ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار نکردن سی دی رام ها

dj kaka
25-01-2015, 07:14
درود بر دوستان و یاران

مدتی cd و dvd رام ام غیرقعال بود و وقتی ویندوز را عوض کردم dvd رام را روی master و cd رام را روی slave گذاشتم (البته برای قرار دادن جامپرها روی آنها چیزی نوشته نشده بود و طبق جامپرهای یک سی دی درایو دیگر گذاشتم ) هر دو هم مارک lg هستند . خلاصه ویندوز را عوض کردم و پس از نصب ویندوز جدید هر دو خوب کار میکردند . (سه روز پیش) ولی الان هیچ کدوم کار نمیدن . یکی شون که اصلا بیرون نمیاد و دیگری بیرون میاد ولی سی دی را اجرا نمیکنه . هر دو هم چراغ شون روشن میشه . چه کار کنم ؟
ممنون

EXTREME
25-01-2015, 09:44
درود بر دوستان و یاران

مدتی cd و dvd رام ام غیرقعال بود و وقتی ویندوز را عوض کردم dvd رام را روی master و cd رام را روی slave گذاشتم (البته برای قرار دادن جامپرها روی آنها چیزی نوشته نشده بود و طبق جامپرهای یک سی دی درایو دیگر گذاشتم ) هر دو هم مارک lg هستند . خلاصه ویندوز را عوض کردم و پس از نصب ویندوز جدید هر دو خوب کار میکردند . (سه روز پیش) ولی الان هیچ کدوم کار نمیدن . یکی شون که اصلا بیرون نمیاد و دیگری بیرون میاد ولی سی دی را اجرا نمیکنه . هر دو هم چراغ شون روشن میشه . چه کار کنم ؟
ممنون

درایو ها رو به صورت تکی هم تست کنید ببینید چطوری هست

برای اون درایوی که درش باز نمیشه میتونه مشکل یا از خرابی و کثیفی دکمه eject باشه یا میتونه از کش جلوی درایو باشه یا کثیفی و شکستگی در چرخ دنده جلوی و ریل

مورد دوم درایو در حالت تکی بازم سی دی رو نخوند درایو رو باز کنید لنز رو تمیز کنید و فریم ویر دستگاه رو آپدیت کنید درست نشد درایو باید به صورت open تست بشه این موارد رو انجام بدید اگر نتیجه نداد برای تستش بهتون میگم چیکار کنید

dj kaka
25-01-2015, 18:16
ممنون

تکی اجرا میشوند هر دو و خوب کار میکنند . چی دستور میدهید ؟

EXTREME
25-01-2015, 18:18
ممنون

تکی اجرا میشوند هر دو و خوب کار میکنند . چی دستور میدهید ؟

پس دو حالت داره یا پاور ضعیف است یا اینکه جامپرها رو درست نصب نکردید

dj kaka
25-01-2015, 21:25
زمانی که ویندوز را عوض کردم و سی دی های درایو های مختلف را نصب کردم هر دو سی دی رام خوب کار میکرد ولی دفعات بعد که سیستم را روشن کردم دیگه خوب کار نمیکنند . حالا میفرمایید جای سیم های پاور سی دی رام ها را عوض کنم ؟
ایا قسمت های slave و .... در همه سی دی رام ها برابر هست یا فرق داره ؟ چون روی سی دی رام ها جای جامپرها را ننوشته و طبق سی دی رام دیگری جامپر ها را نصب کردم

EXTREME
26-01-2015, 10:21
زمانی که ویندوز را عوض کردم و سی دی های درایو های مختلف را نصب کردم هر دو سی دی رام خوب کار میکرد ولی دفعات بعد که سیستم را روشن کردم دیگه خوب کار نمیکنند . حالا میفرمایید جای سیم های پاور سی دی رام ها را عوض کنم ؟
ایا قسمت های slave و .... در همه سی دی رام ها برابر هست یا فرق داره ؟ چون روی سی دی رام ها جای جامپرها را ننوشته و طبق سی دی رام دیگری جامپر ها را نصب کردم

معمولا یکی هست و فرقی نمیکنه کابل های برق رو عوض کنیدو با یک پاور دیگه تست کنید ببینید چی میشه ولی به نظر من بیشتر میتونه از همون جامپر باشه پورت ide دیگه ای روی مین ندارید؟ اگه دارید با یک کابل دیگه درایو رو نصب کنید اگر ذو تا با هم کار کرد مشکل از همون جامپر است