مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار امنیتی داخل هارد اکسترنال wd 500 my.pass کارنمیکنه...هارد سالمه اجازه دسترسی دارم
mickel.jack
18-01-2015, 11:25
با نرم افزار امنیتی داخل هارد اکسترنال 500گیگ مای پاسپورت وسترن...هارد رو قفل کرده بودم...وقتی به سیستم نصب میشد اتو ماتیک بالا میومدو رمز میخواستو رمزو میزدم میرفتم..الان اصلا چنین چیزی نیست...هارد باز میشه ..ولی به اطلاعات خودم دسترسی ندارم
ata.royalfalcon
18-01-2015, 11:32
با نرم افزار امنیتی داخل هارد اکسترنال 500گیگ مای پاسپورت وسترن...هارد رو قفل کرده بودم...وقتی به سیستم نصب میشد اتو ماتیک بالا میومدو رمز میخواستو رمزو میزدم میرفتم..الان اصلا چنین چیزی نیست...هارد باز میشه ..ولی به اطلاعات خودم دسترسی ندارم
سلام .
اگر الان بدون اينكه پسوردي بخواد ، ميتونيد به فضاي هارد ديسك دسترسي داشته باشيد ؛ ميتونه معنيش اين باشه كه قبلاً چندبار پسورد اشتباهي داديد (يا خودتان يا يك نفر ديگه!) و پيغام فرمت شدن ظاهر شده كه تاييدش كرديد و هارد ديسك هم unlock شده .
mickel.jack
18-01-2015, 11:52
سلام .
اگر الان بدون اينكه پسوردي بخواد ، ميتونيد به فضاي هارد ديسك دسترسي داشته باشيد ؛ ميتونه معنيش اين باشه كه قبلاً چندبار پسورد اشتباهي داديد (يا خودتان يا يك نفر ديگه!) و پيغام فرمت شدن ظاهر شده كه تاييدش كرديد و هارد ديسك هم unlock شده .
مهندس.این ماله مشتریه..اومده اینجا میگه دست کاری کردم. اینطوری شده...الان من چیکار کنم؟
mickel.jack
18-01-2015, 12:00
سلام .
داخلش اون نرم افزار هایی که شما مطرح کرده بودید نیس اصلا..
حدسی که شما زدید درست بود..از طرف پرسیدم همینو گفت
ata.royalfalcon
18-01-2015, 12:04
مهندس.این ماله مشتریه..اومده اینجا میگه دست کاری کردم. اینطوری شده...الان من چیکار کنم؟
داخلش اون نرم افزار هایی که شما مطرح کرده بودید نیس اصلا..
حدسی که شما زدید درست بود..از طرف پرسیدم همینو گفت
متاسفانه راهي براي ريكاوري داده ها وجود ندارد .
اين براي افزايش امنيت اطلاعات و جلوگيري از دسترسي غير مجاز به آن در صورت گم شدن يا به سرقت رفتن هارد ديسك و ... هست .
mickel.jack
18-01-2015, 12:04
سلام .
چند پوشه توش هس.ولیا
mickel.jack
18-01-2015, 12:07
WindowsImageBackup
ZOBDEGAN-PC
WD_SmartWare
MediaID
این چندتا پوشه توش هست و اسری فایل های بک اپ من حتی از توی فایل های بک اپ که فشرده بود 1 ویدئو دیدما
mickel.jack
18-01-2015, 12:13
الان توش فایل های بک اپ زیادی هست ..حتی عکس هم بود ...من چطوری میتونم برگردونم؟؟؟؟؟میشه راهنمایی کنید؟؟؟
ata.royalfalcon
18-01-2015, 12:13
WindowsImageBackup
ZOBDEGAN-PC
WD_SmartWare
MediaID
این چندتا پوشه توش هست و اسری فایل های بک اپ من حتی از توی فایل های بک اپ که فشرده بود 1 ویدئو دیدما
شايد اين پوشه ها و اطلاعات مربوط به بعد از فرمت شدن هارد ديسك باشه . چون وقتيكه توسط نرم افزار WD فرمت بشه اصولاً چيزي باقي نميمونه !
mickel.jack
18-01-2015, 12:24
شايد اين پوشه ها و اطلاعات مربوط به بعد از فرمت شدن هارد ديسك باشه . چون وقتيكه توسط نرم افزار WD فرمت بشه اصولاً چيزي باقي نميمونه !
شما میشه نرم افزار تخصصی بک آپ این مدل هاردو بگید؟؟؟؟ با پسوندwbverify سیو شدن...
ata.royalfalcon
18-01-2015, 12:35
شما میشه نرم افزار تخصصی بک آپ این مدل هاردو بگید؟؟؟؟ با پسوندwbverify سیو شدن...
بكآپهايي كه توسط نرم افزارهاي اين مدل گرفته ميشه با همان پسوند فايل اصلي ذخيره ميشوند و تغييراتي در آن ايجاد نميكند .
طبق لينك زير ، اين پسوند مربوط به برنامه بكآپ گيري پيشفرض خود ويندوز هست . همچنين فقط شامل اطلاعاتي در مورد بكآپ هست (نه خود بكآپ اصلي كه پسوندش wbcat هست) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mickel.jack
18-01-2015, 12:51
[QUOTE=ata.royalfalcon;8521665]بكآپهايي كه توسط نرم افزارهاي اين مدل گرفته ميشه با همان پسوند فايل اصلي ذخيره ميشوند و تغييراتي در آن ايجاد نميكند .
طبق لينك زير ، اين پسوند مربوط به برنامه بكآپ گيري پيشفرض خود ويندوز هست . همچنين فقط شامل اطلاعاتي در مورد بكآپ هست (نه خود بكآپ اصلي كه پسوندش wbcat هست) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE
ممنون ازت...در اخر به هیچ عنوان راهی نداره؟پس این فایل ها که گفتی مربوط به بک اپ از محیط ویندوز طرفه...اون اطلاعاتی که میخواسته وقفلشون کرده حذف شده؟؟؟
ata.royalfalcon
18-01-2015, 13:44
ممنون ازت...در اخر به هیچ عنوان راهی نداره؟پس این فایل ها که گفتی مربوط به بک اپ از محیط ویندوز طرفه...اون اطلاعاتی که میخواسته وقفلشون کرده حذف شده؟؟؟
اگر اونچيزي كه من گفتم (پست دوم اين تاپيك) بوده باشه ؛ كل اطلاعات حذف شده و راهي براي بازيابي اطلاعات هم وجود ندارد . اون اطلاعاتي كه در داخل هارد ديسك بوده شايد مربوط به بعد از فرمت شدن هارد ديسك هست يا اينكه واقعاً پسوردي نگذاشته بود . اگر مورد دوم هست سعي كنيد با نرم افزارهاي بازيابي ، اطلاعات را ريكاوري و در فضاي ديگر ذخيره كنيد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.