ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ترفند برخی پزشکان برای درآمدزایی بیشتر



iranch
12-01-2015, 20:10
روزنامه شهروند نوشت :آنها سوگند خورده اند تا امین بیماران باشند، اما وسوسه پول و درآمد بیشتر هم چیزی نیست که بعضی ها بتوانند از آن چشم پوشی کنند.

آنها سوگند خورده اند تا امین بیماران باشند، اما وسوسه پول و درآمد بیشتر هم چیزی نیست که بعضی ها بتوانند از آن چشم پوشی کنند چراکه اقتصاد در هر صنفی حرف اول را می زند و در این حوزه هم با وجود اکثریتی مردمدار و امین، هستند افراد کمی که با پدیده زیرمیزی و روش های غیراخلاقی کسب درآمد می کنند؛ از آزمایش های عجیب وغریب که هیچ مبنای علمی ندارد تا بستری اجباری در بیمارستان ها و عناوین تخصصی خریداری شده، ویزیت های تکراری و... ترفندهای مختلفی است که برخی از پزشکان برای به دست آوردن پول بیشتر به کار می برند.

در این گزارش تلاش شده تا بخشی از زوایای نادیده اقتصاد درمان که اقتصاد خانوار ایرانی را تضعیف کرده است، روایت کنیم. این گزارش را می خوانید:

آزمایش های خاص

عکس های تمام رخ، نیم رخ و سه رخ رنگی را روی میز می گذارد اما پزشک ندیده، عکس ها را رد می کند و می گوید: باید به آدرسی که می نویسم مراجعه کنی و آن جا عکس بگیری! دختر جوان معترضانه می پرسد: چه فرقی دارد؟ و از پزشک در حد چند جمله پاسخ می شنود: عکس ها باید با استانداردهای خاصی گرفته شود تا عمل جراحی بهترین نتیجه ممکن را داشته باشد. این دختر جوان که خود را «یاسری» معرفی می کند به «شهروند» می گوید: قبل از ویزیت شدن در این مطب، به پزشک دیگری مراجعه کرده و عکس ها را در عکاسی (عکاسی معمولی که از بینی بیمار و از زاویه های مختلف عکس می گیرند) موردنظر او تهیه کردم. واقعا متوجه نمی شوم این همه سخت گیری درباره چند عکس ساده برای چیست؟!

عکاسی موردنظر این پزشک جراح زیبایی، تنها ٥٠٠ متر با مطبش در خیابان عباس آباد تهران فاصله دارد. تهیه هر قطعه عکس پرتره حدود ٥٠ هزارتومان هزینه دارد. عکس ها از چند جهت تمام رخ، نیم رخ، سه رخ، زاویه پایین صورت و از زاویه بالا تهیه می شود تا پزشک، بینی را در وضعیت های مختلف ارزیابی کند. منشی عکاسی به «شهروند» می گوید: روزانه حدود ١٠متقاضی جراحی زیبایی برای تهیه عکس رنگی به این جا مراجعه می کنند که البته این افراد بیماران چند پزشک خاص هستند. با این حساب، اگر از هر بیمار به طور میانگین ٥ عکس تهیه شود، این عکاسی از هر بیمار حدود ٢٥٠ هزار تومان دریافت می کند که اگر این رقم را در ١٠ بیمار ضرب کنیم می توان گفت این عکاسی تقریبا به صورت روزانه ٢,٥ میلیون تومان از محل معرفی متقاضیان جراحی زیبایی کسب درآمد می کند.

روش های عجیب وغریب برای کسب درآمد

در این میان برخی از آزمایشگاه های تشخیص طبی نیز شیوه های متفاوتی برای سرکیسه کردن بیمارانشان دارند. از تجویز آزمایش های غیرضروری گرفته تا آزمایش های ابتکاری که هیچ مبنای علمی ندارد. «فرید کرمی» رئیس انجمن پاتولوژی ایران دراین باره می گوید: بسیاری از روش های آزمایشگاهی جدید که از سوی پزشکان و آزمایشگاه ها تبلیغ می شود، نه تنها هیچ پایه علمی ندارد که در برخی موارد سبب به تأخیر افتادن تشخیص های پزشکی نیز می شود. این آزمایش ها تنها هزینه اضافه به خانواده ها تحمیل می کند.

این پاتولوژیست ادامه می دهد: به عنوان مثال برخی آزمایشگاه ها مدعی هستند با یک آزمایش ساده خون، سرطان را در مراحل اولیه ابتلا تشخیص می دهند. این درحالی است که این موضوع از نظر علمی کاملا بی اساس است. یا مثلا در یک کنگره زنان تبلیغ می شد که با یک آزمایش ٥٠٠ هزار تومانی نوعی عارضه تخمدان به سرعت تشخیص داده می شود. درحالی که بیمار نمی داند این آزمایش با یک سونوگرافی ساده ٨٠ هزارتومانی قابل تشخیص است. مثال دیگر آزمایش های ژنتیک است که برخی آزمایشگاه ها به زوج های جوان در آستانه ازدواج تحمیل کرده اند. ضرورت این نوع آزمایش باید توسط پزشک متخصص تأیید شود. پزشک در مرحله اول زوج را معاینه می کند و در صورت لزوم شجره نامه ای از آنها تهیه کرده و به تشخیص ژن معیوب می پردازد و در آخرین گام و در صورت نیاز آنها را به آزمایشگاه ارجاع می دهد. این در شرایطی است که این دسته از آزمایشگاه ها با تبلیغات نادرست و استفاده از ناآگاهی مردم آزمایش ژنتیک را حتی در موارد غیرفامیلی، ضروری القا می کنند و افراد را ناچار به انجام هزینه اضافه می کنند.

تبانی پزشکی

علاوه بر ترفندهای مختلف برخی آزمایشگاه های تشخیص طبی برای درآمدزایی بیشتر، تعدادی از پزشکان نیز با این آزمایشگاه ها همکاری کرده و بیماران خود را برای موارد کاملا غیرضروری به آنها ارجاع می دهند. «ندا جعفری» پزشک عمومی به «شهروند» می گوید: چکاپ های کلی که بیشتر آنها تنها با یک آزمایش خون ساده قابل انجام است، عمده ترین نوع آزمایشی است که پزشکان در موارد غیرضروری به بیماران خود تحمیل می کنند و از آن جا که حدود ٨٠ درصد هزینه های آزمایشگاهی از جیب مردم پرداخت می شود و بیمه ها درصد ناچیزی از این هزینه ها را زیرپوشش قرار می دهند، آزمایشگاه ها مابه التفاوت این آزمایش های غیرضروری را از بیماران دریافت می کنند.

این پزشک ادامه می دهد: تجویز آزمایش های غیرضروری براساس توافق بین برخی پزشکان و آزمایشگاه ها انجام می شود و این پزشکان با به کار بردن عباراتی مانند این که «کیت تشخیصی» این نوع آزمایش تنها در یک آزمایشگاه خاص موجود است، بیمار را ترغیب به مراجعه به آزمایشگاه موردنظرشان می کنند. این پزشکان در ازای ارجاع بیماران به آزمایشگاه های طرف قراردادشان از آزمایشگاه ها پورسانت دریافت می کنند. جعفری درباره نحوه و میزان دریافت این پورسانت ها توضیح می دهد: شیوه دریافت پورسانت ها بسیار متفاوت است. ممکن است پزشکی به دلیل نوع تخصصش و ارجاع بیماران برای آزمایش های گرانقیمت مانند ناباروری و ژنتیک و ... پورسانت را به صورت نقدی و گاهی اوقات به شکل غیرنقدی دریافت کند. به عنوان مثال، بعضی از آزمایشگاه ها پزشکان طرف همکاری خود را به صورت سالانه به سفرهای تفریحی خارج از کشور میهمان می کنند.

ویزیت تجاری پزشکان!

برخی شرکت های تولیدی یا وارد کننده محصولات پزشکی و داروخانه ها از دیگر شرکای کاسبی این دسته از پزشکان هستند. در مطب پزشکان، علاوه بر بیماران، افراد دیگری با نگاه درآمدزایی و کاسبی رفت وآمد می کنند. آنها ویزیتور شرکت های مختلف محصولات پزشکی هستند. از شرکت های دارویی گرفته تا شرکت های تولید یا وارد کننده لوازم بهداشتی و آرایشی، پروتزها و تجهیزات پزشکی. هر شرکت بنا به نوع کالای تولیدی یا وارداتی خود دسته ای از پزشکان با تخصص های مشخص را انتخاب می کند و ویزیتورهای خود را به سراغ آنها می فرستد. دراین ارتباط «مهدی رستگار» متخصص پوست ومو به «شهروند» می گوید: ویزیتورهایی که به متخصصان زیبایی مراجعه می کنند، معمولا شرکت های تولید یا وارد کننده محصولات بهداشتی و آرایشی و پروتزهای زیبایی هستند. آنها در ازای ارایه خدمات و هدایای مختلف به برخی پزشکان، آنها را ترغیب می کنند تا محصولات شرکتشان را برای بیماران تجویز کنند. او درباره هدایای این شرکت ها توضیح می دهد: این هدایا طیف مختلفی را دربر می گیرد. بعضی شرکت ها پزشکان و خانواده شان را مشترک سبد محصولات تولیدی یا وارداتی خود می کنند. بعضی دیگر به مناسبت های مختلف مانند جشن ها یا عید نوروز، تولد یا سالگرد ازدواج پزشکان برای آنها هدایایی مانند سکه طلا یا کارت هدیه ارسال می کنند.

مرا به یک قاچاقچی دارو معرفی کردند

برخی از داروخانه ها وجه دیگری از ماجرای کاسبی پزشکی هستند. «سمانه الف» درباره تجربه شخصی اش از کاسبکاری این دسته از پزشکان به «شهروند» می گوید: به یک متخصص پوست ومو در میدان ونک تهران مراجعه کردم، اما داروهای تجویز شده توسط این پزشک تنها در یک داروخانه خاص وجود داشت. پزشک که می دانست این داروها را به راحتی نمی توان پیدا کرد، بعد از تجویز نسخه، آدرس یک داروخانه در ونک را برایم یادداشت کرد و گفت اگر می خواهی می توانی نمونه داخلی آن را پیدا کنی اما نمونه های فرانسوی تنها در این داروخانه وجود دارد. بعد از پرس وجو متوجه شدم این محصولات بسیار گرانقیمت است و خرید آن نسخه چیزی حدود یک میلیون و ٥٠٠ هزارتومان هزینه دارد.

وی ادامه می دهد: چون پزشک ادعا می کرد هیچ کدام از داروهای موجود به اندازه داروهای تجویز شده فرانسوی موثر نیست، ناچار به پرداخت این هزینه گزاف شدم، اما پس از خرید داروها مشاهده کردم که هیچ کدام از آنها برچسب و تاییدیه های وزارت بهداشت را ندارند و در مراجعه به داروخانه های دیگر متوجه شدم که آنها به صورت قاچاق وارد ایران شده اند. «رسول دیناروند» رئیس سازمان غذا و دارو نیز با تأیید تخلف فروش داروهای قاچاق در برخی از داروخانه ها می گوید: این موضوع قابل انکار نیست اما با داروخانه متخلف به شدت برخورد می شود.

داروهای خارج از بیمه طعمه کاسبکاران پزشکی

«علیرضایی» مسئول فنی یک داروخانه شبانه روزی به «شهروند» می گوید: برخی داروخانه هایی که تازه تأسیس شده اند یا تعداد مراجعانشان کمتر است، معمولا با پزشکان وارد یک توافق می شوند که بیماران خود را به آنها ارجاع دهند. این داروساز ادامه می دهد: البته داروخانه ها بیشتر متخصصان و پزشکانی را به عنوان هدف تجاری نشانه می گیرند که داروهای گرانقیمت و خارج از تعهدات بیمه ای برای بیمارانشان تجویز می کنند زیرا سود داروهای مشمول بیمه برای داروخانه ها بسیار ناچیز است. او همچنین می گوید: به عنوان مثال مکمل های دارویی و غذایی یا قرص های ویتامین و محصولات بهداشتی و آرایشی که مشمول فرانشیز نیستند، بیشترین موارد تخلف پزشکان کاسبکار است، اما تجویز بیش از نیاز دارو عوارض و خطراتی به دنبال دارد که پزشکان معمولا این ریسک را به جان نمی خرند.

علیرضایی درباره شیوه پرداخت پورسانت پزشکان از این محل اظهار می کند: ممکن است پزشکان در ازای ارجاع هر نسخه، مبلغ مشخصی را به صورت ماهانه از داروخانه ها دریافت کنند یا این که کلیه نیازهای دارویی و بهداشتی شان را به صورت رایگان از داروخانه ها تأمین کنند. البته مسئولان وزارت بهداشت نیز با تأیید این تخلف توسط برخی از پزشکان و داروخانه داران می گویند، مواردی از این تخلف از طریق بیمه ها کشف و با پزشک متخلف برخورد شده است. بر این اساس، شرکت های بیمه ای پس از مشاهده نسخ پزشکان و داروهای تجویز شده مواردی را که به تجویز داروهای غیرضروری اقدام کرده یا بیماران را به یک داروخانه خاص ارجاع داده اند، شناسایی و گزار ش کرده اند.

بیماران را به زور بستری می کنند

از ارجاع بیماران جراحی به کلینیک های خاص که بگذریم، بستری های اجباری یکی دیگر از موارد کاسبکاری در دنیای پزشکی است. «فریبا رهبر» یکی از قربانیان این شیوه کاسبکاری پزشکان است. او دراین باره به «شهروند» می گوید: برای جراحی زیبایی پلکم به یک پزشک مراجعه کردم و بنا شد عمل در یک کلینیک خصوصی انجام شود. به محض مراجعه به آن جا یک پکیج در اختیار من قرار گرفت که زمان تسویه حساب متوجه شدم بابت آن پکیج مبلغ ٣٠٠ هزارتومان باید بپردازم. این درحالی است که این پکیج شامل یک دمپایی پلاستیکی، یک کاور بهداشتی تخت و یک روپوش ساده یکبار مصرف بود.

رهبر ادامه می دهد: اما موضوع به این جا ختم نشد و آن کلینیک با ادعای این که نخ بخیه خارجی برای جراحی هایش به کار می برد، مبلغ ٢٥٠ هزارتومان دیگر مطالبه کرد و یک شب قبل از جراحی مرا بستری کرد و یک شب پس از جراحی نیز مرا در آن جا نگه داشتند. بعد که موضوع را با یکی از پزشکان آشنا درمیان گذاشتم، متوجه شدم برای جراحی افتادگی پلک هیچ نیازی به ٣روز بستری نداشتم و این موضوع درواقع ترفندی برای گرفتن هزینه بستری از بیماران است.

این القاب و عناوین خریدنی هستند!

عناوین دهان پرکن و فریبنده یکی دیگر از ترفندهای برخی پزشکان است. رایج ترین این عناوین، عضویت در فلان انجمن جراحان آمریکا و اروپاست. «رستگار» متخصص پوست ومو در این زمینه به «شهروند» می گوید: بسیاری از مردم نمی دانند عضویت در این انجمن ها تنها با پرداخت یک حق عضویت سالانه ممکن است و این موضوع هیچ تضمینی بر برتری دانش و مهارت یک پزشک ندارد. این متخصص تأکید می کند: برخی از پزشکان نیز با برعهده گرفتن بخشی از بار مالی کنگره های پزشکی، تقدیرنامه هایی به عنوان متخصص برگزیده و... نیز دریافت می کنند که این تقدیرنامه ها را قاب گرفته و در مطب خود نصب می کنند. بیماران نیز با مشاهده این عناوین و القاب در تبلیغات پزشکان یا مطب هایشان تصور می کنند حرفه ای ترین گزینه را برای ویزیت شدن انتخاب کرده اند اما آنها نمی دانند که بسیاری از این عناوین و القاب تنها با مبلغی پول به دست آمده است.

روانپریش
12-01-2015, 22:04
واقعا این متن رو خودم خیلی ناراحت شدم
چون چند موردش برای خودم پیش اومده
اما چی باعث شده بعضی پزشکا به روشهای درآمدزایی رو بیارن؟

Argada
15-01-2015, 16:57
یه بار مطب یه پزشک رفتم...شماره 78 تو نوبت بودم... روز بعد خیلی زود رفتم شماره 7 شدم... متوجه شدم که این پزشک متخصص روزانه نزدیک به 100 نفر رو در مطبش ویزت می کنه!!! ویزیت یه متخصص بالای 20 تومنه...ما فرض رو همون 20 تومن می زاریم... روزانه 2 میلیون تومن به عبارتی ماهیانه 60 میلیون تومن درامد فقط از ویزیت کردنشه!
حقوق بیمارستان و درمانگاه و دانشگاه و البته از همهع مهمتر دستمزد و زیر میزی عمل جراحی هم بماند که با اینا بالای 100 میلیون تو ماه درامد داره!

یعنی یه پزشک متخصص در ماه به اندازه شش هقت سال یه کارمند دولت با درامد یک و میلیون تومن در میاره که الان خیلی ها دنبال همین کارمندی هستند! از کارگر بدبخت که دیگه بگذریم ...

باور کنید می ارزه ادم دو سه سال پشت کنکور مثل تراکتور زمین سنگی و بولدوزر معدن اهن درس بخونه ... تا پزشکی قبول بشه... این همه پول ... کلی کلاس و احترام...تخصص بینظیر... همه بهش محتاجند...

... ... ولی خدائیش این انصافه!؟!؟ پول یه پزشک از خون جامعه محروم پر میشه! ...

aminkhan2014
15-01-2015, 18:32
یه بار مطب یه پزشک رفتم...شماره 78 تو نوبت بودم... روز بعد خیلی زود رفتم شماره 7 شدم... متوجه شدم که این پزشک متخصص روزانه نزدیک به 100 نفر رو در مطبش ویزت می کنه!!! ویزیت یه متخصص بالای 20 تومنه...ما فرض رو همون 20 تومن می زاریم... روزانه 2 میلیون تومن به عبارتی ماهیانه 60 میلیون تومن درامد فقط از ویزیت کردنشه!
حقوق بیمارستان و درمانگاه و دانشگاه و البته از همهع مهمتر دستمزد و زیر میزی عمل جراحی هم بماند که با اینا بالای 100 میلیون تو ماه درامد داره!

یعنی یه پزشک متخصص در ماه به اندازه شش هقت سال یه کارمند دولت با درامد یک و میلیون تومن در میاره که الان خیلی ها دنبال همین کارمندی هستند! از کارگر بدبخت که دیگه بگذریم ...

باور کنید می ارزه ادم دو سه سال پشت کنکور مثل تراکتور زمین سنگی و بولدوزر معدن اهن درس بخونه ... تا پزشکی قبول بشه... این همه پول ... کلی کلاس و احترام...تخصص بینظیر... همه بهش محتاجند...

... ... ولی خدائیش این انصافه!؟!؟ پول یه پزشک از خون جامعه محروم پر میشه! ...

پزشكان ايراني اگه ميتونستند بدون دادن ماليات همين سطح درآمد را در اروپا و آرميكا دربيارند،اينجا نميموند،معلومه اونجا عمرا چنين درآمدي بتونند دربيارن،چون هم نظارت قوي وجود داره و هم وجدان بيدارتر از برخي پزشكان ايراني...اين درآمد از خون سگ هم حرامتره..چون گرهي ار خلق بازنميكنه و فقط به مريض به چشم اسكناس نگاه ميشه..
يكي از دويتان بيمار سرطاني داشت كه اينجا بهش گفتند ديگه تموم كردني هست ولي اون نااميد نشد وبيمارشون را برد تركيه و حالا هم حالش بهتر از قبله و داره برميگرده!!!پزشكان ايراني اعده اي شون متاسفانه بي سواد و البته پولپرست هستند!!!

iranch
15-01-2015, 18:39
یک مورد بد دیگه که تخلف هم هست، اینکه چند تا مریض رو با هم می فرستند داخل مطب!!!
البته تقصیر مردم هست و نباید زیر بار برن
من یک سری دیدم 2-3 نفر با هم فرستاد تو مطب. اومدم بیرون و گفتم پول ویزیت رو پس بده ، نمیخوام معاینه بشم. رفتم جای دیگه

iranch
15-01-2015, 18:41
یه بار مطب یه پزشک رفتم...شماره 78 تو نوبت بودم... روز بعد خیلی زود رفتم شماره 7 شدم... متوجه شدم که این پزشک متخصص روزانه نزدیک به 100 نفر رو در مطبش ویزت می کنه!!! ویزیت یه متخصص بالای 20 تومنه...ما فرض رو همون 20 تومن می زاریم... روزانه 2 میلیون تومن به عبارتی ماهیانه 60 میلیون تومن درامد فقط از ویزیت کردنشه!
حقوق بیمارستان و درمانگاه و دانشگاه و البته از همهع مهمتر دستمزد و زیر میزی عمل جراحی هم بماند که با اینا بالای 100 میلیون تو ماه درامد داره!

یعنی یه پزشک متخصص در ماه به اندازه شش هقت سال یه کارمند دولت با درامد یک و میلیون تومن در میاره که الان خیلی ها دنبال همین کارمندی هستند! از کارگر بدبخت که دیگه بگذریم ...

باور کنید می ارزه ادم دو سه سال پشت کنکور مثل تراکتور زمین سنگی و بولدوزر معدن اهن درس بخونه ... تا پزشکی قبول بشه... این همه پول ... کلی کلاس و احترام...تخصص بینظیر... همه بهش محتاجند...

... ... ولی خدائیش این انصافه!؟!؟ پول یه پزشک از خون جامعه محروم پر میشه! ...


متاسفانه وقتی هم پزشک میشن ، اصلا فرق میکنن. میشن آدم های دیگه...
اصلا مریض رو آدم حساب نمیکنن... این خیلی بد هست. به حرف مریض گوش نمیدن..
حساب نمیکنن که 25 هزار تومن پول ویزیت رو هر کسی به راحتی نمیتونه پرداخت کنه... و حالا که اومده حداقل به دردش برسید
درد و مشکلات مالی و جانی و روحی بیمار یک سمت، محل نزاشتن دکتر هم یک طرف..
:n03:

M.R.S.
15-01-2015, 18:54
یه بار مطب یه پزشک رفتم...شماره 78 تو نوبت بودم... روز بعد خیلی زود رفتم شماره 7 شدم... متوجه شدم که این پزشک متخصص روزانه نزدیک به 100 نفر رو در مطبش ویزت می کنه!!! ویزیت یه متخصص بالای 20 تومنه...ما فرض رو همون 20 تومن می زاریم... روزانه 2 میلیون تومن به عبارتی ماهیانه 60 میلیون تومن درامد فقط از ویزیت کردنشه!
حقوق بیمارستان و درمانگاه و دانشگاه و البته از همهع مهمتر دستمزد و زیر میزی عمل جراحی هم بماند که با اینا بالای 100 میلیون تو ماه درامد داره!

یعنی یه پزشک متخصص در ماه به اندازه شش هقت سال یه کارمند دولت با درامد یک و میلیون تومن در میاره که الان خیلی ها دنبال همین کارمندی هستند! از کارگر بدبخت که دیگه بگذریم ...

باور کنید می ارزه ادم دو سه سال پشت کنکور مثل تراکتور زمین سنگی و بولدوزر معدن اهن درس بخونه ... تا پزشکی قبول بشه... این همه پول ... کلی کلاس و احترام...تخصص بینظیر... همه بهش محتاجند...

... ... ولی خدائیش این انصافه!؟!؟ پول یه پزشک از خون جامعه محروم پر میشه! ...


پزشكان ايراني اگه ميتونستند بدون دادن ماليات همين سطح درآمد را در اروپا و آرميكا دربيارند،اينجا نميموند،معلومه اونجا عمرا چنين درآمدي بتونند دربيارن،چون هم نظارت قوي وجود داره و هم وجدان بيدارتر از برخي پزشكان ايراني...اين درآمد از خون سگ هم حرامتره..چون گرهي ار خلق بازنميكنه و فقط به مريض به چشم اسكناس نگاه ميشه..

1- تعرفه که پزشکها میگیرن همه تعریف شده هست و از طرف وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی تعیین شده
2-شماره تلفن 1690 توسط وزارت بهداشت ایجاد شده و اگر پزشکی خلاف تعرفه پول بگیره میشه ازش شکایت کرد
3-حساب بکنید 7 سال درس خوندن.....که دو سال در دوره اینترنی باید جون بکنی و از صبح تا شب بیدار باشی و ...... و اگر بدونین جون چند نفر رو همین اینتر های 23-24 ساله نحات دادن.....بعد همین ها میرن با حقوق 3-4 میلیونی با مدرک دکترا تو روستا خدمت میکنن....وقتی هم طرحشون تموم بشه ویزیتشون 8 تومن هست فکر میکنید زیاد هست
4-خدارو شکر همه مردم با ارایه بیماره سلامت میتونن رایگان بیمه بشن.....و خیلی از پول ویزیت رو بیمه میده
هیچ اصراری هم نیست که به مطب خصوصی مراجعه کنن و بخوان تعرفه خصوصی ( که از طرف دولت تعیین شده) پرداخت کنن........درمانگاه های دولتی در تمام شهرستان ها وجود دارند و هر شهر حداقا 5 تخصص ضروری (اطفال-زنان-داخلی-بیهوشی0جراحی) رو در بیمارستانش داره.....و تمام این ها در کلینیک هم میشینن
میدونین تعرفه کلینیک دولتی چقدر هست؟ویزیت متخصص میشه سه چهار تومان
5-بستگی به جمعیت شهر و نیاز شهر طبق استانداردهای وزارت بهداشت تخصص و فوق تخصص های دیگر هم در اون شهر ها فرستاده میشه و هر پزشک متخصص یا فوق تخصص موظف هست مدتی رو در مراکز دولتی کار کنه ....پس همیشه متخصصین و فوق تخصص در شهرستان ها در کلینیک دولتی و با ویزیت ناچیز در دسترس هستند
6- تمام روستا ها با توجه به جمعیتشون پزشک دارن که مراجعه و ویزیت این پزشکان مجانی هست و اگر پزشک صلاح بدونه بیمار رو برای بررسی و درمان تخصصی به متخصص مربوطه و مراکز دولتی ارجاع میده و با این ارجاع ویزیت بسیار ناچیز میشه
7-پس اگه اون روستایی خودش میره و حاضر میشه تعرفه خصوصی رو به فوق تخصص پرداخت کنه گناه پزشکا چیه؟
8-بیمار یه مبلغ ناچیز رو پرداخت میکنه......میدونید مابقی کارانه پزشک چقدر با تاخیر وبهش میرسه؟
9-میدونید ویزیت آزاد پزشکان در مراکز خصوصی آمریکا چقدر هست؟ 200 300 دلار برای یک ویزیت میگیرن.... در حالی که درمان و تشخیص و علم و دانش همین هست که با 20 تومن در ایران ارایه میشه
10- وقتی کسی حاضر نمیشه مراکز دولتی بره یا برای یک اسهال استفراغ ساده که اون پزشک روستا به خوبی میتونه درمانش بکنه به مطب خصوصی متخصص مراجع میکنه گناه پزشک چیه؟مریض رو نبینه یا ویزیت ازش نگیره؟
11-اگر دوره اینترنی یا رزیدنتی که پزشکا میگذرونن میدیدین نمیگفتین چرا درآمد پزشک باید چندین برابر کارمند باشه
12- تازه با طرح تحول سلامت و گسترش کلینیک های دولتی خیلی از درآمد پزشک از طرف دولت و بیمه تامین میشه نه از " خون جامعه محروم"
13- عدم مراجعه مردم به پزشکان روستا یا کلینیک های دولتی و تمایل مراجعه اونها به مطب خصوصی گناه پزشک هست؟
14-

M.R.S.
15-01-2015, 19:06
یک مورد بد دیگه که تخلف هم هست، اینکه چند تا مریض رو با هم می فرستند داخل مطب!!!
البته تقصیر مردم هست و نباید زیر بار برن
من یک سری دیدم 2-3 نفر با هم فرستاد تو مطب. اومدم بیرون و گفتم پول ویزیت رو پس بده ، نمیخوام معاینه بشم. رفتم جای دیگه

مطب های شلوغ به خاطر مراجعه عده زیادی از مریض ها به یک پزشک هست.......اون پزشک میتونه بگه من مثلا بیشتر از 50 نفر نمیبینم....ندیدید چطور اعترض میکنن التماس میکنن که یه مریض دیگه دیده بشه
چرا مردم حاضر نمیشن به کلینیک دولتی مراجعه کنن؟.....پزشکی هم که در مرکز دولتی میشینه پزشک هست با همون علو و دانش و توانایی


متاسفانه وقتی هم پزشک میشن ، اصلا فرق میکنن. میشن آدم های دیگه...
اصلا مریض رو آدم حساب نمیکنن... این خیلی بد هست. به حرف مریض گوش نمیدن..
حساب نمیکنن که 25 هزار تومن پول ویزیت رو هر کسی به راحتی نمیتونه پرداخت کنه... و حالا که اومده حداقل به دردش برسید
درد و مشکلات مالی و جانی و روحی بیمار یک سمت، محل نزاشتن دکتر هم یک طرف..
:n03:

میشه در صورتی که رفتار یک پزشک مورد تایید نباشه به شخص دیگه مراجعه کرد
در ضمن همه که به فوت و فن پزشکی آگاه نستند.....شاید پزشک از لابلای حرف های بیمار چیزی دریافت میکنه.....شاید با قطع کردن حرف مریض و با پرسیدن سوال های دیگه میخواد نکته های لازم رو برای تشخیص و درمان پیدا کنه
در ضمن الان در مراکز دولتی بعضی از تخصص ها که ارتقای ویزیت پیدا کردند- البته پولی که مریض میده زیاد نشده پولی که بیمه میده زیاد تر شده - موظف هستد که زمان بیشتر ویزیت برای مریض اختصاص بدهند
اگر اینها رعایت نشه همیشه راه شکایت به واجد شکایت های مرکز درمانی و وزارت بهداشت و نظام پزشکی باز هست

M.R.S.
15-01-2015, 19:25
تعرفه ویزیت درمانی دولتی
ویزیت پزشکان، دندانپزشکان عمومی و PHD پروانه دار 80000 ریال، ویزیت پزشکان، دندانپزشکان متخصص و MD-PHD 100000 ریال، ویزیت پزشکان فوق تخصص، فلوشیپ و روانپزشکان 120000 ریال، ویزیت پزشکان فوق تخصص روانپزشک 144000 ریال، کارشناس ارشد پروانه دار 68000 ریال و کارشناس پروانه دار 56000 ریال است.

ویزیت متخصص برای استادیار شامل؛ سهم سازمان ۹۵ هزار ریال، سهم بیمه شده ۳۰ هزار ریال در مجموع ۱۲۵ هزار ریال، ویزیت متخصص برای دانشیار شامل؛ سهم سازمان ۱۰۲ هزار ریال، سهم بیمه شده ۳۰ هزار ریال در مجموع ۱۳۲ هزار ریال، ویزیت متخصص برای استاد شامل سهم سازمان ۱۱۲ هزار ریال، سهم بیمه شده ۳۰ هزار ریال در مجموع ۱۴۲ هزار ریال خواهد بود.

ویزیت فوق تخصص، فلوشیپ و متخصص روانپزشکی برای استادیار شامل سهم سازمان ۱۱۳ هزار ریال، سهم بیمه شده ۳۶ هزار ریال در مجموع ۱۴۹ هزار ریال، ویزیت فوق تخصص، فلوشیپ و متخصص روانپزشکی برای دانشیار شامل؛ سهم سازمان ۱۲۲ هزار ریال، سهم بیمه شده ۳۶ هزار ریال در مجموع ۱۵۸ هزار ریال و ویزیت فوق تخصص، فلوشیپ و متخصص روانپزشکی برای استاد شامل؛ سهم سازمان ۱۳۴هزار ریال، سهم بیمه شده ۳۶ هزار ریال در مجموع ۱۷۰ هزار ریال تعیین شد.

فوق تخصص روانپزشکی نیز برای استادیار شامل سهم سازمان ۱۳۶ هزار ریال، سهم بیمه شده ۴۳ هزار ریال در مجموع ۱۷۹ هزار ریال، ویزیت فوق تخصص روانپزشکی برای دانشیار شامل سهم سازمان ۱۴۶ هزار ریال، سهم بیمه شده ۴۳ هزار ریال در مجموع ۱۸۹ هزار ریال و ویزیت فوق تخصص روانپزشکی برای استاد شامل سهم سازمان ۱۶۱ هزار ریال، سهم بیمه شده ۴۳ هزار ریال در مجموع ۲۰۴ هزار ریال تعیین شده است.

منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

supermax15
15-01-2015, 19:41
نصف پول مردم داره تو جیب این دکتر های انسان نما میره

M.R.S.
15-01-2015, 19:49
نصف پول مردم داره تو جیب این دکتر های انسان نما میره

دوست عزیز.....تعرفه های بالا رو دیدید
۸ تومن....۱۰ تومن....۱۲ تومن
تازه فقط ۳۰درصد رو مریض میده و بقیه با بیمه هست
همه ایرانی ها هم بیمه هستند
تمام روستایی ها هم در مرکز بهداشت روستا مجانی ویزیت میشن
مریض های بستری فقط ۱۰ درصد هزینه رو پرداخت میکنن و روستاییان فقط ۵ درصد
پس این پزشکا چطوری خون مردم رو با ۳-۴ تومن تو شیشه میکنن؟
اعمال و خدمات زیبایی هم که گران هست چون خدمات درمانی نیست و فقط شامل بیمه نیست
تازه همون هم تعرفه مشخص داره
از‌وقتی هم تلفن ۱۶۹۰ راهاندازی شده بهانه ای برای زیادگرفتن ویزیت نیست

aminkhan2014
15-01-2015, 20:14
1- تعرفه که پزشکها میگیرن همه تعریف شده هست و از طرف وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی تعیین شده
2-شماره تلفن 1690 توسط وزارت بهداشت ایجاد شده و اگر پزشکی خلاف تعرفه پول بگیره میشه ازش شکایت کرد
3-حساب بکنید 7 سال درس خوندن.....که دو سال در دوره اینترنی باید جون بکنی و از صبح تا شب بیدار باشی و ...... و اگر بدونین جون چند نفر رو همین اینتر های 23-24 ساله نحات دادن.....بعد همین ها میرن با حقوق 3-4 میلیونی با مدرک دکترا تو روستا خدمت میکنن....وقتی هم طرحشون تموم بشه ویزیتشون 8 تومن هست فکر میکنید زیاد هست
4-خدارو شکر همه مردم با ارایه بیماره سلامت میتونن رایگان بیمه بشن.....و خیلی از پول ویزیت رو بیمه میده
هیچ اصراری هم نیست که به مطب خصوصی مراجعه کنن و بخوان تعرفه خصوصی ( که از طرف دولت تعیین شده) پرداخت کنن........درمانگاه های دولتی در تمام شهرستان ها وجود دارند و هر شهر حداقا 5 تخصص ضروری (اطفال-زنان-داخلی-بیهوشی0جراحی) رو در بیمارستانش داره.....و تمام این ها در کلینیک هم میشینن
میدونین تعرفه کلینیک دولتی چقدر هست؟ویزیت متخصص میشه سه چهار تومان
5-بستگی به جمعیت شهر و نیاز شهر طبق استانداردهای وزارت بهداشت تخصص و فوق تخصص های دیگر هم در اون شهر ها فرستاده میشه و هر پزشک متخصص یا فوق تخصص موظف هست مدتی رو در مراکز دولتی کار کنه ....پس همیشه متخصصین و فوق تخصص در شهرستان ها در کلینیک دولتی و با ویزیت ناچیز در دسترس هستند
6- تمام روستا ها با توجه به جمعیتشون پزشک دارن که مراجعه و ویزیت این پزشکان مجانی هست و اگر پزشک صلاح بدونه بیمار رو برای بررسی و درمان تخصصی به متخصص مربوطه و مراکز دولتی ارجاع میده و با این ارجاع ویزیت بسیار ناچیز میشه
7-پس اگه اون روستایی خودش میره و حاضر میشه تعرفه خصوصی رو به فوق تخصص پرداخت کنه گناه پزشکا چیه؟
8-بیمار یه مبلغ ناچیز رو پرداخت میکنه......میدونید مابقی کارانه پزشک چقدر با تاخیر وبهش میرسه؟
9-میدونید ویزیت آزاد پزشکان در مراکز خصوصی آمریکا چقدر هست؟ 200 300 دلار برای یک ویزیت میگیرن.... در حالی که درمان و تشخیص و علم و دانش همین هست که با 20 تومن در ایران ارایه میشه
10- وقتی کسی حاضر نمیشه مراکز دولتی بره یا برای یک اسهال استفراغ ساده که اون پزشک روستا به خوبی میتونه درمانش بکنه به مطب خصوصی متخصص مراجع میکنه گناه پزشک چیه؟مریض رو نبینه یا ویزیت ازش نگیره؟
11-اگر دوره اینترنی یا رزیدنتی که پزشکا میگذرونن میدیدین نمیگفتین چرا درآمد پزشک باید چندین برابر کارمند باشه
12- تازه با طرح تحول سلامت و گسترش کلینیک های دولتی خیلی از درآمد پزشک از طرف دولت و بیمه تامین میشه نه از " خون جامعه محروم"
13- عدم مراجعه مردم به پزشکان روستا یا کلینیک های دولتی و تمایل مراجعه اونها به مطب خصوصی گناه پزشک هست؟
14-
شما نحوه برخورد پزشك آمريكايي را با ايراني مقايسه كنيد!!!مسئوليت پذيري اش چي؟؟؟اگه اينطوره چرا بيشتر مهندساي ايراني نسبت به پزشكان تمايل به مهاجرت دارند؟؟؟معلومه پول بادآورده و مفت اينجا بيشتر براشون ريخته
درضمن ميزان مالياتي كه پزشك ايراني پرداخت ميكنه با امريكايي مقايسه كنيد..اگه بحث عدالته،ميزان درآمد پزشك بايد4-5 برابر يك كارمند باشه(نهايتا با اغماض10-20 برابر) نه اينكه 100-200 برابر!!!!معلومه هيچ بقالي نميگه ماست من ترشه وشما هم حامي هم صنفي ها تون هستين و چشمتون را روي حقايق ميبندين
آيا همين پزشكان محترم سطح خدماتي را كه در بيمارستان خصوصي به مردم ميدهند در دولتي يكي هست؟؟؟؟از اينكه سطح شعور مردم در گرفتن حقشون پايينه شكي نيست ولي پزشك جماعت هم داره از اين وضع به زيبايي هرچه تمام سوءاستفاده ميكنه

M.R.S.
15-01-2015, 20:30
شما نحوه برخورد پزشك آمريكايي را با ايراني مقايسه كنيد!!!مسئوليت پذيري اش چي؟؟؟اگه اينطوره چرا بيشتر مهندساي ايراني نسبت به پزشكان تمايل به مهاجرت دارند؟؟؟معلومه پول بادآورده و مفت اينجا بيشتر براشون ريخته
درضمن ميزان مالياتي كه پزشك ايراني پرداخت ميكنه با امريكايي مقايسه كنيد..اگه بحث عدالته،ميزان درآمد پزشك بايد4-5 برابر يك كارمند باشه(نهايتا با اغماض10-20 برابر) نه اينكه 100-200 برابر!!!!معلومه هيچ بقالي نميگه ماست من ترشه وشما هم حامي هم صنفي ها تون هستين و چشمتون را روي حقايق ميبندين
آيا همين پزشكان محترم سطح خدماتي را كه در بيمارستان خصوصي به مردم ميدهند در دولتي يكي هست؟؟؟؟از اينكه سطح شعور مردم در گرفتن حقشون پايينه شكي نيست ولي پزشك جماعت هم داره از اين وضع به زيبايي هرچه تمام سوءاستفاده ميكنه

خدمتی که خود پزشک ارایه میده یکی هست....درمان مریض......تشخیص بیماری.....
خدماتی مانند آندوسکوپی.....اکو.....همه یک نتیجه رو چه در آمریکا چه در ایران برای پزشک داره
شما جراحی هایی که پزشکان ایرانی انجام میدن رو ندیدید.....ندیدید چطور اعمال مشکل رو به بهترین نحو انجام میدن
تنها فرقی که ارایه خدمات پزشکی ایران و آمریکا داره امکانات و ابزارات پیشرفته تر اونها هست و این ارتباطی با پزشک و دانش و علم اون نداره
درست هست مالیات پزشکان اونجا بیشتر هست اما میزان درآمدشون فوق العاده بیشتر هست

درآمد بیشتر پزشک نسبت به سایر اقشار جامه حق پزشک هست......مگر همه میتونن پزشکی بخونن......غیر از قبولی در دانشگاه....همه میتونن این همه مطلب رو فرا بگیرن و این همه کار عملی....کشیک دادن.....خستگی....فشار ...... استرس رو تحمل کنن؟ پزشکها از اقشار نخبه جامعه هستند
در ضمن همین پزشکان که با بدبختی مدرک گرفتند درآمدی کمتر نسبت به مشاغلی مثل دلالان دارند که بدون تحصیل و با یک تلفن درآمد فوق العاده دارن

بله.....خدمات درمانی و تشخیصی و ویزیت پزشک همه در مراکز خصوصی و دولتی یکی و استاندارد هست و من خودم به چشم این رو دیدم
یعنی فکر میکنید یه پزشک جان انسانی رو به خطر میندازه و درمان رو به درستی انجام نمیده تا مریض مرکز خصوصی ویزیت بشه؟برای این گفته مدرکی دارید؟
تنها تفاوت مرکز خصوصی و درمان در امکانات رفاهی هست
همین تفکر نادرست که در مراکز دولتی خدمات به خوبی ازایه نمیشه باعث میشه مردم به مراکز خصوصی مراجعه کنن
در حالی که مراکز دولتی به غیر از پزشکان کادر درمانی خیلی مجرب تری هم نسبت به مراکز خصوصی دارند
خیلی از مراکز دولتی برای بیماری های حاد و خطرناک خیلی بهتر از مراکز درمانی هستند

خیلی جالب هست که بعد از اجرای طرح تحول و بهبود خیلی زیاد وضعیت درمانی کشور که خدمات درمانی رو بسیار برای مردم ارزان کرده و راه های شکایت و پیگیری زیادی برای مردم قرار گرفته باز هم این گونه صحبت ها میشه اما هیچکس جرات نمیکنه به سوی شکایت بره......چرا چون خوب میدونین پزشکان بیشتر از حدی که در تعرفه تعیین شده از بیمار پول نمیگیرند
عدم اعتمام و مراجعه بیمار به مراکز دولتی گناه پزشک نیست

iranch
15-01-2015, 20:32
مطب های شلوغ به خاطر مراجعه عده زیادی از مریض ها به یک پزشک هست.......اون پزشک میتونه بگه من مثلا بیشتر از 50 نفر نمیبینم....ندیدید چطور اعترض میکنن التماس میکنن که یه مریض دیگه دیده بشه
چرا مردم حاضر نمیشن به کلینیک دولتی مراجعه کنن؟.....پزشکی هم که در مرکز دولتی میشینه پزشک هست با همون علو و دانش و توانایی



میشه در صورتی که رفتار یک پزشک مورد تایید نباشه به شخص دیگه مراجعه کرد
در ضمن همه که به فوت و فن پزشکی آگاه نستند.....شاید پزشک از لابلای حرف های بیمار چیزی دریافت میکنه.....شاید با قطع کردن حرف مریض و با پرسیدن سوال های دیگه میخواد نکته های لازم رو برای تشخیص و درمان پیدا کنه
در ضمن الان در مراکز دولتی بعضی از تخصص ها که ارتقای ویزیت پیدا کردند- البته پولی که مریض میده زیاد نشده پولی که بیمه میده زیاد تر شده - موظف هستد که زمان بیشتر ویزیت برای مریض اختصاص بدهند
اگر اینها رعایت نشه همیشه راه شکایت به واجد شکایت های مرکز درمانی و وزارت بهداشت و نظام پزشکی باز هست

برای اینکه بحث حاشیه نرود من از کاربران خواهش میکنم توهین نشه و مقداری آرام تر صحبت کنند. تا بحث به نتیجه برسه. (میدونم دل مردم پر هست)

شما پزشک منطقی هستید (این طوری که در چند هفته ای که در سایت هستید متوجه شدم)
اما در پاسخ به این پست و پست قبلی به نظرم کمی بیشتر تامل کنید.

باوربفرمائید چند تا مریض داخل مطب فرستادن و برخورد بد پزشک با بیمار هیچ توجیه ی ندارد و کاملا تخلف است.
شما میگید وزارت بهداشت قیمت ها رو مصوب کرده . اگر دقت کنید زده حداقل میزان معاینه چند دقیقه بایدبشه و به تفکیک تخصص ها

شما میفرمائید مردم بروند بیمارستان دولتی و پول کمتر بدهند. این پاسخ شما در مقابل این پرسش من است

چرا مردم حاضر نمیشن به کلینیک دولتی مراجعه کنن؟.....پزشکی هم که در مرکز دولتی میشینه پزشک هست با همون علو و دانش و توانایی

اما چه ربطی داره؟ من پول ویزیت رو دادم . اصلا من پول ندهم و درمان رایگان باشه. چه ربطی به اخلاق بد پزشک و حوصله نداشتن اون داره؟

باز هم میگم اصلا من توقع نداشتم این طور غیرمنطقی پاسخ داده باشه. یعنی توجیه بود پاسخ هاتون همه


مطب های شلوغ به خاطر مراجعه عده زیادی از مریض ها به یک پزشک هست.......اون پزشک میتونه بگه من مثلا بیشتر از 50 نفر نمیبینم....ندیدید چطور اعترض میکنن التماس میکنن که یه مریض دیگه دیده بشه
الان در سطح شهر یک سری متخصص ها هستند که مشتری آنچنانی ندارند. و برخی نوبت های آنچنان و شلوغ هستند. که تقصیر مردم هست. و گرنه پزشکان متخصص همه یک سطح دانش دارند.
یکی دانشگاه اهواز مدرک گرفته یکی تهران یکی شیراز و یکی اصفهان.. چندان تفاوت نمیکند.مشکل اگاهی مردم هست که تعصب روی پزشک خاصی دارند. و گرنه چرا باید بمونن تو نوبت و التماس کنند؟ که پزشک باهاشون بد برخورد کنه؟

من خودم 2 سال پیش رفتم یکی از متخصص ها،سرش هم شلوغ بود.بهش میگم مشکل من این هست و دارو فقط برای این بده . گیر داده بود من باید جوش های صورتت هم درمان کنم. گفتم اقا من حساسیت دارم . جوش های صورتم رو کار نداشته باش. زد رو دفترچه گفت اگر میخواهی هیچ دارویی برات ننویسم! منم هیچی نگفتم و نوشت و رفتم پزشک دیگر.
اما اگر اون موقع پول نداشتم برم پزشک دیگر چی؟
شاید من پو.ل ندارم جوش های صورتم درمان کنم. زورکی که نمیشه!!

iranch
15-01-2015, 20:33
عدم اعتمام و مراجعه بیمار به مراکز دولتی گناه پزشک نیست

بحث دولتی و غیردولتی نیست اصلا. طرف هزینه داده یا نداده. میخواد وقتی رفت درست و حسابی معاینه بشه و مشکلش رو بگه.
تازه همه که نمیتونن برن دولتی. این قدر هم خدمات سطح ش بالا نیست. مردم پیر هستند و نمیتونن تو نوبت وایسن. سرکار هستند. مجبرند برن خصوصی

iranch
15-01-2015, 20:35
مصلا متخصص های پوست ببنید چقدر بوتاکس و لیزر و .. میکنن./
بوتاکس و موارد زیبایی باید پزشک تا می تونه بیمار رو منصرف کنه. چون مثل کلیه و کبد و مغز نیست که خطر افرین باشه
عمل های زیبایی این قدر ضرروت نداره. درصورتی که میبینم پزشک میگه هیچ مشکل و عارضه ای نداره. بیا بوتاکس!

تازه این صحبت های تاپیک و پست اول رو که من و مردم نزدیم. از همکاران خودتون و پزشکان بیرون اومده. پس واقعیتی هست و پزشکان باید رعایت کنند.

iranch
15-01-2015, 20:39
اینکه پزشک میگه برو این دارو ها رو از فلان داروخانه بخر و بیا، تا برات توضیح بدم نحوه مصرف رو یعنی چی؟ :n03:

M.R.S.
15-01-2015, 21:08
باوربفرمائید چند تا مریض داخل مطب فرستادن و برخورد بد پزشک با بیمار هیچ توجیه ی ندارد و کاملا تخلف است.

من خودم این رو قبول دارم و کاملا با این رفتار مخالفم چون نه تنها بیمار نمیتونه کامل به پزشک توضیح بده بلکه پزشک هم نمیتونه کامل بیمار رو ویزیت و معاینه کنه


چرا مردم حاضر نمیشن به کلینیک دولتی مراجعه کنن؟.....پزشکی هم که در مرکز دولتی میشینه پزشک هست با همون علو و دانش و توانایی
اما چه ربطی داره؟ من پول ویزیت رو دادم . اصلا من پول ندهم و درمان رایگان باشه. چه ربطی به اخلاق بد پزشک و حوصله نداشتن اون داره؟

بله اما بی حوصگی و رفتار ناصحیح پزشک با بیمار ناشی از شلوغی بیش از حد مطب هست
اما در مراکز دولتی که قانون ارتقای ویزیت اجرا میشه پزشک در هر ساعت تعداد خاصی نوبیت داره پس میتونه با حوصله و دقت بیمار رو ویزیت کنه

اما مردم تعصب عجیبی به ویزیت در مطب دارند و همین باعث شلوغی مطب ها شده
البته همچین رفتارهایی خطا هست و راه شکایت باز هست
اما تعصب مردم بیشتر ناشی از فقر فرهنگی هست.....مخصوصا در روستا ها که بیمار به پزشک روستا مراجعه نمیکنه و حاضر میشه ویزیت آزاد متخصص و فوق تخصص بده
در حالی که همون پزشک روستا ممکنه بتونه بیمار رو درمان کنه و یا اگر تشخیص بده بیمار رو ارجاع بده


من خودم 2 سال پیش رفتم یکی از متخصص ها،سرش هم شلوغ بود.بهش میگم مشکل من این هست و دارو فقط برای این بده . گیر داده بود من باید جوش های صورتت هم درمان کنم. گفتم اقا من حساسیت دارم . جوش های صورتم رو کار نداشته باش. زد رو دفترچه گفت اگر میخواهی هیچ دارویی برات ننویسم! منم هیچی نگفتم و نوشت و رفتم پزشک دیگر.
اما اگر اون موقع پول نداشتم برم پزشک دیگر چی؟

اینکه پزشک میگه برو این دارو ها رو از فلان داروخانه بخر و بیا، تا برات توضیح بدم نحوه مصرف رو یعنی چی؟
این رفتار ها خطا هست و قابل بازخواست....البته بعد از اجرای طرح تحول راه بای شکایت بسیار هموار هست
پس بهترین کار شکایت از فرد متخلف هست و نه خراب کردن وجهه کل جامعه پزشکی


تازه همه که نمیتونن برن دولتی. این قدر هم خدمات سطح ش بالا نیست. مردم پیر هستند و نمیتونن تو نوبت وایسن. سرکار هستند. مجبرند برن خصوصی

به هرحال خدمات خصوصی هزینه خصوصی داره......
در ضمن شما خودتون گفتید مطب شلوغ هست.....پس چطور کسی حاضر میشه تو صف چتد ساعته ویزیت خصوصی بایسته اما تو صف چند ساعته دولتی نایسته؟
اما واقعا مراکز دولتی به همان کیفیت مراکز خصوصی در ارتباط با درمان و تشخیص هستند فقط امکانات رفاهی چندان مناسب نیست

چیزی که من رو ناراحت کرد این حرف هست که پزشکان بیمار رو به چشم پول میبینن و اینکه درمان بیمار به درستی انجام نمیشه تا به مراکز خصوصی برای درمان صحیح مراجعه بشه
که این حرف بی اساس هست و تهمت محسوب میشه
پزشکان با درآمدی بسیار کمتر از پزشکان کشور های غربی همان خدمات رو در بحث درمان وتشخیص ارایه میدند....پزشکان ایرانی از بهترین و مجرب ترین در دنیا هستند و ایران استادان بزگی در این زمینه داره
همین پزشکان با این مشکلات چرخ بهداشت و درمان کشور رو که مشکلات عظیمی داره میچرخانند
مشکلات بهداشت درمانی بیشتر به امکانات و زیر ساخت ها بر میگرده نه پزشک و کادر درمان

M.R.S.
15-01-2015, 21:11
مصلا متخصص های پوست ببنید چقدر بوتاکس و لیزر و .. میکنن./
بوتاکس و موارد زیبایی باید پزشک تا می تونه بیمار رو منصرف کنه. چون مثل کلیه و کبد و مغز نیست که خطر افرین باشه
عمل های زیبایی این قدر ضرروت نداره. درصورتی که میبینم پزشک میگه هیچ مشکل و عارضه ای نداره. بیا بوتاکس!


در مورد اعمال زیبایی بحث زیاد هست....اما این اقدامات درمانی نیست و به درستی شامل بیمه نمیشه پس باید هم گران باشه چون جنبه تجاری داره...در تمام دنیا این طور هست
در ضمن همواره رویه این بوده که بیمار برای درمان و حل مشکل به پزشک مراجعه میکنه
هیچ کس مجبور به انجم کاری نیست
حتی بیمارانمتاسفانه از اقدامات و اعمالی که برای تشخیص و درمان لازم و حیاتی هست تفره میرن

aminkhan2014
15-01-2015, 21:44
اگر پزشکان بیمار را به چشم پول نمیبینند،حتما فقط به عشق خدمت به خلق و همنوع میرن دنبال پزشکی؟؟؟؟و مطب خصوصی؟؟؟اصلا جنبه مادی مطرح نیست؟؟؟؟
آیا نظارتی که در اروپا و امریکا بر عملکرد پزشکان میشه در ایران با این همه بی نظمی و خطای انسانی صورت میگیره؟؟پیشنهاد میکنم یک سر به پزشکان نظام وظیفه بزنید که چطور بدون معاینه حتی سرپایی،یک عده جوون را بدبخت میکنند!!!!این همون هم صنفهای در ظاهر پاک و بی ریای شما هست!!!فقط پول مربوط به مهر را میگیرن و امضا و مرخص!!!!بله حتما مشکل از مریضه که باید خودش بگه و دکتر نباید وجدان انسانی اش به فکر اون جوان باشه.این هم حتما بخاطرمشکلات زیر ساخت و تجهیزاته...حس میکنم شما جناب وزیر یا از نزدیکانشون هستی چون خیلی از طرح تحول و خصوصا پزشکان تعریف میکنید

M.R.S.
15-01-2015, 21:57
اگر پزشکان بیمار را به چشم پول نمیبینند،حتما فقط به عشق خدمت به خلق و همنوع میرن دنبال پزشکی؟؟؟؟و مطب خصوصی؟؟؟اصلا جنبه مادی مطرح نیست؟؟؟؟

پزشکی استعداد و توانایی هایی میخواد که هر کس نمیتونه به سمتش بره ( مثل خیلی از حرفه های دیگه ) و مصلما چون حرفه شخص هست منبع در آمد اون هم هست
و شما اگر کتاب های مربوط به اخلاق پزشکی را مطالعه بفرمایید راجع به این مسئله زیاد نوشته شده

آیا نظارتی که در اروپا و امریکا بر عملکرد پزشکان میشه در ایران با این همه بی نظمی و خطای انسانی صورت میگیره
بله نظارت صورت میگیره.....راه برای پیگیری وشکایت هست....تمام مراکز درمانی واحد رسیدگی به شکایات دارند....شما بگید کجای آمریکا یا اروپا شماره تلفن چهار رقمی برای رسیدگی به تخلفات تعرفه ای هست؟


پیشنهاد میکنم یک سر به پزشکان نظام وظیفه بزنید که چطور بدون معاینه حتی سرپایی،یک عده جوون را بدبخت میکنند
من سر و کارم به این امر نیافتاده اما اون پزشکان قانون و مقررات معافی و کمیسیون پزشکی رو میدونن به یقین به کارشون مسلط هستند.....و من بسیاری رو دیده ام که معافیت پزشکی دارند.......اما آیا شما به کار و قوانین اونها و حرفه پزشکی مسلط هستید که چنین فرمایشی میکنید؟


حس میکنم شما جناب وزیر یا از نزدیکانشون هستی چون خیلی از طرح تحول و خصوصا پزشکان تعریف میکنید
من هم قبل از این طرح و هم بعد از اون کار کرده ام و تاثیر مثبتی که در امر درمان و کاهش هزینه های درمانی بیمار داشته رو به چشم دیده ام

اگر پزشک فقط به فکر پول هست و به جز کسب درآمد به فکر چیز دیگری نیست.....پس چطور اینهمه مراجعه کننده دارند؟
چطور اینهمه بیمار درمان میشوند؟معاینه و نسخه نوشتن و تجویز دارو بیفایده هست و یک کلک بزگ بزرگ برای سرکیسه کردن ملت هست؟بیماری و درمان اون توهم هست؟

Argada
15-01-2015, 21:57
1- تعرفه که پزشکها میگیرن همه تعریف شده هست و از طرف وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی تعیین شده
2-شماره تلفن 1690 توسط وزارت بهداشت ایجاد شده و اگر پزشکی خلاف تعرفه پول بگیره میشه ازش شکایت کرد
3-حساب بکنید 7 سال درس خوندن.....که دو سال در دوره اینترنی باید جون بکنی و از صبح تا شب بیدار باشی و ...... و اگر بدونین جون چند نفر رو همین اینتر های 23-24 ساله نحات دادن.....بعد همین ها میرن با حقوق 3-4 میلیونی با مدرک دکترا تو روستا خدمت میکنن....وقتی هم طرحشون تموم بشه ویزیتشون 8 تومن هست فکر میکنید زیاد هست
4-خدارو شکر همه مردم با ارایه بیماره سلامت میتونن رایگان بیمه بشن.....و خیلی از پول ویزیت رو بیمه میده
هیچ اصراری هم نیست که به مطب خصوصی مراجعه کنن و بخوان تعرفه خصوصی ( که از طرف دولت تعیین شده) پرداخت کنن........درمانگاه های دولتی در تمام شهرستان ها وجود دارند و هر شهر حداقا 5 تخصص ضروری (اطفال-زنان-داخلی-بیهوشی0جراحی) رو در بیمارستانش داره.....و تمام این ها در کلینیک هم میشینن
میدونین تعرفه کلینیک دولتی چقدر هست؟ویزیت متخصص میشه سه چهار تومان
5-بستگی به جمعیت شهر و نیاز شهر طبق استانداردهای وزارت بهداشت تخصص و فوق تخصص های دیگر هم در اون شهر ها فرستاده میشه و هر پزشک متخصص یا فوق تخصص موظف هست مدتی رو در مراکز دولتی کار کنه ....پس همیشه متخصصین و فوق تخصص در شهرستان ها در کلینیک دولتی و با ویزیت ناچیز در دسترس هستند
6- تمام روستا ها با توجه به جمعیتشون پزشک دارن که مراجعه و ویزیت این پزشکان مجانی هست و اگر پزشک صلاح بدونه بیمار رو برای بررسی و درمان تخصصی به متخصص مربوطه و مراکز دولتی ارجاع میده و با این ارجاع ویزیت بسیار ناچیز میشه
7-پس اگه اون روستایی خودش میره و حاضر میشه تعرفه خصوصی رو به فوق تخصص پرداخت کنه گناه پزشکا چیه؟
8-بیمار یه مبلغ ناچیز رو پرداخت میکنه......میدونید مابقی کارانه پزشک چقدر با تاخیر وبهش میرسه؟
9-میدونید ویزیت آزاد پزشکان در مراکز خصوصی آمریکا چقدر هست؟ 200 300 دلار برای یک ویزیت میگیرن.... در حالی که درمان و تشخیص و علم و دانش همین هست که با 20 تومن در ایران ارایه میشه
10- وقتی کسی حاضر نمیشه مراکز دولتی بره یا برای یک اسهال استفراغ ساده که اون پزشک روستا به خوبی میتونه درمانش بکنه به مطب خصوصی متخصص مراجع میکنه گناه پزشک چیه؟مریض رو نبینه یا ویزیت ازش نگیره؟
11-اگر دوره اینترنی یا رزیدنتی که پزشکا میگذرونن میدیدین نمیگفتین چرا درآمد پزشک باید چندین برابر کارمند باشه
12- تازه با طرح تحول سلامت و گسترش کلینیک های دولتی خیلی از درآمد پزشک از طرف دولت و بیمه تامین میشه نه از " خون جامعه محروم"
13- عدم مراجعه مردم به پزشکان روستا یا کلینیک های دولتی و تمایل مراجعه اونها به مطب خصوصی گناه پزشک هست؟
14-

یه متخصص پزشکی از لحاظ مدرکی برابر با دکترای یه رشته دیگه هست... چرا باید انقدر فرق بین درامدشون باشه!؟ نگو که اینا پزشکند و فلانند و بهمان... اینا از نون این کشور و زحمت بدبخت هایی که نون شب رو به زور گیر میارند به اینجا رسیدند... دوره تخصیصشون رو تو دانشگاههای دولتی از پول بیت المال گذروندند ... بعد کل ادعاشون به یه روستا رفتنه!؟ عظمت و فداکاری رو رو کسانی داشتند که اجساد گمنامشون رو تازه دارند درمیارند بدون هیچ گونه ادعایی جلوی اتش دشمن واستادند ...

بحث سر مصوبه نیست برادر... این موصبه ها همونهایی هست که فردی رو که چند صد میلیارد به جیب زده بود رو با چند سال زندان ناقابل مثلا مجازات کرد... مگه قانون وحی منزل هست.... ادم عقل و وجدان داره... کجای عقل بشریت قبول می کنه یه پزشک درامدش 100 میلیونی داشته باشه!؟ چرا باید برای هر عمل چند میلیون بگیره...

قانون پزشکی میگه هر پزشک باید 20 دقیقه به بیمارش اختصاص بده! نه اینکه مثل دامپزشک با ادم رفتار کنند و هنوز حرف بیمار تموم نشده نفر بعد رو صدا کنند!
بیشتر پزشکها بی تربیت هستند و اداب اولیه برخورد رو بلد نیستند... کافیه کوچکترین انتقادی ازشون بکنی...
برادر من تو اداره دارایی هست...چقدر پزشک هست که انواع اقسام راه ها رو برای ندادن مالیات و دور زدنش میره...اونوقت از یه کارمند و کارگر به راحتی مالیات رو تا قرون اخرش می گیرند...
چقدر پزشک هست که بیماری رو به خاطر نداشتن پول عمل جراحی عمل نکرده و اون بدبخت مرده... کجای این انسانیت هست!؟

اگه یه روز این بلا سر شما بیاد باز هم از یه مشت دزدتر دفاع می کنید! واقعا جای دفاع کردن داره!؟!؟!؟



پزشکی استعداد و توانایی هایی میخواد که هر کس نمیتونه به سمتش بره ( مثل خیلی از حرفه های دیگه ) و مصلما چون حرفه شخص هست منبع در آمد اون هم هست
و شما اگر کتاب های مربوط به اخلاق پزشکی را مطالعه بفرمایید راجع به این مسئله زیاد نوشته شده

شما یا خودت رو به فراموشی زدی یا ما رو مسخره می کنی... هر تخصصی نیاز به یه سری استعداد و توانایی داره این که چیز بدیهی ای هست... مکانیکی نانوایی معدن ذغالسنگ تعمیرات سخت افزار ساخت تسلیحات همه به تخصص و توانایی نیاز دارند... الان ساخت موشک و ماهواره تخصص پایینی داره!؟ ... اون کسی که لب مرز کردستان داره شبانه روز تو سرما و گرما خدمت می کنه ارزشش کمتر از یه متخصص هست!؟

در ضمن هر کسی نمی تونه سمت پزشکی بره کاملا هم درسته... چون فقط یه عده جیب گشاد می تونند سمتش برند...

masooyan
15-01-2015, 22:07
پزشک متهد و با اخلاق خیلی کم داریم.

و یه نکته رو هم یادمان نرود که بیشتر بیمارستان های دولتی جنبه آموزشی دارد وبالاخره رزیدنت هم بایستی آموزش ببیند هر چند که در واقع نظارت اون طوری که باید نیستش ولی خوب تا حدی قابل قبول هستش،من جراحی میشناسم که از اول عمل تا دوختن پوست سر عمل هستش و نظارت کامل بر رزیدنتاش داره هر چن که این قبیل جراح ها انگشت شمارن.بر عکس جراحی میشناسم که اصلا وارد اتاق عمل نمیشه و کل عمل رو به رزیدنتاش میسپره که به نظر بنده کار درستی نیس.

aminkhan2014
15-01-2015, 22:10
شما که خودتون کل جامعه هم صنفهاتون را طیب و پاک و مطهر میدونید و بقیه را مقصر!!!
فق در جواب این جمله"اگر پزشک فقط به فکر پول هست و به جز کسب درآمد به فکر چیز دیگری نیست.....پس چطور اینهمه مراجعه کننده دارند؟"
از اونجا که همون نظارتی که بر همکاران شما وجودداره،بر روی بهداشت و ایمنی جامعه در تمام جنبه ها از مواد غذایی گرفته تا محیط کار وجود داره که هکاران شما هم درش بی تقصیر نیستند،جامعه همکاران شما هیچ وق بدون مشتری نخواهد بود....عده ای بالاجبار یا از روی فقر فرهنگی میان سراغ برخی همکاران خدانشناس شما و هم ضرر مادی میبینند هم معنوی
اینطور پیش بریم فکر کنم شما مقامپزشکان را با خدا وپیغمبر مقایسه میکنید

M.R.S.
15-01-2015, 22:14
یه متخصص پزشکی از لحاظ مدرکی برابر با دکترای یه رشته دیگه هست... چرا باید انقدر فرق بین درامدشون باشه!؟ نگو که اینا پزشکند و فلانند و بهمان... اینا از نون این کشور و زحمت بدبخت هایی که نون شب رو به زور گیر میارند به اینجا رسیدند... دوره تخصیصشون رو تو دانشگاههای دولتی از پول بیت المال گذروندند ... بعد کل ادعاشون به یه روستا رفتنه!؟
اگه بخواین این بحث رو بفرمایید باید بگم همین اختلاف درآمد یا خیلی بیشتر از اون در کشور های غربی بین پزشکان و سایر رشته های phd هست
در ضمن وزیت پزشک عمومی 8 تومن دولتی و 16 تومن خصوصی هست......فکر نکنم پزشک عومی درآمد نجومی پیدا بکنه


بحث سر مصوبه نیست برادر... این موصبه ها همونهایی هست که فردی رو که چند صد میلیارد به جیب زده بود رو با چند سال زندان ناقابل مثلا مجازات کرد... مگه قانون وحی منزل هست
این قوانین و مصوبه ها از دولت هست که با رای مردم انتخاب شده و از همون قانونی هست که تو کشور حاکم هست(گرچه هر قانونی اشکال و قصور داره)....شما سرتاسر زندگیتون با این قوانین سر و کار دارید....فقط همین قانون تعرفع پزشکی ناصحیح هست؟
به هر حال بر هر مملکتی باید قانونی حاکم باشه....با آنارشیزم که نمیشه زندگی کرد؟


کجای عقل بشریت قبول می کنه یه پزشک درامدش 100 میلیونی داشته باشه!؟
درآمد هر کس به زحمت و استعداد فرد بستگی داره.....عقل شما حکم میکنه کسی بدون تحصیلات کافی و با چند معامله درآمد میلیاردی داشته باشه اما پزشک با تحصیل زیاد کار طاقت فرسا در آمد 100 میلیونی نداشته باشه؟


قانون پزشکی میگه هر پزشک باید 20 دقیقه به بیمارش اختصاص بده! نه اینکه مثل دامپزشک با ادم رفتار کنند و هنوز حرف بیمار تموم نشده نفر بعد رو صدا کنند!

این حرف شما صحیح هست...پزشک باید وقت کافی به بیمار اختصاص بده.....اما چرا الان که امکان شکایت و پیگیری وجود داره پیگیری نمیکنید تا جلوی این افراد گرفته بشه؟
چرا دوباره اصرار به رفتن به همون فرد میشه؟
چرا به مراکز دولتی کمتر مراجعه میشه ..... در این مراکز میزان وقت ویزیت کامل مشخص هست
در ضمن خیلی از این رفتار ها و ویزیت نامناسب مربوط به قبل از طرح ارتقای ویزیت بود....حالا با این طرح خیلی از این مسائل برطرف میشه و راه پیگیری و احقای حق هم هموار شده


برادر من تو اداره دارایی هست...چقدر پزشک هست که انواع اقسام راه ها رو برای ندادن مالیات و دور زدنش میره...اونوقت از یه کارمند و کارگر به راحتی مالیات رو تا قرون اخرش می گیرند...
چقدر پزشک هست که بیماری رو به خاطر نداشتن پول عمل جراحی عمل نکرده و اون بدبخت مرده... کجای این انسانیت هست!؟
به همین راحتی نمیشه تهمت زد و ادعای حقوقی کرد.....اما پزشکانی که در بخش دولتی کار میکنن از فیش حقوقیشون مالیات کم میشه
همون حقوقی که مبلغ کارانه ها رو با تاخیر زیاد میده

چقدر پزشک هست که بیماری رو به خاطر نداشتن پول عمل جراحی عمل نکرده و اون بدبخت مرده.
در تمام مراکز دولتی بیماری که بستری بشه و نیاز به عمل داشته باشه اعمال جراحی با کیفیت خوب و هزینه حداقلی انجام میشه
که این هزینه ها بعد از طرح تحول بسیار کمتر شده


از یه مشت دزدتر دفاع می کنید! واقعا جای دفاع کردن داره!؟!؟!؟
متوجه این گفته شما نشدم...لطفا بیشتر توضیح بدید تا بحث مناسب ارائه بدم

M.R.S.
15-01-2015, 22:17
پزشک متهد و با اخلاق خیلی کم داریم.

و یه نکته رو هم یادمان نرود که بیشتر بیمارستان های دولتی جنبه آموزشی دارد وبالاخره رزیدنت هم بایستی آموزش ببیند هر چند که در واقع نظارت اون طوری که باید نیستش ولی خوب تا حدی قابل قبول هستش،من جراحی میشناسم که از اول عمل تا دوختن پوست سر عمل هستش و نظارت کامل بر رزیدنتاش داره هر چن که این قبیل جراح ها انگشت شمارن.بر عکس جراحی میشناسم که اصلا وارد اتاق عمل نمیشه و کل عمل رو به رزیدنتاش میسپره که به نظر بنده کار درستی نیس.

سطح نظارتی و درمانی در مراکز دولتی بسیار خوب هست
یک بیمار چند بار توسط رزیدنت های بالا تر ویزیت میشه و دستورات کنترل میشه
و در روز بعد هم توسط پزشک معالج دوباره ویزیت میشه
در حال حاضر هم بعضی رشته ها پزشک مقیم دارند

میدونید در همین مراکز دولتی و توسط همین رزیدنت ها و اینترن ها جان چند نفر هر لحظه نجات داده میشه؟

M.R.S.
15-01-2015, 22:20
شما که خودتون کل جامعه هم صنفهاتون را طیب و پاک و مطهر میدونید و بقیه را مقصر!!!
فق در جواب این جمله"اگر پزشک فقط به فکر پول هست و به جز کسب درآمد به فکر چیز دیگری نیست.....پس چطور اینهمه مراجعه کننده دارند؟"
از اونجا که همون نظارتی که بر همکاران شما وجودداره،بر روی بهداشت و ایمنی جامعه در تمام جنبه ها از مواد غذایی گرفته تا محیط کار وجود داره که هکاران شما هم درش بی تقصیر نیستند،جامعه همکاران شما هیچ وق بدون مشتری نخواهد بود....عده ای بالاجبار یا از روی فقر فرهنگی میان سراغ برخی همکاران خدانشناس شما و هم ضرر مادی میبینند هم معنوی
اینطور پیش بریم فکر کنم شما مقامپزشکان را با خدا وپیغمبر مقایسه میکنید

یعنی شما میگین تمام بیماری های انسان رو از منشا نظارت ناکافی بر بهداشت میدونین
یعنی در کشور های دیگه کسی به بیماری های عفونی مبتلا نمیشه
تمام دلایل سرطان ها همین هست
بیماری های خود ایمنی چطور؟
بشر از روز اول با بیماری و مرگ دست و پنجه نرم کرده و شما نمیدنید علم پزشکی جان چند نفر رو نجات میده

یعنی شما که آگاه هستید در صورت (خدایی ناکرده) بیمار، به پزشک مراجعه نمیکنید......سلامتی و بهبودی خود رو در اختیار پزشک قرار نمیدید؟پس چه میکنید؟

habib mahvare
15-01-2015, 22:36
من پزشک نیستم و کارمند بانکم.ولی دور و برم چند تا فامیل پزشک داریم .از دانشجو بگیر تا متخصص و غیره.با 95 درصد حرفهای دوست خوبمM.R.Sموافقم.فکر کنم کسی نتونه درک کنه که پزشک عمومی که در حال گذرونده دوره تخصصییه تا 72 ساعت کشیک میمونه و اگه متاهل باشه رنگ و بوی خونوادشو هم نمیبینه.هر کسی تحمل این سختی رو نداره و از کوره در میره.اصلا ماها یاد گرفتیم که بعضی شغلها رو تو این مملکت بکوبیم.پشت سر ما بانکیها هم از این مسائل زیاده.(کارمند سخت کوش هم داریم -کارمند تنبل هم داریم)ما هم اگه بخوایم از مشکلاتمون بگیم حرف واسه گفتن زیاده.بین همه اقشار جامعه خوب و بد هست.پزشک ها هم از این قاعده مستثنا نیستن.

aminkhan2014
15-01-2015, 22:44
یعنی شما میگین تمام بیماری های انسان رو از منشا نظارت ناکافی بر بهداشت میدونین
یعنی در کشور های دیگه کسی به بیماری های عفونی مبتلا نمیشه
تمام دلایل سرطان ها همین هست
بیماری های خود ایمنی چطور؟
بشر از روز اول با بیماری و مرگ دست و پنجه نرم کرده و شما نمیدنید علم پزشکی جان چند نفر رو نجات میده
یعنی شما که آگاه هستید در صورت (خدایی ناکرده) بیمار، به پزشک مراجعه نمیکنید......سلامتی و بهبودی خود رو در اختیار پزشک قرار نمیدید؟پس چه میکنید؟
خوب بلدین طفره برید و همه تقصیر را به گرن مردمی که اطلاعی از پزشکی و حتی حقوق اولیه شون نارند بندازین
ابن سینا هم اگه طرز فکر شما و همکارانتون را داشت حالا بیشتر از شهرتش در پزشکی،باید از ملک التجارهای ایران مشهور ایران می بود
همون همکارهای شما هم از قبل این پولهای بادآورده همیشه یک طرف معاملات میلیاردی هستند و خودشون هم سودهای کلانی در دلالی در حوزه های مختلف میکنند!!درضمن دلالی بیمار و زیر میزی هم که در صنف شما کم نیست!!!

M.R.S.
15-01-2015, 22:51
خوب بلدین طفره برید و همه تقصیر را به گرن مردمی که اطلاعی از پزشکی و حتی حقوق اولیه شون نارند بندازین
ابن سینا هم اگه طرز فکر شما و همکارانتون را داشت حالا بیشتر از شهرتش در پزشکی،باید از ملک التجارهای ایران مشهور ایران می بود
همون همکارهای شما هم از قبل این پولهای بادآورده همیشه یک طرف معاملات میلیاردی هستند و خودشون هم سودهای کلانی در دلالی در حوزه های مختلف میکنند!!درضمن دلالی بیمار و زیر میزی هم که در صنف شما کم نیست!!!

من متوجه نمیشم......یعنی شما به طور کامل نقش پزشک رو در درمان بیمار منکر میشید؟
یعنی یا کسی بیمار نمیشه یا اگر هم بیمار میشه خود به خود خود میشه و نیازی به پزشک و تشخیص و دارو و جراحی پیدا نمیکنه؟
پزشکان ایرانی تا الان زندگی کسی رو از مرگ حتمی نجات ندادن
خود شما آخرین باری که به پزشک مراجعه کردین به چه علتی بود؟


خوب بلدین طفره برید و همه تقصیر را به گرن مردمی که اطلاعی از پزشکی و حتی حقوق اولیه شون نارند بندازین
شاید مردم حقوق خودشون رو بدستی ندونن اما همین سامانه 1690 بخوبی اطلاع رسانی شده و در هر مطب پوستر تعرفه ها و زمان ویزیت باید نصب شه
خوب هست شما به وجود اطلاعات واقف هستید.....چه کسی به این حیطه آگاه هست؟پزشک؟پس کسی که این حرفه رو میدونه نباید برای گذران زندگی از اون استفاده کنه؟
700 سال پیش نیست که طبیب هم فیلسوف باشه هم حکیم هم طبیب هم مدرس..... و تنها پزشکان ایرانی نیستند که از حرفه اشون برای نان آوری استفاده میکنن...تمام پزشکان اروپا و آمریکا هم از پزشکی گذران زندگی میکنن و درآمدی بیشتر از پزشکان ایرانی دارند
در ضمن درآمدی که بر حسب تعرفه و قانون باشه حلال و مشروع هست هرچند زیادتر از سایر اقشار باشه و حساب حرام خور و متخلف جداست و طرف حساب این فرد قانون


همون همکارهای شما هم از قبل این پولهای بادآورده همیشه یک طرف معاملات میلیاردی هستند و خودشون هم سودهای کلانی در دلالی در حوزه های مختلف میکنند!!درضمن دلالی بیمار و زیر میزی هم که در صنف شما کم نیست!!!
با آورده رو نمیدونم اما حداقل این هست که که یک فوق تخصص حداقل 7+4+2=13 سال تنها در طی این مراحل و بدست آوردن مدرک گذرانده است
اما پزشک هم مثل هر انسانی حق داره از ثروتش ( چه از طریق کار یا ارث) استفاده کنه و سرمایه گذاری کنه....اما رانت خواری و دلالی در کل محکوم و مضر هست و ارتباطی به پزشک بودن فرد نداره......این افراد میتونن مورد پیگرد قانونی قرار بگیرن.... و حداقل اگه همچنین فردی رو میشناسید حداقل میتونین بهش مراجعه نفرمایی

supermax15
15-01-2015, 23:01
چرا واسه ی ویزیتی ک در بعضی مواقع فقط سوال هست و 5 دقیقه هم طول نمیکشه کار بیمار 50 هزار میگیرن :n21::n21:


من خودم از 8 سالگی دیگه دکتر نرفتم و حالم از دکتر جماعت بهم میخوره بدون استسنا :n21:

aminkhan2014
15-01-2015, 23:05
من متوجه نمیشم......یعنی شما به طور کامل نقش پزشک رو در درمان بیمار منکر میشید؟
یعنی یا کسی بیمار نمیشه یا اگر هم بیمار میشه خود به خود خود میشه و نیازی به پزشک و تشخیص و دارو و جراحی پیدا نمیکنه؟
پزشکان ایرانی تا الان زندگی کسی رو از مرگ حتمی نجات ندادن
خود شما آخرین باری که به پزشک مراجعه کردین به چه علتی بود؟


با آورده رو نمیدونم اما حداقل این هست که که یک فوق تخصص حداقل 7+4+2=13 سال تنها در طی این مراحل و بدست آوردن مدرک گذرانده است
اما پزشک هم مثل هر انسانی حق داره از ثروتش ( چه از طریق کار یا ارث) استفاده کنه و سرمایه گذاری کنه....اما رانت خواری و دلالی در کل محکوم و مضر هست و ارتباطی به پزشک بودن فرد نداره......این افراد میتونن مورد پیگرد قانونی قرار بگیرن.... و حداقل اگه همچنین فردی رو میشناسید حداقل میتونین بهش مراجعه نفرمایی

بحث من سراینه که همه پزشک ایرانی به این طیب و پاکی که شما میگید نیست و متاسفانه در این صنف آدم بدون غل و غش کم پیدا میشه و اکثرشون پول پرست هستند و مریض را بصورت اسکناس مبیند نه یک انسان که به کمک همنوعش نیاز داره...به شخصه پزشکان غربی را به دلیل هماهنگی با سیسیتم اونطرف با وجدان تر و مسئولیت پذیرتر از همصنفهای ایرانی اش در ایران میدونم و آرزو میکنم(برخلاف خواسته قلبی اکثر همصنفهای شما) هیچکس محتاج پزشک و بیمارستان خصوصا ایرانی اش نشه که واقعا در برخی موارد در همین بیمارستان های ایران،معلوم نیست چه بر سرمریض میاد!!!!که شما به کل منکر این وقایع هستین

M.R.S.
15-01-2015, 23:07
چرا واسه ی ویزیتی ک در بعضی مواقع فقط سوال هست و 5 دقیقه هم طول نمیکشه کار بیمار 50 هزار میگیرن :n21::n21:


من خودم از 8 سالگی دیگه دکتر نرفتم و حالم از دکتر جماعت بهم میخوره بدون استسنا :n21:

1-بیشترین ویزیت آزاد بخش خصوصی مربوط به فوق تخصص روان پزشکی هست و آن هم 37 تومن
در تعرفه جدید زمان مشخص شده و در صورت خطا میتونین این رو از پزشک درخواست کنید
2- انشاالله خودتون و خانوادتون هیچوقت مریض نشین اما نیاز به مراجه به پزشک در زندگی همیشه وجود داره

supermax15
15-01-2015, 23:15
1-بیشترین ویزیت آزاد بخش خصوصی مربوط به فوق تخصص روان پزشکی هست و آن هم 37 تومن
در تعرفه جدید زمان مشخص شده و در صورت خطا میتونین این رو از پزشک درخواست کنید
2- انشاالله خودتون و خانوادتون هیچوقت مریض نشین اما نیاز به مراجه به پزشک در زندگی همیشه وجود داره
ممنون

ولی ما میرفتیم دکتر روده و گوارش برای مادرم (رشت)حتی نتیجه ازمایش هم براش بریم ک ببینه مشکل چیه ازمون 40 تومن ویزیت هر دفعه میگرفت و و روزی 100 تا مریض میومد پیشش اصلا انصاف ندارن حدود 5 6 بار رفتیم هر دفعه مجبور شدیم پول بدیم اون مشکل حل شد ی بیماری دیگه زد بجاش

خلاصه من پیش خودم ی عهدی بستم اگه هر بیماری گرفتم ب هیچ وجه دکتر نرم چون پولش رو تو جوب بریزم بهتره میرم تو اینترنت ی سرچ میزنم بهترین نتایج گیرم میاد خود دکتر ها هم فقط حفظ کردن مطالب رو و ب خودشون میگم دکتر :n21:

M.R.S.
15-01-2015, 23:16
بحث من سراینه که همه پزشک ایرانی به این طیب و پاکی که شما میگید نیست و متاسفانه در این صنف آدم بدون غل و غش کم پیدا میشه و اکثرشون پول پرست هستند و مریض را بصورت اسکناس مبیند نه یک انسان که به کمک همنوعش نیاز داره...به شخصه پزشکان غربی را به دلیل هماهنگی با سیسیتم اونطرف با وجدان تر و مسئولیت پذیرتر از همصنفهای ایرانی اش در ایران میدونم و آرزو میکنم(برخلاف خواسته قلبی اکثر همصنفهای شما) هیچکس محتاج پزشک و بیمارستان خصوصا ایرانی اش نشه که واقعا در برخی موارد در همین بیمارستان های ایران،معلوم نیست چه بر سرمریض میاد!!!!که شما به کل منکر این وقایع هستین

بله منکر هستم...اتفاقا آدم دغل و دزد کم هست......اکثرا حقشون که تعیین شده رو دریافت میکنن و بهرحال عیب پزشکی هست که کسب درآمدش از مشکل مردم هست و این باعث میشه همجین صحبت های بشه
یا چون مردم اطلاع به علم پزشکی ندارند گمان میکننزشک کار انجام نداده و خدمتی ارایه نکرده
و باز میگم شما با یک تماس تلفنی مجانی میتونین همچنین مشکلاتی رو پیگیری کنید
مشکلات سیستم پزشکی ایران باعث شده تمام مشکلات رو از چشم پزشکان ببینند اما باور بفرمایید همین سیستم ناقص با زحمت پزشکان و کادر درمانی در حرکت هست
شما وضعیت پزشکی در کشور های همسایه رو ندیدید......ایران بهترین پزشکان و سیستم پزشکی نسبتا بهتری در بین کشورهای منطقه داره
پزشکان بسیار معروف و درمان های باورنکردنی و اعمال جراحی استادانه ای در این مملکت توسط همین پزشکان انجام میشه


در برخی موارد در همین بیمارستان های ایران،معلوم نیست چه بر سرمریض میاد!!!!که شما به کل منکر این وقایع هستین

منکر هستم چون تصور شما صحیح نیست
اگر کسی به علم پزشکی آگاه نباشه تصور میکنه کاری برای بیمار صورت نگرفته با کسانی که روی مریض کار میکنن پیزی نمیدونن در حال که خلاف واقع هست
و من که در این مراکز کار کردم به چشم دیدم که چطور و با چه مشقتی پزشکان و کادر درمانی مشغول انجام وظیف هستند

M.R.S.
15-01-2015, 23:24
ممنون

ولی ما میرفتیم دکتر روده و گوارش برای مادرم (رشت)حتی نتیجه ازمایش هم براش بریم ک ببینه مشکل چیه ازمون 40 تومن ویزیت هر دفعه میگرفت و و روزی 100 تا مریض میومد پیشش اصلا انصاف ندارن حدود 5 6 بار رفتیم هر دفعه مجبور شدیم پول بدیم اون مشکل حل شد ی بیماری دیگه زد بجاش

خلاصه من پیش خودم ی عهدی بستم اگه هر بیماری گرفتم ب هیچ وجه دکتر نرم چون پولش رو تو جوب بریزم بهتره میرم تو اینترنت ی سرچ میزنم بهترین نتایج گیرم میاد خود دکتر ها هم فقط حفظ کردن مطالب رو و ب خودشون میگم دکتر :n21:

1-طبق بخشنامه جدید برای مشاهده جواب آزمایش و گرافی و سونو .... نیاز به ویزیت نییست....اما اگر برحسب این نتایج برنامه درمانی داده بشه نیاز به اخذ ویزیت هست
اگر پزشک بیشتر از تعرفه بگیره خاطی هست ومیشه پیگیر بود
2-امیدوارم با این روش که در پیش گرفتید دچار مشکل نشید
3- در اینجا میتونید لیست تعرفه ها رو ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4- امیدوارم با این روشی که در پیش گرفتین دچار مشکل نشید

iranch
15-01-2015, 23:26
طبق بخشنامه جدید برای مشاهده جواب آزمایش و گرافی و سونو .... نیاز به ویزیت نییست....اما اگر برحسب این نتایج برنامه درمانی داده بشه نیاز به اخذ ویزیت هست
اگر پزشک بیشتر از تعرفه بگیره خاطی هست ومیشه پیگیر بود
امیدوارم با این روش که در پیش گرفتید دچار مشکل نشید

من اون سری بدن ریخته بود بهم . رفتم پزشک و بهم گفت باید بری متخصص خلاصه رفتیم
تو وایت برد بزرگ نشوته بود ویزیت 33 هزار تومن زیر هم زده بود تا یک هفته اگر ازمایش رو اوردی 22000 تومن و گرنه باید ویزیت کامل بدی
البته پزشک با حوصله ای بود و هر سوالی کردیم جواب داد و پرونده تشکیل داد و نوشت. انصافا تعجب کردم برای اولین بار :n04:

M.R.S.
15-01-2015, 23:28
این ها همه نشانه تاثیر مصوبه جدید هست که در سیستم بهداشتی درمانی اثر مفیدی میزاره
قانون این هست که تا مدتی نشان دادن نتیجه بررسی پاراکلینیک نیاز به دریافت ویزیت نداره و بعد از اون درصدی از ویزیت دریافت میشه

aminkhan2014
15-01-2015, 23:30
بله منکر هستم...اتفاقا آدم دغل و دزد کم هست......اکثرا حقشون که تعیین شده رو دریافت میکنن و بهرحال عیب پزشکی هست که کسب درآمدش از مشکل مردم هست و این باعث میشه همجین صحبت های بشه
یا چون مردم اطلاع به علم پزشکی ندارند گمان میکننزشک کار انجام نداده و خدمتی ارایه نکرده
و باز میگم شما با یک تماس تلفنی مجانی میتونین همچنین مشکلاتی رو پیگیری کنید
مشکلات سیستم پزشکی ایران باعث شده تمام مشکلات رو از چشم پزشکان ببینند اما باور بفرمایید همین سیستم ناقص با زحمت پزشکان و کادر درمانی در حرکت هست
شما وضعیت پزشکی در کشور های همسایه رو ندیدید......ایران بهترین پزشکان و سیستم پزشکی نسبتا بهتری در بین کشورهای منطقه داره
پزشکان بسیار معروف و درمان های باورنکردنی و اعمال جراحی استادانه ای در این مملکت توسط همین پزشکان انجام میشه

منکر هستم چون تصور شما صحیح نیست
اگر کسی به علم پزشکی آگاه نباشه تصور میکنه کاری برای بیمار صورت نگرفته با کسانی که روی مریض کار میکنن پیزی نمیدونن در حال که خلاف واقع هست
و من که در این مراکز کار کردم به چشم دیدم که چطور و با چه مشقتی پزشکان و کادر درمانی مشغول انجام وظیف هستند

یکجوری از منطقه حرف میزنید هرکی نمیدونه فکر میکنه امریکای شمالی و اروپا هست...بهترینش ترکیه هست که ایران نمیتونه باهاش رقابت کنه بقیه که هیچی نمیگم
بنظرمن پزشکان ایرانی اکثریتشون مثل جامعه مکانیکای تجربی ایرانی یک مشت انسان بی سواد(ازنظر علم واقعی پزشکی نه یک سری حفظیات) و پر ادعا هستد که فقط هرچیزی را از روی تجربه یاد گرفتند انجام میدهند(که برای برخی مواقع جواب میده) و البته به انسان(مثل ماشین در مکانیک)مشابه موش آزمایشکاهی شان میکنند و برخی تجویزهای بی مورد را انجام میدهند که خدا میدونه چه بر سر مریض میاد

iranch
15-01-2015, 23:32
آقا مردم هم مشکل آگاهی و فقر فرهنگی دارن.
یک دختری بود ، میگفت متخصص پوست فقط فلانی. گفتیم چرا گفت هر کسی میره داخل 400-500 هزار تومن براش دارو می نویسه
مثلا این ملاک ارزیاب یخانم از پزشک خوب است!!! :n04:
ظاهرا پزشک هم از همان هایی هست که میگه برو فلان داروخانه دارو رو بخر!!

این نمی دونه با توجه به بیماری و نوع و شدت بیماری و دارو های موجود و ... باید تصمیم گرفت که باید داروی ایرانی داد یا خارجی..

این تحصیل کرده هست دختره. وای به حال کسی که سواد انچنانی هم نداره:n27:

بی خودی هم چند ماه تو نوبت می ایستند

iranch
15-01-2015, 23:35
این ها همه نشانه تاثیر مصوبه جدید هست که در سیستم بهداشتی درمانی اثر مفیدی میزاره
قانون این هست که تا مدتی نشان دادن نتیجه بررسی پاراکلینیک نیاز به دریافت ویزیت نداره و بعد از اون درصدی از ویزیت دریافت میشه

الان طبق قانون جدید چطوری هست؟ چقدر باید داد؟ تا چند روز؟
اخه قدیم شنیده بودم اگر تا چند روز ازمایش رو بیاری نباید ویزیت بدی
که ازمایش های هورمونی کمتر از یک هفته اصلا جوابش نمیاد

iranch
15-01-2015, 23:37
به هر حال انشالله این مشکلات سیستم پزشکی هم حل بشه . هم بیمار راحت باشه و هم پزشک
هر چند با این قیمت نفت 40 دلاری، فکر نکنم سال اینده بشه خدمات رو خوب ارائه کرد

supermax15
15-01-2015, 23:39
درآمد بسیار عجیب پزشکان متخصص در ایران



رآمد بسیار بالای پزشکان متخصص در ایران که بیش از ۳۰ برابر درآمد سرانه کشور و چندین برابر درآمد پزشکان عمومی است منجر به افزایش شکاف طبقاتی، تخصص گرایی و درمان محور شدن نظام سلامت شده است این در حالی است این روزها بدلیل عوامل گوناگون از جمله انواع آلودگی مواد غذایی و محیطی و انواع اشعه ها و پارازیت ها و نیز نگرانی های ناشی از شرایط دشوار زندگی سلامت طبقه متوسط و محروم جامعه به خطر انداخته است

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



با این حال اگرچه شرایط امروز جامعه محل کسب درآمد قابل توجه و بعضا هنگفتی برای عده ای شده است ضعف سیستم نظارتی برای کسب مالیات واقعی که همانا سهم مردم از درآمد هنگفت این طبقه متخصصین میباشد جای تاسف دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M.R.S.
15-01-2015, 23:41
یکجوری از منطقه حرف میزنید هرکی نمیدونه فکر میکنه امریکای شمالی و اروپا هست...بهترینش ترکیه هست که ایران نمیتونه باهاش رقابت کنه بقیه که هیچی نمیگم
بنظرمن پزشکان ایرانی اکثریتشون مثل جامعه مکانیکای تجربی ایرانی یک مشت انسان بی سواد(ازنظر علم واقعی پزشکی نه یک سری حفظیات) و پر ادعا هستد که فقط هرچیزی را از روی تجربه یاد گرفتند انجام میدهند(که برای برخی مواقع جواب میده) و البته به انسان(مثل ماشین در مکانیک)مشابه موش آزمایشکاهی شان میکنند و برخی تجویزهای بی مورد را انجام میدهند که خدا میدونه چه بر سر مریض میاد

این صحبت شما به علت ناآگاهی شما به علم پزشکی هست
اولا در منطقه هند و پاکستان قرار دارند و باید بدونید هند مدت ها پزشکان رو برای کار در کشور های دیگه تربیت میکرد و پزشکان خوبی داره و پزشکان هندی قبلها در ایران کار میکردند و همین الان هم از پاکستان و هند برای کار و تحصیل به آمریکا میرن
وهند یکی از تولید کننده های خوب دارو و تجهیزات پزشکی هست
ثانیا به علت عدم آکاهی شما هست که میگین پزشکان ما بیسواد هستند.....به هر بیمارستان دانشگاهی که سربزنید اساتید بزرگ و متخصصین مجرب و جراحان زبردستی رو میبینید که هر لحظه در حال درمان و مراقبت از بیمار هستند
البته اگه به علم پزشکی یا پزشکان ایران اعتماد ندارید میتوننید به پزشک مراجعه نکنید اما نمیتونین این تهمت رو بزنین که پزشکان ایران بی سواد هستند
و حتما در آشنایان و دوستان شما کسانی هستند که بیماری داشتند و با نراجعه به پزشک درمان گرفتند

M.R.S.
15-01-2015, 23:44
الان طبق قانون جدید چطوری هست؟ چقدر باید داد؟ تا چند روز؟
اخه قدیم شنیده بودم اگر تا چند روز ازمایش رو بیاری نباید ویزیت بدی
که ازمایش های هورمونی کمتر از یک هفته اصلا جوابش نمیاد

بله این مصوبه جدید به این صورت هست...در حال حاضر این زمان 48 ساعت هست و بعد از اون درصدی از ویزیت کم میشه

aminkhan2014
16-01-2015, 00:04
این صحبت شما به علت ناآگاهی شما به علم پزشکی هست
اولا در منطقه هند و پاکستان قرار دارند و باید بدونید هند مدت ها پزشکان رو برای کار در کشور های دیگه تربیت میکرد و پزشکان خوبی داره و پزشکان هندی قبلها در ایران کار میکردند و همین الان هم از پاکستان و هند برای کار و تحصیل به آمریکا میرن
وهند یکی از تولید کننده های خوب دارو و تجهیزات پزشکی هست
ثانیا به علت عدم آکاهی شما هست که میگین پزشکان ما بیسواد هستند.....به هر بیمارستان دانشگاهی که سربزنید اساتید بزرگ و متخصصین مجرب و جراحان زبردستی رو میبینید که هر لحظه در حال درمان و مراقبت از بیمار هستند
البته اگه به علم پزشکی یا پزشکان ایران اعتماد ندارید میتوننید به پزشک مراجعه نکنید اما نمیتونین این تهمت رو بزنین که پزشکان ایران بی سواد هستند
و حتما در آشنایان و دوستان شما کسانی هستند که بیماری داشتند و با نراجعه به پزشک درمان گرفتند
من هند را جزو منطقه حساب نکردم
بنده فقط اینو میدونم وتایید میکنم که پزشک هندی را از ایرانی بیشتر قبول دارم و اونها را باوجدانتر از ایرانیها میدونم،نمونه اش هم از قدیمیها بپرسید همین مطلب را تایید میکند
در مورد اساتید هم وطیفه شون درمان ومراقبت هست،هرچند که به نحو احسن هم به وظایفشون عمل نمیکنند....
در مورد نمودارهای فوق و درآمدهای نجومی هم اظهار نظر نکردین

M.R.S.
16-01-2015, 00:14
من هند را جزو منطقه حساب نکردم
بنده فقط اینو میدونم وتایید میکنم که پزشک هندی را از ایرانی بیشتر قبول دارم و اونها را باوجدانتر از ایرانیها میدونم،نمونه اش هم از قدیمیها بپرسید همین مطلب را تایید میکند
در مورد اساتید هم وطیفه شون درمان ومراقبت هست،هرچند که به نحو احسن هم به وظایفشون عمل نمیکنند....
در مورد نمودارهای فوق و درآمدهای نجومی هم اظهار نظر نکردین

این نمودار ها رو چه سازمانی منتشر کرده و اصلا ما در کشور سازمان مستقلی برای ارایه آمارهای صحیح داریم؟
خوب دیگه پزشکان هندی در کشور فعاایت نمیکنن و میخوام از شما بپرسم در مورد ابتلا به بیماری‌شما چه میکنید؟
شما چون به علم پزشکی واقف نیستید نمیتونید در مورد عملکرد پزشکان قضاوت کنید
اما در صورتی که میدونید در بیمارستانی پزشکی وظیف رو به درستی عمل نمیکه ( نه در حدی که در قانون بع عنوان خطا های پزشکی مطرح هست) بلکه به علت بی سوادی قصور صورت بگیره مدرکی ارایه بدین تا اونوقت من به کلی طبابت رو کنار میگذارم

aminkhan2014
16-01-2015, 09:44
بحث با شما که اصلا فایده ای نداره،چون تمام همصنفها تون را معصوم و علیه السلام و بدون خطا میدونین،آمریکا با این همه نظارت،کلی قصور وخطای انسانی،وجود داره بعد پزشکان پولپرست ایرانی اصلا خطا نمیکنند!!!جالبه از همکارانتون این مطلب راتایید میکنن و شما به کل تکذیب میکنید
برای بیماری های عادی که مداوا کردن،هنرنیست(هرچندزیاد هم مداوای پزشکای ایرانی را قبول ندارم و به عینه دیدم داروهای غیر مرتبط برای بیمار تجویز میکنند) بلکه در مورد بیماری های خاصتر اصلا قابل اعتماد نیستند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D9%86-%D8%B9%D9%84%D9%84-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%86

M.R.S.
16-01-2015, 10:21
بحث با شما که اصلا فایده ای نداره،چون تمام همصنفها تون را معصوم و علیه السلام و بدون خطا میدونین،آمریکا با این همه نظارت،کلی قصور وخطای انسانی،وجود داره بعد پزشکان پولپرست ایرانی اصلا خطا نمیکنند!!!جالبه از همکارانتون این مطلب راتایید میکنن و شما به کل تکذیب میکنید
برای بیماری های عادی که مداوا کردن،هنرنیست(هرچندزیاد هم مداوای پزشکای ایرانی را قبول ندارم و به عینه دیدم داروهای غیر مرتبط برای بیمار تجویز میکنند) بلکه در مورد بیماری های خاصتر اصلا قابل اعتماد نیستند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D9%86-%D8%B9%D9%84%D9%84-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%86

من منکر قصورات پزشکی نیستم.....پزشک انسان هست. و مطمعنا خطا میکنه.....از پزشکان شکایت میشه و محکوم میشن و بر حسب درصد خطا بهشون جریمه تعلق میگیره
چه پزشک آمریکایی چه پزشک ایرانی
اما متهم کردن پزشکان به استفاده ابزاری از بیماران بدون ارائه هیچ مدرکی از جانب شما بسی جای تعجب داره....زیرا شما به هیچ عنوان مدرکی دال بر عدم رسیدگی پزشک به بیمار یا سواستفادع پزشک از بیمار ارائه ندادین

هرچندزیاد هم مداوای پزشکای ایرانی را قبول ندارم و به عینه دیدم داروهای غیر مرتبط برای بیمار تجویز میکنند
این گفته شما جای تامل داره......آیا شما به علم پزشکی آگاه هستید که اینطور تجویز پزشکان زحمتکش و سخت کوش ایرانی رو زیرسوال میبرید؟
آیا شما به پاتوفیزیولوژی٬اتیولوژی٬تش خیص افتراقی٬معاینات٬تفسیر پاراکلینیک و داروهای مناسب بیماری آگاه هستید؟ اگر بله پاسخ بدید وگرنه جهل مرکب و تهمت بی دلیل زدن بدتر از هر قصوری هست
.............یک سری به بیمارستان های سنترال.....مراکز درمان سرطان بیاندازید تا نحوه درمان بیماری های خاص رو مشاهده کنید که با همه امکانات نامناسب به بهترین نحو انجام میدهند

masooyan
16-01-2015, 10:44
ببخشید شما پزشک عمومی هستید؟

Khan gholi
16-01-2015, 11:03
بعد از سال 88 بیشتر ایرانی ها روی به پول پرست شدند اوردند ولی پزشک ها با درامد هنگفتشون بیشتر تو چشم هستند.علت اصلی هم اینکه خیلی از کشور ها افراد که درامد بالایی دارند مالیات بالایی هم باید بدند که همین مالیات برای قشر مستعف خرج میشه و باعث نشه روش خیلی فشار بیاد.
اینکه پزشک 7 سال درس خوند و 2 سال باید خدمت کنه خوب خیلی سخته ولی اینو در نظر بگیرید که تو این اوضاع بیکاری فردی بتونه یک شغل کارگری گیر بیاره 12 ساعت کاری بدون استراحت به شما میدند چقدر 1 میلیون تومان(خونه پرش رو گفتم اگر نه هستند کارهایی با 14 ساعت کاری 700 تومان سندش هم نیازمندی ها روزنامه ها)حالا اگر این فرد مجرد باشه خوب پول خوبیه ولی اگر متاهل باشه حدقال حداقل باید 400 تومان اجاره بده.برجی حدود 70 تومان کرایه رفتن تا محل کارش میشه.و هیچ خرج دیگه هم نکنه براش میمونه 530 با این مقدار پول چقدر براش باقی میمونه که بخواد هزینه های سنگین پزشکان رو بده.الان یک سرما خوردگی ساده حدود 20 تا 25 تومان با دارو هاش میشه.یعنی طرف یاد یک روز هیچی نخوره تا بتونه هزینه درمان رو بده حالا بماند که تو این روز ها از کار هم میوفته
این پزشکان قسم خوردند ی طبیعی هست مثل خیلی از افراد دیگه قسم دروغ میخورند.یک پزشک با دیدن زیاد بیمار دیگه اون حس انسان بودن رو نسبت به بیمار از دست میده مثل قصاب که اولین حیوان رو که میخواد سر ببره سخت هست ولی بعد شماره 10 همی اسون میشه.

M.R.S.
16-01-2015, 11:14
ببخشید شما پزشک عمومی هستید؟

بله.....و میدونم توی بیمارستانهای دولتی چقدر به مریض ها کمک میشه و چقدر جراحی های سخت و پیشرفته انجام میشه و چقدر بیماری های خطرناک و مشکل درمان میشن

M.R.S.
16-01-2015, 11:27
بعد از سال 88 بیشتر ایرانی ها روی به پول پرست شدند اوردند ولی پزشک ها با درامد هنگفتشون بیشتر تو چشم هستند.علت اصلی هم اینکه خیلی از کشور ها افراد که درامد بالایی دارند مالیات بالایی هم باید بدند که همین مالیات برای قشر مستعف خرج میشه و باعث نشه روش خیلی فشار بیاد.
اینکه پزشک 7 سال درس خوند و 2 سال باید خدمت کنه خوب خیلی سخته ولی اینو در نظر بگیرید که تو این اوضاع بیکاری فردی بتونه یک شغل کارگری گیر بیاره 12 ساعت کاری بدون استراحت به شما میدند چقدر 1 میلیون تومان(خونه پرش رو گفتم اگر نه هستند کارهایی با 14 ساعت کاری 700 تومان سندش هم نیازمندی ها روزنامه ها)حالا اگر این فرد مجرد باشه خوب پول خوبیه ولی اگر متاهل باشه حدقال حداقل باید 400 تومان اجاره بده.برجی حدود 70 تومان کرایه رفتن تا محل کارش میشه.و هیچ خرج دیگه هم نکنه براش میمونه 530 با این مقدار پول چقدر براش باقی میمونه که بخواد هزینه های سنگین پزشکان رو بده.الان یک سرما خوردگی ساده حدود 20 تا 25 تومان با دارو هاش میشه.یعنی طرف یاد یک روز هیچی نخوره تا بتونه هزینه درمان رو بده حالا بماند که تو این روز ها از کار هم میوفته
این پزشکان قسم خوردند ی طبیعی هست مثل خیلی از افراد دیگه قسم دروغ میخورند.یک پزشک با دیدن زیاد بیمار دیگه اون حس انسان بودن رو نسبت به بیمار از دست میده مثل قصاب که اولین حیوان رو که میخواد سر ببره سخت هست ولی بعد شماره 10 همی اسون میشه.

صحبت شما رو در مورد مشکلات درآمدی مردم و اختلاف طبقاتی کاملا قبول دارم
اما در نظر بگیرید که پزشک مقدار مشخصی‌ بر اساس مصوبه ویزیت و تعرفه خدمات میگیره....پس درآمدشون شرعی و قانونی هست....حالا این حرفه پردرآمد هست گناه پزشکا نیست


این پزشکان قسم خوردند ی طبیعی هست مثل خیلی از افراد دیگه قسم دروغ میخورند..
این حرف شما ناروا هست.....شما نمیتونین پزشکا رو به این راحتی محکوم به قسم دروغ کنین.......پزشک ها در هرجایی اخلاق پزشکی رو رعایت میکنن....اگه خلاف این باشه در تعداد معدودی هست....این افراد خطاکارهستند و گناه این عده نباید به پای کل جامعه پزشکی گذاشته بشه


با دیدن زیاد بیمار دیگه اون حس انسان بودن رو نسبت به بیمار از دست میده مثل قصاب که اولین حیوان رو که میخواد سر ببره سخت هست ولی بعد شماره 10 همی اسون میشه.
این حرف شما ناشی از ناآگاهی هست....پزشک همواره به بیمارش به چشم یک انسان نگاه میکنه و به غیر از بعد فیزیکی بعد اجتماعی و روحانی انسان رو هم در نظر میگیره
اما شما باید به پزشک که مثلا در طول کارش مرگ انسانهای زیادی رو دیده باید حق بدین با مرگ هر بیمار اون احساسات رو که اراد عادی دارن بروز نده.....و تازه تصور کنید مشاهده این همه بدبختی و مرگ و میر انشان ها چقدر در روحیه پزشک تاثیر منفی داره....اما کسی بجز حسد به درآمد پزشک به مشکلات روحی و جسمی که بر پزشک وارد میشه نگاهی نمی اندازه

Khan gholi
16-01-2015, 11:35
افراد به بیمارستان های عمومی مراجعه نمی کنند چون رسیدگی در حد صفر هست.چند مورد رو میگم
بنده در دوران کودکی از دهان نفس می کشیدم ودادن چرک زیاد , دکتر متخصص بیمارستان قائم مشهد برای برطرف شدنش لوزه سوم من رو برداشت و هیچ فرقی نکرد جز خرج بیمارستان(دکتر محمد مهدی قاسمی مطب خصوصی با دادن انتی بیوتیک ها قوی برطرف کرد)
در دبیرستان بینی بنده از قسمت پایین شکسته شد که با مراجعه به بیمارستان قائم قسمت پایینی رو جا انداختن ولی قسمت بالایی رو که سالم بود شکستن که باعث شده قسمت بالایی بینیم دچار انحراف بشه
پدر بنده سنگ کبد دچار شده بود به بیمارستان امام رضا مشهد مراجعه کرد 11 ظهر وارد بیمارستان شدیم بعد از حدود 20 دقیقه بستری شد.از شدت درد پدرم فریاد میزد گفتم حداقل یک مسکن بزنید گفتند دکتر بخواد معاینه که تشخصیش سخت میهش بعد از حدود نیم ساعت از بستری شدن خود پدر چون کارمند بازشسته بیمارستان قائم هست با فریاد زدن توسنت به کی امپول مسکن بگیره. ساعت 2 بعد از ظهر ما رو فرستادن رادیولوژی.ساعت 5 بعد از ظهر اندوسکپی.ساعت 7:45 شب انترن اومد و ساعت 8:30 دقیقه شب پزشک اومد معاینه گفت امشب رو باید بستری باشند دستگاه سنگ شکن خراب شده شما باید فردا رو هم بستری(جمعه) باشید تا پس فردا دستگاه اگر درست شده بود براتون اقدام کنند.فکر کنید یک معاینه پزشک 10 ساعت طول بکشه مریض داره از درد بخودش میپیچه و بهش مسکن نمیدند.که پدرم بیخال شد اومد خونه مایعات زیاد خورد سنگ دفع شد.
درسته که در این بیمارستان ها هزینه درمان ناچیزه ولی عملا با مخلفاتش خیلی گرون میشه چون باید پول رادیولوژی و اندوسکوپی و لباس هزینه تخت و تست نوار قلب هزار چیز مزخرف دیگه واقعا به بیماری شما ربطی نداره باید بده هیچ وقتش رو کلا تلف می کنن هیچ اخرشم به نتیجه نمی رسه(برای ما که فرقی نمی کرد چون هزینه کاملا رایگانه)
پدرم خودش بازنشسته داشنگاه علوم و درمان پزشکی هست.با خیلی متخصص ها سر کار داشته و میگه این دو بیمارستان قصاب خونه هستند و نه بیمارستان. اون روزم از فشار درد جایی دیگه به ذهنش نرسیده.حتی یک متخصص معروف بهش گفته اگر من فردا مشکل داشته باشم هیچوقت خودم رو زیر تیغ این جراح ها نمی سپارم.قضیه محرم نوید کیا فکر کنم همه فوتبال دستان یاد داشته باشند
یکی از اقوام هست حساسیت داره و باید یک اسپری که حدود 17 تومان هست رو دائم بزنه.خسته شده بود گفته بره پیش یک دکتر دیگه.این دکتر جدید که تو خیابان داشنگاه مشهد هست ویزیتش 25 تومانه عملا اگر بخواد وقت بده برای یک ماه دیگه وقت میده(نشون دادن خاص بودنش)هر بیماری جدید که بیاد بدون نگاه اولیه شما رو با اتاق تست حساسیت مراجعه میده که اونجا هم 50 تومان باید بدید.در اخر بهش یک قرص داده و همون اسپری قدیمیش(که دکتر نوروز بیگی خیابون سجاد مشهد که بالاشهره با وقت فردا و بدون تست حساسیت داده) گفته اگر خوب نشد بیا بهت امپول ضد حساسیت بدم.فردا میره میگه اقای دکتر من همین نسخه قبلا داشتم میگه این امپول که قیمتش 30 تومان هست و ماهیان به مدت 2 سال باید بزنی تا ببینی خوب میشی یا نه(فکر کنید هر بار نزدیک 55 توان باید بدی تا ببینی خوب میشی یا نه؟)این دکتر که استاد دانشگاه هم هست و تحصیل کرده امریکا به هر مریضش وقت ماه دیگه هم میده.مریض ها بنده خدا همه قشر مستعضف که حتی گاهی از شهرستان ها میاند
عمو بنده خیلی وقت بود مشکل سنک کلیه و قلب داشت.الان حدود 10 ساله ساکن المان شده بدون هیچ هزینه ازش بگیرند سه تا فنر تو قلبش گذاشتند و مشکل کلیه اش هم رفع شده.چرا نوع تحصیل و خدمات دکتر هامون با کشور هایی مثل کانادا و المان مقایسه نکنیم؟زمان حکومت پهلوی هم مردم باید برای درمان پول قلمبه به دکتر ها می دادند؟
مراکز رسدگی به شکایت هم در حد جک هست چون اینقدر مورد هست که فقط به مورد های اساسی رسیدگی میشه.
وقتی هیچ جای مملکت حساب نداره و همه به فکر پول هستند میخواید قشر دکترمون سالم باشند؟
امثال دکتر شیخ تبدیل به افسانه شدند

Life24
16-01-2015, 11:37
همیشه استثنا هم وجود داره. به خدا من خودم از پزشکان ناراضی هستم اگر بخواهم بنویسم 3 صفحه میشه
اما در همین سایت M.R.S داره رایگان به سواات همه جواب میده ... و کمک میکنه :n40:

aminkhan2014
16-01-2015, 11:54
همیشه استثنا هم وجود داره. به خدا من خودم از پزشکان ناراضی هستم اگر بخواهم بنویسم 3 صفحه میشه
اما در همین سایت M.R.S داره رایگان به سواات همه جواب میده ... و کمک میکنه :n40:

اتفاقا ایشون جز همون نوادر پزشکان خوب هست و کمترپزشکی به صورت رایگان به سوال مریض جواب میده و همین مسئله باعث شده ایشون فکر کنند همه پزشکان خوب هستند!!!!درصورتیکه واقعیت چیز دیگری هست

Khan gholi
16-01-2015, 12:05
جنابد MRS حرف هایی که من زدم در پست قبلی نتیجه صحبت های پدرم که 30 سال چه قبل انقلاب چه بعد انقلاب زیر دستان پزشکان خدمت کردند.نمی گم همه پزشکان اینجوری هستند ولی قشر اکثریتشون انیجوریه مثل تمامی شغل ها که هیچ کس کار درست انجام نمیده و همه می خواند یک شبه راه صد سال رو برند.به قول یک فردی همه ایرانی ها دستشون تو جیب همدیگه حالا پزشک ها قدرت دستشون بیشتره
اگر بحث دستمزد باشه اون صاحب کارم هم میگه قانونن من که دارم به کارگرم برجی یک 700 میدم کار خلاف شرع نمی کنم(تیغ که پیش گلوش نزاشتم که بیاد پیش من کار کنه) خودتون بهتر میدونید که قانون اینجا مال کسایی هست که نتونند دورش بزنند, شرع هم مشخصه مال چه کسایی هست ولی انسانیت چیز دیگه ایی میگه.اگر بخوام از نظام پرشکی ایران بگم که فاتحه اش خونده.مثلا همین بیمارستان قائم مال زمان حکومت پهلوی هستند که پدرم می گه نه تنها نتوستند یکی مثلش رو بسازند بلکه تجهیرات ساختمون هم نه نوسازی می کنند و حتی نمی تونند مثل روز اولش نگه دارند.امثال بیمارستان رضوی هم استثنا هستند که برای هر شب بستری پول کلان می گیرند(حدود یک میلیون).
قرار نیست مریض میره پیش دکتر ,دکتر بشینه زار زار گریه کنه(که سراغ دارم دکتری از بالای بیمار هاش قرص ضد افسردگی و اعصاب میخوره بخاطر اینکه بالاش فشار میاد) ولی اکثریت اصلا گوش نمیدند بیمار چی میگه.اخه نامرد تو داری 25 تومان پول میگیری که حقوق یک روز کارگر 5 دقیقه بهش وقت بده

M.R.S.
16-01-2015, 12:13
افراد به بیمارستان های عمومی مراجعه نمی کنند چون رسیدگی در حد صفر هست.چند مورد رو میگم
بنده در دوران کودکی از دهان نفس می کشیدم ودادن چرک زیاد , دکتر متخصص بیمارستان قائم مشهد برای برطرف شدنش لوزه سوم من رو برداشت و هیچ فرقی نکرد جز خرج بیمارستان(دکتر محمد مهدی قاسمی مطب خصوصی با دادن انتی بیوتیک ها قوی برطرف کرد)
در دبیرستان بینی بنده از قسمت پایین شکسته شد که با مراجعه به بیمارستان قائم قسمت پایینی رو جا انداختن ولی قسمت بالایی رو که سالم بود شکستن که باعث شده قسمت بالایی بینیم دچار انحراف بشه
پدر بنده سنگ کبد دچار شده بود به بیمارستان امام رضا مشهد مراجعه کرد 11 ظهر وارد بیمارستان شدیم بعد از حدود 20 دقیقه بستری شد.از شدت درد پدرم فریاد میزد گفتم حداقل یک مسکن بزنید گفتند دکتر بخواد معاینه که تشخصیش سخت میهش بعد از حدود نیم ساعت از بستری شدن خود پدر چون کارمند بازشسته بیمارستان قائم هست با فریاد زدن توسنت به کی امپول مسکن بگیره. ساعت 2 بعد از ظهر ما رو فرستادن رادیولوژی.ساعت 5 بعد از ظهر اندوسکپی.ساعت 7:45 شب انترن اومد و ساعت 8:30 دقیقه شب پزشک اومد معاینه گفت امشب رو باید بستری باشند دستگاه سنگ شکن خراب شده شما باید فردا رو هم بستری(جمعه) باشید تا پس فردا دستگاه اگر درست شده بود براتون اقدام کنند.فکر کنید یک معاینه پزشک 10 ساعت طول بکشه مریض داره از درد بخودش میپیچه و بهش مسکن نمیدند.که پدرم بیخال شد اومد خونه مایعات زیاد خورد سنگ دفع شد.
درسته که در این بیمارستان ها هزینه درمان ناچیزه ولی عملا با مخلفاتش خیلی گرون میشه چون باید پول رادیولوژی و اندوسکوپی و لباس هزینه تخت و تست نوار قلب هزار چیز مزخرف دیگه واقعا به بیماری شما ربطی نداره باید بده هیچ وقتش رو کلا تلف می کنن هیچ اخرشم به نتیجه نمی رسه(برای ما که فرقی نمی کرد چون هزینه کاملا رایگانه)
پدرم خودش بازنشسته داشنگاه علوم و درمان پزشکی هست.با خیلی متخصص ها سر کار داشته و میگه این دو بیمارستان قصاب خونه هستند و نه بیمارستان. اون روزم از فشار درد جایی دیگه به ذهنش نرسیده.حتی یک متخصص معروف بهش گفته اگر من فردا مشکل داشته باشم هیچوقت خودم رو زیر تیغ این جراح ها نمی سپارم.قضیه محرم نوید کیا فکر کنم همه فوتبال دستان یاد داشته باشند
یکی از اقوام هست حساسیت داره و باید یک اسپری که حدود 17 تومان هست رو دائم بزنه.خسته شده بود گفته بره پیش یک دکتر دیگه.این دکتر جدید که تو خیابان داشنگاه مشهد هست ویزیتش 25 تومانه عملا اگر بخواد وقت بده برای یک ماه دیگه وقت میده(نشون دادن خاص بودنش)هر بیماری جدید که بیاد بدون نگاه اولیه شما رو با اتاق تست حساسیت مراجعه میده که اونجا هم 50 تومان باید بدید.در اخر بهش یک قرص داده و همون اسپری قدیمیش(که دکتر نوروز بیگی خیابون سجاد مشهد که بالاشهره با وقت فردا و بدون تست حساسیت داده) گفته اگر خوب نشد بیا بهت امپول ضد حساسیت بدم.فردا میره میگه اقای دکتر من همین نسخه قبلا داشتم میگه این امپول که قیمتش 30 تومان هست و ماهیان به مدت 2 سال باید بزنی تا ببینی خوب میشی یا نه(فکر کنید هر بار نزدیک 55 توان باید بدی تا ببینی خوب میشی یا نه؟)این دکتر که استاد دانشگاه هم هست و تحصیل کرده امریکا به هر مریضش وقت ماه دیگه هم میده.مریض ها بنده خدا همه قشر مستعضف که حتی گاهی از شهرستان ها میاند
عمو بنده خیلی وقت بود مشکل سنک کلیه و قلب داشت.الان حدود 10 ساله ساکن المان شده بدون هیچ هزینه ازش بگیرند سه تا فنر تو قلبش گذاشتند و مشکل کلیه اش هم رفع شده.چرا نوع تحصیل و خدمات دکتر هامون با کشور هایی مثل کانادا و المان مقایسه نکنیم؟زمان حکومت پهلوی هم مردم باید برای درمان پول قلمبه به دکتر ها می دادند؟
مراکز رسدگی به شکایت هم در حد جک هست چون اینقدر مورد هست که فقط به مورد های اساسی رسیدگی میشه.
وقتی هیچ جای مملکت حساب نداره و همه به فکر پول هستند میخواید قشر دکترمون سالم باشند؟
امثال دکتر شیخ تبدیل به افسانه شدند

ببینید در بیمارستان های دولتی به علت مراجعه زیاد و نیروی کار کم رسیدگی سخت تر هست...خوب مسلمه با خداپولی که بیمارستان خصوضی بدین و هزینه هتلینگی که هست بیمارستان خصوصی رسیدگی بیشتر داره
پزشک ۱۰۰ برابر میگیری با ۱۰۰ برابر مریض کمتر معلومه که هر لحظه بالای سر مریض حاضر میشه یا هر لحظه پرستار مهربان بر بالین بیمار میاد
به غیر از شهر های بزرگ که بیمارسان های فوق تخصصی خصوصی دارن و البته هزینه اینقدر زیاده که هرکس نمیتونه بره ٬در بیمارستان های دولتی درمان و مراقبت از بیماری های سخت و خطرناک به خوبی انجام میشه و بعضی از بیماری ها فقط در این مراکز امکان درمانشون هست
جراحی هایی که در مراکز دولتی انجام میشه واقعا بخوبی انجام میپذیره و من شخصا شاهد این بودم

چون عوام به علم پزشکی‌آگاه نیستند باعث میشه خیلی راحت در مورد وزشکی‌نظر بدن و کار های پزشک رو خطا بدونن.....مثلا در مورد درد شکم جراح ها معتقد هستند دریافت مسکن قبل از معاینه صحت معاینه رو بخطر میندازه اما متخصصین طب اوژناس معتقدند یک دوز مسکن مشکل ایجاد میکنه
یا مثلا در رابطه باسنگ کیسه صفرا مورفین نباید تزریق بشه
پس هر کس نمیتونه به راحتی در مورد پزشکی اظهار نظر کنه
و باز هم میگم در تمام مراکز دولتی واحد رسیدگی به شکایات وجود داره و پیگیری میشه
اما مردم چون بیمارستان دولتی‌هست و شلوغ فحش و داد سر پزشک و پرستار میکشن اما بعد از خوب شدن اون هزینه ناچیزی که میدن دیگه همه چی یادشون میره و فکر نمیکنن اون اینترن ۲۴ ساعته داره کشیک میده و یک مریض سی پی آر کرده و مشکل ما هم حل شده...فقط میگن رفتیم فلان جا قصاب خونه بود

هزینه بستری هم با همه چی...ویزیت اتاق رادیولوژی آزمایشگاه همه رو بیمار فقط ۱۰ درصد میده و با بیمه روستایی ۵ درصد و همه هم بیمه هستند

باز هم میگم فقط نظام پزشکی و وزارت بهداشنچت میتونه در باره عملکرد پزشکی نظر بده و پزشک اگه آزمایش‌در خواست میکنه تستی میگیره یا پرپسیجری انجام میده کسی صلاحیت قضاوت و متهم کردن به انجام این کارها برای درآمد زایی نداره چو ن به پزشکی و مسائل اون آگاهی ندارید
فقط در صورتی که به پزشکی‌شک دارید میتونین به کس دیگه مراجع کنید و نظر دومی را جویا بشید

Argada
16-01-2015, 12:19
ما پزشک خوب هم داریم... مثل همه صنف های دیگه... پزشکایی هستند تمام عمرشون رو وقف پیشرفت و درمان کردند... بله این موضوع رو کسی رد نمی کنه... کار یه پزشک واقعا با ارزش هست... نجات جان جامعه خودش چه مادی و چه معنوی با ارزش هست... اگه تند و یا بد صحبت کردم عذر خواهی می کنم... گیر من هم در مورد مطب شخصی متخصصین هست
منتها شرایط کشور ما به گونه ای هست که بیشتر پزشکان بالاخص متخصصین در حال سو استفاده از قانون و وضعیت اجتماعی اقتصادی کشور هستند... کشوری که نصف جمعیتش رو جامعه کارگری با حقوق زیر یه میلیون تشکیل میده اونم با روزی بیش از 8 ساعت کار رو انصاف نیست درش پزشکی باشه که به راحتی با سو استفاده از قوانین و شرایط کشور درامدش ده ها برابری کسب کنه...


ما کشورهایی رو داریم که اصلا در اونها مطب و کلینیک شخصی وجود نداره و غیر قانونی هست... از میان 8 کشور پیشرفته جهان تنها کشوری که بخش سلامتش خصوصی هست و از بیمار پول می گیرند امریکاست... در انگلیس مردم دفترچه درمان ندارند چون طبق قانون به ازای دریافت مالیات همه از طرف دولت بیمه هستند!
یا در استرالیا چیزی با نام بیمارستان خصوصی و دولتی وجود نداره ...
همه بیمارستان ها زیر نظر بخش بهداشت استرالیا اردامه میشه و درمانش رایگان هست...هزینه درمان جامعه هم از مالیات تامین میشه. البته درامد پزشک در اونجا با درامد سطح عمومی مردم تقریبا برابره.در اونجا پزشک درامد و حقوق مشخص داره و باید در بیمارستانی که براش تعیین میشه خدمت کنه... کافیه قوانین کشور ژاپن در مورد نظام سلامت رو بخونید! کوچکترین وجهی از بیمار گرفته بشه و یا با بیمار نادرست رفتار بشه با کادر درمانی برخورد میشه...این درسته...نه وضع اسفناک ما... اگه اینجا بخش کوچکی از پزشکان درستکارند اونجا بخش اعظمی از پزشکان درستکارند...

M.R.S.
16-01-2015, 12:30
جنابد MRS حرف هایی که من زدم در پست قبلی نتیجه صحبت های پدرم که 30 سال چه قبل انقلاب چه بعد انقلاب زیر دستان پزشکان خدمت کردند.نمی گم همه پزشکان اینجوری هستند ولی قشر اکثریتشون انیجوریه مثل تمامی شغل ها که هیچ کس کار درست انجام نمیده و همه می خواند یک شبه راه صد سال رو برند.به قول یک فردی همه ایرانی ها دستشون تو جیب همدیگه حالا پزشک ها قدرت دستشون بیشتره
اگر بحث دستمزد باشه اون صاحب کارم هم میگه قانونن من که دارم به کارگرم برجی یک 700 میدم کار خلاف شرع نمی کنم(تیغ که پیش گلوش نزاشتم که بیاد پیش من کار کنه) خودتون بهتر میدونید که قانون اینجا مال کسایی هست که نتونند دورش بزنند, شرع هم مشخصه مال چه کسایی هست ولی انسانیت چیز دیگه ایی میگه.اگر بخوام از نظام پرشکی ایران بگم که فاتحه اش خونده.مثلا همین بیمارستان قائم مال زمان حکومت پهلوی هستند که پدرم می گه نه تنها نتوستند یکی مثلش رو بسازند بلکه تجهیرات ساختمون هم نه نوسازی می کنند و حتی نمی تونند مثل روز اولش نگه دارند.امثال بیمارستان رضوی هم استثنا هستند که برای هر شب بستری پول کلان می گیرند(حدود یک میلیون).
قرار نیست مریض میره پیش دکتر ,دکتر بشینه زار زار گریه کنه(که سراغ دارم دکتری از بالای بیمار هاش قرص ضد افسردگی و اعصاب میخوره بخاطر اینکه بالاش فشار میاد) ولی اکثریت اصلا گوش نمیدند بیمار چی میگه.اخه نامرد تو داری 25 تومان پول میگیری که حقوق یک روز کارگر 5 دقیقه بهش وقت بده

ببینید حرف من این هست که شما و هر کس دیگه ای در هر سطح سوادی هم که باشه چون آگاهی به پزشکی داره نمیتونه در باره عملکرد پزشکی قضاوت کنه(قضاوت اخلاق پزشک چرا اما قضاوت در باره درمان و تشخیص و ازمایش‌و اینها خیر)
اما شکایات رسیدگی میشه....مراکز دولتی با تمام کاستی ها جوابگو هستند و مشکلات بیماران حل میشه
در مورد ویزیت پزشک......تعرفه ها رو که اظلاع دارید
خوب ویزیت متخصص ۲۵ تومن هست که ۳۰ درصد رو بیمه میده اما در مرکز دولتی این ویزیت۱۰ تومن هست که ۷۰ درصد رو بسمه میده یعنی شما یک مراجعه به متخصص رو با ۳-۴ تومن انجام میدین
و در درمانگاه دولتی چون تعداد نوبت تعیین شده زمان اختصاص یافته هم مناسب‌میشه
و متخصص و دانش اون هم به اندازه همون متخصص هست که خصوصی کار میکنه
پس چرا اصرار به ویزیت خصوصی هست؟
در ضمن این تعرفه از سوی دولت هست....پس قانونی هست و نمیتونین بگین پزشک داره حق خوری میکنه......همسن حالا هم ویزیت ها به صرفه و کافی نیست.....تون وقت مردم میتونن با ۳ تومن متخصص ببینن و این متخصص ها هم برای پر کردن مراکز دولتی‌موظف هستند مطب نزنند در شهرستان ها به دور از شهر خودشون دور میشن و تازه این کارانه و پولی که از ویزیت و کار دریافت کردن همه رپ بهشون نمیدن و با تاخیر زیاد یهشون میدن
این طرح تحول همه به نفع بیمار هست و کسب درآمد پزشکا رو هم به زحمت اورده....با این حال نمیدونم چرا اینهمه از پزشک مینالن و قدر زحمت ها رو نمیدونن
کجای دنیا برای یک متخصص ۳ تومن....۱ دلتر ویزیت پرداخت میشه

M.R.S.
16-01-2015, 13:22
ما پزشک خوب هم داریم... مثل همه صنف های دیگه... پزشکایی هستند تمام عمرشون رو وقف پیشرفت و درمان کردند... بله این موضوع رو کسی رد نمی کنه... کار یه پزشک واقعا با ارزش هست... نجات جان جامعه خودش چه مادی و چه معنوی با ارزش هست... اگه تند و یا بد صحبت کردم عذر خواهی می کنم... گیر من هم در مورد مطب شخصی متخصصین هست
منتها شرایط کشور ما به گونه ای هست که بیشتر پزشکان بالاخص متخصصین در حال سو استفاده از قانون و وضعیت اجتماعی اقتصادی کشور هستند... کشوری که نصف جمعیتش رو جامعه کارگری با حقوق زیر یه میلیون تشکیل میده اونم با روزی بیش از 8 ساعت کار رو انصاف نیست درش پزشکی باشه که به راحتی با سو استفاده از قوانین و شرایط کشور درامدش ده ها برابری کسب کنه...


ما کشورهایی رو داریم که اصلا در اونها مطب و کلینیک شخصی وجود نداره و غیر قانونی هست... از میان 8 کشور پیشرفته جهان تنها کشوری که بخش سلامتش خصوصی هست و از بیمار پول می گیرند امریکاست... در انگلیس مردم دفترچه درمان ندارند چون طبق قانون به ازای دریافت مالیات همه از طرف دولت بیمه هستند!
یا در استرالیا چیزی با نام بیمارستان خصوصی و دولتی وجود نداره ...
همه بیمارستان ها زیر نظر بخش بهداشت استرالیا اردامه میشه و درمانش رایگان هست...هزینه درمان جامعه هم از مالیات تامین میشه. البته درامد پزشک در اونجا با درامد سطح عمومی مردم تقریبا برابره.در اونجا پزشک درامد و حقوق مشخص داره و باید در بیمارستانی که براش تعیین میشه خدمت کنه... کافیه قوانین کشور ژاپن در مورد نظام سلامت رو بخونید! کوچکترین وجهی از بیمار گرفته بشه و یا با بیمار نادرست رفتار بشه با کادر درمانی برخورد میشه...این درسته...نه وضع اسفناک ما... اگه اینجا بخش کوچکی از پزشکان درستکارند اونجا بخش اعظمی از پزشکان درستکارند...

دوست عزیز.........تمام مشکلات مردم در رابطه با مراجعه به پزشک رو مسئولان پیگیری کردن.... و این طرح جدید هم به همین علت ایجاد شده
و شما نمی دونین این طرح چقدر به ضرر پزشک هست....درسته پزشک همون قیمت ویزیت رو میگیره اما این ویزیت با تاخیر به پزشک پرداخت میشه و مزیت ویزیت خصوصی رو برای پزشک نداره در حالی که همون کیفیت ویزیت خصوصی رو داره
اما متاسفانه مردم هنوز استقبال نمیکنن و حاضر نمیشن به مراکز دولتی مراجعه کنن
همین مراجعه مردم به مراکز دولتی باعث میشه مردم ویزیت کم بدن 3-4 تومن اما از اون طرف شرکت های بیمه بقیه پول رو به بیمارستان و پزشک بدن که همین درآمدزایی برای بیمارستان داره و این بیمارستان ها میتونن خودشون رو مجهز کنن
.................................................. .................................................. .............
در راستای همین طرح سلامت هست که به تدریج نقش مطب ها کمرنگ میشه چون یا باید کار یا خصوصی باشه یا دولتی
و اگه مردم مردم به درمانگاه دولتی مراجعه کنن ترافیم مطب ها هم کم میشه و زمان ویزیت بهبود پیدا میکنه
اما تا وقتی تصور این باشه که خدمات پزشکی دولتی بیکیفیت و بیخود هستند دود اون فقط تو چشم خود مردم میره
.................................................. .................................................. .............
در مورد خدمات بهداشتی درمانی رایگان باید بگم صحیح همین هست....اما متاسفانه بودجه کافی وجود نداره و شرکت های بیمه هم زیر بار اون نمیرن
به غیر از این هنوز مردم فرهنگ این رو پیدا نکردن که خدمات رایگان یا کم هزینه دریافت کنن و فکر میکنن اگه پول بیشتری بدن خدمات خوب میگیرن و اگه پول ندن بد
بخصوص در روستاها....دفترچه روستایی باید توسط پزشک روستا مهر بشه تا اعتبار داشته باشه و پزشک جهت ارجاع دفترپه رو مهر میکنه
اما خیلی شاهد اون هستیم که بدون مراجعه به پزشک روستایی به شهر میره و ویزیت آزاد متخصص یا فوق تخصص میده
اما به پزشک خودشون مراجعه نمیکنه.....اون همه برای یک بیماری ساه مثل اسهال استفراغ ویروسی اطفال که پزشک روستا کامل از عهده اش بر میاد و حتی خیلی بهتر هم میتونه در مرکز بهداشت به اون رسیدگی کنه
یا حتی اعتماد به داروهای اون پزشک ندارن....مثلا پزشک روستا میتونه دارویی تجویز کنه و بگه 48 ساعت دیگه بیاین اگر پاسخ نداد دارو رو عوض کنم
این روش خوبی هست و اصولی چون خیلی از بیماری ها دوره خاص دارن یا درمان آنتی بیوتیکی از همون اول نیاز نیست.... و بدون ویزیت دیدن هم برای روستایی خرجی نداره.....اما بلافاصله بعد از درمان اولیه به مطب متخصص شهر مراجعه میکنن

danielo
16-01-2015, 23:39
پدرم در یکی از بیمارستان های خصوصی بستری بود .حدود 10 روز با یک عملا جراحی.شد 41 میلیون.
طرف میومد به عنوان روانشناس.وارد هم نمیشد.از همون کنار در میپرسید خوبی
بابام هم میگفت خوبم مرسی.بعدش میرفتش.ویزیتش میشد 140 تومان.
یعنی تو این 10 شب یک میلیون و چهارصد فقط دادیم که طرف از بابام بپرسه خوبی و بابام بگه مرسی خیلی ممنون

iranch
16-01-2015, 23:56
حکایت امروز و دیروز نیست؛ سال‌هاست برخی پزشکان برای مشاهده نتایج آزمایش‌ها و تصویربرداری‌های بیماران در ویزیت دوم، از آنها وجه دریافت می‌کنند.

به گزارش همشهری، اما چند روزي است كه اين موضوع به بحثي پرحاشيه تبديل شده. عده‌اي اين كار پزشكان را غيرقانوني مي‌دانند و گروهي هم از آن دفاع مي‌كنند. به هر حال واقعيت اين است كه در مطب برخي پزشكان تنها براي يك نگاه گاهي حتي چند ثانيه‌اي، پول يك ويزيت كامل گرفته مي‌شود، تنها براي اينكه بيمار بشنود: چيزي نيست، مشكلي نداريد! همه ما حتما تجربه كرده‌ايم يا دست‌كم شنيده‌ايم كه پزشك پس از يك معاينه ساده، فهرستي از آزمايش‌ها را نسخه مي‌كند، منهاي اينكه نوشتن انبوه آزمايش‌ها چقدر ضروري است، بعد از صرف وقت و البته هزينه بسيار، براي ديدن نتيجه آنها و اعلام نظر هم ويزيت دوباره دريافت مي‌شود. سلامتي براي همه آنقدر مهم هست كه آنهايي كه دست‌شان به دهن‌شان مي‌رسد، در چنين مواقعي بي‌هيچ اعتراضي هزينه ويزيت اضافه را بدهند اما كم هم نيستند بيماراني كه وقتي سر و كارشان به دارو و دكتر مي‌افتد بايد براي پرداخت حتي پول ويزيت چندبار حساب و كتاب كنند. «4‌ماه قبل وقت گرفتم و امروز پدرم را از يزد براي معاينه به تهران آورده‌ام.

با اينكه پزشك براي هر بيمار 10دقيقه كمتر وقت مي‌گذارد اما حدود 2ساعت منتظر نشسته‌ام. تعجب مي‌كنم چطور مريض‌ها معاينه مي‌شوند، چون براي بيمار وقتي گذاشته نمي‌شود. مگر نمي‌گويند كه پزشك بابت معاينه هر بيمار بايد حداقل 20دقيقه وقت بگذارد؟» اينها را همراه يك مريض مي‌گويد. در كدام بيمارستان؟ چه فرقي مي‌كند؟! چنين حرف‌هايي را در بسياري از مطب‌ها و مراكز درماني مي‌توان شنيد. البته اگر بخواهيم نگاهي به نيمه ديگر ليوان بكنيم، بايد از پزشك‌هايي بگوييم كه هرگز بابت ديدن چند آزمايش ساده، پولي از بيمار نمي‌گيرند. در مطب يك پزشك جراح در تهران كه البته شهرتي هم دارد، بيماران زيادي نشسته‌اند كه يا مبتلا به سرطان هستند يا مشكوك به آن.

همراه هر كدام‌شان تعداد زيادي نتيجه آزمايش يا تصويربرداري‌هايي است كه انجام داده‌اند. خانم جواني كه مضطرب هم هست، آنقدر حوصله دارد كه به سؤالي درباره ويزيت دوم جواب بدهد. او مي‌گويد:«اين دكتر بابت ملاحظه نتايج آزمايش‌ها از بيماران وجهي دريافت نمي‌كند. با اينكه براي هر بيمار بابت ديدن نتايج آزمايش‌ها وقت كافي هم مي‌گذارد.

تا حالا 3پزشك عوض كرده‌ام چون پزشك‌هاي قبلي شرح درستي از بيماري من نمي‌پرسيدند و تمام ويزيت هم 10دقيقه نمي‌شد اما اين پزشك هم وقت مي‌گذارد و هم براي نتايج آزمايش‌ها پولي نمي‌گيرد.» اما نتايج مشاهدات خبرنگار همشهري از چند مطب در تهران و صحبت با مردم نشان مي‌دهد كه پزشكان كمتري در اين دسته هستند. اما آيا اين عمل قانوني است و آيا در اين زمينه دستوالعملي وجود دارد؟ دكتر عليرضا اوليايي‌منش، مديركل دفتر ارزيابي فناوري تدوين استاندارد و تعرفه سلامت وزارت بهداشت مي‌گويد: «هيچ بخشنامه جديدي درباره دريافت ويزيت مجدد پزشكان صادر نشده است.

بخشنامه وزارت بهداشت در اين مورد مربوط به سال79 و از طرف معاون درمان و دبير شوراي‌عالي بيمه خدمات درماني وقت است كه براساس آن صرفاً براي ديدن نتيجه آزمايش‌ها و راديوگرافي نبايد ويزيت جداگانه‌اي از بيمار دريافت ‌شود. بر اين اساس ويزيت مطب، شامل خدماتي است كه توسط پزشك در مطب يا به‌طور سرپايي در درمانگاه يا اتاق معاينه يا در بيمارستان انجام مي‌شود. چنانچه پزشك براي ملاحظه نتيجه آزمايش‌ها و راديوگرافي، حداقل بيمار را مورد ارزيابي، معاينه يا درمان مختصر قرار دهد، براي دريافت ويزيت مجاز است ولي اگر فقط نتيجه آزمايش‌ها و راديوگرافي را بدون معاينه مجدد بيمار اعلام كند، حق دريافت ويزيت مجدد ندارد.»

شايد براساس همين بخشنامه‌اي كه دكتر اوليايي از آن نام مي‌برد، وزير بهداشت اعلام كرده كه پزشكان نبايد براي ديدن آزمايش، ويزيت بگيرند. دكتر هاشمي هم مي‌گويد: «چنانچه نسخه يا آزمايشي نوشته شده و خدمت به بيمار تمام نشده، بايد بدون هزينه خدمت‌رساني انجام شود.»

اخلاق پزشكي؛ كليد ماجرا

اما نكته اينجاست كه حتي اگر بخشنامه‌اي هم نزديك به 14سال قبل تصويب شده‌ رعايت شود، اگر پزشكي بخواهد ويزيت دوباره از بيمار بگيرد، با يك معاينه صوري و چند توصيه كلي مي‌تواند مدعي شود كه دوباره طبابت كرده و بيمار هم بايد ويزيت پزشكان دوباره بدهد.
از اينجا پاي وجدان و اخلاق پزشكي به ميان مي‌آيد؛ همان گوهري كه در بسياري از پزشكان ايراني هست و البته در عده‌ بسياري هم نيست. با اين همه اما نبايد اين موضوع را هم از ياد برد كه طبابت حرفه پزشك است و او هم بايد بابت كاري كه مي‌كند، مزدي بگيرد. اما حد وسط اين دو ديدگاه كجاست؟

دكتر احسان شمسي گوشكي، مدير اخلاق پزشكي سازمان نظام پزشكي و عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران به همشهري مي‌گويد: ابتدا بايد ديد سياستگذاران و تصميم‌گيران نظام سلامت، چه تعريفي از ويزيت ارائه مي‌دهند. ضمن اينكه اين را هم نبايد فراموش كنيم كه بسياري از بيماري‌ها براي درمان مطلوب، بيش از يك‌بار مراجعه به پزشك را مي‌طلبد و ويزيت بيمار به پيگيري نياز دارد. مثلا براي يك جراحي پزشك به دفعات بيمار را مي‌بيند و بابت زماني كه براي بيمار صرف مي‌كند، قطعا بايد وجه دريافت كند. واقعيت اين است كه اگر بگوييم هيچ پزشكي نبايد از بيماري بابت نشان دادن آزمايش و اعلام نظر پول بگيرد، منطقي نيست، چون سختگيري در اين مورد ممكن است منجر به اين شود كه عده از پزشكان پيگيري‌هاي بعد از ويزيت اول را انجام ندهند يا به دقت انجام ندهند. به اعتقاد من حد وسط اين است كه ميزان پرداخت از جيب مردم در ويزيت دوم نسبت به ويزيت اول، پايين‌تر باشد.

عليرضا پارساپور، دكتري اخلاق پزشكي و عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران هم به همشهري مي‌گويد :«اين موضوع محل مناقشه و اختلاف شده است. بنابراين، بهتر است كه پاسخ آن را سازمان نظام پزشكي بدهد. ماهيت برخي بيماري‌ها اين است كه بيمار بايد چندين دفعه به پزشك مراجعه كند. در چنين شرايطي پزشك متعهد است كه براي بيمار در هر بار مراجعه وقت كافي بگذارد و براساس تعرفه‌هاي تعيين‌شده حق ويزيت هم دريافت كند. براساس اخلاق پزشكي، پزشكان متعهد هستند‌ كه براي درمان بيمار با دقت نظر و وقت كافي بيمار را معاينه كنند تا بتوانند به تشخيص كامل برسند تا درمان نتيجه‌بخش باشد، حال اگر پزشكي به هر دليل براي بيمار وقت نگذارد و به معاينه كوتاه بيمار بپردازد قطعا تصميم اشتباه براي درمان خواهد گرفت و اين مسئله از نظر اخلاق پزشكي قابل‌قبول نيست.»

دكتر بابك قرائي مقدم، متخصص مغز و اعصاب هم با تاكيد بر اينكه جامعه پزشكي ايران، جامعه منصفي است، در اين‌باره توضيح مي‌دهد: «به هر حال ‌بخشنامه وزارت بهداشت در اين‌باره شفاف است. در عين حال به‌نظر مي‌رسد كه اين مسئله بايد ريشه‌يابي شود و در اين ميان نبايد نه حق مردم و نه حق پزشكان تضييع شود.»

پاسخ سازمان نظام پزشكي

رئيس‌كل سازمان نظام پزشكي ايران در پاسخ به اينكه آيا دريافت ويزيت مجدد براي مشاهده جواب آزمايش و انواع تصويربرداري‌ها، قانوني است يا خير؟ مي‌گويد: اگر ويزيت دوم راه اصلي درمان را روشن كند، هزينه ويزيت مجدد بايد پرداخت شود و منع قانوني ندارد. اما اگر صرفا بيمار به منشي پزشك مراجعه كند و آزمايش را نشان دهد، در اينجا نبايد ويزيت مجدد داده شود. ممكن است بيمار براي بار دوم به پزشك مراجعه كند و به تشخيص جديدي براساس آزمايش‌هايش برسد. در اين زمان دريافت ويزيت منعي ندارد.

دكتر عليرضا زالي با اشاره به اينكه اين موضوع در كتاب تعرفه‌گذاري ارزش نسبي خدمات هم ديده شده، توضيح مي‌دهد: مشكلات ما در اين مورد به تقسيم‌بندي ناقص ويزيت برمي‌گردد، چراكه ويزيت مجدد، قابل تعريف است. مسلما وقتي همراه بيمار مي‌تواند نتيجه آزمايش را به پزشك نشان بدهد و پاسخ بگيرد، اين مراجعه ويزيت مجدد تلقي نمي‌شود.

با همه اختلاف‌نظر‌ها و حتي روشن نبودن موضوع، آنچه مشخص است اينكه پرداخت ويزيت دوم يكي از موضوعات مهم ميان مردم و جامعه پزشكي است و البته ورود جدي‌تر وزارت بهداشت و نهاد‌هاي نظارتي را هم مي‌طلبد. اينكه در مطب ‌برخي پزشكان براي ارائه نتيجه آزمايش‌ها 24ساعت و در مطب برخي 48ساعت وقت داده شده و عده‌اي هم هيچ توضيحي در اين‌باره نداده‌اند، يعني اوضاع نابسامان است.

M.R.S.
16-01-2015, 23:58
پدرم در یکی از بیمارستان های خصوصی بستری بود .حدود 10 روز با یک عملا جراحی.شد 41 میلیون.
طرف میومد به عنوان روانشناس.وارد هم نمیشد.از همون کنار در میپرسید خوبی
بابام هم میگفت خوبم مرسی.بعدش میرفتش.ویزیتش میشد 140 تومان.
یعنی تو این 10 شب یک میلیون و چهارصد فقط دادیم که طرف از بابام بپرسه خوبی و بابام بگه مرسی خیلی ممنون
یکی از اقوام رو ۱ سال پیش بیمارستان دولتی جراحی سرطان انجام دادن....اونم چه عملی.....با 3 تا تیم جراحی...... با حدود یه ماه ای سی یو...کلی رادیولوژی و سی تی....انواع مشاوره ها......زیر ۵ میلیون شد
تازه تکمیلی هم کلی پرداخت کرد
.................................................. ...........................................
مثلا در مورد شما 41 میلیون فقط 4 تومن پرداخت میکردید.....البته چون همه چیز با تعرفه دولتی میشد حتما در مجموع چیزی حدود 20 میلیون تمام میشد که پرداختی فقط 2 تومن میشد
بیمارستان دولتی همین عمل های سنگین و بیماری های صعب العلاج با همون کیفیت بیمارستان های خصوصی انجام میشه حتی خیلی بهتر از خصوصی .... تنها یکسری بیمارستان های فوق تخصصی خصوصی در امر خود درمان بهتر هستند و هزینه اون ها هم برای همه مقدور نیست
تنها بدی بیمارستان دولتی امکانات رفاهی نامناسب و حجم بالای مراجعه کننده با پرسنل کم هست

danielo
17-01-2015, 13:28
یکی از اقوام رو ۱ سال پیش بیمارستان دولتی جراحی سرطان انجام دادن....اونم چه عملی.....با 3 تا تیم جراحی...... با حدود یه ماه ای سی یو...کلی رادیولوژی و سی تی....انواع مشاوره ها......زیر ۵ میلیون شد
تازه تکمیلی هم کلی پرداخت کرد
.................................................. ...........................................
مثلا در مورد شما 41 میلیون فقط 4 تومن پرداخت میکردید.....البته چون همه چیز با تعرفه دولتی میشد حتما در مجموع چیزی حدود 20 میلیون تمام میشد که پرداختی فقط 2 تومن میشد
بیمارستان دولتی همین عمل های سنگین و بیماری های صعب العلاج با همون کیفیت بیمارستان های خصوصی انجام میشه حتی خیلی بهتر از خصوصی .... تنها یکسری بیمارستان های فوق تخصصی خصوصی در امر خود درمان بهتر هستند و هزینه اون ها هم برای همه مقدور نیست
تنها بدی بیمارستان دولتی امکانات رفاهی نامناسب و حجم بالای مراجعه کننده با پرسنل کم هست

خوب دکتری که ما میخواستیم عمل کنه فقط در بیمارستان کسری عمل میکرد.اگر اشتباه نکنم در بیمارستان شهید بهشتی هم چک شد ولی اون ها گفتند اول شیمی درمانی کنیم و بعد عمل.چون نمیتونستند تومور بدخیم را پیدا کنند ..اتفاقا بیمه بابام با این بیمارستان قرار داد داشت و ما هیچی نمیدادیم.
ولی با مشورت با چند دکتر به این نتیجه رسیدیم که اول عمل بشه و چند دکتر اقای دکتر یزدان بد را معرفی کردند.
طبق گفته خودشون ایشون بعد از خارج کردن دو تومور طبق تجربه شون به این نتیجه رسیدن که این تومور ها نمیتونه اون تومور بدخیم باشه و با اینکه کادر پزشکی را مرخص کرده بودند ولی باز اون ها را برگردوندند و تونستند تومور بدخیم را در جایی که اصلا دیده نمیشد پیدا کنند و به خاطر همین کل معده را در اوردند.
منظور من این هست که هر پزشکی اینکار را نمیکرد.

M.R.S.
17-01-2015, 15:34
خوب دکتری که ما میخواستیم عمل کنه فقط در بیمارستان کسری عمل میکرد.اگر اشتباه نکنم در بیمارستان شهید بهشتی هم چک شد ولی اون ها گفتند اول شیمی درمانی کنیم و بعد عمل.چون نمیتونستند تومور بدخیم را پیدا کنند ..اتفاقا بیمه بابام با این بیمارستان قرار داد داشت و ما هیچی نمیدادیم.
ولی با مشورت با چند دکتر به این نتیجه رسیدیم که اول عمل بشه و چند دکتر اقای دکتر یزدان بد را معرفی کردند.
طبق گفته خودشون ایشون بعد از خارج کردن دو تومور طبق تجربه شون به این نتیجه رسیدن که این تومور ها نمیتونه اون تومور بدخیم باشه و با اینکه کادر پزشکی را مرخص کرده بودند ولی باز اون ها را برگردوندند و تونستند تومور بدخیم را در جایی که اصلا دیده نمیشد پیدا کنند و به خاطر همین کل معده را در اوردند.
منظور من این هست که هر پزشکی اینکار را نمیکرد.

تجربه ای که من دارم عمل کنسر بود که تمام گردن رو گرفته بود......مری...جنجره و ......
انستیتو کنسر در بیمارستان تهران جراحی کردن...عمل 12 ساعت طول کشید......استاد حریرچی عمل انجام دادن......با دو تا تیم جراحی دیگه
قبل از جراحی هم همه میگفتن ببرین خصوصی......اما با توجه به تومور من میدونستم بیمار تو بیمارستان خصوصی از دست میره......
چون به غیر از عمل مساله ای سی یو هم بود........و با کلی از اساتید داخلی و بیهوشی بیمارستان امام مشاوره انجام شده
خوب اگه این مشاوره ها در بیمارستان خصوصی بود میدونین چقدر میشد....یا یک ماه ای سی یو
حتی برای رادیوتراپی هم با رادیوتراپیست های محل کار خودم صحبت کردم میگفتن مریضتونو ببرین خصوصی اونجا دستگاه بهتره....دولتی رزیدنت کار میکنه
اما ما همون انستیتو کنسر بردیم و رادیوتراپی هم خیلی خوب انجام شد
و بیماری که من در تمام منابع نگاه کردم و عمر اون رو 6 ماه از زمان تشخیص نوشته بودن (یعنی حدود 4-5 ماه بعد عمل) حذود یکسال و نیم زنده بود
.................................................. .................................................. .....................
در کل منظورم این هست که بیمارستان های دولتی در درمان این چنین بیماری هایی بسیار خوب عمل میکنن
چون یک سری بیمارستان ها سنترال و جامع هستند و این نوع هم اکثرا دولتی هستند......در اینگونه بیمارستان ها دسترسی به اساتید و نام های بزرگ پزشکی ایران به راحتی وجود داره
اینهایی که میگن مریض پول نداشته عمل نشده .....اینها تو بیمارستان دولتی اتفاق نمیافته
مثلا همین دکتر حریرچی......خیلی راحت میتونست بگه من با دولتی همکاری نمیکنم.......اما میاد عملی که بنظرم فقط دستمزد خودش باید 100 میلیون میبود رو بدون منت انجام میده.......مهم اعتماد به مراکز دولتی هست.....چون همه کادر درمانی اونجا هرکاری که ازدستشون بربیاد میکنن......اما چون خرجش کم هست خیلی ها تصور میکنن کیفیت کم هست

BigHeart
18-01-2015, 15:35
اگه دندونتونو یه بار عصب کشی کردید و میخاید دوباره همونو عصب کشی مجدد کنید دقت کنید
من 3 بار عصب کشی کردم یه دندونو و هر بار 400 500 تومن بیخودی خرج عصب کشی٬ پر کردن و ... میکردم / جدا از قیمت روکش که فقط دفعه آخر انجام دادم
به یه متخصص دیگه مراجعه کردم که ایشون گفتن دندونم کیست داره و باید توسط به یه متخصص درمان ریشه مراجعه کنم ولی پزشک قبلی این مسئاله رو عنوان نکرده بود و هر بار کلی باعث میشد کلی ضرر کنم
قبل از عصب کشی مجدد عکستونو به یه متخصص اندو یا درمان ریشه دندون نشون بدید تا راهنماییتون کنه
ممکنه دندونتون کیست درآورده باشه و یا ریشش خیلی کوتاه شده باشه که در این صورت نیاز به جراحی توسط یه متخصص اندو دارید
درضمن یه نکته دیگه
هیچوقت دندونی که یکی دو بار عصب کشی کردید رو بدون اینکه پزشکتون رو در جریانش قرار بدید نکشید
چون دندون هایی که عصب کشی شدن خیلی راحت زیر انبر تیکه تیکه میشن و باید یه متخصص این کارو واستون انجام بده و پزشکای عادی نمیتونن این کارو انجام بدن

Alireza SM
20-01-2015, 00:15
این ها صرفا هذیان های افرادی هستن که ذهن بیمارشون فقط بلده به جایگاه پزشکان حسادت کنه و هیچ خروجی دیگه ای نداره ذهنشون.

hamid_diablo
25-01-2015, 22:59
خیلی از دکترها اصلا از پشت میزشون تکون نمیخورن

از خود بیمار میپرسن چته؟ اونم مثلا میگه سرم درد میکنه.در حین گفتن این حرفا دکتر دارو مینویسه و والسلام...

برای این 5 دقیقه کمتر از 20 هزار تومن هم نمیگیرن...

Reza31001
26-01-2015, 00:09
این ها صرفا هذیان های افرادی هستن که ذهن بیمارشون فقط بلده به جایگاه پزشکان حسادت کنه و هیچ خروجی دیگه ای نداره ذهنشون.
این طوری ها هم نیست
احتمالا خود شما هم مواردی در بین آشناهاتون پیش اومده که به خاطر اشتباه پزشک ضربات جبران ناپذیری به وجود اومده باشه
و یا شرایط بسیار ضعیف اورژانس بعضی از بیمارستانها رو حتما شنیدید

پزشکی حرفۀ مقدسی هست و قابل احترام؛
اما به دلیل مشکلات فرهنگی -که همه می دونیم- مردم ما گاهی اوقات در انجام وظایفشون کوتاهی می کنن که این، در مورد پزشکی به دلیل اهمیت بسیار بالا و سرو کار داشتن با مهمترین سرمایه زندگی هر شخص، مشکلاتی پیش میاره که بسیار تاسف برانگیزه

آرزوی اینکه روزی تمام مردم این سرزمین در هر شغلی که هستن مسئولیت پذیر باشند شاید آرزوی دور و درازی باشه اما خوب امیدوارم حداقل در حرفه پزشکی و اونم در موارد حساس که جون بیمار گرو یک تصمیم درسته این مسئولیت پذیری 100% باشه چون که در مقایسه با بحث پول و ... اصلا قابل مقایسه نیست

M.R.S.
26-01-2015, 00:53
خیلی از دکترها اصلا از پشت میزشون تکون نمیخورن

از خود بیمار میپرسن چته؟ اونم مثلا میگه سرم درد میکنه.در حین گفتن این حرفا دکتر دارو مینویسه و والسلام...

برای این 5 دقیقه کمتر از 20 هزار تومن هم نمیگیرن...

دوست عزیز.....اگر به حرفه پزشکی آشنا نباشید و از مکانیسم بیماری ها...علل.... و تشخیص‌افترتق و درمان اطلاع نداشته باشید دچار سوتفاهم خواهید شد
مثلا همون سردرد با اطلاع یافتن از کیفیت درد...زمان اون...عوامل مرتبط...و عوامل کاهش دهنده یا افزایش دهنده اون میشه براحتی تشخیص گذاشته بشه.....و نیاز معایناتی مثل معاینه چشم...حلق....گوش‌ و یا تصویر برداری و آزمایش با همون شرح حالی که بیمار میفرماید مشخص میشه
به هر حال پولی که بیمار پرداخت میکنه نرخ مصوب هست و نباید انتظار اون رو داشت که پزشک حق ویزیت رو دریافت نکنه یا احیانا اگه داروی خاصی تجویز نکرد یا آزماشی دزخواست نکرد و به بیمار اطمینان داد که مشکلش بیماری خاصی ندارد یا نیاز به درمان خاصی ندارد یا توصیه کرد داروهای قبل رو ادامه بدهد،ویزیت رو پس بده
زمان ویزیت همونطور که میدونید و در قانون ذکر شده متوسط زمان عنوان شده....خوب اگه پزشک با شرح حال به نتیجه برسه و وقت کافی در اختیار مزاجعه کننده بزاره حالا اگه این زمان کمتر از زمان ذکر شده باشه پزشک چی کار کنه؟.....یعنی خود شما حاضرید از وقت باقی مانده با پزشک به گفت و گوی صمیمی و بحث از اوضاع مملکت بفرماید یا ترجیه میدهید بلافاصله بعد از دریافت نسخه دارو ها رو تهیه کنید و به منزل مراجعت کنید
به هر حال اگه سردردی با یک ویزیت ۵ دقیقه ای پزشک عمومی قابل حل و فصل هست بیچاره متخصص‌ مغز و اعصاب چه گناهی دارد ..که تشخیص رو گذاشته و درمان رو نوشته .....۱۵ دقیقه باقیمانده با شما منچ بازی کند؟!

M.R.S.
26-01-2015, 01:06
این طوری ها هم نیست
احتمالا خود شما هم مواردی در بین آشناهاتون پیش اومده که به خاطر اشتباه پزشک ضربات جبران ناپذیری به وجود اومده باشه
و یا شرایط بسیار ضعیف اورژانس بعضی از بیمارستانها رو حتما شنیدید

پزشکی حرفۀ مقدسی هست و قابل احترام؛
اما به دلیل مشکلات فرهنگی -که همه می دونیم- مردم ما گاهی اوقات در انجام وظایفشون کوتاهی می کنن که این، در مورد پزشکی به دلیل اهمیت بسیار بالا و سرو کار داشتن با مهمترین سرمایه زندگی هر شخص، مشکلاتی پیش میاره که بسیار تاسف برانگیزه

آرزوی اینکه روزی تمام مردم این سرزمین در هر شغلی که هستن مسئولیت پذیر باشند شاید آرزوی دور و درازی باشه اما خوب امیدوارم حداقل در حرفه پزشکی و اونم در موارد حساس که جون بیمار گرو یک تصمیم درسته این مسئولیت پذیری 100% باشه چون که در مقایسه با بحث پول و ... اصلا قابل مقایسه نیست

دوست گرامی صحبت شما درباره حرفه پزشکی و ارتباط اون با جان انسان ها کاملا درست هست و وقتی صحبت پول در این باره به میان میاد بحث بسیار پیچیده تر میشه و کلی از مباحث اخلاق پزشکی به همین مهم مربوط میشه و اساتید بزرگی درتمام دنیا و در تمام دوران به این نکته پرداخته اند
اما در مورد خطا ها باید بگم پزشک انسان هست و جایز در خطا
اما خطا با قصور متفاوت هست
در تمام دنیا برای هر تابلو از بیماری حقی‌به عنوان خطا درنظر میگیرند
و چون مسئله پیش بیاید و ضرر جانی ناشی از خطای پزشکی حاصل آمده باشد کمیته هایی به برزسی آن میپردازند که آیا خطا جایز بوده و بیماری که با این تظاهز وشرایط آمده پزشک میتوانسته به اشتباه بیافتد یا نه و پزشک قصور کرده و از دانشی که داشته استفاده نکرده یا به دلایلی دیر به بالین بیمار حاضر شده....و این پزشک شایسته جریمه هست
اما تشخیص این مهم به عهده نظام پزشکی هست که اطلاعات رو کاملا بررسی کنه نه هزکس بدون هیچ اطلاهی خودش رو قاضی‌کنه و از بین همه عوامل فقط پزشک رو گناهکار بدوه

iranch
28-01-2015, 16:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iranch
29-01-2015, 16:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iranch
31-01-2015, 13:04
مدیرکل امور کمیسیون‌های سازمان پزشک قانونی گفت: به منظور کاهش پرونده‌های قصور پزشکی و پیشگیری از بروز عارضه برای مردم، وزارت بهداشت صلاحیت حرفه‌ای هر گروه پزشکی را برای اقدامات طبی و جراحی تعیین کند.کامران سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره پرونده‌های مربوط به قصور پزشکی، گفت: پرونده‌های قصور پزشکی در حقیقت پرونده‌هایی است که به سازمان پزشک قانونی برای اظهارنظر قانونی ارجاع می‌شود. اگر کسی از فرآیند یا مراحل درمانش شکایتی داشته باشد، طبق قانون می‌تواند به دادسرای عمومی انقلاب شهر خود مراجعه و شکایتی درباره مراحل درمان خود طرح کند.وی ادامه داد: قاضی نیز جهت روشن شدن موضوع و اظهارنظر درباره اینکه آیا قصوری رخ داده یا نه و اگر قصوری رخ داده از سوی چه کسی و اینکه چه میزان خطا صورت گرفته، پرونده را برای اظهار نظر به کمیسیون‌های سازمان پزشک قانونی ارسال می‌کند.سلطانی با اشاره به اینکه پزشک قانونی در سراسر کشور تشکیلات کمیسیون پزشکی دارد که مشغول خدمت رسانی هستند، گفت: البته در برخی از شعب دادگستری ترجیح داده می‌شود که به جای نظرخواهی از سازمان پزشک قانونی از نظام پزشکی نظر خواهی شود، که طبق قانون تصمیم گیری درباره این مساله بر عهده قاضی است.وی افزود: روند کار در پزشک قانونی به این صورت است که پرونده‌هایی که صرفا مربوط به شکایت از قصور پزشکی است به این سازمان ارجاع می‌شود. به این ترتیب که پرونده و مدارک پزشکی از مرکز درمانی، بیمار و پزشک گرفته می‌شود، معاینات و مشاوره‌های لازم انجام می‌شود و متخصص و فوق تخصص در آن رشته که معمولا اعضای هیات‌های علمی هستند، به عنوان کار‌شناس دعوت می‌شوند تا به همراه عده‌ای از متخصصین و پزشکان قانونی، جلسه کارشناسی تشکیل ‌شود.مدیرکل امور کمیسیون های سازمان پزشک قانونی گفت: بعد از تشکیل این جلسه درباره پرونده اظهار نظر می شود، اما این اظهار نظر کار‌شناسی است و جنبه رای ندارد؛ قاضی با توجه به این رای نظر خود را اعلام می‌کند.وی افزود: آن دسته از پرونده‌هایی که به نظام پزشکی می‌روند؛ دو جنبه دارند، یک سری مربوط به جنبه‌های رفتار حرفه‌ای است. دسته دیگر نیز با مراجعه مستقیم اشخاص به دادسرای انتظامی نظام پزشکی محل، توسط هیات انتظامی نظام پزشکی به این ارجاع می شود.مدیر کل امور کمیسیون‌های سازمان پزشک قانونی گفت: بررسی هیات انتظامی با انجام کار‌شناسی توسط خود اعضا ‌‌صورت می گیرد و در نهایت منجر به این می‌شود که آیا پزشک یا کادر درمانی، آیین نامه انظباطی و انتظامی را رعایت کرده است یا خیر؟ در صورتی که رعایت نکرده باشد، رای انتظامی صادر می‌شود.وی با اشاره به اینکه رای انتظامی آن چیزی است که در قانون پیش بینی شده است، افزود: این رای شامل تذکر شفاهی، توبیخ کتبی و درج در تابلو اعلانات یا مجله، محرومیت از اشتغال و لغو پروانه به مدت کوتاه یا طولانی در یک شهر یا در تمام شهر‌ها است. این رای بستگی به کمیت و کیفیت تخلف و تعداد دفعات ارتکاب جرم از سوی پزشک متخلف دارد.سلطانی ادامه داد: قسمت دوم کار نظام پزشکی این است که درباره قصور پزشکی کار‌شناسی انجام می‌دهد. در کار‌شناسی پزشک قانونی یا نوشته می‌شود، پزشک یا کادر درمانی مرتکب قصور نشده یا مرتکب قصور شده است، یا اگر قصوری صورت گرفته چقدر بوده است. بر این اساس قاضی حکم صادر می‌کند. احکامی که صادر می‌شود، بیشتر به صورت خسارت و دیه است. حکم انتظامی در نظریه پزشک قانونی صادر نمی‌شود.وی درباره تعداد پرونده‌های قصور پزشکی ارجاع شده به پزشک قانونی گفت: در کل کشور در هشت ماهه اول سال ۱۳۹۳ در مجموع ۳۴۰۵ پرونده مربوط به قصور پزشکی در کمیسیون‌های سازمان پزشک قانونی مورد رسیدگی قرار گرفته است. در سال۹۲ تعداد پرونده‌هایی که در پزشک قانونی مورد رسیدگی قرار گرفته ۲۷۱۴ پرونده بود.سلطانی با اشاره به اینکه که این میزان نسبت به مشابه سال گذشته ۲۵ درصد رشد داشته است، افزود: در سازمان نظام پزشکی تلاش می‌کنیم تا پرونده‌ها را با سرعت بیشتری پیگیری کنیم، که این به معنای انجام کار بیشتر است، پس میزان رسیدگی بالا می‌رود. همچنین این آمار نشان دهنده شکایت‌های بیشتر هم هست. بنابر این رشد ۲۵ درصدی مربوطه به هر دو موضوع می‌شود.وی تاکید کرد: پرونده‌هایی که در سال ۹۳ نیز رسیدگی شده، مربوط به همه رشته‌های کادر پزشکی اعم از پزشک، دندانپزشک، جراح داخلی، عمومی و ماما است و تنها مربوط به پزشکان نیست.مدیرکل امور کمیسیون های سازمان پزشک قانونی گفت: ‌بر اساس آمار معمولا رشته‌های جراحی شکایات بیشتری دارند. به این دلیل که با عوارض بیشتری مواجه می‌شوند و رشته‌های پرخطری هستند. هم در سال ۹۲ و هم در هشت ماه اول سال ۹۳ جراحی زنان و زایمان در صدر رشته‌هایی بوده که شکایت از آن مطرح شده است.وی افزود: در سال ۹۲ رتبه دوم نیز با جراحی عمومی و رتبه سوم مربوط به ارتوپدی بوده که در سال ۹۳ جای این دو رشته تغییر کرده است. چهارمین رتبه مربوط به دندانپزشکان است و امسال پزشکان عمومی نیز در رده پنجم شکایات هستند.وی گفت: درباره قصور پزشکی صورت گرفته در رشته جراحی زنان و زایمان ۵۰۶ پرونده در کل کشور در پزشک قانونی رسیدگی شده که از این تعداد ۱۸۷ مورد قصور داشتند و ۳۱۹ مورد تبرئه شده‌اند. همچنین در جراحی عمومی ۳۵۹ پرونده رسیدگی شده که از این تعداد ۱۶۰ مورد مقصر شناخته شده و ۱۹۹ مورد تبرئه شده‌اند. درباره ارتوپدی ۳۵۳ مورد پرونده رسیدگی شده در کل کشور وجود داشته که ۱۰۰ مورد مقصر و ۲۵۳ مورد مبرا شده‌اند. در دنداپزشکی نیز ۳۰۶ پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته که ۱۷۰ مورد مقصر اعلام شدند و ۱۳۶ مورد مبرا شدند. همچنین ۲۷۲ پرونده درباره پزشکان عمومی مورد رسیدگی قرار گرفته که ۱۶۶ مورد آن مقصر بوده و ۱۰۶ مورد تبرئه شده‌اند.سلطانی درباره اینکه بیشتر شکایت‌ها از پزشکان عمومی مربوط به چه موضوعی می‌شود، گفت: با توجه به وسعت خدماتی که پزشکان عمومی ارائه می‌دهند، شکایت‌ها نیز متنوع است و از شکایت رسیدگی در اورژانس، درمانگاه و نحوه برخورد با بیماری‌هایی که به آنها ارجاع می‌شود تا کارهای مربوط به پوست، زیبایی،کاشت مو و جراحی‌های سرپایی را شامل می‌شود.وی افزود: بحث ورود پزشکان عمومی به کارهای تخصصی مساله‌ای است که زیاد مطرح می‌شود. عمل جراحی زیبایی نیز کار تخصصی است و به آسانی انجام نمی‌شود و فرد باید تبحر کافی و مهارت لازم علمی و فنی را در این عمل داشته باشد و این گونه نیست که عنوان شود، ساده است و هر فردی می‌تواند به آن وارد شود.سلطانی افزود: اما برخی از عمل‌های زیبایی سرپایی که نیاز به اتاق عمل ندارد و معمولا در کلنیک‌ها قابل انجام است، از سوی پزشکان عمومی مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرد. مانند کاشت و پیوند مو، تزریق ژل به قسمت‌های مختلف بدن و برخی از عمل‌ زیبایی در ناحیه صورت که البته موارد بسیار معدودی را داشته‌ایم که عمل جراحی بزرگی را در مطب انجام داده‌ باشند، مانند عمل جراحی بینی همراه با بی‌حسی موضعی وسیع و یک بار هم همراه با بیهوشی که جای تاسف دارد.مدیرکل امور کمیسیون های سازمان پزشک قانونی گفت: باید از بیمار هم پرسید که وقتی می‌خواهد یک کار درمانی که اورژانسی نیست انجام دهد، قاعدتا باید به متخصص مراجعه کند و چگونه است که به پزشک عمومی مراجعه می‌کند؟وی درباره دلیل این کار گفت: به نظر می‌رسد، میزان هزینه این عمل، انگیزه زیادی در افراد ایجاد می‌کند که به پزشکان غیرمتخصص مراجعه کنند. جراحی‌های زیبایی تعرفه‌های خاصی در وزارت بهداشت ندارد و فرد متخصص قیمت بیشتری را به نسبت پزشک یا جراح عمومی دریافت می‌کند، بنابر این کسانی که بودجه زیادی ندارند از این طریق اقدام می‌کنند.سلطانی درباره پرونده قصور پزشکی که منجر به فوت شده باشد، گفت: در یکی دو سال اخیر خیر اما در چند سال پیش یک مورد منجر به فوت هم داشته‌ایم.وی درباره نظر متخصصان پوست مبنی بر اینکه بیشتر پرونده‌های موجود در پزشک قانونی مربوط به ورود افراد غیرمتخصص این رشته است، گفت: واقعیت اینگونه نیست. رده ششم آمار قصور پزشکی مربوط به پزشکان پلاستیک و ترمیمی هستند که در ۸ ماه اول امسال ۲۳۱ شکایت از آنها رسیدگی شده که ۱۲۳ مورد آن مقصر شناخته شده‌اند. یعنی آمار مقصر شناخته شدنشان با آمار قصور پزشکان عمومی یکسان است. ضمن اینکه شکایت قصور از پزشکان عمومی بخش عمده‌اش مربوط به کار خود پزشکان عمومی است.مدیرکل امور کمیسیون‌های سازمان پزشک قانونی خاطرنشان کرد: متولی سلامت ایرانیان وزارت بهداشت درمان و آموش پزشکی است یکی از این موضوعات که کمتر به آن توجه شده است، تعیین محدوده صلاحیت حرفه‌ای شاغلان پزشکی است.وی افزود: بنا به رویه‌ای که قانون نیست و از قدیم در ایران و سایر کشور‌ها بوده هر فرد پزشکی که فارغ التحصیل می‌شود، می‌تواند، تمام اقدام طبی و جراحی مربوط به کار پزشکی را انجام دهد و اگر عارضه‌ای به وجود بیاورد مسئول آن است و باید پاسخ گو باشد.سلطانی تاکید کرد: به نظر می‌رسد؛ این رویه که در کشور‌های دیگر در حال تغییر کردن است و مربوط به گذشته و زمانی است که تعداد پزشکان کم بود. الان به یمن پیشرفت در کشور که به مردم خدمات درمانی در سطح مطلوب‌تری انجام می‌شود، شاید لازم باشد که وزارت بهداشت در این محدوده وارد شود.وی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت باید صلاحیت حرفه‌ای هر گروه پزشکی را برای اقدامات طبی و جراحی تعیین کند، افزود: به طور مثال مشخص شود که چه گروه‌هایی صرفا می‌توانند، عمل جراحی بینی را انجام دهند و از همه رسانه‌ها اعلام شود و اطلاع رسانی در این زمینه صورت گیرد.مدیرکل امور کمیسیون‌های سازمان پزشک قانونی گفت: این گونه مردم می‌دانند که برای پیوند مو و درمان چاقی موضعی که یکی از موضوعات مورد علاقه مردم است،به چه متخصصانی و زیر نظر چه کادر درمانی باید مراجعه کنند.وی درباره اینکه آیا مجازات‌ها عامل بازدارنده مناسبی نبوده، گفت: بله، اما آنچه که در فکر بنده و سایر دوستان در نظام پزشکی و گروه‌های کار‌شناسی می‌گذرد، این است که چرا عارضه‌ای ایجاد که در پی آن شکایتی مطرح شود و سال به سال نیز شکایت‌ها بیشتر شود؟ بهتر است سیستم به نحوی تغییر کند که بروز عارضه به حداقل برسد. بهتر است با یک برنامه ریزی صحیح به فکر اصلاح امور بود.

Alireza SM
31-01-2015, 16:59
این طوری ها هم نیست
احتمالا خود شما هم مواردی در بین آشناهاتون پیش اومده که به خاطر اشتباه پزشک ضربات جبران ناپذیری به وجود اومده باشه
و یا شرایط بسیار ضعیف اورژانس بعضی از بیمارستانها رو حتما شنیدید

پزشکی حرفۀ مقدسی هست و قابل احترام؛
اما به دلیل مشکلات فرهنگی -که همه می دونیم- مردم ما گاهی اوقات در انجام وظایفشون کوتاهی می کنن که این، در مورد پزشکی به دلیل اهمیت بسیار بالا و سرو کار داشتن با مهمترین سرمایه زندگی هر شخص، مشکلاتی پیش میاره که بسیار تاسف برانگیزه

آرزوی اینکه روزی تمام مردم این سرزمین در هر شغلی که هستن مسئولیت پذیر باشند شاید آرزوی دور و درازی باشه اما خوب امیدوارم حداقل در حرفه پزشکی و اونم در موارد حساس که جون بیمار گرو یک تصمیم درسته این مسئولیت پذیری 100% باشه چون که در مقایسه با بحث پول و ... اصلا قابل مقایسه نیست

100% شرایط اورژانس ها خوب نیست ولی ارتباطی به پزشک نداره. امکانات رو افزایش بدن و تعداد اورژانس ها رو متناسب با جمعیت هر منطقه بکنن و پزشکان کافی برای هر اورژانس استخدام کنن تا شرایط خوب بشه.
من که هرچی قصور دیدم با اینکه قانونا پزشک مسئولشون بوده ولی تحلیل بنده پزشک ها رو مقصر ندونسته. همین هفته پیش در بزرگترین بیمارستان استان ما یه بیمار بدحال توی اورژانس قبل از رسیدن پزشک بالای سرش فوت کرد. همراهای بیمار رفتن شکایت از پزشک اورژانس و شکایت از رئیس بیمارستان و شکایت از عالم و آدم که چرا مریض ما رو پزشک معاینه نکرده. در صورتی که در همون لحظه پزشک اورژانس در اتاق CPR مشغول احیای یه نوجوان بود که برق گرفته بودش و قلبش ایستاده بود. اگه پزشک دیگه ای هم از بخش دیگه ای میومد بالای سر این مریض، بعد از فوت کردن این مریض اون پزشک مسئولش بود و باید 200 میلیون تومن دیه پرداخت میکرد.
قسمت عمده ای از مشکلات به خاطر کمبود امکانات هست و بخش دیگری هم به خاطر مسایل قانونی و محدودیت هایی که برای پزشک ایجاد شده.

قانون اومده گفته در سوانح، برای جراحی نیازی به فرم رضایت برای بیمار نیست اما همین قانون برای پزشک برائت ایجاد نکرده. این یعنی کشک. یعنی به هر دلیلی یه بیمار تصادفی زیر دست یه جراح بمیره اون جراح باید 200 میلیون تومن تقدیم خانواده بیمار کنه. مردم هم که ماشالا همگی فهیم هستن. انتظار دارن بیماری که در کارخانه دچار سانحه شده به طوری که اورژانس نتونسته مقداری از استخوان هاش رو پیدا کنه، سور و مورو گنده از اتاق عمل بیاد بیرون و برگرده به آغوش گرم خانواده! در غیر اینصورت فلان پزشک عزیز ما رو ازمون گرفت !

aminkhan2014
01-02-2015, 09:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دلایل-افزایش-سرعت-سرطان-در-ایران
رئیس مرکز تحقیقات سرطان در همین راستا ادامه داد: هیچ کشوری مثل ما در زمینه تشخیص و درمان سرطان دچار آشفتگی نیست. درمان ما در کشور به این صورت است که ما به صورت فردی سرطان را درمان می‌کنیم مثلا برای گرفتن یک MRI در کشورهای غربی بسیاری از شاخص‌های علمی باید وجود داشته باشد در صورتی که در ایران چنین چیزی نیست و عکس برداری‌ها و گرفتن MRIها بسیار زیاد بوده و هزینه‌های زیادی را به مردم تحمیل می‌کند یا در مورد شیمی درمانی باید گفت ما در کشور بسیاری از بیمارانی را که نباید تحت درمان دارویی قرار گیرند، شیمی درمانی می‌کنیم.
وی با تاکید بر عدم رعایت شاخص‌های علمی در تشخیص و درمان سرطان اظهار کرد: طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، در درمان سرطان 49 درصد جراحی، 40 درصد رادیوتراپی و 11 درصد شیمی درمانی یا دارودرمانی موثر است. این در حالی است که عمده روش درمانی ما در کشور دارو درمانی است.

من نميدونم اينها اگه اسمش قصوري نيست،چي بايد بگذاريم؟؟؟پولپرستي هست؟؟؟؟جهالته؟؟حتما متعصبان و همصنفان اسمش را ميگذارن نوع دوستي و اخلاق پزشكي

M.R.S.
01-02-2015, 11:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دلایل-افزایش-سرعت-سرطان-در-ایران
رئیس مرکز تحقیقات سرطان در همین راستا ادامه داد: هیچ کشوری مثل ما در زمینه تشخیص و درمان سرطان دچار آشفتگی نیست. درمان ما در کشور به این صورت است که ما به صورت فردی سرطان را درمان می‌کنیم مثلا برای گرفتن یک MRI در کشورهای غربی بسیاری از شاخص‌های علمی باید وجود داشته باشد در صورتی که در ایران چنین چیزی نیست و عکس برداری‌ها و گرفتن MRIها بسیار زیاد بوده و هزینه‌های زیادی را به مردم تحمیل می‌کند یا در مورد شیمی درمانی باید گفت ما در کشور بسیاری از بیمارانی را که نباید تحت درمان دارویی قرار گیرند، شیمی درمانی می‌کنیم.
وی با تاکید بر عدم رعایت شاخص‌های علمی در تشخیص و درمان سرطان اظهار کرد: طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، در درمان سرطان 49 درصد جراحی، 40 درصد رادیوتراپی و 11 درصد شیمی درمانی یا دارودرمانی موثر است. این در حالی است که عمده روش درمانی ما در کشور دارو درمانی است.

من نميدونم اينها اگه اسمش قصوري نيست،چي بايد بگذاريم؟؟؟پولپرستي هست؟؟؟؟جهالته؟؟حتما متعصبان و همصنفان اسمش را ميگذارن نوع دوستي و اخلاق پزشكي

دوست عزیز میدونید چرا MRI در کشور های غربی چرا بسختی انجام میشه؟ چون هزینه رو شرکت های بیمه میدن و برای همین MRI های بدون علت رو قبول نمیکنن
اما در کشور ما بیمه ها همچنین ساز و کاری ندارن و من منکر انجام پاراکلینیک اضافی در کشور نیستم که علت اون همین مشکل بیمه هست
اما این آزمایشات و عکسبرداری های اضافه پزشک رو پولدار نمیکنه چون پولش به پزشک درخواست کننده نمیرسه......هزینه رو هم بیمه با نرخ دولتی میده و بیمه تکمیلی هم اگه باشه بیمار هیچ پولی نمیده.....و فقط مرکز های خدمات پاراکلینیک سود میکنن
این مسئله یه مشکل در سیستم بهداشتی هست و را حل اون اجرای کامل نظام تحول سلامت هست.....چون در مراحل بعدی اجرای طرح انجام پاراکلینیک ها و ارجاعات همه مشخص شده اند و انجام پاراکلینیک بدون نیاز یا ارجاع بدون نیاز ممکن نیست
این خود نشون میده مسئولان سیستم بهداشتی در حال بهبود وضعیت درمانی کشور هستند


کبری با بیان اینکه دو دلیل برای این اشکالات بزرگ در تشخیص و درمان وجود دارد، گفت: اولین دلیل آن این است که وزارت بهداشت خط مشی علمی و ملی را راهنمای خود قرار نداده. هیچ کشوری وجود ندارد که راهنمای سلامت در زمینه سرطان نداشته باشد. دومین دلیل آن نیز وجود نهادهای نظارتی و قضایی در کشور است. به این صورت که مثلا می‌ترسد که عکسبرداری نکند زیرا بایددر نهاد نظارتی و قضایی پاسخگو باشد. خدمتی که دولت یازدهم برای مردم انجام داد این بود که مردم برای درمان سرطان دیگر دغدغه پول ندارند و در حال حاضر تقریبا به صورت رایگان درمان خود را انجام می‌دهند. اما ما نگرانیم که اثربخشی این پول به دلیل مشکلات موجود کم شود. بنابراین وزارت بهداشت باید خط مشی و راهنمای علمی سرطان را تدوین کرده و از این موضوع جلوگیری کند.

دوست عزیز کاش خبر رو کامل بزارید تا بشه کامل نتیجه گیری کرد....همین طور که میبینید یک علت نبود گایدلاین کشوری هست
و یک علت اصرار بیماران و ترس پزشک از شکایت قضایی
شما طبابت نکردید اما اگر پزشک بودید میدئنستید چقدر اصرار بیماران در هزینه اضافی به خود بیمار و سیستم بیمه زیاد هست
مثلا خیلی ها قبول نمیکنن که نیاز با تجویز آنتی بیوتیم ندارن و با جمله "م ناگه فلان دارو نخورم خوب نمیشم " پزشک رو وادار به تجویز دارو میکنن
و اگه براشون ننویسین حتی خودشون از داروخانه بدون نسخه تهیه میکنن
یا مثلا بعلت درد کمر اصرار به انجام گرافی میککن با جمله "شما یه عکس بگیر من خیالم راحت بشه " اما در حالی که نیاز به انجام گرافی مشخص هست و حتی بیمار فکر نمیکنه این گرافی رو پزشک باید مشاهده کنه نه خود بیمار


من نميدونم اينها اگه اسمش قصوري نيست،چي بايد بگذاريم؟؟؟پولپرستي هست؟؟؟؟جهالته؟؟حتما متعصبان و همصنفان اسمش را ميگذارن نوع دوستي و اخلاق پزشكي
میبینید که نمیشه یکطرفه به قاضی رفت و خیلی راحت نتیجه گیری کرد......حتی به این خبر هم در مورد درمان سرطان نمیشه اکتفا کرد
مثلا آیا واقعا با آمار اثبات شده ما جراحی نمیکنیم و شیمی درمانی انجام میدیم.....یا مثلا سرطان های شایع در کشور ما نیاز به جراحی دارند یا شیمی درمانی
یا مثلا کمتر جراحی کردن به علت نبود امکانات و دانش هست ( که مسلما اینطور نیست ) یا دلیل دیگری وجود دارد؟

aminkhan2014
01-02-2015, 11:50
جالبه صحبتهاي شما كه هيج صحبتي از عدد و رقم نيست وفقط صرف چند تا خط و نوشته هست،وحي منزله و كاملا درسته ولي وقتي يك مسئول وزارت بهداشت اين مطلب را درمورد شيمي درماني ميزنه و جالبه از همصنفهاتون هست،شما به كل منكر ميشيد و منتظر اعداد و ارقام هستين....
پزشكي كه وجدان پزشكي داشته باشه ومبدونه يك دارو يا شيوه درماني؛براي بيمار نيازي نيست و تازه عوارض بدتري هم داره،درصورت تجويز اسم اين كارش را چي بايد گذاشت؟
در مورد آزمايشات هم خودم و هم اطرافيان به دفعات زياد ديديم كه بالاجبار بيمار را مجبور به آزمايشات بيدليل كردند و بعضا اصرار هم ميكنند كه حتما فلان آزمايشگاه بايد برين!!!!
به وضوح و كرات توي پستهاتون تعصب بي دليل روي پزشكان مشاهده ميشه....

M.R.S.
01-02-2015, 12:27
جالبه صحبتهاي شما كه هيج صحبتي از عدد و رقم نيست وفقط صرف چند تا خط و نوشته هست،وحي منزله و كاملا درسته ولي وقتي يك مسئول وزارت بهداشت اين مطلب را درمورد شيمي درماني ميزنه و جالبه از همصنفهاتون هست،شما به كل منكر ميشيد و منتظر اعداد و ارقام هستين....
پزشكي كه وجدان پزشكي داشته باشه ومبدونه يك دارو يا شيوه درماني؛براي بيمار نيازي نيست و تازه عوارض بدتري هم داره،درصورت تجويز اسم اين كارش را چي بايد گذاشت؟
در مورد آزمايشات هم خودم و هم اطرافيان به دفعات زياد ديديم كه بالاجبار بيمار را مجبور به آزمايشات بيدليل كردند و بعضا اصرار هم ميكنند كه حتما فلان آزمايشگاه بايد برين!!!!
به وضوح و كرات توي پستهاتون تعصب بي دليل روي پزشكان مشاهده ميشه....
بله من این آمار رو قبول نمیکنم چون در حرفه ما گفته قابل قبول نیست بلکه باید این موسسه آمار رو ارائه بده و غیر از اون ریز آمار و روش جمع آوری اون هم باید ارائه بشه تا صاحب نظران بتونن نتیجه گیری کنن و علت اون مشخص بشه
اما اگه بخوایم همین صحبت ها رو هم که ایشون گفته اند مورد استناد قبول بدین ایشون علت این مشکل رو خودشون بیان کرده بودن:

کبری با بیان اینکه دو دلیل برای این اشکالات بزرگ در تشخیص و درمان وجود دارد، گفت: اولین دلیل آن این است که وزارت بهداشت خط مشی علمی و ملی را راهنمای خود قرار نداده. هیچ کشوری وجود ندارد که راهنمای سلامت در زمینه سرطان نداشته باشد. دومین دلیل آن نیز وجود نهادهای نظارتی و قضایی در کشور است. به این صورت که مثلا می‌ترسد که عکسبرداری نکند زیرا بایددر نهاد نظارتی و قضایی پاسخگو باشد. خدمتی که دولت یازدهم برای مردم انجام داد این بود که مردم برای درمان سرطان دیگر دغدغه پول ندارند و در حال حاضر تقریبا به صورت رایگان درمان خود را انجام می‌دهند. اما ما نگرانیم که اثربخشی این پول به دلیل مشکلات موجود کم شود. بنابراین وزارت بهداشت باید خط مشی و راهنمای علمی سرطان را تدوین کرده و از این موضوع جلوگیری کن
و شما خیلی راحت بدون توجه به این صحبت نتیجه گرفتین که آشفتگی در تشخیص و درمان به علت پول پرستی پزشکان هست.... در صورتی که خود ایشون به دلیل این مسئله اشاره داشتن
و برای همین من میگم جزئیات آمار برای نتیجه گیری لازم هست
اگه پزشک آزمایشی مینویسه شما بدون آگاهی از پزشکی و بیماری نمیتونین نتیجه گیری کنین این آزمایش بیخود بوده.....یا اگه آزمایش به آزمایشگاه خاصی ارجاع میشه باز هم ممکنه دلیلی وجود داشته باشه...مثلا آزمایش خاصی با دستگاه خاص و مطمئن تر انجام بشه
اما اگه بیمار فکر میکنه پزشک درصدد سودجویی برامده یا شرکتش بیمه اش باآزمایشگاه خاصی قرارداد داره میتونه به اون مرکز مراجعه کنه و در صورتی که پزشک آزمایش رو قبول نکنه میتونه ازش شکایت کنه.....
جالب هست بدونین سامانه جدید شکایت از شکایت هایی که دریافت کرده اندکی مورد قبول واقع شدن و پزشکی محکوم شده که باعث سربلندی جامعه پزشکی ایران هست

اصرار بیمار هم بکار های غیر علمی بسیار شایع هست و به هر حال پزشک زیر فشار مجبور به این کارها میشه که اگه پزشک نباشین اینرو درک نمیکنین
مثلا شما ندیدید کسی به پزشک مراجعه کنه و ازش درخواست آزمایش چک آپ کنه و به پزشک بگه برای قند و چربی و خون و کبد و کلیه بنویس اون هم هر 6 ماه
خوب پزشک بهش بگه شما فقط تو این سن نیاز به آزمایش پچربی و قند دارین یا مثلا شما تا دو سال دیگه نیاز به تکرار آزمایش ندارین....نمیدونین بیمار چطور گستاخانه با پزشک برخورد میکنه و بعد هم درخواست بازگشت ویزیت رو میکنه و بعد به پزشک دیگری مراجعه میکنه تا آخر یکی این کار رو انجام بده........چون بیمار بیمه تکمیلی داره و داره هزینه اش رو میده اینطور میخواد هر 6 ماه آزمایش بده
اما انشاالله با تکمیل تحول سلا مت این موارد هم برطرف میشن
اما اگه بیمار از رفتار پزشک ناراضی باشه هم میتونه شکایت کنه هم در رسانه ها این موضوع رو برجسته کنه.....اما پزشک در مقابل رفتار بد بیمار چه باید بکنه؟کدوم سامانه ای برای شکایت از بیمار وجود داره؟

اگه من تعصب به صنفم دارم شما هم تعصب عجیبی علیه پزشکان دارین اما هیچ مدرک مستدل یا آمار معتبر و واقعی ارائه نمیدین و فقط از بین خبرگذاری ها که مدتی هست با پرچم داری صدا و سیما علیه صنف پزشکان نفرت پراکنی کرده ان که با پیگیری نظام پزشکی جلوی این داره گرفته میشه و اول از همه خود صدا و سیما از موضع خودش عقب نشسته

iranch
02-02-2015, 00:28
دبیرکل خانه پرستار درگیری یک پزشک با یک پرستار در بیمارستان شهید رجایی تهران را «بسیار ناشایست» دانست و پزشک‌سالاری در وزارت بهداشت و کل کشور را به عنوان علت اصلی بروز چنین برخوردهایی معرفی کرد.هفته گذشته در جریان حادثه مرگ یک نوزاد در بیمارستان قلب شهید رجایی تهران، درگیری میان یک پزشک و یک پرستار روی داد. محمد شریفی مقدم، دبیر کل خانه پرستار، در گفت‌وگو با خبرنگار آنا در مورد این حادثه می‌گوید: پس از رسانه‌ای شدن اخبار ضرب و شتم یک پرستار در بیمارستان قلب بسیاری از پرستاران این بیمارستان دیگر جرات حرف زدن ندارند و مقصر اصلی این ماجرا سازمان نظام پرستاری است زیرا اگر با اتفاقاتی که در گذشته در بیمارستان‌های شهدای تجریش، ماکو و یزد روی داده بود، با پزشک خاطی برخورد می‌شد قطعا امروز شاهد چنین اتفاقات مجددی در سیستم پرستاری کشور نبودیم.وی با تاکید بر اینکه نظام پرستاری باید از حقوق و امنیت پرستاران دفاع کند می‌گوید: متاسفانه سازمان نظام پرستاری در مسیر اهداف نظام پرستاری حرکت نمی‌کند زیرا رئیس کل سازمان به عنوان معاون پرستاری باید پاسخگو باشد، وظیفه ذاتی نظام پرستاری است که با هر گونه هتک حرمت صورت گرفته با پرستاران مقابله و برخورد کند زیرا این اتفاق در خیابان نبوده که یک نفر یک سیلی به گوش پرستاری بزند. به کار بردن الفاظ ناشایست و حمله به پرستار در یک بیمارستان به معنای آن است که دیگر محیط آن بیمارستان امن و ایمن نیست و فضای خشونت در آنجا حاکم است.دبیر کل خانه پرستار اضافه می‌کند: بیمارستان قلب شهید رجایی زیر نظر دانشگاه خاصی نیست و یک بیمارستان دولتی بشمار می‌آید که متاسفانه سیستم پزشک سالاری در آن از سایر بیمارستان‌های کشور شدید‌تر است. در برخی بیمارستان‌های دولتی یک تیم از پزشکان خاص در آن مرکز مدیریت می‌کنند در حالی‌که مالکیت،‌ تجهیزات، نیروی انسانی، منابع و هزینه‌های بیمارستانی از سوی دولت تامین می‌شود.شریفی مقدم، عملکرد وزیر بهداشت را هم مورد انتقاد قرار می‌دهد و می‌گوید: وزیر بهداشت که می‌گوید پزشکان جزو نخبگان جامعه هستند پس این نوع اقدام پزشک، یک کار ناشایست بوده که حتی ما اجازه نداریم با یک کارگر افغان که تبعه کشور ما نیست چنین رفتاری داشته باشیم. این برخورد کاملا غیر انسانی و غیر اخلاقی و غیر شرعی بوده است. چطور یک پزشک مرد به خود اجازه می‌دهد که دست روی یک زن بلند کند.وی ادامه داد: به خاطر پزشک سالاری که در وزارت بهداشت حاکم است به برخی این امر مشتبه شده که پرستاران برده‌های آنان هستند. ما می دانیم که این اولین برخورد فیزیکی با پرستار بوده وگرنه برخوردهای لفظی تاکنون بسیار زیاد بوده است به طوری که برخوردهای لفظی برخی پزشکان نسبت به پرستاران دیگر امری عادی شده است.دبیر کل خانه پرستار با تاکید بر اینکه وزیر بهداشت و رئیس کل سازمان نظام پرستاری باید پاسخگوی این مسئله باشند، می‌افزید: سازمان پرستاری باید مدافع صنف پرستاران باشد زیرا در حال حاضر حیثیت و آبروی پرستاری تحقیر شده است. جامعه پرستاری نسبت به این اتفاق به شدت آزرده است و منتظر برخورد وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری هستند. متاسفانه تاکنون مسئولان بیمارستان نیز برای دل‌جویی از پرستاران و برخورد با پزشک خاطی هیچ اقدامی صورت نداده‌اند.

Alireza SM
02-02-2015, 09:04
من نمیدونم این انجمن مدیر و ناظر و اینا نداره؟
چرا چنین تاپیکی توش هست؟؟

iranch
02-02-2015, 10:01
من نمیدونم این انجمن مدیر و ناظر و اینا نداره؟
چرا چنین تاپیکی توش هست؟؟

حالا جالبی قضیه کجاست؟
یک تاپیکی زده شده و یک پزشک و چند تا ناراضی هم بودند و با هم بحث کردند در باره مشکلات و بحث هایی که در حوزه پزشکی وجود داره

مواردی رو گفتند که حتی خود پزشک ها هم 100 درصد قبول دارند این وضع است.

یعنی شما دارید میگید کل جامعه پزشکی بدون مشکل است و ما حق کامل داریم.
من نمیدانم شما پزشکید یا بستگانتون پزشک هستد اما اگر حق با شماست چرا در نهایت به زور پاک کردن تاپیک متوسل شدید؟

مشکل اینجاست که پزشک انجمن هم در نهایت از پست شما تشکر کرده.همان پستی که گفتید تاپیک باید پاک شود

از انتقاد و بحث نترسید بزارید مسائل باز بشه
شما که قشر فهمیده مملکت هستید. استفاده از زور درست هست؟ بزارید مردم قضاوت کنند

M.R.S.
02-02-2015, 10:57
حالا جالبی قضیه کجاست؟
یک تاپیکی زده شده و یک پزشک و چند تا ناراضی هم بودند و با هم بحث کردند در باره مشکلات و بحث هایی که در حوزه پزشکی وجود داره

مواردی رو گفتند که حتی خود پزشک ها هم 100 درصد قبول دارند این وضع است.

یعنی شما دارید میگید کل جامعه پزشکی بدون مشکل است و ما حق کامل داریم.
من نمیدانم شما پزشکید یا بستگانتون پزشک هستد اما اگر حق با شماست چرا در نهایت به زور پاک کردن تاپیک متوسل شدید؟

مشکل اینجاست که پزشک انجمن هم در نهایت از پست شما تشکر کرده.همان پستی که گفتید تاپیک باید پاک شود

از انتقاد و بحث نترسید بزارید مسائل باز بشه
شما که قشر فهمیده مملکت هستید. استفاده از زور درست هست؟ بزارید مردم قضاوت کنند

ببین دوست عزیز اعتراض به یک مطلب دلیل درخواست حذف این مطلب نیست
شما توجه کنید که این تاپیک درباره درآمد پزشک ها هست که البته جای اون باز هم در بحث پرسش و پاسخ پزشکی نباید باشه که البته من از این تاپیک استقبال کردم چون تونستم باهاش جواب دوستان رو بدم
اما مطلب اخیر ربطی به این موضوع نداره و یک پرونده قضایی و اخلاقی هست و شما که کاربر پروفشنال هستید باید بدونید که در انجمن بر مطالب نظارت میشه تا بحث مورد نظر از موضوعش خارج نشه

در باره موضوعی که شما در پست قبلی اشاره کردین اگه تاپیک جداگانه در جای مناسب زده بشه من حتما در اون بحث شرکت میکنم

aminkhan2014
23-02-2015, 10:07
درآمد ۵ برابری بربری جراحان ایران نسبت به همتایان
آلمانی

علی گرجی رئیس مركز علوم اعصاب دانشگاه مونستر آلمان به مقایسه عملكرد و درآمد پزشكان در ایران و آلمان پرداخت. وی گفت: در ایران یک پزشک متخصص نسبت به پزشک آلمانی پول خیلی زیادتری می‌گیرد؛ اما سرویسی که در مقایسه با آن‌ها ارائه می‌کند بسیار پایین‌تر است. درآمد یک متخصص مغز و اعصاب در ایران با احتساب درآمد در بخش خصوصی، دولتی و زیرمیزی‌ها از همتای آلمانی به مراتب بیشتر است.

وی با بیان اینكه اگر تنها حقوق پزشكان از بخش دولتی را در نظر بگیریم، درآمد پزشكان ایرانی به مراتب کمتر از آلمانی‌هاست گفت: متخصص جراح مغز و اعصاب در ایران نسبت به همتای آلمانی خود پول کمتری از دانشگاه می‌گیرد؛ اما نكته مهم این است که پزشک آلمانی تنها می‌تواند در یکی از دو بخش دولتی یا خصوصی فعالیت کند. اما در ایران این طور نیست.

گرجی با طرح اینكه آیا تا به حال در جامعه ما از پزشکی به عنوان پزشک نمونه در اخلاق تقدیر شده است، گفت: ساعت کاری یک جراح مغز و اعصاب در آلمان از ساعت ۷ صبح تا ۱۶ است و معمولاً این افراد یکی دو ساعت نیز بیشتر کار می‌کنند بدون آنكه اضافه حقوقی دریافت کنند.

وی با بیان اینكه در کشور آلمان تعداد ویزیت و تعداد عمل‌ها در درآمد ماهیانه پزشكان نقشی ندارد گفت: آن‌ها رابطه میان ویزیت، پول و بیمار را از بین برده‌اند و در آنجا بر خلاف ایران
از کارانه خبری نیست. به گفته وی در کشور آلمان برای یک پزشک فرقی نمی‌کند که روزی 50 بیمار ویزیت کند و یا روزی دو بیمار، چرا که رابطه پولی این موضوع از بین رفته است. گرجی خاطرنشان کرد: آلمان‌ها اخلاق را در جامعه خود نهادینه کرده‌اند؛ اما مشابه رفتار پزشكان آن‌ها با بیمار را از سوی هیچ پزشک ایرانی نمی‌بینیم.

رئیس مركز علوم اعصاب دانشگاه مونستر آلمان تأکید کرد: در آلمان پزشكان زیر ۲۰ دقیقه برای هر بیمار وقت نمی‌گذارند و اگر کمتر از این مدت با بیمار خود صحبت کنند از نظر اخلاقی صحیح به شمار نمی‌رود. اما در ایران نمونه‌ای سراغ ندارید که این مقدار زمان را برای یک بیمار خود بگذارد. به طور مثال درآمد ماهیانه یک جراح درجه یک مغز و اعصاب با تمام درآمدهای بخش خصوصی، دولتی، زیرمیزی‌ها و... چهار یا پنج برابر یک پزشک آلمانی است.

حالا ديگه معلومه كه پزشكان ايراني پول بيشتر دوست دارند يا آلماني و كداميك نوعدوست تر هستند!!!!اگرباز هم عده اي منكر اين واقعيت نشند و به ساخت افراد عليه السلام بپردازند!!!

M.R.S.
23-02-2015, 18:10
درآمد ۵ برابری بربری جراحان ایران نسبت به همتایان
آلمانی

علی گرجی رئیس مركز علوم اعصاب دانشگاه مونستر آلمان به مقایسه عملكرد و درآمد پزشكان در ایران و آلمان پرداخت. وی گفت: در ایران یک پزشک متخصص نسبت به پزشک آلمانی پول خیلی زیادتری می‌گیرد؛ اما سرویسی که در مقایسه با آن‌ها ارائه می‌کند بسیار پایین‌تر است. درآمد یک متخصص مغز و اعصاب در ایران با احتساب درآمد در بخش خصوصی، دولتی و زیرمیزی‌ها از همتای آلمانی به مراتب بیشتر است.

وی با بیان اینكه اگر تنها حقوق پزشكان از بخش دولتی را در نظر بگیریم، درآمد پزشكان ایرانی به مراتب کمتر از آلمانی‌هاست گفت: متخصص جراح مغز و اعصاب در ایران نسبت به همتای آلمانی خود پول کمتری از دانشگاه می‌گیرد؛ اما نكته مهم این است که پزشک آلمانی تنها می‌تواند در یکی از دو بخش دولتی یا خصوصی فعالیت کند. اما در ایران این طور نیست.

گرجی با طرح اینكه آیا تا به حال در جامعه ما از پزشکی به عنوان پزشک نمونه در اخلاق تقدیر شده است، گفت: ساعت کاری یک جراح مغز و اعصاب در آلمان از ساعت ۷ صبح تا ۱۶ است و معمولاً این افراد یکی دو ساعت نیز بیشتر کار می‌کنند بدون آنكه اضافه حقوقی دریافت کنند.

وی با بیان اینكه در کشور آلمان تعداد ویزیت و تعداد عمل‌ها در درآمد ماهیانه پزشكان نقشی ندارد گفت: آن‌ها رابطه میان ویزیت، پول و بیمار را از بین برده‌اند و در آنجا بر خلاف ایران
از کارانه خبری نیست. به گفته وی در کشور آلمان برای یک پزشک فرقی نمی‌کند که روزی 50 بیمار ویزیت کند و یا روزی دو بیمار، چرا که رابطه پولی این موضوع از بین رفته است. گرجی خاطرنشان کرد: آلمان‌ها اخلاق را در جامعه خود نهادینه کرده‌اند؛ اما مشابه رفتار پزشكان آن‌ها با بیمار را از سوی هیچ پزشک ایرانی نمی‌بینیم.

رئیس مركز علوم اعصاب دانشگاه مونستر آلمان تأکید کرد: در آلمان پزشكان زیر ۲۰ دقیقه برای هر بیمار وقت نمی‌گذارند و اگر کمتر از این مدت با بیمار خود صحبت کنند از نظر اخلاقی صحیح به شمار نمی‌رود. اما در ایران نمونه‌ای سراغ ندارید که این مقدار زمان را برای یک بیمار خود بگذارد. به طور مثال درآمد ماهیانه یک جراح درجه یک مغز و اعصاب با تمام درآمدهای بخش خصوصی، دولتی، زیرمیزی‌ها و... چهار یا پنج برابر یک پزشک آلمانی است.

حالا ديگه معلومه كه پزشكان ايراني پول بيشتر دوست دارند يا آلماني و كداميك نوعدوست تر هستند!!!!اگرباز هم عده اي منكر اين واقعيت نشند و به ساخت افراد عليه السلام بپردازند!!!

باز هم اتهام بدون مدرک .......
1- با اینکه صحبت هایی که ایشون نسبت به درآمد ونسبت اون به درآمد پزشکهای آلمان کردن بدون مدرک و آمار هست اما اگه به گفته های ایشون اتکا کنیم
متوسط درآمد خالص جراح مغز و اعصاب در آمریکا 350000دلار هست و اکه در آلمان نصف این باشه میشه حدود 150000 (اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که با دلار 3400 تومن میشه510 میلیون و اگه درآمد پزشک ایرانی 4-5 برابر باشه میشه
بیشتر از2 میلیارد تومن!!!!!!!!!!
آیا این واقعیت داره؟یعنی متخصص مغز و اعصاب میتونه در سال 2 میلیارد درآمد کسب کنه......خوب این فرد با 4-5 سال کار میتونه سرمایه ای جمع کنه که از 35-40 سالگی به بعد نیاز به کارکردن نداشته باشه
البته در ایالات متحده متوسط درآمد جراح مغز و اعصاب 360000 هست خودتون بقیه حساب ها رو انجام بدین
2-لطفا پاسخ بدین......کجای کار غیر اخلاقی هست که یک متخصص از وقت خودش در مطب خصوصی خودش که هزینه وسایل و مطب رو خودش پرداخت کرده بیمارانی رو ویزیت کنه و حق ویزیت مصوب دریافت کنه از بیمارانی که خودشون بهش مراجعه کردن و نه با زور به مطب اورده شده باشن؟
3-آقای دکتری که ناراحت هستند چرا وقت ویزیت در ایران کم هست:
اولا مطبی که 60 تا مراجعه کننده باشه چطور هر مریض باید 20 دقیقه ویزیت بشه؟ و مردمی رو که وقت میگیرن و حتی حاضرن چندین ساعت پشت نوبت وایسند رو میشه جواب کرد؟اون وقت این بی اخلاقی نیست؟
دوما بیماران با مراجعه به درمانگاه دولتی و با سیستم ارتقای ویزیت میتونن از ویزیت با مدت مناسب برخوردار بشت
سوما اگه در ایران هم مثل آلمان سیستم ارجاع وجود داشت و متخصص منجمله نوروسرجن به اندازه کافی وجود داشت دیگه مطب و درمانگاه متخصصین اینقدر شلوغ نبود
به ایشون پیشنهاد میدم به ایران بازگردن و آموزش نوروسرجن های اخلاق محور رو به عهده بگیرن
4-اگه واقعا دولت متقبل بشه همین 150000 دلار رو سالانه بدون توجه به تعداد مریض یا جراحی به پزشکان بده و البته بدون تاخیرات چند ماهه که در پزداخت کارانه ها انجام میشه مطمعنا کسی ناراضی نخواهد بود

5- تقاضا میکنم حداقل پاسخ این سوال من رو بدین: اینکه پزشکی به صرف خود پردرآمد هست و پزشک درآمد رو از ویزیت و کارانه مصوب دریافت میکنه رو شما چجور به پول دوستی پزشک و جامعه پزشکی نسبت میدین؟ بیمار شدن مردم گناه پزشک هست؟ آیا دریافت ویزیت برای درمان خلاف قانون هست؟ آیا تورم و بالا بودن خرج زندگی و درآمد کم گناه جامعه پزشکی هست؟

raana
23-02-2015, 22:56
رو این تاپیک نمی خواستم زیاد حساسیت نشون بدم....گفتم یک بحثه چند روزه میشه و تمام.....

ولی دوستان به ظاهر مشتاقن..هر از گاهی تفألی به این تاپیک دارن:n02:

در صورت تمایل به ادامه بحث در انجمن مربوطه و یا در پ.خ پیگیری کنید ....

با تشکر....