مشاهده نسخه کامل
: بالا نیامدن ویندوز در اثر runonce.exe
Переклад не
26-01-2015, 13:56
سلام
من یه نرم افزاری از یکی از سایتهای خارجی نصب کردم و بعدش آنستالش کردم .
الان تو شروع مجدد ، ویندوز اصلا بالا نمیومد و تو قسمت آغازین گیر کرد که از تسک منیجر متوجه شدم وقتی runonce.exe رو end prosses میکنم ، دسکتاپ نمایان میشه
حالا این مشکل پابرجاست و در هر ورودم باید این فایل رو اند تسک کنم.
احتمالا اون نرم افزاره نصبش ادامه داشته که بعد از پاک کردنش و بعد از ریستارت کردن ، دیگه اونو پیدا نمیکنه که کاملش کنه
ممنون میشم
سلام
در Run ( کلید ویندوز در کیبرد + R ) بنویسید msconfig ؛ حالا به تب Startup بروید ببینید موردی مربوط به آن نرم افزار یا runonce.exe مشاهده نمی کنید ؟
در صورت مشاهده تیک آن را بردارید.
به تب Services بروید و تیک Hide all microsoft services را بزنید و ببینید سرویس های باقی مانده مربوط به کدام نرم افزارها هستند.
در Run بنویسید taskschd.msc و سپس در پنجره باز شده در سمت چپ بر Task scheduler library کلیک کنید ؛ حالا ببینید در وسط صفحه برنامه ای مربوط به آن
نرم افزار نیست.
Переклад не
26-01-2015, 22:04
باتشکر از شما
همه ی مراحل رو انجام دادم
سه راه حل فرمودید
راه حل اول موردی رو پیدا نکردم
راه حل دوم سرویسهایی که مختص نرم افزار ها بود رو غیر فعال کردم
راه سوم هم همینطور موارد غیر ضروری رو پاک با غیر فعال کردم
اما مشکل همچنان پابرجاست
با نرم افزار زیر هم تب های Log on ؛ services ؛ Scheduled tasks را چک کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر مورد مشکوکی پیدا نشد ؛ احتمالا نرم افزار دیگری این مشکل را ایجاد کرده است.
(یکی از نرم افزارهایی که در منوی start up و یا services وجود دارد)
در Run بنویسید regedit و سپس به آدرس های زیر بروید ؛ ببینید در سمت راست پنجره چه نرم افزارهایی نشان داده می شوند.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\RunOnce
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunOnce
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\RunOnce
سیستم را ریستارت کنید و و بلافاصله چند بار پشت سر هم کلید F8 را بزنید و پس از مشاهده صفحه safe mode وارد
safe mode شوید ؛ ببینید بدون مشکل وارد دسکتاپ می شوید یا خیر.
آیا از آنتی ویروس Avast استفاده می کنید؟
آیا از نرم افزارهای فایروال به جز فایروال ویندوز استفاده می کنید ؟
موارد زیر را چک کنید.
به آدرس Control Panel\System and Security\Windows Update بروید و چک کنید اگر آپدیت ها در حال دانلود و نصب هستند ؛ اجازه دهید دانلود و یا نصب آپدیتها به پایان برسد و سپس سیستم را ریستارت کنید.(یا آپدیت ویندوز را با انتخاب change setting در سمت چپ پنجره غیرفعال کنید.)
اگر آنتی ویروس در حال آپدیت است ؛ اجازه دهید به صورت کامل آپدیت شود.
شما می توانید از System restore استفاده کنید و سیستم را به تاریخ و ساعت قبل از ایجاد مشکل برگردانید.برای این کار در قسمت سرچ منوی استارت بنویسید system restore و سپس system restore را انتخاب کنید. در پنجره باز شده Choose different restore point را انتخاب کنید. و سپس یکی از restore point ها (جدیدترین restore point قبل از نصب نرم افزار مورد نظر) را انتخاب و next را بزنید.
دوست عزیزی که این مشکل را داره یک نرم افزار Cleaner نصب کن و ریجستری را و نرم افزارهای اضافی را پاک کند
من خودم از TweakNow PowerPack استفاده میکنم عالی هستش
misaghilb
27-01-2015, 11:14
با برنامه هایی مثل tuneUp هم اسکن کن سیستمو
Переклад не
27-01-2015, 13:01
نرم افزار های مشکوک رو آنسال کردم و دستی هم فایل های مشکوک رو پاک کردم الان درست شده
با تشکر از دوستان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.