مشاهده نسخه کامل
: وارد کردن یک عدد ماشین هیوندای جنسیس از دبی ( میشه آیا؟ )
anti-military
31-01-2015, 00:46
سلام دوستان.
من میخوام این ماشین رو بخرم اما قیمت هایی که تو ایران واسه این ماشین گذاشته میشه حال آدمو بهم میزنه
من حساب کردم اگه بشه این ماشین رو از دبی خرید با هزینه حمل و نقل و ... خیلی ارزون تر از قیمت های داخل ایران میشه
من حاضرم برای این کار حتی کارت بازرگانی بگیرم و به عنوان تاجر خودم برم بیارم و اگه شد حتی اینکارو ادامه بدم و کسب درآمد کنم (واردات ماشین از دبی)
متاسفانه هیچ کسو ندارم باهاش در این مورد مشورت کنم اگه دوستان میدونن کمک کنن.
به نظر دوستانی که اطلاعات دارن اینکار درسته؟ چه سختی هایی داره و .... ؟
ملا نصرالدین
31-01-2015, 10:41
الان واردات اجناس (حالا هرچی) 2 مسئله داره.اولا هزینه ی گمرک هست که خیلی زیاده.دوم ترخیصش هست که خیلی سخته
درسته که توی دبی هزینه ی ماشین خیلی ارزان تر هست ولی علت اصلی گرانی ماشین های خارجی در ایران هزینه ی بسیار زیاده گمرک هست
از طرفی جدیدا به ترخیص کالا بیشتر از قبل گیر میدن.از طرف دیگه به ازای هر روزی که بار شما در گمرک بماند از شما جریمه میگیرند!
anti-military
31-01-2015, 14:53
آره ولی بازم حساب کردم فکر کنم 10 میلیون ارزون تر میشه
SNOW PATROL
31-01-2015, 15:38
براساس مقررات، واردات خودروهای تجاری باید از طریق نمایندگیهای رسمی صورت گیرد که امکانات تعمیر و نگهداری این کالاهای سرمایهای را داشته باشند
براساس آئین نامه ای که به تازگی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شده، تنها نمایندگیهای مجاز که تعداد آنها ۳۵ نمایندگی است، اجازه دارند خودرو وارد کنند
حتی اگر شما بتوانید خودتون شخصا خودرو وارد کنید با احتساب هزینه ها بعیده ارزون تر بشه و منظورم از هزینه ها فقط هزینه گمرکی نیست
anti-military
31-01-2015, 15:51
از کی این قانون مسخره رو گذاشتن؟ این فقط باعث بالا رفتن قیمت خودروهای خارجی میشه. تا کی انحصار طلبی؟
حالا من یه دونه فقط میخوام بیارم فکر کنم یه دونه در سال برای هر ایرانی مشکلی نباشه
گیریم که یارو انقدر بدشانس باشه ماشین 0 کیلومتر خارجیش خراب از آب در بیاد! خوب میتونه به صورت آزاد با چند میلیون هزینه درستش کنه
این بهتره که بخواد برای گارانتی که معلوم نیست ازش استفاده بشه یا نه کلی پول اضافه واسه گارانتی بده
SNOW PATROL
31-01-2015, 21:00
از کی این قانون مسخره رو گذاشتن؟ این فقط باعث بالا رفتن قیمت خودروهای خارجی میشه. تا کی انحصار طلبی؟
حالا من یه دونه فقط میخوام بیارم فکر کنم یه دونه در سال برای هر ایرانی مشکلی نباشه
گیریم که یارو انقدر بدشانس باشه ماشین 0 کیلومتر خارجیش خراب از آب در بیاد! خوب میتونه به صورت آزاد با چند میلیون هزینه درستش کنه
این بهتره که بخواد برای گارانتی که معلوم نیست ازش استفاده بشه یا نه کلی پول اضافه واسه گارانتی بده
یک ماهی میشه بخشنامه اش صادر شده ولی بازهم خودتون تحقیق کنید
anti-military
31-01-2015, 23:05
دوستان ممنون برای راهنمایی با شرکت کارون تماس گرفتم و ظاهرا حتی واردات 1 ماشین هم ممنوع کردن برای اشخاص حقیقی
حال آدم بهم میخوره از این اقدامات دولت که انگار همه اش فقط به ضرر افراد حقیقی هستش. اون 35 تا نمایندگی هم از این به بعد اتحادیه تشکیل میدن به قیمت دوبله حساب میکنن
با مردم. چرا؟ چون واردات ماشین های خارجی هم انحصاری شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.