مشاهده نسخه کامل
: نشناختن بلوتوث بعد از نصب ویندوز 8.1 ( بسیار ضروری)
با سلام من لپ تاپ lenovo g580 دارم بعد از اینکه روش ویندوز 8.1 نصب کردم در اول نصب ویندوز یک صفحه اومد به اسم Load Driver و نوشته بعضی درایور ها در کامپیوتر شما پیدا نشده اند
من سی دی رو در آوردم و مراحل نصب ویندوز رو دوباره رفتم و این دفعه این صفحه ظاهر نشد وفکر کنم به خاطر همون دیگه بلوتوث شناخته نمیشه ویندوز رو نصب کردم همه درایور ها نصب شد
بلوتوث هم شناخته نشده بود اصلا آیکون بلوتوث نیومده و در device manager هیچی درباره بلوتوث نیست
من درایور مخصوص بلوتوث رو از سایت لنوو گرفتم و هنگام نصب این ارور ظاهر شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد هنگام نصب نرم افزار بلوتوث هم این ارور رو میده :
من به بلوتوث خیلی احتیاج دارم چه کار کنم؟؟
داریور هم که نصب نمیشه
لطفا کمک کنید
shi.irani
05-12-2014, 13:12
یکی از مشکلات شایع کاربران کامپیوترهای رومیزی و یا لپتاپ، عدم شناسایی سختافزار بلوتوث توسط ویندوز است. این موضوع میتواند از در دسترس نبودن درایور سختافزار و یا سازگار نبودن درایور با نسخهی ویندوز رخ دهد. در این ترفند قصد داریم به معرفی یک راه حل جامع بپردازیم که به وسیلهی آن میتوانید این مشکل را حل کنید. بدین منظور:
نیازمند یک ابزار کوچک رایگان و کمحجم به نام Bluetooth Driver Installer هستیم.
Bluetooth Driver Installer را میتوانید از سایت سازنده دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این برنامه در دو نسخه 32 بیتی و 64 بیتی عرضه شده است که بسته به نوع ویندوز خود بایستی نسخه مورد نظر را دانلود نمایید.
پس از دریافت این ابزار، آن را اجرا کنید. در پنجرهی باز شده، گزینهی I accept the terms and conditions above را فعال نموده و بر روی دکمهی Next کلیک کنید.
در مرحلهی بعد، نرمافزار به جستجوی سختافزار بلوتوث شما پرداخته و در صورت یافتن نتیجهای آن را برای شما نمایش میدهد. پس از پایان جستجو و نمایش نتیجه، چنانچه از صحت سختافزار شناسایی شده اطمینان دارید برای نصب درایور، روی دکمهی Next کلیک کنید.
عملیات نصب درایور سختافزار بلوتوث شما آغاز میشود. این کار با ایجاد یک نقطهی بازگردانی (Restore Point) نیز همراه است. پس از پایان عملیات نصب درایور، بر روی دکمهی Next کلیک کنید تا نرمافزار به تست سختافزار شما بپردازد.
در صورت موفقیتآمیز بودن عملیات نصب درایور، با پیغام Your Bloutooth adapter was succeessfully installed روبرو خواهید شد.
منبع سایت ترفندستان
shi.irani
05-12-2014, 13:13
البته من خودم از این راه استفاده نکردم والان هم یادم رفته چیکار کردم...:n02:
البته من خودم از این راه استفاده نکردم والان هم یادم رفته چیکار کردم...:n02:
آخه من از این نرم افزار هم استفاده کردم ولی متاسفانه میگه یا بلوتوث رو وصل کنید یا روشنش کنید
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟
saeidrezay
06-12-2014, 20:10
خوب دوست من با این اوصاف بلوتوث دستگاه شما مشکل سخت افزاری پیدا کرده یه فلش بلوتوث خارجی تهیه کن و از درگاه usb استفاده کن اگه بار هم شناخته نشد اشکال از سیستم عامل هست
ahmadsfff
07-12-2014, 17:45
شما اول برید توی manage کامپیوترتون و توی صفحه ی باز شده کل دستگاههاتون رو نشون میده و روی شاخه ی اصلی دستگاهها راست کلیک کنید و یه گزینه ای شبیه به scan for hardware changes هست و بزنید و ببینید آیکون بلوتوث رو بهتون نشون میده یا نه ? اگه نشون میده که بگم چکار کنید
شما اول برید توی manage کامپیوترتون و توی صفحه ی باز شده کل دستگاههاتون رو نشون میده و روی شاخه ی اصلی دستگاهها راست کلیک کنید و یه گزینه ای شبیه به scan for hardware changes هست و بزنید و ببینید آیکون بلوتوث رو بهتون نشون میده یا نه ? اگه نشون میده که بگم چکار کنید
خوب متاسفانه مشکل من هم همین هستش که تو Device manager چیزی نمیاد به عنوان بلوتوث و حتی unknown device
gholamzadegan
10-12-2014, 12:37
برنامه لنوو انرژی منیجر مخصوص ویندوز هفت رو نصب کن بعد با کلید افلاین بلوتوث رو روشن کن
Sent from my Xperia SP using Tapatalk
منم يه لبتاب دارم كه وايفاي و بلوتوثش با دكمه هاي تركيبي fn روشن ميشن، بعد از نصب ويندوز٨ متوجه شدم اصلا بلوتوثم توي ديوايس منيجير نيست ! بعد همون دكمه هاي تركيبي رو چند بار زدم بلوتوث اومد و موفق شدم نصبش كنم.
ahmadsfff
13-12-2014, 11:39
خوب متاسفانه مشکل من هم همین هستش که تو Device manager چیزی نمیاد به عنوان بلوتوث و حتی unknown device
منم دقیا همین مشکل رو داشتم البته لپ تاپ من ایسر بود .
هیچ درایوری رو قبول نمی کرد و بلوتوث رو نمیشناخت .
تا اینکه یه درایور از یه لپ تاپ دیگه که تقریبا سخت افزار شبیه لپ تاپ خودم داشت رو دانلود کردم و نصب شد! جالب اینجاست که اون درایور مال ویندوز 8 بود ، نه 8.1 ، اونم مال یه لپ تاپ دیگه
با سلام من لپ تاپ lenovo g580 دارم بعد از اینکه روش ویندوز 8.1 نصب کردم در اول نصب ویندوز یک صفحه اومد به اسم Load Driver و نوشته بعضی درایور ها در کامپیوتر شما پیدا نشده اند
من سی دی رو در آوردم و مراحل نصب ویندوز رو دوباره رفتم و این دفعه این صفحه ظاهر نشد وفکر کنم به خاطر همون دیگه بلوتوث شناخته نمیشه ویندوز رو نصب کردم همه درایور ها نصب شد
بلوتوث هم شناخته نشده بود اصلا آیکون بلوتوث نیومده و در device manager هیچی درباره بلوتوث نیست
من درایور مخصوص بلوتوث رو از سایت لنوو گرفتم و هنگام نصب این ارور ظاهر شد
و بعد هنگام نصب نرم افزار بلوتوث هم این ارور رو میده :
من به بلوتوث خیلی احتیاج دارم چه کار کنم؟؟
داریور هم که نصب نمیشه
لطفا کمک کنید
ممکنه دکمه ای برروی لپ تاب باشه یا یک کلید ترکیبی باشه که با استفاده از اون بلوتوث روشن شه بعد از اینکه روشن شد بعد باید درایورش نصب بشه وقتی برای این ویندوز درتیور داره پس میتونه نصب بشه اگه درایوش درسایت نیست و با نرم افزارهای انلاین چیزی پیدا نمیکنه پس درایوری برای این ورژن ویندوز نداره
OKHtapus666
25-06-2016, 22:23
من هم همین مشکل و دارم
ولی برای من از لحاظ سخت افزاری شناخته اما پیدا نمیشه
:n28:
لنوو
DOLBY
G50
OKHtapus666
25-06-2016, 22:26
یعنی وقتی میخوام با پی سی سرچ کنم پیدا نمیکنه دستگاه رو و گوشی هم سیستم من رو پیدا نمیکنه
توی تنظیمات هم اون گزینه رو فعال کردم اما بازم جواب نگرفتم
بلولوث اینستالر هم نصب کردم جواب نگرفتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.