مشاهده نسخه کامل
: سي پي يو OverClock سيستم خود را در اين تاپيك بگذاريد
سلام
من سی پی یو رو از 3.00 اوردم تا 3.61 و پایدار هم هست با خنک کننده ی استوک و پاور 300 وات گرین و مادربرد Asus P5LD2-X/GBL و رم هم باسش رو از 667 اوردم تا 800!
CPU:Intel Pentium 4 631!!!!
سلام به همه
Intel core i3 530 - 2.9 Ghz
من با ولتاژ 1.3 تونستم 4.18 GHz سرعت بگیرم !
در واقع من با توجه به x22 بودن Multiplier در ولتاژ 1.3 (واقعی) 190 MHz ضریب bus speed رو که در حالت پیض فرض تنها 133 MHz بود تغییر و اعمال کردم تا به این حد از اورکلاک رسیدم . و از طرفی رو ها 1333 من در حال حاضر دارای 1520 MHz سرعت هستند (هر کدوم که مجموعا میشه 3040.3 MHz)
اینم یه تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دماش رو 77 هست !!!!
اینو هم بگن که من هنوز خنک کننده برای سی پی یوم نگرفتم !!!!!!!!!
و همون فن خوده اینتل روشه !!
AMD PhenomII X2 550 Black Edition 3.1GHZ @ 6.2GHZ @ Liquid Nitrogen (-193)s
M.B: DFI UT 790FX-M2R
Memory : KingSton DDR2 Hyunix Chip
Power:Green GP1035B
Valid Link
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hwbot Link
چند وقتی میشه یک 1090 گرفتم و گفتم بزار با Z600 این آقا رو یک اور کوچیک بکنیم ^^
AMD Athlon II X3 440 @ 6.45 GHZ @ Liquid Nitrogen
CPU cooled by F1EE on -194
رکورد دوم جهانی پردازنده Athlon II X3 440
همچنین رکورد دوم جهانی PC Mark 2005 هم به ثبت رسید با استفاده از Asus GTX480 / SSD OCZ Vertex II 60GB و پردازنده به طور پایدار بر روی فرکانس 5.5GHZ و استفاده از رم های DDR2 با چیپ Micron D9 GMH که بر روی 1215MHZ CL5-5-4-14 1T قرار گرفته بودند.
HWbot Link
موفق باشید.
Lord_theOne
29-10-2010, 22:28
باز با LN2 افتادی به بخت این CPU بیچاره؟ خسته نباشی
بدون LN2 هم یک تستی بگذار اخرین حد اورش ببینیم چقدر تفاوت دارد کاش بنچ مارک هم می زاشتی از هردو
باز با LN2 افتادی به بخت این CPU بیچاره؟ خسته نباشی
بدون LN2 هم یک تستی بگذار اخرین حد اورش ببینیم چقدر تفاوت دارد کاش بنچ مارک هم می زاشتی از هردو
چیکار کنیم دیگه :دی
چشم میزارم اگر GTX480 دستم موند.اخرین حد اورش روی Air Cooling هم تقریبا تا 4GHZ ولی بازم تست میکنم/
امير موسر
03-11-2010, 12:33
Dark.Life
03-11-2010, 15:12
سلام دوستان.
همونطور که در جریان هستید هفته پیش نمایشگاه Elecamp (کامپیوتر) به مدت سه روز برگذار شد و تیم اورکلاکینگ شهر سخت افزار هم در غرفه شرکت گرین و ویستا قرار داشت.در این غرفه مقدار 100 لیتر نیتروژن مایع به همراه چند پردازنده PhenomII تهیه شده بود به همراه برد های Crosshair IV/III + Asus M4A79-T Deluxe + M3A32 Deluxe تهیه شده بود.
طبق تست هایی گه زدیم (بنده(آرمان ندافی) و نیما جعفری به نمایندگی از شهر سخت افزار) حضور داشتیم و پس از تست کردن چند پردازنده Phenom II X4 965 و PhenomII X4 955 موفق به شکستن یک رکورد جهانی 7GHZ که رسیدن به این رکورد از هر فردی یا هر پردازنده امکان پذیر نیست شدیم!
این رکورد با استفاده از Pot آماده Kingpin F1EE و مادربرد Asus Crosshair IV formula و رم های Kingston HyperX 2000 CL8 به چیپ های Hyper Elpida به همراه پاور Green GP1000W Gold زده شد.
از پردازنده ها دیگر که در این تست ها استفاده شد یک Phenom II X6 1090T بود که موفق شدیم به رکورد 6.61GHZ این پردازنده نیز برسیم.
بهترین پردازنده PhenomII X4 965 هم موفق رسیدن به فرکانس 6.82GHZ با استفاده از مادربرد M4A79T-DLX شد.
PhenomII X4 955 3.2GHZ @ 7052MHZ @ Liquid Nitrogen
Live @ Elecamp
البته بگم دوستانی مثل Lord_theOne هم در مقوع این تست ها حضور داشتند و خودشون شاهد بودند که ما چیکار میکردیم.
تصاویر تست ها به زودی Upload میشه.
موفق باشید.
hasanmotori
16-11-2010, 14:51
شما با این رکورداتون هی منو جو گیر میکنین آخر cpu بدبختو میپوکونم :دی
البته اینا با یه فن پوکیدست و حدود 5 ثانیه stability test دما رو به 95 درجه میرسونه :دی :18: :دی
saeed774
16-11-2010, 15:00
سلام دوستان.
همونطور که در جریان هستید هفته پیش نمایشگاه Elecamp (کامپیوتر) به مدت سه روز برگذار شد و تیم اورکلاکینگ شهر سخت افزار هم در غرفه شرکت گرین و ویستا قرار داشت.در این غرفه مقدار 100 لیتر نیتروژن مایع به همراه چند پردازنده PhenomII تهیه شده بود به همراه برد های Crosshair IV/III + Asus M4A79-T Deluxe + M3A32 Deluxe تهیه شده بود.
طبق تست هایی گه زدیم (بنده(آرمان ندافی) و نیما جعفری به نمایندگی از شهر سخت افزار) حضور داشتیم و پس از تست کردن چند پردازنده Phenom II X4 965 و PhenomII X4 955 موفق به شکستن یک رکورد جهانی 7GHZ که رسیدن به این رکورد از هر فردی یا هر پردازنده امکان پذیر نیست شدیم!
این رکورد با استفاده از Pot آماده Kingpin F1EE و مادربرد Asus Crosshair IV formula و رم های Kingston HyperX 2000 CL8 به چیپ های Hyper Elpida به همراه پاور Green GP1000W Gold زده شد.
از پردازنده ها دیگر که در این تست ها استفاده شد یک Phenom II X6 1090T بود که موفق شدیم به رکورد 6.61GHZ این پردازنده نیز برسیم.
بهترین پردازنده PhenomII X4 965 هم موفق رسیدن به فرکانس 6.82GHZ با استفاده از مادربرد M4A79T-DLX شد.
Live @ Elecamp
البته بگم دوستانی مثل Lord_theOne هم در مقوع این تست ها حضور داشتند و خودشون شاهد بودند که ما چیکار میکردیم.
موفق باشید.
تبریک میگم
یه سوال : چرا تو عکس تعداد Core رو برای پردازنده 4 هسته ای نوشته 2 ! احتمالا در بایوس تنظیمات مربوط به سی پی یو تعداد هسته های فعال روی 2 باشه .
سلام دوستان.
این رکورد با استفاده از Pot آماده Kingpin F1EE و مادربرد Asus Crosshair IV formula و رم های Kingston HyperX 2000 CL8 به چیپ های Hyper Elpida به همراه پاورGreen GP1000W Gold زده شد.
Live @ Elecamp
موفق باشید.
با تشکر از نتیجه تستی که قرار دادین ...
رو 4 هسته تا چند رفتین ؟
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
سلام این رکورد با مین 880ga ud3h و فن buffalo زده شده
با تشکر از نتیجه تستی که قرار دادین ...
چیزی که حداقل من تو این مادربرد فهمیدم , به نوع رم خیلی حساس هست ! چون منم دقیقا همین مین و cpu رو دارم ولی به احتمال خیلی زیاد بخاطر رم هام از 3400 نمی تونم بالاتر برم ! دوست دیگری هم , با رمی دیگر تا 3600 بیشتر نمی تونست بره (البته stable) ... حالا میشه بگید از چه نوع رمی استفاده کردید و در چه لتنسی ؟
amin_caragt2
16-11-2010, 21:05
فرکانس 5406.3MHZ رویAIR
:11:
valid link
فرکانس 5406.3MHZ رویAIR
valid link
سلام.
عالیه.
پردازنده خوبی دارید فقط مادربرد احتیاج به OCP/OVP داره.
احتمالابا این پردازنده 7.1 7.2 رو بشه زد البته با Extreme Cooling ..!
behruz_godrat
22-11-2010, 17:36
آورکلاک با فن استوک و مادربرد معمولی 1+4 فاز برق CPU
پایدار
amin_caragt2
28-11-2010, 11:01
سلام.
عالیه.
پردازنده خوبی دارید فقط مادربرد احتیاج به OCP/OVP داره.
احتمالابا این پردازنده 7.1 7.2 رو بشه زد البته با Extreme Cooling ..!
مرسی عزیز
الان با چندتا از دوستانم داریم روی چند cpu با بچ نامبر عالی کار میکنیم و هدفمون رسیدن به 8گیگاهرتز هست که این واقعا کار سختیه ولی نشدنی نیست به شخصه بیشتر از 50 عدد cpu سلرون تست کردم تا بتونم بهترین بچ هارو پیدا کنم و یک مادربورد کاماندو اسوس هم تهیه کردیم که به لطف دوستان ولت مد بسیار دقیقی روی اون صورت گرفته و مشکل دراپ و کمبود ولتاژ حل شده
به همین زودی با استفاده از نیتروژن مایع LN2 مورد آزمایش قرار میگیره و امیدوارم کشور عزیزمون ایران هم در بین کشورهای 8 گیگاهرتزی قرار بگیره :11:
مرسی عزیز
الان با چندتا از دوستانم داریم روی چند cpu با بچ نامبر عالی کار میکنیم و هدفمون رسیدن به 8گیگاهرتز هست که این واقعا کار سختیه ولی نشدنی نیست به شخصه بیشتر از 50 عدد cpu سلرون تست کردم تا بتونم بهترین بچ هارو پیدا کنم و یک مادربورد کاماندو اسوس هم تهیه کردیم که به لطف دوستان ولت مد بسیار دقیقی روی اون صورت گرفته و مشکل دراپ و کمبود ولتاژ حل شده
به همین زودی با استفاده از نیتروژن مایع LN2 مورد آزمایش قرار میگیره و امیدوارم کشور عزیزمون ایران هم در بین کشورهای 8 گیگاهرتزی قرار بگیره :11:
سلام.
بله در جریان هستم.
به پژمان عزیزهم گفتم بهتره دنبال یک مادربرد ASUS P5E3 Premium/WiFi باشید کار راحت تره.هیچ گونه Modding نمیخواد از داخلBIOS هم 2.2V به پردازنده بدون VDrop میتونه بده.
Commondo/P5B Premium/Deulxe مادربرد های خوبی هستند ولی روی ولتاژ های بالا یکم اذیت میکنند دقیقا مشکلی که ما داشتیم روی ولتاژ 1.93V به بالا مدار تغذیه سیستم رو Reject میکرد.
ولی در هر صورت امیدوارم 8GHZ رو بزنید.
موفق باشید.:11:
AMD PhenomII X6 1090T 3.2GHZ @ 6.51GHZ on LN2
M.B: Asus Crosshair IV Formula 890FX
Valid Link
ess_1362
20-12-2010, 19:02
اینم یک تست کوچیک با سیستم خودم :
سیستم پایدار هست
دما در زیر تست بعد از 30 دقیقه 56 درجه هست
بازم جا داره ولی چون ضریب پردازنده بسته هست با ضرایب HT و NB کمی درگیری و بزن بزن دارم:31:
ضمن اینکه بنظر میاد استپینگ پردازنده خیلی مرغوب نیست چون با چند مدل دیگه با ولتاژ 1.48 در این فرکانس پایدار بود و مشکلی نداشت
sajad_bahal
24-12-2010, 00:26
با عرض سلام
cpu 2.8 celeron
vGA Nvidia 5200
میخواستم اور کلاک کنم
میشه راهنماییم کنید.
با تشکر
این سی پی یو 90 نانومتریه و اصلا ارزش اورکلاک نداره شما با اورکلاک این سی پی یو علاوه بر اینکه دمای سی پی یو رو بیش از حد بالا بردید کارایی سیستمتون هم به جای اینکه بالا بره ممکنه کمتر بشه
بنابراین اگه کارایی بهتر میخواین سیستم رو به نظر من ارتقا بدین بهتره
AMD Athlon II X3 445 3.1GHZ @ 5.81GHZ Cooled by Liquid Nitrogen
M.B:Gigabyte MA890FXA-UD7 Rev2.1
Ram:G.SKILL PIS 2000MHZ CL6-9-6-24
VGA:AMD Radeon Gigabyte HD5870 SOC
PSU:Green GP1000W Gold
موفق باشید.
amin_caragt2
25-12-2010, 17:56
بلاخره مجالی شد تا مادربورد مورد علاقمو تست کنم
Ta870+ biostar
تصمیم گرفتم فقط با افزایش ضریب اقدام به اورکلاک کنم دوستانی که اورکلاک AMD انجام دادند می دونند که صرفا اورکلاک با افزایش ضریب باگ زیادی به همرا داره و معمولا از رسیدن به فرکانس های بالا آدمو دست بسته میگذاره
در نهایت تونستم با استفاده از کولر کانتاکت فریزر گرین با فرکانس 4.4 گیگاهرتز وارد ویندوز بشم ( با افزایش فرکانس مسیر تونستم 4480 هم وارد ویندوز شدم )
و در نهایت تونستم در ویندوز و صرفا با افزایش ضریب به رقم 4600 مگاهرتز دست پیدا کنم که در نوع خود رکورد جالبی برای چیپست 870 هست و نشان دهنده توانایی بسیار بالای این مادربورد که هیچ چیزی کم از 890fx تمام برندها ندارد
4600 مگاهرتز فقط با افزایش ضریب
لینک ولید
HWBOT
اگه عمری باقی باشه حتما زیر نیتروژن هم تست میکنم :11:
موفق باشید:10:
ess_1362
25-12-2010, 21:48
امين جان سلام
به نظر مادربرد خوبي مياد
راستش ديروز داشتم با MSI 790FX-GD70 تست مي كردم كه مادربرد در فركانس 4.41 با ولتاژ 1.52 و پردازنده 1055 تركيد:41:
دو تا از رگولاتور هاي مدار تغذيه حين تست PRIME95 در دقيقه 8 منفجر شد:31:
من به اين نتيجه رسيدم كه شركت هاي معتبر در ايران فقط دارند اجناس بنجولشون را غالب مي كنند
راستي تست ژايداري هم گرفتي يا فقط فركانس لحظه اي هست؟
سلام دوست عزیز.
و در نهایت تونستم در ویندوز و صرفا با افزایش ضریب به رقم 4600 مگاهرتز دست پیدا کنم که در نوع خود رکورد جالبی برای چیپست 870 هست و نشان دهنده توانایی بسیار بالای این مادربورد که هیچ چیزی کم از 890fx تمام برندها ندارد
آیا با این دلایلی که شما اوردید دلیل بر خوب بودن یک مادربرد در OverClocking هست؟!
معمولا تمامی مادربرد های AMD قابلیت آورکلاکینگ یکسانی روی خنک کننده های Air Cooling دارند از یک مادربرد 45 تومنی تا یک مادربرد 350 هزار تومنی که بنده تست کردم شاید تفاوت بسیار نا چیزی بین اورکلاکینگ این دو برد بود.پردازنده هم PhenomII X4 965 بود که روی هر دو برد به طور 24/7 با فرکانس 4.0GHZ کار میکردم و هیچ مشکلی هم به وجود نمیومد.(Asrock N68-S3) در مقایسه با (Asus Crosshair IV Formula) بود.
این مادربرد Asrock هم از نوع Mini-ATX هست که مدار تغذیه 2+1 برای پردازنده داره و از دو Slot رم DDR3 تا فرکانس 1600MHZ با چیپ Nforce پشتیبانی میکنه.
و این نشون دهنده این هست که آورکلاکینگ پردازنده های AMD که به طور میانگین تا 4.2GHZ اورکلاک میشند ارتباط زیاد با مادربرد بر خلاف سایر پلتفروم های مانند X58/P45/P55 نداره.
البته این بحث به طور کلی مطرح میشه و شکی وجود نداره در رابطه با اینکه این مادربدر BIOSTAR با توجه به تست های Mad222 مادربر خوب و حرفه ای هست .(تفاوت یک برد خوب با یک برد نسبتا عالی در مقدار Stability در فرکانس های بالا معمولا 6.8/6.7GHZ آشکار میشه که این تفاوت کاملا در مادربرد Asus M4A79-T DLX و MA890FXA-UD7 مشاهده کردم) و صرفا CPU-Z بالا با یک مادربرد نشون دهنده خوب ای بد بودن اون برد نیست.
موفق باشید.
ess_1362
27-12-2010, 20:06
معمولا تمامی مادربرد های AMD قابلیت آورکلاکینگ یکسانی روی خنک کننده های Air Cooling دارند از یک مادربرد 45 تومنی تا یک مادربرد 350 هزار تومنی که بنده تست کردم شاید تفاوت بسیار نا چیزی بین اورکلاکینگ این دو برد بود.پردازنده هم PhenomII X4 965 بود که روی هر دو برد به طور 24/7 با فرکانس 4.0GHZ کار میکردم و هیچ مشکلی هم به وجود نمیومد.(Asrock N68-S3) در مقایسه با (Asus Crosshair IV Formula) بود.
آرمان جان راستش من با اين پاراگراف كاملا مخالفم
نمونه اش هم برد خودم كه ....
البته نظر من اين هست كه بردها هم از نظر رده در خط توليد كارخانه به سه رده تقسيم ميشن و معمولا هم رده ي سومش به دست ما ايراني ها ميرسه!!
مثل همون مبحث استپينگ پردازنده
آرمان جان راستش من با اين پاراگراف كاملا مخالفم
سلام احسان جان...
میشه دلیل مخالفتتون رو بگید؟
البته نظر من اين هست كه بردها هم از نظر رده در خط توليد كارخانه به سه رده تقسيم ميشن و معمولا هم رده ي سومش به دست ما ايراني ها ميرسه!!
مادربرد های که در اختیار بنده هست ES هست :دی (به جزء Asrock N68-S3 )
نمونه اش هم برد خودم كه ....
برد شما چه مشکلی داره؟
ببینید در رابطه با برد من با تما مادربرد های AMD موجود در بازار به طور کامل کار کردم و بیشتر این مادربرد هارو هم زیر LN2 تست کردم.هیچکدوم از این برد ها مذکوره :
Asus Corsshair III Formula
Gigabyte MA790FXT-UD5P
DFI UT 790FX-M2R
Asus M4A89GTD-USB3
Gigabyte 890FXA-UD7
Asus M3A32MVP-Deluxe
Asus Crosshair IV Formula
MSI 790FX-GD70
Asrock 890GX-Extrem3
از لحاظ پایداری و باگ بایوس و..ناسازگاری ...بهتر از برد Asus M4A79T-Deluxe نبودند.این برد واقعا برد عالی هست که در هر شرایط با پایداری کامل کار میکنه و به جرات میشه گفت بهترین مادربرد برای مصرف افراد حرفه هست از نظر بنده.از لحاظ تنظیمات OverClocking داخل BIOS هیچ تفاوتی هم با سیار مادربرد های خانواده ROG نداره و شاید در بعضی از مواقع بهتر از این مادبرد ها به صورت Real Time ولتاژ هارو ست میکنه.
مادربرد شما هم که فکر میکنم GD70 هست...شرکت MSI داخل BIOS این مادربرد تنظیمات نسبتا گسترده برای Voltage ها قرار داده که کار کردن با اونها هم یک مقدار گیج کننده هست همچنین بعضی از Voltage هایی که این مادربرد در صورت که شما روی حالت Auto قرار بدید Set میکنه یک مقدار بیشتر از حالت عادی هست و شاید این باعث آسیب دیدن پردازنده شما شده.
این مشکلات روی سایر برد ها نظیر 890FXA-UD7 قبلی بنده که از Rev2.0 بود مشاهده شد که باعث شد 3 تا پردازنده بنده روی این مادربرد بسوزنم (جالب اینجا بود که یکی از رپردازنده ها در حال Unlocking سوخت !!)و اون هم به علت نقصی که در مدار تغذیه پردازنده داشت بود و خداروشکر روی Rev2.1 این مادربرد که بنده در اختیار دارم در حال حاظر بر طرف شده و روی این برد هم موفق شدیم به فرکانس بالا 7GHZ برسیم همچنین تست SuperPi روی فرکانس 6.775GHZ پاس کنیم.
ممنونم.
ess_1362
28-12-2010, 19:28
سلام احسان جان...
میشه دلیل مخالفتتون رو بگید؟
راستش بردهايي كه وارد بازار ايران ميشه نمي تونم بگم تماما ولي اكثرا ساخت چين هستند
بنابراين در يكسري قطعات ريز مثل خازن ها و چوك ها و ماسفت ها ايراد دارند
مادربرد شما هم که فکر میکنم GD70 هست...شرکت MSI داخل BIOS این مادربرد تنظیمات نسبتا گسترده برای Voltage ها قرار داده که کار کردن با اونها هم یک مقدار گیج کننده هست همچنین بعضی از Voltage هایی که این مادربرد در صورت که شما روی حالت Auto قرار بدید Set میکنه یک مقدار بیشتر از حالت عادی هست و شاید این باعث آسیب دیدن پردازنده شما شده.
بله برد من دقيقا 790FX-GD70 بود
در اولين تستي كه داشتم و در صفحه قبل هم وليديتش هست در فركانس 4.2 پايدار بود
ولي 4.2 براي كاربري 7/24 مناسب نيست و تصميم گرفتم فركانس را روي 3.9 ست كنم
متاسفانه حين تس PRIME95 در دقيقه 6 بود كه يكي از رگولاتور هاي مدار تغذيه پردازنده آتش گرفت
برد روشن ميشه ولي مثل چهار شنبه سوري آتيش از مدار تغذيه پردازنده بلند ميشه
ولتاژ هم در حين تست 1.5 براي VCORE بود و ساير پارامتر ها هم روي AUTO
به هر حال در اين فركانس و با اين ولتاژ نبايد اين اتفاق مي افتاد و تنها احتمال مي مونه كيفيت نه چندان مناسب رگولاتور هاي مدار تغذيه!!
فعلا كه برد رفته براي گارانتي هر چند بعيد مي دونم چيزي ازش در بياد
راستش بردهايي كه وارد بازار ايران ميشه نمي تونم بگم تماما ولي اكثرا ساخت چين هستند
بنابراين در يكسري قطعات ريز مثل خازن ها و چوك ها و ماسفت ها ايراد دارند
سلام.
البته اینرو بگم که جنس های ساخت چین هم درجه بندی دارند :دی
این مشکلات اگر بدین صورت باشه به مرور زمان پیش میاد..تا الان که چیزی مشاهده نشده حداقل برای Gigabyte/Asus اینطور نبوده (برد هایی که تهیه کردیم) Asrock هم که اول کار هست فعلا.
:دی لبته بعضی از برند های مثل EVGA-DFI هم جواب پس دادند و واقعا از نظر ساخت دارای کیفیت بالایی هستند.
این قضیه مشکل ظاهری برد شما هم بعضی وقتا شانسی پیش میاد GTX275 XFX ما هم دقیقا اینطور شد در حالت Defualt !
برد MA790FXT-UD5P هم که از مالزی تهیه کرده بودم روی نیتروژن بر اثر اتصالی 2 تا Choke اول از وسط دو تیکه شدند و کلا مادربرد آتیش گرفت و به صورت Auto بر اثر اتصال کوتاه Force Shut Down شد.
به نظر من برد شما رو عوض کردند بفروشید یک برد بهتر (از لحاظ کیفیت) ساخت مثل DFI یا Asus M4A79T-Deluxe که تست شدند تهیه کنید.طرف برد های High-End گیگابایت نرید مثل UD7 که مشکلات باگ...نسبتا زیاد دارند.Asus ROG Family هم یک مقدار اذیت میکنند.
موفق باشید.
POROMA2008
29-12-2010, 00:04
با تشکر
من همیشه خواستار خرید یا اپدیت به اخرین ورزن هستم
میشه لطف کنید و یک مادر برد خوب و البته نه زیاد قیمت بالا برای انلاک هسته پنهان و اور کلاک پیشنهاد کنید
اما بر پایه اخرین چیپ یعنی 890
ess_1362
29-12-2010, 20:34
این قضیه مشکل ظاهری برد شما هم بعضی وقتا شانسی پیش میاد GTX275 XFX ما هم دقیقا اینطور شد در حالت Defualt !
برد MA790FXT-UD5P هم که از مالزی تهیه کرده بودم روی نیتروژن بر اثر اتصالی 2 تا Choke اول از وسط دو تیکه شدند و کلا مادربرد آتیش گرفت و به صورت Auto بر اثر اتصال کوتاه Force Shut Down شد.
به نظر من برد شما رو عوض کردند بفروشید یک برد بهتر (از لحاظ کیفیت) ساخت مثل DFI یا Asus M4A79T-Deluxe که تست شدند تهیه کنید.طرف برد های High-End گیگابایت نرید مثل UD7 که مشکلات باگ...نسبتا زیاد دارند.Asus ROG Family هم یک مقدار اذیت میکنند.
خودم هم حدس ميزنم بيشتر شانسي باشه چون 1055 با اكثر بردهاي توسط به بالا بايد در فركانس 3.8 تا 4 به راحتي كار كنه
فعلا مدلهايي كه مد نظر خودم هست بيشتر حول دو محور ميگرده :
يكي ASUS M4A89TD PRO-USB3
دومي هم ASUS CROSSHAIR IV
البته نيم نگاهي هم به M4A79T-DELUXE دارم
با تشكر
سلام.
Crosshair IV Formula از نظر من ارزش هزینه کردن نداره در صورتی که Extreme OC مد نظر نیست و همچنین داخل Case های عادی جا نمیشه.
اگر بنده جای شما بودم یک مادربرد MainStream میگرفتم پردازنده رو هم به 1090T ارتقاع میدادم و یا گرافیک بهتر تهیه میشد.
مثلا Asrock 890GX-Extrem3 یا M4A یا اگر خیلی رو 890FX اسرار دارید MA890FXA-UD5 که خوب جواب داده.
البته خودم تست نکردمش.
990FX هم به زودی میاد...
abolfazltorbat
05-01-2011, 03:25
نظرتون در رابطه با سی پی یو اینتل q9550 چییه ؟
matrix0111
20-01-2011, 00:11
صرفا جهت اطلاع
باتشکر از دوست عزیز و گرامی bycot و لایف هکر
به زبان ساده:
باید گفت که اورکلاک پردازنده، را وادار می کند تا در سرعتی بیش از حد استاندارد خود فعالیت نماید. تنظیمات اصلی که تعیین کننده ی سرعت پردازنده ی شما می باشند و همچنین بر سرعت رم شما نیز تاثیر می گذارند، به عنوان کلاک پایه شناخته می شوند. بنابر این در اور کلاک کمی افزایش سرعت برای بالانس شدن سرعت رم و پردازنده مورد نیاز است. همچنین شما نیاز دارید که سطح ولتاژ را کمی بالا تر ببرید تا پردازنده به قدرت کافی دست پیدا کند. زیرا بدون قدرت مناسب، به سرعت مناسب نیز دست نخواهید یافت. افزایش ولتاژ هم برابر است با افزایش دما؛ اگر مراقب نباشید در بهترین حالت پردازنده ی شما بیش از حد گرم شده و عمر مفید آن کاهش می یابد و اگر بی خیال این موضوع شوید ؛ ممکن است پردازنده را به طور کامل بسوزانید!
فکر می کنم که با خواندن پاراگراف بالا متوجه شده باشید که اورکلاک فقط یک کلیک یا فشار دادن یک دکمه نیست، بلکه به مهارت و دانش کافی نیز ؛ نیاز دارد. در ادامه سعی می کنیم که کمی از فنون اورکلاک را به شما یادآور شویم.
این راهنمای خاص با سیستمی به این مشخصات نوشته شده است: پردازنده ی i7-930 بر پایه معماری Bloomfield را روی مادربرد گیگابایت ، X58A-UD3R نصب شد. ولی توجه کنید که بخش های اصلی این راهنما فرق چندانی با پردازنده های دیگر اینتل نظیر سری i5 و i7 ندارد و مادربرد های سازگار با این پردازنده ها نیز می توانند پذیرای این راهنما باشند. پس نیازی نیست که در این باره؛ نگرانی به خود راه دهید.
در این مورد توصیه می کنیم که اگر از همین مدل ها استفاده می کنید، این مقاله را به دقت بخوانید و اگر از مدل های سازگار که در بالا یاد شد استفاده می کنید، نگاهی هم به دفترچه راهنمای پردازنده و مادربورد خود بیاندازید و ویژگی های کلیدی آنها را به یاد بسپارید. چون هیچ دو سیستم متفاوتی ((دقیقا)) شبیه به یک دیگر نیستند و اورکلاک هم چیزی نیست که به کندی صورت بگیرد. پس شما باید حواستان را خوب جمع کنید و با منابع اطلاعاتی کافی و آرامش خاطر به اورکلاک بپردازید تا بتوانید در صورت بروز کوچک ترین مشکلی؛ عکس العمل سریع و درست نشان دهید.
حالا که صحبت از منابع اطلاعاتی شد، جا دارد که تعدادی سایت مفید در زمینه اورکلاک را به شما معرفی کنیم ، overclockers.com, overclock.net و nexus.net نمونه های خوبی هستند و سایت های بسیار دیگری نیز در این مورد وجود دارند. همچنین در پایان مقاله چند منبع اطلاعاتی دیگر هم ذکر شده اند که می توانید به آنها مراجعه کنید.
در ادامه می خواهیم عملا دست به کار شویم و برای این که اذیت نشوید، ما فرض را بر این میگیریم که شما تجارب کمی از اورکلاک داشته اید و حرفه ای نیستید. با این همه شدیدا پیشنهاد می کنیم که اگر اصطلاحی را نمی شناختید، یا در بخش نظرات مطرح کنید و یا در گوگل سرچ کنید و هیچ گاه با شک و تردید وارد عمل نشوید. دقت کنید که تمام مسوولیت این کار به عهده خودتان است و این مقاله صرفا جنبه آموزشی دارد.
چرا اورکلاک؟
اول از همه بگویم که متاسفم اگر در بالا شما را از اورکلاک ترساندم، باید بگویم که مطالب بالا کاملا واقعی بود اما می خواهم در این جا هم دلایلی برای اورکلاک بیاورم و هم شما را نسبت به اورکلاکر شدن امیدوار نمایم.
در بالا گفتیم که در صورت عدم احتیاط ممکن است به قطعات کامپیوتر شما آسیب وارد شود. حالا می گویم که این مورد برای کسانی بود که به طور ناگهانی فرکانس قطعات خود را 250 مگاهرتز بالا می برند و بی حساب و کتاب ولتاژ و سرعت فن را زیاد می کنند و به قول معروف می گویند:(( هر چه پیش آید، خوش آید ما که خندان می رویم!)) در جواب این گونه افراد باید گفت که اگر این گونه رفتار کنید، باید مطمئن باشید که پیش آمد ها خوشایند نیستند. ولی اگر شما از افراد محاسبه گری هستید که در هر شرایط، منطقی عمل میکنند، نیازی نیست به خود نگرانی راه دهید و با خیال راحت و طبق این مقاله و دانسته های کافی می توانید به اورکلاک کردن بپردازید.
حالا می رسیم به این بحث که اصلا چرا باید اورکلاک کنیم. باید گفت که اگر از کامپیوتر خود فقط برای وب گردی و تایپ و اکسل و ... استفاده می کنید، اصلا نیازی به اورکلاک ندارید و می توانید همین الان این مقاله را ببندید! اما اگر به قول معروف گیمر هستید و یا به رندرینگ و کد گذاری ویدئویی و دیگر کار هایی که سخت افزار را به چالش می کشند، مشغولید، اورکلاک مناسب می تواند بسیار به شما کمک کند. اگر هم اورکلاکر هستید که جسارت نمی کنیم!
البته بسیاری از اورکلاکر ها، از هیجان بازی با سیستم های اورکلاکر شده ی خود لذت بسیاری می برند و علاوه بر توصیه کردن اورکلاک به دیگران، سعی می کنند که سیستم خود را هر بار بیش از پیش اورکلاک نمایند! حالا اگر استدلال هایی که برای اورکلاک شد، برای شما قانع کننده است؛ بیایید با هم دست به کار شویم.
- واژه نامه و راهنما:
اول از همه بدانید که این یک واژه نامه ی کامل و جامع کامپیوتر و آی تی نیست، بلکه فقط شامل مواردی می شود که در این آموزش به آن پرداخته شده است. اصطلاحاتی که به سرعت کلاک مربوط می شود، به شرح زیر می باشد:
Base Clock: کلاک پایه شامل فرکانس پردازنده و همچنین فرکانس رم شما می شود. این مورد، یکی از تنظیمات اصلی ای است که در این مقاله روی آن تمرکز می نماییم. کلاک پایه همچنین شامل موارد ریز، اما مهمی می باشد که در زیر به توضیح آن پرداخته شده است.
CPU Multiplier: ضریب سرعت پردازنده، تاثیر مستقیمی بر روی فرکانس پردازنده ی شما دارد و مستقیما به کلاک پایه مربوط میشود. این هم مثالی از ضریب سرعت پردازنده: اگر کلاک پایه پردازنده ای 133 مگاهرتز باشد و Multiplier آن برابر با 21 برابر؛ آنگاه فرکانس کاری پردازنده برابر است با : 133X21=2.8GHz
RAM Multiplier: ضریب سرعت رم نیز بسیار شبیه مورد بالایی است. اگر برای کلاک پایه رم ؛ همان 133 مگاهرتز را در نظر بگیریم و ضریب سرعت آن را 8؛ آن گاه فرکانس رم تقریبا برابر با 1066 مگاهرتز می شود.
Uncore frequency: این پارامتر هم یکی دیگر از موارد وابسته به کلاک پایه است. این مورد شامل هرچیزی که هسته نباشد، میشود. در این مورد راز موفقیت شما در این است که نسبت فرکانس بدون هسته با رم را 2:1 نگه دارید. یعنی هر زمان که مولتی پلایر رم خود را دستکاری کردید، باید دو برابر آن را روی Uncore frequency انجام دهید تا سیستم شما پایدار باقی بماند.
این هم از پارامتر های مربوط به کلاک پایه، اما بحث به اینجا ختم نمی شود ، شما باید با پارامتر هایی که در تنظیم ولتاژ نقش اساسی دارند نیز آشنا شوید.
CPU Vcore: این مورد مستقیما با فرکانس پردازنده ی شما سر و کار دارد. معمولا باید همان مقدار که مولتی پلایر پردازنده را بالا و پایین می کنید، ولتاژ این قسمت را نیز تغییر دهید.
QPI or VTT Voltage: با تنظیم صحیح ولتاژ QPI(Quick Patch Interconnect) می توانید تاثیر به سزایی در پایداری سیستم خود داشته باشید. این مورد به شدت، با کلاک پایه مرتبط است.
DRAM or VDIMM Voltage: در این آموزش به شما توصیه نمی کنیم که ولتاژ رم را تغییر دهید، اما اگر هم این کار را انجام دادید، دقت نمایید که ولتاژ رم باید حداکثر نیم ولت بالا تر از ولتاژ QPI باشد. در غیر این صورت ممکن است موجب عدم پایداری شدید و یا آسیب رساندن به سیستم شود.
IOH Voltage: این پارامت در واقع ولتاژ اسلات های PCI کارت گرافیکی است. تنظیم این پارامتر بستگی به تعداد کارت های گرافیکی سیستم شما دارد. پیش بینی می کنیم که یا به این ولتاژ دست نخواهید زد و یا آن را یک بار برای همیشه تنظیم خواهید نمود.
- مواد لازم:
مواردی که در زیر می بینید، چیز هایی هستند که در این آموزش به آنها نیاز خواهید داشت. ممکن است در آموزش های دیگر مواد لازم فرق کند ولی در این یکی، به شرح زیر است:
یک کامپیوتر بر پایه ویندوز: این چیزی است که تقریبا در هر خانه ای یافت می شود! کاری به چگونه بودنش هم نداریم (در کنار لینوکس و..) شما ویندوز را داشته باشید و شروع کنید.
پردازنده ی اینتل Core i5 یا i7: مجددا عرض می کنم که در این راهنمای خاص از : پردازنده ی اینتل i7-930 بر پایه معماری Bloomfield استفاده شد و سایر پردازنده های i5 یا i7 اینتل هم از فرایندی مشابه استفاده می کنند. پس این راهنما برای دارندگان این گونه پردازنده ها و مادربرد های سازگار با آنها هم به کار می آید و با جمع آوری یک سری اطلاعات در باره مشخصات فنی سیستم خود و مسلط شدن بر آن ها می توانید با خیال راحت به اورکلاک بپردازید. همچنین اگر پردازنده های شما از نوع Clarkdale سری i3 یا i5 می باشد، می توانید این راهنما را مطالعه نمایید.
البته شدیدا تاکید می کنم که باید به مطالعه ی اضافه بر این مقاله در مورد اورکلاک پردازنده خود بپردازید. همچنین اگر از پردازنده های قدیمی سری core2 استفاده می کنید، بهتر است به دنبال راهنمای مناسب با پردازنده خودتان بروید و این راهنما ممکن است برای آنها مساله ایجاد کند.
برنامه Prime 95: این برنامه برای محاسبه اعداد اول طراحی شده است و اکنون به عنوان یکی از برنامه های تست حساسیت پردازنده به کار گرفته می شود. این برنامه پردازنده ی اورکلاک شده را در حالت لود کامل قرار می دهد و به شما کمک می کند تا تصمیم بگیرید که آیا پردازنده به اندازه کافی خنک و پایدار هست و آیا می تواند به طور منظم به کار خود ادامه دهد یا خیر. این برنامه را می توانید از اینجا دانلود نمایید.
برنامه RealTemp: این برنامه به شما کمک می کند که در هنگام اجرای Prime 95 بتوانید دمای پردازنده ی خود را کنترل نمایید. پس اگر پردازنده زیاد از حد داغ شود، شما مطلع خواهید شد و از زیان های احتمالی جلوگیری می شود. اين برنامه کم حجم بوده و مي توانید آن را به راحتی دانلود کنيد.
Memtest86+: یک دیسک بوت کوچک است که به وسیله آن می توان از پایداری رم، در هنگام بالا بردن کلاک پایه اطمینان حاصل کرد. این برنامه را روی یک CD رایت کنید، چون هنگام اورکلاک به آن نیاز خواهید داشت. اين هم بگویم که از اینجا میتونید این برنامه هارو بیدا کنید
مایع استفاده می کنند. در آن صورت هم مواظب خودتان باشید که یخ نزنید!
تا اینجا رو خوب یاد بگیرید تا بعد
linekhat
21-01-2011, 23:57
سلام دوستان
فکر کنم رکورد زدم
pentum4 3.4
اورکلاک 4.5
چطوره؟
shahinsoft
07-02-2011, 11:21
سلام
من سی پی یو intel e7300
و مادربرد Giga Ep31-DS3L
رو میخوام اورکلاک کنم با چه نرو افزار هایی این کار رو انجام بدم
اصلا از کجا شروع کنم
سلام
من سی پی یو intel e7300
و مادربرد Giga Ep31-DS3L
رو میخوام اورکلاک کنم با چه نرو افزار هایی این کار رو انجام بدم
اصلا از کجا شروع کنم
برای اورکلاک سی پی یو سراغ نرم افزار نرید از تو ستاپ سیستم اینکارو بکنید
قبل اورکلاک هم سیستم تهویه ی کیستون باید خوب باشه هم یه فن خوب باید داشته باشین و هم پاور سیستمتون خوب باشه
amin_caragt2
09-02-2011, 11:25
سلام دوستان
بحث جالبی بود از احسان عزیز و آرمان جان
ببینید دوستان مادربورد در اورکلاکینگ بسیار مهم است و همه بدون شک به این موضوع واقفیم
در اینتل این تاثیر بسیار بیشتر هم میشه ولی در AMD به دلیل ساختار پردازنده و نوع ساختار حسگر های دمایی به شدت فرکانس به دما وابسته است یعنی یک مادربورد کراس ایر اسوس با cpu555 در دمای 50 درجه به فرکانس 4.4 برسد یک ازراک 770 با همین cpu در دمای 30 درجه به 4.5 گیگاهرتز می رسد
ولی همه چیز به فرکانس ختم نمی شود همانطور که آقا آرمان گفتند استیبلینگ پردازنده بسیار مهم است و در این موارد برندی مثل بایوستار فراتر از انتظار ظاهر شد و توانسته بسیار در این امر خوب ظاهر شود
من نه نماینده انفورماتیک هستم نه آر اندی بایوستار ولی چون به اورکلاک علاقه دارم و با تست هایی که بر روی تمام برندها انجام دادم دیدم بایوستار بسیار بیشتر از سایرین ارزش دارد و این مورد کاملا به خودم ثابت شد و به همین دلیل تمام مادربوردهای خودمو از این برند یعنی بایوستار انتخاب کردم ( در حال حاضر کلگسیونی از این بوردها رو دارم 790xe 870 890fx و کوچولوی مورد علاقم که 785 مینی و همگی از برند بایوستار هستند )
گیگا و اسوس برندهای بسیار خوبی هستند و بسیار هم محصولات فوق العاده ای ساختند ولی فقط در رده حرفه ای یعنی کراس ایر اسوس پرقدرت است ولی 870 evo فروش زیادی دارد و همین طور گیگا
به لطف اینکه در بازار هستم و تقریبا بیشتر وقتم را با اورکلاک سر میکنم همیشه در حال تست هستم و بسیار قدرت مادربوردهای مختلف را تست کردم
حتی روی AIR تا 2 ولت به بایوستار دادم ولی نه مادربورد سوخته نه cpu حاضرم این تست رو تکرار کنم و فیلم بگیرم هر کس به هر برندی ایمان دارد همین تست را جرات دارد انجام دهد چون جنس سوکت و نوع تغذیه خنک بایوستار اصلا از این مشکلات نداشته و ندارد که بخواهد بسوزد یا بسوزاند
pvt اصلی من این است که برندی مثل بایوستار قیمت خوبی در جهان دارد و در ایران هم قیمت بسیار معقولی دارد به طوری که 870 بایوستار در بازار جهانی با شیپینگ 97.5 دلار است
در ایران 110 هزار تومان !!!!!!!!!!!!
ولی گیگا 870 در جهان 95 دلار است
و در ایران برو بالای 150 هزار تومان این چه معنی دارد
این موضوع در مورد اسوس و MSI هم صدق میکند ، به همین دلیل گفتم بیشترین ارزش خرید را بایوستار دارد
اینم نتیجه اعتماد من به بایوستار در میدان عمل
بالاترین رکورد AIR سمپرون 140 با فرکانس 4428 mhz
رکورد رفرنس کلاک با هتسینگ خود مادربورد : نتیجه رفرنس کلاک 465 مگاهرتز !!!!!!!!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبالترین رکورد AIR تست Wprime 1024 و WPrime 32 با پردازنده 140
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(وقتی این wprime هارو تست میکردم هیچ هتسینگی روی فازها نبود و کاملا هم خنک بودند )
اینها فقط با مادربورد 790XE بود که تست کردم ، جالبه که همه امپراتور ضریب بسته را 790ud3p گیگا میدونند در حالی که این مادربورد زیره نیتروژن کاملا برتر خواهد بود و به امید خدا با تست نیتروژن معلوم خواهد شد
مدت ها پیش 890 خریدم ولی چون نیازی ندیدم تست خاصی نگرفتم و برای نیتروژن آمادش کردم
در کل برای AMD خیلی فرق ندارد 870 باشد یا 890 ولی حداقل به اندازه پولتان کیفیت دریافت کنید
موفق باشید :11:
mansour05
09-02-2011, 20:04
سلام دوستان عزیز
من با خوندن مطالب انجمن اقدام به اورکلاک کردم
حالا نمیدونم کاری که کردم اورکلاک هست یا نه؟:41:
من این عکس رو قبل از انجام اورکلاک گرفتم
و این عکس بعد از اورکلاک گرفته شده
اما من تغییر ملموسی حس نمیکنم شاید خیلی کم و ناچیز باشه
همون طور که گفتم کامپیوترم موقع اتصال به انترنت و اجرای میدیا پلیر بصورت قابل توجهی کند میشه.
ضمنا دمای سی پی یو رو پک کردم اتفاقا کمتر هم شده قبلا 65 درجه سانتیگراد بود قبل از اورکلاک ولی بعد از اورکلاک شد 55 درجه سانتیگراد البته ناگفته نماند دو تا فن هم اضافه کردم به کیس در موقع اورکلاک کردن
لطفا راهنمایی کنید:11:
mansour05
09-02-2011, 20:12
یادم رفت بگم که قبلا CPU 1.60 GHZ بوده و الان CPU1.75 GHZ شده
مادر بورد هم ASROCK و CPU DUAL CORE هست
سلام امین جان.
بحث داغیه :دی
ولی همه چیز به فرکانس ختم نمی شود همانطور که آقا آرمان گفتند استیبلینگ پردازنده بسیار مهم است و در این موارد برندی مثل بایوستار فراتر از انتظار ظاهر شد و توانسته بسیار در این امر خوب ظاهر شود
من نه نماینده انفورماتیک هستم نه آر اندی بایوستار ولی چون به اورکلاک علاقه دارم و با تست هایی که بر روی تمام برندها انجام دادم دیدم بایوستار بسیار بیشتر از سایرین ارزش دارد و این مورد کاملا به خودم ثابت شد و به همین دلیل تمام مادربوردهای خودمو از این برند یعنی بایوستار انتخاب کردم ( در حال حاضر کلگسیونی از این بوردها رو دارم 790xe 870 890fx و کوچولوی مورد علاقم که 785 مینی و همگی از برند بایوستار هستند )
ببینید این قابلیت فعلا فقط روی Air Cooling شاید قابل رویت باشه برای این مادربرد ولی وقتی شما یک مادربرد رو از حالت AirCooling به Extreme Cooling منتقل میکنید شرایط یه کلی عوض میشه و بعضا دیده شده مادربرد هایی که روی Air عالی عمل میکنند روی Extreme Cooling دچار CBB بهم ریختن پروفایل یا از کنترول خارج شدن Stability یا و یا اصلا از دست رفتن پایداری ....دچار میشند.
تست هایی هم که Mad222 با این ماردبرد زد صرفا جنبه R&D داشت و برای چیپ جدید که 7.3GHZ زد مشاهده شد که از 890FXA-UD7 استفاده کرد.(حتی از Corsshair IV Formula هم استفاده نکرد)
در این رابطه مثلا مادربرد ASUS Crosshair IV Formula از هر نظر مادربرد عالی محسوب میشه ولی واقعا افتضاحه نسبت به مادبرد های 790FX/890FX/890GX در این مادربرد مشکلاتی از نظر ناپایداری شدید در بعضی مواقع و همچنین به هم ریختن پروفایل به اصطلاح [چت شدن] مشاهده شده (مخصوصا در الکامپ امسال) البته یک نکته دیگه رو هم در نظر بگیریم شاید مشکل از ما بوده که برد اینطوری اذیت میکرد روی LN2 چون روی Air Cooling خیلی خوب ظاهر میشد.
vt اصلی من این است که برندی مثل بایوستار قیمت خوبی در جهان دارد و در ایران هم قیمت بسیار معقولی دارد به طوری که 870 بایوستار در بازار جهانی با شیپینگ 97.5 دلار است
و در ایران برو بالای 150 هزار تومان این چه معنی دارد
این موضوع در مورد اسوس و MSI هم صدق میکند ، به همین دلیل گفتم بیشترین ارزش خرید را بایوستار دارد
با این قضیه کاملا موافقم.
ببینید اگر قرار بود بنده برای مادبرد هایی که در اختیار دارم و یا برای Extreme OverClocking استفاده میکنم هزینه بدم اصلا طرف محصولات GIGABYTE/ASUS/MSI نمیرفتم به هیچ عنوان چون تفاوت قیمت واقعا زیادی نسبت به بازار های جهانی دارند.
اینم نتیجه اعتماد من به بایوستار در میدان عمل
بالاترین رکورد AIR سمپرون 140 با فرکانس 4428 mhz
این خیلی عالی هست وضعیت دما چطور بود؟
رد رفرنس کلاک با هتسینگ خود مادربورد : نتیجه رفرنس کلاک 465 مگاهرتز !!!!!!!!!!!
مادربرد خوبی به نظر میرسه برای اورکلاک پردازنده های معمولی ..مشکلی یا باگ در قسمت DRam Divider مشاهده شد؟
ینها فقط با مادربورد 790XE بود که تست کردم ، جالبه که همه امپراتور ضریب بسته را 790ud3p گیگا میدونند در حالی که این مادربورد زیره نیتروژن کاملا برتر خواهد بود و به امید خدا با تست نیتروژن معلوم خواهد شد
مدت ها پیش 890 خریدم ولی چون نیازی ندیدم تست خاصی نگرفتم و برای نیتروژن آمادش کردم
در کل برای AMD خیلی فرق ندارد 870 باشد یا 890 ولی حداقل به اندازه پولتان کیفیت دریافت کنید
موفق باشید
این مدل 790X به نظر خیلی خوب میاد قیمتش داخل بازار چنده؟
شما کی زیر نیتروژن این مادربرد رو تست میکنید؟ اگر مشکلی نداشت من حتما تهیه میکنم برام تست هام چون چند وقتی میشه DFI Ut 790FX-M2R سوخت برای پردازنده های ضریب بسته مادربرد DDR2 ندارم.
ولی باز هم هیچ وقت یک مادربرد با چیپ Middle به یک مادربرد با چیپ High End نمیرسه در هیچ شرایطی مخصوصا اگر بحث تست ها 3D هم وسط بیاد چون احتیاج به اورکلاک سایر نقاط + ولتاژ های بالاتری نسبت به تست ها 2D و در کل فشار بیشتری روی مادربرد هست ، ضعف های مادربرد همچنین ناپایداری....مشاهده میشه.
موفق باشید.
amin_caragt2
10-02-2011, 00:13
[]سلام امین جان.
بحث داغیه :دی
ببینید این قابلیت فعلا فقط روی Air Cooling شاید قابل رویت باشه برای این مادربرد ولی وقتی شما یک مادربرد رو از حالت AirCooling به Extreme Cooling منتقل میکنید شرایط یه کلی عوض میشه و بعضا دیده شده مادربرد هایی که روی Air عالی عمل میکنند روی Extreme Cooling دچار CBB بهم ریختن پروفایل یا از کنترول خارج شدن Stability یا و یا اصلا از دست رفتن پایداری ....دچار میشند.بله آرمان جان درسته استیبل بودن مبحث خیلی مهمی محسوب میشه
ولی وقتی مادربوردی مثل 870 بدون هیچ مد شدنی تونسته تو فرکانس 6.9 تست پاس کنه یعنی اینکه توانایی بالایی داره و کلا رکوردهای خوبی ثبت کرده
تست هایی هم که Mad222 با این ماردبرد زد صرفا جنبه R&D داشت و برای چیپ جدید که 7.3GHZ زد مشاهده شد که از 890FXA-UD7 استفاده کرد.(حتی از Corsshair IV Formula هم استفاده نکرد)
در این رابطه مثلا مادربرد ASUS Crosshair IV Formula از هر نظر مادربرد عالی محسوب میشه ولی واقعا افتضاحه نسبت به مادبرد های 790FX/890FX/890GX در این مادربرد مشکلاتی از نظر ناپایداری شدید در بعضی مواقع و همچنین به هم ریختن پروفایل به اصطلاح [چت شدن] مشاهده شده (مخصوصا در الکامپ امسال) البته یک نکته دیگه رو هم در نظر بگیریم شاید مشکل از ما بوده که برد اینطوری اذیت میکرد روی LN2 چون روی Air Cooling خیلی خوب ظاهر میشد.تست های mad خیلی عجیبه خودش میگه به خاطر بچ عالی هست که در اختیارشه و با کمترین ولتاژ nb استیبل میشه
در مورد Crosshair یک نکته ای که باهاش کار کردم نظرمو جلب کرد اینه که تو فرکانس رم قدرت فوق العاده ای داره و همینطور فرکانس NB ولی در مورد بقیه موارد قدرت خاصی ندیدم و این به همون مبحث دما بر میگرده
با این قضیه کاملا موافقم.
ببینید اگر قرار بود بنده برای مادبرد هایی که در اختیار دارم و یا برای Extreme OverClocking استفاده میکنم هزینه بدم اصلا طرف محصولات GIGABYTE/ASUS/MSI نمیرفتم به هیچ عنوان چون تفاوت قیمت واقعا زیادی نسبت به بازار های جهانی دارند.تو اکستریم کولینگ واقعا دلایل خاص و نکات ظریف زیادی وجود داره واقعا به عینه دیدم که حتی گرفتن دراپ چه قدر میتونه تاثیر داشته باشه چه برسه به مد فاز یا مد چیپست ها ودر مورد برندها باید دید که آیا ارزش هزینه دارد یا نه یقینا با این قیمت ها هیچ بورد حرفه ای از این 3 برند برای خرید عاقلانه نیست چون شما 2 برابر ارزش واقعی آن هزینه می کنید
این خیلی عالی هست وضعیت دما چطور بود؟
مادربرد خوبی به نظر میرسه برای اورکلاک پردازنده های معمولی ..مشکلی یا باگ در قسمت DRam Divider مشاهده شد؟
این مدل 790X به نظر خیلی خوب میاد قیمتش داخل بازار چنده؟
شما کی زیر نیتروژن این مادربرد رو تست میکنید؟ اگر مشکلی نداشت من حتما تهیه میکنم برام تست هام چون چند وقتی میشه DFI Ut 790FX-M2R سوخت برای پردازنده های ضریب بسته مادربرد DDR2 ندارم.دما حدود 20 بود
این مادربورد دیگه تو بازار نیست شاید کسی از قبل داشته باشه حدود 90 هزار قیمت داشته و واقعا بی نظیره
تنها ایرادش همون قسمت تنظیمات مموری هست و به سختی تنظیم میشه ولی از جهات دیگه مشکلی ندیدم
ولی باز هم هیچ وقت یک مادربرد با چیپ Middle به یک مادربرد با چیپ High End نمیرسه در هیچ شرایطی مخصوصا اگر بحث تست ها 3D هم وسط بیاد چون احتیاج به اورکلاک سایر نقاط + ولتاژ های بالاتری نسبت به تست ها 2D و در کل فشار بیشتری روی مادربرد هست ، ضعف های مادربرد همچنین ناپایداری....مشاهده میشه.بازم بستگی داره به نظر شما میان قیمت که هیچی تو رده ارزون قیمت همچین چیزی دیده بودی
مادربورد مینی 4 فاز 785 که قیمتش 75 هزار تومانه تونسته نزدیک فرکانس 6.5 گیگاهرتز 1024 wprime پاس کنه :46: که حتی 890ud7 هم با این همه تست کننده حتی به 6.4 نرسیده ولی بایوستار کلا 1 سابمیت داره و تو بخش cpuz هم 7 گیگاهرتز زده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تازه واردم! cpu amd 955 و مین 770-t دارم با کولر tower120 تا چه اندازه میتونم اور بکنم cpu??
mansour05
10-02-2011, 16:51
کسی جوابمو نداه انگار؟؟؟؟؟؟
من که دوباره فرکانس سی پی یو رو افزایش دادم:41:
وقتی کامپیوتر اومد بالا افتضاح شد ریستارت کردم روشن نشد باطری بک آپ رو در اوردم صبر کردم دوباره گذاشتم اما باز روشن نشد چند بار تکرار کردم نشد ولی بار آخر رم رو در اوردم پاور رو زدم اومد بالا الانم داره کار میکنه:31:
ess_1362
10-02-2011, 21:42
راستش من معتقدم که مادربرد هم در اورکلاک تا حدودی تاثیر داره
البته این تاثیر بیشتر به ریزه کاری های طراح بر می گرده
مثال میزنم :
اگر ملا ک ما حداکثر اور بدون افزایش در ولتاژها باشه
بین 3 بردی که خودم تست کردم نتایج زیر حاصل شد :
با برد DFI 790FX-M3H5 حداکثر فرکانس بدون تغییر ولتاژ در هیچ شاخه ای 3.23 بود
برای MSI 790FX-GD به زور و .... 3 بود
حالا برای ASUS M4A89TD PRO-USB3 به رکورد جالب 3.56 رسیدم
وضعیت دمایی پردازنده هم بدین ترتیب بود که کمترین میزان دما را با MSI 790 FX GD70 داشتم که در فرکانس 3 در فول لود به دمای 42 درجه رسید
برای DFI به 46 درجه رسید
برای ASUS هم به 56 درجه رسید
همه تست ها کلیه قطعات یکسان بودن و کلیه قطعات ابتدا OPEN AIR تست شدن و بعد هم درون کیس SILENT STORM قرار گرفتن که دما های فوق دماهای درون کیس هستند
اما تست 4.2 بدین صورت بود که :
با بورد MSI فقط تا فرکانس 3.9 پیش رفت و برد آسیب دید
با برد DFI با ولتاژ 1.57 تا فرکانس 4.02 پایدار شد و دمای پردازنده 69 درجه شد که بعلت ریسک بالا از ادامه تست منصرف شدم
با برد ایسوس هم در فرکانس 4.12 با ولتاژ 1.485 پایدار شد که بعلت یک ایراد فنی خیلی مسخره در طراحی برد از دادمه تست منصرف شدم که بعدا این ایراد را ذکر می کنم*****
به نظر اینجانب بهترین و راحت ترین تنظیمات را در بین این سه برد ایسوس داشت و بدترین تنظیمات را MSI
البته برد MSI از لحاظ پارامترهای بایاس کمبودی نداره ولی نمی دونم چرا هر کاری می کردم نمیشد پردازنده را پایدارش کرد؟!!!
اما ایراد فنی که برد ایسوس داره خیلی عجیب هست!!
هیتسینک بخش مدار تغذیه پردازنده در کمال نابآوری بورت کامل روی رگولاتورها قرار نداره و فقط یکسری از رگولاتورهایی را که از پردازنده دور هستند را پوشش میده و متاسفانه روی ردیف دوم قرار نداره!!!
یعنی با افزایش ولتاژ احتمالا با افزایش حرارت این قسمت احتمال آسیب اساسی به برد وجود داره
من با دیدن این ایراد خیلی متاسف شدم که چرا با 70 تومن افزایش بودجه ASUS CROSSHAIR IV FORMULA را نگرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست های mad خیلی عجیبه خودش میگه به خاطر بچ عالی هست که در اختیارشه و با کمترین ولتاژ nb استیبل میشه
در مورد Crosshair یک نکته ای که باهاش کار کردم نظرمو جلب کرد اینه که تو فرکانس رم قدرت فوق العاده ای داره و همینطور فرکانس NB ولی در مورد بقیه موارد قدرت خاصی ندیدم و این به همون مبحث دما بر میگرده
سلام.
Crosshair IV Formula خوب به نظر میاد ولی باز هم این قابلیت برمیگرد به پردازنده و مرغوب بودن MC ها پردازنده برای فرکانس بالا....
شاید Chew* که 2500MHZ روی IV Extreme زد با استفاده از همین پردازنده میتونست به این رکورد روی سایر برد های 890FX برسه.
البته به امید خدا یکشنبه Crosshair IV Extreme با چند تا پردازنده میرسه دستم حتما وضعیت و قابلیت اورکلاکینگ رم رو با استفاده از یک پردازنده روی سه برد 890FXA-UD7/IV Formula/IV Extreme تست میکنم ببینید آیا تفاوتی میکنه؟!
از یک طرف یک بدبختی دیگه هم برای تست مادربرد ها داریم اونهم باگ ها خیلی تخیلی روی DRam Divider و طریق ست کردن Host Clock هست.
مثلا با یک پروفایل مثلا 6.6x 250 = 1666MHZ فرکانس رم روی برد UD7 قسمت tRFC باگ داره و پایین تر از 8 اصلا بوت نمیکنه وقتی میرید روی برد دیگه یا ورژن بایوس دیگه این مشکل حل میشه روی یک Divider دیگه این مشکل ایجاد میشه و SPDi محدودیت ایجاد میکنه درکل نصف قضیه مادربرد هست بقیه قضیه به BIOS منتهی میشه که واقعا من رو روی تمام برد های Gigabyte و حتی DFI اذیت میکرد.
ولی وقتی مادربوردی مثل 870 بدون هیچ مد شدنی تونسته تو فرکانس 6.9 تست پاس کنه یعنی اینکه توانایی بالایی داره و کلا رکوردهای خوبی ثبت کرده
خوب در این صورت به نظر شما اگر همین پردازنده روی یک برد HighEnd قرار داشت نتیجه بهتری حاصل نمیشد؟!
مادربورد مینی 4 فاز 785 که قیمتش 75 هزار تومانه تونسته نزدیک فرکانس 6.5 گیگاهرتز 1024 wprime پاس کنه که حتی 890ud7 هم با این همه تست کننده حتی به 6.4 نرسیده ولی بایوستار کلا 1 سابمیت داره و تو بخش cpuz هم 7 گیگاهرتز زده
ببین امین جان این مقایسه ها درست نیست تقریبا چون پردازنده ای که روی این مدل از BIOSTAR تست شده روی هیچ برد دیگه ای تست نشده که ببینند آیا برد دیگر قابلیت پاس کردن تست در فرکانس های بالاتر رو داره یا نه و باز هم به چیپ بر میگرده.
این مادربرد های AMD هم من تا حالا هیچ Mod در رابطه با هیچ مادربردی مشاهده نکردم فقط یک قابلیت AM3 Socket Mod که برای 790FXT-UD5P بود که باز هم چیز خاصی نبود و ارزش ریسک کردن رو نداشت.
هیتسینک بخش مدار تغذیه پردازنده در کمال نابآوری بورت کامل روی رگولاتورها قرار نداره و فقط یکسری از رگولاتورهایی را که از پردازنده دور هستند را پوشش میده و متاسفانه روی ردیف دوم قرار نداره!!!
یعنی با افزایش ولتاژ احتمالا با افزایش حرارت این قسمت احتمال آسیب اساسی به برد وجود داره
احسان جان زیاد سخت نگیر با افزایش دما آسیب خاصی نمیبینند برد DFI UT 790FX-M2R به دلیل Digital بودن مدار تغذیه دماش به 90 درجه هم میرسید :دی ولی اصلا مشکلی درست نمیکرد بعضی وقتا ها که پردازنده X4 روش تست میشند ما مجبور بودیم روی مدار تغذیه هم یک بلاک + مقداری نیتروژن برای کنترول دما و جلو گیری از ناپایدار شدن سیستم قرار بدیم که خیلی جالب بود.
من با دیدن این ایراد خیلی متاسف شدم که چرا با 70 تومن افزایش بودجه ASUS CROSSHAIR IV FORMULA را نگرفت
زیاد سخت نگیر IV هم دردسر ها مخصوص خودش رو داره و کلا هیچ مادربردی بی ایراد نیست و به نظر من هرچقدر سیستم های به سمت MainStream حرکت میکنند مشکلاتشون افزایش پیدا میکنه و هر وز یک مشکل جدید پیدا میکنند.
جالب امروز من یک سیستم دیدم پردازنده AMD با فرکانس 1.1GHZ و همچنین 128MB رم SD با گرافیک IGP حدودا برای زمان ناصرالدین شاه بود ولی هنوزم که هنوزه داشت کار میکرد بدون هیچ مشکلی و میتونستم بگم حداکثر Performance سیستم مورد استفاده قرار میگرفتم در هنگام اجراء Application ها و در نصب ویندوز .....جالب بود قابلیت تغییر CasLatancy و SPD هم داشت :دی
در کل خیلی حال کردم باهاش اصلا اذیت نکرد!
سلام من تازه واردم! cpu amd 955 و مین 770-t دارم با کولر tower120 تا چه اندازه میتونم اور بکنم cpu??
3.8GHZ به صورت Safe ..!
ولتاژ رو 1.425V قرار بدید و CPU Multiplier رو به 19x تغییر بدید.
amin_caragt2
11-02-2011, 09:07
راستش من معتقدم که مادربرد هم در اورکلاک تا حدودی تاثیر داره
البته این تاثیر بیشتر به ریزه کاری های طراح بر می گرده
مثال میزنم :
اگر ملا ک ما حداکثر اور بدون افزایش در ولتاژها باشه
بین 3 بردی که خودم تست کردم نتایج زیر حاصل شد :
با برد DFI 790FX-M3H5 حداکثر فرکانس بدون تغییر ولتاژ در هیچ شاخه ای 3.23 بود
برای MSI 790FX-GD به زور و .... 3 بود
حالا برای ASUS M4A89TD PRO-USB3 به رکورد جالب 3.56 رسیدم
وضعیت دمایی پردازنده هم بدین ترتیب بود که کمترین میزان دما را با MSI 790 FX GD70 داشتم که در فرکانس 3 در فول لود به دمای 42 درجه رسید
برای DFI به 46 درجه رسید
برای ASUS هم به 56 درجه رسید
همه تست ها کلیه قطعات یکسان بودن و کلیه قطعات ابتدا OPEN AIR تست شدن و بعد هم درون کیس SILENT STORM قرار گرفتن که دما های فوق دماهای درون کیس هستند
احسان جان شما تست فول استیبل انجام دادید ؟
پردازنده تون چی بوده ؟
منم 890fx به کار انداختم و در حال حاضر هم سمپرون 140 دارم و هم 555 هر تستی مایل بودید بگید تا انجام بدم
اتفاقا در مورد تست تعجب می کنم چون msi فازهای دیجیتال داره باید نسبت به بقیه از استیبلینگ بیشتری برخوردار باشه
اما تست 4.2 بدین صورت بود که :
با بورد MSI فقط تا فرکانس 3.9 پیش رفت و برد آسیب دید
با برد DFI با ولتاژ 1.57 تا فرکانس 4.02 پایدار شد و دمای پردازنده 69 درجه شد که بعلت ریسک بالا از ادامه تست منصرف شدم
با برد ایسوس هم در فرکانس 4.12 با ولتاژ 1.485 پایدار شد که بعلت یک ایراد فنی خیلی مسخره در طراحی برد از دادمه تست منصرف شدم که بعدا این ایراد را ذکر می کنم*****
به نظر اینجانب بهترین و راحت ترین تنظیمات را در بین این سه برد ایسوس داشت و بدترین تنظیمات را MSI
البته برد MSI از لحاظ پارامترهای بایاس کمبودی نداره ولی نمی دونم چرا هر کاری می کردم نمیشد پردازنده را پایدارش کرد؟!!!
اسوس واقعا تو بخش اورکلاک بایوس راحتی ارائه داده و کلا همه برندها به جز dfi و بایوستار کار بایوسشون راحته ولی این 2 برند حسابی باید قلق بایوسشون دستت باشه
سلام.
Crosshair IV Formula خوب به نظر میاد ولی باز هم این قابلیت برمیگرد به پردازنده و مرغوب بودن MC ها پردازنده برای فرکانس بالا....
شاید Chew* که 2500MHZ روی IV Extreme زد با استفاده از همین پردازنده میتونست به این رکورد روی سایر برد های 890FX برسه.
البته به امید خدا یکشنبه Crosshair IV Extreme با چند تا پردازنده میرسه دستم حتما وضعیت و قابلیت اورکلاکینگ رم رو با استفاده از یک پردازنده روی سه برد 890FXA-UD7/IV Formula/IV Extreme تست میکنم ببینید آیا تفاوتی میکنه؟!
شما هم تست کنید من که تست کردم در مورد مادربوردها واقعا فورمولا قوی بود و احتمالا اکستریم قویتر هم شده
از یک طرف یک بدبختی دیگه هم برای تست مادربرد ها داریم اونهم باگ ها خیلی تخیلی روی DRam Divider و طریق ست کردن Host Clock هست.
مثلا با یک پروفایل مثلا 6.6x 250 = 1666MHZ فرکانس رم روی برد UD7 قسمت tRFC باگ داره و پایین تر از 8 اصلا بوت نمیکنه وقتی میرید روی برد دیگه یا ورژن بایوس دیگه این مشکل حل میشه روی یک Divider دیگه این مشکل ایجاد میشه و SPDi محدودیت ایجاد میکنه درکل نصف قضیه مادربرد هست بقیه قضیه به BIOS منتهی میشه که واقعا من رو روی تمام برد های Gigabyte و حتی DFI اذیت میکرد.
این مشکل واقعا فراگیره بعضی از موقع ها بوده که چند شب درگیر همین تایمینگ های مختلف در فرکانس های مختلف بودم
خوب در این صورت به نظر شما اگر همین پردازنده روی یک برد HighEnd قرار داشت نتیجه بهتری حاصل نمیشد؟!
ببین امین جان این مقایسه ها درست نیست تقریبا چون پردازنده ای که روی این مدل از BIOSTAR تست شده روی هیچ برد دیگه ای تست نشده که ببینند آیا برد دیگر قابلیت پاس کردن تست در فرکانس های بالاتر رو داره یا نه و باز هم به چیپ بر میگرده.
این مادربرد های AMD هم من تا حالا هیچ Mod در رابطه با هیچ مادربردی مشاهده نکردم فقط یک قابلیت AM3 Socket Mod که برای 790FXT-UD5P بود که باز هم چیز خاصی نبود و ارزش ریسک کردن رو نداشت.
نه دیگه شما دقت نکردی عزیز پس اگه این همه بتونه پردازنده تاثیر داشته باشه و مادربورد این همه بی تاثیر باشه دیگه چرا 890 بخریم!!!!!!!!!!!!
اصلا بچ طلایی ، ، شما به مدت زمانی که مادربورد تو اون فرکانس خفن زیره فشار wprime 1024 بوده توجه کن
واقعا میشه طراحان بایوستارو تحسین کرد که فقط و فقط با 4-5 فاز مثل 24 فاز دیگر برندها(انگار شکلات پخش میکنن یه مشت فاز میریزن دور cpu ) و صد البته با یک پنجم قیمت مادربورد 890 این بوردو تولید کرده
به نظر من هنر طراحی یعنی همین که شما با کمترین امکانات بالاترین بازدهی استخراج کنی مثلا هم قیمت این مادربورد یعنی حدود 80 هزار تومان شما چه انتخاب هایی میتوانید داشته باشید : اسوس و گیگا مدل n68 که فقط :2: ازراک و الایت مدل 770 که حتی در فرکانس 4 گیگاهرتز هم به شدت داغ می کنند msi 740 این مدل باز قابل تحمل تر است و بایوستار همین ta785 حالا به نظرتون کدوم بالاترین ارزش خریدو داره :20:
احسان جان زیاد سخت نگیر با افزایش دما آسیب خاصی نمیبینند برد DFI UT 790FX-M2R به دلیل Digital بودن مدار تغذیه دماش به 90 درجه هم میرسید :دی ولی اصلا مشکلی درست نمیکرد بعضی وقتا ها که پردازنده X4 روش تست میشند ما مجبور بودیم روی مدار تغذیه هم یک بلاک + مقداری نیتروژن برای کنترول دما و جلو گیری از ناپایدار شدن سیستم قرار بدیم که خیلی جالب بود.
زیاد سخت نگیر IV هم دردسر ها مخصوص خودش رو داره و کلا هیچ مادربردی بی ایراد نیست و به نظر من هرچقدر سیستم های به سمت MainStream حرکت میکنند مشکلاتشون افزایش پیدا میکنه و هر وز یک مشکل جدید پیدا میکنند.
جالب امروز من یک سیستم دیدم پردازنده AMD با فرکانس 1.1GHZ و همچنین 128MB رم SD با گرافیک IGP حدودا برای زمان ناصرالدین شاه بود ولی هنوزم که هنوزه داشت کار میکرد بدون هیچ مشکلی و میتونستم بگم حداکثر Performance سیستم مورد استفاده قرار میگرفتم در هنگام اجراء Application ها و در نصب ویندوز .....جالب بود قابلیت تغییر CasLatancy و SPD هم داشت :دی
در کل خیلی حال کردم باهاش اصلا اذیت نکرد!
این موردو کاملا قبول دارم هر مادربوری از هر برندی توانایی خاص خودشو داره و معایب خودش مهم اینه که شما چه توقعی داشته باشی
نه دیگه شما دقت نکردی عزیز پس اگه این همه بتونه پردازنده تاثیر داشته باشه و مادربورد این همه بی تاثیر باشه دیگه چرا 890 بخریم!!!!!!!!!!!!
اصلا بچ طلایی ، ، شما به مدت زمانی که مادربورد تو اون فرکانس خفن زیره فشار wprime 1024 بوده توجه کن
واقعا میشه طراحان بایوستارو تحسین کرد که فقط و فقط با 4-5 فاز مثل 24 فاز دیگر برندها(انگار شکلات پخش میکنن یه مشت فاز میریزن دور cpu ) و صد البته با یک پنجم قیمت مادربورد 890 این بوردو تولید کرده
به نظر من هنر طراحی یعنی همین که شما با کمترین امکانات بالاترین بازدهی استخراج کنی مثلا هم قیمت این مادربورد یعنی حدود 80 هزار تومان شما چه انتخاب هایی میتوانید داشته باشید : اسوس و گیگا مدل n68 که فقط ازراک و الایت مدل 770 که حتی در فرکانس 4 گیگاهرتز هم به شدت داغ می کنند msi 740 این مدل باز قابل تحمل تر است و بایوستار همین ta785 حالا به نظرتون کدوم بالاترین ارزش خریدو داره
سلام امین جان.
نه عزیز شما دقت نکردی و منظور بنده رو درست متوجه نشدید.
درسته این مدل BIOSTAR واقعا قابل تحسین هست...! ولی روی سخن بنده اون قسمتی هست که از نوشته شما Bold کردم.
شما از کجا مدونید فرکانس 6.49GHZ که با این مادربرد تونسته Wprime 1024M پاس کنه بالاترین بازدهی این پردازنده هست؟! شاید این پردازنده اگر روی مادربرد بهتری قرار بگیره بتونه روی 6.51GHZ شاید کمتر و اشید هم بیشتر تست پاس کنه قبول ندارید؟
یا مثلا تست های 3D که اشاره کردم یا تست های Multi GPU شاید هیچ وقت قابل مقایسه با برد های High-END نباشه و اصلا امکان هم نداره که هم رده این برد ها باشه.
یک نکته دیگه.
شاید خیلی از مادربرد های middle (قدیمی) قابلیت های بالاییداشته باشند ولی هیچ وقت نشده باشند و یا یک Golden Batch روشون قرار نگرفته باشد!
مثلا سری 870/880 Extrem3 از برند Asrock ...یا خیلی از مدل ها و برند های دیگه.
ess_1362
11-02-2011, 12:48
احسان جان شما تست فول استیبل انجام دادید ؟
زیر PRIME95 تست گرفتم
همه حدود 45 دقیقه زیر تست بودن بجز برد MSI که دقیقه 7 مدار تغذیه اش آتیش گرفت
پردازنده تون چی بوده ؟
X6 1055
منم 890fx به کار انداختم و در حال حاضر هم سمپرون 140 دارم و هم 555 هر تستی مایل بودید بگید تا انجام بدم
چیزی که مد نظر نظ من هست دو تا تست هست
یکی تست اور بدون هیچ گونه افزایش ولتاژ در هیچ شاخه!!
با این تست من می خوام بدونم که بردهای 890 چقدر قابلیت دارند پردازنده را بدون افزایش ولتاژ استیبل کنند
تست بعدی حداکثر فرکانس با AIR COOLING هست
البته در صورتی که بتونه تست PRIME95 یا OCCT را پاس کنه
البته چون OCCT فشار سنگینی به سیستم میاره همون 45 دقیقه با PRIME95 کفایت می کنه
فکر کنم برد شما TA890FXE باشه
من این برد هم مد نظرم بود ولی چون نمایندگی شیراز نداشت و دو روز طول میکشید برای من بیاره من ایسوس گرفتم
خیلی مایلم بدونم که این برد 890 از بایواستار در این دو تستی که مد نظر من هست چه قابلیتی داره
اتفاقا در مورد تست تعجب می کنم چون msi فازهای دیجیتال داره باید نسبت به بقیه از استیبلینگ بیشتری برخوردار باشه
این برای خودم هم خیلی تعجب بر انگیر بود!!
حین تستی که من انجام دادم در فرکانس 3.9 با ولتاژ 1.53 با فرکانس رم 1440 و فرکانس NB و HT حدود 1800 اول سیستم شات داون شد و چراغ پاور چشمک میزد مثل SLEEP
ولی سیستم نه با کلید پاور و نه ریست روشن نشد
بعد از خارج کردن سیستم از برق و دوباره روشن کردن سیستم مدار تغذیه آتیش گرفت
البته همونطور که در چند پست قبل هم گفتم احتمالا برد از اساس ایراد داشته
amin_caragt2
12-02-2011, 01:17
خوب آرمان جان منو شما یک حرف میزنیم ولی دیدگاهمون نسبت به قضیه فرق داره
یه جور دیگه هم میشه دید یعنی اینکه بچ خوب روی این بورد تست نشده شاید این بچش معمولی بوده باشه و اگر اون پرازنده هایی که روی 890 تست شدن اگه روی این تست میشدن شاید این 785 بالاترم میزد کما اینکه فعلا هم زده
فعلا چیزی که مشهوده اینه که 785 با 1 سابمیت تو wprime 1024 تونسته اکثر 890fx شکست بده اگه هم به بچ خوب باشه شانس اینکه بچ 890 خوبتر بوده باشه 20 برابر بیشتر از 785 بوده
منم تا قبل اینکه با این برند اورکلاک کنم همینو میگفتم که همیشه فاز بیشتر دال بر قویتر بودن است یا چیپست بالاتر اصولا باید قویتر باشه . ولی از وقتی باهاش کار کردم کلا نظرم عوض شد
ضرر نداره شما هم تست بزن
مثلا من طبق گفته احسان جان تست زدم اینم نتیجش
بدون حتی 1 صدم ولت افزایش تو هیچ موردی پردازنده 140 به فرکانس 3800 رسید به صورت فول استیبل و دما 35-40 درجه بود
[][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کاهش دما به 15 درجه حتی به 4 گیگاهرتزم رسیدم
تو تست بعدی 555 هم تست میکنم
Lord_theOne
12-02-2011, 09:25
البته فاز بیشتر نشانه بهتر عمل کردن نسبت به یک برند دیکر نمی شود
یک تستی بود سه تا مادربرد بودند 12 فاز 8 فاز و 6 فاز مادربردی که دارای 6 فاز بود بهتر عمل کرده بود
اینجا بحث بهینه سازی و ساختار معماری است
و اینکه 785 بهتراز 890 که چند چیپست پایین تر است کمی برتریش سخت می شود
من فکر می کنم اون مادربرد 890 مشکل دارد یا ضعیف عمل کرده بهتر است بایک مادربرد 890fx دیگر چک کنید
amin_caragt2
12-02-2011, 11:14
البته فاز بیشتر نشانه بهتر عمل کردن نسبت به یک برند دیکر نمی شود
یک تستی بود سه تا مادربرد بودند 12 فاز 8 فاز و 6 فاز مادربردی که دارای 6 فاز بود بهتر عمل کرده بود
اینجا بحث بهینه سازی و ساختار معماری است
و اینکه 785 بهتراز 890 که چند چیپست پایین تر است کمی برتریش سخت می شود
من فکر می کنم اون مادربرد 890 مشکل دارد یا ضعیف عمل کرده بهتر است بایک مادربرد 890fx دیگر چک کنید
دوست عزیز من قصد ندارم بگویم چیپ 785 از 890 قویتر است (فقط به چند نمونه اشاره کردم که تصدیق گفته ام باشد ) قصد اصلی من این است که در AMD اصلا به اندازه اینتل مادربورد در رکورد و اورکلاک تاثیر چشمگیر ندارد کافی است طراحی مدار و تغذیه خوبی داشته باشد همین یعنی اگر سیستم مدار تغذیه یک 870 خوب باشد به راحتی میتواند پا به پای 890 رقابت کند ولی در اینتل مادربورد فوق العاده تاثیر دارد
نتیجه اینکه در انتخاب مادربورد برای AMD اصلا هزینه بالا نکنید چون چیزی نصیبتان نمی شود
ess_1362
12-02-2011, 12:55
امین جان
من میگم شما یک 1055 را اگر دم دست داری تست کن
دلیلم این هست که :
1- هر دو پردازنده در یک رفرنس هستند و نتایج تست خیلی به هم نزدیک میشه و مقایسه در یک رنج انجام میشه
2-بدلیل ضریب بسته این پردازنده تاثیر برد کمی بیشتر مشخص میشه
amin_caragt2
12-02-2011, 18:29
امین جان
من میگم شما یک 1055 را اگر دم دست داری تست کن
دلیلم این هست که :
1- هر دو پردازنده در یک رفرنس هستند و نتایج تست خیلی به هم نزدیک میشه و مقایسه در یک رنج انجام میشه
2-بدلیل ضریب بسته این پردازنده تاثیر برد کمی بیشتر مشخص میشه
1055 ندارم 555 سمپرون 140 و 440 همینارو دارم
سلام دوستان.
یه جور دیگه هم میشه دید یعنی اینکه بچ خوب روی این بورد تست نشده شاید این بچش معمولی بوده باشه و اگر اون پرازنده هایی که روی 890 تست شدن اگه روی این تست میشدن شاید این 785 بالاترم میزد کما اینکه فعلا هم زده
خوب امین جان این حرفی که شما میزنید فکر نمیکنم صحیح باشه صرفا در همه موارد.
ببینید شما برتری رو چی میدونید؟ (خیلی مهمه) اینکه فقط روی یک فرکانس بالا یک تست Run بشه؟!
قبلا هم اشاره کردم این حرفم به سخن شما مربوط میشه:
نتیجه اینکه در انتخاب مادربورد برای AMD اصلا هزینه بالا نکنید چون چیزی نصیبتان نمی شود
شاید یکی بخواد رد حالت MultiGPu تست بگیره؟!
یا از پردازنده های Thuban استفاده کنه.در ین حالت از چند چیز محروم میشه :
1-قابلیت MultiGpu رو از دست میده
2-این برد به احتمال قریب به یقین نمیتونه یک پردازنده Six-Core رو روی فرکانس بالا پایدار نگه داره (بیشتر تست های طولانی مدت و سنگین مثلا 3DMark Vantage - 06 - PCMark - Wprime 1024M هست)
3- سری AMD 7 Series دیگه تقریبا از رده خارج هستند.
4-انتظار فرکانس رم بالا رو نمیشه داشت.
از این استدلال ها نتیجه میگیریم کسی که قصد Extreme OverClocking رو داره میتونه یک برد با Mainstream مثلا 890GX یا اگر در حد حرفه هست یک برد High-End تهیه کنه که از هر حالت دستش باز باشه برای هر شرایطی از تست...اینطور نباشه که شما این برد روی برای X4 ها تهیه کرده باشید مثلا یک مسابقه اجراء بشه که کمترین مقدار فرکانس رم 1800MHZ باشه و سره این مسئله جزءی اورکلاکر اذیت بشه یا مثلا برای پردازنده های Thuban مقدار 1000MHZ به بالا بشه که مادربرد های 7 Series مشکل ساز بشند.
از سوی دیگر شما زمانی که یک مادربرد HighEnd در اختیار دارید هرگونه تست/بنچ/پردازنده ای چه از نسل جدید و چه از نسل قدیم میتونید استفاده کنید و هنگام تست وقتی به مشکلی بر میخورید به این فکر نمیفتید که شاید مادربرد داره باعث این مشکل میشه ! و این خودش در تست های شما تاثیر گذار هست.
همچنین هیچ وقت و هرگز نمیشه گفت که یک چیپ Middle میتونه نسبت به یک High-End برتر باشه و حتی این گزینه در پردازنده ها Intel هم به واقعا مشاهده شده.(بنا به استدلال ها بالا)
موفق باشید.
amin_caragt2
17-02-2011, 10:59
من بیشتر از جنبه عمومی گفتم نه صرف رکورد شکنی
اکثر افرادی که 890 میخرند حتی یک 870 هم به خوبی نیازشان را بر آورده می کند حتی در مولتی جی پیو
شاید نصف 1% از مردم هم اورکلاکر حرفه ای نباشند
من بیشتر از جنبه عمومی گفتم نه صرف رکورد شکنی
اکثر افرادی که 890 میخرند حتی یک 870 هم به خوبی نیازشان را بر آورده می کند حتی در مولتی جی پیو
شاید نصف 1% از مردم هم اورکلاکر حرفه ای نباشند
نه من از جنبه حرفه ای گفتم...! و بحث بنده Xtreme OC بود..!
البته چیپ 870G هم نسبتا برای Multi GPU برای مناسب نیست....! 16x/4x ...!
behrooz747
17-02-2011, 19:54
نتیجه اورکلاک سیستم من
سلام دوستان.من امروز برای اولین بار دلم رو زدم به دریا و سی پی یو رو اور کردم
مشخصات سیستم من به شرح زیره:
cpu:intel core2duo E4400-2.0ghz
ram:kingstone 2*512 ddr2 533
main:gigabyte ga-945pl-s3
power:perfect 400watt
vga:point of view 7600gs 512mb ddr2
فرکانس سی پی یو در حالت عادی 2 گیگاهرتزه.و درحالتی که سی پی یو با توان 100% مشغول فعالیته.حداکثر دما به 60 درجه میرسه که در تصویر زیر میبینید:
رفتم تو بایوسش.و فرکانس رو از 200 به 215 تغییر دادم.بعدش اومدم و نرم افزار prime 95 که سی پی یو رو روی توان 100% قرار میده رو اجرا کردم. و در حین اجرا با نرم افزار real temp دما و فرکانسش رو چک کردم.در حالت اور کلاک.بالاترین دمای سی پی یو به 67 درجه رسید و فرکانس به 2.15 گیگاهرتز رسیده
تصویر حالت اور کلاک شده:
هیچگونه تجهیزات خنک کننده ای هم روش نصب نکردم و با فن استوک خودش خنک میشه.
دوستان بیان نظر بدن.
آیا دمای 67 درجه خطرناکه؟
با همین فن استوک تا چه مقدار میتونم اورکلاکش کنم؟
تو بایوسش گزینه ای برای تغییر multiplier نبود.آیا نرم افزاری هست که بشه باهاش multiplier رو تغییر داد؟
ایا نیاز هست که ولتاژ سی پی رو رو هم تغییر بدم؟
کلا بیاین راهنمایی کنید دیگه.میخوام تا 2.5 و یا حداقل 2.4 اورکلاکش کنم
behrooz747
17-02-2011, 21:20
اینهم آخرین شاهکار بنده دی:
فرکانس رو به 230 رسوندم.و فرکانس سی پی یو به 2.3ghz رسیده
اینهم نتیجه تست بیست دقیقه ای با prime95و دمای سی پی یو که به real temp اندازه گیری شده:
همونطور که میبینید.حداکثر دما یه 75 درجه رسیده
البته در تست مجدد.برای چند لحظه به 76 هم رسید
بدون خنک کننده .رسیدن به این دما خطرناکه؟؟؟
اینهم آخرین شاهکار بنده دی:
فرکانس رو به 230 رسوندم.و فرکانس سی پی یو به 2.3ghz رسیده
اینهم نتیجه تست بیست دقیقه ای با prime95و دمای سی پی یو که به real temp اندازه گیری شده:
همونطور که میبینید.حداکثر دما یه 75 درجه رسیده
البته در تست مجدد.برای چند لحظه به 76 هم رسید
بدون خنک کننده .رسیدن به این دما خطرناکه؟؟؟
بله این دما عمر سی پی یو رو کم میکنه
بهتره اول از همه یک خمیر سیلیکون به سی پی یو بزنید و یک فن خوب بخرید
پاروتون هم باید خوب باشه و همچنین سیستم تهویه ی کیس
بعد که فن گذاشتین مجددا تست prime95 رو به مدت 30 دقیقه بگیرید البته توصیه شده تست prime رو در 3 الی
4 مرحله بگیرید بهتره اینطور خیالتون راحته که سی پی یو پایداره
behrooz747
17-02-2011, 22:56
بله این دما عمر سی پی یو رو کم میکنه
بهتره اول از همه یک خمیر سیلیکون به سی پی یو بزنید و یک فن خوب بخرید
پاروتون هم باید خوب باشه و همچنین سیستم تهویه ی کیس
بعد که فن گذاشتین مجددا تست prime95 رو به مدت 30 دقیقه بگیرید البته توصیه شده تست prime رو در 3 الی
4 مرحله بگیرید بهتره اینطور خیالتون راحته که سی پی یو پایداره
amin_caragt2
18-02-2011, 09:57
نه من از جنبه حرفه ای گفتم...! و بحث بنده Xtreme OC بود..!
البته چیپ 870G هم نسبتا برای Multi GPU برای مناسب نیست....! 16x/4x ...!
آرمان جان حتی در کارت های حرفه ای هم اختلاف زیادی بین 4X تا 16X وجود ندارد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پ
چند سایت دیگر هم تست کردند و غالبا نتیجه را کمتر از 5% اعلام کردند
16x slots representing 100% performance, @ 1900x1200:
8x slots perform at 99%
4x slots perform at 96%
عموم مردم خیلی کم از کراس استفاده می کنند و بیشتر هم کارتهای میان قیمت را کراس می کنند که برای کارتهای ضعیفتر مثل 5770 این اختلاف کمتر هم می شود
امین جان بحث بنده و منظور بنده از افراد حرفه استفاده از 100% سیستمی هست که تهیه میکنند و فقط منظور من این بود که محدودیت ایجاد میکنه یا نه..! که همون مقداری که شما قرار دادی سیستم رو دچار محدودیت میکنه.
و معمولا کسی که از کارت ها HD5870 به حالت CrossFire استفاده میکنه قطعا برای مادربرد خوب و یک چیپ قوی هم هزینه متعادل میکنه.
رمان جان حتی در کارت های حرفه ای هم اختلاف زیادی بین 4X تا 16X وجود ندارد شما خودت یعنی حاضری دو تا 580 یا دو تا 6970 راروی 16 به 4 sli یا cross تازه وای به حال دو تا 6990 این دیگه از اون حرفهاست
MB:MSI 790FX GD 70
Cpu:AMD 955 @4GHz
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24 RUNING 1600 @7 7 7 20
VGA:ati 6870*2 cf (16.16)
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5
اخیرا یک asus crossahir iv دستم اومد گفتم یک تست کنم ببنم پایینترین ولتاژ پایدار برای 1090 4گیگاهرتز چیه . در ضمن تیوبانها راحت رمهای 2000 و بالاتر رو ساپورت میکنن . الان رم 2000 حدود 102 توماه هم پیدا میشه و روی این برد عالی جواب میده.
رم ADATA XPG Gaming series V2 2000 CL9 هست که تامینگش رو 7 اورده شده.
sasan7khat
06-03-2011, 23:58
اینم مال من
سلام دوستان.
همونطور که در جریان هستید در تاریخ 19 تا 21 فروردین مسابقات ربوکاپ 2011 جهانی بود و این مسابقات در نمایشگاه بین المللی (تهران) برگزار میشد.از طرفی هم تیم OverClcoking و Gaming که توسط شرکت Green حمایت میشدند حضور داشتند و روی نیتروژن مایع یک سری تست OverClcoking زده شد.
تست ها اکثرا روی پردازنده AMD بود و بعد از مدتی کار بر روی این پردازنده ها موفق شدیم به فرکانس 6.86GHZ با استفاده از پردازنده AMD PhenomII X 965 BE برسیم همچنین رکورد سوم PCMark2005 این پردازنده هم با استفاده از SSD و کارت گرافیک Asus GT580 بر روی مادربرد Asus M4A87TD که یک مادربرد ارزان قیمت و بسیار قوی هست روی فرکانس 6.1GHZ بزنیم.رم مورد استفاده Kingston HyperX بود با چیپ های Hyper Elpida که روی فرکانس 1700MHZ CL6-6-6-20 قرار گرفته بودند.
PhenomII X4 965 BE 3.4GHZ @ 6.86GHZ on Liquid Nitrogen -188
تصاویر مربوطه پیوست شد.
موفق باشید/آرمان :11:
amin_caragt2
09-05-2011, 07:28
چند روز پیش فرصتی دست داد تا یک تست AMD زیر نیتروژن بگیریم
سمپرون 140 قویترین پردازنده تک هسته دنیا و یکی از خوش پونترین آنها
این cpu به خاطر تست wprime خیلی تو چشم است و از لحاظ اورکلاک یکی سرسخترین و پر مشکلترین پردازنده محسوب میشه چون هم ضریب کمی داره و هم قدرت پایین برای استبل ماندن در فرکانس های بالا
و این اولین تجربه من است با AMD زیره نیتروژن بود
ابتدا کانتیرو با 1.5 لیتر نیتروژن پر کردیم و بعد از رسیدن دما به مفنی 170 درجه زیره صفر تونستیم با فرکانس 6022 مگاهرتز وارد ویندوز بشیم و به دلیل نبود نرم افزار مناسب که بتونه رفرنس کلاک بالاتری ست کنه همین فرکانس استیبل به عنوان فرکانس نهایی cpu-z انتخاب کردیم جالبه که همین فرکانس در حال حاضر رکورد دوم جهان در اختیار داره و حداقل توانایی رسیدن به فرکانس 6.3 را هم این پردازنده دارد (از لحظه استارت تست تا ریدن به این فرکانس حدود 1 تا 1.5 لیتر نیتروژن مصرف شد
این هم تصویر شکسته شدن ورلد رکورد 140 :دی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیزم بهزاد جان توانستند در تست wprime از اورکلاکرهای مطرح جهان پیشی بگیرن و رکورد جهان را با همین پردازنده به نام خودشان ثبت کنند
در تست بعدی متاسفانه پردازنده سمپرون 145 مشکل داشت و نتوانست رکوردی به ثبت برساند نیتروژن رو به اتمام بود که قصد کردیم با یک مادربورد معمولی ddr2 xe790 بایوستار و فنوم 555 رکوردزنی کنیم که کلا 3 لیتر هم نیتروژن نمانده بود با این حال بعد از رساندن دمای cpu به منفی 170 درجه به محض اینکه وارد بایوس شدم از حالت اولیه تنظیمات با یک بار ست کردن تنظیمات توانستم با فرکانس 6350 مگاهرتز وارد ویندوز بشم و با برنامه اور درایو اقدام به بالا بردن ضریب کردم که در 6.5 گیگاهرتز سیستم ریست شد هنوز کمی نیتروژن مانده بود با اصلاح تنظیمات دوباره به ویندوز وارد شدم و اینبار توانستم در فرکانس 6670 مگاهرتز ولید بگیرم
/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[
mahdi8063
11-05-2011, 23:55
به به امین جان چه کردید شماها :دی
بابا تو که بدون نیترو رکورد هر چی AMD هست رو زدی دیگه چه برسه به اینکه نیترو دستت بیاد :پی
چند روز پیش فرصتی دست داد تا یک تست AMD زیر نیتروژن بگیریم
سمپرون 140 قویترین پردازنده تک هسته دنیا و یکی از خوش پونترین آنها
این cpu به خاطر تست wprime خیلی تو چشم است و از لحاظ اورکلاک یکی سرسخترین و پر مشکلترین پردازنده محسوب میشه چون هم ضریب کمی داره و هم قدرت پایین برای استبل ماندن در فرکانس های بالا
و این اولین تجربه من است با AMD زیره نیتروژن بود
ابتدا کانتیرو با 1.5 لیتر نیتروژن پر کردیم و بعد از رسیدن دما به مفنی 170 درجه زیره صفر تونستیم با فرکانس 6022 مگاهرتز وارد ویندوز بشیم و به دلیل نبود نرم افزار مناسب که بتونه رفرنس کلاک بالاتری ست کنه همین فرکانس استیبل به عنوان فرکانس نهایی cpu-z انتخاب کردیم جالبه که همین فرکانس در حال حاضر رکورد دوم جهان در اختیار داره و حداقل توانایی رسیدن به فرکانس 6.3 را هم این پردازنده دارد (از لحظه استارت تست تا ریدن به این فرکانس حدود 1 تا 1.5 لیتر نیتروژن مصرف شد
این هم تصویر شکسته شدن ورلد رکورد 140 :دی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیزم بهزاد جان توانستند در تست wprime از اورکلاکرهای مطرح جهان پیشی بگیرن و رکورد جهان را با همین پردازنده به نام خودشان ثبت کنند
در تست بعدی متاسفانه پردازنده سمپرون 145 مشکل داشت و نتوانست رکوردی به ثبت برساند نیتروژن رو به اتمام بود که قصد کردیم با یک مادربورد معمولی ddr2 xe790 بایوستار و فنوم 555 رکوردزنی کنیم که کلا 3 لیتر هم نیتروژن نمانده بود با این حال بعد از رساندن دمای cpu به منفی 170 درجه به محض اینکه وارد بایوس شدم از حالت اولیه تنظیمات با یک بار ست کردن تنظیمات توانستم با فرکانس 6350 مگاهرتز وارد ویندوز بشم و با برنامه اور درایو اقدام به بالا بردن ضریب کردم که در 6.5 گیگاهرتز سیستم ریست شد هنوز کمی نیتروژن مانده بود با اصلاح تنظیمات دوباره به ویندوز وارد شدم و اینبار توانستم در فرکانس 6670 مگاهرتز ولید بگیرم
/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[
سلام.
به به واقعا عالیه امیر جان.
واقعا حال کردیم این رکورد شما رو دیدم (روزی که داخل HWBOT ثبت کرده بودید).:46: و در نهایت BIOSTAR آخر کار خودش رو کرد :دی ایشالا دفعه بعدی رکورد های بهتری بزنید (Wprime 1024/PCMark05) .
موفق باشید.
به به d3vil کجایید شما نیستید :31:
سلام دوستان عزیز
بابت اورکلاکهای عالی و رکوردهای بی نقصتون از همتون سپاسگزارم و براتون آرزوی موفقیت و توفیق روز افزون دارم :11:
New Effector
05-06-2011, 15:26
سلام
من یه CPU 6300 CORE 2 DUE دارم با فرکانس 1800
چون PES2011 رو نصب کردم و فرکانسش 2000 لازمه
میخوام 200 تا فرکانس رو ببرم بالا
1=اصلا نیشه
2=با چه برنامهای
3=چقدر خطر داره چون سیستم مال فامیلم است نمیخام بسوزه و ابروم بره
مادربوردم GIGA است
ممنون میشم کمکم کتید
Amir rza
12-06-2011, 13:46
با سلام
سی پی یو اینتل 519K را تا چه حد میتوان اور کلاک کرد؟
با تشکر.
ess_1362
14-06-2011, 07:13
دیروز داشتم ایمیلم را چک می کردم که چشمم افتاد به این :
عجب کارایی می کردیم:31:
amin_caragt2
27-07-2011, 18:28
شکسته شدن رکورد UcBench 2011 X1 Core
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
من و بهزاد عزیز در تستی که با نیتروژن از پردازنده سمپرون 145 داشتیم موفق شدیم بالاترین امتیاز این تست در پردازنده های تک هسته بشکنیم و به امتیاز 261 دست پیدا کنیم
مادربورد تست Ta790xe بایوستار
چند تصویر از میز تست
Screenshots
این تست واقعا سنگین هست همونطور که میبینید ما با فرکانس 6132 قادر به بوت کردن بودیم اما برای انجام این تست نهایتا به فرکانس 5880 تن دادیم
لینک Hwbot
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9_mpt_score)
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
امین جان واقعا UCBench برای Single Core ها اینقدر سنگینه؟! :دی
من روی پردازنده های Multi Thread تست میکردم به نظر فقط یک مقدار ستگین تر از WPrime32M میومد...!
WPrime1024 چیکار کردید؟(البته برای 1024 روی F1EE اصلا نمیشه حساب کرد)
amin_caragt2
28-07-2011, 15:21
سلام..
امین جان واقعا UCBench برای Single Core ها اینقدر سنگینه؟! :دی
من روی پردازنده های Multi Thread تست میکردم به نظر فقط یک مقدار ستگین تر از WPrime32M میومد...!
WPrime1024 چیکار کردید؟(البته برای 1024 روی F1EE اصلا نمیشه حساب کرد)
سلام
آرمان جان به نظر خودمم مشکل از f1 بود چون واقعا این کانتینر توانایی پایینی تو حفظ دما داره
تست سمپرون 145 آخرین تستی بود که گرفتیم کلا چند بار wprime 32 گرفتیم و یک تست هم از ucbench حتی فرصت به super pi هم نرسید :d
البته رکورد wprime 32 خیلی راضی کننده بود چون تونستم به رکورد هفتم تک هسته ای جهان دست پیدا کنم بالاتر از TaPaKaH
تست wprme 32 در فرکانس 5894 مگاهرتزی پاس شد
با تشکر :11:
آره F1EE برای X4 به بالا جواب میده و کلا خاصیتش بازده بالا برای Multi Core هست .
پردازندتون هم بچش خیلی عالیه......از کجا گیر میارید اینارو؟ :دی
ما هرچی تو BE ها خوش شانسیم توی اینجور پردازنده ها اصلا شانس نداریم....!
شدیدا هم دنبال مادربرد DDR2 میگردم هیچی تو بازار نیست....!
amin_caragt2
01-08-2011, 15:46
آره F1EE برای X4 به بالا جواب میده و کلا خاصیتش بازده بالا برای Multi Core هست .
پردازندتون هم بچش خیلی عالیه......از کجا گیر میارید اینارو؟ :دی
ما هرچی تو BE ها خوش شانسیم توی اینجور پردازنده ها اصلا شانس نداریم....!
شدیدا هم دنبال مادربرد DDR2 میگردم هیچی تو بازار نیست....!
والا ما هم از همین بازار تهیه می کنیم جالبه که هرچی تو بلک ادیشن بدشانسیم تو معمولی ها خوش شانسیم :31:
البته بایوستار بدبخت گوشه گیر افتاده به جان خودم اگه کسی قلق بایوستار دستش بیوفته عمرا سمت اسوس گیگا بره یه چندتا CPU دستم رسیده منتظر Ta 990FX Biostar دستم برسه ببرمش زیره LN2 ببینیم چی میتونیم بزنیم:11:
آره اتفاقا من تو بازار دنبال این مدل BIOSTAR هم رفتم (وقتی رکورد های شما رو دیدم) ولی متاسفانها اونم پیدا نکردم..!
Biostar ها شدیدا قلقی هستند ما روی P45 TPower خیلی اذیت شدیم...!
ایشالا که رکورد خوبی بزنید.
موفق باشید.
*Forgotten*
07-10-2011, 20:37
سلام
این هم اولین تجربه اورکلاک من:
مین: 945gcm-s2l 1066/1333oc
رم: geil 533 2*1gb
پردازنده: intel core2due 4500 2.20gh
گرافیک: radeon 6570
پاور: 500 wat green
-----------------
بعد از اور پردازنده فرکانسش رسید 2.86 با فن استوک و رم در فرکانس 520 قرار داره
بدلیل مشکل گرمایی نتونستم بیشتر اور کنم
دماش در حالت بیکاری رو 48 تا 50 و در حالت فول لود (100%) در مدت 3.33 دقیقه به 75 تا 77 میرسه شایدم 80 :2: فعلا به فکر یه کولر 50 تومنیم :31:
نرم افزار ها OCCT و real temp
ولی یه سوالی داشتم این دو تا نرمافزار تو نشون دادن دما 6 تا 7 درجه باهم اختلاف داشتن
real temp 50 نشون میده و occt 44 دما رو نشون داد اگه یه توضیحی بدید ممنون میشم؟؟
-----------------------------
بازی gta episode from libirty city رو تست کردم (چون این بازی بیشترین فشارش رو سو پی یو هست)
قبل از اور بنچ مارک خودش 19 فریم نشون میداد
بعد از اور بنچ مارک بازی رسید به 27.33 رسبد البته با تنظیمات زیر:
حالا نظر -راهنمایی و خلاصه هر چیزی که بشه شرایط رو ازین بسیار بهتر کرد
خوب تو باری بیشتر گرافیک موثر است و شما باید گرافیک رو هم اور کنید (در صورت نیاز)
البته سی پی یو هم بیتاثیر نیست اون هم تو یک بازی CPU BOUND مثل GTA که حق با شماست
نرم افزار HW MONIOTR به نظر من دقیق تر نشون میده دمارو
اخرین ورژنشو دانلود کنید
ess_1362
13-10-2011, 15:49
سلام
با خنکتر شدن هوا اتش اورکلاک در وجود من بعد از حدود بیش از 190 روز دوباره شعله ور شد:31:
فقط امیدوارم که زبانه های این شعله به مادربرد و پردازنده و رم سرایت نکنه!!:31:
این تست را موقت گذاشتم :
التبه هدف من رسیدن به 4.5 روی air cooling بود که متاسفانه بعلت پاره ای مشکلات از جمله حرارت بالا فعلا مقدور نشد
ولی همینش هم قنیمتی هست و بقول شاعر کوچی بعض هیچی هست:31:
سلام
با خنکتر شدن هوا اتش اورکلاک در وجود من بعد از حدود بیش از 190 روز دوباره شعله ور شد:31:
این تست را موقت گذاشتم :
التبه هدف من رسیدن به 4.5 روی air cooling بود که متاسفانه بعلت پاره ای مشکلات از جمله حرارت بالا فعلا مقدور نشد
بازم احسان جون aircooling خوبی داری تو
تو ببین من با بوفالو چقدر اور کردم e7500 رو :31:
با سلام
بعد گذشت چند سال از خداحافظی Abit به عنوان تولید کننده مادربورد از این صنعت,بد نیست یادی بکنیم از مادربورد های فوق العاده اون.
واقعا حیف شد که دیگه بین ما نیست
5 ساله که از Abit استفاده میکنم و همه جور فنی هم روش زدم و خوشبختانه تا حالا کم نیاورده
نتیجه ی اور برای سیستم زیر:
Abit AN-52
AMD Athlon 64 x2 3800
Apace PC2-6400 800 Mhz
Asus Geforce 7300 LE
با فن استوک . پاور 14000 تومنی
فرکانس پایه 2000
.
حداکثر دما 64 !!!
اگه پاور و خنک کننده خوب بود شاید تا 3200 هم اور میشد
از دوسلان کسی اگه سی پی یو Athlon 64 x2 6000+ Black Edition یا 6400 برا فروش داره من خریدارم.
shahram388
20-10-2011, 23:32
سلام .رکورک اور کلاک من کاملا پایدار: مادربرد P5LD2SE وسی پی یو م 4 Pentium مدل 531 هست و رکوردم 4.2 گیگاهرتز . خیلی پایداره ولی 76 درجه سانتی گراد میشه .
سلام .رکورک اور کلاک من کاملا پایدار: مادربرد P5LD2SE وسی پی یو م 4 Pentium مدل 531 هست و رکوردم 4.2 گیگاهرتز . خیلی پایداره ولی 76 درجه سانتی گراد میشه .
دما بالا ست این مدل سی پی یو به دلیل 65 نانومتری بودنش دماش بالا هست
شما با یک فن نسبتا خوب دما رو کنترل کنید از از 65 بالاتر نره
mey 2009
17-11-2011, 18:12
سلام
این تست را موقت گذاشتم :
سلام. من هم همین مین برد و سی پی یو رو دارم . با فن استوک تا 3.5Ghz اور کردم ولی دما خیلی بالاست. میشه بگید که از چه کولری استفاده کردید؟ با تشکر.:31:
سلام. من هم همین مین برد و سی پی یو رو دارم . با فن استوک تا 3.5Ghz اور کردم ولی دما خیلی بالاست. میشه بگید که از چه کولری استفاده کردید؟ با تشکر.:31:
tuniq tower دارن ایشون دما اگه بالاست کلاک رو بیارید پایین با فن استوک اور در فرکانس های بالا توصیه نمیشه اونم با این سی پی یو
دما درحالت لود چنده ؟
amin_caragt2
23-11-2011, 21:37
استفاده سرمای پاییزی موفق شدم به فرکانس 5Ghz روی Air برسم
احتمالا این نخستین بار است که یک پردازنده AMD توانسته روی Air این فرکانس را لمس کند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!!!!Amd 5Ghz ON Air 1.8v
تمام هسته ها فعال بودند و 1.8 ولت روی Air به پردازنده اعمال شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه میکنم هرگز به فکر همچین ولتاژی به پردازنده خودتان نباشید چون ممکن است هر لحظه مادربورد و پردازنده هردو با هم بسوزند ولی اینبار بایوستار 790 قدرتنمایی خارق العاده ای به نمایش گذاشت و حتی تحمل 1.9 ولت را داشت البته بچ طلایی این cpu فنوم هم واقعا حیرت آور عمل کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مستند شدن گفته ها میتوانید به فیلم رکورد را از لینک زیر دانلود کنید حجمش کمه 3 مگابایته (صدای فن هارو دقت کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فن تست هم خیلی مدل خاصی نبود ، 1208 Pccoler نسخه ارزونتر 1216X
ولید
اینم لینک رکورد ثبت شده در HWBOT
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _840_5025.01_mhz
تقدیم به همه اورکلاکرهای ایرانی :11:
با تشکر امین
ess_1362
23-11-2011, 21:41
سلام
دمت گرم
آقا بچ پردازنده شما حرف نداره!!
من که هر کاری کردم نتونستم از 4.5 بیشتر برم!!
استفاده سرمای پاییزی موفق شدم به فرکانس 5Ghz روی Air برسم
احتمالا این نخستین بار است که یک پردازنده AMD توانسته روی Air این فرکانس را لمس کند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!!!!Amd 5Ghz ON Air 1.8v
تمام هسته ها فعال بودند و 1.8 ولت روی Air به پردازنده اعمال شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه میکنم هرگز به فکر همچین ولتاژی به پردازنده خودتان نباشید چون ممکن است هر لحظه مادربورد و پردازنده هردو با هم بسوزند ولی اینبار بایوستار 790 قدرتنمایی خارق العاده ای به نمایش گذاشت و حتی تحمل 1.9 ولت را داشت البته بچ طلایی این cpu فنوم هم واقعا حیرت آور عمل کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مستند شدن گفته ها میتوانید به فیلم رکورد را از لینک زیر دانلود کنید حجمش کمه 3 مگابایته (صدای فن هارو دقت کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فن تست هم خیلی مدل خاصی نبود ، 1208 Pccoler نسخه ارزونتر 1216X
ولید
اینم لینک رکورد ثبت شده در HWBOT
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _840_5025.01_mhz
تقدیم به همه اورکلاکرهای ایرانی :11:
با تشکر امین
شما بافعال کردن کش سوم هم میتونی به این پایداری برسی ؟
با این مینی که دارین یکم خطری هست تو این فرکانس مین داره فشار زیادی رو تحمل میکنه :31:
PC_Expert
24-11-2011, 01:27
واسه مادربرد ASRock P67 Pro3 این فرکانس بد نیست!
amin_caragt2
24-11-2011, 15:29
شما بافعال کردن کش سوم هم میتونی به این پایداری برسی ؟
با این مینی که دارین یکم خطری هست تو این فرکانس مین داره فشار زیادی رو تحمل میکنه :31:
کش سومش کلا مشکل داشت یا فعال نمیشد یا هنگ میکرد
در مورد Ta790XE اصلا این حرف نزن این مادربورد یکی از بهترین مادربوردهای تاریخ AMD محسوب میشه از لحاظ فرکانس مسیر که عمرا مادربوردای Ddr3 که نمیتونن حتی خفنترین مادربودرای DDR2 نمیتونن رو Air به این فرکانس برسن!
بیس کلاک 465Mhz
اینکه چیزی نیست من حدودا 2 سال تنها تفریحم شده اورکلاک و تقریبا بیشتر رکوردای Air اکثر cpu های AMD با این مادربورد شکوندم چند بار زیر نیتروژن رفته این مادربورد یه بارم وسط تست برفک کانتینر ریخت رو مادربورد دلمون نیومد تست قطع کنیم همینجوری با دستمال برفک در حال آب شدن از رو مادربورد جمع کردیم :31: یه بارم یه 4 هسته ای با کانتینر خالی نیتروژن تموم شده بود داشتیم تو فرکانس 6400 مگاهرتز تست wprime باهاش میگرفتیم که چون دما داشت برمیگشت اسکورش بد شد اونموقع باید میدیدی چقدر با همین 4 فاز به ظاهر سادش داشت خوشگل بدون گرم شدن زیر اون فشار جواب میداد
بخوام در مورد توانایی های ایم مادربورد برات بگم تاصبح قصه داریم :10:
راستی فرکانس جالبه NB رو Air داشته باش :8:
crosshair v extreme با 990fx ud9 هرکی داره تست کنه شاید مادربوردشونو بترکونن رو Air بتونه نزدیکش بشن:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3477mhz NB on Air
سلام
دمت گرم
آقا بچ پردازنده شما حرف نداره!!
من که هر کاری کردم نتونستم از 4.5 بیشتر برم!!
احسان جان تو این مدتی که فنوم 840 عرضه شده 2-3 بار تست گرفتم و با همشون بالای 4700 زدم ولی دیدم این یکی تا 4850 تونست بزنم این شد تا با کلی تلاش به کار گرفتن فن های دوربالا هرچی تجربه تونستم بالاخره 5 گیگاهرتز رو Air باهاش بزنم
واسه مادربرد ASRock P67 Pro3 این فرکانس بد نیست!
دوست عزیز internal pll فعال کنید احتمالا تا 5200 هم میتونید برید
PC_Expert
24-11-2011, 17:19
دوست عزیز internal pll فعال کنید احتمالا تا 5200 هم میتونید برید
تا حالا به فرکانس بالاتر از 5 گیگاهرتز فکر نکرده بودم، بعد از موفق نبودن 100*52 ، با یک واحد کاهش ضریب و افزایش فرکانس پایه به 5200 رسید.
lucky_luke
01-12-2011, 17:42
تا حالا به فرکانس بالاتر از 5 گیگاهرتز فکر نکرده بودم، بعد از موفق نبودن 100*52 ، با یک واحد کاهش ضریب و افزایش فرکانس پایه به 5200 رسید.
با این مادربرد واقعا نتیجه جالبیه.....دما در چه حدیه؟
ولتاژ یکم بالا نیست؟ کمترش کنی باز هم پایدار میمونه؟
تست پایداری گرفتی؟ اگه آره چند ساعت؟
شرمنده سوالام زیاد شد
PC_Expert
01-12-2011, 17:49
با این مادربرد واقعا نتیجه جالبیه.....دما در چه حدیه؟
ولتاژ یکم بالا نیست؟ کمترش کنی باز هم پایدار میمونه؟
تست پایداری گرفتی؟ اگه آره چند ساعت؟
فکر نمی کنم مادربرد با این فرکانس بتونه پایدار بمونه، و من هم تست نکردم، هدف رسیدن به فرکانس بود، وگرنه این مادربرد برای اور پایدار در این حد مناسب نیست. ولتاژ هم 1.512 بود و با ولتاژ پایین تر نمیشد ولید گرفت. فرکانس که باهاش تست پایداری گرفتم و پاس شد 4800 بود.
lucky_luke
01-12-2011, 19:18
4800 هم نتیجه عالی محسوب میشه
اگه ممکنه در مورد دما و کولری که استفاده میکنی هم یه تو ضیحی بده
(فقط اگه بگی با فن استوک به این فرکانس پایدار رسیدی قلبم ممکنه بایسته)
ممنون
با فن استوک تقریبا غیر ممکنه
PC_Expert
01-12-2011, 21:40
اگه ممکنه در مورد دما و کولری که استفاده میکنی هم یه تو ضیحی بده
کولر Zalman CNPS 10X Performa هست، الان که تو فصل سرد سال هستیم و دمای محیط کمه دمای پردازنده تو فرکانس 4800 تحت تست از 58 تجاوز نمیکنه، اما در تابستان دما بالا میره، برای اینکه ببینم تا چند بالا میره باید تا تابستان آینده صبر کنم :31:
ghadami2005
05-12-2011, 01:44
ghadami2005
06-12-2011, 05:36
دمای پردازنده با کولر بوفالو در تست wprim 1024 در فرکانس4500 حداکثر60 درجه سانتیگراد .
سلام اور خوبی بوده
فرکانس خود رمت چنده ؟
الان داره رو 2000 و خورده ای کار میکنه
دست زدی به تنظمیات رم ؟
چقدر ولتاز دادی؟
ghadami2005
08-12-2011, 23:50
سلام اور خوبی بوده
فرکانس خود رمت چنده ؟
الان داره رو 2000 و خورده ای کار میکنه
دست زدی به تنظمیات رم ؟
چقدر ولتاز دادی؟
سلام.تشکر دوست عزیز.
فرکانس رم 1600 هست. G.Skill Ripjaws X 1600 cl 8-8-8-24 دوتا ماژول 2گیگ
اره از تو بایوس اور کردم. ولتاژ پردازنده 1.35 و رم 1.67 دادم. رمش با فرکانس 2200 با تاخیر 10 هم بالا میاد منتها باید 1.725 ولتاژ بدی که من یکم میترسم رمهامو از دست بدم. منتظر پاور و کولر جدیدم هستم ایشالا 5 گیگاهرتز میخوام بزنم.:31:
سلام.تشکر دوست عزیز.
فرکانس رم 1600 هست. G.Skill Ripjaws X 1600 cl 8-8-8-24 دوتا ماژول 2گیگ
اره از تو بایوس اور کردم. ولتاژ پردازنده 1.35 و رم 1.67 دادم. رمش با فرکانس 2200 با تاخیر 10 هم بالا میاد منتها باید 1.725 ولتاژ بدی که من یکم میترسم رمهامو از دست بدم. منتظر پاور و کولر جدیدم هستم ایشالا 5 گیگاهرتز میخوام بزنم.:31:
به نظرم رم رو رو 1600 ست کن با 8 داری الکی فشار میاری بهش فرکانس تاثیری تو بازی و کارهای معمولی نداره تو یک سری کارهای خاص تاثیر میزاره ولتاژ رم هم رو auto بزار الان دمای رمت هم رفته بالا احتمالا
اگه دوست داری با اون تنظمیات رم ست بشه یک کولر برای رم هم بگیر
ghadami2005
09-12-2011, 03:14
به نظرم رم رو رو 1600 ست کن با 8 داری الکی فشار میاری بهش فرکانس تاثیری تو بازی و کارهای معمولی نداره تو یک سری کارهای خاص تاثیر میزاره ولتاژ رم هم رو auto بزار الان دمای رمت هم رفته بالا احتمالا
اگه دوست داری با اون تنظمیات رم ست بشه یک کولر برای رم هم بگیر
الان روی 1880 با تاخیر 9 ولتاژ هم 1.6 هست. فکر نکنم روش فشار بیاد. اینارو برای تست انجام دادم وگرنه برای استفاده عادی کاره بیخودیه به قطعه فشار میاد.
سی پی یو هم روی 4300 هست با 1.26 ولت که کاملا خنک هست دمای عادی37 درجه و فول لود بعد از نیم ساعت 59 درجه:20:
الان روی 1880 با تاخیر 9 ولتاژ هم 1.6 هست. فکر نکنم روش فشار بیاد. اینارو برای تست انجام دادم وگرنه برای استفاده عادی کاره بیخودیه به قطعه فشار میاد.
سی پی یو هم روی 4300 هست با 1.26 ولت که کاملا خنک هست دمای عادی37 درجه و فول لود بعد از نیم ساعت 59 درجه:20:
دمای سی پی یو منظورم نبود دمای رم بود
به نظرم همون 1600 بزارین با cl8
ghadami2005
16-12-2011, 14:41
کولر 1216x و پاور 885 گرین رسید
تست پرایم رو باز کنید و حین تست بعد از 15 دقیقه با نرم افزار hw monitor دمای سی پی یو رو بگین
ghadami2005
16-12-2011, 15:43
دما بعد از تست پرایم با فرکانس 5050mhz حدودا 77-80 میره بالا. ولی ریسیت نمیشه.
در فرکانس 5000mhz روی 70 هست. نمیدونم چرا برای 50mhz اینقدر فرق داره.:20:
تا 5200 رفتم ولی ریسیت شد موقع تست. احتمالا ولتاژ بالای 1.5 میخواد که نمیخوام شکنجه بکنمش.:31:
PC_Expert
16-12-2011, 15:51
دما بعد از تست پرایم با فرکانس 5050mhz حدودا 77-80 میره بالا. ولی ریسیت نمیشه.
در فرکانس 5000mhz روی 70 هست. نمیدونم چرا برای 50mhz اینقدر فرق داره.:20:
تا 5200 رفتم ولی ریسیت شد موقع تست. احتمالا ولتاژ بالای 1.5 میخواد که نمیخوام شکنجه بکنمش.:31:
این دما خیلی بالاست و با ایر کولینک نباید پردازنده رو روی این فرکانس به کار بگیرید.
برای استفاده دایمی فرکانس رو بالاتر از 4600 نبرید، هم به مدار تغذیه برد و هم به خود پردازنده فشار وارد میشه، برای گرفتن رکورد هم نیاز به پاس کردن تست نیست، فقط ولید بگیرید.
اصلا شرایط دمایی خوب نیست به نظر من با این دما صلاح نیست اور این سی پی یو تا این حد فرکانس
ghadami2005
17-12-2011, 13:19
ess_1362
19-12-2011, 20:31
بالاخره از 4.5 گذشتم!!
سیستم پایداری نسبی داشت
vcore حدود 1.69 :31:
دما در حالت ایدل 54 درجه
برد هم تحت تنش زیادی بود و مجبور شدم قسمت اعظم اورکلاک را از درون ویندوز انجام بدم
naderi.ali
03-01-2012, 12:09
بالاترین رکورد Wprime جهان شکسته شد 1core
تقدیم به همه بچه های خوب ایران زمین
شکسته شدن بالاترین فرکانس 145 سمپرون :11:
پردازنده 145 به فرکانس 6458 رسید و 100 مگاهرتز پایینتر استیبل شد :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fshow_oc.php%3Fid%3D2175243)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 859ms ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sion%2F2237178_amin_caragt2_wprime_32m_sempron_145 _22sec_859ms)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ec_359ms ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sion%2F2237227_amin_caragt2_wprime_1024m_sempron_1 45_733sec_359ms)
11 ساعت مادربورد زیر نیتروژن بود و هر 2 رکورد wprime 1024 و رکورد wprime 32 جهان 1core به دست ایرانی ها افتاد
مادربورد تست TPower N750 بایوستار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F706020.jpg)
دست امین جان وتمامی برو بچ تیم هات اورکلاک درد نکنه که همیشه به فکر جایگاه ایران هستند :40::40::11::11:
واقعا بایوستار سری T برای اورکلاک ساخته شده اند :21:
Saeed System
03-01-2012, 13:04
دم امین خان و آقا صابر گل گرم....آدم احساس غرور میکنه...:40:تبریک میگم ایشاال.. همیشه موفق باشید
سربلندمون کردید تو دنیا...:40:
به به . چند وقته نبودیم ببینید ملت چه پیشرفتی کردن!!!
این هم قراضه ی ما !
کامل پایدار .
دما 72 (میانگین)
لینک
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F706020.jpg)
کارت گرافیک SPARKLE !!!!
با این خنک کننده خوراک رکورد زدنه .
هم مارکش خوبه هم کولرش! ای ول حاجی .
ess_1362
05-01-2012, 07:57
اینو چند وقت پیش رو فیسبوک دیده بودم!!:31:
ghadami2005
05-01-2012, 18:51
اور متوسط2500k با برد ازراک z68 , پهنای باند رمهای جی اسکیل cl6 واقعا خیره کنندست.اصلا اور نشدن.
ghadami2005
10-01-2012, 01:56
فرکانس اصلی رمتون چنده ؟
ghadami2005
10-01-2012, 17:29
رمها جی اسکیل 1600 cl 6-8-6-24 ripjaws xهستند و تو 2150 با ولتاژ 1.7 راحت با 9-10-9 استیبل هستند. البته یه کولر زالمان هم روشون بستم که داغ نکنن. فقط برای تست تو این فرکانس ست کردم الان تو فرکانس پایشون دارن کار میکنن.
ghadami2005
10-01-2012, 22:52
فرکانس : 2180MHZ تاخیر: 9-10-9 ولتاژ 1.6:27:
PC_Expert
11-01-2012, 18:00
On Air
رمها جی اسکیل 1600 cl 6-8-6-24 ripjaws xهستند و تو 2150 با ولتاژ 1.7 راحت با 9-10-9 استیبل هستند. البته یه کولر زالمان هم روشون بستم که داغ نکنن. فقط برای تست تو این فرکانس ست کردم الان تو فرکانس پایشون دارن کار میکنن.
آفرین اور خوبی بوده
ghadami2005
11-01-2012, 21:16
آفرین اور خوبی بوده
مخلصیم .این چطوره.:11:
ولتاژ: 1.7 .فقط جی اسکیل ها به گزینه TRCD بسیار حساس هستن و ضعف عجیبی دارند که به خاطر استفاده از چیپهای POWERCHIP هست. مثلا با CL 8-8-8 بالا نمیاد ولی با 7-10-6بالا میاد.
با این کیت انجام شده:
ghadami2005
11-01-2012, 21:23
On Air
بسیار عالیه. فقط اقا یه وقت سی پی یو نسوزونی . خیلی ولتاژ بالاست. من که عمرا دیگه بالای 1.4 ولتاژ بدم.:31:
اینم از msi اینقدر میگن ضعیفعه
MB:MSI 990FX GD 80 Cpu:AMD 1090 @4.2 GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 (NB+SB=4800 GH)
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8
VGA:ati Sapphire 6870*2 core clock 1000 memory clock 1250
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5
علی جان من msi رو قبول دارم و تا الان بردهایی که دستم بوده از msi مشکلی نداشتم باهاش
من هم به زودی رکوردمو میزارم فعلا یکم سرم شلوغه
PC_Expert
13-01-2012, 14:44
رم DDR3 1333 cl9 معمولی از برند Elixir در فرکانس 1870MHz
ولتاژ 1.63 ولت، بدون خنک کننده.
ghadami2005
15-01-2012, 21:15
رم 1600cl6 در فرکانس 2145 با تاخیر 7:18:
ولتاژ1.62
PC_Expert
15-01-2012, 21:48
رم 1600cl6 در فرکانس 2145 با تاخیر 7
ولتاژ1.62
این رم شما هر چی tRCD بالا میبرید نتیجش عجیب تر میشه!
شما یه تستی بکن این فاکتور رو تا 15 بالا ببر بقیه فاکتور ها هم تا 12 الی 13 ، ببین چه فرکانسی میزنی :31:
ghadami2005
16-01-2012, 21:58
G.SKILL RIPJAWS X 1600 CL6
+
ZALMAN ZM-RC1000
ولتاژ : 1.67
این هم اورکلاک سیستم (بیشتر از 2 سال پیش اور پایدار شده و از اون زمان تا حالا در اکثر مواقع 24/7 کماکان بدون کوچکترین ناپایداری می تازه!)..
برای همین بهش می گیم سیستم خسته ما :27: هیچ وقت منو ناامید نکرده :31:
این هم اورکلاک سیستم (بیشتر از 2 سال پیش اور پایدار شده و از اون زمان تا حالا در اکثر مواقع 24/7 کماکان بدون کوچکترین ناپایداری می تازه!)..
برای همین بهش می گیم سیستم خسته ما :27: هیچ وقت منو ناامید نکرده :31:
خوبه شما کولرتون چیه ؟
خوبه شما کولرتون چیه ؟
Prolimatech Megahalems همراه با یک فن Akasa AK-FN057 و Arctic Silver 5.
ghadami2005
20-01-2012, 03:38
:31:
:31:
خوبه دما روتست چند بود ؟
ghadami2005
21-01-2012, 00:59
پایینترین دما مال هسته 1 بود 71 درجه و بالاترین هسته3 بود 75درجه. البته زیاد تست نگرفتم . حدودا30 ثانیه با پرایم 95 تست کردم. کولرم خوب نمیتونه دما رو حفظ کنه(pc cooler 1216x با خمیر nt-h1 ) و همینطور دمای اتاق هم بالا بود و نمیشد تست بگیرم. چند روز دیگه که antec 920 h2o بیاد دستم یه تست خوب میگیرم. منتها راستش کمی میترسم چند مورد دیدم که سی پی یو سوخته تو این فرکانس بالا و زیاد سی پی یو رو تحت فشار نمیزارم .چون بسوزه باید 600 تومن پیاده شم.:31: الانم تو فرکانس دیفالت کار میکنه.
PC_Expert
23-03-2012, 13:02
saeed_136915
23-03-2012, 13:35
این هم مال من :
CPU-z Validation : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed_2007r
24-05-2012, 23:21
ببینین با این سی پی بیچاره چیکار کردم؟!
بیشتر ازین هم میشد ولی رم واسم محدودیت میذاشت.
تازه همین جوری دما خیلی خیلی بالا میرفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Devicestreet
25-05-2012, 19:31
خیلی فشار اوردید دما رو تست چند بود؟ من بودم اصلا با 90 نانو متر ریسک نمی کردم:31:
saeed_2007r
26-05-2012, 14:20
خیلی فشار اوردید دما رو تست چند بود؟ من بودم اصلا با 90 نانو متر ریسک نمی کردم:31:
جدی خیلی فشار آوردم یا شوخی میکنین.؟؟
با یک آیر کولر 65تومنی نمیتونستم از 79درجه خنکترش کنم....نمیدونم چرا...
این یه سیستم خیلی قدییمی هست گوشه خونه افتاده بود....خواستم یکم باهاش تفریح بکنم.زیاد واسم مهم نیست اگه بسوزه!
این هم دما:
15مین با پرایم ازش تست گرفتم.به نظرتون با یک رم خوب تا چند میتونم اورش کنم.میخوام یه کولر خوبتر هم واسش بذارم!!!!
saeed_2007r
26-05-2012, 14:28
اینم عکس از دما که 15 مین با پرایم ازش تست گرفتم:
punisher man
16-07-2012, 00:59
سلام و شب خوش. میشه دمایه نرمال و ماکسیموم سی پی یو و جی پی یو و هارد بهم بگین؟
black years
28-07-2012, 00:52
سلام.
اینم اور سیستم من،البته نمیخوام بیشتر از این پیش برم.
firooze87
26-08-2012, 14:46
سلام خدمت دوستان با تجربه. میشه یه نگاهی به این تاپیک بندازید و راهنمایی بفرمایید. بسیار ممنونم
FX-8320 @ 5.3 GHZ @ Air Cooling (Tuniq Tower 120 Extreme)s
M.B : Asus 990FX Sabertooth
mohammad2284
29-06-2013, 13:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FX-8320 @ 5.3 GHZ @ Air Cooling (Tuniq Tower 120 Extreme)s
M.B : Asus 990FX Sabertooth
آقا شایان ترکوندی....دمت گرم. ساین بنچ چند امتیاز بهش میده ؟
سلام به اساتید اورکلاک
به نظر شما اگه من این سیستم را اورکلاک کنم چند درصد کار آییش بالا میره
الان تو برنامه های میکس کم میاره و بیشتر مشکل مال پردازنده است
ess_1362
18-03-2014, 21:23
تاثیر زیادی در افزایش پرفرمنش شما نخواهد داشت
در حال حاضر نرم افزار های میکس و مونتاژ برای کار با تعداد هسته های بیشتر بهینه شدن
در صورتی که سیستم شما عمل محدودیتی نداشته باشه تا 4 گیگاهرتز میشه پردازنده را راورکلاک کرد
سلام
نرم اقزار cpu z چه کار آیی داره
اورکلاک دستی باید انجام بشه یا نرم افزار خواصی می خواد؟
این تصویر این نرم افزار در سیستم منه:n01:
سلام
نرم اقزار cpu z چه کار آیی داره
اورکلاک دستی باید انجام بشه یا نرم افزار خواصی می خواد؟
این تصویر این نرم افزار در سیستم منه:n01:
این نرم افزار برای مشاهده اطلاعاتی مثل مدل سی پی یو ولتاژ کاریش فرکانس آن و مشخصات رم است
برای اورکلا ک پردازنده بهترین روش از بایوس است
سلام
شما با ایم مشخصات برا اور چه تنظیماتی پیشنهاد دارید
البته بگم که فن اضافه روی سیستم نیس
=================================
والبته یک cpu دیگه هم دارم
Intel Pentium Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
1376MAXIMUM
21-03-2014, 10:48
البته بگم که فن اضافه روی سیستم نیس
=================================
والبته یک cpu دیگه هم دارم
Intel Pentium Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
شما سیستن رو با پرایم ۹۵ یا occt زیر فشار بزارید و تا ۲۰-۳۰ دقیقه زیر فشار باشه تا حد اکثر دما مشخص بشه و بعد راهنمایی ها رو شروع بکنیم برای اورکلاک این کار برای اینه که مشخص بشه ایا سیستم شما از نظر دمایی امادگی داره یا نه و سلامت قطعات هم تا حدی مشخص میشه دمای کارت گرافیکتون هم اگر زیر فشار نیست فکر کنم بالا باشه ولی برای نشخص شدن لازمه با نرم افزار GPU tool تست بشه و یه نکته تست ها رو باهم نگیرید جدا باشن بهتره اینم برای تست دما و سلامت کارت گرافیک هست
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام تنظیمات پرایم را چجوری درست کنم
این جوری درسته ادامه بدم .منظورت از تست را باهم نگیر یعنی برنامه مانیتورینگ را قطع و وصل کنم ؟یا وقفه بین تست ها باشه/
ess_1362
22-03-2014, 09:18
مادربرد ضعیفی دارید
مشخصات دقیق کارت گرافیکی و پاور را هم اعلام بفرمایید
اگر از لحاظ تامین مصرف پاور مشکلی نداشته باشید و محدودیت دمایی برای پردازنده پیش نیاد چیزی حدود 3.5 تا 4 یک اورکلاک متوسط برای این سیستم به حساب میاد
1376MAXIMUM
22-03-2014, 10:08
سلام تنظیمات پرایم را چجوری درست کنم
نه منظورم تست گرافیک و سی پی یو رو با هم نگیر
و همون اول که بازش میکنی یه صفحه میاره 4 گزینه داره شما روی 3 بزار و OK رو بزن شروع میکنه به تست سی پی یو و رم و بزار حدود 20-30 دقیقه بمونه تا دما ها مشخص بشه کاملا این تنظیماتش رو کاری نداشته باش
فکر کنم همین الانش هم درسته البته 47 درجه حالا شما یه دور دیگه بگیر و نتیجه هاش رو بزار
سلام دوست عزیز
ممنون از وقتی که بخاطر من می ذارید
الان تست می گیرم میزارم برات
اون تست بالا همون 20 دقیقه است . تست کارت گرافیک را از کجا باید دید.
مشخصات پاور را از کجا باید چک کنم ؟
ممنون
1376MAXIMUM
29-03-2014, 20:26
سلام دوست عزیز
ممنون از وقتی که بخاطر من می ذارید
الان تست می گیرم میزارم برات
اون تست بالا همون 20 دقیقه است . تست کارت گرافیک را از کجا باید دید.
مشخصات پاور را از کجا باید چک کنم ؟
ممنون
سی پی یو دماش خوبه و میشه اورکلاکش کرد ولی در مورد مین بورد میترسم من هیچ مسئولیتی قبول نمیکنم در قبال قطعاتتون اگر قبول میکنید اول با نرم افزار شروع بکنیم تا بعد اگر خواستید بازم جلو برید و دایمیش بکنید(البته بایه دکمه برمیگرده به تظیم کار خونه) تو بایوس رو بهتون میگم
اگر قبول میکنید من نرم افزار معرفی کنم
اگه فکر میکنی ریسکش بالاست بی خیال بشم . سیستم رو ردش کنم یکی دیگه بردارم ؟
1376MAXIMUM
31-03-2014, 09:39
اگر میخواهی یاد بگیری باهمین یاد بگیر یه خورده بفهمی چی به چیه و چجوری هست بعدش دیگه بستگی داره به خودت که میخواهی عوض بکنی یا نه
خوب تست دما گرفتیم
پاورت رو چک بکن از روی برچسب روی خود پاور میتونی چک کنی و مارکش رو توانش رو چک بکن ببین چقدره پاورت اگر مناسب باشه یه چیزی حدود 430تا 380 وات توان حقیقی داشته باشه اگر مناسب باشه اورکلاک رو امتحان بکن روش ولی نه برای رکورد زنی و..... در حد 200-300 مگاهرتز وگرنه خرید پاور و اورکلاک کردنش به نظر اقتصادی نمیاد و اگر برای بازی و کار های گرافیکی سنگین و .... میخواهیش عوضش بکن وگرنه بزار باشه
آره نظر خوبیه حد اقل یاد میگیرم باشه ادامه بدیم پاور را نگاه میکنم
:n26::n13:
مدلش EEFA +600 TURBO
out put : 200 w /3.3v & +5v =75w max
IRAN_KING
29-10-2014, 10:39
سلام این اور من که ثبت کردم !
siamak5561
15-11-2014, 02:46
لینک ولید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کولر ThermalRight Macho-hr2
AMD A10 5800K @ 5.15GHZ
MB : Gigabyte A85X-UP4
Cooler : Cooler Master Seidan 240M
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shaahin.68
09-07-2015, 15:13
سلام من فرکانسو افزایش دادم کامپیوترم دچار ناپایداری شده تنظیماتو ریست کرذم ولی درست نشد ویندوزم عوض کردم درست نشد راهنمایی کنید باید چی کار کنم مشکل از کجاست درست شدنی هست؟:n03:
سلام من فرکانسو افزایش دادم کامپیوترم دچار ناپایداری شده تنظیماتو ریست کرذم ولی درست نشد ویندوزم عوض کردم درست نشد راهنمایی کنید باید چی کار کنم مشکل از کجاست درست شدنی هست؟:n03:
فرکانس کدوم قطعه رو تغییر دادی؟
shaahin.68
09-07-2015, 17:47
فرکانس cpu frequency از طریق برنامه فابریک مادر برد درون سی دی درایور این کارو کردم الان کامپیوترو ریستارت کردم خاموش شد دوباره خودش روشن شد معلوم نیست چه بلایی سرش اومده خیلی کند شده تو ورد افیس و حتی adobe reader
مشخصات سیستم
cpu core i5 760
mother board p7h57dv-evo
ram 8
vga 1 asus
فرکانس cpu frequency از طریق برنامه فابریک مادر برد درون سی دی درایور این کارو کردم الان کامپیوترو ریستارت کردم خاموش شد دوباره خودش روشن شد معلوم نیست چه بلایی سرش اومده خیلی کند شده تو ورد افیس و حتی adobe reader
مشخصات سیستم
cpu core i5 760
mother board p7h57dv-evo
ram 8
vga 1 asus
سیستم رو خاموش کنید از برق بکشید باتری مین رو دربیارید به مدت سی ثانیه جای باتری رو پایه هاش رو به هم اتصال بدید سپس باتری رو بزارید و دوباره تست کنید
درست نشد بایوس مین رو آپدیت کنید
shaahin.68
11-07-2015, 14:17
این کارو انجام دادم ویندوزو عوض کردم بایوسو DEFAULT کردم درست نشد
فکر کنم سی پس یو خراب شده
شما تعمیر کار خوره کار بلد میتونی مورفی کنید ممنون میشم
Extreme-Forces
26-06-2016, 10:51
سلام اساتید محترم :n01:
سی پی یو دستگاهم 4790k اینتل هستش.
با برنامه Real Temp دمای سی پی یو رو داشتم نظاره میکردم که یه چیزی توجهمو جلب کرد.
هر وقت که پردازشی صورت میگیره ، حالا چه بازی کردن باشه چه نصب بازی ، فرکانس سی پی یو رو 4400 مگاهرتز نشون میده. (حالت عادی حدود 800 یا 1000 مگاهرتز نشون میده)
مگه این فرکانس حالت اوور کلاکش نیست ؟ اتوماتیک خودش اوور میکنه ؟ اگه اینجوریه نیاز هست که کولرشو عوض کنم ؟
سپاس:n16:
ویرایش: با نرم افزار CPU-Z هم همین مقادیر رو نشون میده
tehranrayan
07-08-2016, 14:56
سلام به همه دوستان عزیز
شرکت کامپیوتری تهران رایان ارائه کننده بهترین خدمات کامپیوتری در محل با 10 سال سابقه درخشان
مشاوره رایگان در خرید فروش و ارائه خدمات فوق تخصصی کامپیوتر و لپ تاپ سخت افزار نرم افزار شبکه و........ در منزل و محل کار شما پشتیبانی 24 ساعته با نازلترین قیمت مشاوره رایگان تماس بگیرین در خدمت هستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mreza7813
23-12-2016, 16:59
سلام ببخشید میخاستم کمکم کنید سیستممو اورکلاک کنم
هم رم
هم cpu
و هم گرافیک
ممنون میشم
cpu e6600
ram4 bas1066
graghic geforce 210
خنک کننده cpu notus 400 گرین
مادر برد گیگابایت ga-g41mt-d3
اصن بلد نیستم اورکلاک
لطفا کاملا از پایه توضیح بدید ممنون
mreza7813
23-12-2016, 17:00
ببخشید یادم رف بگم
پاورم 380وات گرین ه
TREASURES
24-12-2016, 16:21
سلام به همه دوستان عزیز
شرکت کامپیوتری تهران رایان ارائه کننده بهترین خدمات کامپیوتری در محل با 10 سال سابقه درخشان
مشاوره رایگان در خرید فروش و ارائه خدمات فوق تخصصی کامپیوتر و لپ تاپ سخت افزار نرم افزار شبکه و........ در منزل و محل کار شما پشتیبانی 24 ساعته با نازلترین قیمت مشاوره رایگان تماس بگیرین در خدمت هستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
تو فروم تبلیغات نداریم دوست عزیز خواهشا رعایت کنید
NEXUS 5X android 7.1.1
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.