مشاهده نسخه کامل
: مشکل سرعت پایین انتقال اطلاعات در هارد اکسترنال
mayssam660
12-12-2014, 18:07
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
بنده به علت اینکه مادربردم usb2 بود یه هدد کارت pci usb3 گرفتم و دو تا هارد اکسترنال یه ترا دارم ولی وقتی میخوام اطلاعات رو بینشون کپی کنم سرعت انتقال اطلاعات بیشتر از 30 مگ نیست که انگار سعت usb2 هست.دوستان میتونن راهنمایی کنن مشکل از کجاس؟تصویر از لیست usb ها رو هم از device manager گرفتم که نوشته شده usb3.خیلی ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
12-12-2014, 19:01
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
بنده به علت اینکه مادربردم usb2 بود یه هدد کارت pci usb3 گرفتم و دو تا هارد اکسترنال یه ترا دارم ولی وقتی میخوام اطلاعات رو بینشون کپی کنم سرعت انتقال اطلاعات بیشتر از 30 مگ نیست که انگار سعت usb2 هست.دوستان میتونن راهنمایی کنن مشکل از کجاس؟تصویر از لیست usb ها رو هم از device manager گرفتم که نوشته شده usb3.خیلی ممنون
سلام .
از همان درایور موجود در CD همراه آن استفاده کردید ؟ اگر اینطور هست پیشنهاد میکنم جدیدترین درایور را دانلود و نصب کنید و ببینید روی سرعت تاثیری گذاشته یا خیر !
برای درایور NEC میتونید به این سایت (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) بروید . در لینکی که گذاشتم دو نوع درایور برای چیپهای uPD720200 & uPD720200a و چیپهای uPD720201 & uPD720202 موجود هست که باید درایور مربوط به چیپست خودتان را دانلود کنید (لازم نیست Firmware را دانلود کنید) . برای شناسایی دقیق نوع چیپست میتونید از نرم افزار AIDA64 Extreme Edition استفاده کنید (طبق عکس پیوستی - اول روی south bridge کلیک کنید) .
mayssam660
13-12-2014, 17:34
ممنون ولی باز مشکل حل نشد
ata.royalfalcon
13-12-2014, 21:22
ممنون ولی باز مشکل حل نشد
پیشنهاد میکنم با برنامه HD tune Pro (از قسمت Benchmark) یک تست Read بگیرید و از نتیجه آن یک عکس بگیرید و اینجا بگذارید . برای اطمینان از اینکه آیا واقعاً سرعت در محدوده 30MB/s هست یا خیر !
شاید مشکلی نداشته باشد و سرعت پایین Copy/Paste به خاطر تعداد و حجم فایلها و مکان Trackـهایی که اطلاعات از روی آن خوانده و نوشته میشود بستگی دارد .
هارد دیسک اکسترنالی که دارید چه مدلی هست ؟
mayssam660
14-12-2014, 21:47
پیشنهاد میکنم با برنامه HD tune Pro (از قسمت Benchmark) یک تست Read بگیرید و از نتیجه آن یک عکس بگیرید و اینجا بگذارید . برای اطمینان از اینکه آیا واقعاً سرعت در محدوده 30MB/s هست یا خیر !
شاید مشکلی نداشته باشد و سرعت پایین Copy/Paste به خاطر تعداد و حجم فایلها و مکان Trackـهایی که اطلاعات از روی آن خوانده و نوشته میشود بستگی دارد .
هارد دیسک اکسترنالی که دارید چه مدلی هست ؟
عکسو در اسرع وقت میذارم.جفت هاردام اکسترنال و از نوع wd ma pssport و ultra هستن که usb3 هستن
mayssam660
16-12-2014, 21:54
این هم از عکس بنچمارک:
ata.royalfalcon
17-12-2014, 08:01
این هم از عکس بنچمارک:
قسمت benchmark منظورم بود ولي شما از قسمت file benchmark عكس گذاشتيد . با اينحال همانطوريكه خودتان هم ميبينيد Sequential Transfer Speed براي خواندن و نوشتن يك فايل 500 مگابايتي در حدود 63MB/s هست . پس نه هارد ديسك مشكلي دارد و نه پورتهاي USB 3.0 كارتي كه خريديد .
mayssam660
17-12-2014, 21:24
قسمت benchmark منظورم بود ولي شما از قسمت file benchmark عكس گذاشتيد . با اينحال همانطوريكه خودتان هم ميبينيد Sequential Transfer Speed براي خواندن و نوشتن يك فايل 500 مگابايتي در حدود 63MB/s هست . پس نه هارد ديسك مشكلي دارد و نه پورتهاي USB 3.0 كارتي كه خريديد .
اینم از بنچمارک که فرمودین:
جالبه سرعتش اینجا خیلی خوب هست
ata.royalfalcon
18-12-2014, 13:16
اینم از بنچمارک که فرمودین:
جالبه سرعتش اینجا خیلی خوب هست
همانطوریکه گفتم نه هارد ديسك مشكلي دارد و نه پورتهاي USB 3.0 كارتي كه خريديد . سرعت پایین میتونه علتهای مختلفی داشته باشه . مثلاً اگر تعداد فایلها کم و حجم آنهم بیشتر باشد ، در Copy/Pasteـها بیشتر به حداکثر سرعت میرسه در مقایسه با زمانی که تعداد زیادی فایل کم حجم را دارید Copy/Paste میکنید . همچنین اگر اطلاعات روی Trackـهای داخلی باشند سرعت Copy/paste هم پایین خواهد آمد و ...
برای Copy/Pasteـها پیشنهاد میکنم از برنامه TeraCopy استفاده کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.