مشاهده نسخه کامل
: Video
H.E.R.O.E.S
05-01-2015, 20:45
سلام
ببخشید چجوری می شه از دستکتاپ فیلم برداری کرد و اون و در قالب یک فایل مثل
mp4 یا 3gp یا flv و یا ... ذخیره کرد و...
من شنیدم فیلم این جوری پدید میاد که از برداشتن عکس های ممتد و پشت سر هم در فاصله های زمانی خاص مثلا 2 میلی ثانیه ...
یعنی برنامه هر 2 میلی ثانیه باید عکس بگیره و تندتند ذخیره کنه....
خوب اگر قرار باشه فیلم این جوری تعریف بشه پس چجوری باید عکس ها رو در کنار هم ذخیره کنم اونم در قالب یک فایل که مثلا Vlc media plaayer یا kmplayer اون و پخش کنه و بشه ازش استفاده کرد....
===
:n37:
H.E.R.O.E.S
06-01-2015, 02:15
این هم یک نمونه برنامه که خودم هم متوجه نشدم از بین 100 تا سایت خارجی که باز کردم از کدومشون دانلود کردم...
از این بابت شرمنده که نمی تونم ذکر منبع رو ذکر کنم
2 تا نکته برام عجیب بود توی این جستجو ها...
من تا حالا نمی دونستم که برای ضبط فیلم خود سیستم عامل یک DLL داره ...
من تا حالا نمی دونستم که Mpeg یا همون mpg خودمون open sorce هست....
------------------
چند تا نکته جالب برخوردم...
من هر کار کردم نتونستم طریقه ظبط avi رو یاد بگیرم چون استفاده از اون برای من بسیار وحشتناک بود ...
چند تا سورس هم از این avi توی همون کتابخانه مایکروسافت یا همون msdn خودمون پیدا کردم که به شدت فجیع توزیع داده بود...
باز یکم رفتیم جلو و خلاصه گشتم ....
سر آخر یک برنامه خیلی توپ پیدا کردم که توش این قطعه کد و نوشته بود....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی این قطعه کد ظاهرن خیلی حرفه ای و برای من که تازه می خوام فیلمبرداری و یاد بگیرم وحشتناک بود....
این کد هاش و می خواستم انالیز کنم که یک سری در بیارم ولی مثل این که اشک خودم و داشتم در میاوردم
البته در نهایت فهمیدم که این سایتی که اون کد و دانلود کردم ازش فقط دوربین و اورده روی پیکچر باکس نشون می ده و فقط عکس می گیره و ذخیره نمی کنه ...
اعصاب ما رو هم که به هم ریختن رفتیم تو سایتش ثبت نام کردیم و کامنت گذاشتیم ولی 2 روزه جواب ندادن ...
:n30::n30::n30::n30:
خلاصه رفتیم سراغ یک سایت دیگه...
اینم داشت در مورد ظبط فیلم با mpg صحبت می کرد...
یکم رفتم جلو دیدم سیستم من یک فایلی رو کم داره:'(
هیچی دیگه دلم زده شد:n30::n30::n30:
اینم لینک دانلود اون برنامه ظبط فیلم با خروجی mepg/mpg
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خلاصه مجبور شدیم در 4 چوب مایکروسافت پیش بریم...
یک ماژول ابتدایی داشت خوب برای یاد گیری من این و بهتر دیدم...
فیلم و ظبط می کنه ولی برنامه میره تو هنگ ....
باید از چند ریسمانی استفاده کنم ولی وقتی await میزنم می گه مققدار عددی به نمی دونم چی تبدیل نمی شه:(
هیچی دیگه ...
اونم هم این ماژول اماده مایکروسافت که توش فقط کافیه بگی startrecord
بعد یک دکمه دیگه بزاری توش این و بنویسی endrecord
این 2 تا تابع و خودش اماده کرده خدا پدر مایکروسافت و بیامرزه ....(منظورم بیلگیدس)
این که این ماژول و از کجای مایکروسافت دزدیدم خدا می دونه :(
ولی امید وارم به دردتون بخوره:(
فقط شرمنده که نشد با ذکر منبع براتون بزارم
اون هایی که منابعش داشتم مثل لینک دانلود بالا گذاشتم
این هم از سایت مایکروسافت کش رفتم ولی هر چی گشتم پیدا کنم اون لینک دانلودش و نتونستم:(
فقط یک نفر بیاد این کد پایینی رو برای من انالیز کنه بگه این چی به چی شده که داره ظبط می کنه ...
چجوری برنامه و باید چند ریسمانی کنم تا بتونم ازش خروجی بگیرم:(
:n30::n30:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دو سوال کلی در تاپیک مطرح شده، اول فیلم برداری از دسکتاپ و سپس دوربین...
مورد دسکتاپ که میتواند با کد ساده ای انجام شود (گرچه ایراداتی هم دارد...)
در مورد دوربین اول تلاش کردم با همان سری API های پیشنهادی خودتان (capGetDriverDescription, capCreateCaptureWindow و...) کار را انجام دهم ولی خیلی خوب و مطمئن در نمی آید، مشکلات زیادی دارد...
خوشبختانه مجموعه DirectX ابزار متعددی درضمینه گرافیک و ویدئو و سه بعدی و... دارد که در این مورد خاص ابزار DirectShow میتواند کمک خوبی باشد.
این ابزار توسط افراد متعدد بارها بطور رایگان برای دات نت wrapper شده مانند DirectShow.NET یا AForge و...
خوشبختانه اینبار یادم بود و کد را به زبان VB.Net برایتان حاضر کردم. :n02:
کدجاری توانایی نمایش و تولید avi از دسکتاپ و وبکم و... را دارد.
کدجاری شامل دو رابط و چهار کلاس اصلی است...
Interface IVideoFormat استانداری پلیمورفیزمی را برای هر فرمت ویدئویی که در برنامه قابل تولید باشد، تعریف میکند.
Class AviVideoFormat پیاده سازی واسط قبلی جهت تولید فایل هایی با فرمت avi میباشد.
Interface ICapture استانداری پلیمورفیزمی را برای خواندن فریم ها از تجهیزات و منابع مختلف تعریف میکند.
Class DesktopCapture پیاده سازی از واسط قبلی جهت گرفتن عکس از دسکتاپ را فراهم میکند.
Class WebCamCapture پیاده سازی از واسط قبلی است که به کمک DirectShow از دوربین عکس میگیرد.
Class FilmMonitor نهایی با کمک یک تایمر چند ریسمانی و گرفتن دو IVideoFormat و ICapture کار نهایی نمایش و تولید فایل فیلم را انجام میدهد.
میخواستم کد تست شده تر و کاملتری را برایتان را قرار دهم ولی دیگر فرصتی برای تخصیص به این پروژه ندارم و باید به کارهای دیگری برسم...
این پروژه صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده مستقیم و نهایی پیشنهاد نمیشود و برای این کار باید بدقت بیشتر بررسی و امتحان و تکمیل گردد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب خوش.
H.E.R.O.E.S
14-01-2015, 16:54
با سلام و خسته نباشید...
از این که شما رو به زحمت انداختم خیلی خیلی شرمنده ام:(
:(
اگر بشود خودم این ها رو به صورت ماژول در میارم و در همین پست لینک ماژول ها رو قرار می دم تا همه استفاده کنند:)
با تشکر و سپاس فراوان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.