ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال راجع ب نگهداری پراید بعد از 2 سال و 30 تا کارکرد ؟؟؟

mhda69
11-12-2014, 12:13
سلام
وقت بخیر
یه 111 مدل 91 دارم با 30 تا کارکرد
چون زیاد فنی حالیم نیس چند تا سوال دارم لطف کنید راهنماییم کنید :
-اولا اینک صبح ها ک ماشین سرده وقتی روشن میکنم شدیدا ریپ میزنه و ولش کنم شاید خاموش شه باید دوباره استارت بزنم و اگر بذارم دور موتور افت کنه بازم خاموش میشه اما دفعه سوم دیگه ریپ نمیزنه معمولا....دلیلش چیه ؟؟؟ کجاش خرابه ؟؟؟ چاره چیه ؟؟؟ بردم دستگاه زدم 2 جا و گفتن چیزی نیس...اما بازم صبح ها...
-دوما فیلتر بنزین هر چند وقت باید عوض شه ؟؟؟ تا حالا عوض نکردم...
-سوما شمع و وایر رو کی باید عوض کنم ؟؟؟ اینم تا حالا عوض نکردم...
روغن و فیلتر هوا و فیلتر روغن رو ب موقع عوض کردم...
کلا یه پراید بعد از 30 تا کارکرد چیاش باید عوض شه و سرویس شه ؟؟؟
خواهش میکنم راهنماییتون رو دریغ نکنید...
منتظرم
دمتون گرم

Pourya-pc
11-12-2014, 13:03
سلام
وقت بخیر
یه 111 مدل 91 دارم با 30 تا کارکرد
چون زیاد فنی حالیم نیس چند تا سوال دارم لطف کنید راهنماییم کنید :
-اولا اینک صبح ها ک ماشین سرده وقتی روشن میکنم شدیدا ریپ میزنه و ولش کنم شاید خاموش شه باید دوباره استارت بزنم و اگر بذارم دور موتور افت کنه بازم خاموش میشه اما دفعه سوم دیگه ریپ نمیزنه معمولا....دلیلش چیه ؟؟؟ کجاش خرابه ؟؟؟ چاره چیه ؟؟؟ بردم دستگاه زدم 2 جا و گفتن چیزی نیس...اما بازم صبح ها...
-دوما فیلتر بنزین هر چند وقت باید عوض شه ؟؟؟ تا حالا عوض نکردم...
-سوما شمع و وایر رو کی باید عوض کنم ؟؟؟ اینم تا حالا عوض نکردم...
روغن و فیلتر هوا و فیلتر روغن رو ب موقع عوض کردم...
کلا یه پراید بعد از 30 تا کارکرد چیاش باید عوض شه و سرویس شه ؟؟؟
خواهش میکنم راهنماییتون رو دریغ نکنید...
منتظرم
دمتون گرم

صبح ها به دلیل سرد بودن ماشین یکم ریپ زدن طبیعیه ، اما این که تا مرز خاموشی میره یکم مورد داره ، میتونه از پمپ بنزین باشه ، میتونه از کثیف بودن انژکتورا هم باشه .
فیلتر بنزین هر 10 هزارتا عوض بشه خوبه .
شمع ها رو باید نگاه کنید اگر کوتاه و سیاه شده باشه موقع تعویضشه البته اونم باید دیده بشه ممکنه با تمیز کردن و سمباده کشیدن خوب بشه .
وایر هروقت پوسیده و ترک ترکی بشه باید عوض بشه .
پراید تا 80 هزارتا جز مصرفی خرجی نداره ، 80 هزارتا تسمه تایم میخواد و لاستیک .

mhda69
11-12-2014, 17:29
صبح ها به دلیل سرد بودن ماشین یکم ریپ زدن طبیعیه ، اما این که تا مرز خاموشی میره یکم مورد داره ، میتونه از پمپ بنزین باشه ، میتونه از کثیف بودن انژکتورا هم باشه .
فیلتر بنزین هر 10 هزارتا عوض بشه خوبه .
شمع ها رو باید نگاه کنید اگر کوتاه و سیاه شده باشه موقع تعویضشه البته اونم باید دیده بشه ممکنه با تمیز کردن و سمباده کشیدن خوب بشه .
وایر هروقت پوسیده و ترک ترکی بشه باید عوض بشه .
پراید تا 80 هزارتا جز مصرفی خرجی نداره ، 80 هزارتا تسمه تایم میخواد و لاستیک .
آقا خیلی ممنون
واضح و ساده توضیح دادی روشن شدم
پمپ بنزین چنده قیمتش ؟؟؟
چجوری میتونم مطمین شم خرابی دقیقا از کجاس ک مشکل صبح ها حل شه ؟؟پمپ بنزین یا کثیفی انژکتور ؟؟؟ ک الکی نرم پمپ بخرم اما مشکل حل نشه...
دوستان دیگم اگر نظری دارن دریغ نکنن...
بازم تشکر

Ali_softcenter
11-12-2014, 22:06
کلا داداش بذار خیالت رو راحت کنم!

یا یه مکانیک باوجدان گیر میاری که دقیقا بفهمه مشکلت چیه و الکی خرج نکنی یا مطمئن باش پیش هر کس ببری یه چیزی میگه!

من الان دقیقا مثل شما هستم...پراید 111 دارم 16 تا کارکرده...

پس هر کس می برم یه چیزی میگه!!! یکی میگه فیلر گیری میخواد یکی میگه نمیخواد یکی میگه فلان کار رو بکن یکی میگه نکن....دیوونه م کردن!!! یکی میگه مشکلت از فلان چیزه اون یکی میگه چه ربطی داره!!! نه از این نیست!

یه مکانیک درست هم سراغ دارم اونم یا همش وقت نداره یا مسافرته!

کلا ریسک هست! به نظرم کسی که در دوست و فامیل یه مکانیک داشته باشه خوش شانس ترین فرد دنیاست!

Pourya-pc
12-12-2014, 00:21
آقا خیلی ممنون
واضح و ساده توضیح دادی روشن شدم
پمپ بنزین چنده قیمتش ؟؟؟
چجوری میتونم مطمین شم خرابی دقیقا از کجاس ک مشکل صبح ها حل شه ؟؟پمپ بنزین یا کثیفی انژکتور ؟؟؟ ک الکی نرم پمپ بخرم اما مشکل حل نشه...
دوستان دیگم اگر نظری دارن دریغ نکنن...
بازم تشکر

شما یه بار باک و انژکتورات رو بده بشورن اگر حل نشد پمپ رو تعویض کن ( البته اگر خیلی حساسی )
قبلش شمع هات رو خوب چک کن البته بعید میدونم مشکل از شمع باشه چون فقط اول صب این مشکل رو داری .
منم ماشینم ( 131/93 ) صبح ها موقع حرکت یکم درجا کار میکرد بعد را میوفتادم میزدم دنده خاموش میشد ، سه روز همینطور بود پمپ رو عوض کردم خوب شد .
( البته من پدرم مکانیک ماشین سنگین هست از ایشون راهنمایی گرفتم )

mhda69
12-12-2014, 01:33
ممنون از راهنماییتون
اقدام میکنم شنبه
بازم دمتون گرم
یاعلی

MOHAMMAD_ASEMOONI
12-12-2014, 12:11
آقا خیلی ممنونواضح و ساده توضیح دادی روشن شدمپمپ بنزین چنده قیمتش ؟؟؟چجوری میتونم مطمین شم خرابی دقیقا از کجاس ک مشکل صبح ها حل شه ؟؟پمپ بنزین یا کثیفی انژکتور ؟؟؟ ک الکی نرم پمپ بخرم اما مشکل حل نشه...دوستان دیگم اگر نظری دارن دریغ نکنن...بازم تشکرسلام
پمپ اگه مشکل داشته باشه در همه حال مشکلش نمایان میشه چه سرد چه گرم چه سرعت بالا
پس بیخودی پول به جیب .... ملیاردی نریزید
اگر فقط روشن شدن در سرما مشکل داره پس از پمپ نیست
شما وایرشمعها رو چک کنین که مقاومتشون اوکی باشه

فیـلتر بنزین اگر خیلی خیلی کثیف باشه باعث افت فشار سوخت و دیر روشن شدن موتور میشه اما مصرف سوخت در صد کیلومتر کم میشه
دهنه ی شمعها اگر بیش از حد باز باشه هم موتور دیر روشن میشه اما مصرف کم میشه و برعکس

درضمن پمپ بنزین شک دارین اول باید فشار سوخت با فشار سنج چک بشه