مشاهده نسخه کامل
: خاموش شدن بعد یک ثانیه ای سیستم
M o h a m m @ d
05-12-2014, 21:33
سلام
یکی از دوستان سیستم اورده درست کنم ایرادش اینه که تا روشن میشه یه بوق کوتاه میزنه خاموش میشه یه ثانیه بیشتر روشن نمیشه فکر کردم از سی پی یو باشه خمیر زدم بازم همونجوری بود پاور خودم وصل کردم گفتم شاید ایراد از پاور باشه بازم همونجوره برای همین یه لحظه اتفاقی برق 4 پین در اوردم تست کردم روشن شدن فن سی پی یو می چرخید ولی تا 4پین وصل کردم به بوق دوثانیه زد خاموش شود .ایراد از کدوم قسمته ؟کلا مادربرد هم دراوردم تست کردم بازم همونجوری یه ثانیه روشن میشه بعد خاموش؟
سلام
یکی از دوستان سیستم اورده درست کنم ایرادش اینه که تا روشن میشه یه بوق کوتاه میزنه خاموش میشه یه ثانیه بیشتر روشن نمیشه فکر کردم از سی پی یو باشه خمیر زدم بازم همونجوری بود پاور خودم وصل کردم گفتم شاید ایراد از پاور باشه بازم همونجوره برای همین یه لحظه اتفاقی برق 4 پین در اوردم تست کردم روشن شدن فن سی پی یو می چرخید ولی تا 4پین وصل کردم به بوق دوثانیه زد خاموش شود .ایراد از کدوم قسمته ؟کلا مادربرد هم دراوردم تست کردم بازم همونجوری یه ثانیه روشن میشه بعد خاموش؟
درود
به احتمال زیاد مدار pwm (مدار تغذیه پردازنده) مین دوستتون مشکل پیدا کردهوباید به مرکز تخصصی تعمییرات مراجه نمایید
سلام
ایراد از مدار تغذیه مین است بیشتر از فت یا ماسفت ها میتونه باشه
M o h a m m @ d
06-12-2014, 10:06
امکانش هست از سی یی یو باشه وقتی باز کردم شل بود فقط پایه های فن نگهش داشته بودن رو سی پی یو محکم نبود .خمیرم خشک شده بود هیچی نداشت.
امکانش هست از سی یی یو باشه وقتی باز کردم شل بود فقط پایه های فن نگهش داشته بودن رو سی پی یو محکم نبود .خمیرم خشک شده بود هیچی نداشت.
یعنی خوب جا نرفته بود؟ دوباره جا بزنید و یک خمیر خوب بزنید روش درست نشد بیشتر این مشکل از مدار تغذیه مین است حالا اگه میخواین خیالتون راحت بشه با یک پردازنده دیگه هم تست کنید سوکت هم معمولا خراب باشه یا سیستم دائم ریست میشه یا روشن میشه ولی تصویر نمیده
M o h a m m @ d
06-12-2014, 12:10
ببخشید منظورم خوب نرسوندم عجله داشتم نرسیدم ویرایش کنم
منظورم اینه ممکنه سی پی یو سوخته باشه چون فن بهش محکم نشده بود و دندونه های پایه دور سی پی یو فن نگه داشته بودن و گرما انتقال نداده سی پی یو سوخته باشه .امکان درست شدنش هست یا باید عوض شه ؟
ببخشید منظورم خوب نرسوندم عجله داشتم نرسیدم ویرایش کنم
منظورم اینه ممکنه سی پی یو سوخته باشه چون فن بهش محکم نشده بود و دندونه های پایه دور سی پی یو فن نگه داشته بودن و گرما انتقال نداده سی پی یو سوخته باشه .امکان درست شدنش هست یا باید عوض شه ؟
اگر سی پی یو سوخته شده باشه یکی از علائمش اینه که اصلا گرم نمیشه یا بیش از حد داغ میشه
با یک پردازنده که توسط مین ساپورت میشه چک کنید اگه بازم همون مشکل بود مشکل از مدار تغذیه مین است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.