مشاهده نسخه کامل
: شبیه ساز اندروبد
Reza Azimy_RW
16-01-2015, 22:18
سلام دوستان
شما از چه شبیه سازی واسه تست برنامه هاتون استفاده میکنن روی پی سی ؟
من BlueStack رو دارم ولی خیلی چیزاش رو اعصابه فونت فارسی هم نمیساپورته
البته فونت زیاد مهم نیست ولی آیا امولاتور بهتری هست ؟
lord arthas
16-01-2015, 22:27
Genymotion فوقالعادست :دی
Reza Azimy_RW
17-01-2015, 18:37
دمت گرم داداش من اینو نصب کردم گفت VirtualBox رو هم لازم داره اونم دانلودو نصب کردم باز گفت باید اکانت داشته باشی تا درایو مجازی بسازی :n13: قضیه چیه کراکیه احیانا" ؟ :دی
Reza Azimy_RW
19-01-2015, 18:58
به بدبختی اجراش کردم ( واقعا داغونه وضعیت نصبش 1000 تا برنامه باید نصب کنی :دئ) ولی خداییش عالی بود دمت گرم ارزششو داشت :n09::n12:
lord arthas
19-01-2015, 23:51
ببخشید رضا نتم قطع بود با گوشی بودم 100 بار جواب دادم ارسال نمیشد : | والا برای من که خیلی اسون بود : دی ( منظورم اینه که کاره خصی نکردم 3-4 تا نکست زدم : )) )
faannaaz
31-01-2015, 12:38
سلااااااام
من مشکل فنی دارم:n28:
bluestacks نصیبیدم ام وقتی لاین نصب کردم میخوام ریجستر شه هی ارور close program و debugمیده..
درواقع این میاد: bluestacks frontend has stopped working
من قبلا نصب کرده بودم خوب بوداااا.... ولی الان که ویندوزم عوض کردم هی ارور میده اجرا کردنی:n28:
Public Enemy
31-01-2015, 13:07
به نظر بنده :
1 - bluestacks ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : دلیل اینکه اول گذاشتمش به خاطر پشتیبانی طیف وسیعی از نرم افزار هاست . مخصوصا تنظیم کردن برخی کلید ها متناسب با نیاز کاربر . اگر می خواین اکثر نرم افزار های اندروید بدون مشکل اجرا بشن بدون شک به جز bluestacks نمیشه انتخاب دیگه ای داشت .
2- AMI duOS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : شاید رقیب سرسخت bluestack همین duOS باشه . دوم قرارش دادم چون هدف اجرای نرم افزار های اندروید به شکل بهینه روی سیستم بود و نه صرفا تست اندروید روی ویندوز ( اگر اینطوره شبیه ساز اندروید خود گوگل هم هست ) . لذا چون Bluestacks کلید هایی متناسب با برنامه قرار داده برای اجرای بهتر ، لذا Bluestacks به نظر من برای اجرای نرم افزار ها یه پله جلو افتاده .
سرعت اجرای برنامه ها در اون بی رقیب هستش و اگر بنچ مارک بگیرین با فاصله بسیار زیادی از سایر شبیه ساز ها قرار می گیره .
مزیت دیگه ای که نسبت به سایر شبیه ساز ها داره قابلیت root/unroot هستش که در سایر شبیه ساز ها یا روت ندارند یا preroot هستند.
همچنین قابلیت تنظیم DPI ، قابلیت استفاده مستقیم از wifi در سیستم عامل ، پشتیبانی از چندین یوزر ( البته یوزر ها باید اکانت در ویندوز جداگونه داشته باشند ) ، پشتیبانی از چندین مانیتور ، پشتیبانی از تمامی سنسور ها مانند سنسور حرکتی و ... باعث شده duOS برای اکثر نیازها جوابگو باشد . همچنین هزینه بسیار کم اون ( 10 دلار مادام العمر ) باعث شده که خیلی از کاربران به سمت اون جذب بشن ( جدیدا Bluestacks هم trialware شده که در صورت ادامه استفاده یا باید 2 دلار در ماه پرداخت کنین یا نرم افزار های پیشنهادیش رو نصب کنین )
به طور کلی پیشنهاد می کنم برای تست هم شده AMI duOS رو تست کنین . مطمئن هستم به راحتی ازش دل نمی کنین !
3 - Andy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): یه جورایی نسخه رایگان شده genymotion هست . می دونین که genymotion اکثر قابلیت هاش پولی هست لذا در andy اکثر این قابلیت هارو به صورت رایگان می تونین داشته باشین . کلا در صورتی که علاقه ای به پرداخت هزینه ای برای شبیه ساز های اندروید ندارین و از bluestacks هم خوشتون نمیاد پیشنهاد می شه . اما توصیه می کنم از bluestacks و duOS استفاده کنین چون سایر شبیه ساز ها به پای این دو نمی رسند
4 - genymotion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : یه زمانی پس از Bluestacks پر استفاده ترین شبیه ساز اندروید بود . اما از زمانی که ARM Support رو حذف کرد ، دیگه اکثر نرم افزار ها روش به خوبی اجرا نمی شن !
مزیتش قابلیت داشتن چندین رام کنار هم هستش . البته در نسخه رایگان فقط می تونین یک رام داشته باشین . در صورتی که علاقه دارین نسخه های مختلف اندروید رو تست کنین و از شبیه ساز اندروید گوگل خوشتون نمیاد انتخاب خوبیه . مخصوصا اینکه genymotion برعکس سایر شبیه ساز ها قابلیت نصب اندروید 5 رو داراست در حالی که سایر شبیه ساز ها هنوز در ورژن های قبلی موندند
5 - Youwave : به دلیل پولی بودن ، پشتیبانی محدود از نرم افزار های مختلف و عدم ARM Translation Support این شبیه ساز اصلا توصیه نمی شود
Reza Azimy_RW
31-01-2015, 17:43
4 - genymotion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : یه زمانی پس از Bluestacks پر استفاده ترین شبیه ساز اندروید بود . اما از زمانی که ARM Support رو حذف کرد ، دیگه اکثر نرم افزار ها روش به خوبی اجرا نمی شن !
مزیتش قابلیت داشتن چندین رام کنار هم هستش . البته در نسخه رایگان فقط می تونین یک رام داشته باشین . در صورتی که علاقه دارین نسخه های مختلف اندروید رو تست کنین و از شبیه ساز اندروید گوگل خوشتون نمیاد انتخاب خوبیه . مخصوصا اینکه genymotion برعکس سایر شبیه ساز ها قابلیت نصب اندروید 5 رو داراست در حالی که سایر شبیه ساز ها هنوز در ورژن های قبلی موندند
به نظرم با این امکانات زیادش مثل تنظیم دوربین مجازی یا جی پی اس و حتی باتری و ... واسه برنامه نویسا نرم افزار خیلی مناسبیه
Public Enemy
31-01-2015, 21:58
به نظرم با این امکانات زیادش مثل تنظیم دوربین مجازی یا جی پی اس و حتی باتری و ... واسه برنامه نویسا نرم افزار خیلی مناسبیه
منم با حرفتون کاملا موافقم . برای یک Developer بهترین انتخاب Genymotion است .
اما مخاطب صحبت بنده اون 99 % ( شاید هم صد در صد ! ) کاربرانی هستند که هدفشون از شبیه سازی اندروید در رایانه ، اجرای نرم افزار های آن است . چون پیگیری مشکلات احتمالی برای هر شبیه ساز نسبت به هر برنامه مشکل و یا غیر ممکن هست ، لذا توصیه می شه در صورتی که هدفتون اجرای نرم افزار های اندروید در ویندوز هست ، از Bluestacks استفاده کنید.
bluestacks app player همونطور که از اسمش پیداست هدفش اجرای بهینه نرم افزار های اندروید در ویندوز هست . لذا بسیاری از قابلیت های اضافی اون حذف و یا غیر فعال شده . پس برای یک Developer گزینه مناسبی نیست .
Public Enemy
01-02-2015, 01:36
هر چند windroy با اندروی ICS و برخی مشکلات برای پشتیبانی از نرم افزارها تقریبا فراموش شده بود ، اما حالا Windroy با نسخه جدید Windroye و اندروید کیت کت برگشته و سایر شبیه سازهارا به رقابت دعوت می کنه. هر چند هنوز یه مشکل جدی داره و عدم سازگاری با ADB هستش . اما نصب ابزار های گوگل در آن ( پلی استور ، پلی سرویس و گیمز ) می تونه جای امیدواری داشته باشه .
مقایسه بنچ مارک Windroye ورژن با bluestacks 0.9.8.4406
حالت 1 برای bluestacks : تنظیمات پیش فرض ( رم 768 مگابایت ، پردازنده 1 هسته 2.2 گیگاهرتز اینتل )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالت 2 برای Bluestacks : رم 2 گیگا بایت ، پردازنده 1 هسته 2.2 گیگاهرتزی
( نکته : هرچند به bluestacks میزان دو گیگابایت رم اختصاص داده شد ، ولی 850 مگابایت نمایش داده شد . )
حالت 1 برای windroye : تنظیمات پیش فرض ( رم 2 گیگابایت ، پردازنده 2 هسته 2.2 گیگاهرتزی . رزولوشن 1600x900) ( این نکته رو مد نظر داشته باشین Windroye مشابه Bluestacks میزان رم رو حدود 850 مگابایت نمایش داد )
حالت 2 برای windroy : ماکزیمم تنظیمات ممکن ، 4 هسته 2.2 گیگاهرتزی ، 4 گیگابایت رم ، رزولوشن 1920x1080
( نکته : Windroy تغییر میزان DPI را قبول نمی کرد . همچنین قرار دادن میزان رم کمتر از 2048 و پردازنده زیر 2 هسته ناممکن بود )
-------------------
تست زمان بارگذاری windroye : تقریبا 22 ثانیه
تست زمان بارگذاری Bluestacks : تقریبا 33 ثانیه ( در صورتیکه طریق کلیک راست بر روی آیکون نرم افزار آن را ری استارت کردم، زمان بوت به 22 تا 25 ثانیه کاهش پیدا کرد )
Public Enemy
01-02-2015, 12:12
برای تست آخر اومدم بنچ مارک Andy با Bluestacks رو مقایسه کردم .
Andy ادعا کرده که در آخرین ورژنش میزان مصرف پردازنده و رم 1500 % کاهش پیدا کرده :n04: . هم چنین Andy از Intel VT-X استفاده می کنه برای سرعت بخشی به فرآیند شبیه سازی . اما Bluestacks از VT-X استفاده نمی کنه .
دوباره تست هارو انجام دادم ( البته این بار آنتی ویروس سیستم رو غیر فعال کردم تا بهترین نتایج به دست بیاد )
تست شماره یک : Andy V42 ، تنظیمات پیش فرض ( رم 1280 مگابایت ، 1 هسته ، رزولوشن 1280x800 )
( شرمنده عددش خوب مشخص نیست عددش 15798 هست . در هنگام عکس گرفتن به وضوح اعداد دقت نکردم و بعدش Andy رو حذف کردم )
خوب اومدیم در تست شماره دو میزان رم رو به 2 گیگابایت و پردازنده هارو به 4 هسته افزایش دادیم . رزولوشن رو هم به 1152x672 تغییر دادیم ( شرمنده عدد واضح نیست میزانش 26000 و خورده ای هستش )
تست bluestacks : تنظیمات پیش فرض ( رم 768 مگابایت ، یک هسته ) . این نکته رو توجه داشته باشین Bluestacks از VT-x استفاده نمی کنه ، ولی برای اطمینان از اینکه تقلب نمی کنه ! اومدیم VT-x رو غیر فعال کردیم . ( در حالت VT-x فعال هم نتایج تفاوت چندانی نکرد )
---------------------
همون طور که دیدین bluestacks هم چنان قوی تر عمل می کنه . مخصوصا در اجرای نرم افزار های سه بعدی ، در تست بنچ مارک میانگین FPS برای bluestacks حدود 30 بود ، اما در Andy حدود 4 تا 5 فریم بر ثانیه .
توجه کنین این تست ها فقط مرجعی بود برای دوستانی که قصد اجرای تمامی نرم افزار ها و بازی های اندروید در سیستمشون به صورت بهینه رو دارند
Reza Azimy_RW
03-02-2015, 21:22
ممنون دوست عزیز اطلاعات کاملی بود :n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.