ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرابی یک پارتیشن

pedramb66
19-03-2015, 23:22
سلام دوستان.امروز که با لپ تاپ کار میکردم چند دقیفه از پیشش رفتم و وقتی برگشتم دیدم ریست شده و رفته تو رپیر ویندوز 8 و هیچ کاری هم بعدش انجام نمیده.صفجه سیاه و هارد خاموش.ریست کردم در موقع لود وین بلو اسکرین میاد.هارد هم در بوت ویندوز به طور منظم حدود ده ثانیه چراغش روشن میشه بعد خاموش دوباره روشن. سه چهار بار میشه و بعدش بلو اسکرین میاد.هارد رو در اوردم با تبدیل وصل کردم به کامپیوتر فقط یکی از دو درایو رو اورد.ولی درایو سی رو نتونست بیاره.
مشکل جدیه یا خیر؟میشه درایو سی رو لود کرد ؟ممنون.

ata.royalfalcon
20-03-2015, 10:40
سلام دوستان.امروز که با لپ تاپ کار میکردم چند دقیفه از پیشش رفتم و وقتی برگشتم دیدم ریست شده و رفته تو رپیر ویندوز 8 و هیچ کاری هم بعدش انجام نمیده.صفجه سیاه و هارد خاموش.ریست کردم در موقع لود وین بلو اسکرین میاد.هارد هم در بوت ویندوز به طور منظم حدود ده ثانیه چراغش روشن میشه بعد خاموش دوباره روشن. سه چهار بار میشه و بعدش بلو اسکرین میاد.هارد رو در اوردم با تبدیل وصل کردم به کامپیوتر فقط یکی از دو درایو رو اورد.ولی درایو سی رو نتونست بیاره.

سلام .

1. وقتیکه هارد دیسک را با تبدیل به سیستم وصل کردید یک عکس از Disk management اینجا بذارید . برای اینکه وضعیت پارتیشنها مشخص بشه تا بهتر بتوان راهنمایی کرد .
2. SMART Status هارد دیسک را هم بررسی کنید اگر امکانش هست از برنامه HDtune Pro و از قسمت Health یک عکس بذارید .

EXTREME
20-03-2015, 10:46
عکس از disk manament رو بزارید و از تب health نرم افزار hdtune عکس بدید اگر مشکل خاموش شدن ناگهانی هارد رو دارید علاوه بر اتصالات هارد میتونه از بردو موتور هارد هم باشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

pedramb66
20-03-2015, 11:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
20-03-2015, 12:08
هاردتون مشکل داره اگز تعداد ارور recolated زیاد نمیشه مشکلی نیست اگر در حال افزایش است هارد رو باید به یک مزکز معتبر نشون بدید همچنین برای ارور سوم یک اسکن معمولی با hdd regenerator انجام بدید تا وضعیت هارد مشخص بشه عکس سوم هم پارتیشن فایل سیستم نداره یک چک دیسک روش انجام بدید درست نشد باید فرمت بشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

ata.royalfalcon
20-03-2015, 13:10
داریو 62.62 گیگابایتی به حالت RAW رفته و به همین خاطر ویندوزتان بالا نمیومده . اگر اطلاعات مهمی دارید باید با برنامه هایی مثل EaseUS Data Recovery Wizard Professional اطلاعات را بازیابی و روی هارد دیسک دیگر ذخیره و سپس با استفاده از Recovery Partition ویندوزتان را ریستور کنید .

behroozwerewolf
24-03-2015, 20:45
سلام دوستان کسی میدونه ارور reallocated sector cound برای چیه و چطور میشه درستش کرد؟

ata.royalfalcon
24-03-2015, 22:32
سلام دوستان کسی میدونه ارور reallocated sector cound برای چیه و چطور میشه درستش کرد؟

سلام .

بطور كلي Reallocated Sector Count به معنی جایگزین شدن (remap) یک تعداد سکتورهای معیوب با سکتورهای سالم و رزرو شده هست .

و چطور میشه درستش کرد؟

همانطوریکه گفته شد بدسکتوریها با سکتورهای سالم جایگزین شده و یک Log در SMART هارد دیسک ایجاد هم میشود . شما هیچگاه نمیتونید این Warning را از این قسمت بردارید مگر اینکه با تجهیزاتی مثل PC3000 آدرس بدسکتوریها را از G-list به P-list اضافه و G-list را خالی و SMART هارد دیسک را ریسیت کنید (البته این یه حالت کلی هست و در هر هارد دیسکی و در هر تجهیزاتی ممکن هست روشهای مختلفی وجود داشته باشد) .

استفاده از برنامه هایی مثل HDD Regenerator و یا حتی Zero Fill کردن هارد دیسک و ... بیفایده هست و این Warning با این روشها فیکس نمیشود . اگر خیلی وقت هست که این مورد وجود داشته و تا الان هم بیشتر نشده پس جای نگرانی نیست . ولی اگر نمیدونید پس یک مدت از هارد دیسک استفاده کنید اگر مقدار آن بطور دائم بیشتر میشود که قابل اعتماد نخواهد بود و بهتر هست که تعويض شود .

behroozwerewolf
24-03-2015, 22:38
از همون اول که تو صفحه داس هست چک اسمارت ارور میده، با نرم افزار هم چک کردم ۵ تا شماره مختلف سکتور رو میگه جابجا شده، با هر نرم افزاری که میشد چک کردم، فرمت، عوض کردن بوت، mbr, hhd reganator, hdd tune up, raw format, و هر نرم افزاری راجع به هارد، یه مدتی کار میکرد فقط ارور اول ویندوز میومد بالا و تمام، ولی به مرور، ایرادای عجیب غریب شروع شد، مثلا اخریش یه درایو تبدیل شد به removeable device, بعدشم که اطلاعاتو خودش پاک میکرد، وحتی اگه اطلاعاتی که توش بود رو تو یه هارد دیگه میریختی باعث میشد اونم پاک کنه

behroozwerewolf
24-03-2015, 22:40
با هر چی هم چک کردم چیزی نشون نمیداد یا حتی بد سکتور که بتونم اون قسمت رو غیر فعال کنم

ata.royalfalcon
24-03-2015, 23:20
از همون اول که تو صفحه داس هست چک اسمارت ارور میده، با نرم افزار هم چک کردم ۵ تا شماره مختلف سکتور رو میگه جابجا شده، با هر نرم افزاری که میشد چک کردم، فرمت، عوض کردن بوت، mbr, hhd reganator, hdd tune up, raw format, و هر نرم افزاری راجع به هارد، یه مدتی کار میکرد فقط ارور اول ویندوز میومد بالا و تمام، ولی به مرور، ایرادای عجیب غریب شروع شد، مثلا اخریش یه درایو تبدیل شد به removeable device, بعدشم که اطلاعاتو خودش پاک میکرد، وحتی اگه اطلاعاتی که توش بود رو تو یه هارد دیگه میریختی باعث میشد اونم پاک کنه

با هر چی هم چک کردم چیزی نشون نمیداد یا حتی بد سکتور که بتونم اون قسمت رو غیر فعال کنم

1. همانطوریکه گفتم استفاده از نرم افزارهای مختلف بیفایده هست و بدسکتوری را هم پیدا نمیکنند چون قبلاً با سکتورهای سالم remap شده اند . فقط با استفاده از تجهیزات و نرم افزارهای خاص هست که میتوان این مسائل را برطرف نمود که آنهم در دسترس همگان نیست .

2. باز هم همانطوریکه گفتم اگر تعدادش بیشتر نمیشه و اگر شرایط هارد دیسک باثبات هست جای نگرانی چندانی نیست در غیر اینصورت تعویض کنید . ارسال به مراکز تخصصی هم بنظر من مقرون بصرفه نیست چون با هزینه ای که دریافت میکنند میتونید یک هارد دیسک نو و آکبند بخرید مگر اینکه اطلاعات مهمی داشته باشید .

behroozwerewolf
24-03-2015, 23:23
خب اگه چیزی هستش که میتونم تهیه کنم کمک کنید که خودم امتحان کنم، اطلاعات مهمی که داشتم پاک شد دیگه گذشته، الان مشکل لینه که خودش اطلاعات رو پاک میکنه میخوام این مشکل رو حل کنم اگه بشه و بعنوان آرشیو مدیا ازش استفاده کنم

behroozwerewolf
24-03-2015, 23:25
و اینکه اصلا چه دلیلی میتونه باعث این مشکل بشه؟ حواسم باشه انجامش ندم، مخصوصا الان که هارد اس اس دی هم خریدم