PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کار با رایانه و خستگی چشم.

Argada
23-12-2014, 13:51
کسی هست اطلاعاتی از عینکهای no scope و یا gunner داشته باشه!؟ کسی داشته تا حالا از اینا!؟ چند وقته با نگاه به مانیتور چشمام یه کم می سوزه و بعضی وقتا احساس خارش می کنم....پیش دو متخصص چشم مختلف رفتم...یه بار پیش اپتومتریست رفتم ...گفتند چشمات بیماری خاصی نداره و سلامت هستند... عینک رفلکس و قطره و کم کردن نور مانیتور و اصلاح ارگونومی میز و مانیتور هم فایده چندانی نداشته!
کسی تا به حال از عینکهای guunnar و no scope استفاده کرده!؟
گفته شده موثر هست!؟ اینجا کسی اطلاعات بیشتری ازش داره!؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GUNNAR Computer Eyeglasses ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamid_diablo
25-12-2014, 22:42
سلام

والا منم مشکل شما رو دارم...سوزش داره چشمام..فکر کنم به خاطر خشکی چشمه و سرما و آلودگی هوا هم تاثیر گذار بوده..

چند روز با کامپیوتر کم کار کن تا اون التهاب اولیش کم بشه...من عینک رفلکس گرفتم 2 روز پیش ...به نظرم کمی از شدت نور پخش شده مانیوتر کم کرده

غول مرحله اخر
25-12-2014, 23:19
سلام
منم زیاد پشت مانیتور نشستم، اولش شماره چشمم0.25 بود
با این شماره عینک پشت کامپیوتر دیگه اذیت نمیشدم..
بعد 6ماه دوباره شماره چشمم 0.5شد... الان یه مشکلی عجیبی که دارم اینه که با وجود عینک زدن بازم چشمام درد میاد!!!
پیش 2تا چشم پزشک هم رفتم! ولی هیچ کدامشون بهم جواب ندادن علت درد چیه!!!!!!!!!!!!
بد مصیبتی هستش...

supermax15
26-12-2014, 16:05
مانیتور led فک کنم بهتر باشه واسه چشم

Argada
26-12-2014, 19:19
من هر چی راه هست و گفتند رو رفتم...کلی هم تحقیق کردم... از منابع داخلی و خارجی و پزشک و داروی گیاهی و غیره... از اپتومتریست ساده بگیر تا متخصص و فوق متخصص چشم همه رو رفتم... کم کردن نور مانیتور...اصلاح وضعیت دید و نشستن و کار با رایانه و رعایت اصول ارگونومی...استفاده از قطره های خشکی چشم و التهاب مدلهای دخالی و خارجی مثل فلوکورت و اکوایس... استفاده از عینک انتی رفلکس i&g... همه رو امتحان کردم... اما باز هم مشکل دارم... نمی دونم والا انگار یه جور حساسیت هست که راه درمانی نداره... همه مواردی که گفتم فقط باعث تسکین موقت مشند... به نظر راه درمانی نداره...

مانیتورم هم led هست... نورش رو هم کم کردم...از نرم افزارهای مختلفی هم استفاده کردم...نشد که نشد.

تنها راهی که استفاده نکردم همین عینک های gunner هست... که اونم دنبالشم... حتی یه قطره مخصوص به نام Similasan Computer Eye Relief رو هم پیدا کردم که ساخت امریکا هست و می خوام از خارج سفارش بدم بیاد... البته گذاشتمش برا چند روز بعد ...چون بازم می خوام راجبش تحقیق کنم...

بدبختیش اینکه کارم با کامپیوتر هست و سرکا باید حداقل سه چهار ساعتی با مانیتور کار کنم...نمیشه بهش نگاه نکنم لامصب رو... اصلا این دوره زمونه بدون کامپیوتر که نمیشه... بیشتر کارها یه طرفش به کامپیوتر وصل میشه... واقعا بد دردی هست...بی علاجه

Life24
26-12-2014, 20:01
دست تون رو دراز کنید باید به صفحه مانیتور برسه. این اندازه هست
هر 30 تا 45 دقیقه چند دقیقه به نقطه دور خیره شوید

hamid_diablo
27-12-2014, 00:12
شما چند روزی استراحت بده به چشمات تا اون التهاب اولیش کم بشه...

اگر چشمتون شعیفه حتما زا عینک استفاده کن...

در ضمن فقط تو استفاده با کامپیوتر اینطوری میشه یا اینکه با دیدن تلویزیون و کتاب خوندن هم سوزش داری؟

Argada
27-12-2014, 15:46
شما چند روزی استراحت بده به چشمات تا اون التهاب اولیش کم بشه...

اگر چشمتون شعیفه حتما زا عینک استفاده کن...

در ضمن فقط تو استفاده با کامپیوتر اینطوری میشه یا اینکه با دیدن تلویزیون و کتاب خوندن هم سوزش داری؟

نه فقط در صورت کار با کامپیوتر به این مصیبت دچار میشم..... تو پست اول که گفتم برادر...پیش متخصص چشم رفتم... حتی عینک رفلکس هم گرفتم...قطره های یارانی و خارجی چشم هم فایده چندانی نکرد...:n03:

غول مرحله اخر
27-12-2014, 19:46
دوست عزیز شما شماره چشمتون چنده؟
آیا از همون اول که عینک زدین همراه با درد بوده یا بعد از اینکه شماره چشماتون رفت بالا؟

iranch
27-12-2014, 20:10
موقتا مانیتورت رو تغیر بده ببین درست میشه

hamid_diablo
27-12-2014, 20:23
تو یکی از سایتها خوندم که کسی مشکل شما رو داشته و چشم پزشک بهش گفته از نور "زرد " هم در محیط استفاده کنی بهتره...
استفاده کرده و مشکلش حل شده

Argada
28-12-2014, 15:45
دوست عزیز شما شماره چشمتون چنده؟
آیا از همون اول که عینک زدین همراه با درد بوده یا بعد از اینکه شماره چشماتون رفت بالا؟

نه اول با درد همراه نبود... شماره چشمم حدود 3 هست... حدود دو سه سالی هست اینطوریه... دو سه سال پیش وقتی با کامپیوتر کار می کردم چشمام یه مقدار خسته میشد اما الان دیگه چشمام درد می کنه...به محض نشستن جلوی کامپیوتر چشمام شروع به درد کردن می کنه!

موقتا مانیتورت رو تغیر بده ببین درست میشه
عوض کردم فایده نداشت... lcd و led امتحان کردم...بازم همون مصیبت هست.

تو یکی از سایتها خوندم که کسی مشکل شما رو داشته و چشم پزشک بهش گفته از نور "
زرد
" هم در محیط استفاده کنی بهتره...
استفاده کرده و مشکلش حل شده
یعنی چطور دقیقا...!؟

hamid_diablo
28-12-2014, 15:49
یعنی از لامپهای رشته ای قدمی (حبابی) استفاده کن

در کنار لامپهای کم مصرف و سفید نور زرد یه تعادل ایجاد میکنه که باعث منور مانیتور چشماتو خسته نکنه...

در ضمن من فکر میکنم چشماتون عفونت کرده و به خاطر دست مالی باعث شده ملتهب بشه...بیمافارابی متخصصهای خوبی داره...

اگه تهران هستی به دکتر "میلان" تو خیابون فلسطین هم یه سری بزن

Argada
28-12-2014, 20:02
یعنی از لامپهای رشته ای قدمی (حبابی) استفاده کن

در کنار لامپهای کم مصرف و سفید نور زرد یه تعادل ایجاد میکنه که باعث منور مانیتور چشماتو خسته نکنه...

در ضمن من فکر میکنم چشماتون عفونت کرده و به خاطر دست مالی باعث شده ملتهب بشه...بیمافارابی متخصصهای خوبی داره...

اگه تهران هستی به دکتر "میلان" تو خیابون فلسطین هم یه سری بزن

پیش دو تا متخصص رفتم... چیزی نبوده! می خوام برم پیش یه متخصص حلق و بینی...شاید به خاطر سینوزیتم باشه! قبلا داشتم فکر کنم الانم رشد کرده...البته درد و خستگی چشمام از حدود 3 سال پیش شروع شده...تو اینترنت خیلی گشتم و دیدم بیماری ای با نام cvs رو دارم... computer vision syndrome ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ...

غول مرحله اخر
28-12-2014, 21:38
نه اول با درد همراه نبود... شماره چشمم حدود 3 هست... حدود دو سه سالی هست اینطوریه... دو سه سال پیش وقتی با کامپیوتر کار می کردم چشمام یه مقدار خسته میشد اما الان دیگه چشمام درد می کنه...به محض نشستن جلوی کامپیوتر چشمام شروع به درد کردن می کنه!

من برای خودم:
حدود یک سالی زیاد پشت کامیپیوتر نشستم
اول شماره چشمم 0.25بودو با عینک پشت کامپیوتر مینشتم ولی چشمام درد نمیگرفت!
بعد 6ماه شماره چشمم شد 0.5 دیگه از اون موقع تا الان وقتی عینک هم میزنم مثله شما پشت کامپیوتر چشمم درد میگیره؟!
دکترا که جوابی ندادن بهم! یکیشون میگفت شاید به خاطر ضعف ماهیچه های چشم باشه که احتمالش 1در 1000 هستش...
خودم دنباله راه درمانشم ولی پیدا نکردم:n03:
===
شما شماره چشمتون اول مثله من بوده؟ یعنی 0.25بوده بوده و به مرور زمان بر اثر کار زیاد رفته بالا تارسیده به شماره 3؟ یا نه؟
=========================
ببینید من همین مشکلم رو چند ماهه پیش از یه متخصصی پرسیدم اینطور جواب داده:( دقیقا حرفشو کپی کردم:

عینک درمانی برای کاهش بینایی نیست بلکه وسیله ای کمکی برای مردم. این یعنی زدن عینک باعث نمیشه که به مرور زمان چشم شما خوب بشه بلکه به شما کمک می کنه که دیدتون در زمان استفاده کامل باشه.
این مثل آدم ناتوان از حرکتی می مونه (فلج حرکتی) که نمی تونه راه بره ولی با کمک ویلچر حرکت می کنه. ولی اگر سالها هم از ویلچر استفاده کنه متاسفانه مشکل ناتوانیش درست نمیشه.
ولی منظور نویسنده این جمله اینه که فکر نکنید با زدن عینک در زمان استفاده از کامپیوتر دیگه برای چشم ها مشکلی پیش نمیاد. این باور غلط در بین مردم افتاده که عینک ها چون UV Blocker دارند در زمان استفاده از رایانه از چشم ها مراقبت می کنند.
باید بدونید که اولا لنز داحل چشم انسان هم UV Blocker داره و در ضمن اینکه کلا LCD , LED ها UV تولید نمی کنند.
در ضمن اینکه اگر در نور کم با روشنایی یالای مونیتور کار کنید اونهم برای مدت طولانی عینک هیچ کمکی در جلوگیری از ضعف چشم هانمی کنه.

فکر کنم درمان نداره! تا آخر عمر باید تحمل کنیم!!:n14:

hamid_diablo
28-12-2014, 21:43
پیش دو تا متخصص رفتم... چیزی نبوده! می خوام برم پیش یه متخصص حلق و بینی...شاید به خاطر سینوزیتم باشه! قبلا داشتم فکر کنم الانم رشد کرده...البته درد و خستگی چشمام از حدود 3 سال پیش شروع شده...تو اینترنت خیلی گشتم و دیدم بیماری ای با نام cvs رو دارم... computer vision syndrome ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ...

یعنی شما زا ابتدای کار با کامپیوتر این مشکل رو داشتید یا اینکه بعدا این مشکل براتون پیش اومد...؟

BEHZAD2007
28-12-2014, 21:54
سلام عزیزان این برنامه رو دانلود کنید و نصب کنید خیلی کارش عالیه میاد براساس ساعتی که دارید کار میکنید نور مانیتور رو تنظیم میکنه خیلی عالی کار میکنه
تو گوگل سرچ بزنید
f.lux

Argada
29-12-2014, 15:29
من برای خودم:
بعد 6ماه شماره چشمم شد 0.5 دیگه از اون موقع تا الان وقتی عینک هم میزنم مثله شما پشت کامپیوتر چشمم درد میگیره؟!
دکترا که جوابی ندادن بهم! یکیشون میگفت شاید به خاطر ضعف ماهیچه های چشم باشه که احتمالش 1در 1000 هستش...
===
شما شماره چشمتون اول مثله من بوده؟ یعنی 0.25بوده بوده و به مرور زمان بر اثر کار زیاد رفته بالا تارسیده به شماره 3؟ یا نه؟
ببینید من همین مشکلم رو چند ماهه پیش از یه متخصصی پرسیدم اینطور جواب داده:( دقیقا حرفشو کپی کردم:

عینک درمانی برای کاهش بینایی نیست بلکه وسیله ای کمکی برای مردم. این یعنی زدن عینک باعث نمیشه که به مرور زمان چشم شما خوب بشه بلکه به شما کمک می کنه که دیدتون در زمان استفاده کامل باشه.
این مثل آدم ناتوان از حرکتی می مونه (فلج حرکتی) که نمی تونه راه بره ولی با کمک ویلچر حرکت می کنه. ولی اگر سالها هم از ویلچر استفاده کنه متاسفانه مشکل ناتوانیش درست نمیشه.
ولی منظور نویسنده این جمله اینه که فکر نکنید با زدن عینک در زمان استفاده از کامپیوتر دیگه برای چشم ها مشکلی پیش نمیاد. این باور غلط در بین مردم افتاده که عینک ها چون UV Blocker دارند در زمان استفاده از رایانه از چشم ها مراقبت می کنند.
باید بدونید که اولا لنز داحل چشم انسان هم UV Blocker داره و در ضمن اینکه کلا LCD , LED ها UV تولید نمی کنند.
در ضمن اینکه اگر در نور کم با روشنایی یالای مونیتور کار کنید اونهم برای مدت طولانی عینک هیچ کمکی در جلوگیری از ضعف چشم هانمی کنه.

یعنی شما زا ابتدای کار با کامپیوتر این مشکل رو داشتید یا اینکه بعدا این مشکل براتون پیش اومد...؟

سلام عزیزان این برنامه رو دانلود کنید و نصب کنید خیلی کارش عالیه میاد براساس ساعتی که دارید کار میکنید نور مانیتور رو تنظیم میکنه خیلی عالی کار میکنه
تو گوگل سرچ بزنید
f.lux

اون برنامه رو نصب کردم فایده نداشت...
چشمام یه دو سالی هست ثابته ... اما از روز اولی که عینکی بودم یعنی حدود 10 سال پیش مشکلی در رابطه با نور مانیتور نداشتم! یادمه مثلا 5 سال پیش کلی با کامپیوتر کار می کردم و چشمام هیچ خستگی و دردی هم پیدا نمی کرد.
نه از اول با کامپیوتر که کار می کردم اینجوری نبودم و مشکلی نداشتم... تقریبا سه سال هست که اینجوری شدم... الان کمی بدتر شده!

نمی دونم شاید مشکل از جای دیگه باشه... به هر حال قصد درام پیش متخصص مغز و اعصاب هم برم . بازم پیش متخصص چشم برای معاینه کلی و مخصوص میرم... کلا می خوام یه چرخی پیش متخصص ها بزنم... باور کنید بد دردی هست... مهم نیست که تو خونه چشمم درد کنه...تو سر کار بدجوری اذیت می کنه.

خودم خیلی تحقیق کردم... فقط سه راه داره اونم نه درمان بلکه راه تسکین!:
!> رعایت موارد موجود در لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86%D9%8A%D9%87%D 8%A7%D9%8A%DA%86%D8%B4%D9%85/CVS(%D8%B3%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%83%D8% A7%D9%85%D9%BE%D9%8A%D9%88%D8%AA%D8%B1).aspx

2. استفاده از قطره های نرم کننده چشم و ضد التهاب
3. استفاده از عینکهای مخصوص [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BEHZAD2007
29-12-2014, 16:19
Argada ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موقع کار با کامپیوتر حتما یک لامپ روشن باشه اونم کم مصرف هم شب هم صبح

Atghia
29-12-2014, 17:05
من برای خودم:
===

نمیدونم که چرا این متخصص نظرش این بوده که به مرور در اثر کار با کامپیوتر چشم ضعیف میشه!
اما
هم در سرچ های مطالب علمی اینترنت و هم پرسش خودم از چندین چشم پزشک هیچکس تایید نمیکنه که نگاه کردن به تلویزیون یا مانیتور کامپیوتر چشم رو ضعیف کنه!
بله اینو همیشه میدونستیم عینک درمان نیست تنها یک وسیله کمکی هست
اما این رو هم بدونید چشم بخواد ضعیف بشه به عینک زدن یا نزدن و زیاد کار کردن یا نکردن بستگی نداره! بیشتر تابع عوامل ژنتیکی هست ادامه روند ضعیف شدن...

تنها عاملی که کار زیاد با کامیپوتر داره همون خشکی بیش از حد چشم در اثر کاهش تعداد دفعات پلک زدن هست!
که انهم میگن با قانون 20 20 20 قابل کنترله

قانون مهمي به نام 20در20در20

هرازگاهي به محيط اطراف‌تان نگاهي بيندازيد و از خيره شدن به كامپيوتر دست برداريد و سعي كنيد هر 20دقيقه يك‌بار نگاه‌تان را از روي كامپيوتر برداريد و حداقل به 20 قدم آن طرف‌تر از خود به اندازه 20 ثانيه بيشتر نگاهي بيندازيد و به چشم‌‌هاي‌تان اجازه دهيد تا استراحت كند و بعد دوباره روي كارتان متمركز شويد. حتي مي‌توانيد از زنگ ساعت يا تلفن همراه‌تان براي يادآوري اين كار استفاده كنيد. دكتر بلاكني مي‌گويد: «حتي اگر هنگام كار مشغول صحبت با تلفن هستيد سعي كنيد، در اين زمان به صفحه كامپيوتر نگاه نكنيد. اگر براي 2 ساعت به‌طور مداوم با كامپيوتر كار مي‌كنيد حتما به مدت 10 تا 15 دقيقه به چشم‌هاي‌تان استراحت دهيد تا خسته نشوند تا بتوانيد از عوارض بعد آن جلوگيري كنيد.»

Argada
29-12-2014, 19:45
بیماری حساسیت به نور مانیتور الان تاییدیه جهانی داره... computer vision syndrome ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... این اسم انگلیسیش هست و FDA (نظام سلامت امریکا) هم تاییدش کرده

مواردی که ذکر شده نظیر قانون 20 20 20 و غیره همه برای پیشگیری مفیده... برای امثال من که به این درد مبتلا شدند کارایی نداره... ما به محض رویت مانیتور چشمامون شروع به درد کردن می کنه! کم کم می سوزه و احساس خارش می کنه که درنهایت منجر به سر درد و احساس گیجی و تاری موقت دید میشه... در حالی که در حالت طبیعی اصلا اینطور نیست! نمی دونم والا... یه عینک NO SCOPE سفارش دادم... تا چند روز دیگه دستم میرسه..شاید تاثیری داشته باشه!

hamid_diablo
29-12-2014, 23:02
بیماری حساسیت به نور مانیتور الان تاییدیه جهانی داره... computer vision syndrome ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... این اسم انگلیسیش هست و FDA (نظام سلامت امریکا) هم تاییدش کرده

مواردی که ذکر شده نظیر قانون 20 20 20 و غیره همه برای پیشگیری مفیده... برای امثال من که به این درد مبتلا شدند کارایی نداره... ما به محض رویت مانیتور چشمامون شروع به درد کردن می کنه! کم کم می سوزه و احساس خارش می کنه که درنهایت منجر به سر درد و احساس گیجی و تاری موقت دید میشه... در حالی که در حالت طبیعی اصلا اینطور نیست! نمی دونم والا... یه عینک NO SCOPE سفارش دادم... تا چند روز دیگه دستم میرسه..شاید تاثیری داشته باشه!

با این تفاسیر کسی که ب این بیماری مبتلا میشه دیگه نباید با کامپیوترکار کنه؟
استفاده از گوشی تلفن همراه و تب لت هم شاید نتونه استفاده کنه

Argada
30-12-2014, 15:39
با این تفاسیر کسی که ب این بیماری مبتلا میشه دیگه نباید با کامپیوترکار کنه؟
استفاده از گوشی تلفن همراه و تب لت هم شاید نتونه استفاده کنه

نه اینکه نتونه ولی خوب اذیت میشه... فعلا که علائمش در من دیده میشه... البته پزشکی که رفتم می گه به خاطر خشکی چشم هست که البته گفته اب و هوای شهر ما یعنی قم توش موثر هست هم الوده هست و هم گرم و خشک و غبار الود...دو تا قطره فلو کورت و اکوایس نوشته که خوب تا حدودی مشکلبات رو برطرف می کنه... در هر صورت من رو که اذیت می کنه.... این عینک no scope امروز بدستم رسید... تستش می کنم ببینم چجوریه نتیجه اش رو خواهم نوشت.

واقعا بد دردیه:n03:

hamid_diablo
30-12-2014, 23:42
ین مقاله خیلی جالبه...

خیره شدن به نمایشگر رایانه سبب بروز بیماری خشکی چشم می شود
تهران-ایرنا-نتایج تحقیقات پژوهشگران ژاپنی نشان داده است افرادی که به دلیل نوع شغل خود ساعت های زیادی به صفحه نمایشگر رایانه خیره می شوند، با تغییراتی در مایع اشکی چشم روبرو و در نهایت به بیماری خشکی چشم مبتلا می شوند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش گروه علمی ایرنا، بیماری خشکی چشم نوعی بیماری است که درصورت نبود اشک کافی در چشم یا بخار شدن سریع آن در افراد بروز می یابد.

پروتئینی به نام MUC5AC که تشکیل دهنده بخشی از لایه طبیعی موکوس یا غشای اشک است، رطوبت چشم را تامین می کند.

محققان ژاپنی در این تحقیق، اشک های چشمان 96 کارمند یک اداره در ژاپن را مورد بررسی قرار دادند و طی این بررسی میزان پروتئین MUC5AC آنها را تعیین کردند.

کارمندانی که شغلشان نیازمند نگاه کردن به نمایشگر رایانه بود، پرسشنامه هایی را در مورد ساعت هایی که از رایانه استفاده می کردند و علایم مشکلات چشمی خود پر کردند.

محققان دریافتند افرادی که روزانه بیشتر از 7 ساعت به نمایشگر رایانه خیره می شوند، به طور میانگین دارای 5.9 نانوگرم/میلی گرم MUC5AC هستند. و در مقابل افرادی که ساعت های کمتری را به تماشای نمایشگرها می پرداختند میزان 9.6 نانوگرم/میلی گرم از این پروتئین را داشتند.

همچنین افراد مبتلا به خشکی چشم دارای میانگین 3.5 نانوگرم/میلی گرم MUC5AC و افراد غیر مبتلا دارای 8.2 نانوگرم/میلی گرم از این پروتئین هستند.

به گفته دکتر یویچی، مولف ارشد این پژوهش، افرادی که به نمایشگر خیره می شوند به طور کلی پلک چشم های خود را در زمان انجام کار بیشتر از دیگران باز می کنند؛ همین امر در کنار پلک زدن کمتر سبب تبخیر بیشتر اشک و بروز بیماری خشکی چشم می شود.

این محققان اعلام کردند کارمندانی که در مورد خشکی چشم خود نگرانند، می توانند با انجام تغییرات ساده احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش دهند. به این ترتیب که نمایشگرها را در سطوح کم ارتفاع قرار دهند و صفحه آن را به سمت بالا کج کنند.

همچنین استفاده از دستگاه های بخور و اجتناب از قرار گرفتن در مسیر مستقیم باد دستگاه های تهویه هوا را توصیه کرده اند.

نتایج این تحقیق در نشریه Jama Ophthalmology منتشر شده است.

Argada
31-12-2014, 19:22
عینک no scope رو الان دارم تست می کنم... موثر هست...تا حدودی خستگی و احساس خارش رو کم می کنه ... البته بازم تستش می کنم تا قطعی بگم...

hamid_diablo
31-12-2014, 22:31
دوست عزیز به نظرم اگر کمی از چیزهایی که به تمرکز چشم نیاز داره مثل کامپیوتر و مطالعه دور باشی احتمالا چشمات دوباهر شروع میکنند به ساختن اشک و این امر عادی میشه باز برات...

hamid_diablo
08-01-2015, 21:09
عینک no scope رو الان دارم تست می کنم... موثر هست...تا حدودی خستگی و احساس خارش رو کم می کنه ... البته بازم تستش می کنم تا قطعی بگم...

سلام...

عینک به دردتون خورد...

Argada
09-01-2015, 18:36
عینک بد نبود اما اونقدر که تبلیغ کرده هم نبود... در کل 30 درصد تو کاهش خستگی چشم تاثیر داره... البته چون من عینک طبی می زنم و باید عینک ns رو روی عینک طبی بزارم شاید نتیجه مطلوب حاصل نمیشه... بهترین وسیله تا اینا قطره اکوایس ساخت اسپانیا هست که بصورت موقتی موثر بوده تا الان