ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مانیتور تلویزیون یا مانیتور معمولی

gooogh
30-12-2014, 20:29
سلام
من می خوام یک مانیتور بخرم ولی موندم که مانیتور تلویزیون بخرم یا مانیتور معمولی (فرض کنید هر دو از بهترین جنس و یک اندازه باشن). می خواستم معایب و کاستی های مانیتور تلویزیون رو نسبت به مانیتور معمولی بدونم
همچنین اگه مانیتور معمولی بخرم راهی هست که بشه بدون روشن کردن تلویزیون و ماهواره شبکه های ایران و ماهواره رو دریافت کرد
لطفا مانیتور های لینک های زیر رو ببینید و نظرتون رو بگید. همچنین اگه کسی با این مشخصات از برند های دیگه می شناسه اطلاع بده. ولی اول بین این دو تا مقایسه کنید. ( لینک اول مانیتور معمولی و لینک دوم مانیتور تلویزیون سه بعدی هست)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سپاس

mmf66
30-12-2014, 20:35
بستگی به شما داره اگه بودجه حدود 600 تا 800 هست مانیتور خوبه اگه بالای 1م میتونی هزینه کنی به ال ای دی های 32 اینچ فول اچ دی میتونی فکر کنی البته پیکسلها درشتر هستند و فاصله رو باید یکم بیشتر کنید

gooogh
01-01-2015, 06:06
بستگی به شما داره اگه بودجه حدود 600 تا 800 هست مانیتور خوبه اگه بالای 1م میتونی هزینه کنی به ال ای دی های 32 اینچ فول اچ دی میتونی فکر کنی البته پیکسلها درشتر هستند و فاصله رو باید یکم بیشتر کنید
ولی من جوابم رو نگرفتم چون سوال و مقایسه من بین مانیتور معمولی و مانیتور تلویزیون بود ولی شما مقایسه رو بین تلویزیون ال ای دی و مانیتور معمولی انجام دادی. من معایب مانیتور تلویزیونی که به طور اختصاصی توسط یک شرکت ساخته می شه مد نظرم بود و مطمئنا با تلویزیون ال ای دی فرق بسیار دارد.