرد و الان وضعش 10 برابر من بهتر هست .
نظرم اینه که الان هزاران تحصیل کرده بیکار هست ، بیکاری در کسانی که تحصیل نکرده اند کمتر است .
کمی نگاه به دور و اطرافتون و دیدن وضعیت کسانی همزمان با شما که تحصیل کرده اید کاری ازاد را شروع کرده اند همه چیز را آشکار میکند ...
در یک کلام ..... عکس زیر گویای همه چیز است .
در نظر سنجی شرکت کنید و نظرتون رو بگید . :n40:
ملا نصرالدین
24-03-2015, 22:21
ببینید اینجوری نیست که صرفا بشه یکیش رو انتخاب کرد
پول خوبه....ولی فکر کنید توی یه جمعی نشستید همه کلی حرف برای گفتن دارند ولی اون کسی که هیچ اطلاعاتی در مورد هیچ چیزی نداره نمیتونه حرف بزنه.حالا هر چقدر هم که پولدار باشه
بی پولی هم که خب خیلی سخته
به نظر من بهتره در عین حال که هدفمون رو روی یک چیز متمرکز کرده ایم مثلا پول در اوردن ..به کسب علم هم بپردازیم
حالا حتما لازم نیست دانشگاه بریم مدرک بگیریم ...
یا اگر دانشگاه میریم سعی کنیم در کنار درس کار کنیم و پول جمع کنیم
A.M.D.D.E.V.I.L
24-03-2015, 22:33
دانشگاه رفتن فقط به خاطر مدرک گرفتن نیست . خیلی اتفاقا تو دانشگاه میفتن که یک فرد دانشگاه رفته رو متمایز میکنن از فرد دانشگاه نرفته . یا به عبارت بهتر ، برای فرد دانشگاه نرفته سخت تر خواهد بود بعضی پروسه های اجتماعی .
djbehnam73
24-03-2015, 22:40
با من که بود کلا سال اول دبستان رو هم نمی خوندم
ولی مشکل اینه جامعه نیازمند افراد درس خونده هست
Mohammad Yek110
24-03-2015, 22:42
وای خدا بالاخره یه تاپیک مفید :n19:
سلام
به نظرم کار آزاد داریم تا کار آزاد ...
بعضی کارای آزاد هستن که اگه بخواین از طریق تحصیل به درامدش برسید خیلی باید سختی بکشید و کلی از عمرتون هم میگذره ... اگه شرایطش باشه من کار آزاد رو پیشنهاد میدم + تحصیل در حدی که عرفه و جوونی که شغل خوبی داره برای ازدواج (با توجه به این موج مدرک گرایی) به مشکلی بر نخوره ...
البته که جوامع به دانشمند هم نیاز دارند اما نه هر جامعه ای :27:
Mr_100_dolari
25-03-2015, 01:35
پول خوبه....ولی فکر کنید توی یه جمعی نشستید همه کلی حرف برای گفتن دارند ولی اون کسی که هیچ اطلاعاتی در مورد هیچ چیزی نداره نمیتونه حرف بزنه.حالا هر چقدر هم که پولدار باشه
نمیدونم واقعا چی میشه گفت ...
اگر قرار نباشه بحث خیلی تخصصی در مورد رشته خاصی باشه که احتمالا به غیر از همون افرادی که تخصص همون رشته رو دارند هیچ فرد دیگه ایی هم حرفی در اون ضمینه نداشته باشه بقیش بیشتر شبیه توهم هستش که فکر کنیم کسی که پول دار شده (از ابتدا پولدار یا بچه مایه دار نبوده) از خیلی از چیزها اونم تو جامعه ما اطلاعاتی نداشته باشند ...
اتفاقا این نوع افراد حتی اگر تحصیلات آنچنانی هم نداشته باشند در هر ضمینه ایی که فکرشو کنید / اجتماعی / سیاسی / اقتصادی و ... خیلی از آدم های دور و برشون هم اطلاعات و تجربیاتشون بیشتره و هم حرف زیاد برای گفتن دارند که اگر غیر از این بود احتمالا الان همه پولدار بودن ...
چیزی که به شخصه بارها در مورد افراد پولدار دیدم این بوده که به مراتب فکرشون در هرضمینه ایی مخصوصا اقتصادی چندین سال از عوام مردم به اصطلاح روشن فکر جلوتر هستش و موقعه ای که اکثریت عوام در افکار روتین خود اندر خم یک کوچه طی طریق میکنند اون ها چندین سال جلوتر در حال حرکت هستند ...
Mehrshad-msv
25-03-2015, 01:58
هردو در کنر هم زیباست. ولی خب جامعه ما جوریه که (منظورم محیطش هست) تو هر کدومش بری مجبور می شی فقط اونو ادامه بدی البته اگر زیر دیوار فقر باشی:n01:
god of war 2
25-03-2015, 02:11
نظر من حداقل راجب رشته خودم كامپيوتر-نرمافزار اينه كه بجز يكي دو مورد دانشگاهاي خوب كشور هر دانشگاه ديگه ايي قبول شديد ب هيچ عنوان نريد ب اين دليل ك هيچ مطلب علمي مفيدي ب شما ياد نخواهند داد كما اينكه خود استاد دانشي راجب اون مطلب نداره ك بخواد ب دانشجو انتقال بده. فقط چند سال از وقت شما + كلي هزينه كاملا ب هدر ميره و نهايتا با يك مدرك كارشناسي يا حتي كارشناسي ارشد به عنوان يك شخص با سواد جامعه هيچ تخصصي نداريد!!
اگر واقعا دنبال دانش روز تو اين حوزه هستيد بايد خودتون زحمت بكشيد و مطالعه كنيد و از مطالب منسوخ اساتيد دانشگاه دوري كنيد.
شب خوش.
ronin_2607
25-03-2015, 08:52
سلام، به عنوان كسي كه مدرك كارشناسي ارشد مهندسي عمران از يكي از دانشگاه هاي تراز اول ايران داره، بايد بگم به نظر من بري دنبال كار آزاد موفق تري، من جز استرس و اعصاب خوردي هيچ خيري از درس خوندن و كار كردن با مدرك مهندسي نديدم. متاسفانه تو مملكت ما كوچكترين ارزشي براي علم و دانش قائل نيستن، حقوق كم و با تاخير چند ماهه چيزيه كه انتظارتو مي كشه. در حالي كه اگه كنار خيابان سبزي بفروشي درامدت به روزه و با تورم وحشتناك حال حاضر درآمد روزانه مهمه ، يعني ١٠ ميليون تومن الان تو همين ساعت ١٠ ميليون مي ارزه فردا يا يك هفته ديگه اين پول ارزششو از دست داده. البته من از وضعيت بازار خيلي اطلاع ندارم، قطعا اونجا هم مشكلاتي وجود داره و نبايد انتظار مدينه فاضله داشت، مورد بعدي اينه اگه ميخواي درس بخوني رشته هاي شاخه علوم تجربي خيلي بهترن مثل پزشكي يا دندان پزشكي يا حتي يك كارشناسي ساده بهداشت و پرستاري. آينده شغلي بهتري دارن. من ديدم كه ميگم، خودتم تحقيق كن، دنبال مهندسي نرو كه بدون سرمايه فقط بايد براي ديگران جون بكني و آخرشم حقوق حقتو نميدن و يا با ٥ ٦ يا حتي ٧ ماه تاخير ميدن. ديگه خود داني.
پسر عموي خود من حتي ديپلمشم نگرفت، مدتي تو آژانس بود مدتي بازار و حتي رستوارن كار مي كرد، تا اينكه كم كم جاي خودشو تو بازار باز كرد. البته پدرش كمك زيادي بهش كرد. ماشالله الان خونه و ماشين خوب داره و خلاصه بگم من حالا حالاها بايد زور بزنم كه خونه اي كه اون چند سال قبل تو وليعصر تهران خريد من بتونم اجاره كنم، خريد پيشكش.
Captain_America
25-03-2015, 09:23
فقط کار آزاد تحصیلات نه تنها پشیزی نمیارزه بلکه چند سال از عمرتون رو که میشه کلی تجربه کاری بدست آورد رو می سوزونه.
من چهار سال کارشناسی دو سال سربازی دو سال هم ارشد ، خدا رو شکر کار آزاد میکردم همیشه مگرنه الان همکلاسی هام رو میبینم همه یا از دم بیکار یا سرکاری میرن که خرج رفت و آمدشون هم به زحمت در میارن!
اگه بشه زمان رو عقب کشید تا دیپلم گرفتم میرم خدمت بعدش وقتم رو کامل میزارم رو کار آزاد اون انرژی که تو جوانی میشه رو کار گذشت رو برای درس و دانشگاه مصرفش نکنید. مدرک هم خواستید الان که ماشاا... تا دلتون بخواد انواع و اقسام دانشگاه با هر جور مدرکی که دوست داشتید میتونید واسه خودتون بگیرید.
Demon King
25-03-2015, 11:09
فقط کار آزاد تحصیلات نه تنها پشیزی نمیارزه بلکه چند سال از عمرتون رو که میشه کلی تجربه کاری بدست آورد رو می سوزونه.
من چهار سال کارشناسی دو سال سربازی دو سال هم ارشد ، خدا رو شکر کار آزاد میکردم همیشه مگرنه الان همکلاسی هام رو میبینم همه یا از دم بیکار یا سرکاری میرن که خرج رفت و آمدشون هم به زحمت در میارن!
اگه بشه زمان رو عقب کشید تا دیپلم گرفتم میرم خدمت بعدش وقتم رو کامل میزارم رو کار آزاد اون انرژی که تو جوانی میشه رو کار گذشت رو برای درس و دانشگاه مصرفش نکنید. مدرک هم خواستید الان که ماشاا... تا دلتون بخواد انواع و اقسام دانشگاه با هر جور مدرکی که دوست داشتید میتونید واسه خودتون بگیرید.
خیلی از افراد مخالف با نظر شما هستند و کاملا پشیمان از اینکه ترک تحصیل کرده و به کار آزاد پرداختند ...
جالب اینه که میفرمایید تحصیل کردن و علم آموزی عمر شما رو به هدر میده!!!!
کار آزاد برای کسب حرفه و تجربه در کنار تحصیلات. نظر من این هست ...
باید برای علم ارزش قائل شد حتی اگه هیچ ثروتی برای ما نیاره. علم از مقام خاصی برخورداره که شایسته احترامه. اونهایی که برای علم احترامی قایل نیستند یا علمشون, علم مدرکی هست یا شاید هم علم رو تنها ماشین ثروت سازی میدونند ...
اگر احیانا با مدرک کاری گیر افراد نیاد اگه کنارش حرفه ای رو بلد باشند, اون موقع به کار آزاد میپردازند ...
وقتی افرادی باشند که علم رو از دید ثروت اندوزی اون نگاه کنند, کشور به جایی خواهد رسید که هم اکنون هست. یعنی هر بی احترامی به مقام علم ...
بستگی داره به شزایط فرد !
من کسانی رو میشناسم که زدن تو کار آزاد و تا حدودی موفق شدن ولی باز هم پای حرفاشون که میشینم میگن که ای کاش درس خونده بودیم و کسانی هم میبینم که الان تحصیل کرده هستن و میگن که ای کاش کار ازاد کرده بودیم !
خودم الان ترم اخر کارشناسی ام.رشته م هم شیمیه و متاسفانه هنگام درس خوندن کاری نکردم و کارهای مرتبط با رشته هم تا مدرک نگیری گیرت نمیاد.رشته های دیگه حداقل یه کاری میتونن بکنن.الان اگر زمان به عقب برگرده 100 % به رشته های فنی فکر میکنم.کار ازادی که ثبلش دوره اموزشی رفته باشی.
قبلا موج رفتن به دانشگاه و مدرک بود ولی الان توی نسل های جدید میبینیم که کم کم دارن به سمت کارهای تجربی و ... رو میارن.
متاسفانه کار ازاد هم با توجه به شرایط کنونی کشور زیاد حساب و کتاب نداره.شب میخابی صبح ورشکست شدی یا برعکس.
Alireza SM
25-03-2015, 11:23
وقتی بالغ بر 50 هزار پزشک بیکار داشته باشیم و چندصدهزار مهندس بیکار، میشه متوجه شد که دیگه اون دوران که میگفتن اگه خوب درس بخونی واست کار هست!! سپری شده. به نظر شخص بنده کار فقط یعنی کار آزاد. بقیه کارها ریسک هستن. من مشاور کنکور هستم و به شاگردام برای انتخاب رشته هم کمک میکنم. همیشه توصیه کردم که رشته ای رو انتخاب کنن که با خرید و فروش ارتباط داشته باشه نه با علم !
از بین کلیه رشته های دانشگاهی که من میشناسم رشته داروسازی و تخصص های رادیولوژی و پاتولوژی و پوست و چشم در پزشکی و همینطور رشته دندانپزشکی هستن که درآمد مطمعن دارن اگر عمیقتر به این رشته ها نگاه کنیم میبینیم که دلیل مطمعن بودن درآمد این رشته ها، ارتباطشون با خرید و فروش و معامله و تا حدودی شغل آزاد بودنشون هست.
خودم اگه مغازه نداشتم و اجارش نداده بودم بعید بودم پامو بزارم توی دانشگاه.
SNOW PATROL
25-03-2015, 12:02
فکر نکنم کسی در اون جایگاه باشه که بخواد بگه کلن درس خوندن خوبه یا بده !
اینم شده حکایت کارت پایان خدمت که یه عده میگن به هیچ دردی نمیخوره بعضی هم میگن واجبه !
فکر کنم هرکس باید به اون درجه از درک و فهم رسیده باشه که بتونه در مورد زندگی خودش تصمیم بگیره
+++
یه سر به این مراکز انجام تحقیق و پروژه های دانشگاهی بزنید ببینید چه خبره !! وقتی دانشجو سر خودش کلاه میزاره دیگه چه انتظاری از اساتید هست که بخواد علم اموزی کنه !!!
SADEGH 7
25-03-2015, 16:00
سلام
ببنید الآن متاسفانه طرز فکری که من تو قشر دانشجو (و کمی قبل و بعدش) می بینم، متاسفانه از پایه غلط هستش. البته مسلما دارم راجع به اکثریت صحبت می کنم. و طبق فرهنگ معین، اکثریت می تونه حتی 51% باشه.
از قبل دانشگاه شروع می کنم میام جلو (تمام صحبتم راجع به رشته های غیر پزشکی و دانشگاه های عادی هستش(منظورم از دانشگاه عادی، دانشگاهی غیر از شریف و امثالش هست.)):
یه دبیرستانی که هنوز دانشگاه نرفته، فکر می کنه باید دانشگاه بره و به شخصی که می گه دانشگاه نمی رم یا دانشگاه نرفته، به چشم یه بی سواد نگاه می کنه. فکر می کنه وقتی درسش تموم شد، به عنوان یه دکتر یا مهندس می ره سر کار و به مرور تو محل کار پله های ترقی رو طی می کنه و یه زندگی بی دقدقه و آروم واسه خودش و خانوادش می سازه. متاسفانه همه کسانی که به مرحله دانشگاه یا نهایتا بعد از دانشگاه رسیدن می دونن این طرز فکر 100% غلط هستش.
یه دانشجو فکر می کنه چیزی که تو دانشگاه دارن بهش یاد می دن، یا اراجیفی که اساتید (!) دارن به خوردش می دن، علم ناب هستش و وقتی با این علم بره تو بازار کار، بازار رو قبضه می کنه و همه التماسش می کنن که باهاشون همکاری کنه و خلاصه حرف های مفتی که بعید می دونم کسی تو دانشگاه تاحالا از کسی نشنیده باشه. حداقل من شخصا کم ندیدم افرادی رو که به قول خودشون ایده های ناب داشتن و عرضه کار دارن و فقط کافیه درسشون تموم شه تا با استفاده از علم و هوش و عرضشون درآمد های میلیاردی داشته باشن.
یه شخصی که لیسانسش رو گرفته و مدتی دنبال کار گشته و خوشبختانه (و از دید خودش متاسفانه) پارتی نداشته و کار گیرش نیومده، تازه به این نتیجه می رسه اون مدتی که دانشگاه رفته، عمرش رو حروم کرده و خودش رو با شخصی که از ابتدا رفته تو بازار کار مقایسه می کنه و حسرت می خوره که چرا اون مدت رو کار نکرده و چرا وضعیت کشور اینه و خلاصه همه زندگیش می شه حسرت.
متاسفانه این دید که می گن کسی که دانشگاه نرفته بی سواده یا کسی که دانشگاه نرفته باید بره کارگری و کار پشت میزی و کار خوب فقط برای قشر تحصیلکرده هستش و قشر تحصیلکرده هم فقط قشر دانشگاه رفته هستن شدیدا تو جامعه رواج داره و اکثریت هم حتی اگه به زبون بگن نه، تو فکر و عمل خودشون دقیقا دارن تحت تاثیر همین طرز فکر می رن جلو. یه نمونه دم دستیش، همون تاپیک "علم بهتر است یا ثروت" هستش که تا صحبت از علم می شه، اکثریت سریع علم رو همون دانشگاه معنی می کنن. تا اونجایی که من اون تاپیک رو خوندم یه نفر رو ندیدم بگه علم فقط تو دانشگاه خلاصه نمی شه. اون مکانیک محترمی که داره ماشین تعمیر می کنه هم علم داره که می تونه اون ماشین رو تعمیر کنه. اون فروشنده محترمی که داره لباس می فروشه هم علم داره که می تونه جنس خوب رو از بد تشخیص بده و با یه نگاه بفهمه جنس یه پارچه چیه و چقدر عمر می کنه.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تو بازار کار، مخصوصا شرکت های خصوصی، کسی نمی پرسه مدرکت چیه، می پرسن چیکار بلدی بکنی؟ چقدر تو این کار تجربه یا سابقه کار داری؟ نمونه کار داری؟ کارفرماهات (مشتری هات) کیا بودن؟
خطاب به اون هایی که می خوان از دانشگاه برن سر کار (کارمند بشن)، کدوم این سوالات رو می شه با مدرک دانشگاهی جواب داد؟
اگه کسی می خواد تو زندگیش موفق باشه، بهترین کار اینه که بره دانشگاه(*) و همونقدر که داره برای دانشگاهش وقت می ذاره، برای کار یاد گرفتن و کار کردن هم وقت بذاره.
البته اگه بخوایم ایده آل به قضیه نگاه کنیم، بهترین کار اینه که به جای دانشگاه رفتن، همون هزینه که می خواین به دانشگاه بدین، تو آموزشگاه های معتبر داخلی و خارجی هزینه کنین و به جای پاس کردن دروس تخصصی (؟؟!!) و وصایای امام و تربیت بدنی، تو یه کار متخصص بشین. اما متاسفانه نمی شه همیشه برخلاف آب شنا کرد. هرچند که اگه هرکس منصفانه و بدون غرض یه قضیه نگاه کنه، خودش درک می کنه این راه بهتر هستش.
(*): براساس این دید که تو جامعه وجود داره، شما تا لباس خوب تنت نباشه، اگه انیشتین هم باشی کسی به حرفت گوش نمی ده، شما اگه خدای یه علمی هم که باشی باز هم تا مدرک دانشگاهی نداشته باشی اون شان و مقامی که دیگران برای یه مهندس و دکتر قائل می شن، برای شما قائل نمی شن.
پس به خاطر شان اجتماعی، باید مدرک دانشگاهی گرفت و به خاطر درآمد و رفاه در زندگی باید دنبال علم مفید و بازار کار رفت.
متاسفانه الآن کسی که دانشجو هستش، هنوز نمی دونه می خواد چیکاره بشه. یه کلیاتی مد نظرش هست، اما منتظره ببینه در آینده چی پیش میاد.
اگه شخص قبل از رفتن به دانشگاه شغل آیندش رو بدون اغراق و توهم و با منطق انتخاب کنه و در طول تحصیل، برای یادگیری شغلش تلاش کنه و تو بازار کار هم فعالیت کنه، مسلما قبل از پایان تحصیلاتش بخشی از راه رو رفته و بعد از پایان تحصیلات، به خاطر اینکه وقت بیشتری داره، سرعت پیشرفتش بیشتر می شه و در نهایت به نتیجه می رسه.
همه صحبت هایی که کردم در مورد افرادی بود که با پول خانواده شارژ نشدن، می خوان از صفر شروع کنن، تو کار دولتی پارتی ندارن و می خوان رو پای خودشون وایسن.
boy iran
25-03-2015, 22:00
سلام خدمت همه عزیزان
این بحث که شروع کردید بیشتر تجربه آدمها رو باید کنار هم قرار داد مثلا از صد نفر چند نفر موفق شدن بعد میشه صحبت کرد ولی خیلی جالبه...
نظر من اینه شما اگر از کار شروع کنی بعد چند سال که خوب رو پا وایسادی میتونی تحصیل رو هم ادامه بدی اشاره به جمله زگهواره تا گور درس بخون :n09:
ولی برای تحصیل هیچ وقت دیر نمیشه اگر علاقه داشته باشی ولی برای کسب درآمد باید تا جایی که ذهن و بدنت یاری میکنه بری جلو:n16:
وقتی بالغ بر 50 هزار پزشک بیکار داشته باشیم و چندصدهزار مهندس بیکار، میشه متوجه شد که دیگه اون دوران که میگفتن اگه خوب درس بخونی واست کار هست!! سپری شده. به نظر شخص بنده کار فقط یعنی کار آزاد. بقیه کارها ریسک هستن. من مشاور کنکور هستم و به شاگردام برای انتخاب رشته هم کمک میکنم. همیشه توصیه کردم که رشته ای رو انتخاب کنن که با خرید و فروش ارتباط داشته باشه نه با علم !
از بین کلیه رشته های دانشگاهی که من میشناسم رشته داروسازی و تخصص های رادیولوژی و پاتولوژی و پوست و چشم در پزشکی و همینطور رشته دندانپزشکی هستن که درآمد مطمعن دارن اگر عمیقتر به این رشته ها نگاه کنیم میبینیم که دلیل مطمعن بودن درآمد این رشته ها، ارتباطشون با خرید و فروش و معامله و تا حدودی شغل آزاد بودنشون هست.
خودم اگه مغازه نداشتم و اجارش نداده بودم بعید بودم پامو بزارم توی دانشگاه.
دوست عزیز شما که به قول خودتون مشاور کنکور هستین اینطور صحبت میکنید وای به حال بقیه!
کل پزشکان ایران حدود ۸۵ هزار نفر هستن که حدود ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار نفر بیکار هستن نه ۵۰ هزار!!!
این آمار بیکاری هم از عدم پیگیری پزشکان در نظام پزشکی برای گرفتن مطب و ... در میارن که تعداد بالایی از اینها به خارج از کشور رفتن!
Sent from my iPad using Tapatalk
Alireza SM
26-03-2015, 11:32
از نقل قول کردن پست پرهیز میکنم چون هرکس با هر سحطی از دانش و معلومات لایق این نیست که مستقیم بهش پاسخ داده بشه.
اگر پزشکانی که در طرح نیروی انسانی هستن رو هم شاغل حساب کنیم ( مثل رئیس جمهور سابق ) قطعا آمار پزشکان بیکار انقد پایین میاد. اگر پزشکانی که سراغ پروانه گرفتن نرفتن رو بیکار حساب نکنیم آمار بیکاریشون خیلی کاهیش پیدا میکنه. اگه کسایی که سراغ مطب زدن نرفتن رو هم بیکار در نظر نگیریم میرسیم به همین آمار روزانه کیهان ( 10 هزار نفر)
وقتی کسی 7 سال درس بخونه و ( که سه سالش همراه با کارکردن در بیمارستان بوده و از این سه سال یک و نیم سالش کار کردن 24ساعته بوده ) بعدشم 24 ماه به صورت 24ساعته و تقریبا بدون حقوق برای دولت در مناطق محروم کار کرده باشه و بعدش سراغ پروانه گرفتن برای شغلش نرفته باشه چیزی غیر از عدم وجود شغل مناسب رو نشون نمیده.
رئیس سازمان نظام پزشکی خودش به 40هزار پزشک بیکار اشاره کرده.
وزیر بهداشت هم در بازدید از دانشگاه ما وقتی داشت سخنرانی میکرد تلحویا گفت خیلی بیشتز از این آمار بیکار هستن معاون وزیر سابق بهداشت هم ( همشهری خودمون ) در بازدید از دانشگاه گفته بود 50 هزار پزشک بیکار هستن و دلیلش وجود رشته ها در دانشگاه های بیکیفیت ( منظورش آزاد بود ) هست.
طبیعیه که کسایی که بیرون از گود هستن از ماجرا اطلاع نداشته باشن.
از نقل قول کردن پست پرهیز میکنم چون هرکس با هر سحطی از دانش و معلومات لایق این نیست که مستقیم بهش پاسخ داده بشه.
اگر پزشکانی که در طرح نیروی انسانی هستن رو هم شاغل حساب کنیم ( مثل رئیس جمهور سابق ) قطعا آمار پزشکان بیکار انقد پایین میاد. اگر پزشکانی که سراغ پروانه گرفتن نرفتن رو بیکار حساب نکنیم آمار بیکاریشون خیلی کاهیش پیدا میکنه. اگه کسایی که سراغ مطب زدن نرفتن رو هم بیکار در نظر نگیریم میرسیم به همین آمار روزانه کیهان ( 10 هزار نفر)
وقتی کسی 7 سال درس بخونه و ( که سه سالش همراه با کارکردن در بیمارستان بوده و از این سه سال یک و نیم سالش کار کردن 24ساعته بوده ) بعدشم 24 ماه به صورت 24ساعته و تقریبا بدون حقوق برای دولت در مناطق محروم کار کرده باشه و بعدش سراغ پروانه گرفتن برای شغلش نرفته باشه چیزی غیر از عدم وجود شغل مناسب رو نشون نمیده.
رئیس سازمان نظام پزشکی خودش به 40هزار پزشک بیکار اشاره کرده.
وزیر بهداشت هم در بازدید از دانشگاه ما وقتی داشت سخنرانی میکرد تلحویا گفت خیلی بیشتز از این آمار بیکار هستن معاون وزیر سابق بهداشت هم ( همشهری خودمون ) در بازدید از دانشگاه گفته بود 50 هزار پزشک بیکار هستن و دلیلش وجود رشته ها در دانشگاه های بیکیفیت ( منظورش آزاد بود ) هست.
طبیعیه که کسایی که بیرون از گود هستن از ماجرا اطلاع نداشته باشن.
شما که لایق هستین من نقل قولتون میکنم!!
آقای مشاور! به جای پرخاشگری و مغلطه کردن اشتباهتو بپذیر!
کسی توی طرح مفتی و ۲۴ ساعته کار نمیکنه! اتفاقا برای یه تازه فارغ التحصیل بدون تجربه حقوق خوبی هست. کار پزشک خانواده در مناطق محروم ۷ ساعت و نهایتا ۸ ساعت در روز است و بقیه موارد در منزل سازمان است و در موارد اورژانس( شاید ۲ بار در ماه) در غیر از این ساعات مریض میپذیره.
پنج شنبه جمعه ها هم تعطیل هستن. ماهی ۳ روز هم مرخصی دارند. پزشکان اورژانس هم ۱۲ ساعت در روز کار میکنند ولی ۱۵ روز در ماه. حتی تا ساعتی ۱۸ ساعت در روز ولی ۱۰ روز در ماه و ۲۰ روزشو استراحت میکنند. حدود ۵ ملیون هم حقوق دریافتیشون هست که جا هایی بیشتر هم هست بستگی به منطقه داره.
خیلی ها در دوران طرح برای تخصص می خونن و بعد از گرفتن تخصص همین میشن که خیلی ها چشم دیدنشونو ندارن که به نظر من حقشونه هر حقوق بالایی میگیرن.
خلاصه خیلی هم بیرون گود نیستم میدونم چه خبره!
اتفاقا پزشکی و تخصص و دندان پزشکی در حال ناظر در ایران از بهترین رشته ها از لحاظ کار و درآمد زایی هستن.
اون لینک هم باز نمیشه ولی برای همون حرف وزیر هم کلی انتقاد شد که آمار دادن حساب کتاب داره و معلوم بود مثل بقیه آمار دولت محترم بوده!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Pessimist
26-03-2015, 21:03
سلام دوستان
تا تاپیک بسته نشده نظرمو بگم
من ترم دوم رشته نرم ا فزار هستم استاد شبکه های محلی همون جلسه اول گفت برید دنبال یه تخصص نه اینکه تو دانشگاه وقت خودتون رو هدر بدید این همه دانشجوی نرم افزار داریم ولی همه بیکار هستن . منظورش این بود که دانشجوی نرم افزار تو دانشگاه میاد از هر موضوع یه خرده فقط یاد میگیره . یه خرده از برنامه نویسی یه خرده از شبکه یه خرده از سیستم عامل و غیره در حالی که اگه تمرکزش روی یه تخصص (مثلا برنامه نویسی جاوا) باشه قطعا موفق تر خواهد بود.
استادمون به من گفت اگه کسی برنامه نویسی جاوا (فقط جاوا نه حالا چیز دیگه ای) بلده بیاد من همین الان معرفیش میکنم به یه شرکت که بدجوری به دنبال چندین برنامه نویس هستن اونم با حقوق عالی
به نظر من با توجه به سطح پایین اکثر دانشگاه ها و سیستم غلط آموزشی بهترین راه اینکه از طریق آموزشگاه ها خودمون رو به جایی برسونیم البته طرف صحبت من دانشجوهای رشته نرم افزار هست.
خدا وکیلی یه نگاه به لیسانسه های زبان خارجی بندازید طرف لیسانس داره اما سر جمع 5 دقیقه هم نمیتونه انگلیسی صحبت کنه ای خداااااا
Alirezarahi
27-03-2015, 19:27
من فوق دیپلم هستم سنمم 27 سال هستش به نظرتون لیسانسمو بگیرم یا نه
من فوق دیپلم هستم سنمم 27 سال هستش به نظرتون لیسانسمو بگیرم یا نه
متسفانه سن استخدامتون گذشته . اما اگر جای دولتی یا خصوصی استخدام هستی و شاغلی حتما بگیر و ادامه بده .
سلام
می دونید باید ببینید چه شغلی رو دوست دارید تجارت کار آزاد مهندسی دکتر بعد برید دنبالش نباید به حرفای این و اون گوش کنید حتی والدین هم گاهی فرزندانشون رو منحرف می کنند ومی فرستند سمت کاری که بعدا می بینند دوستش ندارم همه ی مشاغل هم خوبه و برای جامعه لازم مشکل اصلی اینه که در دوران تحصیل به جای اینکه به دانش آموزان کمک کنند که استعدادشون رو بشناسند رشته های مختلف آشنا بشن همش دانش آموزا دنبال نمره گرفتن امتحان دادن درس حفظ کردن و پس دادن تکالیف زیاد بی فایده هستند یا دنبال کنکور و تست زدن و... بچه ها هیچ شناختی از رشته های دانشگاهی ندارند و صرفا چون با اون رتبه اون دانشگاه قبول شدن میرن اون رشته بعدشم رشته شونو دوست ندارند و فکر می کنند اگر دنبال کار آزاد می رفتند موفق تر بودند در صورتیکه کار آزاد هم سرمایه اولیه لازم داره وگرنه باید عمری شاگردی مغازه باشی
مطمئن باشید درس خوندن بهترین راهه و دوران دانشگاه تجربه ای جالب و ماندگاره درسته در بیشتر رشته ها درسهایی که داده میشه قدیمی و در کار دیگه از اون روشها استفاده نمیشه واحدهای زیادی هستند که کاربرد عملی ندارند اما همه ی اینها رو وقتی آدم بدونه موقعی که مشغول کار میشه میتونه مشکلاتشو خودش برطرف کنه یا میدونه دنبال چی باید بره تا بهترین نحو مسئله بوجود اومده رو حل کنه ولی کسی که اون رشته رو نخونده باشه همیشه لازمه یک مشاور کنار دستش داشته باشه تا راهنماییش کنه
در مورد کلاسهای آموزشگاهای آزاد هم این کلاسها در حد مقدماتی مهارتها رو آموزش می دهند بهترین راه کارآموزی و وارد شدن به دنیای حرفه ای هاست تا کار واقعی انجام ندید نمیتونید واقعیتهایی که در بطنش هست رو ببینید
این همه صحبت میشه ولی دریغ از یه راه حال واسه کسایی که توی دانشگاه مثلا درس خوندن و به خیال خودشون بعد از دانشگاه قرار بود بترکونن ولی در جا زدن .
بالشخصه اگه قضیه کنکور ارشد و سربازی پیش نمیومد میتونستم بعد از دانشگاه یه جایی مشغول به کار بشم . دست و پا بسته نبودم و مهارت برنامه نویسی رو در حد لازم یاد داشتم ولی سنگی که جامعه انداخت جلو پام منو زمین زد .
گفتیم لیسانس خالی که فایده نداره . بریم واسه ارشد . اصلا هم فکر نمیکردم ارشد قبول نشم . چون سال قبلش رتبه ام خوب بود فقط روزانه نیاوردم . نمیدونستم سال بعد قراره بدتر بشه . کنکوری که یک سال از بهترین دوران عمر ادم رو به هدر میده .
بعد از قبول نشدن تو ارشد گفتم برم سربازی و زود برگردم که متاسفانه یا خوشبختانه فهمیدم بیماری ای دارم که جزو معافیت میشه . باهاش معافیت گرفتم اما به چه قیمتی ؟ 6 ماه کامل ما رو الاف کردن بعد معافیت رو دادن . اینقدر توی همون 6 ماه حرص و جوش خوردم که بیماری های دیگه گرفتم .
حالا بعد از 1.5 سال که از فارغ التحصیلیم میگذره یه جا به زور تونستم پیدا کنم واسه کار . متاسفانه همون روزای اول پروژه هایی که بهم دادن کاملا ناامیدم کرد . به قول معروف هیچی بارم نبود که انجامشون بدم .
توی دوران دانشگاه چون مختصر کار کرده بودم این مدتی که از کدنویسی دور بودم گند زده به بود به هرچی که تو ذهنم بود . مجبور شدم بیام بیرون از اون کار .
حالا تنها راهی که به نظر دارم اینه که از صفر شروع کنم . منتهی یه کم واسه جوون 24 ساله دیر نیست واسه از صفر شروع کردن ؟
به خدا اگه این سنگ اندازی ها جلوی جوونای تحصیلکرده نبود خیلی خیلی اوضاعشون بهتر بود . منتهی تو ایران با این اوضاع باید فقط کار ازاد رو بچسبی .
حالا به نظرتون راه حل واسه افرادی مثل من چیه . باید اون موقع که درس میخوندیم هم کار میکردیم . خونواده هم که جز خرج تحصیل چیزی به ما نداد و سرمایه ای ندارم . ولی حالا چکار کنیم . چطوری دوباره از صفر شروع کنیم . همون مهارتی که قرار بوده تو دانشگاه یاد بگیریم رو بریم سراغش یا نه بزنیم تو کار ازاد که بازم توی این سن دیره واسش .
کاش واقعا به یه راه حل بشه رسید . خسته شدم اینقدر سایتهای مختلف رو سرچ کردم که به یه جوابی برسم .
Mehrshad-msv
06-04-2015, 11:45
بنظرم دنبال ضغل آزاد باشید اگر سنتون گذشته و غیره و فقط درس بخونید برای بالا بردن اطلاعتتون و علاقه شخصی. فکر نکنید بالاییا دلشون واستون میسوزه اگر می سوخت این همه نسل پدرسوخته نداشتیم. این همه گرگم نبود و....:n02:
shi.irani
06-04-2015, 12:48
مفید ترین حالت کار آزاد مورد علاقه...
اگه ملاک زندگیتون ثروته کار بهترین گزینه است اگر ملاکتون قدرت و ثروته کار همراه با تحصیلات
بیکاری از بی انگیزگی میاد
شما که سنی ندارید!
این قدر فیلم و کتاب و سایت آموزشی هست که می تونید یه زبان برنامه نوبسی رو خوب یاد بگیرید اگر در زمان دانشجویی پروژه هاتونو خودتون انجام میدادید و تمرینارو خودتون انجام میدادید پس استعدادشو دارید حیف که ولش کنید ممکنه اول که برید سر کار حقوقتون کم باشه ولی بعدا زیاد میشه
من از شما بزرگتر میشناسم که هیچی بلد نیستند هنوز در سطح متوسطه برنامه نویسیه
به نظر من برید دنبال برنامه نویسی اندروید با جاوا یا اگه شی گرا دوست ندارید برید دنبال python که برنامه نویس کم داره
راستی خاله من قبلا یعنی حدود 15 سال پیش کلاس طراحی وب میرفته یه آقای میانسالی هم بوده تو کلاسشون اینا باخودشون میگفتن این تازه میخواد شروع کنه این همه مدت چیکار میکرده و این حرفا یه روز استادشون از اون آقا میپرسه شما قبلا چیکار میکردید آقا میگه من برنامه نویس fortran بودم الان دیگه استفادش کم شده منم اومدم یه زبانی که بروزه یاد بگیرم تازه اینا فهمیدن این آقا خودش یه پا برنامه نویس منتها از بد روزگار مجبور شده یه زبان جدید یاد بگیره
پس ناامید نباشید به حرف اینایی هم که آیه یاس میخونند گوش ندید برید دنبال کاری که دوستش دارید و کلی سال درسشو خوندید
من خودم به خاطر یه مشکلی یه مدت نتونستم برنامه نویسی کنم وقتی دوباره خواستم شروع کنم دیدم وای بیشتر مطالب یادم رفته یا قاتی پاتی شده ولی یه مدت که کار کردم دوباره یادم اومد
امروز اتفاقا یه مطلب میخوندم نوشته بود 10 سال طول میکشه که یک نفر در یک زبان برنامه نویسی حرفه ای بشه الان لینکشو ندارم وگرنه میذاشتمش
امیدوارم موفق باشید
شما که سنی ندارید!
این قدر فیلم و کتاب و سایت آموزشی هست که می تونید یه زبان برنامه نوبسی رو خوب یاد بگیرید اگر در زمان دانشجویی پروژه هاتونو خودتون انجام میدادید و تمرینارو خودتون انجام میدادید پس استعدادشو دارید حیف که ولش کنید ممکنه اول که برید سر کار حقوقتون کم باشه ولی بعدا زیاد میشه
من از شما بزرگتر میشناسم که هیچی بلد نیستند هنوز در سطح متوسطه برنامه نویسیه
به نظر من برید دنبال برنامه نویسی اندروید با جاوا یا اگه شی گرا دوست ندارید برید دنبال python که برنامه نویس کم داره
راستی خاله من قبلا یعنی حدود 15 سال پیش کلاس طراحی وب میرفته یه آقای میانسالی هم بوده تو کلاسشون اینا باخودشون میگفتن این تازه میخواد شروع کنه این همه مدت چیکار میکرده و این حرفا یه روز استادشون از اون آقا میپرسه شما قبلا چیکار میکردید آقا میگه من برنامه نویس fortran بودم الان دیگه استفادش کم شده منم اومدم یه زبانی که بروزه یاد بگیرم تازه اینا فهمیدن این آقا خودش یه پا برنامه نویس منتها از بد روزگار مجبور شده یه زبان جدید یاد بگیره
پس ناامید نباشید به حرف اینایی هم که آیه یاس میخونند گوش ندید برید دنبال کاری که دوستش دارید و کلی سال درسشو خوندید
من خودم به خاطر یه مشکلی یه مدت نتونستم برنامه نویسی کنم وقتی دوباره خواستم شروع کنم دیدم وای بیشتر مطالب یادم رفته یا قاتی پاتی شده ولی یه مدت که کار کردم دوباره یادم اومد
امروز اتفاقا یه مطلب میخوندم نوشته بود 10 سال طول میکشه که یک نفر در یک زبان برنامه نویسی حرفه ای بشه الان لینکشو ندارم وگرنه میذاشتمش
امیدوارم موفق باشید
ممنون . حرفات خیلی امیدوارم کرد . احتمالا همین کار رو بکنم و برم سراغش . چون برنامه نویسیم بد نبود و خودم علاقه دارم بهش .
من فقط از این میترسم که تا بخوام یاد بگیرم دیر بشه . چون الان بعد از این قضیه ارشد و سربازی ، مشکل مالی شدید دارم و احتیاج به کار . نمیدونم سراغ چه کاری برم که بتونم همزمان هم توی برنامه نویسیم پیشرفت کنم هم درامد خوبی داشته باشم .
میدونید بدی رشته ی ما اینکه هرچی یاد بگیری تمومی نداره و روی نت یا در اطرافیان همبشه یکی هست که جلوتره با خودت میگی وای من نمیتونم مثل اینا بشم وای چقدر عقبم تا من بیام خودمو برسونم شاید تکنولوژی جدیدتری بیاد از این حرفا که همشم درسته ولی چه میشه کرد باید تلاشه خودمونو بکنیم
کارم اگه جایی را پیدا کنید که داده وارد کنید مثل سایتی شرکتی که سبک باشه و خیلی خسته نشید تا بعد عصرا بتونید برنامه نویسی کار کنید یا اگه فوتوشاپ تری دیمکس یا یه نرم افزار دیگه رو خوب بلید برید دنبال کار با اونا فعلا
Mehrshad-msv
09-04-2015, 11:28
میدونید بدی رشته ی ما اینکه هرچی یاد بگیری تمومی نداره و روی نت یا در اطرافیان همبشه یکی هست که جلوتره با خودت میگی وای من نمیتونم مثل اینا بشم وای چقدر عقبم تا من بیام خودمو برسونم شاید تکنولوژی جدیدتری بیاد از این حرفا که همشم درسته ولی چه میشه کرد باید تلاشه خودمونو بکنیم
کارم اگه جایی را پیدا کنید که داده وارد کنید مثل سایتی شرکتی که سبک باشه و خیلی خسته نشید تا بعد عصرا بتونید برنامه نویسی کار کنید یا اگه فوتوشاپ تری دیمکس یا یه نرم افزار دیگه رو خوب بلید برید دنبال کار با اونا فعلا
البته اینو بگم برنامه نویس حرفه ای شدن با کمی تلاش تو دوسال هم ممکنه اما خوب:
1-امنیت شغلی می خواد.
2-امنیت و کمک خانواده رو می طلبه.
3-پشتیبانی فن اوری و قدرت اون دولت رو در فن آوری می خواد.
4-ذهن بی حاشیه و ازاد شدیدا می طلبه.
5- و مهمتر از همه اینا باید یک انسان بی طرف باشی یعنی نه جهت سیاسی داشته باشی و نه جهت گیری لینوکسی یا ویندوزی و غیره.
تا اونجا که من می بینم متاسفانه این شرایط در مملکت ما برقرار نیست. کسی که فشار مالی روش هست و آزادی ذهن نداره چطور می تونه یه برنامه نویس موفق باشه در صورتی که همه جلوش سنگ می ندازن(تحریم ها-دولت-دانشگاه-اقتصاد خانواده و....)
البته من با توصیه های شما موافقم ولی ایشون اگر از جنس پولاد باشه احتمال اینکه بره خارج از کشور و اونجا برنامه نویسی رو ادامه بده حتما موفق می شه... وگرنه در ایران متاسفانه آینده روشنی نداره همچین رشته یا تحصیلاتی.
ملاک اصلی موفقیت به نظرم علاقه ست !
من خودم رفتم رشته مهندسی شیمی و هیچ مشکلی هم توش ندارم ولی مشکل من اینه که علاقه ندارم !
الان با خودم میگم بر فرض که کاری در این زمنیه هم گیرم اومد آیا دوست دارم برم سر اون کار یا نه.:n03:
Hidden-Hunter
13-04-2015, 07:52
ملاک اصلی موفقیت به نظرم علاقه ست !
من خودم رفتم رشته مهندسی شیمی و هیچ مشکلی هم توش ندارم ولی مشکل من اینه که علاقه ندارم !
الان با خودم میگم بر فرض که کاری در این زمنیه هم گیرم اومد آیا دوست دارم برم سر اون کار یا نه.:n03:
مجبور ک باشیم، انجامش میدیم
هر کس ی سر نوشتی داره --- یکی با درس پیشرفت می کنه یکی هم با کار ازاد !!! اما اگه من دوباره بخوام شروع کنم زندگیرو اصلا دنبال درس نمیرم چون الان همه دنبال کسی هستن که کار بلد باشه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.