مشاهده نسخه کامل
: سي پي يو OverClock سيستم خود را در اين تاپيك بگذاريد
bleu2u4u
13-02-2009, 20:12
اقایون بزرگوار فکر کنم فهمیدم مشکل از کجا اب میخوره
من تا حالا دمای cpu رو از روی برنامه PC Probe II V1.04.51 مادربردم میگفتم
فکر کنم مشکل از این برنامه است.همینطور که میبینید در حالت بیکاری این برنامه دمای cpu رو 32 درجه زده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که در همین زمان occt دمای میانگین رو 50 نشون میده
که فکر کنم این دما بالا باشه
(البته اینو بگم که با تمام اینها بازم توی فرکانس 3000 تا خیلی راحت 2 تا 3 ساعت gta و far cry بازی میکنم و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد)
PCminister
13-02-2009, 22:10
سلامم...شما همووون PCminister فروم سخت افزارین؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله برادر در اکثر قرومهای سخت افزاری همین آی دی من هست.
دماش خیلی بالاست توووی 3.2GHz هفتاد درجه اصلن عادی نیستش اگه توووی همین تاپیگ را بگردی میبینی توووی این فرکانس دمای کمتری داشتن
نه اصلا عادی نیست چون مادربرد P35-DS3L بوده!
اقایون بزرگوار فکر کنم فهمیدم مشکل از کجا اب میخوره
من تا حالا دمای cpu رو از روی برنامه PC Probe II V1.04.51 مادربردم میگفتم
فکر کنم مشکل از این برنامه است.همینطور که میبینید در حالت بیکاری این برنامه دمای cpu رو 32 درجه زده
در اسکرین شاتی که قرار داده بودین ولتاژ حدود 1.55 بود اما اینجا 1.41 هست. به نظر نمیرسه اینقدر Vdrop خورده باشه. اونم در مادربردی مثل P5Q ، در اینجا فرکانس همون 3000 مگاهرتر هست؟!
یعنی شما با خنک کننده استوک و ولتاژ 1.41 در فرکانس 3 گیگاهرتز با پردازنده Q6600 دمای پردازندتون بعد از 15 دقیقه تست Linpack در OCCT فقط 50 درجه سانتیگراد بوده؟!
رفتم یه P5Q استاد کنم!:دی
باتشکر
bleu2u4u
14-02-2009, 00:21
در اسکرین شاتی که قرار داده بودین ولتاژ حدود 1.55 بود اما اینجا 1.41 هست. به نظر نمیرسه اینقدر Vdrop خورده باشه. اونم در مادربردی مثل P5Q ، در اینجا فرکانس همون 3000 مگاهرتر هست؟!
یعنی شما با خنک کننده استوک و ولتاژ 1.41 در فرکانس 3 گیگاهرتز با پردازنده Q6600 دمای پردازندتون بعد از 15 دقیقه تست Linpack در OCCT فقط 50 درجه سانتیگراد بوده؟!
نه عزیز الان cpu بیکاره بیکاره تو پست قبلم اینو گفتم که اینا مال بیکاریشه
1.41 هم فکر کنم بخاطر این باشه که وقتی از cpu کار نمیکشم فرکانسش به جای 3000 میشه 2000 (multiplier از 9 به 6 کاهش پیدا میکنه )
sasoolee
22-02-2009, 09:36
امضای من شامل اطلاعات اورکلاکم میشه
ولتاژ کاری پردازنده در حد مجاز 1.41-1.34 و دما هم در حالت شدیدترین تستهای پایداری ( استرس ) به 65 نمیرسه
درحالت فول لود ( بازی ها مثل کرایسیس و call of duty ) به 60 درجه
و در حالت بی باری در حدود 35-42 هستش
FSB سیستم هم در روی 1333 فیکس شده
البته من این سیستم رو در 3.4 - 3.5 به حالت پایدار حتی با fsb 1556 هم داشتم.
اما بدلیل فشار به چیپست مادربرد (که دارای هیت سینک کاملاً ساده ای هست و در حالت فول لود به 58 درجه هم میرسید ، ) روی همین تنظیمات فیکس کردم
میشه گفت بهترین اورکلاکی بوده ( از نظر = کارآیی ، دمای پایین ، نویز فن پایین ، و ولتاژ دامنه امن ) که تاحالا داشتم
sir payman
25-02-2009, 15:02
دمای پردازنده من تو برنامه pc probe 2 در حالت معمولی 42 درجه هست ولی در همون زمان تو برنامه occt میگه 34 درجه به نظر شما کدوم درسته؟
cpu:Phenom 9950
cooling:tuniq tower
هیچ کدوم
اول بایوس رو آپدیت کن و بعد دما رو از تو بایوس بخون
اون وقت میفهمی کدوم درسته
در ضمن اگه بایوس رو آپدیت کنی ممکنه دو تا دما یکی بشه
سلام دوستان.من یه سی پی یو Q8200 دارم اورش کردم رسوندمش به 2.8 MHZ دماشم رو 74 درجه هست آیا میشه بیشتر هم بالا بردش یا این حرارت سی پی یو خطر ناکه؟
74 زیاده و آسیب میزنه
معمولا دمای این پردازنده نباید از 57 بالاتر بره
باید چی کارش کنم تا دماش بیاد پایین؟
shahab_blaster
26-02-2009, 10:37
بايد يه خنك كننده تهيه كني تا بتوني از اين فركانس دائمي استفاده كني در غير اينصورت عمر پردازندت كاهش پيدا ميكنه
avecina.ir
26-02-2009, 10:50
سلامم...اولن که عکسهات فیلتتتره یگ جای دیگه مثلن ------------- بذارشون
دومن Tcaseاین پردازنده برابر °71.4 C هستش یعنی اینکه دمای CPU شما از حد غیرمجاز هم بالاتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یک Tuniq Tower بگیر مشکلت اساسی حل شه ضمنن خمیر سیلیکون یادت نره!!
avecina.ir
26-02-2009, 10:58
ضمنن شما اگه دنبال کارایی بیشتری فرکانس پردازنده را هم ببر بالاتر نه فقط fsb ره
1- اگه میخواستم کلی پول خنک کننده بدم سی پیو بالا تر میخریدم که احتیاج به اورکلاک نداشته باشه
2-اگه خنک کننده بگیرم کلی سرو صدای سیستم زیاد میشه منم اصابشو ندارم
3-چجوری فرکانس رو هم بالا ببرم؟
avecina.ir
26-02-2009, 12:26
استغفراله........
اولن که تونیک تاور کِی سر و صدا داشته که ما خبر نداشتیم؟؟ اگرم صدا کنه بیشتر از فن باکس خودش نیست! ضمنن 50 تومنه که قیمت جهانیش هم همین حدوده پس گرون نمیخری..... اگه اینکار نکنی عمر پردازنده ره اوردی پایین.کلن زمانی اورکلاک میکنن که فکر اینجا رم کرده باشن! البته شخصن توووی اورهایی که کردم تا حالا نیاز به عوض کردن فن پیدا نکردم چون دما نرمال بوده و...... کار نداریم....
از همون بایوس برو فرکانس پردازنده را ببر بالا
بهترین خنک کننده همینی هست که شما اسم و عکسش رو قرار دادید؟
شاید مشکل از خمیر سیلیکون باشه چون از زمانی که سی پی یو رو خریدم خمیر سیلیکونی اسفاده نکردم هر چی بود روی خود فن سی پی یو بود
avecina.ir
26-02-2009, 15:38
بهترین خنک کننده همینی هست که شما اسم و عکسش رو قرار دادید؟
میتونی از فنهای بزرگتر و ارزونترم استفاده کنی ولی این دیگه جزو بهترین فنهای Air Cooling موجود بازاره و اگه نمیخوای با این گرمای بالایی که داری فنش زور بزنه و 4ماه یکبار بسوزه و پول حروم کنی همینه بگیر عالیه و جای حرفی تووش نیستش
شاید مشکل از خمیر سیلیکون باشه چون از زمانی که سی پی یو رو خریدم خمیر سیلیکونی اسفاده نکردم هر چی بود روی خود فن سی پی یو بود
هیتسینکهای جدید یخورده خمیر دارن که چسبیده به خودشه....احتیاطن اول خمیر جدید از بازار بگیر بزن جواب نداد همون فنی که گفتم باید ببندی
این فنی که شما معرفی کردید و من تو بازار ندیدم! شما آدرسی دارین که بشه از اونجا خرید؟
avecina.ir
26-02-2009, 20:39
این فنی که شما معرفی کردید و من تو بازار ندیدم! شما آدرسی دارین که بشه از اونجا خرید؟
یعنی شما این روز تعطیل چجوری فهمیدی تووی بازار نیستش؟؟:31:
ببین خود شرکت Green توووی کاتالوگی که دارم تبلیغشه کرده پس از خود نمایندگی گرین هم میتونی بگیری
Tuniq Tower 120-LFB
خوب منظورم همون آدرس نمایندگی گریین هست ...
alborz_k
26-02-2009, 22:07
سلام دوستان ، این تاپیک جای ان موضوعات نیستا!! بهتره در مکان مناسبش در مورد خرید فن بحث کنید.
با عرض معذرت و تشکر!
aaaammmm87
27-02-2009, 21:16
CPU : E5200 Dual core
خمیر سیلیکون گرفتم زدم به سی پی یو الان دماش رو 55 درجه هست.قبلا رو 75 درجه بود!
pouyapro
15-03-2009, 22:58
من e5200 رو با biostar tp43 تا 3.5 با این افزایش ولتاژ اور کردم و پایداره ولی مینم دماش بالا میره.
cpu 15% (1.4 V)
memory 2.1 V
chipset +0.2 V (1.3 V)
vtt +0.1 V
cpu pll 1.6 V
FSB 1.25 V
دمای چیپست یا این مقدار ولتاژ در درازمدت مشکلی ایجاد میکنه؟
ramin 9900 gtx
22-03-2009, 12:09
:41:با سلام خدمت دوستان عزیز
من با cpu p43200 به این نتایج رسیدم
البته باید بگم بدون دادن ولتاز به رم وcpu وبا فن استوک اینتل به این نتایج رسیدم دما در بدترین حالت 56 وعادی46 میخواستم بدونم میشه به فرکانس بالاتر برسم اخه میترسم cpu بسوزه:31:
avecina.ir
27-03-2009, 01:01
سلامم... اينم نتيجه ي يكي ديگه از اوركلاك كردن سيستمهاي اداري كه مياد زير دستم....اين ديگه بلحاظ قديمي بودن واسه خودش يك ركوردي بود.چون رم SD كه فعلن نايابه ميخوره كلي پدرم دراووومد تا يك رم SD 128MB سازگار باهاش پيدا كردم تا بشه XP نصب كرد....آخه رم قبليش 32MB بود!!! با Win 98
اين پردازنده با اسم رمز معدن مس!!! Coppermine در مارس 2000 معرفي شده و با معماري P III
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوكت 370 دي:!!!!
قابليت اوركلاك مادربورد خيلي محدود بود و پله ي بعديش باس 133 بود كه جواب نداد و اين نهايت اور شدنش از داخل بايوسه
با اين اوركلاك افزايش سرعتش كاملن محسوسه و فكر كنم ويندوز ره با يك Core i7 در يك زمان لود كنه!!!!!!!!! :LoL:
پيش از اور
بعد از اور
سلامم... اينم نتيجه ي يكي ديگه از اوركلاك كردن سيستمهاي اداري كه مياد زير دستم....اين ديگه بلحاظ قديمي بودن واسه خودش يك ركوردي بود.چون رم sd كه فعلن نايابه ميخوره كلي پدرم دراووومد تا يك رم sd 128mb سازگار باهاش پيدا كردم تا بشه xp نصب كرد....آخه رم قبليش 32mb بود!!! با win 98
اين پردازنده با اسم رمز معدن مس!!! Coppermine در مارس 2000 معرفي شده و با معماري p iii
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوكت 370 دي:!!!!
قابليت اوركلاك مادربورد خيلي محدود بود و پله ي بعديش باس 133 بود كه جواب نداد و اين نهايت اور شدنش از داخل بايوسه
با اين اوركلاك افزايش سرعتش كاملن محسوسه و فكر كنم ويندوز ره با يك core i7 در يك زمان لود كنه!!!!!!!!! :lol:
پيش از اور
بعد از اور
من عکسی نمی بینم
Mahdi_Moosavi
27-03-2009, 14:08
من e5200 رو با biostar tp43 تا 3.5 با این افزایش ولتاژ اور کردم و پایداره ولی مینم دماش بالا میره.
cpu 15% (1.4 v)
memory 2.1 v
chipset +0.2 v (1.3 v)
vtt +0.1 v
cpu pll 1.6 v
fsb 1.25 v
دمای چیپست یا این مقدار ولتاژ در درازمدت مشکلی ایجاد میکنه؟
ولتاژ چیپست ( nb ) رو کم کن . تو این fsb پایین ، نیازی به اعمال ولتاژ بیشتر نیست . Cpu pll هم 1.5v پیشفرض set کن .
این تغییرات رو هم برای داشتن پایداری بیشتر تنظیم کن :
cpu gtl : 0.63
nb gtl : 0.61
ولتاژ چیپست ( nb ) رو کم کن . تو این fsb پایین ، نیازی به اعمال ولتاژ بیشتر نیست . Cpu pll هم 1.5v پیشفرض set کن .
این تغییرات رو هم برای داشتن پایداری بیشتر تنظیم کن :
cpu gtl : 0.63
nb gtl : 0.61
سلام مهدی
خوب این ولتاز nb تویه مادربرد های گیگابایت گجاست و یا با چی نامی مشخص می شود( ud3r)
با تشکر
Mahdi_Moosavi
15-04-2009, 12:04
سلام مهدی
خوب این ولتاز nb تویه مادربرد های گیگابایت گجاست و یا با چی نامی مشخص می شود( ud3r)
با تشکر
تو قسمت MB Intelligent Tweaker با نام MCH Core مشخص میشه .
ASRE_NOVIN
28-04-2009, 16:09
اینم از ما !
اینم ولیدش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطوره ها؟
سلام
اینم یک سیستم قدیمی
Main:Asus P4S133
Intel Pentium 1.8Ghz اورکلاک شده تا 2.55Ghz با ولتاژ 1.6
avecina.ir
05-05-2009, 19:47
سلام
اینم یک سیستم قدیمی
Main:Asus P4S133
Intel Pentium 1.8Ghz اورکلاک شده تا 2.55Ghz با ولتاژ 1.6
لینک عکس بوسیله ی فروم پیلتر شده:
تووی ------------- بگذار....
درست شد !
Hessam_7800gtx
08-05-2009, 13:11
بعد از کلی تلاش :دی. سیستم قبلیم خیلی بهتر اور میشد!! p4 بود از 2.8 تا 4 میرفت!!!این جدیده نهایت 3.5 میشه اونم ناپایدار بیشترین فرکانس پایدار رو گزاشتم.
I Walk Alone
14-05-2009, 18:28
اصلا OverClock به چه درد میخوره ؟!
avecina.ir
15-05-2009, 10:33
اصلا OverClock به چه درد میخوره ؟!
اسمش رویشه>>
Over
Clock
یعنی بالا بردن سرعت
بالا بردن سرعت CPU بنظرت به چه دردی میخوره؟؟:27:
سلام
harrypotter
26-05-2009, 00:18
Turbo غیر فعال و BLCK روی 170
تنظیمات تایمینگ هم در بایوس تغییر دادم
سایر موارد مثل ولتاژ رم و cpu هم دیفالت بود
بنچ این حالت در برنامه Everest Chache & Memory
بنچ با 3d Vantage
Super PI Mod 1.5 رو حالت 1 مگ در 12.215 و 2 مگ در 27.274 انجام داد
Amin_0913
03-06-2009, 18:34
سلام
من سیستم رو بدون افزایش ولتاژ اور کردم ولی متاسفانه برنامه درست حسابی برای بنچ مارک گیرم نیومد
اما با این برنامه یه تست گرفت که نمی دونم چقدر درست گفته
اسم برنامه CrystalMark09 و با برنامه CPUZ و SpeedFan و CPUCooL دما رو کنترل میکردم که در حداکثر دما 53
ثبت شد
اینم یه شات از CPUZ بعد از اور
این عکسا
قبل از اور
بعد از اور
سیستم من
Intel Pentium D 3.2 Ghz. 4M
Gigabyte 945 GZM-S2
Ram 2*1GB 667 PCX 12-4-4-4
Palit Geforce 7300 LE
PSU:500 W Logic no real
البته فکر کنم بتونم یکم دیگه اور کنم
Hessam_7800gtx
21-06-2009, 16:17
بالاخره 3.2 پایدار گرفتم با ولتاژ 1.42
چجوری میشه لینک برای Valid اورکلاک گذاشت؟
Hessam_7800gtx
21-06-2009, 18:08
چجوری میشه لینک برای Valid اورکلاک گذاشت؟
شما توی برنامی cpu z برید توی قسمت about اونجا validation داره بعد دیکه خودش توضیح داده.
kourosh4
25-06-2009, 19:27
سلام برو بکس.......کسی میدونه این سی پی یو رو تا چه حد میشه اور کرد.)amd athlon 64 x2 7750.(2.7gh
با فن باکس خودم تا 3.5 برای یکی از دوستام اورش کردم
alborz_k
25-06-2009, 21:21
سلام برو بکس.......کسی میدونه این سی پی یو رو تا چه حد میشه اور کرد.)amd athlon 64 x2 7750.(2.7gh
سلام. بستگی به مادربرد ، سیستم خنک کننده و توانایی شما داره ، ولی در کل فکر نکنم بتونید از 3.5 رد بشین .
HOOSEIN 105
30-06-2009, 09:55
سلام
من هم تونستم یه p4 630 رو تا 3600 اور کنم . البته این کار رو یه قسمتی از مادربرد بود که تو تنظیماتش یه چندتا گزینه داشت که من توربو رو انتخاب کردم همچنین یه قسمتی برای کارت گرافیک بود که اون رو هم توربو زدم و در کل امتیاز سیستم در 3d mark 5 از 6400 به 8580 رسید .البته وقتی که سی پی یو رو اور کردم امتیاز شد 7800 و بعد اینکه در قسمت بایوس تنظیم کارت رو روی توربو گذاشتم امتیازم به 8580 رسید.
hadiearn
10-07-2009, 10:43
در مورد اورکلاک من قصدم صرفا رکورد زدن نیست و برام پایداری خیلییی مهمه
وگرنه فقط با بالا اومدن ویندوز میشه رکوردو زد
با این تفاسیر نظر شما در مورد اورکلاک من چیه؟
e8400 @3000 : 9*480=4320
motherboard : ga ep45-ud3r
ram 800 cl5 : 960 5-5-5-15
power : 430 green
cooler master
دما در حالت معمولی ویندوز حدود 39 تا 41 درجه
کاملاااا پایدار
صرفا فقط اور کردن cpu مد نظر هست.
به نظر شما میشه با این سیستم من به فرکانس بالاتر با پایداری کامل رسید؟
چون وقتی فرکانسو یکم افزایش میدم یعنی میشه 4365 دیگه سیستم ناپایدار میشه و وقتیم ولتاژو اضافه میکنم دیگه انچنان تاثیری نداره
البتنه ناپایدار به معنای اینکه توی چند ساعت تست ، سیستم ارور بده نه اینکه ویندوز بالا نیاد یا بوت نشه
نظر شما چیه؟نتیجه من تا اینجا چه طوره؟به نتیجه بهترم با این سیستم میشه رسید؟
Kianoosh
10-07-2009, 22:05
مورد اورکلاک من قصدم صرفا رکورد زدن نیست و برام پایداری خیلییی مهمه
وگرنه فقط با بالا اومدن ویندوز میشه رکوردو زد
با این تفاسیر نظر شما در مورد اورکلاک من چیه؟
e8400 @3000 : 9*480=4320
motherboard : ga ep45-ud3r
ram 800 cl5 : 960 5-5-5-15
power : 430 green
cooler master
دما در حالت معمولی ویندوز حدود 39 تا 41 درجه
کاملاااا پایدار
صرفا فقط اور کردن cpu مد نظر هست.
به نظر شما میشه با این سیستم من به فرکانس بالاتر با پایداری کامل رسید؟
چون وقتی فرکانسو یکم افزایش میدم یعنی میشه 4365 دیگه سیستم ناپایدار میشه و وقتیم ولتاژو اضافه میکنم دیگه انچنان تاثیری نداره
البتنه ناپایدار به معنای اینکه توی چند ساعت تست ، سیستم ارور بده نه اینکه ویندوز بالا نیاد یا بوت نشه
نظر شما چیه؟نتیجه من تا اینجا چه طوره؟به نتیجه بهترم با این سیستم میشه رسید؟
سلام مهندس گرافیک و اینکه اورش کردی یا نه رو بگو ببینیم پاور جوابگو هست یا نه!؟+12?برند رمت هم بگو سایر ولتاژ ها رو تغییر ندادی؟پاور ریل هست ؟با این مین که بیشتر جا هست شما خنک کننده و باقیش رو بگو بایوس آپدیته؟ رکورد هم که خیلی فاصله هستش :دی پایداری هم حداقل 1 ساعت occt یا 30 لوپ intel burn test , البته تست های دیگه هم که زیاده...
hadiearn
11-07-2009, 13:59
سلام مهندس گرافیک و اینکه اورش کردی یا نه رو بگو ببینیم پاور جوابگو هست یا نه!؟+12?برند رمت هم بگو سایر ولتاژ ها رو تغییر ندادی؟پاور ریل هست ؟با این مین که بیشتر جا هست شما خنک کننده و باقیش رو بگو بایوس آپدیته؟ رکورد هم که خیلی فاصله هستش :دی پایداری هم حداقل 1 ساعت occt یا 30 لوپ intel burn test , البته تست های دیگه هم که زیاده...
چون کارم گرافیکی نیست گرافیک 8400 دارم و اور هم نکردم
اره پاور ریل هست و جوابگو هست فکر کنم
رم هم twin mos هست
نه بقیه ولتاژهارو تغییر ندادم حتی ولتاژ رم
بایوس هم آپدیته
خنک کننده هم cooler master cm sphere هست
تست هم با occt هم تست کردم کاملا پایداره
به نظر شما تا چه قدر دیگه جا داره
Kianoosh
11-07-2009, 18:52
چون کارم گرافیکی نیست گرافیک 8400 دارم و اور هم نکردم
اره پاور ریل هست و جوابگو هست فکر کنم
رم هم twin mos هست
نه بقیه ولتاژهارو تغییر ندادم حتی ولتاژ رم
بایوس هم آپدیته
خنک کننده هم cooler master cm sphere هست
تست هم با occt هم تست کردم کاملا پایداره
به نظر شما تا چه قدر دیگه جا داره
اگه ولاتاژ و fsb(تست مکس اف اس بی بگیر)محدود نکنه اونقدر که دمای بی کاری بشه حدود 50-55 و اپلیکیشنت چیه مولتی تریت هست و فول لود پردازنده اکثر مواقع!؟
بعد اینکه شما از مم تست بوتیبل استفاده کن برای پایداری رم شاید مشکل از اون باشه
اینم بنگر:
hadiearn
13-07-2009, 11:30
ولتاژ هارو تنظيم كردم تا توي فركانس 4320 پايدار شده
حالا وقتي ولتاژ cpu رو ميبرم بالا سريع دما ميره بالا
حالا يه سوال داشتم
مثلا وقتي دماي cpu تو حالت فول لود فركانس 4320 حدودا 74 هست دماي خود هيت سينك cpu حدود 41 هست
و وقتيم دماي cpu بدون بار حدود 42 هست دماي هيت سنك اون 38 هست
ايا اين طبيعيه؟ احساس ميكنم گرما كاملا از cpu به هيت سينك روش منتقل نميشه
نظر شما چيه؟
avecina.ir
13-07-2009, 14:08
سلامم..
حدودا 74 هست دماي خود هيت سينك cpu حدود 41 هست
و وقتيم دماي cpu بدون بار حدود 42 هست دماي هيت سنك اون 38 هست
ايا اين طبيعيه؟طبیعی نیستش.. هیتسینک درست چفت نشده یا خمیر کارایی نداره..
چجور دماسنجی برای اندازه گیری دمای هیتسینک استفاده کردی؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hadiearn
13-07-2009, 17:26
سلامم..طبیعی نیستش.. هیتسینک درست چفت نشده یا خمیر کارایی نداره..
چجور دماسنجی برای اندازه گیری دمای هیتسینک استفاده کردی؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا در مورد چفت شدن که فک نکنم مشکلی باشه چون محکمه محکمه
برای خمیرهم از خمیری که همراه فن بود استفاده کردم که یه میلیمتر روی cpu رو کامل پوشوند
برای دما سنج هم از سنسور دماسنج کیس استفاده کردم
خطای چندانی نداره
سوال من اینکه توی خنک کننده های دیگه حدودا دمای cpu چه قدر از دمای خنک کننده فاصله داره؟
یه نکته هم بگم چون جنس هیت سینک از مسه باید انتقال گرما خیلی خوب باشه
و البته سریع هم خنک بشه
Kianoosh
13-07-2009, 20:00
خب اونکه معیار خوبی نیست شما دورابه همه چی رو چک کن مخوصا خمیر بعدش با ریل تمپ thermal status رو بچک بعدش سنسور ها شما محدود کننده هات رو که غیر فعال کردی از بایوس؟وی دراپ چی جوریاست؟
hadiearn
13-07-2009, 20:45
خب اونکه معیار خوبی نیست شما دورابه همه چی رو چک کن مخوصا خمیر بعدش با ریل تمپ thermal status رو بچک بعدش سنسور ها شما محدود کننده هات رو که غیر فعال کردی از بایوس؟وی دراپ چی جوریاست؟
منظورت از محدود کننده ها چیه؟
حدود 6 تا گزینه رو غیر فعال کردم که واسه کنترل ولتاژ و فرکانس به صورت خودکار بود
در ضمن خمیر چه جوری باشه خوبه؟
چه جوری باشه بده؟
ولتاژها هم به وصورت زیره
cpu vcor : 1.4
PLL :1.5
MCH :1.2
MEMORY:1.8
Hessam_7800gtx
22-07-2009, 17:23
بالاخره 3.3 پایدار گرفتم هه هه راستی به یک نکته هم پی بردم کلا e2200 ولتاژ بالای 1.35 نداره ولی عجیبه چون cpu z تو فول لود ولتاژ رو میزنه 1.42 ولی کلا cpu z زیاد اعتباری بهش نیست 3 گیگ رم منو میزنه 6 گیگ!!!(این که ماکسیموم ولتاژش 1.35 هست رو سایت اینتل نوشته).
Kianoosh
22-07-2009, 19:28
بالاخره 3.3 پایدار گرفتم هه هه راستی به یک نکته هم پی بردم کلا e2200 ولتاژ بالای 1.35 نداره ولی عجیبه چون cpu z تو فول لود ولتاژ رو میزنه 1.42 ولی کلا cpu z زیاد اعتباری بهش نیست 3 گیگ رم منو میزنه 6 گیگ!!!(این که ماکسیموم ولتاژش 1.35 هست رو سایت اینتل نوشته).
خب خوبه!
حداکثرش هم 1.5 هست اگه اشتباه نکنم!به cpu z اعتماد نکنی به هیچی نمیشه اعتماد کرد به شرط اینکه fake نباشه ها!:دی
Hessam_7800gtx
23-07-2009, 11:28
خب خوبه!
حداکثرش هم 1.5 هست اگه اشتباه نکنم!به cpu z اعتماد نکنی به هیچی نمیشه اعتماد کرد به شرط اینکه fake نباشه ها!:دی
سایت خود اینتل اگه سرچ کنید e2200 زده ماکسیموم ولتاژ 1.35. ینکه ولید که گذاشتم شما خودت ببین که برای من زده 6 گیگ رم ولی من 1*1 کیک و 1*2 کیک دارم میشه رو هم 3 گیگ در ضمن از خود سایت cpuid دانلود کردم....
Kianoosh
23-07-2009, 12:09
سایت خود اینتل اگه سرچ کنید e2200 زده ماکسیموم ولتاژ 1.35. ینکه ولید که گذاشتم شما خودت ببین که برای من زده 6 گیگ رم ولی من 1*1 کیک و 1*2 کیک دارم میشه رو هم 3 گیگ در ضمن از خود سایت cpuid دانلود کردم....
بابا هی من میگم نره شما میگی مادست ها!!:دی
دقت کنید !:
دوست عزیز شما با چه ولتاژی به این فرکانس رسیدید!؟
خیلی بالاتر اینها جا داره البته یا مین پاور رم و خنک کننده مناسب...
یه سر هم اینجا بزن:
ورژن 1.52 cpu-z رو هم دانلود کنید
Hessam_7800gtx
23-07-2009, 12:36
به نظر خودم مشکل از این مین بورد تخیلی منه.شایدم رم :دی ddr2 800 patriot بده؟ در مورد پاور که 450 ریل گرین هست و خنک کننده هم که آبه.
Kianoosh
23-07-2009, 12:59
به نظر خودم مشکل از این مین بورد تخیلی منه.شایدم رم ddr2 800 patriot بده؟ در مورد پاور که 450 ریل گرین هست و خنک کننده هم که آبه.
با اون خنک کنند ه که خیلی جا داری البته مینت محدودت می کنه ر م هم برای اورکلاک چنداد مناسب نیست شما قصد رکورد زنی داری یا 24/7؟
Hessam_7800gtx
23-07-2009, 13:19
بیشتر رکورد :دی ولی حداقل تا 4 می خام همینطود معمولی بره واسه رکورد هم نزدیکای 5 بره :دی (خیلی خوشحالم من :دی)
Kianoosh
23-07-2009, 13:33
بیشتر رکورد ولی حداقل تا 4 می خام همینطود معمولی بره واسه رکورد هم نزدیکای 5 بره (خیلی خوشحالم من )
ها شما جدا خوشحالی!:دی
ببین با نیتر وژن مایع و بهترین قطعات و ... تا 5 رفتن اونم لحظه ای!!
Hessam_7800gtx
23-07-2009, 13:46
دیگه تا 4.2 که با همین آب میشه نمیشه؟؟؟ :دی
Kianoosh
23-07-2009, 13:55
دیگه تا 4.2 که با همین آب میشه نمیشه؟؟؟
اگه لحظه ای آره ولی 24/7 و 100% پایدار که همون که اون تاپیک گفتم نیازی نیست ارتقا پردازنده افزایش فرکانس حتما موجب افزایش کارایی تو خیلی از دستورها نخواهد شد!
kourosh4
29-07-2009, 08:22
سلام
میخواستم بدونم این دما برای استفاده ی طولانی مدت مشکلی ایجاد نمیکنه البته تا 4گیگاهرتز هم راحت میره ولی دما میشه حدود69 که فکر کنم مناسب نباشه
ویک سوال دیگه من اینو تا 4.2 هم میبرم ولی چون ولتاز زیاد میدم زیاد داغ میکنه حدود 76 و میخوام بدونم حداقل ولتاز توی این فرکانس چقدره بهش 1.57 میدم به نظرتون با کمتر از این هم پایدار میشه
ممنون
alborz_k
29-07-2009, 11:36
سلام
میخواستم بدونم این دما برای استفاده ی طولانی مدت مشکلی ایجاد نمیکنه البته تا 4گیگاهرتز هم راحت میره ولی دما میشه حدود69 که فکر کنم مناسب نباشه
ویک سوال دیگه من اینو تا 4.2 هم میبرم ولی چون ولتاز زیاد میدم زیاد داغ میکنه حدود 76 و میخوام بدونم حداقل ولتاز توی این فرکانس چقدره بهش 1.57 میدم به نظرتون با کمتر از این هم پایدار میشه
ممنون
سلام. این دمایی که تو عکس هست ، چندان بحرانی نیست ، ولی طبق تجارب من orthos تو 15 دقیقه حداکثر دما رو ایجاد نمی کنه و ممکنه بعد نیم ساعت به 70 هم برسه! بهتره از occt استفاده کنید که بیشترین فشار رو به پردازنده می اره !! در ضمن به نظر من برای استفاده ی طولانی مدت ، فرکانس پردازده رو تا 3500 مگارتز و ولتاژ رو تا 1.375 کم کنید! چون این فرکانس و ولتاژ یک مقدار ولتاژ رو به مادربرد و پردازنده ایجاد می کنه!
Kianoosh
29-07-2009, 11:55
سلام
ممنون
چرا روی مرز هست توصیه نمیشه زیاد ...
مهدی موسوی عزیز این پردازنده ر و کشته اگه بود دقیق راهنمایی می کرد ... یکم زیاد ولت دادی پاورت هم خیلی مناسب نیست +12؟
با OCCT تست بگیر (حداکثر فشار یک ساعت)بعدش اینکه -3.6-3.8 براش کافیه کاربردت چیه؟
با البرز هم موافقم
alborz_k
29-07-2009, 12:18
مهدی موسوی عزیز این پردازنده ر و کشته اگه بود دقیق راهنمایی می کرد ... یکم زیاد ولت دادی پاورت هم خیلی مناسب نیست +12؟
با OCCT تست بگیر (حداکثر فشار یک ساعت)بعدش اینکه -3.6-3.8 براش کافیه کاربردت چیه؟
با البرز هم موافقم
از همکاری و پشتیبانی و موافقت شما تو تمام پست هذام بی نهایت ممنونم! :دی
قدیما می گفتن این پردازنده مشکل دیوار مسیر داره ، ولی ظاهرأ همین جور اور می شه! :دی
Kianoosh
29-07-2009, 12:32
از همکاری و پشتیبانی و موافقت شما تو تمام پست هذام بی نهایت ممنونم!
قدیما می گفتن این پردازنده مشکل دیوار مسیر داره ، ولی ظاهرأ همین جور اور می شه!
ممنونی تشکر کن با دکمش:دی
مخلصیم...
کدوم استپینگ رو می گفتن!؟:دی نه یا مینهای p35 رده پایین راحت تا 3.4 اور شده یکم ور بری با PLLو ...بیشتر هم میشه مین و ...مشخص کننده هست حالا طبق صحبتهای مسنجر برای استفاده بلند مدت باید تعمق کرد!:دی
kourosh4
30-07-2009, 02:34
با البرز هم موافقم
ممنون که جواب دادید از نظر پاور که مشکلی فکر نکنم باشه چون مصرف سیستم کمه
راستش دیگه حوصله ی تست کردن ندارم با همین orthos حدود 45 دقیقه کار کرد و دما شد 69 و دیگه بالاتر نرفت اما به صورت اتفاقی گاهی هم 70-71 میشد
کاربرد هم بازی البته میدونم کارتم پوکیده هست :41:چاره چیه:31:
ولی برای کسانی که میخوان اور کنم این فن ocz رو پیشنهاد میکنم نسبت به قیمتش عالیه خریدمش 20 تومن
حالا در کل تو بازی با این فرکانس بیشتر از 66 نمیشه و فکر نکنم بد باشه ولی میخواستم یه رکورد بزنم که نشد بیخیال:31:
راستی میشه فهمید مصرف برق سیستم الان حدودا چقدره ممنون میشم
Kianoosh
30-07-2009, 11:24
ممنون که جواب دادید از نظر پاور که مشکلی فکر نکنم باشه چون مصرف سیستم کمه
راستش دیگه حوصله ی تست کردن ندارم با همین orthos حدود 45 دقیقه کار کرد و دما شد 69 و دیگه بالاتر نرفت اما به صورت اتفاقی گاهی هم 70-71 میشد
کاربرد هم بازی البته میدونم کارتم پوکیده هست چاره چیه
ولی برای کسانی که میخوان اور کنم این فن ocz رو پیشنهاد میکنم نسبت به قیمتش عالیه خریدمش 20 تومن
حالا در کل تو بازی با این فرکانس بیشتر از 66 نمیشه و فکر نکنم بد باشه ولی میخواستم یه رکورد بزنم که نشد بیخیال
راستی میشه فهمید مصرف برق سیستم الان حدودا چقدره ممنون میشم
خواهش
بهتره کاملا تست رو بری حداقل یک ساعت!آره اور یکم وقت گیر و فرسایشی هست...
برای بازی با 5200 همون 3400 برای شما خوبه مشکل دما و پایداری هم نخواهی داشت...
Kianoosh
30-07-2009, 11:28
بر ای مصرف با اور و ...:
javad2015
01-08-2009, 13:13
یکی از دوستام مشکلی براش به وجود امده :
یه cpu سلرون رو(که سرعت پایش 2.8 بوده) از 133 اورده رو 150 بعد که خواسته سیستم بوت بشه تصویر رو مانیتور نمیامده و کیسم بوق سیستم نمیزده به نظرتون مشکل چیه خودش میگه قبلا هم چنین مشکلی براش به وجود امده البته اورکلاک نکرده بوده ایا ممکنه cpu یا motherboard سوخته باشه با توجه به اینکه چندان اورکلاکی هم نکرده
i-like-ddd
02-08-2009, 00:58
بر ای مصرف با اور و ...:
CPU Overclock Calculator
یه سوال داشتم تو این قسمت سایت باید چیکار کنیم و اصلا یه توضیح در موردش بدین ممنون.
Kianoosh
02-08-2009, 01:17
خب اینکه اگه پردازنده اورکلاک شده یا قصد داری چنین کاری بکنی فرکاس اور شد ه + ولتاژش رو وارد می کنی مصرف اضافی رو جمع میزنه...
Alpha_330
18-08-2009, 13:39
manam cpu Q9400 ro ta 495x8= 3960 over kardam
58 57 59 59 :damaye haste ha ham bad az 40min ba barname OCCT smallfft ba priority high mirese be
Kianoosh
18-08-2009, 21:25
سلام
خوبه ولتاژ مین و خنک کنندت!؟
بهتره تست رو 100% کامل کنی و اینکه فارسی تایپ کن!
Mahdi_Moosavi
20-08-2009, 01:36
Intel Pentum Dual Core E5200 (M0)@ 4509MHZ - Air Cooling
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kianoosh
20-08-2009, 02:00
مهدی جان ایول
مین چی بید؟سیستم رو هم بنویس بی زحمت
اینم یه پروفایل مشابه:
سیستم:
E5200,BIOSTAR TP45 HP,BALLISTIX TRACER 8500 & ZEROTHERM NV120
نتیجه:
سایر ولتاژ ها رو هم بگو.
پ.ن:راستی ولید هم بزار اینجا شکاک زیاد داره!:دی
Mahdi_Moosavi
20-08-2009, 02:25
مهدی جان ایول
مین چی بید؟سیستم رو هم بنویس بی زحمت
اینم یه پروفایل مشابه:
سیستم:
E5200,BIOSTAR TP45 HP,BALLISTIX TRACER 8500 & ZEROTHERM NV120
نتیجه:
سایر ولتاژ ها رو هم بگو.
پ.ن:راستی ولید هم بزار اینجا شکاک زیاد داره!:دی
عکس Valid شده رو گذاشتم . روی عکس کلیک کن ، جواب سوال هات رو می گیری .
VTT : 1.3V
CPU PLL : 1.6V
CPU Reference : 0.76
Kianoosh
20-08-2009, 05:50
عکس Valid شده رو گذاشتم . روی عکس کلیک کن ، جواب سوال هات رو می گیری .
خودمو نگفتم که تو همینطوری بگی چقدر و چی اور کردی من قبول دارم!اونایی که ایمان نیاوردند رو گفتم :دی
برو تا 5.5 من حمایتت می کنم!
این 5200 رو اینقدر به کمرش فشار نیار!:دی اون 1.76 زیاد نیست؟منظورم دما و خنک کننده ست.
E5200 + Cooler Master GeminiII + 2x120mm fans = 4.5 GHz
این با حدود 1.55 بوت شده یه کم هم super pi تست شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا داری رو بیشتر کار می کنی؟
javad2015
20-08-2009, 09:05
با این ولتاژ به شکاک نیاز نیست .با ولتاژ 1.2, 41% اور کردن خب ادم تعجب میکنه نه شک عزیز
اینم cpu خودم (به اخر لینک یه g اظافه کنید)
Mahdi_Moosavi
20-08-2009, 22:18
خودمو نگفتم که تو همینطوری بگی چقدر و چی اور کردی من قبول دارم!اونایی که ایمان نیاوردند رو گفتم :دی
برو تا 5.5 من حمایتت می کنم!
این 5200 رو اینقدر به کمرش فشار نیار!:دی اون 1.76 زیاد نیست؟منظورم دما و خنک کننده ست.
E5200 + Cooler Master GeminiII + 2x120mm fans = 4.5 GHz
این با حدود 1.55 بوت شده یه کم هم super pi تست شده:
حالا داری رو بیشتر کار می کنی؟
والا منم از ولتاژ بالا خوشم نمیاد . مشکل اینه که پایدار نمیشه ! :31:
Batch Number خوب برای یه اورکلاکر ، حقیقتا نعمتیه ! :31:
Kianoosh
21-08-2009, 06:59
با این ولتاژ به شکاک نیاز نیست .با ولتاژ 1.2, 41% اور کردن خب ادم تعجب میکنه نه شک عزیز
اینم cpu خودم (به اخر لینک یه g اظافه کنید)
تعجب نداره عزیز!!!
اتفاقا برای همین گفتم الان شما دو تا 5200 رو ببین یکی با 1.55 و اونیکی با 1.76 تونسته پایدار بشه!!یعنی بیش از 0.2 اختلاف ولتاژ!ااون ولتاژ هم 1.2 نبود 1.28 بود که اگه پردازنده دیگه نیاز داشته باشه به 1.48 برای این فرکانس نباید شک!یا تعجب کرد!
استاد می فرمایند:
Batch Number خوب برای یه اورکلاکر ، حقیقتا نعمتیه !
حالا مشخصات سیستم و ...دیگه بماند
ممنون مهدی جان
حالا این شاتی که گذاشتی 100% پایدار ه؟ دما چه حدوده؟تست occt گرفتی؟
javad2015
21-08-2009, 07:44
حالا یه سوال برام پیش اومده :
دوتا cpu رو در نظر بگیرید که یکیش بچ نامبر بهتری داشته باشه حالا اگه بخواهیم تا مرز انفجار اورشون کنیم cpu یی که بچ نامبرش بهتره فقط به این سرعت میرسه یا دوتاشون میرسن ولی با تفاوت ولتاژ
Kianoosh
21-08-2009, 13:38
دوتا cpu رو در نظر بگیرید که یکیش بچ نامبر بهتری داشته باشه حالا اگه بخواهیم تا مرز انفجار اورشون کنیم cpu یی که بچ نامبرش بهتره فقط به این سرعت میرسه یا دوتاشون میرسن ولی با تفاوت ولتاژ
مرز انفجار؟باید مشخص بشه چقدر که محدودیت مین و پاور نباشه دومی با ولتاژ بیشتری میرسه اگه باشه اصلا نمیرسه.
البته این نظر من هست...
Ha Highend
23-08-2009, 22:48
با سلام
سیستم مورد استفاده :
cpu : amd phenom II X4 955
main : asus m4a78t-e
ram : corsair ddr3 1333 c9 xms3
vga : force3d hd 4850 1gb
power : acbel 400w
نتایچ :
cpu : 3612 1.412
ram :1704 8-8-8-24 2.3
NB : 2600
vga : 750 core 2450 memory
نظرتون چیه ؟ راستی فن هم استاندارد هست . دما تا 73 درجه می ره !!!
m_s_r_08
25-08-2009, 15:45
اصولا AMD اونم از نوع فنوم رو زیاد اوور نمی کنند و محصولات AMD با پول کم کارایی بالایی داره پس می شه گفت خودش اوور شدس:18:
نتیجه اخلاقی اینکه زیاد روش کار نکن که همینم از دست میدی:27:
:10:
alborz_k
25-08-2009, 15:47
اصولا AMD اونم از نوع فنوم رو زیاد اوور نمی کنند و محصولات AMD با پول کم کارایی بالایی داره پس می شه گفت خودش اوور شدس:18:
نتیجه اخلاقی اینکه زیاد روش کار نکن که همینم از دست میدی:27:
:10:
سلام. پردزانده های فنوم 2 ، نسبت به فنوم تغییر کردن و قابلیت اورملاک خیلی خوبی دارند و در اورکلاکشون هم کارایی خیلی بالا می ره! همین پردازنده ی 955 رو با کمی تبحر و صبر و حوصله می شه نزدیک 4 گیگاهرتز اورکلاک مرد!
alborz_k
25-08-2009, 15:48
با سلام
سیستم مورد استفاده :
cpu : amd phenom II X4 955
main : asus m4a78t-e
ram : corsair ddr3 1333 c9 xms3
vga : force3d hd 4850 1gb
power : acbel 400w
نتایچ :
cpu : 3612 1.412
ram :1704 8-8-8-24 2.3
NB : 2600
vga : 750 core 2450 memory
نظرتون چیه ؟ راستی فن هم استاندارد هست . دما تا 73 درجه می ره !!!
سلام. با چه نرم افزاری دما رو چک کردی؟ ولتاژ پردازنده رو تا 1.375 کم کن ، باید پایدارب اشه و دما کم بشه!
خوب اور کردی!
alborz_k
25-08-2009, 15:50
سوالتون یک کم مبهم هست! کلأ اون پردازنده ای که کیفیتش کمتره ، برای یک فرکانس خاص باید ولتاژ بیشتری بهش داد!! خب پس معلومه که مرز انفجار این یکی از اونی که بچ نامبرش فرق می کنه کمتره!
m_s_r_08
25-08-2009, 15:54
این چیزی که شما میگی رو منم قبول دارم ولی می گم که در حالت عادی بهتره اوور نشه
alborz_k
28-08-2009, 04:12
برای چی؟! وقتی بدون ریسک و خیلی راحت راحت می شه کارایی پردازنده رو زیاد کرد ، چرا این کار رو انجام ندیم؟
ستاد کشیک شب p30world! :دی
Kianoosh
28-08-2009, 05:57
به قول فرزندان safe oc دوست عزیز!!
مشکلی نداره!
سازمان بازرسی کل p30world
m_s_r_08
01-09-2009, 11:51
اره اوور کن تا جایی که منفجر بشه
m_s_r_08
02-09-2009, 13:04
این حرف ها رو بی خیال چون باعث منحرف شدن بحث میشه
این هم نتایج اوور من با E2140 & E7300 که فکر کنم خوب باشه
البته هردو شون پایدار هستن
alborz_k
02-09-2009, 23:12
سلام. ولتاژ بالاست ، ثانیأ مدل رم چیه؟!! 1200 پایداره؟ :دی
m_s_r_08
03-09-2009, 12:06
درباره ولتاژ بگم که مادربورد اشتباه نشون میده من دستی مقدارشو میگیرم البته با مکافات
برای رم ها هم باید بگم بله پایداره ومیشه تا1300 هم اوور کرد اونم پایدار ولی گناه داره حیونی
مدلش رو قبلا گفتم forum.p30world.com/showthread.php?t=340846
Kianoosh
03-09-2009, 13:25
اره اوور کن تا جایی که منفجر بشه
من میگم اورکلاک ایمن تو میگی منفجر؟!:دی
این حرف ها رو بی خیال چون باعث منحرف شدن بحث میشه
این هم نتایج اوور من با E2140 & E7300 که فکر کنم خوب باشه
البته هردو شون پایدار هستن
آفرین آفرین تیم امید ...
خوبه بچاشون چیه؟خیلی کم ولتاژ دادی!!:دی
m_s_r_08
03-09-2009, 14:25
اول خوب مطالعه کن بعد اینجوری نظر کزایی بده جیگرررررررررررررررر
sasoolee
06-09-2009, 05:41
سلام
این اطلاعات فعلی اورکلاکم
البته سیف ترین و بی خطر ترین اورکلاکی که کردم این بوده
cpu 333x10=3.33
fsb = 1333
ram = 1000
vcore=1.42
یکسال و نیم روی این تنظیمات کار کرده
به راحتی شد تا 3.46 هم رسوندش و الان هم داره بدون مشکل کار میکنه ؛ فقط دما بعضی وقتا بالای 70 میره
vcore=1.46
الان هم تونستم تا 3.66 اورکلاکش کنم ، استیبل کار میکنه vcore=1.52
سوالم اینه :
اینکه نمیتونم fsb رو بالاتر از 389 (3510=389x9 ) ببرم و بخاطر اینکه سیستم به شدت ناپایدار میشه دلیلش چیه؟؟؟ به پل شمالی و vtt و حتی پل جنوبی هم ولتاژ میدم ... اما واقعا ً برای fsb های بالا مشکل داره
به هیچ عنوان نشده روی 400x8 ویندوز رو بالا بیارم ، حتی تا خرخره بش ولتاژ دادم بازم نشد
آیا مادربرد نمیتونه یا اینکه پردازنده کشش بیشتر از این رو نداره ؟؟؟؟؟؟
Kianoosh
06-09-2009, 11:34
اول خوب مطالعه کن بعد اینجوری نظر کزایی بده جیگرررررررررررررررر
جیگرمون تموم شده خواستی گوشت بز بدم!!!!:دی
نظر کزایی نمیدم مهندس!گفتی اون پردازنده فنوم 2 اور بشه میترکه و فلان که حرف بیخودی هست!سیف اورکلاک برای همه پردازنده ها تا یه حدی هست خب؟
اینا رو هم خیلی ولتاژ بالا دادی خنک کننده پاور و مین باید عالی باشه و البته بچ پردازنده!؟
سلام
این اطلاعات فعلی اورکلاکم
البته سیف ترین و بی خطر ترین اورکلاکی که کردم این بوده
cpu 333x10=3.33
fsb = 1333
ram = 1000
vcore=1.42
یکسال و نیم روی این تنظیمات کار کرده
به راحتی شد تا 3.46 هم رسوندش و الان هم داره بدون مشکل کار میکنه ؛ فقط دما بعضی وقتا بالای 70 میره
vcore=1.46
الان هم تونستم تا 3.66 اورکلاکش کنم ، استیبل کار میکنه vcore=1.52
سوالم اینه :
اینکه نمیتونم fsb رو بالاتر از 389 (3510=389x9 ) ببرم و بخاطر اینکه سیستم به شدت ناپایدار میشه دلیلش چیه؟؟؟ به پل شمالی و vtt و حتی پل جنوبی هم ولتاژ میدم ... اما واقعا ً برای fsb های بالا مشکل داره
به هیچ عنوان نشده روی 400x8 ویندوز رو بالا بیارم ، حتی تا خرخره بش ولتاژ دادم بازم نشد
آیا مادربرد نمیتونه یا اینکه پردازنده کشش بیشتر از این رو نداره ؟؟؟؟؟؟
خب اون دما بالای 70 برای استفاده بلند مدت زیاد توصیه نمیشه! در کل خوبه اونم دیوار هست دیگه!محدودیت پردازنده و مین هرکاری بکنی همینه می تونستی تست max fsb بگیری با پایینترین ضریب ببینی بیشترین فرکانس مسیر ی که سیستم تصویر میده چیه این فرکانس فعلی هم خوبه
sasoolee
06-09-2009, 13:16
خب اون دما بالای 70 برای استفاده بلند مدت زیاد توصیه نمیشه! در کل خوبه اونم دیوار هست دیگه!محدودیت پردازنده و مین هرکاری بکنی همینه می تونستی تست max fsb بگیری با پایینترین ضریب ببینی بیشترین فرکانس مسیر ی که سیستم تصویر میده چیه این فرکانس فعلی هم خوبه
گفتم که ... اگه منظورت ماکزیمم fsb هست 389 البته منظورم پایداره ها
روی 400 هم تصویر میده ... اما اصلاً به ویندوز نمیرسه
389x9=3501 بالاترین fsb پایداری بوده که داشتم ........... 4x389 = 1556mhz
میخوام بدونم اگه cpu رو عوض کنم برم سراغ یه wolfdale آیا با همین مادربرد میتونم تا 4 و 4.5 اور کنم یا اینکه ایراد اونوقت از مادربرده ؟؟؟
e7500 یا e8200 , به نظرت کدوم بهتر جواب میدن ........ فکر کنم اولی 120 تومنه دومی 150 .
Kianoosh
06-09-2009, 14:35
گفتم که ... اگه منظورت ماکزیمم fsb هست 389 البته منظورم پایداره ها
روی 400 هم تصویر میده ... اما اصلاً به ویندوز نمیرسه
خب دیگه این بستگی داره چقدر بتونی با ولتاژ پایدارش کنی اگه با حداکثر ولتاژ ها هم پایدار نشده فراموشش کن
چی بگیری تا 4.5 پایدار کنی!!؟؟لحظه ای که میشه اما 100% پایدار 24/7 نه! دیگه حداکثر همون 4 -4.2 کاملا کافیه اورکلا کاربردیش همینه!بازم بستگی داره بچ نامبر استپینگ و ... پردازنده چی باشه نه خیلی از مین نیست.اگه بازی می کنی e8400 انتخاب خوبیه اگه نه q8400-q8200 تو سری ***7 هم 7500 خوبه
دوستان یکی آموزش کامل و قدم به قدم :دی اورکلاک کردن E2200 رو میده!!؟؟
ممنون از کسی که جواب میده!!
;)
sasoolee
07-09-2009, 05:15
دوستان یکی آموزش کامل و قدم به قدم :دی اورکلاک کردن E2200 رو میده!!؟؟
;)
اگه بخوای دنبال جزوه بگردی اینجا جاش نیست . سعی میکنم خیلی خلاصه بگم چیکار کنی
کار سختی نیست... بروی توی setup بایاس سیستم. قسمت کنترل ولتاژها و فرکانس ها (اسم این قسمت از مادربرد تا مادربرد فرق میکنه- یه صفحه ایه که که میتونی ولتاژ و فرکانس های سیستم رو عوض کنی) . تنظیماتت رو بزار روی دستی ( هم فرکانسها هم ولتاژها) fsb سیستمت رو از روی 200 بزارش روی 266 ولتاژ cpu رو هم از 1.26-1.28 بزار روی 1.34 . ضریب رم (1:1.0 . 1:1.66 . 1:50 . 1: 25 . 1:20 . 1: 2) رو روی حدی تنظیم کن که فرکانسش حدود فرکانس اصلی رم باقی بمونه ( مثلاً اگه رمت ddr2 800 ) هست ضریب رو روی مقداری تنظیم کن که فرکانس رم از 830 بالاتر نباشه . اگه دیدی سیستم هنگ میکنه یا توی بازی ها و تست های سنگین ریست میشه یه مقدار به پل شمالی (همون چیپست مادربرد هست ) ولتاژ بده (مثلاً از 1.25 بزارش روی 1.29 یا 1.31 خلاصه باید کم کم ولتاژ بدی) و البته به ولتاژ VTT هم میتونی اضافه کنی ( از 1.2 بزاریش روی 1.275 یا 1.31) اما البته اصل همون ولتاژ هسته vcore هست .سعی کن برای همچین تغییری به قطعاتت بیشتر از 100 میلی ولت ولتاژ ندی یعنی اگه vcore 1.2625 هست نهایتاً بزاریش روی 1.3625 .
با تجربه ای که من از این نوع cpu دارم , با همین تنطیماتی که گفتم بدون مشکل کار میده تا سه سال هم پایدار کار میکنه
توجه : این تغییر خیلی راحت انجام میشه . فرکانس cpu تا 2926=11x266 بالا میاد . با ولتاژ دادن باعث اصلاح پایداری میشه ... اما همین ولتاژ و فرکانس بالا باعث ایجاد حرارت بالاتری میشه که باید یه فکری به حالش بکنی... میتونی فن cpu رو عوض کنی که چاره اصلییه کاره اما معمولاً تا زیر 3000 نیاز پیدا نمیکنی. اگه نمیخوای پول بدی من شخصاً پیشنهاد میکنم که هر دوتا در کیست رو باز بزاری ... 4-5 درجه تاثیر میزاره ؛ اما از اون طرف گرد و خاک میگیره
منم بالاخره امروز تونستم x3 720 رو تا 3.7 اور کنم !! البته بعد خریدن کولینگ ... فکر کنم رکورد خوبی توی سایت باشه ! با occt هم تست گرفتم دما بیشتر از 50 تا 52 نرفت ! خداییش کولینگ های thermaltake محشره .. v8 cooler master باید بیاد جلو thermaltake بوق بزنه :دی
Kianoosh
07-09-2009, 08:41
منم بالاخره امروز تونستم x3 720 رو تا 3.7 اور کنم !! البته بعد خریدن کولینگ ... فکر کنم رکورد خوبی توی سایت باشه ! با occt هم تست گرفتم دما بیشتر از 50 تا 52 نرفت ! خداییش کولینگ های thermaltake محشره .. v8 cooler master باید بیاد جلو thermaltake بوق بزنه
خوبه یه جا دیگه گفته بود حداکثر دما 44 هست؟حالا شات از تستها و ... که اونجا هم گفتم بزار خوبه v8 بوق نمی زنه!:دی
فکر کنم رکورد خوبی توی سایت باشه !
بدک نیست!یعنی اصلا زیر 6000 با این پردازنده رو رکورد نمیگن!:دی
دوستان یکی آموزش کامل و قدم به قدم اورکلاک کردن E2200 رو میده!!؟؟
خب د وستمون توضیح خوبی داد جز اینکه ولتاژ دقیق اصلا نمیشه برای یه سیستم گفت و خودت باید سعی و خطا بگردی حداقل ولتاژ پایدار رو پیدا کنی و تا یه حدی با همون فن استوک میشه دما رو کنترل کرد بعد ش دیگه خمیر و خنک کنند ه بهتر باید داشته باشی باز گزاشتن در کیس هم اول به دمای اتاق بستگی داره بعد اینکه فنهای کیست بیخودی میشن!گرد و خاک هم هست!
m_s_r_08
07-09-2009, 12:58
جوابییه به برادر > ارباب سایه ها
اخری که جیگر گرفت خودم بودم:27:
من نگفتم منفجر می شه. اون یه تعنه بود که نگرفتی و حرف......... نبود:21:
برای اون ولتاژ زیاد هم گفته بودم که مادربورد من چون دستکاری شده ( تو قسمت ولتاژ) ایراد داره و من یه ولتمتر گذاشتم سر راش تا ولتاژ زیاد ندم و مقدار اصلی ولتاژ 1.467 هست
مشخصات سیستم
در اخر..
ببین حاجی جون گفته بودم بحث رو منحرف نکن حالا ببین به جایی رسوندی که باید به پر و پای هم بپیچیم به جای حل مشکلات:13:
ماشاالله شما خودت بزرگ شدی تعداد پست زیادی داری من تازه وارد نباید اینارو به شما بگم:41:
و از دیگر مسولان می خوام نظارت بیشتری داشته باشن:10:
alborz_k
07-09-2009, 21:15
اخری که جیگر گرفت خودم بودم:27:
من نگفتم منفجر می شه. اون یه تعنه بود که نگرفتی و حرف......... نبود:21:
برای اون ولتاژ زیاد هم گفته بودم که مادربورد من چون دستکاری شده ( تو قسمت ولتاژ) ایراد داره و من یه ولتمتر گذاشتم سر راش تا ولتاژ زیاد ندم و مقدار اصلی ولتاژ 1.467 هست
مشخصات سیستم
در اخر..
ببین حاجی جون گفته بودم بحث رو منحرف نکن حالا ببین به جایی رسوندی که باید به پر و پای هم بپیچیم به جای حل مشکلات:13:
ماشاالله شما خودت بزرگ شدی تعداد پست زیادی داری من تازه وارد نباید اینارو به شما بگم:41:
و از دیگر مسولان می خوام نظارت بیشتری داشته باشن:10:
یعنی چی مادربرد دستکاری شده؟ شما کجاش ولت متر گذاشتین؟
در ضمن منظورم مدل دقیق رم بود!! :دی یعنی در اصل نوع چیپ رو می خواستم!! :دی
Kianoosh
08-09-2009, 07:21
اخری که جیگر گرفت خودم بودم
جوابیه بنویس شدی؟!:دی
جیگر بز خواستی هست...
من نگفتم منفجر می شه. اون یه تعنه بود که نگرفتی و حرف......... نبود
طعنه بود؟
آها! ...
اصولا AMD اونم از نوع فنوم رو زیاد اوور نمی کنند و محصولات AMD با پول کم کارایی بالایی داره پس می شه گفت خودش اوور شدس
نتیجه اخلاقی اینکه زیاد روش کار نکن که همینم از دست میدی
اوهوم!
در اخر..
ببین حاجی جون گفته بودم بحث رو منحرف نکن حالا ببین به جایی رسوندی که باید به پر و پای هم بپیچیم به جای حل مشکلات
بحث رو خودت منحرف می کنی!
ماشاالله شما خودت بزرگ شدی تعداد پست زیادی داری من تازه وارد نباید اینارو به شما بگم
بزرگی به تعداد پستها نیست عزیز جان!
و از دیگر مسولان می خوام نظارت بیشتری داشته باشن
مسئولین ذیربط منظورته؟:دی
در ضمن منظورم مدل دقیق رم بود!! یعنی در اصل نوع چیپ رو می خواستم!!
مطمئن نیستم...
GeIL Black Dragon EVO ONE Dual Channel Kit - memory - 2 GB ( 2 x 1 GB ) - DIMM 240-pin - DDR2
DRAM - DDR2 SDRAM - Unbuffered - Non-ECC - MPN: GE22GB800C4DC, GB22GB6400C4DC
Model
Brand GeIL
Series Evo One
Model GE22GB800C4DC
Type 240-Pin DDR2 SDRAM
Tech Spec
Capacity 2GB (2 x 1GB)
Speed DDR2 800 (PC2 6400)
Cas Latency 4
Timing 4-4-4-12
Voltage 1.9V - 2.0V
Heat Spreader Yes
Features EVO ONE Heat-sink System
Manufacturer Warranty
Parts Lifetime limited
Labor Lifetime limited
Chipset: Geil
OMiD.1080p
08-09-2009, 15:48
آقا من با یک سی پی یو اینتل Dual Core Pentum D 4mb cach با 3.00 ghz سرعت معمولی خودش تونستم اونو به فرکانس 4.00 گیگاهرتز برسونم البته با یک خنک کننده معمولی.
چطوره ؟ :27:
خوبه ؟؟؟
m_s_r_08
08-09-2009, 16:08
آقا من با یک سی پی یو اینتل Dual Core Pentum D 4mb cach با 3.00 ghz سرعت معمولی خودش تونستم اونو به فرکانس 4.00 گیگاهرتز برسونم البته با یک خنک کننده معمولی.
چطوره ؟ :27:
خوبه ؟؟؟
اگه پایدار باشه و دماش هم زیر 45 میشه کفت بد نیست
Kianoosh
08-09-2009, 17:11
چطوره ؟
خوبه ؟؟؟
شات از cpu z , تست پایداری occt و دما realtemp بزار
بیا از این به بعد با هم کلکل کنیم و یه عنوان جدید برای فروم انتخاب کنیم اگه نظرت مثبته بله رو بگو
کلکل شدیدا حرام اعلام شده است...
m_s_r_08
10-09-2009, 14:48
گفته بودم بحث خودتونو ادامه ندین حالا خوب شد اکوا پست ها مونو حذف کرد
OMiD.1080p
10-09-2009, 16:36
اگه پایدار باشه و دماش هم زیر 45 میشه کفت بد نیست
بله پایداره.
بزارین بهتر بگم سیستم من اینه :
MB=GIGA P31-DS3L
CPU=Intel Dual Core 3.00 ghz With 4 MB Cach L2
Graphic =9500 GT 1GB
RAM =4 GB -1*2GB_2*1GB
هم با نرم افزار و هم با بازیهای سنگین اجرا کردم سیستم کم نیاورد با همون فرکانس 4 GHZ
تازه رم ها رو هم از باس 800 به 1100 روسوندم.
ولی فقط حرارتش یک کم زیاد شد . 65 درجه موقع بیکاری سیستم و 80-82 هم موقع تحت فشار
البته اگه یک خنک کننده بهتر دیگه بخرم دیگه بهتر میشه. :21:
kourosh4
14-09-2009, 11:18
سلام
اینم از اورکلاک 5300
فقط چند تا سوال داشتم چرا تو cpu-z بجای اینکه بنویسه duel core نوشته pentium.r نکنه cpu رو بهمون انداختن:31:
چند جا دیدم با همین مادربورد با ولتاز کمتری به این فرکانس رسیدن من هر کاری کردم نشد اگه کمتر میدادم ناپایدار بود البته تا 4 هم میشه راحت رفت و دما به 67 هم میرسید ولی برای اطمینان گزاشتم روی 3.9
البته مادربورد خودم p43 گیگا بود و از روی میز افتاد و از وسط ترک برداشت و کلا نابود شد مجبور شدم اینو دست دوم از دوستم بگیرم اما خوب خریدم 30 تومن بیشتر ندادمش:31:
ولی مادربورد خوبیه فقط pci-2 نداره به نظرتون چقدر از توانایی کارتم کم میشه چون فکر کنم بی تاثیر باشه درسته
زیاد شد نه باید ببخشید:10:
اینم عکس
Kianoosh
14-09-2009, 12:07
ولی فقط حرارتش یک کم زیاد شد . 65 درجه موقع بیکاری سیستم و 80-82 هم موقع تحت فشار
این به نظرت یکم زیاده!؟خوب نیست...
سلام
اینم از اورکلاک 5300
فقط چند تا سوال داشتم چرا تو cpu-z بجای اینکه بنویسه duel core نوشته pentium.r نکنه cpu رو بهمون انداختن
چند جا دیدم با همین مادربورد با ولتاز کمتری به این فرکانس رسیدن من هر کاری کردم نشد اگه کمتر میدادم ناپایدار بود البته تا 4 هم میشه راحت رفت و دما به 67 هم میرسید ولی برای اطمینان گزاشتم روی 3.9
البته مادربورد خودم p43 گیگا بود و از روی میز افتاد و از وسط ترک برداشت و کلا نابود شد مجبور شدم اینو دست دوم از دوستم بگیرم اما خوب خریدم 30 تومن بیشتر ندادمش
ولی مادربورد خوبیه فقط pci-2 نداره به نظرتون چقدر از توانایی کارتم کم میشه چون فکر کنم بی تاثیر باشه درسته
زیاد شد نه باید ببخشید
آره انداختن بهت!:دی چون همینه!(مشکلی نیست)
Intel® Pentium® Processor for Desktop E5300
اون دیگه پچ پردازنده هست که تعیین می کنه چقدر ولتاژ برای پایداری نیازه
اوهوم خوبه
نه بی تاثیر نیست!شاید نامحسوس باشه...
اون 4225 چیه اون 3900 چیه!؟!:دی
kourosh4
14-09-2009, 14:01
سلام
ممنون ارباب سایه ها
چون ضریب رو اوردم پایین اونجا فرکانس رو بالاتر میزنه بجای 13 گزاشتمش روی 12 تا رمها اور نشن به همین خاطر اونجا نوشته 4225
در مورد cpu هم یه مشکلی برام پیش اومد که تو حالت بیکاری cpu تو دکستاپ خود به خود روی 60-70 درصد بود هیچ برنامهای هم ران نبود و وقتی هم که cpu-z رو فعال میکردم ارور c++ میداد رستارت هم کردم باز هم بعد از مدتی همین جوری شد و بازی gta هم که دیشب بازی میکردم دیگه بالا نمیومد و ارور میداد مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم و حالا فعلا درسته
به نظر خودم که ایراد از cpu هست چون داییم هم همین cpu رو داره ولی برای اون تو cpu-z عبارت duel core رو مینویسه ولی مال من اینجوری نیست یعنی میشه cpu تقلبی باشه یا ایراد داشته باشه اگه داره تا برم عوضش کنم
البته الان اورکلاک هم هست میتونه ایراد از این باشه ویندوز هم ویستا sp2 هست
ممنون
Kianoosh
14-09-2009, 23:16
سلام
ممنون ارباب سایه ها
چون ضریب رو اوردم پایین اونجا فرکانس رو بالاتر میزنه بجای 13 گزاشتمش روی 12 تا رمها اور نشن به همین خاطر اونجا نوشته 4225
در مورد cpu هم یه مشکلی برام پیش اومد که تو حالت بیکاری cpu تو دکستاپ خود به خود روی 60-70 درصد بود هیچ برنامهای هم ران نبود و وقتی هم که cpu-z رو فعال میکردم ارور c++ میداد رستارت هم کردم باز هم بعد از مدتی همین جوری شد و بازی gta هم که دیشب بازی میکردم دیگه بالا نمیومد و ارور میداد مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم و حالا فعلا درسته
به نظر خودم که ایراد از cpu هست چون داییم هم همین cpu رو داره ولی برای اون تو cpu-z عبارت duel core رو مینویسه ولی مال من اینجوری نیست یعنی میشه cpu تقلبی باشه یا ایراد داشته باشه اگه داره تا برم عوضش کنم
البته الان اورکلاک هم هست میتونه ایراد از این باشه ویندوز هم ویستا sp2 هست
ممنون
دوست عزیز کدنیم + مشخصات رو که دادم 5300 قلابی گیر نمیاد!
تغییرات بایوس رو ذکر کن و حتما با اینتل بورن تست و occt تست بگیر پرایم رو خداوند رحمت کنه!!بعد شات از ولتاژ ها هم بزار...!
kourosh4
15-09-2009, 09:55
دوست عزیز کدنیم + مشخصات رو که دادم 5300 قلابی گیر نمیاد!
تغییرات بایوس رو ذکر کن و حتما با اینتل بورن تست و occt تست بگیر پرایم رو خداوند رحمت کنه!!بعد شات از ولتاژ ها هم بزار...!
من فقط ولتاز cpu رو بردم بالا و به بقیه کاری نداشتم گفتم که زیاد وارد نیستم:31:
لطفا اگه میشه لینک دانلود اینتل بورن رو بزار اخه سرم خیلی شلوغه نمیتونم بگردم:46:
ممنون
Kianoosh
15-09-2009, 10:22
من فقط ولتاز cpu رو بردم بالا و به بقیه کاری نداشتم گفتم که زیاد وارد نیستم
لطفا اگه میشه لینک دانلود اینتل بورن رو بزار اخه سرم خیلی شلوغه نمیتونم بگردم
ممنون
ولتاژ منظور من +12 هست و +5!با توجه به گرافیکت و اورش و این اورکلاک پاورت یکم رو مرزه!
برای ولتاژ ها هم از hwmonitor استفاده کن
kourosh4
15-09-2009, 14:42
سلام
از کمکهاتون ممنونم:40:
چون گفتید پاور لب مرزه کارت رو از اور دراوردم چون خیلی هم تفاوتی نداشت
برای اطمینان هم یدونه امپر متر سر راه ورودی پاور گزاشتم که کیس تو حالت لود -تو بازی gta -حدود 1.66 امپر میکشید که میشد حدود 365 وات
اینم از ولتازها
با اینتل بورن هم تست میگیرم میزارم
بازم ممنون
Kianoosh
15-09-2009, 16:33
خواهش...
نه ولتاژها خوبه 30 دور با حد اکر فشار تست بگیر.
ashkan_2007_h
13-10-2009, 17:02
با سلام چطور میتونم سیستم را اورکلاک کنم. مشخصات سیستم من به شرح زیره
mainboard : giga ep31 ds3l
vga : giga gforce6200 256mb
cpu : intel e5200 dual -core 2.50 GHz
ram : 2ta 2gige kingmax 800
اگه میشه توضیح بدید که کجا و کدام عبارت در بایوس تغییر بدم
Hessam_7800gtx
22-10-2009, 16:50
پس از سالها تلاش!! :دی 3.6 پایدار گرفتم ولی ولتاژ خیلی بالاست به همین خاطر با همون 3.3 کار میکنم فعلا
kourosh4
26-10-2009, 09:45
چه خاکی تاپیک رو گرفته :31:
این از اور من ولی با 7400 بیشتر از 3.8 نمیتونم پایدارش کنم ولی قبلا با 5300 و p31 giga تو 3.9 پایدارش میکردم......
البته من فقط به cpu ولتاز دادم و به بقیه کاری ندارم .......
البته از لحاظ گرما مشکلی ندارم ولی بیشتر از این دیگه نمیشه:41:
البته دیگه بیشتر از این هم نمیخوام اور کنم فقط میخوام بدونم مشکل از کجاست سیستمم هم تو امضام هست.....
kourosh4
26-10-2009, 09:57
عکس رو کوچیک کردم برای اپ خراب شد باید ببخشید دوباره میزارم.........
البته این تست رو تازه گرفتم با مدت زمان بیشتری....
amd>intel
26-10-2009, 10:40
برنامه SETFSB هم برنانه خوبی برای اورکلاک هست . ولتاژ ها رو از بایوس اعمال کنید . بعد با این برنامه شروع به افزایش فرکانس کنید .
Hessam_7800gtx
28-10-2009, 19:44
اینم فرکانس 3958
البته تا 4.3 هم بوت میگیرم ولی باز مشکل با ویندوز پیش میاد تو لودینگ گیر میکنه!!واجب شد یه xp بریزم.
kourosh4
28-10-2009, 19:57
چرا cpu رو یک هسته ای نشون میده............
خنک کنندتون چیه...........
Hessam_7800gtx
28-10-2009, 20:02
برای پایداری بیشتر هسته ی دوم رو غیر فعال کردم در اون فرکانس پایدار هستش.
خنک کننده هم آب هستش ولی حتی آب هم دیگه تو این فرکانس های بالا کم کم داره کم میاره و تو همین فرکانس تحت اینتل برن دمای هسته ها تا 75 هم میرت و دمای خود سی پی یو به 62 هم رسید.
kourosh4
28-10-2009, 23:26
خنک کنندتون دست سازه ..
راستی با فعلاک کردن هسته ی دوم تو چه فرکانسی پایدارش میکنی من قبلا e2200 با فن خودش تا 3.2 راحت میاوردمش و مشکل دما هم نداشتم....
Hessam_7800gtx
29-10-2009, 00:29
غیر از بلاک بقیش دستیه :دی
در حات نرمال تا 3.7 با دو تا هسته پایداره البته تا 3.5 اور این سی پی یو بسیار سادس بعد از اونه که کم کم سخت میشه...
kourosh4
29-10-2009, 00:48
بلاک رو از کجا گیر اوردی من که هرچی تو بازار گشتم نبود........
میتونی از خنک کنندت عکس بزاری........
ممنون میشم........
Hessam_7800gtx
29-10-2009, 01:20
توی تاپیک خنک کننده آبی عکس گزاشتم...
soheil_eshghi
30-10-2009, 01:22
با سلام به دوستانی که محبت کردن و منو راهنمایی کردن.
اگه وقت دارید یه سر به ولید زیر بزنید رکورد خودمه با فن تو کارتن که البته سی پی یو ش الان به رحمت خدا پیوسته.
Kianoosh
30-10-2009, 07:07
خوبه برای این اورکلاک به رحمت خدا رفت؟
پروفایل اورت رو بنویس...
بیشترین رکوردی که من دیدم از این 6517.52 mhz بوده با نیتروژن مایع...
Hessam_7800gtx
01-11-2009, 12:09
ماشاله ولتاژ!!!!
alborz_k
01-11-2009, 14:13
ماشاله ولتاژ!!!!
پردازنده هنوز در قيد حياته؟! :دي چه خبره برادر!!! واسه 6000 هم اين قدر ولتاژ نمي دن! :دي
Hessam_7800gtx
01-11-2009, 14:36
آره الانم دارم باش کار میکنم!!! نمیدونم چرا پایدار نیمشه!! فکر کنم بدترین بچ تامبد ممکن برای این سی پی یو رو من دارم.
راستی با این ولتاژ نهایتا به 4700 رسیدن حرف شما برای 45 نانو ها درسته....
alborz_k
01-11-2009, 17:05
آره الانم دارم باش کار میکنم!!! نمیدونم چرا پایدار نیمشه!! فکر کنم بدترین بچ تامبد ممکن برای این سی پی یو رو من دارم.
راستی با این ولتاژ نهایتا به 4700 رسیدن حرف شما برای 45 نانو ها درسته....
آره خب چون كلأ با 65 نانومتر ها خيلي خيلي سحت به 6000 برسند! :دي ولي در كل ولتاژ خيلي زيادي دادي كه فايده ي خاصي هم نداره! مطمئنأ با اين ولتاژ به طبع دما نمي توني پايدارش كني!
فعلا تا 3.0 GHz اور کردم.
یه نگاهی بندازین مشکلی نداره کارم؟
چیز دیگه رو نباید تغییر بدم؟ مثل HT Link یا ولتاژها؟
مشخصات قطعات اصلی سیستم من:
CPU: Phenom II X3 710 2.6 GHz Up to 3.0 GHz
Main: GIGABYTE MA770 UD3
Ram: Patriot Dual Channel 4GB (2x 2GB) 1066
VGA: GIGABYTE GeForce 9500 TH 1GB
saeedn70
07-11-2009, 23:47
آقا من توی بایوسم گزینه ی مخصوص اورکلاک نداره این گزینه ها توی cpu configration کسی هست بگه چه جوری اور کنم.
cpu ratio setting = Auto
c1e suppoh = enable
max cpuid value limit = disblade
cpu tm function = enable
exectutedisbi = eneble
intel speed step ten = enable
دوستان راهنمایی کنن چه جوری میتونم بالاتر از این اور کنم ممنون میشم
سلام به دوستان عزیز
چند ماه پیش بنده به همراه یکی ازدوستانم (Extreme) مه نفر اول Overclocking ایران در سایت Hwbot هست یک سری تست روی PhenomII 955 BE زدیم که تصمیم گرفتم نتایج + عکس هارو قرار بدم برای دوستان.....
البته قطعات دیگه از جمله Evga Classified/P6T DLX/Foxccon Blood Rage که برای X58 هستند و Xeon W3520 /i7 920 C0/i7 920 D0 و همچنین LGA775 مثل EP45-UD3R و E8400 /Q9400...موجود بودند + کارت های گرافیکی 2xHD4890/GTX295/GTX275/8500GT/7600GT/HD4870....که بیشتر وقت رو صرف کارکردن با Ln2 یا همون نیتروژن مایع با PhenomII کردیم...
بیشتر مقدار فرکانسی که با PhenomII رسیدم مقدار 5.52GHZ بود......البته شدیدا مشکل دما داشتیم و اگر دما پایین تر هم بود 6.3GHZ دور از دسترس نبود....
Valid Link
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تصاویر از محیط تست...:8:
کانتینر:
عایق کاری مادربرد MA790FXT-UD5P برای جلو گیری از میعان هنگام تست :31:
تصویر بعد از تست مادربرد کاملا یخ زده.......:20:
تست های متفرقه:
Ep45-UD3R/Q9650/2x1GB Crucial Ballstix..
یک رکورد جالی هم که داخل این تست ها برای مسابقات SOOC شهر سخت افزار زدیم DDR2 800MHZ که دارای چیپ Micron D9 GMH بود رو تا 1580MHZ اورکلاک کردیم ولی متاسفانه ولید از بین رفت....!
موفق باشید.
ایول ایول
اقا عکس ها فوق العاده کوچک هستن به هیچ وجهی نمیشه دید
لااقل عکس های بزرگ میزاشتین تا بیشتر حال میومدیم.
ostadonline
16-11-2009, 18:05
واقعا لذت بخش هستن. فقط حیف که تصاویر خیلی کوچیکن.
Hessam_7800gtx
16-11-2009, 21:05
عایق کاری مادربرد MA790FXT-UD5P برای جلو گیری از میعان هنگام تست
با دستمال کاغذی عایق کاری کردی؟؟ :دی
سلام.
بله با استفاده از دستمال های کاغذی لوله ای.......
البته با استفاده از یک وسیله دیگه هم عایق کاری کردم تصویرش هم روی این سیستم ندارم فردا میزارم..
پ.ن عکس ها ویرایش شدند به سایز اصلی....
Hessam_7800gtx
16-11-2009, 22:14
بهتر نبود از همون (فوم؟؟؟؟؟)که دور کانتینر پیچیدی استفاده میکردی(منظورم از همون جنسه نه اینکه اونو برداری بزاری زیر)چون اینجوری که بعد 2 3 تا تست مادر برد .....!!!
بهتر نبود از همون (فوم؟؟؟؟؟)که دور کانتینر پیچیدی استفاده میکردی(منظورم از همون جنسه نه اینکه اونو برداری بزاری زیر)چون اینجوری که بعد 2 3 تا تست مادر برد .....!!!
درسته.
ما برای باز دوم از اون استفاده کردیم......
نه اونجوری هم که فکر میکنید نیست.....
1 لایه دستمال که نبود........3 4 لایه بوود.......تازه کل اطراف CPU چرب شده بود طوری که اگر معیان صورت میگرفت هیچ مشکلی به وجود نمیومد مگه عکس های یخ زدن مادربرد رو نیدیدید؟!
:11:
ostadonline
18-11-2009, 11:40
یه سوال. از aircooling مدل cooler master hyper 212 هم در تست هاتون استفاده کردید؟ اگه آره، از لحاظ عملکرد کاری چه طوری بود؟
یه سوال. از aircooling مدل cooler master hyper 212 هم در تست هاتون استفاده کردید؟ اگه آره، از لحاظ عملکرد کاری چه طوری بود؟
سلام.
Hyper 212 کلا Air Cooler بسیار عالی هست.....مشکل ما تو ایران اینه که خمیر سلیکون خوب ندارم مثله Tuniq TX2/TX3/Fusion 400/Thermal Fusion ...... و تفاوت کولر های رو نمیفهمیم و از حداکثر توان Cooler ها نمیشه استفاده کرد.......
ما در این تست ها از Fusion 400 استفاده کردیم در کل خوب بود ولی قطعا IFX-14 که داشتیم بهتر عمل میکرد.....وبیشتر تست های Air رو اون بود.......
البته یک مشکل اساسی که تمامی CPU Cooler های ThermalRight دارند اینه که کف کولر صاف نیست.....!و احتیاج به لپ کردن داره....ما هم وقت زیادی رو برای این کار قرار دادیم....
:11:
این هم همون عایق کاری از طریق فوم....:دی
PhenomII 955 BE @ 5.72GHZ @ LN2
Valid Link:
Core i7 920 @ 4.0 GHz @ 1.264v 24/7
Kianoosh
28-11-2009, 21:00
تا به 4.2 نرسی اصلا فایده نداره :دی
چقدر میتونم اور کنم و چطور[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سی پیو e5200 رو از 2.50 تا 2.88 اورکلاک کردم و مدتی کار کرد ولی ناگهانی سیستم سر لود مموری ریستارت شد و به حالت قبل برگشت با اینکه فرکانس رم رو روی پایین ترین حد گذاشتم و دمای سی پیو هم پایینه ولی اور رو قبول نمیکنه یا مدت کمی میمونه دوباره بر میگرده به حالت اول ممکنه از رم باشه
file:///C:/Documents%20and%20Settings/AIDIN/Desktop/axe%20over/image001.pngمشخصات سیستمم مادربورد GIGA 945PLM-S2
2 GIG RAM KINGESTON که دو رم 1 گیگه
CPU E5200
گرافیکم 9500GT 1G
تو برنامه CPU-Z در بخش SPD روی اسلت اول میزنه DDR2 ----MAX BANDWITH PC2-4300(266 MHZ)1
تو دومی همین گزینه زده PC2-5300 (333 MHZ)2
تو بخش مموری هم اینا رو زده 2048 MBYTES و در رم فرکانس 201.0 MHZ
Kianoosh
07-12-2009, 07:04
دوست عزیز اگه همین صفحه اصلی این بخش رو نگاه کنی اورکلاک E5200 خیلی زیاده!!!آموزش کلی هم همین تاپیک
قبل از پست دادن حتما جست و جو کنید...
soheil_eshghi
13-12-2009, 21:17
سلام به برو بچز یه سر به این ولید بزنید
من با فن استوک شرکت این ولید رو بدست آوردم البته بالاتر هم تونستم ببرم ولی یادم رفت ازش ولید بگیرم.
بعدشم مجبور شدم یکی دیگه بکیرم چون این یکی به رحمت خدا رفت
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]
armin_punisher6
18-12-2009, 22:57
سلام دوستان مي خواستم بدونم لپ تاپو اور كلاك بكنين مشكلي براي قطعاتش نداره.
بعدشم اين موضوع كه واسه كارت گرافيكا مينويسن مثلا
Up to 2815 MB total graphics memory with 1 GB dedicated DDR3 يعني چه؟همون قابليت اور كلاكشه؟ميشه راجع به اين موضوع هم يكم توضيح بدين؟
Kianoosh
18-12-2009, 23:46
سلام دوستان مي خواستم بدونم لپ تاپو اور كلاك بكنين مشكلي براي قطعاتش نداره.
بعدشم اين موضوع كه واسه كارت گرافيكا مينويسن مثلا
Up to 2815 MB total graphics memory with 1 GB dedicated DDR3 يعني چه؟همون قابليت اور كلاكشه؟ميشه راجع به اين موضوع هم يكم توضيح بدين؟
به هیچ عنوان اورکلاک لپ تاپ توصیه نمیشه!چون دفع حرارت به خوبی صورت نمیگیره و دمای بالا به قطعه مورد نظر آسیب میزنه یا ناپایداری و...یه مقدار خیلی خیلی ناچیز شاید اور بشه بدون مشکل...
اونم مقدار مموری گرافیک هست که خودش 1 گیگ هست و با اشتراک رم سیستم تا اون عدد 2815 مگ هم زیاد میشه
H.Operator
19-12-2009, 00:42
اینم سی پی یو من که با فن استوک اورش کردم(البته هنوز هم جا داره ولی نه با این خنک کننده)
دما در زمان بیکاری:39-40
دما در حالت فول لود:63-64
برنامه های مورد استفاده:cpu-z , occt , easy tune , amd over drive
armin_punisher6
19-12-2009, 09:57
به هیچ عنوان اورکلاک لپ تاپ توصیه نمیشه!چون دفع حرارت به خوبی صورت نمیگیره و دمای بالا به قطعه مورد نظر آسیب میزنه یا ناپایداری و...یه مقدار خیلی خیلی ناچیز شاید اور بشه بدون مشکل...
اونم مقدار مموری گرافیک هست که خودش 1 گیگ هست و با اشتراک رم سیستم تا اون عدد 2815 مگ هم زیاد میشه
پس با اين حساب بايد كارت گرافيك خيلي خوبي باشه.درسته؟
واسه اور كلاك لپ تاپ اگه بهش فن وصل كنيم چي؟
Kianoosh
19-12-2009, 11:17
پس با اين حساب بايد كارت گرافيك خيلي خوبي باشه.درسته؟
واسه اور كلاك لپ تاپ اگه بهش فن وصل كنيم چي؟
مقدار حافظه خیلی تو قدرتش تاثیر نداره مدل GPU باید مشخص بشه + کلا کانفیگهای لپ تاپ و گرافیکهاشون برای گیمینگ ساخته نشدن و مدلهای محدودشون که قوی ان هم قیمت خیلی بالایی دارن ...در مورد اورکلاک هم هیچ طوری نمیشه مثل Water cooling-Air و ...قطعات لپ تاپ رو خنک کرد و کلا اورکلاک لپ تاپ خطرناک و کم اثر هست .
اينم اور من كه براي 1 سال پيش بود عكسو نگه داشتم:31:فركانس رمم 780 سده بود كه ديفالتش 533 بود:20:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
V i r u s e r
24-12-2009, 23:17
هه هه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدما به همین دلمونو خوش کردیم
در زمان بی کاری 41
فول لود 50
البته خیلی هم پایدار نیست
بعد از 3 ساعت بازی هنگ کرد
من
یادمه زمانی که سیستمم نو بود یه بار شنسی تا 4800Mhz اورشد ولی یادم نیست چی کار کرده بودم دیگه هرچه قدر زور زدم بیشتر از اینی که میبینید نشد که نشد:31:منظورم همین 4101Mhz صفحه قبلی:5:
امير موسر
17-01-2010, 22:22
arashyty
14-02-2010, 16:54
من که cpu p4 2.66 رو تا 3.23 اور کردم خوبه؟
تا 3.65 رو stableبودم ولی مجبور بودم Vcore رو تا 1.57بالا ببرم که خیلی safeنبود.
متاسفانه این از اون مدلهایی بود که Vcoreپیش فرض بالایی داشت (1.47)وگرنه با 1.5vتا 3.630میشه اور کرد و stable هم بود
شرمنده
اشتباه . کردم
ااین درسته
AMD Sempron 140 2.7GHZ (AM3/DDR3) @ 4316MHZ @ Air Cooling
Valid
مقام اول جهانی این پردازنده روی خنک کننده Air .......
موفق باشید.....
من موندم با ولتاژ 1.152 چطوری به این فرکانس رسیده این یارو؟:13:
من موندم با ولتاژ 1.152 چطوری به این فرکانس رسیده این یارو؟یارو؟!!
مقدار ولتاژ 1.152 نیست و 1.52V هست......
Electronic-Arts
01-03-2010, 01:09
Valid
مقام اول جهانی این پردازنده روی خنک کننده Air .......
موفق باشید.....
تو این فرکانس پایدار هم بود؟ یا پایداری لحظه ای داشت؟
تو این فرکانس پایدار هم بود؟ یا پایداری لحظه ای داشت؟
سلام دوست عزیز..
فروی فرکانس 4212MHZ بنده SuperPI 1M گرفتم...
100% Stable روی 4.2GHZ ......
hamedy12
03-03-2010, 16:23
Valid
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمقام اول جهانی این پردازنده روی خنک کننده Air .......
موفق باشید.....
کاملا استیبل البته با ln2
hamedy12
03-03-2010, 19:28
این رکورد مربوط به پردازنده یphenomII x4 955 هستش که توسط اقا پژمان(کاپیتان تیم هات اورکلاک) زده شده
واین هم پردازنده phenomII x3 740
کاملا استیبل البته با ln2
سلام ..:31:
اگر به CPU-Z دقت کنید این رکورد Wprime که برای مسابقات Hwbot Country Cup زدیم که خنک کننده LN2 بود Sempron 140 قدیمی بنده هست که Rev با Rev این Sempron 140 جدید تفاوت داره.....:13:
مدل قدیمی که رو LN2 بود BL-C2 هست...
این جدید که رکوردش رو داخل همین تاپیک گذاشتم DA-C2 هست.......:27:
موفق باشید....
Armin.ASD97
04-03-2010, 14:37
سلام
اینم مال من
می خواستم ببینم با این اورکلاک که مشکلی واسه سیستم بوجود نمیاد؟
AMD Phenom II X4 965 3.4GHZ @ 6.66GHZ @ LN2
Valid Link
Arman.n @ Shahr Sakht Afzar
majid123a
05-04-2010, 18:33
ببينين اين پنچ مارك رو هم از سيستم گرفتم ولي اور كلاك نكردم
becareful
10-04-2010, 14:56
AMD Phenom II X4 965 3.4GHZ @ 6.66GHZ @ LN2
Valid Link
Arman.n @ Shahr Sakht Afzar
بالاخره چند تا رکورد بالای 6GHZ رو توی تیم دیدیم
تبریک :40:
:4:
ess_1362
10-04-2010, 18:49
بالاخره چند تا رکورد بالای 6GHZ رو توی تیم دیدیم
تبریک :40:
:4:
این پردازنده در بازار ایران خیلی به ندرت گیر میاد (بخاطر ریویژن C3)
اکثر مدلهای بازار ایران C2 هستند که حرارتشون زیاده
kafepaeto
15-04-2010, 22:51
با سلام دکتر این چرا تعداد سوکت مادر برد را 938 زده؟
منم خودم دیروز یک مادر برد msi-770-g45 دوال پی سی آی اکسپرس خریدم که بر روی مادر برد یک دیپ سویچ قرار دارد ( دوکلیده) که بازدن کلید یک 10% و کلید دو 15%و هردو کلید 20% سی پی یو اورکلاک میشه : یعنی سی پی یو 925 x4 phenom II که کلاک آن 2.8 گیگا هرتز هست به 3.66 اور میشود... بدون عملیات بایوس !
ضمنا قیمتش هم 92 هزار تومان است (تک پی سی آی اکسپرس 89 هزار تومان) .
بازار ایران طبقه .... :10:
معین!
Farshid72
05-05-2010, 20:42
سلام بچه ها
من مادر بردم ASUS-Rampage II Extreme هست و رمم هم 6GB DDR3 با باس 2000 هست ولی تو بایوس می نویسه USABLE :4GB ولی تو برنامه CPU-Z می نویسه که کل رم رو گذاشتیم ولی USABLE رو همون 4لذ می زنه چیکار کنم که بشه همون 6GB ???
ممنون می شم کمکم کنید
با تشکر
kourosh4
07-05-2010, 00:02
سلام به بروبچ p30..............
من 620 رو تا 3.4 اورکلاک کردم اما با ولتاز 1.5 که فکر کنم زیاده و دما هم تو حالت لود بعد از 15 دقیقه تست با prime95 شد 66 درجه که یکم زیاده و فکر کنم از ولتاز باشه...........
به نظرتون با چه ولتازی میتونم تو فرکانس 3.4 پایدارش کنم .......
البته الان دارم از رم kingmax 1333 cl9 استفاده میکنم و بشدت داره محدودیت ایجاد میکنه و گزاشتمش روی 524 mhz و چند روز دیگه یه رم crucial 1333 cl7 میخرم که فکر کنم اوضاع بهتر بشه.......
لطفا هر نظری دارید بگید ممنون میشم..........
سلام به همه
منم با کمک احسان جان ( که تو اورکلاک واقعا حرفه ای هست ) تا 4 اور کردم
شات:
CPU-Z
Enemy Killer
19-05-2010, 18:22
اخر نفهميدم با چه برنامه اي cpu تون را اوركلاك مي كنيد
يك كمكي كنين مال من 3.2 intel هست مي خوام ببرمش بالا البته گارانتي هم داره
لطفا جواب بديد
kourosh4
25-05-2010, 12:33
اینم ماله من البته بیشتر قصد اورکلاک رمها رو داشتم تا cpu چون هر کاری کردم نشد cpu رو 3.4 بزارم و رمها هم 1600 باشه به همین خاطر مجبور شدم cpu رو روی 3.2 تنظیم کنم...........
راستی من ولتاز رو روی 1.4 گزاشتم ولی مادربورد خودش بیشترش کرده بنظرتون دلیلش چیه...........
رمها راحت تو 1600 پایدار شدن به نظرتون روی 2000 میشه پایدارشون کرد البته با کمی افزایش ولتاز ...1.65 v
ess_1362
25-05-2010, 12:57
اینم ماله من البته بیشتر قصد اورکلاک رمها رو داشتم تا cpu چون هر کاری کردم نشد cpu رو 3.4 بزارم و رمها هم 1600 باشه به همین خاطر مجبور شدم cpu رو روی 3.2 تنظیم کنم...........
راستی من ولتاز رو روی 1.4 گزاشتم ولی مادربورد خودش بیشترش کرده بنظرتون دلیلش چیه...........
رمها راحت تو 1600 پایدار شدن به نظرتون روی 2000 میشه پایدارشون کرد البته با کمی افزایش ولتاز ...1.65 v
فرکانس رمها که خوب هستند
البته من از این مادربرد خیلی انتظار نداشتم ولی ظاهرا امسال ASROCK خوب ظاهر شده
ولتاژ رمها هم بنظر خوب میاد البته اصلا از این مقدار بیشترش نکن
شما برو سراغ تایمینگ رمها ببین می تونی در 8-9-8-20 اجراشون کنی؟
mr_smith0066
28-05-2010, 19:59
OverClock کردن CPU INTEL از صفحه BIOS را میشه توضیح دهید؟
سلام به دوستان من سی پی یو E2200 خودمو اورکلاک کردم با فن استاندارد تا این فرکانس کاملا پادار بود!:31:تا 3806Mhz هم رسوندم بعد از 2 دقیقه صفحه ابی اومد از شانس ما!!! تا اونجایی که من توی نت گشتم بالاترین فرکانس 3.6 بود.البته رکورد جهانی E2160 فرکانس 3771 بود با نیتروژن:31:حالا یه نظر بدید که خوب اور شده یه نه! مادربورد و ورژن سی پی یو رو هم مد نظر داشته باشید...ممنون
اینم فرکانس جدید ولی بعد از نیم ساعت صفحه ابی اومد داشتم بازی میکردم:31:به خاطر دما بود رسیده بود به 70 درجه!
TREASURES
27-06-2010, 09:03
سلام به دوستان من سی پی یو E2200 خودمو اورکلاک کردم با فن استاندارد تا این فرکانس کاملا پادار بود!:31:تا 3806Mhz هم رسوندم بعد از 2 دقیقه صفحه ابی اومد از شانس ما!!! تا اونجایی که من توی نت گشتم بالاترین فرکانس 3.6 بود.البته رکورد جهانی E2160 فرکانس 3771 بود با نیتروژن:31:حالا یه نظر بدید که خوب اور شده یه نه! مادربورد و ورژن سی پی یو رو هم مد نظر داشته باشید...ممنون
دوست عزیز اور بدون تست پایداری که بدرد نمیخوره شما اگه با اون فرکانس و فن استوک بخوای تست بگیری دما میره رو 200 درجه :31: شایدم بیشتر
بی خیال سی پی یو شدم میخوام بترکونمش:8:
---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------
والا اون رکوردی که منم دیدم تست نداشت ولی باشه امتحان میکنم:31:
بفرما دوست عزیز اینم تست Super Pi :31: حالا باید رو رو هم اور کنم تایم بیاد پایین:8:
TREASURES
27-06-2010, 09:27
بفرما دوست عزیز اینم تست Super Pi :31: حالا باید رو رو هم اور کنم تایم بیاد پایین:8:
تست با پرایم نه SUPER PI اونم نیم ساعت:31: دما رو هم بگو
اول برو اینجا ببین من رکورد زدم یا نه از کجا میشه فهمید:31: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
چشم صبر کن بابا سیستم پکید انقدر بهش فشار اوردم:31:
تست گرفتم تا 4 دقیقه و 12 ثانیه مشکلی نبود دما هم روی 88 درجه بود ثابت!:31:ییهو صفحه ابی اومد کاسه کوزمونو بهم ریخت:31:بابا یه خسته نباشید بگو داداش:31:
TREASURES
27-06-2010, 10:38
تست گرفتم تا 4 دقیقه و 12 ثانیه مشکلی نبود دما هم روی 88 درجه بود ثابت!:31:ییهو صفحه ابی اومد کاسه کوزمونو بهم ریخت:31:بابا یه خسته نباشید بگو داداش:31:
دیدی گفتم دما شدید بالا میره :31: یه 5 دقیقه دیگه بیشتر بشه سیستم میره رو هوا :10::18: بلو اسکرین هم یعنی سیستم پایدار نیست دیگه :20: دما هم آخرش تا 63-62 خوبه
بابا چیکار منم فن استاندارده جت که نیست بتونه اینو خنک کنه:31:دمای بالاشم از ولتاژ بالاشه ببینم میشه کاریش کنم چون توی ولتاژ1.520 دما نهایت 64 بود.:31:حالا برو اینجه ببیبن من چندم شدم:31:
TREASURES
27-06-2010, 11:32
بابا چیکار منم فن استاندارده جت که نیست بتونه اینو خنک کنه:31:دمای بالاشم از ولتاژ بالاشه ببینم میشه کاریش کنم چون توی ولتاژ1.520 دما نهایت 64 بود.:31:حالا برو اینجه ببیبن من چندم شدم:31:
شما اگه میخوای اور در حد بالا انجام بدی باید فکر فنشم بکنی دیگه :20: اون ولتاژ 1.52 اگه با تست پرایم شده 64 درجه دیگه اون آخرشه :27:
به روی چشم رفیق باید یه کولر مشتی گیر بیارم ولی خدایی توی همون فرکانس 3.7 اگه دما روی 60-65 ثابت باشه عمرا صفحه ابی بیاد...البته اینم حساب کن که ویندوز 7 برای اورکلاک اینجوری خوب نیست بیشتر از XP صفحه ابی میده:5:
Hessam_7800gtx
27-06-2010, 14:16
منم e2200 دارم :دی ببین شما چیزی که باید دقت کنی اینه که این سی چی یو به ولتاژ vtt حساسه من خودم با vtt 1.35 و ولتاژ +12.5 توی فرکانس 3.1 پروفایل 24/7 دارم و الانم دارم باهاش کار میکنم! رکورد جهانی این سی چی یو 4998mhz هستش زیر نیتروژن بالاترین رکورد زیر ایر 3989 و من خودم با واتر 4069 ولید دارم البته با یک هسته ی فعال با دو هسته بیشتر از 4056 نتوسنشتم برم که خیلی هم فرقی نداره البته بالاترین فرکانس کاملا پایدار 3730 بود که با ولتاژ 1.7 بهش رسیدم البته باری یه تستی مثل سوپر پی تا 3900 هم پایداره شما با استوک بیشتر 3700 به نظر من نرو پردازندت آسیب میبینه
ممنون دوست عزیز بابا کلی تلاش کردم ببینم با فن استوک چقدر اورکلاک میشه:31:مادربورد شما چی بوده؟من تا فرکانس 3960 رسیدم ولی نشد ثبتش کنم کل برنامه ها از کار افتاد:31:مادربوردم خیلس مهمه بعضی مادربوردا محدودیت فرکانس دارن:13:
---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:47 AM ----------
این سی پی یو اصلا مرگ نداره:31:
alborz_k
30-06-2010, 08:12
دوستان ، این تاپیک برای ثبت اورکلاک هست و نه بحث در مورد اون ، لطفأ رعایت بفرمایید :31: :11:
این هم اورکلاک رم crucial ballistix tracer :
به فرکانس رم دقت کنید!!:31: سیستم به صورت نسبی پایداره ، ولی در کار های سنگین کرش می کنه :
u][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام علی جان
ولتاژ رم ها چقدره؟! tRC , Trd چه مقداری هستند؟!
Ultra_Black
30-06-2010, 16:59
این هم اورکلاک رم crucial ballistix tracer :
به فرکانس رم دقت کنید!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم به صورت نسبی پایداره ، ولی در کار های سنگین کرش می کنه :
واقعا فوق العاده هست!
alborz_k
30-06-2010, 17:50
سلام علی جان
ولتاژ رم ها چقدره؟! tRC , Trd چه مقداری هستند؟!
سلام. راستشو بهوای این valid مال بیش از یک ماه پیش هست و تازه یادم اومد که این جا قرارش بدم! :دی و ارقامش دقیق یادم نیست ، فقط یادمه که ولتاژ حدود 2.44 بود . و سیستم به صورت نصبی پایدار بود . (ویندوز به طور کامل و بدون هیچ مشکلی بوت شد و نتایج تست اورست خیره کننده بودن !!! ولی تست occt در 2 دقیقه باعث deadscreen شد)
اگه بخوای می تونم دوباره تست بگیرم و نتایجش رو بزارم! :دی
Hessam_7800gtx
30-06-2010, 18:26
البرز هی بهت گفتم 2.2 رو حالت عادی نزار گوش نکردی بیچاره ها ولتاژ خور شدن :دی وگرنه با 2.44 بالاتر هم میشد بری تایمینگ پیشرفته ها رو ست کردی؟؟
alborz_k
30-06-2010, 19:53
البرز هی بهت گفتم 2.2 رو حالت عادی نزار گوش نکردی بیچاره ها ولتاژ خور شدن :دی وگرنه با 2.44 بالاتر هم میشد بری تایمینگ پیشرفته ها رو ست کردی؟؟
در تایمینگ 5-5-5-15 ، فرکانس 1333 مگاهترز ، 2.44 خیلی زیاده؟! :دی البته باز هم مثل همیشه ، از روی تنبلی سعی نکردم که ولتاژ های کمتر رو تست کنم ، ولی به جاش ولتاژ پردازنده رو ببین! :دی
کلأ این قدر پارامتر زمان تأخیر داره که خود مدیر طراحی ایسوس هم نمی دونه واسه چی هستن!! :دی من همون اصلی ها رو ست کردم و مابقی رو روی auto گذاشت بمونه .
سعی می کنم امشب یک بار دیگه اورکلاک کنم و نتایج کامل رو بزارم .
در تایمینگ 5-5-5-15 ، فرکانس 1333 مگاهترز ، 2.44 خیلی زیاده؟
سلام علی جان....
زیاد نیست ولی از 2.5V به بعد امکان ولتاژ خور شدن Memory Chip ها وجود داره..
یک سری تست روی UT 790FX_M2r (مادربرد و پردازنده باید AMD بودند) RUn شد و با توجه به Limitation ها اورکلاکیمگ DDR2 روی پلتفروم AMD با 2.76V به فرکانس 1157MHZ Cl4-4-4-10 تست زدم و یک سری رکورد در رنکینگ جهانی به دست اومد...( به زودی میزارم)
مطنتتا با این ولتاژ روی P45 میشد به 1600MHZ رسید!
david071
04-07-2010, 13:45
اینم سیستم من
دما در فول لود 63
4daneshjo
11-07-2010, 00:32
اینم اورکلاک من
با فن استوک چون خیلی صدا میده برش گردوندم به همون حالت اول
با سلام
میخواستم بدونم 240 چقدر اور میشه ممنون
با سلام من وقتی کامپیوتر خریدم داخلش یه cd بود به نام dynamic energy saver که نمیدونم چیکار میکنه لطفا راهنماییم کنید:41:
soheil_eshghi
28-07-2010, 22:00
اینو با فن استوک ثبت کردم
ess_1362
29-07-2010, 11:10
پایدار هم بود ؟
دماش در فول لود چقدر بود؟
تست هم گرفين؟
حتما اگر تست مي گرفتين در حين تست پردازنده نابود ميشد!!
مهم پايداري هست وگرنه ركورد لحظه اي اين پردازنده از 7 هم بيشتره
PhenomII X2 555 Black Edition @ 6.51GHZ @ Liquid Nitrogen -185
Valid Link
Shahr Sakht Afzar Overclocking Team
من 10 درصد اور کردم
از 3.00 اوردم تا 3.31
توی OCCT این هارو نوشته بود
عکس:
Intel Pentium 4 631
با فن استوک و پاور فوق ضعیف 300 وات
من 10 درصد اور کردم
از 3.00 اوردم تا 3.31
توی OCCT این هارو نوشته بود و هرکاری کردم نتونستم اپ کنم عکسش رو :دی
Intel Pentium 4 631
با فن است.ک و پاور فوق ضعیف 300 وات
دوست عزیز بیشتر جا داره..
یکی از دوستانم در تیم شهر سخت افزار یک Pentium D 631 داشت ( با بچ نامبر خوب) که روی Air Cooling به فرکانس 6.0xGHZ رسیده بود...
اگر بتونی یک خنک کننده خوب تهیه کنی جا داره...
دوست عزیز من میخوام سیستمم رو تا 2 هفته دیگه ارتقا بدم
نمیخوام بی خودی پول صرف خنک کننده کنم
وقتی خواستم ارتقا بدم یه خنک کننده هم میگرم و اون موقع اور میکنم
soheil_eshghi
31-07-2010, 01:24
پایدار هم بود ؟
دماش در فول لود چقدر بود؟
تست هم گرفين؟
حتما اگر تست مي گرفتين در حين تست پردازنده نابود ميشد!!
مهم پايداري هست وگرنه ركورد لحظه اي اين پردازنده از 7 هم بيشتره
تست که چه عرض کنم، کرایسیس رو با این فرکانس تموم کردم.
اگه رکوردم لحظه ای بود، هیچ وقت فکر اینجا گذاشتنش رو هم نمی کردم.هر چند از عمر cpu خیلی کم شد.
از این فرکانس بالاتر هم رفتم اما پایدار نبود. حدود 3953 به بالا.دقیقا یادم نیست.
هرکی تونست با فن استوک همچین رکوردی رو در حالت پایداری کامل ثبت کنه من خودم بهش جایزه می دم.
اگه رکوردم لحظه ای بود، هیچ وقت فکر اینجا گذاشتنش رو هم نمی کردم.هر چند از عمر cpu خیلی کم شد.
از این فرکانس بالاتر هم رفتم اما پایدار نبود. حدود 3953 به بالا.دقیقا یادم نیست.
هرکی تونست با فن استوک همچین رکوردی رو در حالت پایداری کامل ثبت کنه من خودم بهش جایزه می دم.
دوست عزیز..
هیچ PhenomII 940 روی این فرکانس به طور 100% Stable قرار نیمیگیره من نمیدونم شما چطوری همچین حرفی میزنید...
با فن Stock دمای این پردازنده به60 درجه هم میرسه اونقت میشه توضیح بدین که چطوری با این وضعیت شما توستید روی این فرکانس Crysis رو تموم کنید؟!
من با توجه به رکورد های سایت Hwbot.org و تست هایی که خودم زدم این حرف شما رو که روی این فرکانس Crysis بازی کردید رو به هیچ عنوان قبول نمیکنم ( البته با استناد به تست هایی که در Hwbot.org ثبت شده) و وضعیت Cooling شما...که در حالت Defualt هم توانایی خنک کردن پردازنده رو در حد نرمال نداره....و دور فنش به 6200RPM میرسه.
دوست عزیز با کمال احترام باید بگم که امان نداره یه قطعه با فن استوک تا این حد اور بشه-حتی به صورت لحظه ای.
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
دوست عزیز..
هیچ PhenomII 940 روی این فرکانس به طور 100% Stable قرار نیمیگیره من نمیدونم شما چطوری همچین حرفی میزنید...
با فن Stock دمای این پردازنده به60 درجه هم میرسه اونقت میشه توضیح بدین که چطوری با این وضعیت شما توستید روی این فرکانس Crysis رو تموم کنید؟!
من با توجه به رکورد های سایت Hwbot.org و تست هایی که خودم زدم این حرف شما رو که روی این فرکانس Crysis بازی کردید رو به هیچ عنوان قبول نمیکنم ( البته با استناد به تست هایی که در Hwbot.org ثبت شده) و وضعیت Cooling شما...که در حالت Defualt هم توانایی خنک کردن پردازنده رو در حد نرمال نداره....و دور فنش به 6200RPM میرسه.
کاملا تائید میشه
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
امکان نداره
حتما یه فن حرفه ای داری
من میگم نگاش کن شاید حرفه ای بهت دادن خودت خبر نداری!
soheil_eshghi
31-07-2010, 15:26
دوست عزیز با کمال احترام باید بگم که امان نداره یه قطعه با فن استوک تا این حد اور بشه-حتی به صورت لحظه ای.
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
کاملا تائید میشه
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
امکان نداره
حتما یه فن حرفه ای داری
من میگم نگاش کن شاید حرفه ای بهت دادن خودت خبر نداری!
اگه امکان نداشت که من همچین رکوردی نمی زدم.هرچند در برابر کسی مث من که پنج 6 تا cpu ترکونده کار نشد نداره. در ضمن به این موضوع اشاره کردم که عمر cpuم خیلی کم شد. یعنی 3 ماه بیشتر دووم نیاورد و به رحمت ایزدی پیوست.:41:
حرف شما به جا. ولی در مورد من صادق نیست.:46::13:
عزیزم کسی که همچین اوری انجام میده اونم تو چله تابستون بعیده که خودش ندونه که از چه فنی استفاده می کنه:5::21:
گفتم که اون cpu الان دیگه حدود 9 ماهی میشه که ازمیون ما رفته و دیگه برنمی گرده :41: :2:و الان جاشو یه 955 هم نتونسته پر کنه چون دیگه حوصله ی سروکله زدن با نمایندگی رو ندارم:2:
اگه امکان نداشت که من همچین رکوردی نمی زدم.هرچند در برابر کسی مث من که پنج 6 تا cpu ترکونده کار نشد نداره
باشه شما راست میگی..
soheil_eshghi
01-08-2010, 06:52
باشه شما راست میگی..
اگه خواستی بگو تا آدرس یا تلفن نمایندگی رو بهت بدم خودت زنگ بزن ببین درست میگم یا نه اگه دوست داشتی میتونم شماره سریال cpu رو هم بهت بدم:27::8:
در ضمن این رکورد منه نه شما. وقتی شما نمیتونی همچین رکوردی رو ثبت کنی دلیلی نداره که دیگران نتونن:13:
اگه امکان نداشت که من همچین رکوردی نمی زدم.هرچند در برابر کسی مث من که پنج 6 تا cpu ترکونده کار نشد نداره. در ضمن به این موضوع اشاره کردم که عمر cpuم خیلی کم شد. یعنی 3 ماه بیشتر دووم نیاورد و به رحمت ایزدی پیوست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف شما به جا. ولی در مورد من صادق نیست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم کسی که همچین اوری انجام میده اونم تو چله تابستون بعیده که خودش ندونه که از چه فنی استفاده می کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم که اون cpu الان دیگه حدود 9 ماهی میشه که ازمیون ما رفته و دیگه برنمی گرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و الان جاشو یه 955 هم نتونسته پر کنه چون دیگه حوصله ی سروکله زدن با نمایندگی رو ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین بزار یه چیری بهت بگم
اگر واقعا این کار رو کردی که هیچی ولی اگر میخوای سر بقیه رو کلاه بزاری بدون که اینجا مسابفه ی اورکلاک نیست :دی
اینجا هرکی میاد اورکلاکی که کرده رو مینویسه
مثلا من خودم از 3.00 تا 3.31 بیشتر نکردم و اومدم اینجا نوشتم چون با فن استوک بود
soheil_eshghi
01-08-2010, 15:02
ببین بزار یه چیری بهت بگم
اگر واقعا این کار رو کردی که هیچی ولی اگر میخوای سر بقیه رو کلاه بزاری بدون که اینجا مسابفه ی اورکلاک نیست :دی
اینجا هرکی میاد اورکلاکی که کرده رو مینویسه
مثلا من خودم از 3.00 تا 3.31 بیشتر نکردم و اومدم اینجا نوشتم چون با فن استوک بود
جواب شما اینه که یه سر به این ولید بزنید اونوقت خودتون متوجه اشتباهتون میشید
mey 2009
07-08-2010, 19:56
من CPU فنوم خودمو تا 3.44 اور کردم ولی در ارسال عکس مشکل داشتم. تو اولین فرصت اینجا میزارمش.
mey 2009
07-08-2010, 22:18
با فن استوک و مادر برد ASUS M4AGTD pro و بدون افزایش ولتاژ
soheil_eshghi
08-08-2010, 11:20
با فن استوک و مادر برد ASUS M4AGTD pro و بدون افزایش ولتاژ
سلام
اگه من این siso داشتم رکورد اورو با فن استوک که چه عرض کنم یه aircooling هشتاد تومنی میگرفتم اونوقت رکورد ln2 رو باهاش میشکوندم فقط حیف شد که دیگه حوصله این کارا رو ندارم
mey 2009
08-08-2010, 11:34
سلام
اگه من این siso داشتم رکورد اورو با فن استوک که چه عرض کنم یه aircooling هشتاد تومنی میگرفتم اونوقت رکورد ln2 رو باهاش میشکوندم فقط حیف شد که دیگه حوصله این کارا رو ندارم
والا منم همین فکر تو سرم هستش ولی مشکل پولی مانعه تا بتونم فن خوب بگیرم. ایشالا تا یکی دو ماه دیگه یه فن خوب میخرم و رکورد Air رو میزنم.
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
عجب عکس با کیفیتی!
عکس با کیفیت بهتری هم دارم ولی اینترنت زغالی من اجازه نمیده که بهترش رو بفرستم.
با فن استاندارد...در کیس بسته فقط یه فن داره...1 سال داره کار میکنه بدون مشکل:31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی می تونه من رو در مورد اورکلاک سی پی یو و رم و گرافیکم کمکم کنه.
مشخصات سیستمم
MOTHERBOARD: ASROCK 775DUAL-VST
GRAPHIC ADAPTER: GYGABYTE GEFORCE 8500 GT 512MB
CPU:CELERON 2.66 MHZ
بایوس مادربوردم رو هم تازه آپدیت کردم و تقریبا به روزه.
راستی مادربورد تکنولوژی Hybrid booster رو هم داره.توی سایتش نوشته بود.نوشته بود :
A new overclocking technology concerning both performance and safety.
اینم آدرس کامل صفحه این تکنولوژی:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی می تونه کمکم کنه؟
من تا حالا اورکلاک نکردم و همین چند ساعت پیش از نوشتن این مطلب فهمیدم کار اور کلاک چیه.ابزارهای جانبی و خود برنامه ی مورد نیاز رو هم بگین.ممنون میشم.
دمتون گرم
Enemy Killer
04-09-2010, 12:13
مادر بورد شما Asrock هست ؟درباره این مادربورد اطلاعی ندارم اما به طور کلی به این صورت هست که در منوی تنظیمات مادر بورد گزینه این وجود داره معمولا "System OverClock یا OverClock "کلا این کلمه توش هست وقتی وارد این منو شدی بگو چی دیدی تا بهت بگم
mInI_ClockEr
13-09-2010, 05:13
آقایون شرمنده نه پاور درستی دارم نه مین بورد خوبی
دیگه از این بیشتر جواب نمیده اونم تو تابستون
فن هم استوک پاور م هم 430 گرین ولی پایدار سیستم تو تست
Serj Warlock
15-09-2010, 11:01
سلام
سیستم من به مشخصات زیر هست:
Asus P5-KPL-EPU
Acer 1GB DDR2-800 *2
Intel Dual Core E5400
XFX GeForce 9500GT 1GB GDDR2
Power Green 320W
برای اورکلاک کردن به مشکل برخوردم
در واقع نمیتونم اورکلاک کنم
top3dart
23-09-2010, 13:52
سلام :20:
---------------------
i7 920 oc 4200 MHz stable
MB P6T DELUXE V2
RAM CORSAIR 3X2G DOMINATOR 1600
COOLER NOCTUA NH-D14 With extra high speed fan
---------------------
البته تا 4600 هم رفتیم که با کولر ما دماش خیلی میرفت بالا ( 88 درجه)
کاملا پایدار برای رندر گرفتن به تعداد دو فروند مورد استفاده قرار گرفت :8:
AMD AthlonII X2 240 2.8GHZ @ 5.63GHZ Cooled by Liquid Nitrogen
M.B : DFI UT 790FX-M2R AM2
Valid Link
HWbot Link
JavadMessi
07-10-2010, 11:27
سلام این رکورد با مین 880ga ud3h و فن buffalo زده شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.