ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرص زولپیدم به جز ایجاد وابستگی آیا عوارض دیگر دارد ؟

brad pitt
13-12-2014, 01:14
سلام
خسته نباشید

من یک مدتها شبها و شهرها برای خواب زولپیدم 5 میخورم

20 روزه تقریبا

ظهر ساعت 3 میخورم و 3 و نیم میخوابم تا 5 و نیم . 1 عدد
شبها هم 12 که بخورم تا 12:30 اینا میخابم 1.5 عدد تا 2

بدون حتی 1 حرکت تا صبح میخوام

ولی خیلی خوبه و به آدم آرامش و ریلکس بودن میده به خصوص تایم بعد از خواب عصر

خواستم بدونم استفاده ی بلند مدت مثلن 3 ماه اینها که در روز 12-15 میلی گرم بشه جز وابستگی آیا عوارض دیگه هم داره ؟
ممنون

laxer
13-12-2014, 02:50
وابستگی که 100% ایجاد میکنه.

بغیر از وابستگی:
*کرختی و بیحالی در طول روز , *کاهش واکنش سریع به محرک ها , *کاهش هوش و تمرکز , تغییر حالت چهره ( مثل افراد معتاد) و افتادگی صورت , *منگی و خواب الودگی و مشکل در قضاوت و پیشداوری.

عوارض تقریبا" مشابه الکل. ( مکانیسم هاشونم کمابیش یکسان اند)

افزایش وزن هم بدلیل کم تحرکی ممکن ایجاد بشه.

موارد ستاره دار (*): در صورت رانندگی شانس تصادف 25% افزایش پیدا میکنه و در دوز های بالا 45%. ( مشابه رانندگی در هنگام مستی)

اگر مشکل خواب دارید باید به روانپزشک مراجعه کنید مصرف سر خود علاوه بر اینکه سود مند نیست مضر نیز هست.
ضد افسردگی های سه و چهار حلقه ای نسبتا" خواب اور هستند و بدلیل نداشتن تلرانس و وابستگی در درمان بیخوابی بسیار مفیدند. ( ترازودون از رده دارو های SARI هم در بیخوابی تجویز میشه که بازم از جهت نبود وابستگی و عوارض اندک بسیار عالیست)

brad pitt
13-12-2014, 11:00
ممنون از پاسختون

عوارض مشابه الکل یعنی چی ؟ عوارضش و مکانیسمش چیه ؟

نه کارم در طول روز فعالیت ش کم نیست
آخه شبا نمیخابم و یه مشکل مالی دارم بدهکاری فعلن که خیلی اعصابم خورده همه ش میرم تو فکر ولی وقتی لاین قرص و میخوره اصلن یجوری میشه آدم توی فکر نمیره و ریلکس میشه

laxer
13-12-2014, 16:17
عوارض مشابه الکل یعنی چی ؟ عوارضش و مکانیسمش چیه ؟

هردو بر گیرنده های A گابا تاثیر دارند. (GABA(A) Receptors)
بنابراین عوارض روانی و روحی مشابه اند. (هرچند از نظر شدت , قدرت و ماندگاری فرق دارند)

اکثر خواب آور ها , دارو های بیهوشی و الکل مکانیسم مشابهی دارند. ( باربیتورات ها , بنزودیازپین ها , غیربنزودیازپین ها و اتانول)

برای همینه که هنگام ترک الکل از بنزودیازپین ها کمک میگیریم و دوز متناسب از بنزودیازپین ها برای فرد متقاضی ترک تجویز میشه.

hesam_a_r
21-12-2014, 05:09
با سلام فرق آرام بخش با داروی خواب آور واقعا چیه؟ زولپیدم شل کنندگی عضلات مشابه بنزو دیازپین و باربیتورات داره(منظور تاثیر روی GABA) یا مثل باکلوفن اگه درست باشه رو طناب نخاعی میشه بیشتر اثر میذاره؟

laxer
21-12-2014, 14:47
با سلام فرق آرام بخش با داروی خواب آور واقعا چیه؟ زولپیدم شل کنندگی عضلات مشابه بنزو دیازپین و باربیتورات داره(منظور تاثیر روی GABA) یا مثل باکلوفن اگه درست باشه رو طناب نخاعی میشه بیشتر اثر میذاره؟

درواقع باکلوفن تاثیرش بر گیرنده های B گابا هست و با زلپیدم فرق داره.

آرام بخش ها با خواب آور ها تقریبا" مکانیسم مشابهی دارند در دوز و میزان تاثیرگذاری با هم فرق دارند.

این متن از کتاب Goodman and Gilman's رو بخونید بصورت جامع توضیح داده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hesam_a_r
22-12-2014, 03:47
من متن خوندم بیشتر در مورد مقایسه اثرات (جانبی) سداتیو بعضی از داروها مثل ضد جنون یا آرام بخش های بزرگ و آنتی هیستامین ها با بنزو دیازپین ها و تفاوت در نوع گیرنده ها بود من فک کنم داروهای موثر بر گابا با ریلکسیشن مرکزی و محیطی. و خواب اور ها با اثر بر مرکز کنترل خواب ومراکز هوشیاری (مثل خوردن زولپیدم) که سبب خواب نا گهانی میشه اثر خود شون اعمال میکنن