مشاهده نسخه کامل
: مشکل در خوردن بعضی میوه ها و غذا ها
سلام خدمت دوستان عزیز دوتا مشکل داشتم ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
1. من با خوردن بعضی از میوه ها مشکل دارم مثلا از ده دوازده سالگی نمیتونستم سیب بخورم وقتی میخوردم حدود یه ربع بیست دقیقه حالت تهوع میرفتم و از اون موقع تا حالا لب به سیب نزدم اولش فکر کردم من فقط به اون میوه حساسیت دارم ولی مشکلم بدتر شد تا اینکه الان دیگه تقریبا بیشتر میوه هارو نمیتونم بخوردم. فقط موز و خیار و نارنگی و گیلاس و پرتقال کمی میتونم بخوردم که اونم یکم زیاد باشه دیگه نمیتونم بیشترین حساسیت رو هم به گوجه سبز هلو و و زرد آلو و این گروه میوه ها دارم. واقعا دیگه تححملش سخته وقتی میبینم بقیه خیلی راحت میتونن این میوه هارو بخورم ولی من نه. دو سه بار به دکتر عمومی رفتم ولی اوناهم یه سری دارو دادن که الان یادم نیست ولی اثر نداشتن ولی دکتر متخصص تا حالا نرفتم.
2. حدود دو سه ماهی میشه که وقتی غذا میخورم زود احساس سیری میکنم نه اینکه نتونم دیگه بخورم معدم قبول میکنه انگار دیگه غذا پایین نمیره. این حالت با احساس سیری که آدم دیگه نمیتونه به خوردن غذا فکر کنه فرق میکنه. نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه.
همیشه هم وسط غذا یه دفعه غذا انگار سر معدم گیر میکنه و حالت تهوع میگیرم و نفس کشیدنم سخت میشه انگار دارم خفه میشم و باید چند دقیقه صبر کنم تا غذا پایین بره و ادامشو بخورم
لطفا یه راهنمایی تو این موارد بکنین تا بدونم مشکلم چیه و دکتر متخصص مناسبی براش انتخاب کنم
ممنون
1. من با خوردن بعضی از میوه ها مشکل دارم مثلا از ده دوازده سالگی نمیتونستم سیب بخورم وقتی میخوردم حدود یه ربع بیست دقیقه حالت تهوع میرفتم و از اون موقع تا حالا لب به سیب نزدم اولش فکر کردم من فقط به اون میوه حساسیت دارم ولی مشکلم بدتر شد تا اینکه الان دیگه تقریبا بیشتر میوه هارو نمیتونم بخوردم. فقط موز و خیار و نارنگی و گیلاس و پرتقال کمی میتونم بخوردم که اونم یکم زیاد باشه دیگه نمیتونم بیشترین حساسیت رو هم به گوجه سبز هلو و و زرد آلو و این گروه میوه ها دارم. واقعا دیگه تححملش سخته وقتی میبینم بقیه خیلی راحت میتونن این میوه هارو بخورم ولی من نه. دو سه بار به دکتر عمومی رفتم ولی اوناهم یه سری دارو دادن که الان یادم نیست ولی اثر نداشتن ولی دکتر متخصص تا حالا نرفتم.
2. حدود دو سه ماهی میشه که وقتی غذا میخورم زود احساس سیری میکنم نه اینکه نتونم دیگه بخورم معدم قبول میکنه انگار دیگه غذا پایین نمیره. این حالت با احساس سیری که آدم دیگه نمیتونه به خوردن غذا فکر کنه فرق میکنه. نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه.
همیشه هم وسط غذا یه دفعه غذا انگار سر معدم گیر میکنه و حالت تهوع میگیرم و نفس کشیدنم سخت میشه انگار دارم خفه میشم و باید چند دقیقه صبر کنم تا غذا پایین بره و ادامشو بخورم
لطفا یه راهنمایی تو این موارد بکنین تا بدونم مشکلم چیه و دکتر متخصص مناسبی براش انتخاب کنم
ممنون
در مورد سوال دوم باید بگم اشکال در بلع و سیری زود رس شامل بیماری های زیادی میشه که ممکن هست از حلق، مری، دهانه معده ,معده و سیستم عصبی باشه
برای بررسی این موارد بهتر هست به متحصص داخلی یا فوق تخصص گوارش مراجعه کنین
sorooshfm
20-02-2015, 21:42
ممنون
اگر غذا در انتهای گلو یا مری شما گیر کنه شما ممکنه آشالازی یا مشکل دریچه مری گرفته باشی که نیاز به عمل داره هر چند که احتمالش بسیار بسیار کم است ولی معمولا مشکل عصبی و اضطراب هست که شخص فکر میکند غذا در گلویش گیر کرده است و شما اول باید به متخصص گوارش مراجعه کنید که به احتمال زیاد تست باریم برای شما تجویز میکند و در نهایت آندوسکوپی ولی امیدوارم مشکل حادی برای شما پیش نیامده باشد موفق باشید
ممنون از راهنمایی دوستان
درسته همیشه موقع خوردن غذا اضطراب دارم که الان دوباره اونطوری میشم و هرقدر بیشتر به این مورد فکر میکنم بیشتر به وجود میاد بعضی وقتا هم پیش میاد که کلا با حواس پرت غذا تموم میکنم بدون اینکه مشکلی پیش بیاد
ولی چون ما تو خانواده به صورت ارثی دایی هام و پدربزرگم پسرخالم مشکل معده داشتن برای همین بیشتر نگران شدم ولی مشکل اونا باهم دیگه و با من فرق میکرد و با دارو درمان شدن ولی خب به هر حال به گوارش و معده مربوط میشه.
در مورد مشکل اول هم نظری داشتین بگین. میخوام بدونم اونم به گوارش مربوط میشه یا یه جور حساسیت به میوه هست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.