مشاهده نسخه کامل
: چند تا سوال برای مبتدی
سلام.من شروع به یادگیری html از سایت w3school کردم و چند تا سوال دارم که باید بپرسم.لطفا جواب بدید
1- من شنیدم برای طراحی سایت و قالب باید html و css و جاوا اسکریپت و php رو یاد بگیرم. میخواستم بدونم اگه روزی یه ساعت وقت بذارم چه مدت طول میکشه اینا رو یاد بگیرم و فقط استفاده از سایت بالایی که گفتم کافیه یا باید فیلم و ... بخرم؟
2- اگر زبان های بالایی رو یاد گرفتم چه جوری می تونم درآمد داشته باشم؟(هدف من از یادگیری طراحی سایت کسب درآمد است)
3- درآمدش چقدره
4- آیا بهترین راه برای کسب درآمد طراحی سایته یا طراحی بنر تبلیغاتی در مورد بنر تبلیغاتی و مدت زمان یادگیری آن توضیح دهید.
در ضمن من هیچی از فتو شاپ نمیدونم
hamid_diablo
12-03-2015, 15:21
به نظرم 1 ساعت مطالعه کنید و 1 ساعت تمرین...
میتونی با برنامه ریزی توی 6 ماه به همشون مسلط بشی ...سعی کن تو انجمنها پستهای دیگران رو پیگیری کنی ...اینطوری متوجه میشی چیا بیشتر به دردت میخوره
البته من هنوز تو این مورد وارد بازار کار نشدم اما دوستانی دارم که این کاره هستند.میتونی هم توی یه شرکت کار کنی و یا اینکه خودت بازاریابی کنی و پروژه بگیری..
درامدش اگر ایده و خلاقیت توی طراحی داشته باشی عالیه...
خوبه بهم امید دادید.لطفا در مورد یادگیری طراحی بنر هم توضیح بدید و درآمدش.ممنون
sayanermia
12-03-2015, 17:05
ببینید دوست خوبم صرف یادگیری برای کسب درامد کافی نیست!
شما هم باید به اصول و فنون برنامه نویسی مسلط بشید هم به اصول و فنون مربوط به گرافیک و طراحی! برای طراحی وب سایت ( اگر میخواهید همه چیز تحت کنترل و هدایت شما باشه ) باید هم فتوشاپ کامل بلد باشید هم برنامه نویسی وب سایت
شما می تونی توی 6 ماه اینارو یاد بگیری اما ایا خلاقیت دارید برای استفاده ازشون؟ اینکه فقط یاد بگیرید در فتوشاپ چطور افکت به متن بدید یا چطور متن رو متحرک کنید کافی نیست! شما باید این قدرت رو داشته باشی که نوآوری کنی توی افکت ها ، باید بدونی چطوری از چندتا ابزار طوری استفاده کنی که یک نتیجه جدید بده!
( کاری که فعلا میکنم یک دفتر طراحی و چاپ تاسیس کردم ) من تا قبل از اینکه مشغول فعالیت بازاری ام بشم در یک تیم برنامه نویسی و طراحی وب سایت فعالیت میکردم ، زمینه فعالیت من هم در این تیم فقط و فقط طراحی گرافیکی وب سایت و تولید PSD بود و اینو میدادم برنامه نویس تیممون و اونم کدنویسی میکرد و سایت رو بالا میاوردیم! من به صرف همین طراحی گرافیکی و کار با فتوشاپ با مدرک و سند بهتون میگم که درامدم هفته ای 800 هزار تومن بود ( تقریبا دو سال پیش ) یعنی فقط فتوشاپ باز میکردم و یک وبسایت کامل رو به صورت PSD طراحی میکردم. درامد خوبی داشتم چون کاملا به فتوشاپ مسلط بودم و می تونستم ایده ای نو در زمینه طراحی و چهره ی گرافیکی وب سایت ارائه کنم. اینم بگم که شش ماهه به اونجا نرسیدم! حدود سه سال قبل از عضویت در اون تیم من فقط به یادگیری و گرداوری و کسب تجربه در زمینه فتوشاپ فعالیت مشغول بودم و وقتی احساس کردم حرفی برای گفتن دارم وارد اون تیم شدم و همکاریم باهاشون تا دو سه سال ادامه داشت. دیگه بماند که دلار یک شبه قیمتش سر به فلک کشید و تقاضای طراحی و ساخت وب سایت و پورتال افت کرد و کار و بار ماهم خیلی کساد شد.
خلاصه بگم اول مهارت ها و تجربه هاتون رو باید زیاد کنید ، اونقدر زیاد که اگر کسی انتقادی کرد بتونید جواب بدید و دفاع کنید از کارتون! وقتی به این درجه رسیدید با اعتماد به نفس کامل می تونید وارد بازار کار بشید و ازش کسب درامد کنید. وگرنه اگر فقط با یادگیری خالی و اینکه فقط احساس کنید مسلط هستید وارد بشید احتمال اینکه شکست بخورید و بدتر از همه سرخورده و مایوس بشید بسیار زیاد خواهد بود. خود یادگیری فتوشاپ در حدی که شما بتونی باهاش تبلیغات گرافیکی بسازی و بتونی باهاش طراحی گرافیکی وب سایت انجام بدی حداقل یک سال زمان لازم داره! چون شما یک انسانی! تایم استراحت داری ، تایم درس داری ، تایم خواب داری ، خوراک و تغذیه داری... نمی تونی که فول 24 ساعت هر روز بشینی کار کنی و یاد بگیری!!
امیدوارم تونسته باشم جان کلام رو بهتون گفته باشم!
بدون یادگیری فتوشاپ نمیشه طراحی قالب کرد.مثلا قالب های بلاگفا یا رزبلاگ یا...
لطفا جواب بدید.من اگه از الان شروع کنم و html و css و جاوا و php رو تو سه ماه یادبگیرم.یعنی قادر به طراحی قالب نخواهم بود؟
لطفا اگه منبع خوبی برای آموزش میدونید بهم بگید.
sayanermia
12-03-2015, 17:57
شما خودتون دارید میگید طراحی قالب!!! حتی اگر صرفا بخواید روی کدنویسی تمرکز کنید باید حداقل اینو بلد باشید که PSD قالب رو توی فتوشاپ باز کنید و اجزای قالب رو که به صورت عکس نیاز خواهید داشت خروجی بگیرید!! پس لازمه ی این کار اول اینه شما فتوشاپ یاد بگیرید!
اگرم بخواید هم گرافیک قالب هم کدنویسی رو انجام بدید که کارتون دو برابر میشه! یعنی هم باید فتوشاپ خوب بلد باشید هم کدنویسی!
صرف کدنویسی که به درد نمی خوره! اینطوری میشید یک ماشین کدنویس!! طراح وب سایت باید ایده داشته باشه! باید رنگ شناسی بلد باشید! مثلا اگر یک شرکت وارد کننده قهوه به شما مراجعه کرد سایت خواست شما باید بدونید چه رنگ هایی ترکیب کنید که با قهوه ای خوب در بیاد! بدون دانش گرافیک و رنگ شناسی چطوری میخواید طراحی وب سایت کنید؟ اگر فقط بخواید کدنویسی کنید ، اون وقت باید به یکی نیاز داشته باشید که جزء جزء عکس هارو براتون اماده کنه بده شما و شما فقط کد بنویسی!! اینطوری که نمیشه به درامد برسید! اینطوری فقط می تونید برید یک شرکت استخدام شید ماهی 600 یا 800 بگیرید روزانه فقط برای اونا کدنویسی کنید !!
دوست عزیز لطفا یکی یکی به من بگید چیکار کنم.مثلا اول چه چیزی رو و از کجا و دوم....
در ضمن مدت زمان کل یادگیری با روزی یه ساعت چقدره؟؟؟
sayanermia
12-03-2015, 19:18
ار میخواهید به صورت کامل ( هم گرافیک هم کد نویسی ) طراحی سایت انجام بدید :
1- کار با فتوشاپ رو آموزش ببینید
2- برنامه نویسی زبان های html , css , php و کار با دیتابیس و mysql
من تو زمینه فتوشاپ بهتون می تونم بگم تقریبا چقدر زمان لازم دارید تا مسلط بشید و حرفه ای بشید اما چون در زمینه برنامه نویسی اطلاعاتی ندارم طبیعتا نمی دونم چقدر ممکنه مسلط شدن بهش زمان ببره!
برای فتوشاپ شما اگر روزی یک ساعت زمان بذارید ( نیم ساعت آموزش ببینید و نیم ساعت همون آموزش رو تمرین کنید ) تقریبا بعد از شش الی هشت ماه می تونید به فتوشاپ مسلط بشید. به شرطی که مدام کار کنید با فتوشاپ و انقدر جسارت به خرج بدید و خودتون کندوکاو کنید توش ، حتی اموزش های دیگه ببینید و بخونید و خلاصه پشت کار براش نشون بدید.
طراحی سایت واقعا کار خوبیه دوست عزیزم! اگر واقعا توی این کار خلاقیت + نظم و دقت لازم رو داشته باشید می تونید بازار خوبی براش ایجاد کنید و درامد خوبی هم ازش کسب کنید
دوست عزیز نمیشه فقط زبان ها رو یاد گرفت و تصویر ها رو از اینترنت گرفت . مثلا به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن.من تو بالای اون یه تصویر گذاشتم.
sayanermia
12-03-2015, 21:56
وقتی دارید به صورت یک حرفه بهش نگاه می کنید اصلا درست و اصولی نیست که عکس از اینترنت گیر بیارید بعد فقط کدنویسی انجام بدید...
من بهتون پیشنهاد میکنم فعلا روی کدنویسی متمرکز بشید و فعلا به کار و کسب درامد فکر نکنید. اول کدنویسی رو قوی کنید وقتی خوب کدنویسی یاد گرفتید حالا برید سراغ گرافیک و فتوشاپ!
ببینید یک سری تصاویر مثل ایکون ها میشه از اینترنت دانلود کرد و در کار استفاده کرد. اما هیچ وقت نمیشه کلیه عکس های بکار رفته در یک وب سایت رو از اینترنت گرفت. این اعتبار شمارو می بره زیر سوال!
شما به عکس زیر دقت کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک اسکرین شات از وب سایت تولید شده ( کدنویسی شده ) نیست!! این یکی از کارهای منه که سال 2013 به صورت PSD ایجاد کردم. شما باید برای طراحی وب سایت بتونید اول به این صورت طرح رو ایجاد کنید سپس عکس های مربوطه رو ازش استخراج و در کدنویسی استفاده کنید.
امیدوارم حالا متوجه شده باشید اهمیت طراحی و گرافیک چقدر در طراحی وب سایت مهمه!!
ولی فعلا چون وقت ندارید شما اول روی کدنویسی تمرکز کنید سپس برید سراغ گرافیک!
لطفا منابع یادگیری واسه برنامه نویسی و کدنویسی را هم بگید.
Mehrshad-msv
13-03-2015, 01:22
برنامه نویسی رو فکر کنم از دلفی شروع کنید بهتره و البنه بعدم برید سراغ سی پلاس پلاس و HTML م که باید شروع کنید ولی سعی کن زیاد قاطیشون نکنی برای هرکدوم روزی 30 دقیقه وقت بزاری و یکم حوصله بخرج بدی (که من متاسفانه ندارم وگرنه عاشق برنامه نویسیم!) یک ساله را می یفتی البته بهتره یه چیزایی هم از شبکه بدونی و پرت ها و غیره... گرافیک زیاد مهم نیست زود یادش می گیری مخصوصا اگر برای برنامه نویسای دیگه طراحی کنی زودتر راه می افتی دوست عزیز.:n01:
برنامه نویسی رو فکر کنم از دلفی شروع کنید بهتره و البنه بعدم برید سراغ سی پلاس پلاس و HTML م که باید شروع کنید ولی سعی کن زیاد قاطیشون نکنی برای هرکدوم روزی 30 دقیقه وقت بزاری و یکم حوصله بخرج بدی (که من متاسفانه ندارم وگرنه عاشق برنامه نویسیم!) یک ساله را می یفتی البته بهتره یه چیزایی هم از شبکه بدونی و پرت ها و غیره... گرافیک زیاد مهم نیست زود یادش می گیری مخصوصا اگر برای برنامه نویسای دیگه طراحی کنی زودتر راه می افتی دوست عزیز.:n01:
سلام
چرا دلفی رو یاد بگیرن زبانی که به درد نمی خوره ؟!
ایشون میخوان طراحی سایت کنند
علی آقا شما اول بفرمایید تحصیلاتتون چقدره چقدر با زبان های برنامه نویسی و مفاهیم سیستم های کامپیوتری آشنایی دارید؟
به انجمن برنامه نویس هم سر بزنید منابع خوبی برای یادگیری اونجا هست
اگر فرض کنیم شما تحصیلاتی مرتبط با کامپیوتر دارید و با یک زبان برنامه نویسی کم و بیش آشنا هستید باید بگم اول باید HTML رو یاد بگیرید بعد CSS اگر می خواین سایت های با کیفیت درست کنید Javascript و jquery رو هم باید یاد بگیرید بعد تازه میرسید به php به نظر من یه پروژه برای خودتون تعریف کنید و هرچی یاد میگیرید روش پیاده کنید این طوری آخر کار یه سایت دارید
در مورد فتوشاپ هم باید یه مقدار ازش یاد بگیرید که هر وقت کارتون گیر کرد برید سراغش الان خیلی سایت ها ایکون ها و عکسهای مجانی می ذارند که میشه از اونا استفاده کرد
برای طراحی قالب سایت از نرم افزار ارتیستیر هم می تونید استفاده کنید کار باهاش خیلی راحته ولی قالباش خیلی حرفه ای نیست اما کار راه می ندازه
در ضمن این تاپیکو مطالعه کنید اطلاعات خوبی داره
Mehrshad-msv
14-03-2015, 02:24
خوب منظورم این بود که اگر می خوان زبان برنامه نویسی رو از پایه شروع کنند دلفی براشون کار رو راحتتر می کنه تا برن سراغ زبن های دیگه.(اینو زمانی که خودم پیگیرش بودم تو یکی از مطالب سایت های برنامه نویسی خوندم). بنظر خودم زبان رو هم از سی شروع کنه بهتره تا برسه به پلاس شاید بنظر وقتشو بگیره ولی از پایه صاف بره بهتره تا یهویی بره اون بالاها قاطی کنه زبون ها رو باهم! البته من اینجا فقط منظورم برنامه نویسی بود چون html که خیلی راحت تره یاد گرفتنش از برنامه نویسی سطح بالا یا اسکریپت و غیره:n01:
ببینید دوستان من الان دوم دبیرستانم و می خوام با روزی یه ساعت طراحی قالب کنم و کسب درآمد کنم مهم نیست چقدر. می خواستم بدونم میشه تو سه یا چهار ما با روزی یکی دو ساعت تو این زمینه موفق شد.؟
من فکر کنم شما کلاس برید بهتر باشه چون پیش زمینه ندارید اگر خودتون بخواید بخونید و کسی که وارد باشه رو پیدا نکنید راهنمایی تون کنه گیج میشید بعد زده میشید زمان یادگیری هم بستگی به سرعت یادگیریتون داره میگم اگر پیش زمینه داشته باشید زود راه میفتید اگر فقط قالب بخواید طراحی کنید همون سه ماهه میتونید راه بیفتید باید اول HTML بعد CSS و فتوشاپو یاد بگیرید jquery هم اگر یاد بگیرید کارتون حرفه ای تر میشه
امیدوارم موفق باشید
لطفا منبع خوب هم بگید:n40:
Mehrshad-msv
15-03-2015, 03:14
مطالب مفیدی گفتن دوستمون علی جان. اصلا اوستروس نگیر فعلا وقت زیاد داری با روزی یک ساعت هم می تونی موفق شی اما توصیه اصلی من به شما اینهاول رو زبان انگلیسیت کار کن بعد برو سراغ برنامه نویسی اونوقت همه منابع در دسترسته. پس اول زبانت رو قوی کن. البته کنرش چینی یا روسی هم یاد بگیری بد نیست چون برنامه نویسای ورزیده داره این زبونا ولی فعلا انگلیسیتو قوی کن.
سلام من در کد زیر قسمت<meta charset="UTF-8"> نفهمیدم چیه.لطفا راهنمایی کنید.
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>My First HTML</title>
<meta charset="UTF-8">
</head>
<body>
.
.
.
سلام
میگه در این صفحه از کاراکترهای unicode استفاده میشه unicode هم مثلا مثل حروف فارسی عربی اینا باید برای صفحات فارسی این کد متا رو بذارید وگرنه چرت وپرت نشون میده یا علامت سوال
این سایت مطالب خوبی داره اگر بتونید فیلم دانلود کنید
اولا ممنون واسه جواب های خوبتون و بعد هم میخواستم بدونم صادقانه اگه من html و css رو یاد بگیرم می تونم درآمد داشته باشم؟ چه جوری؟
rostamsodagari
28-03-2015, 00:24
با سلام خدمت شروع کننده تاپیک
مراحل یادگیری طراحی وب به این صورت هست که ابتدا شما
html-css رو یاد بگیرید بعد اون میتونید برید سراغ javascript و بعد اون هم برید سراغ php البته کارایی رو که تو این زبان میشه انجام داد با زبان asp.net هم میشه انجام داد منتهی زبان asp گسترده تره و زمان بیشتری برای آموزشش میبره پیش نیاز طراحی وب به این صورت هست که شما به مباحث مقدماتی سیستم عامل و اینترنت آشنایی داشته باشی
در مورد طراحی گرافیک هم بهتون بگم که حتما ضروری نیست که یک طراح وب کار با فتوشاپ رو بلد باشه ولی کسی که کار با فتوشاپ رو بلده خیلی راحت تر میتونه کد نویسی وب انجام بده برای مثال طرحی که قبل از کد نویسی تو فتوشاپ پیاده شده باشه دقیق تر و زیبا تر از طرحیه که از ابتدا کد نویسی شده باشه ولی پیاده سازی طرح در فتوشاپ زمان بیشتری نیاز داره
پس در اینجا میتونیم بگیم یادگیری فتوشاپ در طراحی وب ضروری نیست و اختیاریه
بعد از یادگیری موارد بالا میتونید تکنولوژی ajax رو یاد بگیرید و بعد از اون هم با سیستم مدیریت های مختلف آشنا بشید و روش های طراحی قالب و پلاگین نویسی اون رو یادبگیرید
در مورد در آمد زایی هم میتونم بهتون بگم که وب در ایران رونق خوبی پیدا کرده و رو به پیشرفته اگر کاملا به موارد بالا مسلط باشید میتونید در آمد بین 1 ملیون تا 20 ملیون تومان داشته باشید که اونم بستگی به خود شما داره که چقدر فعالیت کنید تو این زمینه
در آخر هم میتونم این وب سایت رو بهتون معرفی کنم که در حال حاضر حرف اول رو تو ایران میزنه در زمینه آموزش طراحی وب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست من.
حرفایی که کاربرای دیگه میزنن کاملا درسته. این وسط من هم میخوام یک نظری بدم. من پایه م خوبه. هم در زیان انگلیسی ، هم در مبانی پایه ی برنامه نویسی... با این پایه من هفته ی پیش اولین پروژه ی برنامه نویسی خودم رو شروع کردم. در کمترین مقدار روزی نزدیک به هشت ساعت وقت میذارم. تا امروز که واقعا کارم یه جا گیر کرد ، جستجو در صفحات فارسی نداشتم. الان میبینم که سطحم در برنامه نویسی بد نیست. به عبارتی میخوام بگم »
1- زبان انگلیسی در میزان سرعت یادگیری شما بسیار تاثیرگذاره!
2- پایه ی مبانی شما در میزان سرعت یادگیری شما تاثیرگذاره!
3- برنامه نویسی امری نیست که شما به طور یلخی شروع کنی و بگی حالا اینجا این چی میشه! شما باید طرح و برنامه داشته باشی.
4- تا به اینجای کار من با این زبان ها تا حد زیادی آشنا شدم. HTML ، CSS ، Javascript ، PHP , SQL و کمی با Ajax. میخوام بهت بگم که من هم اول فکر میکردم یک زبان یک زبان باید یادبگیریم! اما الان میدونم که در برنامه نویسی وب شما باید تمام زبان های فوق (به جز البته Ajax) رو در مراحل مقدماتی آشنا بشی! نترس. این پست رو تا آخر بخون بهت میگم چه کنی. این زبان ها مکمل همدیگه هستند. نیست که با یکی شون بتونی کاری بکنی! همه رو باید یاد بگیری. اما از هرکدوم فقط یه خورده! نمی تونی که یک زبان رو کامل یادبگیری اصلا! تا یه زبان رو کامل یاد بگیری ، ورژن بعدیش میاد با خواص جدیدش!
5- فتوشاپ الزامی نداره. اگر بلد باشی خیلی خوبه! اما اگر به کسی که تو این زمینه کار کرده ، کار رو بسپری (تیمی!) موفق تری! درستش هم همینه. شما نباید همزمان کدزنی و طراحی بصری بکنی. مگر اینکه هم تیمی پیدا نکنی!
راحتت کنم. میخوای سایت بنویسی. این مراحل رو دنبال کن.
1- فکر کن " چه سایتی میخوام بنویسم؟ چی کار توش بکنم؟ عنوانش چی باشه؟ مردم چرا باید این سایت رو ببینن و خوششون بیاد؟ " وقتی به یه سری ایده رسیدی:
2- حالا یه چندتا کاغذ و مداد و خودکار رنگی بردار ، طرح کلی سایتت رو بکش! صفحه ی اولش چه شکلی باشه؟ صفحه ی دومش چی؟ اصلا نیاز به صفحه ی دوم داره؟ آیا باید پنل مدیریت براش بذارم؟ آیا .... به گام سوم.
3- هر سایتی متشکل از سه بخش زبانیه! سمت کاربر ، سمت پایگاه داده و زبان کاربری بین این دو. HTML و CSS و Javascript و JQuery ، زبان های سمت کاربر محسوب میشن. SQL زبان سمت پایگاه داده محسوب میشه و Ajax و PHP زبان هایی هستند که اطلاعات بین کاربر و پایگاه داده رو به دیگری میرسونن! شما از سمت کاربر شروع میکنی و نمای صفحه های خودت رو طراحی میکنی. (گرچه این درست ترین روش نیست! اما خودآموزش این طوری جواب میده.) در حین طراحی ظاهر صفحه ، من این رو جدا بهت قول میدم که خرد خرد مجبور میشی زبان های دیگه رو هم یادبگیری.
4- و اینگونه مسیر (در ابتدا سخت) برنامه نویسی آغاز میشه و ... گام های بعدی رو خودت باید کشف کنی.
چند نکته:
1- با روزی یک ساعت نمی تونی برنامه نویس بشی. چون طی چند روز هیچ موفقیتی حاصل نمیشه و خیلی زود زده میشی. پیشنهاد من اینه که وقت خودت رو خالی کنی. برای مثال تابستون کار رو شروع کنی و روزی حداقل 5 ساعت کار کنی.
2- (میبخشی که انقدر رک این رو بهت میگم. ولی حقیقته! اگر جنبه ی انتقاد نداری ، این پاراگراف رو نخون!) شما موفق نمیشی. چون وجدی در شما ندیدم. تمام حرف شما اینه که من میخوام پول دربیارم. با این انگیزه هیچ وقت موفق نمیشی. شما باید با ایده وارد دنیای برنامه نویسی بشی! نه با فکر و هدف! شما وقتی ایده ای تو ذهنت نداری ، فکر میکنی میتونی پول در بیاری؟ فرض کنیم که شما تونستی زبان برنامه نویسی رو خوب یاد بگیری. بعد تازه میرسه به بحث سنگین پیدا کردن مشتری. اکثر برنامه نویس ها کارهای اولشون رو با کمترین قیمت انجام میدن (در بعضی موارد مفتی!) تا راه بیافتن. اون وقت راه نیافتاده میخوای پول در بیاری؟ خودت باید به خودت شک کنی!
3- اگر با تمام این شرایط خواستی کارت رو شروع کنی (که امیدوارم موفق باشی) ، سعی کن یک نفر تو کار رو پیدا کنی تا مستقیما ازش سوال بپرسی. اون موقع کاری که شاید یه هفته طول بکشه ، ظرف 1 ساعت ممکنه انجام بشه. ارتباط مستقیم یا مکالمه ای از ارتباط مکاتبه ای ، بسیار قوی تره.
موفق باشین. همه ی دوستان
sayanermia
14-07-2016, 19:22
سلام.من شروع به یادگیری html از سایت w3school کردم و چند تا سوال دارم که باید بپرسم.لطفا جواب بدید
1- من شنیدم برای طراحی سایت و قالب باید html و css و جاوا اسکریپت و php رو یاد بگیرم. میخواستم بدونم اگه روزی یه ساعت وقت بذارم چه مدت طول میکشه اینا رو یاد بگیرم و فقط استفاده از سایت بالایی که گفتم کافیه یا باید فیلم و ... بخرم؟
2- اگر زبان های بالایی رو یاد گرفتم چه جوری می تونم درآمد داشته باشم؟(هدف من از یادگیری طراحی سایت کسب درآمد است)
3- درآمدش چقدره
4- آیا بهترین راه برای کسب درآمد طراحی سایته یا طراحی بنر تبلیغاتی در مورد بنر تبلیغاتی و مدت زمان یادگیری آن توضیح دهید.
در ضمن من هیچی از فتو شاپ نمیدونمigvyyggggyiiiiighhguvjg
Sent from my iPhone using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.