PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد لپتاپ

aeissa
07-01-2015, 11:52
این یعنی هاردمو سوزوندم [emoji116]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
07-01-2015, 12:38
همانطوريكه قبلاً در تاپيك Ubuntu هم گفته شده بود هارد ديسك مورد نظر بصورت Dynamic هست . سعي كرديد به Basic كانورت كنيد ؟ (طبق اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) در هنگام كانورت Error خاصي گرفته بوديد ؟ اگر بلي متن Error را بنويسيد .

دقت كنيد كه اگر از طريق Diskpart ميخواهيد كانورت كنيد از آنجايي كه ميبايستي كليه volumeـها حذف شوند كليه اطلاعات موجود در آن هارد ديسك از بين خواهد رفت !

aeissa
07-01-2015, 12:41
همانطوريكه قبلاً در تاپيك Ubuntu هم گفته شده بود هارد ديسك مورد نظر بصورت Dynamic هست . سعي كرديد به Basic كانورت كنيد ؟ (طبق اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) در هنگام كانورت Error خاصي گرفته بوديد ؟ اگر بلي متن Error را بنويسيد .

دقت كنيد كه اگر از طريق Diskpart ميخواهيد كانورت كنيد از آنجايي كه ميبايستي كليه volumeـها حذف شوند كليه اطلاعات موجود در آن هارد ديسك از بين خواهد رفت !
دوست عزیر تو دیسک پارت ک میزنم هیچ پارتیشنی شناسایی نمیکنه
حتی تو قسمت بوت ویندوز هم هاردمو شناسایی نکرد.

aeissa
07-01-2015, 12:44

ولی با دیسک زنده اوبونتو شناسایی میشه

ata.royalfalcon
07-01-2015, 13:20
دوست عزیر تو دیسک پارت ک میزنم هیچ پارتیشنی شناسایی نمیکنه
حتی تو قسمت بوت ویندوز هم هاردمو شناسایی نکرد.

ولی با دیسک زنده اوبونتو شناسایی میشه

در همان Diskpart دستورات زير را وارد كنيد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سپس اينتر را بزنيد .

سپس اينتر بزنيد و سپس exit .

در مرحله نصب ويندوز و در مرحله اي كه مربوط به پارتيشن بندي كردن هست ميتوانيد هارد ديسك را مجدداً پارتيشن بندي و فرمت كنيد .

نكته : مجدداً تاكيد ميكنم كه با اين دستورات كليه اطلاعات از بين خواهد رفت .

aeissa
07-01-2015, 13:55
در همان Diskpart دستورات زير را وارد كنيد :

سپس اينتر را بزنيد .

سپس اينتر بزنيد و سپس exit .

در مرحله نصب ويندوز و در مرحله اي كه مربوط به پارتيشن بندي كردن هست ميتوانيد هارد ديسك را مجدداً پارتيشن بندي و فرمت كنيد .

نكته : مجدداً تاكيد ميكنم كه با اين دستورات كليه اطلاعات از بين خواهد رفت .
مجددا سلام
طبق دستورات هاردو فرمتش کردم بعد که خواستم به basic کانورت کنم پیغام :
the selected disk is not a dynamic disk.
فکر کنم الان دیگه basic باشه
درسته؟

ata.royalfalcon
07-01-2015, 14:25
مجددا سلام
طبق دستورات هاردو فرمتش کردم بعد که خواستم به basic کانورت کنم پیغام :
the selected disk is not a dynamic disk.
فکر کنم الان دیگه basic باشه
درسته؟

سلام .

با توجه به پيغامي كه داده ، مشخص هست كه Dynamic نيست و اجراي دستور Convert هم ضرورتي ندارد . براي اطمينان هم مثل عكسي كه در پست اول گذاشتيد عمل كنيد ، در عكس و در زير ستون Dyn علامت ستاره دارد كه نشاندهنده دايناميك بودن ديسك هست و اگر اين علامت ستاره را نداشته باشد مشخص ميشود كه ديگه Dynamic نيست .

الان ميتونيد پارتيشن بندي كنيد ؟ (در همان مرحله نصب ويندوز) .

aeissa
07-01-2015, 14:29
سلام .

با توجه به پيغامي كه داده ، مشخص هست كه Dynamic نيست و اجراي دستور Convert هم ضرورتي ندارد . براي اطمينان هم مثل عكسي كه در پست اول گذاشتيد عمل كنيد ، در عكس و در زير ستون Dyn علامت ستاره دارد كه نشاندهنده دايناميك بودن ديسك هست و اگر اين علامت ستاره را نداشته باشد مشخص ميشود كه ديگه Dynamic نيست .

بله میشه پارتیشن بندی کرد

aeissa
07-01-2015, 14:30
سلام .

بله میشه پارتیشن بندی کرد
خیلی خیلی ممنون از راهنماییت
فدایی داری داداش