ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای خرید لپتاپ!!!

gamer5
15-12-2014, 11:21
دوستان بین 3 تا مدل لپتاپ ( یا به عبارت دیگه 4 مدل لپتاپ ) :n04:
موندم بدجوری هم موندم که کدوم رو انتخاب کنم
پیشاپیش باید بگم حدالمقدور در مورد همین 4 مدل راهنمایی بدین و مدل دیگه ای رو معرفی نکنید که واقعا مغزم میپکه دیگه و لطفا حرفی میزنید که علمی و منطقی باشه نه اینکه مثلا این خوب نیست اون خوبه همینطوری بدون دلیل :n02:
و خواهشا تعصباتتون روی برند یا لپتاپی هم که دارین کنار بزارین
مدل هایی که مد نظرمه اینان :
asus n550jk asus g56jk msi ge60 apache و تا حدی هم lenovo y5070
لینک محصولات از سایت دیجی رو هم میزارم (امیدوارم که برخلاف قوانین نباشه) :
N550JK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
G56JK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GE60 APACHE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Y5070 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و اما کاربردم : دوستان به طور کلی برای مصرف خونگی میخوام و اصلا قرار نیست حتی یک دقیقه ببرمش بیرون و اینور و اونور و کلا از جاش قرار نیست تکون بخوره . پس باتری و میزان مصرف برق و نمیدونم وزن و کیفیت بد تصویر زیر نور خورشید و اینا رو باهاش هیچ مسئله ای ندارم
از طرف دیگه یدونه دستگاه PS4 هم دارم و برای کاربرد اصلی گیم ازون استفاده میکنم و بازیهای سنگین رو روی اون بازی میکنم ولی برای بازیهای سبکتر مثل walking dead wolf among us و این دست بازیها رو در نظر دارم روی لپتاپ بازی کنم و انتظار اجرای بدون عیب و نقصشون رو دارم
خیلی بیشتر از گرافیک پرفرمونس پردازشی دستگاه برام مهمه چون کارای برنامه نویسی و باز کردن چندتا برنامه سنگین باهام و اینا رو زیاد انجام میدم و سیستم کولینگش هم خیلی برام همه در کنار کیفیت خوب مانیتور (tn بهتره یا ips؟برای دیدن از جلو نه زاویه و اینکه لمسی رو پیشنهاد میدین یا مات؟چون شنیدم لمسی ها کیفیت تصویرشون و شفافیت رنگ ها توشون خیلی بهتره)
بیشتر کیفیت ساخت دستگاهها برام مهم تره تا کانفیگشون ، مثلا الان شاید y5070 از همه اینا بهتر باشه رو کاغذ ولی لنوو ها رو شنیدم به جز سری thinkad هاشون که قیمت بالایی هم دارن بقیه محصولاتشون مشکلات سخت افزاری زیاد دارن و خود شرکت هم که به کل چینیه
راستی بگین که استفاده از ssd رو هم پیشنهاد میدین یا نه؟و اینکه چقدر تو سرعت و کیفیت دستگاه و کم صدا کردنش و اینا تاثیر داره؟هیچکدوم از مدلهای بالا رو نمیشه با raid دو تا هارد کنار هم انداخت براشون درسته؟

dell90
15-12-2014, 11:41
ببین همه این مدل ها مناسب هستند .اما تفاوت در وزن و کیفیت ساخت وجود داره.و بیشتر سلیقه ایی هست.
این مدل به نظرم مناسب هست خصوصا گرافیک خیلی خوبی داره یه نگاه بهش بنداز.
Gigabyte P25W

HOJ-JAT
15-12-2014, 12:08
سلام ايسوس n550 jk ميشه گفت براي كاربرد شما و با توجه به اينكه بازي سنگين نميكني بهتره هم زيبا تر هست هم كيفيت ساخت بهتري دارد چندتا نكته مهم هم ميگم لطفا با دقت بخونيد چون در انتخاب خيلي كمكتون ميكنه
١. اينكه صفحه نمايش از هر طرف خوانده بشه و كيفيتش رو از دست نده ي حسن محسوب ميشه و فقط پنل ips اين امكان رو داره پس ips از tn بهتره
٢. برنامه نويسي ويندوز ،اندرويد ،طراحي، سايت، جاوا، اصلا و ابدا نياز ب پرادزش گر حرفه اي مثل ٤٧٠٠hq ندارند !!! پس اگر واسه اين كارا ميخواهيد از اين حور لپتاپ ها بگيريد كمي در اشتباه هستند وممكنه نسبت ب قيمت بالاي كه ميپردازي ازش استفاده نكني ميتوني با اين بودجه مثلا لپتاپ هاي اپل رو بخري كه يك سيستم عامل جديد ديكه رو هم بهتون ميده و كيفيت ساختش از همه اينا بالاتر هست
٣. ssd بسيار در سرعت لود برنامه ها تاثير داره خودم از اين نوع دستگاه ها دارم واقعا سرعتش قابل مقايسه با هارد مكانيكي نيست
٤. چون قرار نيست ببريش بيرون من جاي شما بود ايمك ميخريدم با نمايشگر فوق العاده باكيفيت لپتاپ يك رايانه قابل حمل هست و وقتي شما قرار نيست ببريش بيرون ماهيتش زير سوال ميره

gamer5
17-12-2014, 15:02
ببین همه این مدل ها مناسب هستند .اما تفاوت در وزن و کیفیت ساخت وجود داره.و بیشتر سلیقه ایی هست.
این مدل به نظرم مناسب هست خصوصا گرافیک خیلی خوبی داره یه نگاه بهش بنداز.
Gigabyte P25W
رفیق شما خودت این مدل رو داری؟الان جفتشو توی دیجیکالا مقایسه کردم . n550jk هست 3850 اینی که شما میگی هست 4700
یه چی حول و حوش 850 تومن اختلاف قیمتی دارن . هارد ایسوس رو من مد نظر داشتم کلا جدا کنم و یدونه ssd مدل 850 evo سامسونگ 500 گیگابایتی بندازم و هارد داخلی 1.5 ترابایتیش رو بفروشم
یعنی با هارد ssd تقریبا قیمتی اندازه هم در میان با این تفاوت که asus کلا ssd میشه و گیگا 128 گیگش ssd و اینکه مطمئنن کیفیت ssd اش به اندازه سامسونگ evo نیست
حالا این بحثاش کنار مزیتی که تو گیگا میبینم رم بیشتر ، وجود بلوری درایو و باتری قدرتمندترش هست
بلوری رایتر که به دردم نمیخوره ، باتری هم که گفتم قراره برای مصارف خونگی استفاده بشه نه بیرون خونه پس اصلا باتری به کل برام مهم نیست ، فقط میمونه رم بیشترش که 12 هست
در عوض ایسوس صفحه لمسی هست ips هست ، سی پی یو جدیدتر و قوی تری داره ابعاد و وزن به نسبت کمتری داره و همچنین گرافیک قدرتمندتری داره ، ساب ووفر جداگونه هم که داره قیافه ای هم انصافا زیباتره موس و کیف اوریجینال هم داره رو پکش و هر سه usb اش هم 3.0 هست در صورتی گیگا یکی از پورتاش 2.0 داره

حالا میمونه کیفیت ساخت و قدرت فن و دفع دماشون که نمیتونم نظری در موردش بدم

سلام ايسوس n550 jk ميشه گفت براي كاربرد شما و با توجه به اينكه بازي سنگين نميكني بهتره هم زيبا تر هست هم كيفيت ساخت بهتري دارد چندتا نكته مهم هم ميگم لطفا با دقت بخونيد چون در انتخاب خيلي كمكتون ميكنه
١. اينكه صفحه نمايش از هر طرف خوانده بشه و كيفيتش رو از دست نده ي حسن محسوب ميشه و فقط پنل ips اين امكان رو داره پس ips از tn بهتره
٢. برنامه نويسي ويندوز ،اندرويد ،طراحي، سايت، جاوا، اصلا و ابدا نياز ب پرادزش گر حرفه اي مثل ٤٧٠٠hq ندارند !!! پس اگر واسه اين كارا ميخواهيد از اين حور لپتاپ ها بگيريد كمي در اشتباه هستند وممكنه نسبت ب قيمت بالاي كه ميپردازي ازش استفاده نكني ميتوني با اين بودجه مثلا لپتاپ هاي اپل رو بخري كه يك سيستم عامل جديد ديكه رو هم بهتون ميده و كيفيت ساختش از همه اينا بالاتر هست
٣. ssd بسيار در سرعت لود برنامه ها تاثير داره خودم از اين نوع دستگاه ها دارم واقعا سرعتش قابل مقايسه با هارد مكانيكي نيست
٤. چون قرار نيست ببريش بيرون من جاي شما بود ايمك ميخريدم با نمايشگر فوق العاده باكيفيت لپتاپ يك رايانه قابل حمل هست و وقتي شما قرار نيست ببريش بيرون ماهيتش زير سوال ميره
برای مورد اول : شما با هر دو پنل کار کردین؟فقط تو دید از زاویه هست که با هم فرق دارن؟از رو به رو چی آخه؟آخه همه میشینن جلو لپتاپ دیگه کسی زاویه دار نمیشه که :n02: به نظرت خیلی حسن بزرگیه؟
مورد دوم : میدونم ولی مسئله اینجاست که من خیلی خیلی سخت یه دستگاه الکترونیکی رو عوض میکنم . الان من نزدیک 7 8 ساله گوشی دارم ولی همش 3 تا گوشی عوض کردم چون همیشه بهترین جنس بازار رو برداشتم البته با در نظر گرفتن رنج قیمت :n02: الان هم کارم با یه لپتاپ 2 میلیونی هم کامل راه میفته ولی دوست ندارم دوباره دو سال دیگه بیفتم دنبال خرید و فروش و اینا
مکبوک هم والا مطمئنا بهتر از من از قیمتاش خبر داری . الان چیزی که asus n550jk میده بهت با 3800 مکبوک با 7800 بهت میده ( حالا نه دقیقا همون رو) الان نگاه کردم به قیمتا . حتی مکبوک های 6 میلیون هم گرافیک آنبرد دارن علیرغم سیستم پردازشی فوق العادشون . خوب من گیمیر هم هستم.ممکنه یه بازی فکری یا معمایی یا هرچی برای کامپیوتر بیاد که روی ps4 عرضه نشده باشه
اون وقت با کارت گرافیک آنبرد میشه بازیش کرد به نظرت؟

مورد سوم : در عمل میتونی بگی چقدر؟به صورت تئوری نمیخوام.عملی . مثلا مقایسه سرعت بوت ویندوز یا اجرای یه برنامه رندر یا صدای ایجاد شده و گرمای تولید شده و اینا
مورد چهارم : میگم بازم بحث قیمتش هست این وسط.الان آیمک تازه از 4 شروع میشه له ترین کانفیگش :n03: با cpu core i5 و رم 8 و گرافیک آنبرد
ممنون

HOJ-JAT
17-12-2014, 19:04
مورد اول شما : علاوه بر چپ و راست بالا و پايين هم هست لپتاپ وسيله اي هست كه شما ي وقت رو پات ميزاري ي وقت تو رخت خواب فبلم ميبيني باهاش يوقت تو كلاس رو ميز و،،،، خوب همه اينا نياز ب نگاه كردن ب زاويه هاي مختلف نمايشگر نياز داره و اي پي اس نبودن كمي اذيت ميكنه
مورد دوم شما : شما پست اول گفنيد كه پلي ٤ داريد و نميخواي باهاش بازي كني منم طبق اين لپتاپ اپل پيشنهاد دادم كلا لپتاپ ١٢ ميلي اپل هم براي بازي مناسب نيست
اين كه بگي يك لپتاپ مولتي مديا تا ٤ سال قديمي نميشه ولي يك الترا بوك مثل مك بوك پرو قديمي ميشه اشتباه هست قوي بودن پردازنده دليلي بر عمر بالاي ان محصول نيست ! بشرط اينكه با لپتاپ بازي نكني چون كلا قضيه فرق ميكنه
مورد سوم شما : از لحظه اي كه شما پاور رو ميزني مرتب هارد اطلاعات ميريزه تو رم و،،، و سرعت هارد ssd ٤-٥ (در اپل٨ ) برابر هارد معمولي هست خوب حالا خودت حساب كن چقدر زمان سريع ميشه مخصوصا براي برنامه نويسي ..حدود ٤ برابر سريع تر براي لود هر برنامه اي ساير آپشن ها مثل صداي كم مصرف پايين بماند
مورد ٤ من ايمك رو مثال زدم اگر حمل و نقل نداري با ٤ تومن ميتوني ي سيستم خفن بندازي

gamer5
18-12-2014, 12:11
آخه مسئله اینجاست که کلا رو پام و اینام نمیزارم :n02: به طور کلی رو میز کارم هست و زیرش هم یه کول پد :n02: میدونم که ips خیلی بهتره ولی سوال اصلیم اینجاست که تفاوت خیلی بزرگی ایجاد میکنه که بخوام قید یکی دو تا مدل مشابهش رو بزنم؟
والا هنوزم میگم استفاده اصلیم گیم نیست به هیچ وجه ولی من کلی آدم مودی هستم یهو ممکنه ps4 ا رو بدم بره یا ممکنه با توجه به رشتم که IT هست کلا بخوام برم تو فاز گرافیک و طراحی و 3dmax و maya و رندر گیری و اینا . هرجور بخوای نگاه کنی نمیشه به گرافیک 1 گیگ آنبرد نگاه مطمئنی داشت . به هر حال هر لحظه ممکنه یه استفاده ی متفاوتی بخوای از یه لپتاپ داشته باشی
در رابطه با سیستم خفن هم بگم دیگه شما خودت فکر کنم آپارتمان نشینی و به محدودیت های فیزیکی و محیطی این گونه محیط ها آشنایی :n07: فضایی که دارم تو اتاقم برای سیستم کیس و مانیتور و کیبرد جداگانه و حتی برق اضافه و ... کوچیکه مگرنه حتما میرفتم سراغ سیستم کامل
بدبختی اینه که mac به هیچ وجه برای استفاده تو طیف های مختلف جوابگو کامل نیازهات نیست و هرجوری بالا پایین بری به هر حال یه ویندوز باید کنارش نصب داشته باشی
شما خودت با مک کار میکنی؟در مورد سیستم عاملش یه مقدار توضیح میدی و برنامه هاش؟الان برنامه کرک شده استفاده میکنی؟
محدودیت هاش که خیلی تو ذوق میزنه ، مثلا اینکه هاردت رو نمیتونی پارتیشن بندی کنی و چندتا درایو داشته باشی و عدم پشتیبانی از ntsf و نبود نسخه های برنامه های خیلی کاربردی مثل IDM برای مک و ...

HOJ-JAT
18-12-2014, 18:41
مثلا اینکه هاردت رو نمیتونی پارتیشن بندی کنی و چندتا درایو داشته باشی و عدم پشتیبانی از ntsf و نبود نسخه های برنامه های خیلی کاربردی مثل IDM برای مک و ...
اینا همش نادرست هست اینا رو کسانی میسارند که توی کف مک هستند و هیچ وقت دستشون بهش نمیرسه
هارد رو میشه پارتیشن یندی کرد اگر اینطور نبود ویندوز روش نصب نمیشد در ضمن هارد ssd نیازی ب پارتیش یندی ندارد
ntfs fat 32 کلا همجور فرمتی رو میخونه و مینویسه
idm نداره ولی نرم افزاری که کار imd رو بکنه زیاد هست...
بیشتر نرم افزارای های معروف نسخه مک دارد..
.
.
اما در کل مکبوک بدردت نمیخوره چون یک لپتاپ سبک قابل حمل هست شما که دایم پشت میزی واسط فایده ای نداره که چقدر وزنش باشه پس بهنیه نیست
با توجه تمامی بحث های که شد من پیشنهاند میکنم lenovo y5070 بخری تو این رنج ته قدرت رو داره

V i r u s e r
18-12-2014, 20:11
چرا دسکتاپ نمی خرید؟
دسکتاپ دقیقا برای کاربرد شما طراحی و بهینه شده.
با دسکتاپ می تونید پرفورمنس خیلی بهتر با قیمت خیلی کمتر بگیرید. کیفیت مانیتور های رومیزی خیلی بهتر از مانیتور لپتاپ هست. یه کیبورد ۵۰ هزار تومنی چند برابر بهتر از کیبورد لپتاپ عمل می کنه
یه میز کامپیوتر مگه چقدر فضا میگیره؟ خیلی فضا نمیگیره.. تازه میتونید مانیتور رو به دیوار وصل کنید تا فضای کمتری روی میز اشغال بشه
پیشنهاد من اینه که یه سری به بخش پیشنهاد سیستم یزنید. یه کیس mini itx با مانیتور ۱۹ اینچ خیلی خیلی بهتر از لپتاپ عمل می کنه. چون لپتاپ برای حمل نقل راحت طراحی میشه نه پرفورمنس

gamer5
20-12-2014, 10:55
ینا همش نادرست هست اینا رو کسانی میسارند که توی کف مک هستند و هیچ وقت دستشون بهش نمیرسه
هارد رو میشه پارتیشن یندی کرد اگر اینطور نبود ویندوز روش نصب نمیشد در ضمن هارد ssd نیازی ب پارتیش یندی ندارد
ntfs fat 32 کلا همجور فرمتی رو میخونه و مینویسه
idm نداره ولی نرم افزاری که کار imd رو بکنه زیاد هست...
بیشتر نرم افزارای های معروف نسخه مک دارد..
.
.
اما در کل مکبوک بدردت نمیخوره چون یک لپتاپ سبک قابل حمل هست شما که دایم پشت میزی واسط فایده ای نداره که چقدر وزنش باشه پس بهنیه نیست
با توجه تمامی بحث های که شد من پیشنهاند میکنم lenovo y5070 بخری تو این رنج ته قدرت رو داره
جدی میشه؟یعنی مثل ویندوز میشه درایو بندی کرد درایو d درایو c و اینا؟در مورد ntfs هم یادمه یه برنامه به اسم paragon ntfs باید نصب میکردی تا بخونه این فرمت رو درست میگم؟
برای برنامه ها کلن چکار میکنی؟تا اونجا که میدونم برنامه کرک شده ی مک خیلی سخت گیر میاد
راستی کنارش از ویندوز هم استفاده میکنی دیگه؟با bootcamp استفاده میکنی یا vmware و اینا؟عمکلردش تو ویندوز چطوره؟
لنوو هم میگم بحث کانفیگش که خوبه به کنار ولی از نظر کیفیت ساخت شنیدم خیلی اوضاعش خرابه . کلا سری های ideapad بر عکس thinkpad ها خیلی خیته اوضاعشون تا اونجا که شنیدم

چرا دسکتاپ نمی خرید؟
دسکتاپ دقیقا برای کاربرد شما طراحی و بهینه شده.
با دسکتاپ می تونید پرفورمنس خیلی بهتر با قیمت خیلی کمتر بگیرید. کیفیت مانیتور های رومیزی خیلی بهتر از مانیتور لپتاپ هست. یه کیبورد ۵۰ هزار تومنی چند برابر بهتر از کیبورد لپتاپ عمل می کنه
یه میز کامپیوتر مگه چقدر فضا میگیره؟ خیلی فضا نمیگیره.. تازه میتونید مانیتور رو به دیوار وصل کنید تا فضای کمتری روی میز اشغال بشه
پیشنهاد من اینه که یه سری به بخش پیشنهاد سیستم یزنید. یه کیس mini itx با مانیتور ۱۹ اینچ خیلی خیلی بهتر از لپتاپ عمل می کنه. چون لپتاپ برای حمل نقل راحت طراحی میشه نه پرفورمنس
دسکتاپ که میگین منظورتون all in one هست یا سیستم کامل؟:n02: من ادبیاتم ضعیفه . اگر سیستم کامل رو میگی که اصلا دنبالش نیستم . ببین من فضام خیلی محدوده در این حد که بهت بگم حتی اگر اندازه صفحه لپتاپ از 15.6 اینچ بشه 18 اینچ دیگه عملا جایی برای حرکت ماوسم نمیمونه :n28: اصلا و ابدا حوصله سیستم رو ندارم کابل و کابل کشی و کیس یه ور کیبرد یه ور usb یه ور و اینا رو ندارم حتی اگر جاشو داشتم ولی اگر منظورت all in one هست اگر مدل پیشنهاد بدی با قیمت حالا یه مقدار وسایل رو اینور اونر کنم شاید بتونم یه کاریش کنم
تو این 6 7 سال لپتاپ داشتم همیشه و از نظر فضای اشغال شده و راحتی کار و اینا خیلی برام خوب بوده اگر لپتاپم ضعیف نبود سراغ تعویضش نمیرفتم
راستی دوستان رم های لپتاپ ها رو راحت میشه ارتقا داد دیگه؟یعنی الان مثلا asus n550jk ، به طور مثال 8 گیگ رم داره میشه یه 4 دیگه هم انداخت کنارش بشه 12 دیگه؟قیمتی چطوریاست؟

HOJ-JAT
20-12-2014, 11:53
جدی میشه؟یعنی مثل ویندوز میشه درایو بندی کرد درایو d درایو c و اینا؟در مورد ntfs هم یادمه یه برنامه به اسم paragon ntfs باید نصب میکردی تا بخونه این فرمت رو درست میگم؟
ببین دوست عزیز کلا مک چیزی مثل مای کامپیوتر نداره!!!! که بخواد درایو بندی بشه
نرم افزار هات اتوماتیکی میرن توی پوشه اپلیکشین
بقبه فایل هات هم توی داکنومنت هستند
کلا پارتیشن برای هارد مکانیکی هست که تمام هد های هارد روشن نباشن توی هارد sdd پوشه میسازند بجای پارتیشن

برای برنامه ها کلن چکار میکنی؟تا اونجا که میدونم برنامه کرک شده ی مک خیلی سخت گیر میاد
اینم الکی هست
تمام نرم افزار ها کرک دارند دقیقا عین ویندوز بعضی ها باید ی فایل کپی کنی بعضی ها هم شماره سریال جنریت کنی

راستی کنارش از ویندوز هم استفاده میکنی دیگه؟با bootcamp استفاده میکنی یا vmware و اینا؟عمکلردش تو ویندوز چطوره؟

بله واسه نرم افزار رشنال که متختض رشته ام هست بله مجبورم خیلی هم عذاب اور هست چون مک استثنایی هست و ویندوز کند!!
با هر دو روش میشه ولی طبعتا با بوت کمپ خیلی سریعتر هست
عملکردش توی ویندوز مثل لپتاپ ها ی دیگه هست البته نمایشگر رتیناش رو نباید فراموش کنی
.
.

تی دوستان رم های لپتاپ ها رو راحت میشه ارتقا داد دیگه؟یعنی الان مثلا asus n550jk ، به طور مثال 8 گیگ رم داره میشه یه 4 دیگه هم انداخت کنارش بشه 12 دیگه؟قیمتی چطوریاست؟
بله میشه ولی گارانتیش میپره بهتر کانقینگ ۱۲ گیگش رو بگیری یا اصلا g56jk رو بگیری

gamer5
20-12-2014, 15:25
بله میشه ولی گارانتیش میپره بهتر کانقینگ ۱۲ گیگش رو بگیری یا اصلا g56jk رو بگیری
g56jk هم ips هست درسته؟البته گرافیکش ضعیف تره تا اونجا که میدونم . بابت باقی موارد چه فرقایی دارن و کدوم بهتره؟فکر کنم از نظر دفع حرارت g56 بهتر عمل میکنه درسته؟
بعد یه سوال دیگه
مکبوک رتینای خوب الان تا 4 تومن پیدا میشه میشه چیزی؟

MOSTAFA_ABBASI
20-12-2014, 15:54
asus n550jk رو بهت پیشنهاد می دم.:n01:
حدود 3.75 هست.
البته می تونی برای n551jm هم منتظر بمونی ولی خب کارت با همین n550 هم انجام میشه.
خودمم ان 550 دارم سوالی داشتی بپرس در خدمتم.
موفق باشی.

HOJ-JAT
20-12-2014, 18:15
g56jk هم ips هست درسته؟البته گرافیکش ضعیف تره تا اونجا که میدونم . بابت باقی موارد چه فرقایی دارن و کدوم بهتره؟فکر کنم از نظر دفع حرارت g56 بهتر عمل میکنه درسته؟
بعد یه سوال دیگه
مکبوک رتینای خوب الان تا 4 تومن پیدا میشه میشه چیزی؟
بله ips هست گرافیک هر دو یکی هست و طبیهتا چون g56jk مخصوص گیم هست دفع گرما خیلی بهتره در ضمن g56jk یک هدفون و یک موس مخصوص گیم هم ب همراه داره که اپشن جالبی هست.
مک بوک پیدا میشه ولی گرافیک برای بازی نداره قیلا هم گفتم بیشتر پول مک بوک صرف حمل و نقل راحتش میشه وزن ۱.۵ کیلو ..ولی شما که میخوای بزاری روی میز این اپششن ها بدردت نمیخوره..
بنظزم g56 واقعا بهترین انتخابه..مگه اینکه وایسی n551 بیاد تازه اونم تا بیاد ممکنه هزارتا مشکل اولش داشته باشه...

MOSTAFA_ABBASI
20-12-2014, 18:18
G56jk فک کنم صفش tn باشع ها حجت جان مطمئنی IPS هس؟
راستی من شنیدم سری n56 یه دونه فن دارع به نظرت درسته؟

HOJ-JAT
20-12-2014, 22:22
G56jk فک کنم صفش tn باشع ها حجت جان مطمئنی IPS هس؟
طبق اطلاعات سایت دیجی کالا ips هست

راستی من شنیدم سری n56 یه دونه فن دارع به نظرت درسته؟
داشتن دو فن مزیتی نیست مثلا کنسول ps4 را نگاه کنید با توجه به این که محدودیت حجم صدا و مصرف انرزی نداشته بازم یک فن دارد
شاید دلیل داشتن دو فن برای n550 دریجه هوای تنگ اش هست که بین لولا در قرار داده شده
داشتن دو فن باعث مصرف بیشتر برق و صدای زیاد تر میشود
همانطور که در تصویر زیر مینی با اینکه د550 دوتا فن داره اما در عمل از n56jr یک فن شکست خورده
n550:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n56:

gamer5
21-12-2014, 14:15
asus n550jk رو بهت پیشنهاد می دم.:n01:

حدود 3.75 هست.
البته می تونی برای n551jm هم منتظر بمونی ولی خب کارت با همین n550 هم انجام میشه.
خودمم ان 550 دارم سوالی داشتی بپرس در خدمتم.
موفق باشی.
ممنون داداش . کلا یه ریویو بده بهمون ببینیم جریان از چه قراره :n02: فن رو شنیدم صداش زیاده گرما رو منتقل میکنه به جای دست و حتی شنیدم مستقیم میزنه زیر اسکرین . مشکلی به وجود نیورده؟از نظر صدایی چطوریاست؟بعد اینکه شنیدم جریان برق تو درش وجود داره و وقتی میخوای بازش کنی یه تخلیه داره و اینا درسته؟تو بازی و کارای پردازشی عملکردش چطور بوده؟مشکلی با درایورهاش نداشتی؟
و اینکه در آخر n551jm چه فرقای خاصی با این داره؟

طبق اطلاعات سایت دیجی کالا ips هست
حجت خان فکر کنم رفیقمون درست میگه :n28: ایسوس g56jk صحفش ips نیست دیجی دری وری نوشته . من چندتا سایت معتبر دیدم چیزی در مورد ips بودن پنلش ننوشتن . البته با منطق هم جور در میاد . اگر ips بود دیگه کلا کسی سراغ هیچ محصول دیگه ی asus نمیرفت
راستی دوستان ssd هم پیشنهاد بدین . قراره یه نفر از ممکلت کفار برام بیاره :n02: حجم 480 تا 512 گیگ ترجیحا زیر 250 دلار چیا داریم؟

MOSTAFA_ABBASI
21-12-2014, 14:22
ممنون داداش . کلا یه ریویو بده بهمون ببینیم جریان از چه قراره :n02: فن رو شنیدم صداش زیاده گرما رو منتقل میکنه به جای دست و حتی شنیدم مستقیم میزنه زیر اسکرین . مشکلی به وجود نیورده؟از نظر صدایی چطوریاست؟بعد اینکه شنیدم جریان برق تو درش وجود داره و وقتی میخوای بازش کنی یه تخلیه داره و اینا درسته؟تو بازی و کارای پردازشی عملکردش چطور بوده؟مشکلی با درایورهاش نداشتی؟
و اینکه در آخر n551jm چه فرقای خاصی با این داره؟

حجت خان فکر کنم رفیقمون درست میگه :n28: ایسوس g56jk صحفش ips نیست دیجی دری وری نوشته . من چندتا سایت معتبر دیدم چیزی در مورد ips بودن پنلش ننوشتن . البته با منطق هم جور در میاد . اگر ips بود دیگه کلا کسی سراغ هیچ محصول دیگه ی asus نمیرفت
راستی دوستان ssd هم پیشنهاد بدین . قراره یه نفر از ممکلت کفار برام بیاره :n02: حجم 480 تا 512 گیگ ترجیحا زیر 250 دلار چیا داریم؟

خواهش می کنم.
آره زیر اسکرین میزنه ولی مشکلی نداره و گرمای خروجیش در اون حدی نیس که بتونه صفحه نمایشو خراب کنه.
صداش که خوبه من مشکلی با صداش نداشتم.
من یکم تو قسمت پایین تاچ پد دیدم ولی زیاد جدی نبود.
کلا برا من تا حالا هیچ مشکلی نداشته.
تو بازی و... عالیه من ندیدم کم بیاره.
درایور نور پس زمینه کیبوردشو طول کشید تا پیدا کنم ولی بقیه راحت بودن و خوب نصب شدن.
باطریش بهتر شده و صفش مات هست و لمسی نیست و گرافیکش قوی تر شده.
البته بگم که هارد این مدل خیلی مزخرفه اگه پول جور بشه حتتتما یه اس اس دی می خرم.

آره منم فک می کنم tn باشه پنلش اصلا فک نمی کنم که IPS باشه.
اس اس دی ۵۱۲ زیر دویست و پنجاه دلار هم فک نکنم داشته باشیم.

gamer5
21-12-2014, 16:15
خواهش می کنم.
آره زیر اسکرین میزنه ولی مشکلی نداره و گرمای خروجیش در اون حدی نیس که بتونه صفحه نمایشو خراب کنه.
صداش که خوبه من مشکلی با صداش نداشتم.
من یکم تو قسمت پایین تاچ پد دیدم ولی زیاد جدی نبود.
کلا برا من تا حالا هیچ مشکلی نداشته.
تو بازی و... عالیه من ندیدم کم بیاره.
درایور نور پس زمینه کیبوردشو طول کشید تا پیدا کنم ولی بقیه راحت بودن و خوب نصب شدن.
باطریش بهتر شده و صفش مات هست و لمسی نیست و گرافیکش قوی تر شده.
البته بگم که هارد این مدل خیلی مزخرفه اگه پول جور بشه حتتتما یه اس اس دی می خرم.

آره منم فک می کنم tn باشه پنلش اصلا فک نمی کنم که IPS باشه.
اس اس دی ۵۱۲ زیر دویست و پنجاه دلار هم فک نکنم داشته باشیم.
مال شما ازین مدلهای جدیدی هست که هاردش هم 1.5 ترابایته؟هاردش مسئله ای نیست برام میدونم که فاجعه است واسه همین میخوام از همون اول ssd بندازم روش
بعد مشکل وایفای و اینا نداشتی تا حالا؟صدای فنش آزار دهنده نیست؟راستی شما چند خریدی و کی؟
در مورد ssd هم این به چشمم اومده :
سرعت read و مخصوصا write فوق العاده ای داره بهتر اینم چیزی هست؟

MOSTAFA_ABBASI
21-12-2014, 16:30
نه من حدودا سه چار ماه پیش با لیپ خریدم که خیلی مزخرفه لیپ حدود ۴.۳
هاردش یک هست و...
نه مشکل وای فای نداشتم اتفاقا وای فایش عالیه.
در حالت عادی که فقط صدای این هارد لعنتی میاد فن هم فقط تو بازی ها اونم قسمت های حساسش صدا می ده.
بد نیستش این اس اس دی به نظرم.

gamer5
21-12-2014, 21:03
نه من حدودا سه چار ماه پیش با لیپ خریدم که خیلی مزخرفه لیپ حدود ۴.۳
هاردش یک هست و...
نه مشکل وای فای نداشتم اتفاقا وای فایش عالیه.
در حالت عادی که فقط صدای این هارد لعنتی میاد فن هم فقط تو بازی ها اونم قسمت های حساسش صدا می ده.
بد نیستش این اس اس دی به نظرم.
قیمت رو گفتی چقدر گرفتی؟پس ضعف خاصی ندیدی تو این مدل دیگه؟

همانطور که در تصویر زیر مینی با اینکه د550 دوتا فن داره اما در عمل از n56jr یک فن شکست خورده
البته همچین هم شکست نخورده ها تا اینجا که من میبینم :n02:
قسمت تاچ پد و وسطی کیبورد n55 گرمای به نسبت کمتری داشته مخصوصا تو حالت ماکزیمم . فقط من نگران اون گرمایی هستم که میزنه به زیر صفحه نمایش :n03:

راستی یه سوال خیلی مهم : این ssd های 2.5 اینچ ها راحت به لپتاپ ها میخورن دیگه؟عمل مهندسی خاصی نمیدونم کیس خاصی چیزی نداره که :n13: 1 تومن پول ssd ندیم نخوره یهو

MOSTAFA_ABBASI
21-12-2014, 21:07
قیمت رو گفتی چقدر گرفتی؟پس ضعف خاصی ندیدی تو این مدل دیگه؟

البته همچین هم شکست نخورده ها تا اینجا که من میبینم :n02:
قسمت تاچ پد و وسطی کیبورد n55 گرمای به نسبت کمتری داشته مخصوصا تو حالت ماکزیمم . فقط من نگران اون گرمایی هستم که میزنه به زیر صفحه نمایش :n03:

راستی یه سوال خیلی مهم : این ssd های 2.5 اینچ ها راحت به لپتاپ ها میخورن دیگه؟عمل مهندسی خاصی نمیدونم کیس خاصی چیزی نداره که :n13: 1 تومن پول ssd ندیم نخوره یهو
چهار میلیون و سیصد قیمت
ضعف خاص نه
فقط دی وی دی رامش هم یه اکسترنال بزاری بهتره.
فک کنم باید یه براکت هم بگیری

HOJ-JAT
22-12-2014, 00:23
در مورد ssd داریور نوری ت رو بردار و یک ssd ۱۲۸ گیگ فقط برای ویندوز با بازی که میکنی بزار کنار بیشتر از این حجم بدردت نمیخوره
فقط حواست باشه که ویندوز اورجینال روی لپالپت نباشه که مشکل ساز میشه برات.

gamer5
22-12-2014, 09:05
در مورد ssd داریور نوری ت رو بردار و یک ssd ۱۲۸ گیگ فقط برای ویندوز با بازی که میکنی بزار کنار بیشتر از این حجم بدردت نمیخوره
فقط حواست باشه که ویندوز اورجینال روی لپالپت نباشه که مشکل ساز میشه برات.
حجت خان میخوام کلا بزارمش جای هارد اصلی . یه فامیلی داره برامون میاره یه 500 گیگ evo سامسونگ رو تقریبا 840 تومن پام در میاد . هارد خود دستگاه رو هم 200 تومن آب کنم در واقع 640 تومن پام در میاد . دیگه نه لازمه درایو رو در بیارم نه سر و صدا و کندی هارد اصلی هست یه تیکه میشه ssd . ظرفیت 500 کاملا کافیه برام . برای ویندوز هم مدلی میگیرم که dos باشه خودم 8.1 پرو میریزم روش هارد هم از همون اول ssd میندازم پارتیشن بندیش میکنم . فقط میخوام مطمئن باشم تعویضش کار راحتیه . تا اونجا که شنیدم راحت جای هارد اصلی میخوره کیسی قابی حرکت خاصی که نمیخواد؟راستی این لپتاپ ها مدل بدون گارانتی هم داره؟:n24:
متاسفانه یه سری شرکتهای مسخره در پیت میان محصولی رو که اصن نمایندگی مستقیم و ارسال مستقیم به ایران نداره رو به اصطلاح خودشون گارانتی میکنن و علاوه بر پول اضافه کل دست میکنن اینور اونور لپتاپ
راستی در مورد g56jk یکی بیاد روشنمون کنه تروخدا
آخر ips هست یا نه؟تو دیجی و حتی سایت اصلی asus زده ips هست ولی به جز اون تقریبا هر سایت دیگه ای رو میبینی چیزی نزده

dell90
22-12-2014, 09:18
حجت خان میخوام کلا بزارمش جای هارد اصلی . یه فامیلی داره برامون میاره یه 500 گیگ evo سامسونگ رو تقریبا 840 تومن پام در میاد . هارد خود دستگاه رو هم 200 تومن آب کنم در واقع 640 تومن پام در میاد . دیگه نه لازمه درایو رو در بیارم نه سر و صدا و کندی هارد اصلی هست یه تیکه میشه ssd . ظرفیت 500 کاملا کافیه برام . برای ویندوز هم مدلی میگیرم که dos باشه خودم 8.1 پرو میریزم روش هارد هم از همون اول ssd میندازم پارتیشن بندیش میکنم . فقط میخوام مطمئن باشم تعویضش کار راحتیه . تا اونجا که شنیدم راحت جای هارد اصلی میخوره کیسی قابی حرکت خاصی که نمیخواد؟راستی این لپتاپ ها مدل بدون گارانتی هم داره؟:n24:
متاسفانه یه سری شرکتهای مسخره در پیت میان محصولی رو که اصن نمایندگی مستقیم و ارسال مستقیم به ایران نداره رو به اصطلاح خودشون گارانتی میکنن و علاوه بر پول اضافه کل دست میکنن اینور اونور لپتاپ
راستی در مورد g56jk یکی بیاد روشنمون کنه تروخدا
آخر ips هست یا نه؟تو دیجی و حتی سایت اصلی asus زده ips هست ولی به جز اون تقریبا هر سایت دیگه ای رو میبینی چیزی نزده
ببین اگه ips هم نباشه مطمعن باش کیفیت خیلی خوبی داره .چون خودم مدل n56jr دارم و اونم با این که ips نیست ولی تا الان رقیبی براش پیدا نکردم .صفحه نمایشش عالی هست .فقط تو نور مستقیم یکم بد میشه.

gamer5
28-12-2014, 14:21
دوستان آخر همین هفته میرم برای خرید asus g56jk ، به طور کلی n550jk رو گذاشتم کنار دیگه :n02: با توجه به اینکه میگن از نظر دفع گرما و مکش و اینا خوب عمل نمیکنه در ضمن یدونه پورت usb هم از g56jk ها کمتر داره و از تجهیزات گیمینگ g56 هم نمیشه گذشت
فقط میخواستم بدونم اختلاف بین geforce 850gtx با geforce 850gtxM رو چقدر میدونید ؟ چون مدل 2 گیگش از نظر گرافیکی با مدل 4 گیگش تقریبا یه چی حول و حوش 400 تومن اختلافه:n13:
تو بازی و کارای پردازش گرافیکی و اینا اختلاف زیای ایجاد میکنه به نظرتون؟
یه قیمت دقیق هم کسی داره بهم بگه
2 گیگش رو 3650 قیمت دارم 4 اش رو 4090 ، البته 2 گیگش رو یه نفر 3630 هم بهم پیشنهاد داد
فکر نکنم پاییینتر اینا وجود داشته باشه دیگه

HOJ-JAT
28-12-2014, 15:02
دوست عزیزم هر دو پسوند m دارند m برای لپتاپ ها است فک کنم یعنی موبیلیتی
اگر هم منظورت نسخه دکستاپ با لپتاپ هست که دکستاپ خیلی قوی تر هست
در مورد رم گرافیک بیشتر بکار کسانی میاد که بخان با رزلوشن بالا مثلا ۴کی بازی کنن یا روی یک نمایشگر ۴کا تصویر بگیرند که البته با این گرافیک نمیشه کاری کرد
در کل ارزش ۴۰۰ تومن را ندارد مگر اینکه رم اصلی هم اضافه شود (چون ایسوس عین نقل و نبات کانفیگ میریزه بیرون نمیتونم دقیق بگم رم هم زیاد میشه یا نه)
در اخر حتما ب وسایل لپتاپ دقت کن چون فروشندگان محترم کلاش کم نیستند

gamer5
29-12-2014, 09:05
نه حجت خان اختلاف بین این دو تا رو میگم :

HOJ-JAT
29-12-2014, 09:50
دیجی اشتباه نوشته
غیر ممکنه لپتاپی تو این رنج قیمت با این ضخامت gtx 850 داشته باشه
گرافیمش gtx 850m هست

dell90
29-12-2014, 10:30
دوستان تمام کارت گرافیک های لب تاپ ها با پسوند M هستند و غیر این امکان نداره.
و معمولا به این صورت هست که بازده اونا نصب بازده عددی دسکتاپ هستند.
مثلا gtx 760m نصف gtx 760 قدرت داره.

gamer5
29-12-2014, 12:42
دوستان اینا رو ول کنید
شدیدا احتیاج به کمک فوری دارم
یه بنده خدایی زنگ زد بهم چون آگهی برای خرید داده بودم گفتش که یه لپتاپ g56jk برام هدیه آوردن از دوبی گفت برات میفرستم دم خونه همه چیش اوکی بود پولو بفرست برام
الان مسئله اینجاست که من مشخصات سخت افزاریش رو از کجا کاملا مطمئن بشم که درسته با توجه به اینکه سیستم عاملش DOS هست ؟:n28:
برنامه cpu z و gpu z که فقط روی ویندوز کار میکنه . ips بودن مانیتور رو از کجا تشخیص بدم؟
بعد اینایی که از دوبی میارن کیفیت خوبی داره؟سریعا جواب بدین خواهشا

dell90
29-12-2014, 12:53
دوستان اینا رو ول کنید
یه بنده خدایی زنگ زد بهم چون آگهی برای خرید داده بودم گفتش که یه لپتاپ g56jk برام هدیه آوردن از دوبی گفت برات میفرستم دم خونه همه چیش اوکی بود پولو بفرست برام
الان مسئله اینجاست که من مشخصات سخت افزاریش رو از کجا کاملا مطمئن بشم که درسته با توجه به اینکه سیستم عاملش DOS هست ؟:n28:
برنامه cpu z و gpu z که فقط روی ویندوز کار میکنه . ips بودن مانیتور رو از کجا تشخیص بدم؟
داداش f12 رو بزن مدل cpu و ram رو ببین .
بعدا از روی جعبه سرویس تگ رو تو سایت asus وارد کن
مشخصات کامل رو برات میاره .مدل رو هم که وارد کنی مشخصات رو میزنه.

gamer5
29-12-2014, 12:56
داداش f12 رو بزن مدل cpu و ram رو ببین .
بعدا از روی جعبه سرویس تگ رو تو سایت asus وارد کن
مشخصات کامل رو برات میاره .مدل رو هم که وارد کنی مشخصات رو میزنه.
ممنون داداش
f12 تو کجا؟حین بوت یعنی؟یعنی تو تنظیمات بایوس؟
سرویس تگ رو کجا زده؟:n03:
والا کانفیگ های این g56 ها مختلفه میترسم یه چی داده بشه بهم پنلش ips نباشه یا گرافیکش 2 باشه
دستوری کامندی چیزی تو dos نیست که دل و روده سیستم رو بکشه بیرون؟تو همین ویندوز با systeminfo میشه سی پی یو و رم رو در آورد تو داس هم همینطوری؟ممنون

MOSTAFA_ABBASI
29-12-2014, 12:57
دیجی اشتباه نوشته
غیر ممکنه لپتاپی تو این رنج قیمت با این ضخامت gtx 850 داشته باشه
گرافیمش gtx 850m هست
درسته حجت جان به غیر از اون هم انویدیا هیچ کارت گرافیک پی سی رو توی سری GTX 8XX تولید نکرده و فقط برای لپ تاپ تولید کرده که همشون هم پسوند M دارن.:n06:

dell90
29-12-2014, 13:00
ممنون داداش
f12 تو کجا؟حین بوت یعنی؟یعنی تو تنظیمات بایوس؟
سرویس تگ رو کجا زده؟:n03:
والا کانفیگ های این g56 ها مختلفه میترسم یه چی داده بشه بهم پنلش ips نباشه یا گرافیکش 2 باشه
دستوری کامندی چیزی تو dos نیست که دل و روده سیستم رو بکشه بیرون؟تو همین ویندوز با systeminfo میشه سی پی یو و رم رو در آورد تو داس هم همینطوری؟ممنون
ببین همون موقع که دکمه پاور رو میزنی شروع کن به زدن f12 تو صفحه اول رم و cpu رو میزنه .
دادش سرویس تگ پشت لب تاپ هست .حتما از سایت asus چک کن مشخصات دقیق رو برات مینویسه خیالت راحت .مشخصات لب تاپ خودت رو میزنه .

HOJ-JAT
29-12-2014, 15:34
دوستان اینا رو ول کنید
یهتره ازش وقت بگیری و ویندوز نصب کنی

gamer5
30-12-2014, 10:45
درسته حجت جان به غیر از اون هم انویدیا هیچ کارت گرافیک پی سی رو توی سری GTX 8XX تولید نکرده و فقط برای لپ تاپ تولید کرده که همشون هم پسوند M دارن.

مصطفی خان شما ایسوس داری خودت با دکمه f2 میره تو بایوس یا delete؟ بعد بی زحمت میتونی یه نگاه بندازی به تنظیمات بایوست ببینی مشخصات سیسمت رو نشون میده یا نه؟:n03:
روی سیستم داغون خودم تو شرکت امتحان کردم نشون داد رم و سی پی یو و هارد رو ، روی لپتاپ فعلیم هم تست کردم کامل نشون داد حتی memory speed کارت گرافیک رو
میتونی یه امتحانی کنی؟

ببین همون موقع که دکمه پاور رو میزنی شروع کن به زدن f12 تو صفحه اول رم و cpu رو میزنه .
دادش سرویس تگ پشت لب تاپ هست .حتما از سایت asus چک کن مشخصات دقیق رو برات مینویسه خیالت راحت .مشخصات لب تاپ خودت رو میزنه .

والا سرویس تگ لپتاپ فعلی خودم رو که زدم هیچی نشون نداد :n03: فکر نکنم جواب بده . سی پی یو و رمش رو مطمئنم هم رو جعبه میزنه هم با دستور systeminfo و اینا میشه درشون آورد . بدبختیم سر کارت گرافیکه میخوام مطمئن شم 4 گیگه

یهتره ازش وقت بگیری و ویندوز نصب کنی

نمیشه ، طرف میخواد بیاره دم خونه پولشو بگیره . خیلی بتونم معطلش کنم پایین 10 دقیقست . بعدشم اصلا نمیخوام روش ویندوز نصب کنم فعلا بنا به دلایلی
کسی اگر راهی برای پیدا کردن مشخصات کامل سیستم با داس داره بگه
تنها راه 100 درصدی که به ذهنم میرسه ویندوز پرتابل بوتیبل هست . کسی کار کرده باهاش؟ بدبختی اینه که خود طرف هم اینکاره نیست نمیدونم چی به چیه ، اصلا شاید ویندوز اوریج روش باشه

HOJ-JAT
30-12-2014, 11:25
میشه ، طرف میخواد بیاره دم خونه پولشو بگیره . خیلی بتونم معطلش کنم پایین 10 دقیقست . بعدشم اصلا نمیخوام روش ویندوز نصب کنم فعلا بنا به دلایلی
من جای شما بودم بیخیالش میشدم
دوست عزیز همه چیز ,مشخصات سخت افزاری نیست...!!!!ممکنه مشخصاتش درست باشع ولی مرجوعی باشه!!!
درضمن خرید ایسوس بدون گارنتی خیلی ریسک بزرگی هست!!!!!!
بنظرم بیشتر هزینه کنی و باگارنتی و مهلت تست بخری خیلی بهتر هست.

MOSTAFA_ABBASI
30-12-2014, 11:54
برا من که چن بار امتحان کردم با delet رفت تو.
البته به مشخصاتش زیاد توجه نکردم ولی در اولین فرصت اطلاع می دم.:n06:

gamer5
31-12-2014, 08:32
من جای شما بودم بیخیالش میشدم
دوست عزیز همه چیز ,مشخصات سخت افزاری نیست...!!!!ممکنه مشخصاتش درست باشع ولی مرجوعی باشه!!!
درضمن خرید ایسوس بدون گارنتی خیلی ریسک بزرگی هست!!!!!!
بنظرم بیشتر هزینه کنی و باگارنتی و مهلت تست بخری خیلی بهتر هست.
والا خریدمش رفت :n31: مشخصات سخت افزاریشم که چک کردم توی بایوس هارد و سی پی یو و رم و حافظه کش و همه چیش درست بود . فقط گرافیک رو نتونستم چک کنم که اونم هم روی جعبش زده بود vram : 4gb هم سریال نامبرش رو که اینترنت زدم نشون داد که 4 گیگه
جعبش هم خیلی تر و تمیز بود و همه چیش هم نایلون اصلی با مارک و برچسب asus بود هدست هم تو جای خودش و کاملا دست نخوره تو پک و کاملا بوی نویی ایش رو میداد دیگه اگر آدم بخواد به ایناش فکر کنه که مرجوعی و اینا باشه مغازه دار و کاسب بیشتر میتونه سر آدم کلاه بزاره
من تا حالا هرچی خریدم بدون گارانتی بوده و اصلا یکی از شروط خرید یه جنس الکترونیکی برام بی گارانتی بودنشه :n02: نه تلویزیونم نه گوشیم نه لپتاپ نه ps4 هیچکدوم گارانتی ندارن و 3 تا از این ها رو از دست خریدم نه مغازه دار . خدا رو شکر راضی هم هستم . گارانتی هم بزرگترین کلاهی هست که میشه سر مصرف کننده گذاشت تو ایران.یه کمپانی اونور دنیا داره محصول میزنه همه چی اینجا تحریمه فروش مستقیم و خدمات پس از فروش نداره اینجا بعد یه سری سو استفاده گر میان اینجا یه سری جنس قاچاق وارد شده رو یه برگه میزنن روش خدا تومن بیشتر میکشن روش . گارانتی کجا بود آخه . ما زندگیمون تو این ممکلت کلا گارانتی ابوالفضله بعد شما در مورد گارانتی جنس میگی؟ بعدم جنسی که بخواد همین گارانتی مسخره بشه باید باز بشه و هزارتا بلا ممکنه سرش بیارن همین دوستان . شما الان برو پاساژ علائدین گارانتی رو به معنای واقعی کلمه برات معنا میکنن

برا من که چن بار امتحان کردم با delet رفت تو.
البته به مشخصاتش زیاد توجه نکردم ولی در اولین فرصت اطلاع می دم
مرسی داداش دیروز خریدم رفت :n02: خداییش asus کم نذاشته براش با این قیمتش

HOJ-JAT
31-12-2014, 09:48
من تا حالا هرچی خریدم بدون گارانتی بوده و اصلا یکی از شروط خرید یه جنس الکترونیکی برام بی گارانتی بودنشه :n02:
نه تلویزیونم نه گوشیم نه لپتاپ نه ps4 هیچکدوم گارانتی ندارن و 3 تا از این ها رو از دست خریدم نه مغازه دار . خدا رو شکر راضی هم هستم . گارانتی هم بزرگترین کلاهی هست که میشه سر مصرف کننده گذاشت تو ایران.یه کمپانی اونور دنیا داره محصول میزنه همه چی اینجا تحریمه فروش مستقیم و خدمات پس از فروش نداره اینجا بعد یه سری سو استفاده گر میان اینجا یه سری جنس قاچاق وارد شده رو یه برگه میزنن روش خدا تومن بیشتر میکشن روش . گارانتی کجا بود آخه . ما زندگیمون تو این ممکلت کلا گارانتی ابوالفضله بعد شما در مورد گارانتی جنس میگی؟ بعدم جنسی که بخواد همین گارانتی مسخره بشه باید باز بشه و هزارتا بلا ممکنه سرش بیارن همین دوستان . شما الان برو پاساژ علائدین گارانتی رو به معنای واقعی کلمه برات معنا میکنن
من خودم زمانی ایسوس داشتم خراب شده شدتش طوری بود که اگر گارانتی نداشت میبایس خاموش بفروشمش (یعنی اوراقش کنم )
ولی گارنتی مصل روز اول درستش کرد...اینکه بگیم گارنتی بدرد نمیهوره ریاد موافق نیستم!
در ضمن مبارک باشه:n16:

gamer5
31-12-2014, 10:25
من خودم زمانی ایسوس داشتم خراب شده شدتش طوری بود که اگر گارانتی نداشت میبایس خاموش بفروشمش (یعنی اوراقش کنم )
ولی گارنتی مصل روز اول درستش کرد...اینکه بگیم گارنتی بدرد نمیهوره ریاد موافق نیستم!

ممنون ولی اینهمه تعمیرکار حاذق و چیره دست خارج گارانتی هست که اگر ایرادی پیش اومد میشه ببری پیش اونها و فقط به یه نفر یا یه شرکت وابسته نیستی بعدشم تا پول خوب ندی کار خوب تحویل نمیگیری ، گارانتی ای که بخواد مجانی یه کاری کنه برات سمبل میکنه میره پی کارش
همه مارو منصرف کردن از 2 3 روز پیش تا همین دیروز خداییش ، ماشالله نفسشون از جای گرم بلند میشه ، از پول خودشون نمیخوان بدن که بفهمن 600 تومن اختلاف قیمت با بازار چقدره
به هرحال ممنون از همگی ، قیمتها داشت وحشتناک میشد :n02: به موقع زدیم تو گوشش . لپتاپ رو میزارم گوشه اتاق تا وقتی ssd برسه بندازم جای هارد اصلیش

arasholiver007
31-12-2014, 11:19
سلام یه مدتیه میخوام لب تاب بگیرم تو چندتا مدل گیر کردم راهنمایی کنید لطفا
مدل اول g56jk
مدل دوم که فقط تو سایت پیدا کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل سوم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل سوم تو سایت خود لنوو دیدم جدیده تو تهران ۴۳۰۰ قیمت گرفتم یه مشکل داره اینه که لنوو این مدل
درایو اپتیکال نداره باید از طریق اکسترنال استفاده کنیم
لطفا نظر خودتون رو درباره این ۳ مدل بگید ممنون

gamer5
31-12-2014, 12:33
lenovo صفحه نمایشش افتضاحه رفیق اگر میخری باید ببری برات ips بندازن
به نظر من همین g56jk رو بخر

arasholiver007
31-12-2014, 12:57
lenovo صفحه نمایشش افتضاحه رفیق اگر میخری باید ببری برات ips بندازن
به نظر من همین g56jk رو بخر
مرسی جواب دادید اما اگه اون لینک مدل ۳ رو نگاه میکردید اون وقت نظرت درباره صفحه نمایش
عوض میشد این جدید ترین مدل لنوو هست اولترا اچ دی هست تو تهران شاید ۵ تا مقاله اورده باشه لطفا این مدل رو با مدل تقریبا مشابه که تو بازار هست اشتباه نگیرید

MOSTAFA_ABBASI
31-12-2014, 13:08
سلام یه مدتیه میخوام لب تاب بگیرم تو چندتا مدل گیر کردم راهنمایی کنید لطفا
مدل اول g56jk
مدل دوم که فقط تو سایت پیدا کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل سوم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل سوم تو سایت خود لنوو دیدم جدیده تو تهران ۴۳۰۰ قیمت گرفتم یه مشکل داره اینه که لنوو این مدل
درایو اپتیکال نداره باید از طریق اکسترنال استفاده کنیم
لطفا نظر خودتون رو درباره این ۳ مدل بگید ممنون
هر 3 عالین من خودم دومی رو دارم.
y50 که مدلی که گفتی 4k هست و این 860 از پسش بر نمی یاد پس بیخیال شو.
n550jk هم مشکل خاصی نداره.
به نظرم g56jk از اینا بهتره ظاهرش هم گیمینگ هست و تجهیزات خوبی هم همراشه.
ولی پیشنهادم اینه که صب کنی و asus n551jm رو بخری.

MOSTAFA_ABBASI
31-12-2014, 13:11
والا خریدمش رفت :n31: مشخصات سخت افزاریشم که چک کردم توی بایوس هارد و سی پی یو و رم و حافظه کش و همه چیش درست بود . فقط گرافیک رو نتونستم چک کنم که اونم هم روی جعبش زده بود vram : 4gb هم سریال نامبرش رو که اینترنت زدم نشون داد که 4 گیگه
جعبش هم خیلی تر و تمیز بود و همه چیش هم نایلون اصلی با مارک و برچسب asus بود هدست هم تو جای خودش و کاملا دست نخوره تو پک و کاملا بوی نویی ایش رو میداد دیگه اگر آدم بخواد به ایناش فکر کنه که مرجوعی و اینا باشه مغازه دار و کاسب بیشتر میتونه سر آدم کلاه بزاره
من تا حالا هرچی خریدم بدون گارانتی بوده و اصلا یکی از شروط خرید یه جنس الکترونیکی برام بی گارانتی بودنشه :n02: نه تلویزیونم نه گوشیم نه لپتاپ نه ps4 هیچکدوم گارانتی ندارن و 3 تا از این ها رو از دست خریدم نه مغازه دار . خدا رو شکر راضی هم هستم . گارانتی هم بزرگترین کلاهی هست که میشه سر مصرف کننده گذاشت تو ایران.یه کمپانی اونور دنیا داره محصول میزنه همه چی اینجا تحریمه فروش مستقیم و خدمات پس از فروش نداره اینجا بعد یه سری سو استفاده گر میان اینجا یه سری جنس قاچاق وارد شده رو یه برگه میزنن روش خدا تومن بیشتر میکشن روش . گارانتی کجا بود آخه . ما زندگیمون تو این ممکلت کلا گارانتی ابوالفضله بعد شما در مورد گارانتی جنس میگی؟ بعدم جنسی که بخواد همین گارانتی مسخره بشه باید باز بشه و هزارتا بلا ممکنه سرش بیارن همین دوستان . شما الان برو پاساژ علائدین گارانتی رو به معنای واقعی کلمه برات معنا میکنن

مرسی داداش دیروز خریدم رفت :n02: خداییش asus کم نذاشته براش با این قیمتش
تبریک می گم عزیز :n31:
لپ تاپ خیلی خوبیه مبارکت باشه ایشالا فناش برات بچرخه.:n02::n40:

arasholiver007
31-12-2014, 13:59
هر 3 عالین من خودم دومی رو دارم.
y50 که مدلی که گفتی 4k هست و این 860 از پسش بر نمی یاد پس بیخیال شو.
n550jk هم مشکل خاصی نداره.
به نظرم g56jk از اینا بهتره ظاهرش هم گیمینگ هست و تجهیزات خوبی هم همراشه.
ولی پیشنهادم اینه که صب کنی و asus n551jm رو بخری.

مرسی از راهنمایی شما این n551jmحدودا کی میاد و قیمت حدودی چقدر میشه

MOSTAFA_ABBASI
31-12-2014, 14:12
مرسی از راهنمایی شما این n551jmحدودا کی میاد و قیمت حدودی چقدر میشه
خواهش می کنم.
n551jm حدود 1 ماه دیگه میاد.
قیمت حدودیش هم من حدس میزنم 4.3 اینا باشه ولی بعد یه مدت به 3.8 هم شاید برسه.

arasholiver007
31-12-2014, 14:47
خواهش می کنم.
n551jm حدود 1 ماه دیگه میاد.
قیمت حدودیش هم من حدس میزنم 4.3 اینا باشه ولی بعد یه مدت به 3.8 هم شاید برسه.
واقعا مرسی بابت راهنمایی خیلی مدل خوبی معرفی کردی تا بیا د میگرمش لایک داری

MOSTAFA_ABBASI
31-12-2014, 15:02
واقعا مرسی بابت راهنمایی خیلی مدل خوبی معرفی کردی تا بیا د میگرمش لایک داری
خواهش می کنم لطفتونه.:n18::n11:

arasholiver007
18-01-2015, 23:48
سلام اقا مدل جدید ایسوز n551jm الان اومده قیمت ۵۲۰۰ به نظرتون الان بگیرم یا گرونه الان?

MOSTAFA_ABBASI
19-01-2015, 13:23
خییییلی گرونه صب کن ارزون تر بشه تا ۴ هم میاد چن وقت دیگه

arasholiver007
19-01-2015, 20:54
اینم لینک فروش n551jm

واقعا ارزون میشه ??

dell90
19-01-2015, 21:26
اینم لینک فروش n551jm

واقعا ارزون میشه ??
اقا این که مدل G هست نه N
شما منتظر افت قیمت این مدل زیاد نباش چون این مدل گیمینگ هست و کلا قیمت بالاتری داره.

arasholiver007
20-01-2015, 08:19
اشتباه از من بود من منتظر n551jm هستم

arasholiver007
15-02-2015, 03:01
اقا پس چرا نمیاد مردیم از بی لب تابی

a_bayan
15-02-2015, 13:02
سلام دوستان من دیروز مدل n551 رو توی یکی از سایتا دبدم تفاوت چندانی با 550 نداشت حتی کارت گرافیکش!!!!!!!!!!!!!اونم به قیمت 3850!!!!
شاید اشتباه از سایت بوده؟!؟!؟!

arasholiver007
17-02-2015, 10:20
سلام الان سری g551jm اومده قیمت ۴۴۰۰ فقط فرقش با سری n551jm اینه که ویندوزاورجینال نداره
بلوری هم نداره در ضمن اگه بیاد بخاطر داشتن بلوری و ویندوز اورجینال قیمت
میره رو ۵ تومن به به نظرم حالا با این اوصاف منتظر بمونم n551jm بگیرم

arasholiver007
17-02-2015, 10:28
اینم لینکش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

a_bayan
17-02-2015, 15:27
سلام دوستان دیجی مدل g551 رو آورده.
صرفا جهت اطلاع!

arasholiver007
17-02-2015, 20:53
میخواستم بدونم n551jm
با g551
چقدر فرق داره به نظرتون صبر کنم n551jm بگیرم یا زیاد فرقی نداره

a_bayan
17-02-2015, 21:31
میخواستم بدونم n551jm
با g551
چقدر فرق داره به نظرتون صبر کنم n551jm بگیرم یا زیاد فرقی نداره
سلام...
خیلی مهمه که کارردتون رو بگید!اما اگه محدودیت مالی ندارین من g551 که از سری گیمینگ هست رو پیشنهاد میکنم به دلیل کولینگ بهتر و پرفورمنس بالاتر!

arasholiver007
18-02-2015, 10:44
سلام...
خیلی مهمه که کارردتون رو بگید!اما اگه محدودیت مالی ندارین من g551 که از سری گیمینگ هست رو پیشنهاد میکنم به دلیل کولینگ بهتر و پرفورمنس بالاتر!
مرسی بابت راهنمایی ولی به نظر من اگه n551jm بیاد از g551 گرون تره چون هم ویندوز اورجینال
داره هم بلوری نظر شما چیه? ولی روی هم رفته از نظر مالی مشکلی نیست منتظر منتظرتون
هستم

a_bayan
18-02-2015, 23:59
سلام.خواهش میکنم.ببینید اگه کاربرد مالتی مدیا و اداری و مهندسیتون میچربه به گیمتون n551 انتخاب خوبیه.در مورد قیمت نمیتونم نظر بدم...چن روز پیش هم قیمت گزاشتم مثل اینکه سایتش اشتباه کرده بود توی نوشتن اسم لپتاپ...ویندوز اورجینال چیز خیلی خوبیه اما اگه قیمتش از g551 کمتر باشه میصرفه چون به لحاظ پرفورمنس g قویتره...بلوری هم احتمال میدم در آینده نچندان دور باب بشه...

Public Enemy
20-02-2015, 02:03
با سلام . دوستان تعداد صفحات تاپیک بسیار زیاد شده . ممکنه در آینده برای کاربرانی که قصد مطالعه این تاپیک رو داشته باشند ، ایجاد دردسر و یا گیج شدن رو بکنه .

ممنون میشم در صورتی که قصد مشاوره و یا راهنمایی رو دارین تاپیک جدید ایجاد کنین .

پیشاپیش تشکر

arasholiver007
12-03-2015, 23:24
سلام شرمنده اینجا سوال میپرسم من بعد از راهنمایی های شما g551jm رو گرفتم چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید من چون بیشتر کارم ثابت هستش میخوام فقط از طریق برق مسقیم کار کنم بدون باطری باطری بدون استفاده بمونه خراب میشه؟ یا واسه لب تاب ظرر داره با برق مسقیم؟ بعد اینکه بلوتوث دستگاه فعال هست یه مشکلی هست اینه که فایل رو میتونم با بلوتوث سند کنم اما نمیتونم دریافت کنم لطفا اگه میشه راهنمایی کنید ممنون:n12:

V i r u s e r
13-03-2015, 00:03
سلام شرمنده اینجا سوال میپرسم من بعد از راهنمایی های شما g551jm رو گرفتم چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید من چون بیشتر کارم ثابت هستش میخوام فقط از طریق برق مسقیم کار کنم بدون باطری باطری بدون استفاده بمونه خراب میشه؟

اگه همیشه پر باشه بله. اگر در حدود ۵۰٪ باشه دیرتر خراب میشه

یا واسه لب تاب ظرر داره با برق مسقیم؟
خیر

بعد اینکه بلوتوث دستگاه فعال هست یه مشکلی هست اینه که فایل رو میتونم با بلوتوث سند کنم اما نمیتونم دریافت کنم لطفا اگه میشه راهنمایی کنید ممنون:n12:
نمیدونم. اصلا چرا از بلوتوث استفاده می کنیذ؟

arasholiver007
13-03-2015, 00:38
منظورم اینکه اینکه میخوام باطری رو اکبند نگه دارم خراب میشه
در باره بلوتوث هم میخوام بدونم مشکل کجاست چرا نمیتونه دریافت کنه

Public Enemy
13-03-2015, 08:11
دوست عزیز تاپیک جداگانه ایجاد کنین .

با تشکر