PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای مادربزرگم چه هدیه ای بگیرم ؟!

banii
22-03-2015, 23:53
موهای سپید و نازت مثل بخت من پر از خواب خنده روی لب نازنین تو خنده ی مهتاب...

دیروز که به خانه ی مادربزرگم رفتیم ، دیدم دیگه خیلی پیر و شکسته شده ...
امیدوارم سایه اش سالهای بیشتری روی سر فرزندان و نوه هاش باشه ،
و حالا حالا ها حضور داشته باشه که به راستی گرمای وجودش حس میشه توی گرد هم اومدنای این خانواده ...
اما متاسفانه حس خوبی نداشتم و حس کردم دیگه خیلی پیر شده ... :n03:

گفتم امسال حتما روز مادر علاوه بر اینکه برای مادرم هدیه میگیرم برای ایشون هم یک هدیه حتما بگیرم ...
روز مادر هم که نزدیکه ...
اما چه هدیه ای میتونه مناسب باشه ؟!

من اصولا آدم مذهبی ای نیستم اما فکر میکردم یه چیزی توی مایه های سجاده (جا نماز ) یا اینجور چیزا انتخاب بدی نباشه !!

دوستان چنانچه پیشنهادی داشتید ممنون میشم ...

Captain_America
23-03-2015, 00:05
سجاد ترمه خوبه، چادر هم خوبه، صنایع دستی مخصوصا سبک سنتی هم خیلی خوبه. یه تخته گلیم یا تابلو فرش هم خوب هستن.

lieee
23-03-2015, 00:39
ی روسری براشون بگیرین که هر وقت سرش میکنه یاد شما بیوفته:n26:

teraktor2003
23-03-2015, 01:23
ایشالا همیشه سالم باشن...
من همیشه واسه مادربزرگم و سابق بر این مرحوم پدربزرگم گلدون می گرفتم...شمعدونی و ...
به نظرم تو این سن ارزش مالی هدیه واقعا واسه طرف مهم نیس و همین که به یادشی و سرشون می زنی بهترین هدیه س...

Demon King
23-03-2015, 01:59
سلام؛

معمولا و اونطور که بنده دیدم تو این سن که شما میفرمایید افراد چه زن و چه مرد به مذهب و دین خیلی توجه دارند و تقدیم کردن هدیه های مذهبی برای اونها از نظر من خوشحال کننده تر خواهد بود.

هدیه هایی مثل جانماز های خاص، تابلو های مذهبی ( و ان یکاد، چهار قل و ... )، کتاب های مذهبی ( البته اگه توان خوندن دارند ) و ....

در ضمن نحوه تقدیم کردن هدیه است که ایشون رو خیلی خوشحال میکنی، اینکه ارزش معنوی هدیه و محبت شما به ایشون چقدر باشه ....

mehrabooni
23-03-2015, 03:15
یه ویبراتور بگیر بزار حال کنه با خودش :n10:

منظورم ویبراتور واسه خاراندن پشته ، نری داروخانه اشتباهی یه چیز دیگه بخری ، متوجه منظورم شدی ؟ :n04:

javad34
23-03-2015, 06:28
خودت بهترین هدیه ای واسش.روز مادر برو خونشون و بهش سر بزن بگو مادربزرگ روزتون مبارک باشه.بوسش کن.هیچ هدیه ای ارزشش از عشق بالاتر نیست.:n12:

و عشق تنها موهبتی که هیچ وقت کلیشه ای نمیشه.یه مرد هر وقت به زنش میگه دوست دارم برای زنش احساس تازگی داره.

stabesh
23-03-2015, 09:37
سلام
من از مادر بزرگم پرسیدم
ایشون گفتن اول سلامتی
بعد قوری و فنجون ناصرالدین شاهی
اما هر کس سلیقه ای داره پیشنهادات دوستانم خیلی خوبه

ملا نصرالدین
23-03-2015, 10:51
ببینید مادربزرگ به چی علاقه داره

مامان بزرگ ها معمولا به گلدان چادر و وسایل خونه علاقه دارند

گاهی هم مثلا دندونشون درد میکنه یا خدای نکرده بیماری دارند که باید یکی ببرشون دکتر

خلاصه یه روز باید پای درد دلشون بشینی خودشون بهت میگن چی میخوان