مشاهده نسخه کامل
: لبتاپ در رنج قیمتی 2 تومن
باسلام
من یک لب تاپ توی رنج قیمتی 2میخواستم کاربردم هم برنامه های مهندسی کامپیوتر وبرنامه نویسی هست بازی کلا نمیکنم اگر هم باشه در حد فیفا واینطورچیزهاست اونم شاید ماهی یکبار تفریحی با نرم افزارفتوشاپ کارمیکنم اما نه خیلی حرفه ای و سنگین در حد طراحی بک گراند،کارت پستال واینطورمسائل.بانرم افزارهای سه بعدی اصلا کارنمیکنم و آشنایی ندارم فیلم تقریبا میشه گفت زیاد نگاه میکنم بخاطر مسائل آموزشی واینطور مسائل کارکردمم تقریبا روزی 4یا 5ساعت هست بعضی روزها هم اصلا کاری باهاش ندارم و از PC استفاده میکنم گذر دراینترنت زیاد دارم تا حدودی مثلا همون 4 یا 5ساعت حملش هم زیاد نیست چون زیاد اینور اونور نمی برمش اگرهم ببرم مشکل رفت و آمد رو ندارم پس وزنش مسئله مهمی نیست نظر خودم روی Lenovo Ideapad Z510 - A بود اما باصحبت های کاربر گرامی mg_mahyar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در لینک زیر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمی دو دل شدم که سری B این محصول رو بگیرم بخاطر پردازشگرش ولی بازهم اما درچند پست صحبت شده بود که محصولات لنوو کانفیگ بالایی ارائه میدهند اما کیفیت قطعاتش خوب نیست ویک سوال دیگه هم برام پیش اومد دراین رنج قیمتی هرکسی میپرسه که این محصول خوبه میگن عالیه اما موقعی که فردی کاین محصول رو اسم نمی بره ورنج قیمتی خودش رو می گه اسمی ازاین لب تاپ برده نمیشه دلیلش چیه؟
لطفا توی این رنج قیمتی و استفاده ای که دارم یک لب تاپ خوب بهم معرفی کنید ممنون.
و یک سوال دیگه اونم اینکه من از بازار قصد خرید دارم ولی زیاد از لب تاپ سر در نمیارم اما 72 ساعت مهلت تست دارم میخواستم راهنمایی کنید که چه مراحلی رو انجام بدم وچطور کامل تستش کنم که بعدا به مشکل بر نخورم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوست عزيز سري u براي شما مناسبه نيازي نيست سري mيا hq بگيريد اينجوريفقط پولت رو هدر دادي
مدل انتخابي شما z510 كيفيت نمايشگر پاييني داره و اين بداي برنامه نويسي شما ازار دهنده خواهد بود و ممكن است خيلي زود خسته شويد
من پيشنهاد ميكنم توشيبا ستلايت ١٣٦ را بخريد نمايشگر اين مدل از نوع ips هست
براي تست هم اول از همه سعي كنيد با گارانتي بخريد و دستگاه پلمپ باشه سپس تو مهملت تست تمامي سخت افزار ها را تست كنيد مثل ترك پد كي بورد وب كم و.... در ضمن سعي كنيد يك بار باطري را خالي كنيد ببيند مشكلي نداره در ضمن حتما يك بازي يا نرم افزار سنگين بريزيد ببيند مشكل گرما و فن نداره ... واي فاي از واجبات هست فراموش نكنيد
ممنون ازشما دوست عزیز بخاطرراهنمایی کاملتون
بله امروز از یکی از دوستان هم پرسیدم گفت از سری N لب تاپ های Asus بگیرید بهتره صفحه نمایش Z610 خیلی اذیتت میکنه و خودم هم همین مدل رو تست کردم واقعا خیلی ضعیفه.بخاطرهمین کلا ازخریدش منصرف شدم.درکل برند لنوو در رنج قیمت های پایین انگار در صفحه نمایش ضعف دارد.
لب تاپی که معرفی کردید رم 4 گیگابایتی داره ارائه میده که نقطع ضعف محسوب میشه.همینطور کارت گرافیک این محصول AMD هست که کلا محصولاتش تعریف زیادی نداره و به نسبت محصولات شرکت Geforce کیفیت مناسبی ندارند.
با گارانتی که حتما میخرم اما خب گارانتی ها هم کمی اذیت میکنند بهترینشون به نظرم سازگارهست که بازم بعضی اوقات اذیت میکنه نمیشه زیاد روی اون حساب کرد.ممکنه تمامی سخت افزارهایی که برای تست باید موردنظر باشه را عنوان کنید؟منظورتون ازاینکه باتری رو خالی کنم مطمئن بشم مشکلی نداره چیه؟چطوری مطمئن بشم؟نرم افزارکه من از نرم افزارهای سنگینی استفاده نمیکنم درحدویژوال استودیو استفاده میکنم بنابراین کدام بازی رو پیشنهاد میدید؟معمولا بازی های Call Of Duty رو پیشنهاد میدهند برای تست شما چه بازی ای را پیشنهاد میدید؟برای مشخص کردن مشکل فن و گرما چطور باید بررسی کرد؟
از برند Asus یا Acer توی این رنج قیمتی لب تاپ مناسبی سراغ ندارید؟برند Acer انگار دراین رنج قیمتی و با انتظاراتی که من دارم محصولات بهتری میزنه.
ممنون ازشما
میتونی از توشیا مدل ۱۲۷ رو بخری رمش ۸ هست قیمت ۲.۵
در مورد گرافیک هم گرافیک بدی نیست در ضمن شما بازی نمیکنی پس اصلا این مورد مهم نیست!
برای تست هم یک بازی سنگین مثل همون کال اف (نسخه قدیمی که لپتاپت بتونه بیار بالا )که خودت گفتی بریز و اجرا کن بزار ی ۳۰ مین باشه باهاش بازی کن اگه هنگ نکرد و دما عادی بود اوکی هست دمای cpu را با hw monitor نگاه کن دما نیاد از ۹۰-۱۰۰ بیشتر باشه
ایسوس سری x هست که بدرد نمیهوره و خرابی داره..
ایسر هم کار نکردم اما هیچ کدام نمایشگر ips فک نکنم داشته باشند.
قیمتش بالامیره آخه با لوازم جانبی حدود 2700 برای من آب میخوره میخوام پایینتر باشه که با لوازم جانبیش بالا در نیاد.
ممنون درمورد راهنمایی درمورد گرافیک.
نسخه جدید رو هم به نظرم میتونه بیاره چون Z510 سخت افزار مشابه همین لب تاپ داره و براحتی این بازی رو میاره..
درمورد معرفی برنامه تست گرمای لب تاپ ممنون.
اتفاقا توی تحقیقم همین الان به X550 رسیده بودم میخواستم بپرسم چطوره.
خب درسته که اینها نمایشگر Ips دارند ولی خب این تکنولوژی نمایشگر قیمت لب تاپ رو بالا می برد و دراین رنج قیمتی که من لب تاپ میخوام نمیشه لب تاپی با نمایشگر IPS گرفت و ارزش نداره سخت افزار پایینتر را قربانی نمایشگر کرد برای همین به نظرم پنل TFT باشه بهتره توی این رنج قیمت اکثر لب تاپ ها با نمایشگر TFT ارائه می شوند بالاخره لب تاپ هایی هستند که با پنل TFT کیفیت مورد قبولی داشته باشه.
درمورد برند ASUS خب سری دیگری ندارد دراین رنج قیمتی؟
برند Acer دراین رنج قیمتی کانفیگ های فوق العاده زیادی داره و مشکلی هم درمحصولاتش به صورت معمولی پیدا نمیشه بخاطرهمین پیشنهاد دادم.
بينيد دوست عزيز شما دارين اشتباه ميكنيد !!! شما برنامه نويسي ميكنيد مثل من واسه اين كار گرفتن سخت افزار قوي (مثلا ٨ گيگ رم يا سي پي يو hq)هيچ فايده اي نداره مثل اين ميمونه كه واسه خودتون بجاي ماشين سواري يك وانت بخريد دليلتون هم اين باشه كه شايد روزي بخوام بارش بزنم!!!واسه برنامه نويسي كيفيت نمايشگر خيلي مهمه خيلي مهمه كه در حين كار كردن چشمات اسيب نبينن شما با هر كامپاليري بخواي برنامه بنويسي هيچ كه به بيشتر از ٤ گيگ رم نياز نخواهي داشت البته ميتوني بعدا هم رم رو افزايش بدي مثلا دو س ماه ديگه كه دوباره پول دستت رسيد
ايسوس سري كا دارد كه بالاي دو ونيم هست
بله حرف شما درسته ولی خب منم باید به نسبت هزینه ای که میخوام بکنم از لب تاپم انتظار داشته باشم و هزینه ای که دارم میکنم درحدمتوسط هست و لب تاپی هم که میتونم بخرم درسطح متوسط هست ولب تاپ های سطح متوسط با این صفحه نمایش ارائه نمی شوند.و یک مورد دیگه هم هست اونم اینکه دراین رنج قیمتی لب تاپ های با صفحه نمایش IPS فوق العاده محدود می شوندوکانفیگ های زیادی برای انتخاب ندارم.بخاطرهمین میگم که نمیخوام دنبال صفحه نمایش IPS برم واینکه همه صفحه نمایش ها با پنل TFT که کیفیت بدی ندارند خیلی از برند ها هستند که از صفحه نمایش هایی با کیفیت مناسب استفاده میکنند و میتونم ازاین لب تاپ ها استفاده کنم بجای هزینه بیشتر وخرید صفحه نمایش IPS.
لب تاپ هایی که با پنل TFT باشند وکیفیت قابل قبولی داشته باشند ممکنه معرفی کنید؟اینطورکه دراینترنت مقالات مختلف رو خوندم صفحه نمایش های لب تاپ های Asus از کیفیت قابل قبولی برخوردارهستند اما برند Acer کمی دراین زمینه ضعیف عمل میکنه برند لنوو هم که اصلا قابل مقایسه نیست.
هرچقدرمیگردم دراین رنج قیمتی با هیچ کانفیگی لب تاپی پیدا نمیشه که صفحه نمایش مناسبی داشته باشه واذیت نکنه به نظرشما چیکارمیشه کرد؟حتی با انفیگ های پایینتر هم نتونستم پیدا کنم که صفحه نمایش بهتری داشته باشه.
ممنون میشم دراین زمینه راهنمایی کنید.
بنظز من قسطی یخرید ...مثلا ۲.۲ زو الان بدید و ۸۰۰ تومن رو قسط و مدل asus n56jn بخرید
بنظز من قسطی یخرید ...مثلا ۲.۲ زو الان بدید و ۸۰۰ تومن رو قسط و مدل asus n56jn بخرید
ازاین نظر مشکلی نداره میتونم نقد بدم اما نمیخوام اینقدر هزینه برای خرید لب تاپ بکنم اول که تصمیم به خرید گرفتم میخواستم 1.5هزینه کنم اما الان به 2.5 رسیدم دیگه نمیخوام بالاتر برم و نمیخوام بیشتر ازاین بابت لب تاپی که کارحرفه ای ازش نمیخوام هزینه کنم بخاطرهمین نمیتونم ازاین مدل استفاده کنم.این دو مدل چطور هستندهردو مدل از صفحه تمایش Full HD بهره می برند وکانفیگ مشابه به Z510 دارند.خودم نظر روی V5 هست اما درمورد خرابی وکیفیت ساخت و... این لب تاپ ها هیچ اطلاعاتی ندارم میشه درموردشون اطلاعاتی بهم بدید که اصلا ارزش خرید دارند یا نه؟توی همین رنج انتخاب دیگه ای فکرنکنم داشته باشم بخاطرهمین با همین کفیت صفحه نمایش میسازم البته هیچکدوم از صفحه نمایش مات بهره نمی برند که به نظرمن واقعا یک نقطه ضعف بزرگ هست اما خب باید باهاش ساخت وچاره ای نیست.لب تاپ اول سری دیگری داره که از صفحه نمایش مات بهره ببره؟چون این مورد برای من مهمه حتی درصورتی که بیرون استفاده نمیکنم اما مهمه برام که صفحه نمایش مات داشته باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.