مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد خرید پاناسونیک 4k
MufcTalk.com
31-12-2014, 20:12
سلام دوستان میخواستم تلویزیون بخرم که یک فایل فول اچ دی را روی مدل های مختلفی تست کردم همزمان
و بین panasonic as800 و lg oled 9700 ممنون می شوم نظر بدهید
همچنین پاناسونیک مدل ax800 4k هم خیلی مشخصات جالبی داشت (البته در بازار ندیدم) که 98 درصد به تصویر پلاسما های پاناسونیک شباهت دارد
ممنون می شوم دوستان راهنمایی کنند و اینکه کسی اگر پاناسونیک مدلی که گفتم 4k را میدونه از کجا میشه تهیه کنیم ممنون میشم اطلاع دهد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من خودم پاناسونیک 4k در بازار ندیدم . اگر باشه ارزش خرید بالایی داره . ولی نمیدونم چرا تو بازار یا نیست یا اگر هم هست خیلی کم هست .
lg oled 9700 هم کیفیت ماورایی داره .
magiteq1
01-01-2015, 00:07
دوست عزیزم این مدل هایی که گفته شد , بدون شک OLED انتخاب بهتر هست
هیچکدام از 4K های پانا در بازار ایران موجود نیست
تنها 4K ای که از لحاظ پارمترهای تصویری قابل رقابت با پلاسماهای برتر پاناست , AX900 هست که به دلیل قیمت نزدیکش به OLED , خیلی ارزش خرید نداره
MufcTalk.com
01-01-2015, 00:25
oled 9700 تقریبا 9 میلیون و خرده ای در میاد و as800 هم که لینک دادم اینجا ( کرمان) 9250 هست
4k ax800 هم حدود 12-13 در میاد....
چرا oled را بهتر می دانید؟ ممنون می شوم توضیح دهید چون من تصویر هردوتا را کنار هم دیدم و تفاوتی حس نکردم در تصویرشان
romantic
01-01-2015, 05:36
با سلام
من خودم پاناسونیک 4k در بازار ندیدم . اگر باشه ارزش خرید بالایی داره . ولی نمیدونم چرا تو بازار یا نیست یا اگر هم هست خیلی کم هست .
lg oled 9700 هم کیفیت ماورایی داره .
برای اینکه 4k پاناسونیک از x900 سونی هم گرونتر هست. البته طبیعیه. وقتی تیوی درست میکنه با پنل IPS، سیاه عمیق در حد پرچمدارهای سونی و سامسونگ با پنل VA، صفحه یکدست در حد پلاسما و زاویه دید ماکزیمم، باید این همه هزینه تمامشده در بیاد.
کلا برند باحالیه پاناسونیک. انگار مدیرهاش بیشتر دنبال انجام کارهای خارقالعاده در دنیای تلویزیون هستن تا سودآوری. این همه سال کار روی پلاسما و تولید چندین مدل به یادماندنی آنچنان منفعت مالی براشون نداشت ولی بجاش اسمشون بعنوان یک تولیدکننده باکلاس، مخصوصا تو اروپا، جا افتاد. این ذهنیت که تو بازار ایران، برند «سونی» بین مصرفکنندهها داره و از نظرشون همیشه کیفیت برتر با سونی هست رو پاناسونیک در اروپا داره.
پ.ن:
خطاب به بازکنندهی تاپیک؛
دوست عزیز اگر نظر من رو میخواید، هنوز برای ماجراجویی در خرید تلویزیون، یک سال زوده. این قیمتهای ۱۰ و ۱۲ میلیون رو فکر میکنم الان خرج نکنید بهتر باشه. اگر الان تیویای دارید که راضیتون میکنه، تا حدودا سپتامبر ۲۰۱۵ باهاش سر کنید و اون موقع با این بودجه انتخابهای بیشتری خواهید داشت که چه بسا بهتر از گزینههای موجود باشن.
مثلا ممکنه الجی OLED جدیدتری بزنه که همین مشکلات کم مدل فعلی رو نداشته باشه. یا سونی قیمت سری ۹ تلویزیونهای 4k سال ۲۰۱۴خودش رو پایینتر بیاره.
یا سامسونگ باز هم به این امکانات بیشمار تیویهای خودش اضافه کنه (مثلا OneConnect Box جدید روشون بذاره)
یا حتی گوش شیطون کر، از پاناسونیک هم مدلهای مختلف 4k وارد بازار ایران بشه.
تنها برندی که تلوزیون هاش همرده سونی هستند همین پاناسونیک هست . هر دو شرکت ژاپنی .
حیف که گیر نمیاد وگرنه خیلی خیلی تلوزیون های عالی هستند.
magiteq1
01-01-2015, 13:13
oled 9700 تقریبا 9 میلیون و خرده ای در میاد و as800 هم که لینک دادم اینجا ( کرمان) 9250 هست
چرا oled را بهتر می دانید؟ ممنون می شوم توضیح دهید چون من تصویر هردوتا را کنار هم دیدم و تفاوتی حس نکردم در تصویرشان
برسی انجام شده از HDTVTEST
oled 9700
مهترین فاکتورها
پیکسل مرده: دو ساب پیکسل مرده
یکنواختی صفحه نمایش: قسمت نیمه پایینی صفحه کمی نشت نور به علاوه 10 تا 15 درصد باندینگ
overscan در HDMI: مقدار 0 درصد با نسبت تصویری که بر روی JUST SCAN تنظیم شده باشد
BALCKER THAN BLACK: پاس شده
عمق رنگ سیاه در صفحه کاملا مشکی پس از کالیره : میزان نور 0 کاندلار
عمق رنگ سیاه در صفحه شطنجی ANSI پس از کالیبره: مقدار نور 0.0004 کاندلار
رنگ های اصلی(Primary chromaticity) : بسیار خوب
زاویه دید: فوق العاده
وضوح حرکتی( Motion resolution): مقدار 600 خط در صورتی که TRU MOTION فعال باشد , در صورت خاموش بودن 300 خط
تاخیر پردازش یا INPUT LAG: مقدار 55 میلی ثانیه تست شده با دستگاه
AX802
برسی کامل این مدل رو هم خودم انجام دادم که اینجا میتونی ببینی
نتیجه اخلاقی: سیاه بسیار عمیقتر و صفحه یکدست تر و کنتراست بسیار بالاتر 9700 نسبت به AX802
اصلا این دو قابل مقایسه نیستن
فراموش نکنید این مدل LCD هست و حتی با 4K بودن هم تمام معایب یک LCD رو با خودش داره
MufcTalk.com
01-01-2015, 23:46
برای اینکه 4k پاناسونیک از x900 سونی هم گرونتر هست. البته طبیعیه. وقتی تیوی درست میکنه با پنل IPS، سیاه عمیق در حد پرچمدارهای سونی و سامسونگ با پنل VA، صفحه یکدست در حد پلاسما و زاویه دید ماکزیمم، باید این همه هزینه تمامشده در بیاد.
کلا برند باحالیه پاناسونیک. انگار مدیرهاش بیشتر دنبال انجام کارهای خارقالعاده در دنیای تلویزیون هستن تا سودآوری. این همه سال کار روی پلاسما و تولید چندین مدل به یادماندنی آنچنان منفعت مالی براشون نداشت ولی بجاش اسمشون بعنوان یک تولیدکننده باکلاس، مخصوصا تو اروپا، جا افتاد. این ذهنیت که تو بازار ایران، برند «سونی» بین مصرفکنندهها داره و از نظرشون همیشه کیفیت برتر با سونی هست رو پاناسونیک در اروپا داره.
پ.ن:
خطاب به بازکنندهی تاپیک؛
دوست عزیز اگر نظر من رو میخواید، هنوز برای ماجراجویی در خرید تلویزیون، یک سال زوده. این قیمتهای ۱۰ و ۱۲ میلیون رو فکر میکنم الان خرج نکنید بهتر باشه. اگر الان تیویای دارید که راضیتون میکنه، تا حدودا سپتامبر ۲۰۱۵ باهاش سر کنید و اون موقع با این بودجه انتخابهای بیشتری خواهید داشت که چه بسا بهتر از گزینههای موجود باشن.
مثلا ممکنه الجی OLED جدیدتری بزنه که همین مشکلات کم مدل فعلی رو نداشته باشه. یا سونی قیمت سری ۹ تلویزیونهای 4k سال ۲۰۱۴خودش رو پایینتر بیاره.
یا سامسونگ باز هم به این امکانات بیشمار تیویهای خودش اضافه کنه (مثلا OneConnect Box جدید روشون بذاره)
یا حتی گوش شیطون کر، از پاناسونیک هم مدلهای مختلف 4k وارد بازار ایران بشه.
ممنون بابت پاسختان ولی خب من شاید مجبور باشم تا اسفند خریداری کنم .... امیدوارم حالا به یک نتیجه خوبی برسم
برسی انجام شده از HDTVTEST
oled 9700
مهترین فاکتورها
پیکسل مرده: دو ساب پیکسل مرده
یکنواختی صفحه نمایش: قسمت نیمه پایینی صفحه کمی نشت نور به علاوه 10 تا 15 درصد باندینگ
overscan در HDMI: مقدار 0 درصد با نسبت تصویری که بر روی JUST SCAN تنظیم شده باشد
BALCKER THAN BLACK: پاس شده
عمق رنگ سیاه در صفحه کاملا مشکی پس از کالیره : میزان نور 0 کاندلار
عمق رنگ سیاه در صفحه شطنجی ANSI پس از کالیبره: مقدار نور 0.0004 کاندلار
رنگ های اصلی(Primary chromaticity) : بسیار خوب
زاویه دید: فوق العاده
وضوح حرکتی( Motion resolution): مقدار 600 خط در صورتی که TRU MOTION فعال باشد , در صورت خاموش بودن 300 خط
تاخیر پردازش یا INPUT LAG: مقدار 55 میلی ثانیه تست شده با دستگاه
AX802
برسی کامل این مدل رو هم خودم انجام دادم که اینجا میتونی ببینی
نتیجه اخلاقی: سیاه بسیار عمیقتر و صفحه یکدست تر و کنتراست بسیار بالاتر 9700 نسبت به AX802
اصلا این دو قابل مقایسه نیستن
فراموش نکنید این مدل LCD هست و حتی با 4K بودن هم تمام معایب یک LCD رو با خودش داره
ممنون بابت پاسختان
من مقایسه ها را خواندم ولی نتیجه گیری تان را متوجه نشدم که چرا OLED را بهتر می دانید؟
ضمن اینکه دوستان در مورد AS800 هم ممنون می شوم نظرتان را بدهید
مرسی:n12:
magiteq1
02-01-2015, 16:25
ممنون بابت پاسختان ولی خب من شاید مجبور باشم تا اسفند خریداری کنم .... امیدوارم حالا به یک نتیجه خوبی برسم
ممنون بابت پاسختان
من مقایسه ها را خواندم ولی نتیجه گیری تان را متوجه نشدم که چرا OLED را بهتر می دانید؟
ضمن اینکه دوستان در مورد AS800 هم ممنون می شوم نظرتان را بدهید
مرسی:n12:
دوست عزیزم من نتیجه برسی که گفتم
سیاه عمیقتر و کنتراست بسیار بیشتر OLED
تصاویر متحرک در OLED بسیار نرم و روان به نمایش در میاد و حتی زمان پاسخ دهی پسکل ها در OLED به مراتب کمتر از پلاسما هست
زاویه دید کامل OLED , نمایش فوق العاده جزییات در سایه( که در واقع هر چقدر کنتراست بیشتر باشه جزییات بیشتری در تصاویر تاریک به نمایش درمیاد)
صفحه یکدست با کمترین نشت نور.
marsha_mahdi
19-01-2015, 21:20
دوست گرامی من خودم پلاسما پانا سری وی دارم وقتی کیفیت اولد رو از نزدیک دیدم واقعا متحیر شدم به نطرم صبر کن مدلهای جدید تو بازار بیاد ولی اگر عجله داری و بودجه تم میرسه همون اولد رو بگیر
! Alex !
20-01-2015, 04:04
سلام به همه
خصوصا بچه های زحمت کش p30 world من هر بار برای خرید دوباره به اینجا بر میگردم سری قبل یه nx720 سونی با مشاوره بچه های اینجا خریدم دیدم ۳ بعدی اصلا برای من کاربرد نداره
الان دنبال فقط کیفیت خوب و یه تلویزیون با امکانات نسبتا خوب با ساپورت خوب از پسوند های مختلف
که الان فکر کنم اکثر تلویزیون ها به این قیمت همه اینها رو یه جا دارند بی شک
دقیقا الان من دنبال پلاسما پاناسونیک هستم که از ۴۲ اینچ بزرگ تر و از ۵۰ اینچ بیشتر نباشه
البته led های LG هم کم منو جذب خودشون نکردند چون یه چند جایی کیفیت هاشون رو دیدم که خیلی خوب بودن .(مغازه نبود خیالتون راحت)
اول پلاسما باشه اونم برند پاناسونیک
در غیر اون اگر led بود ال جی باشه
بانه و گارانتی و غیره هم برام مهم نیست
ممنون اگر سوالی هست باید جواب بدم که محدود تر بشه بفرمایید پاسخ میدم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.