PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Fifa Ballon d'Or 2014

kasra_khan2003
03-12-2014, 12:32
Fifa Ballon d'Or 2014

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاریخ اعلام برنده ی توپ طلای ۲۰۱۴

12 Jan
۲۲ دی

Masoud King
03-12-2014, 13:30

سایت گل یک مقاله در مورد نوئر گذاشته که خوندش خالی از لطف نیستو توش میشه دلایل اومدن نوئر به سه تای نهایی رو دید.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته همه این صحبت ها میشه ولی نهایتا جواد نکونام ها هستن که در رای گیری شرکت دارن، اگه ما اینجا بحثی می کنیم صرفا بحث تاثیرگذاری بازیکنان مختلف از نظر خودمون هست و الا این جایزه هیچ معیار مشخصی نداره و سوال کردن راجع به اینکه پارسال معیار چی بود، امسال معیار چی هست و ... بی فایده هست چون "میزان رای جواد نکونام هاست" :n02:
آره خب مشخصا هر کسی با دیدگاه خودش تحلیل میکنه.
در مورد رکورد هم صحبتم با اون دستمون بود که گفته بود فلانی رکورد 5 ساله داره و نبوده تو سه تای آخر و ..
+
البته باز نسبت به بعضیا جواد نکونام خوبشونه :دی

City 17
03-12-2014, 13:43
اگه از سال 2007 به این سمت نگاه کنیم (سوای از اینکه جایزه توپ طلای سابق از سال 2010 به این سمت با جایزه فیفا ادغام شده) تنها مورد مشترکی که بین همه برنده ها در 7 دوره اخیر وجود داشته، آقای گلی در لیگ قهرمانان هست. کاکا در سال 2007، رونالدو در 2008 و 2013، و مسی در 2009 تا 2012، که نشون میده لیگ قهرمانان و آقای گلی در این رقابت ها چقدر به بیشتر دیده شدن و کسب آرای بیشتر کمک کرده، حتی در سالی مثل 2010 که جام جهانی هم وجود داشته، یا سال های 2008 و 2012 که یورو برگزار شده این مسابقات به حاشیه رفتن. بنابراین من فکر می کنم امسال رونالدو با آقای گلی و رکورد جدید (17 گل) در این رقابت ها شانس مسلم به دست آوردن این عنوان هست. کافی هست که امسال رو با سال 2010 که سال جام جهانی هم بوده مقایسه کنیم که صرف آقای گلی باعث شد مسی بتونه این عنوان رو تصاحب کنه، در حالی که رونالدو در سال گذشته در عین آقای گلی، چه در لیگ قهرمانان و چه لیگ، خود جام لیگ قهرمانان رو هم به دست آورده.

در مورد سرمربی ها امسال از اون سال های نادری هست که واقعا سه کاندید شایسته وجود داره، هر کدوم با دلائل مختلف. لوو با کسب بزرگترین افتخار یک سرمربی و به دست آوردن تنها جامی که می تونسته به دست بیاره، اونم با بازی های درخشان و نتیجه تاریخی 7-1 مقابل برزیل در خانه این تیم که به اعتقاد من باعث میشه بیشترین شانس رو برای کسب این عنوان داشته باشه. آنچلوتی با بهترین نتایج/بیشترین امتیاز تاریخ رقابت های لیگ قهرمانان و بیشترین ضریب یوفا (UEFA Coefficient)کسب شده توسط یک تیم در یک دوره و البته در حاشیه اون برابری با رکورد باب پیزلی به عنوان پرافتخارترین مربی در سطح اروپا. نهایتا سیمئونه که به سال ها سلطه دو قطب فوتبال اسپانیا پایان داد و دو دقیقه تا قهرمانی در لیگ قهرمانان بیشتر فاصله نداشت که یک جورایی بین سه نامزد سخت ترین مسیر رو طی کرده.

S0R3N4
03-12-2014, 15:26
واقعا واسه فیفا متاسفم !!!

آیا دوباره باز هم علت و بهانه ای میتونن از خودشون در بیارن که مسی رو شایسته ی نامزدی در بین 3 نفر برتر سال 2014 عنوان کنن؟!!!

خداییش ده ــ ها نفر بودن که شایسته تر از مسی بودن واسه ی نامزدی !!

واقعا رغابت سختی بین "نویر" و "رونالدو" هست!

رونالدو سالِ فوق العاده ای رو پشتِ سر گذاشت در رده ی باشگاهی!! و شاید بهتره بگیم یه سالِ استثنایی رو پشت سر گذاشت،نه فوق العاده!

اما اصلا در جام جهانی موفق عمل نکرد!

من به شخصه با اینکه رونالدو رو دوست دارم،ولی امسال خیلی مشتاقم که "نویر" بهترین بازیکن ِ دنیا انتخاب شه!!

چون واقعا شایسته ی این عنوان هست!!!! :n12::n12::n12:

در جامِ جهانی هم فقط و فقط "مانوئل نویر" بود که شایستگیِ انتخاب شدن به عنوان بهترین بازیکن جام جهانی رو داشت!!!

از نظرِ ِ من "مسی" حتی جز 5 نفر برتر هم نبود!!ولی باز هم یک بار دیگه بی دلیل بهش توجه شده و یه جایزه ی دیگه دادن بهش (در جام جهانی)!!!

Stream
03-12-2014, 16:16
واقعا واسه فیفا متاسفم !!!

آیا دوباره باز هم علت و بهانه ای میتونن از خودشون در بیارن که مسی رو شایسته ی نامزدی در بین 3 نفر برتر سال 2014 عنوان کنن؟!!!

خداییش ده ــ ها نفر بودن که شایسته تر از مسی بودن واسه ی نامزدی !!

واقعا رغابت سختی بین "نویر" و "رونالدو" هست!

رونالدو سالِ فوق العاده ای رو پشتِ سر گذاشت در رده ی باشگاهی!! و شاید بهتره بگیم یه سالِ استثنایی رو پشت سر گذاشت،نه فوق العاده!

اما اصلا در جام جهانی موفق عمل نکرد!

من به شخصه با اینکه رونالدو رو دوست دارم،ولی امسال خیلی مشتاقم که "نویر" بهترین بازیکن ِ دنیا انتخاب شه!!

چون واقعا شایسته ی این عنوان هست!!!! :n12::n12::n12:

در جامِ جهانی هم فقط و فقط "مانوئل نویر" بود که شایستگیِ انتخاب شدن به عنوان بهترین بازیکن جام جهانی رو داشت!!!

از نظرِ ِ من "مسی" حتی جز 5 نفر برتر هم نبود!!ولی باز هم یک بار دیگه بی دلیل بهش توجه شده و یه جایزه ی دیگه دادن بهش (در جام جهانی)!!!

میشه اون ده ها نفر رو نام ببرید؟ حداقل 20 نفر بهتر از مسی؟ :n13:

کلا تفکر "مسی ستیز" ای که وجود داره پدیده جالبی است. اگه مسی همین کارایی رو داشت با نام "خالد مبارک" الان همه می گفتند رقیب خوبی برای کسب توپ طلاست (یا حداقل کاندید خوبی است) ولی چون مسی است باید ازش انتقاد بشه هرطوری که ممکنه، حتی اگه از نظر آماری وضعیتی کاملا مشابه رونالدو و خیلی خیلی بهتر از هر بازیکن دیگه ای داشته باشه :n02:

Masoud King
03-12-2014, 18:03
این تفکر ضده مسی نتیجه ی وجود تفکر "ذوب شدگان مسی" هست.

romantic
03-12-2014, 23:06
این تفکر ضده مسی نتیجه ی وجود تفکر "ذوب شدگان مسی" هست.
نه نتیجه‌ی موفقیت متمادی و مستمره.
فقط هم مختص مسی نیست و فقط هم مختص بازیکن نیست (شامل تیم‌ها هم میشه).
اگر رونالدو امسال ببره، سال بعد اگر شرایطش از امسال بهتر نباشه، تعداد کسایی که میان و میگن رونالدو نباید برنده باشه خیلی بیشتر میشه. برای سال بعد از اون هم می‌بینید که عده‌ی قابل توجهی پیدا میشن که میگن، رونالدو حتی لیاقت نامزدی رو هم نداره!!!
همون‌طور که طرفداران رونالدو، بیش‌ترین درصد حامیان اشنایدر برای بردن توپ طلای سال ۲۰۱۰ بودن، بیش‌تر کسایی هم که میگفتن ریبری باید پارسال برنده میشد، طرفدارهای مسی بودن. (ادعای هردو گروه ممکنه به‌حق باشه. ولی من کاری به این موضوع ندارم.)
واقعیت اینه که ماهیت تجاری فوتبال و رقابت برندهای ورزشی، همزمان هم باعث رشد بیش‌تر این دو نفر شده، هم باعث شده فاصله‌ی این‌دو از بقیه بازیکن‌ها بیش‌تر از اون چیزی که هست نشون داده باشه. عملا فوتبال رقابت این دو نفر شده.
اما همه اینها نباید باعث بشه فراموش کنیم، این دونفر حداقل از نظر ثبات عملکرد و روند پیشرفت چندساله، بی‌نظیرترین بازیکن‌های فوتبال هستن. اگر مصدومیت نباشه، هرگز یک سال بد رو تجربه نکردن. آمارشون این رو نشون میده.
البته فاصله‌ها کمتر از اون چیزیه که رسانه‌ها نشون میدن. مثلا روبن هم الان در ۳۱ سالگی داره فوق‌العاده کار میکنه. یا حتی بازیکن‌هایی در پست‌های دیگه هم هستن که ارزش بالایی برای تیم‌هاشون دارن.
باید قبول کنیم که فوتبال قبلا چنین شرایطی رو تجربه نکرده بود. نمیشه شرایط امروز فوتبال رو با سال‌های قبل مقایسه کرد. کدوم‌ یکی از برندگان سال‌های گذشته اینطور ثبات در عملکرد داشتن که هرسال به‌عنوان نامزد واضح مطرح بشن.
البته فکر می‌کنم در سال‌های آینده و با رفتن این دونفر بازهم بازیکن‌هایی این چنینی پیدا بشن. بالاخره برندهایی که برای چهره تبلیغاتی خودشون ۵۰-۶۰ میلیون خرج میکنن اجازه نمیدن اون بازیکن افت کنه. باشگاه‌ها هم خوب میدونن که یک فوق ستاره ارزشش چقدر زیاده. وقتی خطر مصدومیت، خستگی یا بی‌انگیزگی رو کم کنی، استعداد میتونه یک فوق ستاره مثل مسی و رونالدو بسازه.

nw_nk
03-12-2014, 23:10

بوفون: رونالدو شایسته توپ طلاست ولی مسی بهترین است

به نظر من، کریستیانو رونالدو احتمالا برنده میشود، و شایستگی آن را دارد

اگر حتی او چمپیونز لیگ را نبرده بود، فکر میکنم جایزه باید به قویترین بازیکن حال حاضر داده شود

اما، بدون تعصب، فکر میکنم بزرگ ترین بازیکن تاریخ مسی میماند، چون وقتی که 100 درصد آماده است تماشای او بسیار عالی است

Masoud King
04-12-2014, 00:24
نه نتیجه‌ی موفقیت متمادی و مستمره...........
........

خب دیگه وقتی یه چیزی روش خیلی مانور داده بشه برای یه عده نتیجه عکس داره.
یه عده دیگه مثلا رئالی یا بارسایی هستن که چشم دیدن بازیکن حریف رو ندارن و بحثشون جداست.
+
یه کلیپ هست از پاس چیپ نوئر که خیلی بی نقص و میلیمتری میندازه

vahidgame
04-12-2014, 16:35
دلم برای دروازه بان ها می سوزه!
هر کاری کنن هم باز خیلی کم پیش میاد توی توپ طلا جزو نامزدها باشن
الانم در مورد نویر هم کاری ندارم درسته بوده یا غلط ولی حالا هم که یه دروازه بان شده خیلی ها تعجب می کنن
یعنی در مورد پست های دیگه مثل دفاع و یا حتی هافبک هایی که هجومی نیستن هم همیشه این مسئله هست و خیلی نمی تونن به همچین جایزه هایی فکر کنن

حالا مثلا من خودم موافق نویر نیستما :دی
ولی کلا الان خیلی ها میگن چرا روبن نیست یا مثلا بازیکنای دیگه
فک کنم بالاخره از آلمانی ها باید یه بازیکن رو برای لیست انتخاب می کردن
لام که چون دفاع و هافبک دفاعی بوده خود به خود حذف میشه!
کروس و مولر هم فک نکنم توی بایرن هم فصل قبل اون چنان فوق العاده بوده باشن و بیشتر درخشش اونا توی جام جهانی بوده و به خاطر همین خود به خود حذف میشن
حالا با این اوصاف نباید حتما نویر بیاد نامزد بشه ولی چون فاصله نزدیکه بالاخره یکی از اینا توی لیست می اومد و فک کنم نویر و لام هم تو باشگاهی هم ملی در یه سطح بازی کردن و یه دونه از اونا رو حتما توی لیست می اوردن

+

در نهایت به احتمال قریب به یقین رونالدو انتخاب میشه
به نظرم امسال حتی از سال قبلی که این جایزه رو گرفت عملکرد بهتری داشت و شاید بهترین سال توی کل فوتبالش بوده
هم توی CL درخشش بیشتر بود هم توی بازی های ملی خیلی خوب بود و فقط مشکل این بود که خود پرتغال تیم نبود!
بعد اینو هم اضافه کنیم که فصل جدید لالیگا رو هم بی نظیر شروع کرد و از این لحاظ از فصل قبل هم بهتر بودش
حالا نمی دونم این یه ماهه باقی مونده هم توی رای ها تاثیر داره یا نه

manchester fan
04-12-2014, 17:58
اگه نویر انتخاب بشه یه ذره عجیبه
این جوری خود توپ طلا هم زیر سوال میره ... هر چند که قبلا سیستمش فرق داشته

ولی به هیچ وجه نویر شایسته تر از اشمایکلی که یه تنه دانمارک قهرمان اروپا کرد و سال ها تو منچستر درخشید و اصلا کانیدید دریافت توپ طلا نشد - اولویر کانی که تو جام جهانی غوغا کرد و بوفون که سال های سال بهترین بود و تنها افتخارشون یه بار کاندید نهایی شدن هست نیست
اگه جام جهانی هم باعث انتخابش یشه ... خب اینجوری اینیستا و ژاوی و اشنایدر با جام باشگاهی و جام باشگاه های اروپا و درخشش تو جام جهانی و ملت های اروپا هم نتونستن توپ طلا بگیرن

در کل چند سالی هست که فوتبال محدود شده به این 2 نفر (مسی و رونالدو)
امسال هم به احتمال زیاد رونالدو تو سالی که کاملا شایستگی توپ طلا داره و فصل فوق العاده ای سپری کرده توپ میگیره

Alireza SM
08-12-2014, 19:04
نویر به هیچ وجه شایسته توپ طلا نیست.
اصلا نباید رقابت رو محدود به این سه نفر میکردن خود مسی هم امسال هیچ درخشش خاصی نداشت و تفاوت زیادی با بازیکنایی مثل دی میاریا و بیل و کروس و مولر و ... نداشت.
توپ طلا امسال فقط یه کاندیدا داره اونم رونالدو هست.

Stream
09-12-2014, 09:14
نویر به هیچ وجه شایسته توپ طلا نیست.
اصلا نباید رقابت رو محدود به این سه نفر میکردن خود مسی هم امسال هیچ درخشش خاصی نداشت و تفاوت زیادی با بازیکنایی مثل دی میاریا و بیل و کروس و مولر و ... نداشت.
توپ طلا امسال فقط یه کاندیدا داره اونم رونالدو هست.

رقابت به سه نفر محدود نشده. رای گیری بین همه نامزد ها صورت گرفته و این سه نفر، سه نفر اول هستن (رای گیری دیگه ای در کار نیست).

SA3EDLORD
09-12-2014, 09:21
رقابت به سه نفر محدود نشده. رای گیری بین همه نامزد ها صورت گرفته و این سه نفر، سه نفر اول هستن (رای گیری دیگه ای در کار نیست). یه سوال :
من خوب یادم نیست... قبلا اینطوری بود که سه نفر انتخاب میشد بعد دوباره بین اون سه تا رای گیزی میشد یا همیشه همین بوده؟

Alireza SM
09-12-2014, 11:19
رقابت به سه نفر محدود نشده. رای گیری بین همه نامزد ها صورت گرفته و این سه نفر، سه نفر اول هستن (رای گیری دیگه ای در کار نیست).

یعنی چی ؟ مگه یه لیست اولیه ارائه نشد و بعدا اون لیست اولیه تبدیل شد به این 3 نفر ؟ رقابت محدود شد دیگه. الان کسی نمیتونه مثلا به دی ماریا رای بده که.
منظورم اینه که فاصله مسی و نویر با بقیه بازیکنا در حدی نیست که مثلا دی ماریا و بیل از اون لیست حذف میشدن ولی مسی باقی میمود.

Stream
09-12-2014, 11:22
یعنی چی ؟ مگه یه لیست اولیه ارائه نشد و بعدا اون لیست اولیه تبدیل شد به این 3 نفر ؟ رقابت محدود شد دیگه. الان کسی نمیتونه مثلا به دی ماریا رای بده که.
منظورم اینه که فاصله مسی و نویر با بقیه بازیکنا در حدی نیست که مثلا دی ماریا و بیل از اون لیست حذف میشدن ولی مسی باقی میمود.

رای گیری دوباره ای بین این سه نفر انجام نمیشه. رای گیری یک بار هست بین همه اون نامزد ها که انجام شده و فیفا الان نتایج کامل رو می دونه (از جمله برنده توپ طلا)، الان سه نفر اول رو اعلام کردند و یک ماه دیگه برنده به همراه ریز رای ها اعلام میشه.

یه سوال :
من خوب یادم نیست... قبلا اینطوری بود که سه نفر انتخاب میشد بعد دوباره بین اون سه تا رای گیزی میشد یا همیشه همین بوده؟

بله روال همیشه همین بوده تا جایی که من یادمه.

Alireza SM
09-12-2014, 11:54
رای گیری دوباره ای بین این سه نفر انجام نمیشه. رای گیری یک بار هست بین همه اون نامزد ها که انجام شده و فیفا الان نتایج کامل رو می دونه (از جمله برنده توپ طلا)، الان سه نفر اول رو اعلام کردند و یک ماه دیگه برنده به همراه ریز رای ها اعلام میشه.

بله روال همیشه همین بوده تا جایی که من یادمه.

یعنی رای گیری انجام شده ؟ :n04: کی انجام شده ؟ :n04:
پس مربی ها و کاپیتانا حق ندارن مصاحبه کنن و بگن به کی رای دادن ؟

Reza31001
09-12-2014, 14:38
فکر نکنم کسی قرنطینه باشه
ولی در کل یه نفر بیاد بگه من به فلانی رای دادم فقط خودش رو سبک کرده!

به هر حال چیزی حدود 550 رای دهنده داریم که رای هایی هم که میدن وزن دار (هر نفر 3 رای: 5،3 و 1 امتیازی) هست بنابراین حالا اگه بدونیم مثلا 10-20 نفر از بین رای دهنده به چه کسی رای دادن بازم فایده ای نداره

kasra_khan2003
15-12-2014, 12:19
پیتر اشمایکل: نویر بهترین دروازبان است، اما توپ طلا حق مسلم رونالدو می باشد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به گزارش گل، پیتر اشمایکل خوشحال است که یک دروازبان هم جز کاندیدهای دریافت توپ طلا است، اما او این جایزه را حق مسلم کریس رونالدو می داند.

اشمایکل در یک مصاحبه اختصاصی به سایت گل گفت: " چگونه می توان کسی دیگر به جز رونالدو را برای دریافت این جایزه متصور شد؟ این فوق العاده است که نویر هم جز کاندیدها می باشد، اما من فکر می کنم او در زمان دیگری باید این جایزه را کسب کند.

من فکر می کنم رونالدو بیش از حد خوب بوده، بنابراین او جایزه توپ طلا را به نفع خود خواهد برد. برای انتخاب کردن یک دروازبان جز کاندیدهای توپ طلا بسیار زمان زیادی برده شد، برخی از دروازبان های بزرگی در چند سال گذشته وجود داشت، اما من فکر می کنم به خاطر بردن جام جهانی نویر در لیست ایستادگی کرد.

نویر به علاوه آرین روبن دو تن از بهترین بازیکن های فصل قبل اروپا بودند. در حال حاضر دروازبانی یک پست است که خیلی ها به آن علاقمند شده اند. بچه ها می خواهند درون دروازه بایستند. در آینده شما نامزدهای بیشتری برای کسب جوایز بزرگ از پست دروازبانی مشاهده خواهید کرد.

نوبر به مراتب بهترین دروازبان در جهان است. عملکرد دروازبانی مانند تیبو کورتوا هم فوق العاده بوده است. دروازبان های جوان بسیاری هستند که در حال حاضر بازی می کنند، من فکر می کنم دروازبان ها در جام جهانی فوق العاده عمل کردند."

بهترین بازیکن سال فیفا در تاریخ 25 ژانویه سال 2015 طی مراسمی با شکوه معرفی می شود.

Alireza SM
16-12-2014, 03:14
راي نيمار براي توپ طلا فاش شد
نيمار، ستاره بارسا، فاش کرد راي خود براي انتخاب بهترين بازيکن سال 2014 جهان را فاش کرد.‏

به گزارش "ورزش سه"، نیمار به عنوان کاپیتان تیم ملی برزیل، می توانست در رای گیری توپ طلا شرکت کند. او که ‏خود در فهرست 23 نفره نامزدهای توپ طلا حضور داشت، در فهرست نهایی جای نگرفت.‏
او رای اول خود را به لیونل مسی، ستاره تیم ملی آرژانتین داد و رای دوم او به کریس رونالدو تعلق گرفت. رای سوم ‏نیمار هم به یکی دیگر از بازیکنان آرژانتینی بارسا یعنی خاویر ماسکرانو اختصاص پیا کرد. ‏
مسی و رونالدو در کنار مانوئل نویر، جزو نامزدهای نهایی توپ طلا هستند و انتخاب آنها چندان تعجب برانگیز نبود اما ‏انتخاب ماسکرانو از سوی نیمار کمی عجیب بود. البته این هافبک آرژانتینی در سال 2014 نمایش های درخشانی ارائه ‏داد. ‏

albertxx
18-12-2014, 03:14
خیلی جالبه
دیماریا به عنوان بهترین لژیونر 2014 از سمت فدراسیون آرژانتین انتخاب شده !!
بعد مسی جزو 3 نفر نهایی توپ طلاست !! :n02:

که اینجا 2 تا گزینه داریم :

یا فدراسیون فوتبال آرژانتین خیلی ******
یا فیفا *****

که فکر کنم گزینه دوم صحیح می باشد !
کلا هر دور همی بشه مسی از سمت فیفا دعوته و جزو نفرات برتره !

Stream
18-12-2014, 06:51
خیلی جالبه
دیماریا به عنوان بهترین لژیونر 2014 از سمت فدراسیون آرژانتین انتخاب شده !!
بعد مسی جزو 3 نفر نهایی توپ طلاست !! :n02:

که اینجا 2 تا گزینه داریم :

یا فدراسیون فوتبال آرژانتین خیلی ******
یا فیفا *****

که فکر کنم گزینه دوم صحیح می باشد !
کلا هر دور همی بشه مسی از سمت فیفا دعوته و جزو نفرات برتره !

جایزه Olimpia de Plata al Mejor Futbolista که دیماریا گرفت ربطی به فدراسیون فوتبال آرژانتین نداره البته و توسط مجمع روزنامه نگارهای فوتبال آرژانتین ارائه میشه. جایزه با پرستیژی هست البته. حالا اینکه این رو اولویت بدیم به همه آمارها و رای های فیفا و بهترین های جام جهانی و ... و بگیم دعوت شدن مسی به خاطر دلایل غیر فوتبالی بوده، خودش نشون دهنده اینه که ***** در اصل یک توهم در ذهن ماست، نه چیزی که در واقعیت وجود داره. :n09:

محل اطلاع، جایزه مشابه این جایزه رو در پرتغال (CNID Best Portuguese Athlete Abroad) رو رونالدو برنده نشد، بلکه په په برنده شد، حالا هم هم بگم فیفا خیلی ************** چون قضیه دور همی است و همیشه رونالدو قراره جزو سه نفر اول باشه :n02:

نمی دونم چرا حضور مسی، که در این سال درخشش خیلی خوبی داشته (بهترین سال خودش نبوده قطعا)، آمار خیلی عالی داشته (مشابه رونالدو)، خیلی خوب بازی کرده، نایب قهرمان جام جهانی شده و بهترین بازیکن جام جهانی بوده اینقدر برای دوستان ناخوشایند هست که قصد دارن دست به هر نوع استدلالی بزنند تا بگن حضورش در این لیست سه نفره به ناحق بوده.

malkemid
18-12-2014, 11:10
بهترین بازیکن جام جهانی بوده

به نظر من حضورش در بین سه نفر به ناحق نبوده. ولی بهترین بازیکن جام جهانی شدنش خیلی به ناحق بوده!:n09:

romantic
18-12-2014, 17:53
تو سالهای گذشته اینقدر مسی در عرصه باشگاهی موفق بوده که تنها بهانه آنتی مسی ها برای شایسته ندونستن اون در کسب جایزه های انفرادی، عدم موفقیتش در تیم ملی آرژانتین بود. اینکه مسی تو جام جهانی ها خیلی ضعیف بوده. در هیچ جامی نتونسته به آرژانتین کمک کنه و ...
اینقدر این گزاره براشون دلنشین بوده که حتی بعد از این جام جهانی هم دلشون نمیاد ازش دل بکنن. در جامی که تیمش نایب قهرمان شده، در حضور فقط سایه ای از مهاجم های با اسم و نشان آرژانتین، خودش بار حمله تیم رو به دوش گرفته و در تمام دقایق بازیهای حذفی بدون وقفه بازی کرده، باز هم همون برخوردی رو در قبالش دارن که بعد از جام جهانی 2010 داشتن. بازیکنی که تمام نبض بازی آرژانتین و نظم تیمیش حول اون میچرخه و توپ در زمان بازیسازی آرژانتین جایی میره که مسی باشه، از نظر این منتقدها حتی لایق سوم شدن در بین نفرات خود آرژانتین هم نیست!!!!
مسی مثل دونده ای شده که برای برنده شدن باید حداقل دو دور از بقیه دونده ها جلو بزنه. چرا؟ من نمیدونم.

امسال بنظر من رونالدو برنده میشه چون در سطح باشگاهی در سال گذشته، یکی از بهترین سالهای خودش رو داشت و تیمش هم قهرمان اروپا شد. اما در سطح ملی نه در سال گذشته بلکه در دو سال گدشته، مسی در آرژانتین بهترین عملکرد فردی رو در سطح ملی داشت و هیچ بازیکنی نتونسته در این مدت تاثیری که اون در آرژانتین داشت رو در تیم خودش تکرار کنه.
پس در برتری مسی در سطح ملی هیچ جای شکی نیست و یکی از اصلی ترین دلایل انتخابش در بین سه نفر همین عملکرد خوبش به عنوان مرد شماره 10 آرژانتین بود.

Mohammad Yek110
18-12-2014, 18:05
به نظر من حضورش در بین سه نفر به ناحق نبوده. ولی بهترین بازیکن جام جهانی شدنش خیلی به ناحق بوده!:n09:

شاید فکر کنید باید یکی از بازیکنای آلمان بهترین بازیکن جام جهانی میشد ( ب نظر شما فقط کروس :27: ) ولی بازیکنای آلمان تنها نبودن ... توی تیمی که گوتزه و شورله نیمکت نشین هستن کاملا طبیعیه که هر بازیکن سطح بالایی توی بهترین فرم خودش ظاهر میشه
آرژانتین چندتا بازیکن خوب بیشتر نداشت : آگوئرو . هیگواین . دیماریا . مسی
آگوئرو که افتضاح بود (کسی نمیتونه منکرش بشه )
هیگواین هم اصلا درحد خودش نبود
دیماریا توی بدترین زمان ممکن مصدوم شد ( اگه مصدوم نمیشد ارژانتین 100 درصد قهرمان میشد )
فقط مسی بود که پاس های طلایی برای بازیکنای بالا فراهم میکرد و اونا به بدترین شکل ممکن گل نمیزدن!!تک نفره یه تیم داغونو برد فینال ... مدل موهاشم ثابت بود توی بازیا :دی

Masoud King
18-12-2014, 18:41
دیماریا توی بدترین زمان ممکن مصدوم شد ( اگه مصدوم نمیشد ارژانتین 100 درصد قهرمان میشد )
ربطی نداره به اینجا ولی خواهشا الکی ترول نکنین قهرمانی آلمان در جام جهانی رو.
آرژانتین با همون دیماریا جلوی ایران چطوری برد؟!

تو سالهای گذشته اینقدر مسی در عرصه باشگاهی موفق بوده که تنها بهانه آنتی مسی ها برای شایسته ندونستن اون در کسب جایزه های انفرادی، عدم موفقیتش در تیم ملی آرژانتین بود. اینکه مسی تو جام جهانی ها خیلی ضعیف بوده. در هیچ جامی نتونسته به آرژانتین کمک کنه و ...
اینقدر این گزاره براشون دلنشین بوده که حتی بعد از این جام جهانی هم دلشون نمیاد ازش دل بکنن. در جامی که تیمش نایب قهرمان شده، در حضور فقط سایه ای از مهاجم های با اسم و نشان آرژانتین، خودش بار حمله تیم رو به دوش گرفته و در تمام دقایق بازیهای حذفی بدون وقفه بازی کرده، باز هم همون برخوردی رو در قبالش دارن که بعد از جام جهانی 2010 داشتن. بازیکنی که تمام نبض بازی آرژانتین و نظم تیمیش حول اون میچرخه و توپ در زمان بازیسازی آرژانتین جایی میره که مسی باشه، از نظر این منتقدها حتی لایق سوم شدن در بین نفرات خود آرژانتین هم نیست!!!!
مسی مثل دونده ای شده که برای برنده شدن باید حداقل دو دور از بقیه دونده ها جلو بزنه. چرا؟ من نمیدونم.

امسال بنظر من رونالدو برنده میشه چون در سطح باشگاهی در سال گذشته، یکی از بهترین سالهای خودش رو داشت و تیمش هم قهرمان اروپا شد. اما در سطح ملی نه در سال گذشته بلکه در دو سال گدشته، مسی در آرژانتین بهترین عملکرد فردی رو در سطح ملی داشت و هیچ بازیکنی نتونسته در این مدت تاثیری که اون در آرژانتین داشت رو در تیم خودش تکرار کنه.
پس در برتری مسی در سطح ملی هیچ جای شکی نیست و یکی از اصلی ترین دلایل انتخابش در بین سه نفر همین عملکرد خوبش به عنوان مرد شماره 10 آرژانتین بود.
پس موفقیت مسی هم ناشی از بقیه میشه. نه تنها مسی بلکه بقیه مهاجمین.
وقتی بازیکن x میاد n تا گل میزنه کسی نمیگه پشت سرش کیا هستن ولی وقتی کاری نمیکنه میگن خب تنها بوده اونجا!
مطمئنا تاثیر مسی تو آرژانتین (در تورنومنت جام جهانی) بیشتر از کروس و لام و شواینی و حتی نوئر تو آلمان و روبن تو هلند نبوده. یه سری جاها اسمت بیشتر از عملکردتت بدردت می خوره.

City 17
18-12-2014, 19:00
شاید فکر کنید باید یکی از بازیکنای آلمان بهترین بازیکن جام جهانی میشد ( ب نظر شما فقط کروس :27: ) ولی بازیکنای آلمان تنها نبودن ... توی تیمی که گوتزه و شورله نیمکت نشین هستن کاملا طبیعیه که هر بازیکن سطح بالایی توی بهترین فرم خودش ظاهر میشه
آرژانتین چندتا بازیکن خوب بیشتر نداشت : آگوئرو . هیگواین . دیماریا . مسی
آگوئرو که افتضاح بود (کسی نمیتونه منکرش بشه )
هیگواین هم اصلا درحد خودش نبود
فقط مسی بود که پاس های طلایی برای بازیکنای بالا فراهم میکرد و اونا به بدترین شکل ممکن گل نمیزدن!!تک نفره یه تیم داغونو برد فینال ... مدل موهاشم ثابت بود توی بازیا :دی
این جور نگاه کردن به قضیه و محدود کردن تیم آرژانتین به چند ستاره خیلی ساده انگارانه هست.

آرژانتین یک تیم بود و به عنوان یک تیم به فینال جام جهانی راه پیدا کرد. بعد از صعود از گروه با گل های مسی، البته گروهی که حقیقتا از ساده ترین گروه های جام بود، آرژانتین در کلیه مراحل حذفی صعودش رو مدیون دفاع تیمی خوبش بود نه خط حمله. آرژانتین در دور حذفی در بیش از 450 دقیقه فوتبال (سه بازی از 4 بازی آرژانتین به وقت اضافه رفت و در دو بازی کار به ضربات پنالتی کشید)، فقط دو گل به ثمر رسوند، که نقش مسی پاس گل روی یکی از این دو گل بود. در واقع اگر آرژانتین توی مراحل حذفی موفق بود این مسی نبود که یک تنه تیمش رو بالا آورد (صحبتی که الان سعی میشه القا بشه)، چون اگه واقع بین باشیم می بینیم که این تیم در 450 دقیقه فوتبال فقط دو گل زد!، بلکه دفاع تیمی خوب آرژانتین بود که توی این 450 دقیقه فقط یک گل رو دریافت کرد. دفاع تیمی که از قضا مسی و تا حدی هیگواین تنها بازیکنانی بودن که در اون نقشی رو ایفا نمی کردن تا حدی که قسمت زیادی از صحبت ها در اون زمان راجع به چرایی"راه رفتن مسی" در زمین بود. با آمار دوندگی که اگه درست خاطرم باشه، در بین کلیه بازیکنان 4 تیم پایانی در یکی دو رتبه آخر بود. صحبتی که حتی هواداران مسی مدام مطرح می کردن. اما خب به دلائلی دیگه بر همگان مشخص هست جایزه رسمی بازی ها به مسی داده شد که اون واکنش ها رو نسبت به انتخاب مسی دیدیم. از مارادونا و تعداد زیادی از بازیکنان بزرگ گرفته تا تقریبا هر ژرونالیست برجسته که میشه توی آرشیو تاپیک های جام جهانی اونها رو پیدا کرد.

romantic
18-12-2014, 19:21
پس موفقیت مسی هم ناشی از بقیه میشه. نه تنها مسی بلکه بقیه مهاجمین.
وقتی بازیکن x میاد n تا گل میزنه کسی نمیگه پشت سرش کیا هستن ولی وقتی کاری نمیکنه میگن خب تنها بوده اونجا!
مطمئنا تاثیر مسی تو آرژانتین (در تورنومنت جام جهانی) بیشتر از کروس و لام و شواینی و حتی نوئر تو آلمان و روبن تو هلند نبوده. یه سری جاها اسمت بیشتر از عملکردتت بدردت می خوره.
اتفاقا مساله اینه که وقتی مسی nتا گل تو یک سال زده و mتا پاس گل داده و این مقدار از بقیه مهاجم هایی که جز این سه نفر نیستن بیشتره، چرا نباید جز سه نفر باشه؟ وقتی در جام جهانی تاثیرش نگیم بیشتر، کمتر از روبن و نیمار و خامس و چند مهاجم دیگه نبوده و ضمنا تیمش هم موفق تر از تیم اونها عمل کرده، چرا مسی نباید جز 3 نفر باشه؟
بنظر من در بین مهاجم ها تنها کسی که میتونست کاندیدای گرفتن جای مسی باشه، روبن بود که اونم بیشتر به دلیل موفقیت بیشتر با بایرن در فصل گذشته که مسی با بارسا نتونست جامی ببره. در بین همین دو نفر هم که تا حدود زیادی وظایفشون در زمین یکی هست، مسی عملکرد آماری بهتری داره و پشت سر گذاشتن روبن چیز عجیبی نیست.
حالا ممکنه لیستی از بازیکن هایی در پست های دیگه باشن که از نظر فوتبالدوست ها بهتر بودن که اون هم جای بحث داره که اصلا چطور میشه پست های مختلف رو مقایسه کرد. آرای افراد که همیشه تمایل به انتخاب مهاجمین داره و همین الان هم می بینیم بعضی ها از راهیابی نویر به جمع سه نفر تعجب میکنن!!!
به هر حال باز هم میگم در بین مهاجم ها رونالدو، مسی و روبن عملکردشون از بقیه بالاتر بوده. رونالدو رو اگر به عنوان Obvious Choice در نظر بگیریم، نفر بعدی از بین مسی و روبن خواهد بود که باز هم میشه همون قضیه عملکرد فردی در برابر موفقیت تیمی. با توجه به اینکه در حال حاضر تنها قهرمانی چمپیونزلیگ میتونه نظر رای دهنده ها رو به سمت بازیکن با آمار فردی پایین تر جلب کنه (هرچند برای ریبری نتونست)، طبیعیه که دو قهرمانی داخلی روبن با بایرن برای پایین آوردن مسی کافی نباشه.

این جور نگاه کردن به قضیه و محدود کردن تیم آرژانتین به چند ستاره خیلی ساده انگارانه هست.

آرژانتین یک تیم بود و به عنوان یک تیم به فینال جام جهانی راه پیدا کرد. بعد از صعود از گروه با گل های مسی، البته گروهی که حقیقتا از ساده ترین گروه های جام بود، آرژانتین در کلیه مراحل حذفی صعودش رو مدیون دفاع تیمی خوبش بود نه خط حمله. آرژانتین در دور حذفی در بیش از 450 دقیقه فوتبال (سه بازی از 4 بازی آرژانتین به وقت اضافه رفت و در دو بازی کار به ضربات پنالتی کشید)، فقط دو گل به ثمر رسوند، که نقش مسی پاس گل روی یکی از این دو گل بود. در واقع اگر آرژانتین توی مراحل حذفی موفق بود این مسی نبود که یک تنه تیمش رو بالا آورد (صحبتی که الان سعی میشه القا بشه)، چون اگه واقع بین باشیم می بینیم که این تیم در 450 دقیقه فوتبال فقط دو گل زد!، بلکه دفاع تیمی خوب آرژانتین بود که توی این 450 دقیقه فقط یک گل رو دریافت کرد. دفاع تیمی که از قضا مسی و تا حدی هیگواین تنها بازیکنانی بودن که در اون نقشی رو ایفا نمی کردن تا حدی که قسمت زیادی از صحبت ها در اون زمان راجع به چرایی"راه رفتن مسی" در زمین بود. با آمار دوندگی که اگه درست خاطرم باشه، در بین کلیه بازیکنان 4 تیم پایانی در یکی دو رتبه آخر بود. صحبتی که حتی هواداران مسی مدام مطرح می کردن. اما خب به دلائلی دیگه بر همگان مشخص هست جایزه رسمی بازی ها به مسی داده شد که اون واکنش ها رو نسبت به انتخاب مسی دیدیم. از مارادونا و تعداد زیادی از بازیکنان بزرگ گرفته تا تقریبا هر ژرونالیست برجسته که میشه توی آرشیو تاپیک های جام جهانی اونها رو پیدا کرد.
شما هم مشخصه آمار رو طوری ارایه میدید که نظر خودتون رو به کرسی بنشونید.
آرژانتین در سه بازی قبل از فینال فقط یک بار کارش به پنالتی کشید. در دو بازی جلوی سوییس و بلزیک حمله کننده بود. مخصوصا در بازی با سوییس که 118 دقیقه در مقابل تیم تماما عقب کشیده سوییس بازی کردن و فقط در 2 دقیقه آخر تحت فشار بودن که اونم 3بار موقعیت گلزنی به حریف دادن. در مقابل بلزیک هم فقط در حدودا 10 دقیقه پایانی بلزیک تونست فشار بیاره و خبری از دفاع آرژانتین نبود. تنها در بازی جلوی هلند بود که آرژانتین با بازی بسته ای به زمین اومد و میشد فهمید که از کشوندن بازی به پنالتی نمیترسه. البته در اونجا هم هلند آنچنان حمله ای نمیکرد و احتیاط و عدم تلاش برای گلزنی دوطرفه بود.
در بازی فینال هم طبیعی بود که آرژانتین جلوی آلمانی که خیلی از هلند قویتر بود با همون الگوی جواب داده بازی با هلند بیاد تو زمین. هرچند در فینال هم بنظر من خطرناک ترین بازیکن آرژانتین مسی بود. برد آلمان ناگزیر بود و فقط اتفاق یا نبوغ مسی میتونست اوضاع رو تغییر بده که هردو هم رخ داد ولی دروازه آلمان خوشبختانه باز نشد.

ضمنا راه رفتن مسی در زمان هایی که توپ در اختیار آرژانتین نبود خیلی دلیل واضحی داشت. مسی تنها مهاجم آرژانتین بود که در تمام دقایق دور حذفی بازی کرد و با توجه به اینکه آرژآنتینی ها در هر بازی خودشون رو برای 120 دقیقه آماده میکردن، مسی انرژی خودش رو حفظ میکرد.

City 17
18-12-2014, 19:55
آرژانتین در سه بازی قبل از فینال فقط یک بار کارش به پنالتی کشید. در دو بازی جلوی سوییس و بلزیک حمله کننده بود. مخصوصا در بازی با سوییس که 118 دقیقه در مقابل تیم تماما عقب کشیده سوییس بازی کردن و فقط در 2 دقیقه آخر تحت فشار بودن که اونم 3بار موقعیت گلزنی به حریف دادن. در مقابل بلزیک هم فقط در حدودا 10 دقیقه پایانی بلزیک تونست فشار بیاره و خبری از دفاع آرژانتین نبود. تنها در بازی جلوی هلند بود که آرژانتین با بازی بسته ای به زمین اومد و میشد فهمید که از کشوندن بازی به پنالتی نمیترسه. البته در اونجا هم هلند آنچنان حمله ای نمیکرد و احتیاط و عدم تلاش برای گلزنی دوطرفه بود.
در بازی فینال هم طبیعی بود که آرژانتین جلوی آلمانی که خیلی از هلند قویتر بود با همون الگوی جواب داده بازی با هلند بیاد تو زمین. هرچند در فینال هم بنظر من خطرناک ترین بازیکن آرژانتین مسی بود. برد آلمان ناگزیر بود و فقط اتفاق یا نبوغ مسی میتونست اوضاع رو تغییر بده که هردو هم رخ داد ولی دروازه آلمان خوشبختانه باز نشد.

ضمنا راه رفتن مسی در زمان هایی که توپ در اختیار آرژانتین نبود خیلی دلیل واضحی داشت. مسی تنها مهاجم آرژانتین بود که در تمام دقایق دور حذفی بازی کرد و با توجه به اینکه آرژآنتینی ها در هر بازی خودشون رو برای 120 دقیقه آماده میکردن، مسی انرژی خودش رو حفظ میکرد.
تصحیح می کنم، یک بازی (نه دو بازی) به ضربات پنالتی کشید. در نهایت آرژانتین در دور حذفی 4 بازی کرد، سه بازی به وقت اضافه کشید، فقط دو گل زد و مجددا فقط یک گل دریافت کرد. که بیشتر از هر چیزی آمار دفاعی آرژانتین خیره کننده هست و دفاع تیمی این تیم هست که باعث شده تیم به فینال راه پیدا کنه و توی این دفاع تیمی، در زمانی که حریف صاحب توپ هست، شما هم اقرار می کنید که مسی مشغول به راه رفتن بوده (اسمش رو می گذاریم دستور تاکتیکی)، اما بالاخره نقشی در این دفاع تیمی نداشته. منتها صحبتی که الان من می بینم این هست که مسی با کمکی که به حفظ توپ و حمله آرژانتین کرده (حمله ای که در 450 دقیقه فقط 2 گل به ثمر رسونده و مسی روی یکی از اون دو گل نقش داشته) در دفاع این تیم نقش داشته که به اعتقاد من دلیل قانع کننده ای نیست.

برای مقایسه شما بارسای دوران پپ رو در نظر بگیرید، مسی در اونجا (جایی که بارسا حمله کننده بود) مثل بقیه بازیکنان در پرس تیمی موقع از دست دادن توپ نقش فعالی داشت و میشه از تاثیرگذاریش به حفظ نظم و دفاع تیمی صحبت کرد اما در آرژانتین مسی، بنا به دلائل مختلف، چنین نقشی رو نداشت. بلکه طبق صحبت خودتون در چنین شرایطی در زمین راه می رفت و انرژی خودش رو برای بازی های بعد ذخیره می کرد. که این در طرف مقابل باعث میشه (یا باید بشه) مسئولیت سنگین تری رو در فاز حمله داشته باشه اما در نهایت به عنوان نوک پیکان آرژانتین، در دور حذفی بجز پاس گل مقابل سوئیس، هیچ end product ـی نداشت. از جمله موقعیت مسلم گلزنی که در بازی فینال از دست داد که شما به طرز عجیبی معتقدید نبوغ اتفاق افتاده اما آلمان خوش اقبال بوده!

Mohammad Yek110
18-12-2014, 20:37
ربطی نداره به اینجا ولی خواهشا الکی ترول نکنین قهرمانی آلمان در جام جهانی رو.
آرژانتین با همون دیماریا جلوی ایران چطوری برد؟!

.
برای من فرقی نداشت المان قهرمان شه یا ارژانتین ، هر دو رو دوست داشتم
ترولم نیستم توهین نکنید :|

romantic
18-12-2014, 23:57
تصحیح می کنم، یک بازی (نه دو بازی) به ضربات پنالتی کشید. در نهایت آرژانتین در دور حذفی 4 بازی کرد، سه بازی به وقت اضافه کشید، فقط دو گل زد و مجددا فقط یک گل دریافت کرد. که بیشتر از هر چیزی آمار دفاعی آرژانتین خیره کننده هست و دفاع تیمی این تیم هست که باعث شده تیم به فینال راه پیدا کنه و توی این دفاع تیمی، در زمانی که حریف صاحب توپ هست، شما هم اقرار می کنید که مسی مشغول به راه رفتن بوده (اسمش رو می گذاریم دستور تاکتیکی)، اما بالاخره نقشی در این دفاع تیمی نداشته. منتها صحبتی که الان من می بینم این هست که مسی با کمکی که به حفظ توپ و حمله آرژانتین کرده (حمله ای که در 450 دقیقه فقط 2 گل به ثمر رسونده و مسی روی یکی از اون دو گل نقش داشته) در دفاع این تیم نقش داشته که به اعتقاد من دلیل قانع کننده ای نیست.

برای مقایسه شما بارسای دوران پپ رو در نظر بگیرید، مسی در اونجا (جایی که بارسا حمله کننده بود) مثل بقیه بازیکنان در پرس تیمی موقع از دست دادن توپ نقش فعالی داشت و میشه از تاثیرگذاریش به حفظ نظم و دفاع تیمی صحبت کرد اما در آرژانتین مسی، بنا به دلائل مختلف، چنین نقشی رو نداشت. بلکه طبق صحبت خودتون در چنین شرایطی در زمین راه می رفت و انرژی خودش رو برای بازی های بعد ذخیره می کرد. که این در طرف مقابل باعث میشه (یا باید بشه) مسئولیت سنگین تری رو در فاز حمله داشته باشه اما در نهایت به عنوان نوک پیکان آرژانتین، در دور حذفی بجز پاس گل مقابل سوئیس، هیچ end product ـی نداشت. از جمله موقعیت مسلم گلزنی که در بازی فینال از دست داد که شما به طرز عجیبی معتقدید نبوغ اتفاق افتاده اما آلمان خوش اقبال بوده!
میگم که فقط آمار رو به‌شکل دلخواه ارایه میدید.
شما مدام میگید آرژانتین در ۳ بازی حذفی فقط ۲ گل زده و به همین دلیل نتیجه می‌گیرید با دفاع منسجم بوده که به فینال رسیده. در صورتی که در دو بازی از این ۳ بازی آرژانتین تیم حمله‌کننده بود. در مقابل سوییس ۱۱۸ دقیقه حمله‌ی آرژانتین رو داشتیم، درحالی که سوییس چندلایه دفاع میکرد. در اون بازی مسی بهترین بازیکن آرژانتین بود. چندین شوت به سمت دروازه زد و چندتا از زیباترین دریبل‌های جام رو زد.
در بازی مقابل بلژیک، آرژانتین با اینکه زود به گل رسید اما باز هم تا دقیقه ۸۰ تیم حمله‌کننده بود. البته نه به اون شدت بازی سوییس ولی باز هم مالکیت بیشتر در زمین حریف داشتن. خود مسی هم بهترین نمایشش نبود و تک به تک دقایق آخرش عملکردش رو بیشتر تحت‌الشعاع قرار داد. به هر حال چیزی که مهمه آرژانتین در این بازی هم دفاع نکرد و تیم برتر بود.
فقط میمونه بازی با هلند که آرژانتین از اول با احتیاط اومد و مشخص بود که برای ۱۲۰ دقیقه و پنالتی آماده هستن. در همین بازی هم البته هلند باز آنچنان مسلط نبود و بجز اون موقعیت خطرناکی که ماسکرانو نجاتشون داد، آنچنان مشکلی برای آرژانتین پیش نیومد. اتفاقا در همین بازی مسی و بقیه بازیکن‌های هجومی با حفظ توپ در زمین هلند اجازه ندادن هلند تسلط پیدا کنه. در همین بازی روی مسی چندین خطا شد و دریبل‌های مسی باعث شد ۲یا۳ مدافع هلندی کارت زرد بگیرن. یعنی دقیقا همون چیزی که گفتم. مسی نبض حرکت تیمی آرژانتین بود و برای حفظ توپ آرژانتین روی رهبری مسی حساب میکرد.
ضمن اینکه شما جوری از راه رفتن مسی در زمان‌هایی که آرژانتین توپ نداشت حرف میزنید، انگار آرژانتین کلا ۳۰درصد مالکیت توپ داشته. در دو بازی اول که برتری با آرژانتین بوده. در بازی نیمه‌نهایی هم هلند ۵۳ درصد مالکیت داشته. مقایسه بارسای پپ با آرژانتین هم اشتباهه. وظایف کاملا متفاوت هستن. آرژانتین با دو یا بعضی وقتا سه هافبک جنگنده بازی میکرد که در کنار مدافع‌ها کار توپ‌گیری رو انجام میدادن. بازیکن‌ها در این سیستم مجموعا سیالیت و تحرک کمتری نسبت به سیستم بارسا دارن و اصلا در سیستم آرژانتین توپ‌گیری در یک‌سوم حریف در دستور کار نبود.
در بازی فینال نبوغ مسی بود. موقعیت اتفاقی هم بود. که گفتم خوشبختانه هیچکدوم گل نشدن. نبوغ مسی در صحنه‌ای بود که با استارت ظریفش در چپ هوملس رو کاملا جا گذاشت و با نویر تک‌به‌تک شد که بواتنگ توپ رو از نزدیک خط دروازه دور کرد. ضمن اینکه در بازی‌ای که آرژانتین زورش به آلمان نمی‌رسید، مسی همچنان با حرکات انفرادی باعث حضور آرژانتین تو یک‌سوم آلمان میشد و چند خطا هم نزدیک جریمه گرفت.

البته این رو به تاکید بگم که من بحثم روی سه بازی قبلِ فیناله که شما صرفا براساس دو عدد تعداد گل و تعداد دقایق نتیجه‌ی دلخواهتون رو ازش می‌گیرید. مگه بجز آلمان دو تیم‌ دیگه‌ی حاضر در نیمه‌نهایی چند گل در سه بازی زدن؟
هلند دو گل زد و دو بازیش رفت وقت اضافه، هردو هم کشید به پنالتی. برای هلند هم میگید با دفاع منسجم به نیمه‌نهایی رسید؟ میگید روبن نقش چندانی نداشت؟ چرا برای هلند همه یادشونه که مقابل مکزیک و کاستاریکا حمله میکرد ولی برای آرژانتین دو بازی جلوی سوییس و بلژیک میشه صرفا ۲۱۰ دقیقه بازی و فقط ۲گل؟!!!
برزیل میزبان ۳ گل زد. یک بازیش هم رفت وقت اضافه و پنالتی. آیا برزیل هم با دفاع‌کردن به جمع چهار تیم پایانی رسید؟

همه چیز خیلی واضحه. برای جایزه‌ای که قبل از برگزاری فینال نتایجش مشخص شده‌بود، تنها چند کاندیدا از چهار تیم حاضر در نیمه‌نهایی در نظر گرفته شدن. اگر آلمانی‌ها رو فاکتور بگیریم، هیچ‌کدوم از کاندیداهای دیگه رو نمیشه ادعا کرد عملکردی بهتر از شماره ۱۰ آرژانتین داشتن. اما وقتی همین شماره ۱۰ میشه لیونل مسی، ادعاهای عجیب و غریبی مثل اینکه مسی حتی در بین ۱۰ نفر برتر یا ۵نفر اول هم نبوده مطرح میشه.

malkemid
19-12-2014, 00:44
شما مدام میگید آرژانتین در ۳ بازی حذفی فقط ۲ گل زده و به همین دلیل نتیجه می‌گیرید با دفاع منسجم بوده که به فینال رسیده. در صورتی که در دو بازی از این ۳ بازی آرژانتین تیم حمله‌کننده بود. در مقابل سوییس ۱۱۸ دقیقه حمله‌ی آرژانتین رو داشتیم، درحالی که سوییس چندلایه دفاع میکرد. در اون بازی مسی بهترین بازیکن آرژانتین بود. چندین شوت به سمت دروازه زد و چندتا از زیباترین دریبل‌های جام رو زد.
در بازی مقابل بلژیک، آرژانتین با اینکه زود به گل رسید اما باز هم تا دقیقه ۸۰ تیم حمله‌کننده بود. البته نه به اون شدت بازی سوییس ولی باز هم مالکیت بیشتر در زمین حریف داشتن. خود مسی هم بهترین نمایشش نبود و تک به تک دقایق آخرش عملکردش رو بیشتر تحت‌الشعاع قرار داد. به هر حال چیزی که مهمه آرژانتین در این بازی هم دفاع نکرد و تیم برتر بود.
فقط میمونه بازی با هلند که آرژانتین از اول با احتیاط اومد و مشخص بود که برای ۱۲۰ دقیقه و پنالتی آماده هستن. در همین بازی هم البته هلند باز آنچنان مسلط نبود و بجز اون موقعیت خطرناکی که ماسکرانو نجاتشون داد، آنچنان مشکلی برای آرژانتین پیش نیومد. اتفاقا در همین بازی مسی و بقیه بازیکن‌های هجومی با حفظ توپ در زمین هلند اجازه ندادن هلند تسلط پیدا کنه. در همین بازی روی مسی چندین خطا شد و دریبل‌های مسی باعث شد ۲یا۳ مدافع هلندی کارت زرد بگیرن. یعنی دقیقا همون چیزی که گفتم. مسی نبض حرکت تیمی آرژانتین بود و برای حفظ توپ آرژانتین روی رهبری مسی حساب میکرد.
ضمن اینکه شما جوری از راه رفتن مسی در زمان‌هایی که آرژانتین توپ نداشت حرف میزنید، انگار آرژانتین کلا ۳۰درصد مالکیت توپ داشته. در دو بازی اول که برتری با آرژانتین بوده. در بازی نیمه‌نهایی هم هلند ۵۳ درصد مالکیت داشته. مقایسه بارسای پپ با آرژانتین هم اشتباهه. وظایف کاملا متفاوت هستن. آرژانتین با دو یا بعضی وقتا سه هافبک جنگنده بازی میکرد که در کنار مدافع‌ها کار توپ‌گیری رو انجام میدادن. بازیکن‌ها در این سیستم مجموعا سیالیت و تحرک کمتری نسبت به سیستم بارسا دارن و اصلا در سیستم آرژانتین توپ‌گیری در یک‌سوم حریف در دستور کار نبود.
در بازی فینال نبوغ مسی بود. موقعیت اتفاقی هم بود. که گفتم خوشبختانه هیچکدوم گل نشدن. نبوغ مسی در صحنه‌ای بود که با استارت ظریفش در چپ هوملس رو کاملا جا گذاشت و با نویر تک‌به‌تک شد که بواتنگ توپ رو از نزدیک خط دروازه دور کرد. ضمن اینکه در بازی‌ای که آرژانتین زورش به آلمان نمی‌رسید، مسی همچنان با حرکات انفرادی باعث حضور آرژانتین تو یک‌سوم آلمان میشد و چند خطا هم نزدیک جریمه گرفت.

البته این رو به تاکید بگم که من بحثم روی سه بازی قبلِ فیناله که شما صرفا براساس دو عدد تعداد گل و تعداد دقایق نتیجه‌ی دلخواهتون رو ازش می‌گیرید. مگه بجز آلمان دو تیم‌ دیگه‌ی حاضر در نیمه‌نهایی چند گل در سه بازی زدن؟
هلند دو گل زد و دو بازیش رفت وقت اضافه، هردو هم کشید به پنالتی. برای هلند هم میگید با دفاع منسجم به نیمه‌نهایی رسید؟ میگید روبن نقش چندانی نداشت؟ چرا برای هلند همه یادشونه که مقابل مکزیک و کاستاریکا حمله میکرد ولی برای آرژانتین دو بازی جلوی سوییس و بلژیک میشه صرفا ۲۱۰ دقیقه بازی و فقط ۲گل؟!!!
برزیل میزبان ۳ گل زد. یک بازیش هم رفت وقت اضافه و پنالتی. آیا برزیل هم با دفاع‌کردن به جمع چهار تیم پایانی رسید؟

همه چیز خیلی واضحه. برای جایزه‌ای که قبل از برگزاری فینال نتایجش مشخص شده‌بود، تنها چند کاندیدا از چهار تیم حاضر در نیمه‌نهایی در نظر گرفته شدن. اگر آلمانی‌ها رو فاکتور بگیریم، هیچ‌کدوم از کاندیداهای دیگه رو نمیشه ادعا کرد عملکردی بهتر از شماره ۱۰ آرژانتین داشتن. اما وقتی همین شماره ۱۰ میشه لیونل مسی، ادعاهای عجیب و غریبی مثل اینکه مسی حتی در بین ۱۰ نفر برتر یا ۵نفر اول هم نبوده مطرح میشه.

اینکه شما انقدر دقیق شدید و برای دفاع از عملکرد مسی و به تبع اون بهترین بازیکن جام جهانی شدنش دست به دامن "قشنگ ترین دریبل های جام"!(طبق کدوم معیار؟) یا "چند شوت به سمت دروازه" و امثالهم شدید، دلیلش اینه که مسی بازیکن مورد علاقه شماست.

ولی از نظر اغلب کارشناسها که لزومی برای فاکتور گرفتن آلمانی ها هم نمی بینن، مسی برترین بازیکن جام جهانی نبوده. اغلب اونهایی که زندگی شون و شغلشون مربوط به فوتباله و یا حتی امثال مارادونا، برای اینکه بازیکنی رو "بهترین" بازیکن جام جهانی بدونن به دلایلی بیش از "گرفتن چند خطا نزدیک محوطه جریمه" نیاز دارند.

romantic
19-12-2014, 01:06
اینکه شما انقدر دقیق شدید و برای دفاع از عملکرد مسی و به تبع اون بهترین بازیکن جام جهانی شدنش دست به دامن "قشنگ ترین دریبل های جام"!(طبق کدوم معیار؟) یا "چند شوت به سمت دروازه" و امثالهم شدید، دلیلش اینه که مسی بازیکن مورد علاقه شماست.

ولی از نظر اغلب کارشناسها که لزومی برای فاکتور گرفتن آلمانی ها هم نمی بینن، مسی برترین بازیکن جام جهانی نبوده. اغلب اونهایی که زندگی شون و شغلشون مربوط به فوتباله و یا حتی امثال مارادونا، برای اینکه بازیکنی رو "بهترین" بازیکن جام جهانی بدونن به دلایلی بیش از "گرفتن چند خطا نزدیک محوطه جریمه" نیاز دارند.
سعی میکنید بحثی که تاکیدش روی چیز دیگه ای هست رو با برداشتن چند عبارت از پست من، به شکل بدی تقلیل بدید. مگه بحث زیبایی شناسی هنر مطرحه که از من معیار قشنگی دریبل میخواید. بازی رو یا دیدید یا نه. اگر دیدید میدونید که دریبل بوده و زیبا هم بوده.
اگر قصد گفتن حرفی رو دارید مستقلا بیان کنید نه اینکه با نقل خارج از محتوای عبارات پست من، دست بالا رو برای خودتون بگیرید.
ژست نگاه از خارج داشتن به موضوع هم نگیرید. بهترین بازیکن جام از نظر شما هم احتمالا به ترتیب کروس و خامس بودن. همه طرفدار فوتبالیم و طرفداری از بازیکن های مورد علاقه قطعا روی تصمیمات اثر میذاره. اما خودتون هم میدونید که مسی صرفا بخاطر اون نقل های انتخابی شما بهترین بازیکن جام نشد. بهترین بازیکن تیم نایب قهرمان با بیشترین گل زده برای تیمش دلیل خیلی خوبیه که جز نفرات برتر باشه. در جمع پنج نفره مولر، نویر، کروس، مسی و روبن، مسی بصورت فردی چیزی از چهارنفر دیگه کم نداره و اگر همین عملکرد رو هر بازیکن دیگه ای در آرژانتین داشت (مثلا دیماریا) الان همه داشتن از انتخاب به حقش صحبت میکردن.

malkemid
19-12-2014, 01:23
سعی میکنید بحثی که تاکیدش روی چیز دیگه ای هست رو با برداشتن چند عبارت از پست من، به شکل بدی تقلیل بدید. مگه بحث زیبایی شناسی هنر مطرحه که از من معیار قشنگی دریبل میخواید. بازی رو یا دیدید یا نه. اگر دیدید میدونید که دریبل بوده و زیبا هم بوده.
اگر قصد گفتن حرفی رو دارید مستقلا بیان کنید نه اینکه با نقل خارج از محتوای عبارات پست من، دست بالا رو برای خودتون بگیرید.
ژست نگاه از خارج داشتن به موضوع هم نگیرید. بهترین بازیکن جام از نظر شما هم احتمالا به ترتیب کروس و خامس بودن. همه طرفدار فوتبالیم و طرفداری از بازیکن های مورد علاقه قطعا روی تصمیمات اثر میذاره. اما خودتون هم میدونید که مسی صرفا بخاطر اون نقل های انتخابی شما بهترین بازیکن جام نشد. بهترین بازیکن تیم نایب قهرمان با بیشترین گل زده برای تیمش دلیل خیلی خوبیه که جز نفرات برتر باشه. در جمع پنج نفره مولر، نویر، کروس، مسی و روبن، مسی بصورت فردی چیزی از چهارنفر دیگه کم نداره و اگر همین عملکرد رو هر بازیکن دیگه ای در آرژانتین داشت (مثلا دیماریا) الان همه داشتن از انتخاب به حقش صحبت میکردن.

خیر. این شمایید که بر اساس موقعیت، ملاک ها رو تا حد دریبل زدن تقلیل دادید. اگر مسی ده تا گل زده بود دیگه چند خطا گرفته ملاک نمی شد. الان چون در زمینه گلزنی (مثلا در قیاس با مولر) چیز خاصی برای گفتن نیست، ملاک ها رو به این صورت تقلیل دادید.

قسمت بولد شده نشون دهنده نوع تفکر شماست که بازیکن (تیم) محبوبتون رو فقط در نظر میگیرید و محض اطلاعتون بگم که من چنین تفکری ندارم. البته احتمالا بحثهای تاپیک رئال رو دنبال می کردید که حرف از کروس به میون آوردید. یه نگاه دقیقتر مشخص می کنه که من فقط جهت روشن شدن اینکه علایق شخصی در مورد انتخاب بهترین تاثیر گذار هست، از کروس نام بردم. چیزی که به عقیده من در مورد شما هم اتفاق افتاده و من نمی تونم بهش خرده بگیرم. علاقه هست به هر حال.

قسمت قرمز شده هم چندان دلیل خوبی نیست. هرچند که با زیرکی خاصی کلمه " تیمش" رو در انتها اضافه کردید. بهتر بود در انتها، عدد این "بیشترین" گل زده رو هم ذکر می کردید.

قسمت آبی، مطمئتا جیزی بیشتر از چهارنفر دیگه نداشته. جز اسم مسی.

romantic
19-12-2014, 03:28
خیر. این شمایید که بر اساس موقعیت، ملاک ها رو تا حد دریبل زدن تقلیل دادید. اگر مسی ده تا گل زده بود دیگه چند خطا گرفته ملاک نمی شد. الان چون در زمینه گلزنی (مثلا در قیاس با مولر) چیز خاصی برای گفتن نیست، ملاک ها رو به این صورت تقلیل دادید.

قسمت بولد شده نشون دهنده نوع تفکر شماست که بازیکن (تیم) محبوبتون رو فقط در نظر میگیرید و محض اطلاعتون بگم که من چنین تفکری ندارم. البته احتمالا بحثهای تاپیک رئال رو دنبال می کردید که حرف از کروس به میون آوردید. یه نگاه دقیقتر مشخص می کنه که من فقط جهت روشن شدن اینکه علایق شخصی در مورد انتخاب بهترین تاثیر گذار هست، از کروس نام بردم. چیزی که به عقیده من در مورد شما هم اتفاق افتاده و من نمی تونم بهش خرده بگیرم. علاقه هست به هر حال.

قسمت قرمز شده هم چندان دلیل خوبی نیست. هرچند که با زیرکی خاصی کلمه " تیمش" رو در انتها اضافه کردید. بهتر بود در انتها، عدد این "بیشترین" گل زده رو هم ذکر می کردید.

قسمت آبی، مطمئتا جیزی بیشتر از چهارنفر دیگه نداشته. جز اسم مسی.
تقلیل بحث مفهوم دیگه‌ای داره جز آنچه که شما ازش برداشت می‌کنید.
اینکه من اومدم و خلاصه‌ای از نمایش مسی در فینال رو ارایه دادم و بر طبق اون میخوام نشون بدم تنها بازیکن آرژانتین در فینال بود که میتونست برای آلمان خطرناک باشه (به‌جز موقعیت‌های اتفاقی البته که اون رو هم ذکر کردم)، از نظر شما به این معنیه که من دارم دست و پا می‌زنم تا امتیاز جمع کنم برای مسی.
این دقیقا یعنی تقلیل بحث؛ یعنی با جداکردن بخش موردنظرتون از بحث و دادن مفهوم دلخواه و از پیش باخته به اون، سعی می‌کنید برنده این جدال خودساخته‌تون باشید.
من هر دفاعی از عملکرد مسی در مقابل رقبای دیگه کردم مربوط به قبل از بازی فینال و رده‌بندی هست. یعنی تا جایی که برنده انتخاب شده‌بود.
اگر مسی با همون ملاک و میزانی که بقیه سنجیده میشن، ارزیابی بشه، اونوقت نه آنچنان ناپیوستگی‌ای در عملکردش دیده میشه و نه ضعف و کاستی در برابر دیگر نامزدها داره.
اگر وزن مسی در عملکرد آرژانتین با وزن دیگر کاندیداها در نمایش تیم‌هاشون مقایسه بشه، اگر برتری نباشه، کمبودی هم نیست.
فراموش نکنیم تیمی که مسی بهترین بازیکنش بود، یک پای فینال رو برگزار کرد. این فاکتور اونقدر مهم هست که اگر با دید باز بپذیریمش، این انتخاب رو قابل درک میکنه.
اگر در پایان تورنمنت هرکدوم از ۵نفری که اسم بردم انتخاب میشدن اصلا تعجب نمی‌کردم. همه شایسته‌اش بودن. ولی مطمئنا فقط انتخاب مسی به صِرف اسمشه که این همه جنجال به‌پا میکنه. طوری که انگار کسی انتخاب شده که تیمش در مرحله گروهی حذف شده و خودش هم فقط یک سایه در جام بوده.

malkemid
19-12-2014, 10:36
اینکه من اومدم و خلاصه‌ای از نمایش مسی در فینال رو ارایه دادم و بر طبق اون میخوام نشون بدم تنها بازیکن آرژانتین در فینال بود که میتونست برای آلمان خطرناک باشه (به‌جز موقعیت‌های اتفاقی البته که اون رو هم ذکر کردم)، از نظر شما به این معنیه که من دارم دست و پا می‌زنم تا امتیاز جمع کنم برای مسی.
این دقیقا یعنی تقلیل بحث؛ یعنی با جداکردن بخش موردنظرتون از بحث و دادن مفهوم دلخواه و از پیش باخته به اون، سعی می‌کنید برنده این جدال خودساخته‌تون باشید.
من هر دفاعی از عملکرد مسی در مقابل رقبای دیگه کردم مربوط به قبل از بازی فینال و رده‌بندی هست. یعنی تا جایی که برنده انتخاب شده‌بود.
اگر مسی با همون ملاک و میزانی که بقیه سنجیده میشن، ارزیابی بشه، اونوقت نه آنچنان ناپیوستگی‌ای در عملکردش دیده میشه و نه ضعف و کاستی در برابر دیگر نامزدها داره.
اگر وزن مسی در عملکرد آرژانتین با وزن دیگر کاندیداها در نمایش تیم‌هاشون مقایسه بشه، اگر برتری نباشه، کمبودی هم نیست.
فراموش نکنیم تیمی که مسی بهترین بازیکنش بود، یک پای فینال رو برگزار کرد. این فاکتور اونقدر مهم هست که اگر با دید باز بپذیریمش، این انتخاب رو قابل درک میکنه.
اگر در پایان تورنمنت هرکدوم از ۵نفری که اسم بردم انتخاب میشدن اصلا تعجب نمی‌کردم. همه شایسته‌اش بودن. ولی مطمئنا فقط انتخاب مسی به صِرف اسمشه که این همه جنجال به‌پا میکنه. طوری که انگار کسی انتخاب شده که تیمش در مرحله گروهی حذف شده و خودش هم فقط یک سایه در جام بوده.

کاملا مشخصه که این شمایید که با کنایه زدن به حذف تیم پرتغال، مساله رو به صورت شخصی و حالت فن بوی می بینید و این یعنی تقلیل بحث به داستان مسی و رونالدو.
خلاصه عملکردی که از مسی در فینال ارائه دادید محدود به چند شوت و البته خراب کردن یه تک به تک میشه.
واقعا جای تعجب داره از شما که میگید مسی در تیمی بوده که یه پای فینال بوده و این رو یه دلیل برای انتخابش می دونید، ولی پیش خودتون نمیگید مثلا مولر هم از مسی بیشتر گل زده هم علاوه بر حضور در فینال، قهرمان هم شده، چرا نباید این عنوان رو بدست میاورده. یا مثلا کروس با دو گل زده و فکر کنم چهار پاس گل و حضور در فینال و قهرمانی و نمایش عالی در بازیها(به گواه ریتینگ) نباید بشه.
قرار گرفتن مسی بعد از مولر و کروس می تونست عادلانه باشه. ولی نه قبلشون.
موفق باشید.

Masoud King
19-12-2014, 11:47
این بحث، دور باطلی هست که تمومی نداره.
+
جالبه که بدونین نوئر تو لیگ داخلی به اندازه گل های این فصل مسی در لالیگا، کلین شیت داشته (13 تا در 16 بازی) و 91.2 درصد از ضربه هایی که به سمت دروازش زده شده رو مهار کرده.

City 17
19-12-2014, 17:53

ضمن اینکه شما جوری از راه رفتن مسی در زمان‌هایی که آرژانتین توپ نداشت حرف میزنید، انگار آرژانتین کلا ۳۰درصد مالکیت توپ داشته. در دو بازی اول که برتری با آرژانتین بوده. در بازی نیمه‌نهایی هم هلند ۵۳ درصد مالکیت داشته.

البته این رو به تاکید بگم که من بحثم روی سه بازی قبلِ فیناله
آرژانتین بعد از دور گروهی 4 بازی رو انجام داد و هر 4 بازی معیار هستن (نه 3 بازی)، بحث راجع به سطح عملکرد مسی در جام جهانی بوده و اینکه آیا بهترین بازیکن جام بوده یا نبوده، نه اینکه به خاطر رای گیری که قبل از به پایان رسیدن بازی فینال اتفاق می افته، بیایم معیارمون رو به معیار رای گیری کاهش بدیم، این نوع از واکنش شما عملا اقرار به عملکرد ضعیف در بازی فیناله (فارغ از بازی های دیگه که قابل بررسی هست).
+
راجع به قسمت های بولد شده: شما اینقدر از مالکیت توپ آرژانتین و تهاجمی بودن صحبت می کنید که انگار آرژانتین مالکیت توپی در حد مالکیت بارسا یا بایرن داشته، نه خیر. برای یادآوری آمار مالکیت توپ آرژانتین رو توی 4 بازی آخر میارم: (آمارها از whoscored هست)

مالکیت توپ آرژانتین مقابل سوئیس: 61 درصد
مقابل بلژیک: 45 درصد!
مقابل هلند: 45 درصد!
مقابل آلمان: 39 درصد!

می بینید که در سه بازی از 4 بازی آخر، آرژانتین مالکیت کمتری نسبت به حریف داشته و طبق صحبت همگان (من جمله خودتون) در مدتی که مالکیت در دست حریف بوده، مسی فعالیت خاصی نداشته و در زمین راه می رفته و مسئولیت دفاع تیمی با بقیه بازیکنان بوده (به همین خاطر در آمار اون زمان داشتیم که مسی در بین بازیکنان 4 تیم پایانی یکی از کمترین دوندگی ها رو داشته).

علاوه بر اینکه صحبت شما راجع به مالکیت آرژانتین صحبت نادرستی بود، باید این رو در نظر بگیرید که از نشانه های ارائه یک دفاع تیمی خوب، به خصوص در شرایطی که حریف مالکیت بیشتری داره (مثل آرژانتین)، کنترل فضاها و اجازه ندادن به حریف به نزدیک شدن به دروازه برای خلق موقعیت هست، بهترین مثال برای رسوندن منظور در این زمینه اتلتیکو هست (که از قضا شبیه به بازی آرژانتین در بازی فینال یا حتی تا حدی نیمه نهایی بود)، اینکه تیم حریف نتونسته موقعیت زیادی خلق کنه دلیل بر بازی تهاجمی آرژانتین نیست، بلکه دلیل بر کنترل بسیار خوب فضاها و بستن اونها توسط آرژانتین هست، بنابراین اگه از دفاع تیمی منجسم آرژانتین میشه، شما نباید دنبال کارهای فردی و مثال های بولد شده مثل تکل ماسکرانو مقابل هلند در لحظات آخر باشید، بلکه عدم خلق موقعیت های زیاد توسط تیم های حریف، بزرگترین گواه بر همین مسئله هست. دفاع تیمی که خودتون اقرار می کنید که مسی به طور مستقیم و در زمان مالکیت حریف، که قسمت بیشتر زمان هر بازی رو شامل میشده، نقشی در اون نداشته.

اما این نداشتن وظایف دفاعی طبیعتا باید مسئولیت دوبرابری رو در فاز تهاجمی برای مسی ایجاد کرده باشه یا به شکل پاس گل یا گل یا بالاخره یک end product، شما می تونید از دریبل ها، خطاها و ... صحبت کنید، که در جای خودشون اهمیت دارن، اما نه در حد و اندازه هایی که نبود مسئولیت دفاعی رو تا حدی جبران کنه که مسی رو به بهترین بازیکن جام ارتقا بده و نه در حد و اندازه هایی که تاثیر مستقیم روی نتیجه گیری آرژانیتن داشته باشه، به هر حال نتیجه کار این هست که به دلائل مختلف در 4 بازی آخر یا بهتر بگیم 5 بازی (چون از لحاظ زمانی معادل 450 دقیقه بوده، به خاطر کشیدن کار به وقت های اضافه در سه بازی)، آرژانتین فقط 2 گل به ثمر رسونده که سهم مسی فقط یک پاس گل بوده. اما در طرف دیگه آرژانتین فقط 1 گل دریافت کرده (اونم در بازی فینال) که یه آمار فوق العاده هست و علت موفقیت آرژانتین در دور حذفی رو باید بیشتر از هر چیزی به اون نسبت داد.

برای مقایسه آمار آرژانتین در دور حذفی با سه تیم دیگه که نقل قولتون رو نیاوردم، مقایسه خیلی ساده هست: آرژانتین بیشترین دقایق رو بازی کرده، اما کمترین گل رو به ثمر رسونده و کمترین گل رو دریافت کرده. فکر می کنم یه میانگین ساده از آمار گل زده و خورده تقسیم بر دقیقه، اختلاف عملکرد آرژانتین با سایر تیم ها رو به وضوح نشون بده.

فکر می کنم شما از معدود افرادی باشید که از نمایش مسی در بازی فینال با لفظ "نبوغ" یاد می کنید و یک صحنه رو تا این حد بزرگ می کنید که به اعتقاد من ریشه در تعصب داره. جدای از موقعیت مسلمی که مسی مثل دو بازیکن دیگه آرژانتین از دست داد، اما بدنامی اون فقط به همون دو بازیکن نسبت داده میشه، فکر می کنم خلاصه بازی مسی در بازی فینال رو میشه در فرستادن ضربه کاشته به سکوها جستجو کرد، موردی که گزارشگر بازی با ترکیب "summed up his game" بهش اشاره کرد و فکر می کنم تصویری باشه که اکثر فوتبال دوستان از اون بازی دارن.

siahkamar
19-12-2014, 19:27

ما فراموش نکردیم که بازیکنی مثل مولر هم بود که اتفاقا تیمش تو فینال بود و این تیم تونست همون ارژانتین رو که مسی توش بود رو ببره.پس این انتخاب قابل درک نیس

nw_nk
31-12-2014, 22:45
11 بازيکن برتر تاريخ فوتبال از نگاه رونالدو

در فهرست 11 بازيکن برتر تاريخ فوتبال دنيا از نگاه رونالدوي برزيلي، نام کريستيانو رونالدو به چشم نمي خورد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg

به گزارش "ورزش سه"، با وجود نبودن نام کریس رونالدو در این فهرست، اما لئو مسی از نگاه رونالدوی برزیلی، یکی از 11 مرد برتر همه ادوار فوتبال است. این در حالی است که رونالدو چندی پیش گفته بود که کریس رونالدو باید برنده توپ طلای سال 2014 شود و مسی را شایسته برنده شدن این عنوان ندانسته بود.

11 بازیکن موردنظر رونالدوی برزیلی بدین شرح است :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg

ایریبار، کافو، بکن بائر، مالدینی، کرایف، زیدان، ژاوی، مارادونا، مسی، دی استفانو، پله

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1_%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D8%A E_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A7%D8%B 2_%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A 7%D9%84%D8%AF%D9%88

Brazilian legend Ronaldo picks Maradona, Zidane and Messi in his Dream XI

Masoud King
06-01-2015, 17:10

مارادونا و شوچنکو هر دو اعلام کردن که نوئر لیاقت بیشتری برای کسب توپ طلای 2014 داره.

شوچنکو : نوئر خارق العاده است چون او چیزی بیشتر از یک دورازه بان سنتی است. من نوئر رو انتخاب میکنم چون به نظرم اون کارهای ویژه ای در جام جهانی و در طول فصلش با بایرن انجام داد.

مارادونا: برای من، نوئر کسی است که بیشتریت لیاقت را برای توپ طلا دارد. من احساس میکنم که مسی و رونالدو مسائل رو در 2014 تا حدودی زیادی راحت گرفتند (به اندازه کافی برای توپ طلا کار انجام ندادند).

Masoud-2014
06-01-2015, 20:21

مخاطبان هر روزنامه توپ طلا را به چه کسی می دهند؟
وبسایت رسمی برنامه نود – همچنان بحث ها در این باره که توپ طلای ۲۰۱۴ نصیب چه کسی خواهد شد ادامه دارد.
به گزارش وبسایت نود، در فاصله یک هفته تا مشخص شدن برنده توپ طلا نگاهی داریم به نظر مخاطبان هر کدام از روزنامه های مطرح در مورد توپ طلا. طبیعتا مادریدی ها ، کاتالان ها ، آلمانی ها ، پرتغالی ها و ... به هموطن یا بازیکن باشگاه محبوب خود رای داده اند اما در میان رای های کشورهای بی طرف مثل انگلیس یا ایتالیا می توان نظریت اکثریت مردم را پیدا کرد.
موندو دپورتیوو (کاتالونیا): مسی ۵۸%، رونالدو ۳۱%، نویر ۱۰%
رکورد (پرتغال): رونالدو ۸۹،۷%، نویر ۵،۸%$ و مسی ۴،۵ %
بیلد (آلمان): نویر ۷۵%، رونالدو ۲۱%، مسی ۳%
ایندپندنت (انگلیس) : رونالدو ۴۹%، مسی ۳۱%، نویر ۱۹%
کوریره دلوا اسپورت (ایتالیا): نویر ۴۸،۴ %$، رونالدو ۳۹،۵% ، مسی ۱۲،۱ %
لاوانگاردیا (کاتالونیا) : مسی ۶۴%، رونالدو ۲۴%، نویر ۱۲%
اسپورت بیلد (آلمان) : نویر ۷۵%$، رونالدو ۲۲%، مسی ۳ %
ESPN (آمریکا): رونالدو ۵۶%، نویر ۲۳%، مسی ۲۱%
گاتزتا دلوا اسپورت (ایتالیا): نویر ۴۶،۳%، رونالدو ۴۴،۷ % و مسی ۹ %
مارکا (مادرید): رونالدو ۶۲،۴%، مسی ۲۸،۳ % و نویر ۹،۳%
گاردین (انگلیس) : رونالدو ۴۲%، نویر ۳۲% و مسی ۲۷%
بلیک (سوئیس): رونالدو ۴۹،۹ %، نویر ۳۱،۹% و مسی ۱۸،۳ %
آکتوس اسپورتز (فرانسه): رونالدو ۶۱%، مسی ۳۰ % و نویر ۹ %
بین اسپورت(قطر): رونالدو ۵۱،۲%، مسی ۴۳،۱۹ % و نویر ۴،۵۴%
اشپیگل (آلمان) : نویر ۶۸،۶۹ %$، رونالدو ۲۳،۲۸ % و مسی ۸،۰۳%
آس (مادرید) : رونالدو ۷۹،۰۹%، مسی ۱۹،۴۷ % و نویر ۷،۴۴%
گلوبو (برزیل): رونالدو ۵۰،۷ %، نویر ۲۸،۴% و مسی ۲۰،۷ %
یورو اسپورت : رونالدو ۵۳% ، نویر ۳۴% و مسی ۱۳%
میرور (انگلیس) : رونالدو ۵۵% ، مسی ۲۷% و نویر ۱۸%
ABC (اسپانیا): رونالدو ۷۷،۸% ، مسی ۱۳،۵% و نویر ۸،۷%
توتواسپورت (ایتالیا) : رونالدو ۴۸،۶% ، نویر ۳۹،۱ % و مسی ۱۲،۴ %
اسپورت (کاتالونیا) : مسی ۵۵%، کریستیانو رونالدو ۳۵% و مسی ۱۰ %
هئوته (اتریش): کریستیانو رونالدو ۳۶،۰۴%، نویر ۳۳،۳۳ % و مسی ۳۰،۶۳%
۲۰ مینوتوز (اسپانیا) : کریستیانو رونالدو ۵۶%، مسی ۳۱% و نویر ۱۲%

Alireza SM
09-01-2015, 15:51
میرور (انگلیس) : رونالدو ۵۵% ، مسی ۲۷% و نویر ۱۸%
بین اسپورت(قطر): رونالدو ۵۱،۲%، مسی ۴۳،۱۹ % و نویر ۴،۵۴%
بلیک (سوئیس): رونالدو ۴۹،۹ %، نویر ۳۱،۹% و مسی ۱۸،۳ %
گاتزتا دلوا اسپورت (ایتالیا): نویر ۴۶،۳%، رونالدو ۴۴،۷ % و مسی ۹ %
ESPN (آمریکا): رونالدو ۵۶%، نویر ۲۳%، مسی ۲۱%

اینا بدون تعصب هست رای هاشون. به روزنامه های آلمانی و پرتغالی و مادریدی نمیشه اعتماد کرد چون با تعصب رای میدن مخاطبانشون.

sia mohamadi
12-01-2015, 03:09
سلام رفقا
خوبین؟
به نظرم حق رونالدو است.
و باید برنده بشه.
مسی بازیکن خیلی خوبی است ولی سال ضعیفی داشت.
کم کم رونالدو باید 25 یا 30 گل بیشتر از مسی زده باشه.
خیلی بهتر بود.
مسی خیلی ضعیف بود در جام جهانی هم که فقط به ایران گل زد و در گروهی درخشید.
کار خاصی نکرد.
نویر هم خوب است ولی دروازبان که برنده نمیشه.
اونهایی که یادشونه سال 2006 هم بوفون برنده نشد.
درست نمیگم؟
وقتشه رونالدو برنده بشه برای سومین بار. مسی 4 بار برنده شده.
ولی فکر می کنم مسی دیگه تموم شده باشه و امسال آخرین باری است که نامزد میشه.
دیگه سن و سالش بالا رفته. کند شده و دوندگی نداره.
عوضش رونالدو هنوز 3 4 سال دیگه داره در خودش.
شاداب تره.
فکر میکنم رونالدو میتونه رکورد مسی رو بشکنه.
قربونتون
سیا

Iman-Emperatour
12-01-2015, 06:48
لطفا حذف شود...........

Alireza SM
12-01-2015, 15:50
فرانس فوتبال به استقبال توپ طلا رفت(عکس)
"فرانس فوتبال"، مجله معتبر فرانسوي، سال ها بصورت اختصاصي توپ طلا را به بهترين بازيکن سال اروپا تقديم مي کرد اما چند سالي است که اين جايزه، با همکاري فرانس فوتبال و فيفا و بصورت مشترک اهدا مي شود.

به گزارش "ورزش سه"، مدیران این مجله برای آخرین شماره که ویژه توپ طلاست، سه جلد متفاوت را تدارک دیده اند و منتظرند تا برنده نهایی توپ طلا امشب مشخص شود تا جلد منتخب را به بازار عرضه کنند. این عکس در صفحه توئیتر رسمی این مجله منتشر شده است :

==========

به نظر من داره فیلم بازی میکنه چون این نشریه به احتمال زیاد از رای ها اطلاع داره اگرم اطلاع نداشته باشه تحلیل و بررسی کافی داشته که بدونه رونالدو برنده شده

kasra_khan2003
12-01-2015, 16:52
امشب از ساعت 21:00 به وقت ایران مراسم معرفی بهترین های فوتبال در سال 2014 میلادی آغاز خواهد شد .
* 21:00 : خوش آمد گوئی کیت عبدو ، مجری مراسم و پخش ویدئوهائی از فینالیست های جایزه توپ طلا مردان و زنان .
* 21:04 : پخش ویدئو گلهای نامزد کسب جایزه پوشکاش .
* 21:07 : معرفی نامزدهای حضور در تیم منتخب سال .
* 21:08 : معرفی برترین دروازه بان سال که احتمال نویر خواهد بود .
* 21:10 : چهار مدافع برتر سال مشخص خواهد شد ، سرجیو راموس از رئال در میان آنها خواهد بود .
* 21:12 : 3 هافبک برتر سال اعلام خواهد شد ، کروس از رئال نیز در میان آنها خواهد بود .
* 21:15 : نام سه مهاجم برتر سال اعلام خواهد شد که کریستیانو و مسی 2 نفر از آنها خواهند بود . سپس تیم برتر سال عکس یادگاری می گیرد .
* 21:20 : سخنرانی بلاتر آغاز می شود و برنده جایزه ویژه فیفا را اعلام می کند .
* 21:30 : پخش ویدوئی ویژه از کریستیانو رونالدو با یک پیغام برای هوادارانش .
* 21:32 : سه نامزد جایزه بهترین مربی سال بانوان اعلام می شود . پس از مشخص شدن برنده او دو دقیقه قرصت دارد تا صحبت کند .
* 21:38 : سه نامزد بهترین مربی سال در عرصه آقایان معرفی خواهند شد . برنده یکی از میان آنچلوتی ، سیمئونه و یواخیم لوو خواهد بود . برنده 2 دقیقه فرصت برای صحبت کردن دارد .
* 21:44 : جایزه بازی جوانمردانه فیفا اهدا می شود .
*21:51 : ویدئوئی ویژه از مسی با پیغامی برای هوادارانش پخش می شود .
* 22:02 : باستین باک ، خواننده سوئیسی ترانه می خواند .
* 22:06 : برنده جایزه پوشکاش اعلام خواهد شد .
* 22:11 : ویدئوی ویژه مربوط به نویر پخش می شود .
* 22:19 : یکی از میان کسلر، مارتا و وامباچ به عنوان بهترین بازیکن زن سال انتخاب می شود .
* 22:25 : بلاتر بهترین بازیکن جهان در سال 2014 را اعلام می کند .
* 22:29 : برندگان در کنار یکدیگر عکس می گیرند .
=====================================
کانالای رایگان پخش گالا 2014:
Bein sport news / بدر
11622 / V / 27500
-----------
Servus tv / جهت eutelsat 9A
11785-27500 - H
------------
SRF Zwei HD
10971 / H / 29700 / Hotbird.
-----------
Ntv spor / turksat
12015 / 27500 /H

منبع کانون هواداران رئال

nw_nk
12-01-2015, 17:21
Ronaldo’s 54 goals, Messi’s 21 assists, Neuer’s 28 clean sheets – The Ballon d’Or trio's remarkable records

Alireza SM
12-01-2015, 17:28
نوير: من واقع بينم؛ شانسي براي توپ طلا ندارم
مانوئل نوير همراه با کريستيانو رونالدو و ليونل مسي، يکي از شانس هاي کسب توپ طلاي سال 2014 است.

به گزارش "ورزش سه"، ژرمن ها و هواداران بایرن، معتقدند که نویر به دلیل قهرمانی با تیم ملی آلمان در جام جهانی برزیل، باید توپ طلا را از آن خود کند اما تمام پیش بینی ها حاکی از آنند که کریستیانو رونالدو برای سومین بار این عنوان را از آن خود خواهد کرد.
نویر چند ساعت مانده به برگزاری مراسم، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من فردی واقع بین هستم و صادقانه می گویم که در مقابل کریستیانو رونالدو و مسی، هیچ شانسی برای تصاحب توپ طلا ندارم اما از اینکه جزو سه نامزد نهایی قرار دارم به خودم افتخار می کنم و قصد دارم از مراسم امشب لذت ببرم."

Captain_America
12-01-2015, 17:33
Ronaldo’s 54 goals, Messi’s 21 assists, Neuer’s 28 clean sheets – The Ballon d’Or trio's remarkable records

جالبه مسی در برجسته ترین شاخصه آماریش فقط 3 پاس گل از رونالدو جلوتره.

vahidgame
12-01-2015, 21:25
تیم برتر سال:

نویر - لام - تیاگو سیلوا - راموس - دیوید لوئیز - کروس - دی ماریا - اینیستا - رونالدو - مسی - روبن

عمق فاجعه زمانی رخ میده که لوئیز توی تیم منتخب سال قرار می گیره :n04:
واقعا هدف این بوده که برای لوئیز توی سایت های مختلف ترول درست بشه؟! :دی
اینیستا هم نفهمیدم توی سال 2014 کلا چی کار کرد
بقیه درست بودن ولی این دو تا واقعا نمی دونم چه جوری توی تیم منتخب سال قرار گرفتن به خصوص دیگه لوئیز با اون عملکردش توی جام جهانی!

E.G_band
12-01-2015, 21:29
پخش آنلاین رایگان کجا داره؟؟؟

clau
12-01-2015, 21:55
گودین مدافع اتلتیکو مادرید عملکرد به مراتب بهتری نسبت به تیاگو سیلوا و لوئیز داشت که:n36:

manchester fan
12-01-2015, 22:28
گل پوشکاش به خامس :n13:
گل خیلی خوبی بود ولی وقتی بخوایم گل برتر سال انتخاب کنیم کاملا یه گل معمولی به حساب میاد

تیم منتخب سال : داوید لوییز :n02:
فک کنم تو فیفا فک و فامیل داره ... تو تیم منتخب جام جهانی هم بود آخه

اتلتیکو یه نماینده تو تیم نداشت تیمی که یک دقیقه با همه عنوان ها فاصله داشت
.
.
.
رونالدو هم بهترین بازیکن سال شد
بر خلاف سال های گذشته امسال مستحق ترین بازیکن برای این عنوان بهترین بازیکن شد و مشخص بود که رونالدو امسال توپ طلا میبره

Layken
12-01-2015, 22:33
مرد سال فوتبال جهان

رونالدو :n12::n19::n12::n12::n12:

MMM52
12-01-2015, 22:36
تبریک ب رئالیا...

mahla_EEL
12-01-2015, 22:38
رونالدو :n02: :n02::n02:

D3vil_A
12-01-2015, 22:51
Cristiani Ronaldo 37.66%
Messi 15.76%
Neuer 15.72%
نتیجه نهایی :دی

mohammad.asghari
12-01-2015, 23:39
دوستان لیست رای دهنده ها رو دارید برای دانلود لینکش رو؟

malkemid
12-01-2015, 23:40
مجری برنامه فکر کنم فقط ژاپنی حرف نزد دیگه...همه زبونها رو مسلط بود انگار..

در مورد گل سال...بعد از معرفی 3 گل نهایی گفت برید تو سایت رای بدید! یعنی رای گیری نهایی اون لحظه انجام شد؟ بعدشم اومد گفت وقت رای دادن تمومه دیگه رای ندید.

گل خامس به نظرم یه گل معمولی بود که نمی دونم چرا اول شد! شاید چون خامس تو امریکای جنوبی خیلی محبوبه. وگرنه گل هایی که جزو 3 تا هم حتی نیومدن از 3 تا گل برتر قشنگ تر بودن انصافا.

انتخاب داوید لوییز هم خیلی خنده دار بود! خیلی!

Sara
12-01-2015, 23:43

FIFA BALLON D'OR WINNER: Cristiano Ronaldo
FIFA WOMEN'S WORLD PLAYER OF THE YEAR: Nadine Kessler
FIFA PUSKAS AWARD: James Rodriguez
FIFA WORLD COACH OF THE YEAR FOR MEN'S FOOTBALL: Joachim Low
FIFA WORLD COACH OF THE YEAR FOR WOMEN'S FOOTBALL: Ralf Kellermann
WORLD XI: Neuer; Lahm, Ramos, David Luiz, Thiago Silva; Di Maria, Iniesta, Kroos; Messi, Ronaldo, Robben
FIFA PRESIDENTIAL AWARD: Hiroshi Kagawa
FIFA FAIR PLAY AWARD: FIFA Volunteers

fifa.com

City 17
12-01-2015, 23:55
FIFA FAIR PLAY AWARD: FIFA Volunteers

راجع به خیلی از مسائل میشه صحبت کرد مثل انتخاب داوید لوئیز، تیاگو سیلوا، حتی اینیستا یا بعضی از چهره های تیم ذخیره... اما دادن جایزه فرپلی فیفا به داوطلبانی که در برگزاری تورنومنت های فیفا همکاری کردند (که شامل صدها هزار نفر میشه)، حقیقتا یه تصمیم بیش از حد نمادین و خنده دار بود! تصمیمی که صرفا برای سرپوش گذاشتن روی رسوایی های اخیر فیفا انجام شد. در صورتی که در شرایط نرمال این جایزه می تونست به افراد شایسته اما مشخصی تعلق بگیره، مثلا یکی از بازیکنانی که به خاطر رعایت فرپلی از پنالتی یا موقعیت مسلم گلزنی در شرایط حساس گذشتن، مواردی که در هر سال چند موردی از اونها اتفاق می افته. یا اچهره های سرشناسی که به گسترش فوتبال در رده های پایه ای کمک کردن یا مثال های دیگه.

Alireza SM
13-01-2015, 12:02
از ایران علاوه بر کیروش و نکونام، سیامک رحمانی هم حق رای داشته و به رونالدو داده رای اولش رو هم.
فیفا ایشون رو به عنوان رسانه بهش حق رای داده

Alireza SM
13-01-2015, 12:04
دوستان لیست رای دهنده ها رو دارید برای دانلود لینکش رو؟

لیست کامل رأی دهندگان به مربیان را از ایــنجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دریافت کنید
لیست کامل رأی دهندگان به بازیکنان را از اینـــجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دریافت کنید

kasra_khan2003
13-01-2015, 14:10
برای اونایی که مثل من وقت ریز شدن تو آراء رو ندارن:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 571954811548_o.jpg

Masoud King
13-01-2015, 14:33
اگه توپ طلا رو هم نوئر می برد دیگه همه چیز به آلمانی ها می رسید، البته بازم دیشب هت ریک کردن : دی
+
کروس گفته که مسی باید پشت سر نوئر قرار می گرفته و دوم شدنش منصفانه نبوده و از نظر اون رقابت بین بهترین دوازه بان جهان (با اختلاف زیاد نسبت به بقیه) و بهترین بازیکن خارج از محوطه بوده و از دوم شدن مسی شگفت زده شده.
+
تو یه قسمت از رونالدو و مسی و نوئر می پرسن که دوس دارین با کدوم بازیکن قدیمی هم بازی بشین. رونالدو میگه دوس دارم با مسی و نوئر بازی کنم. مسی هم در جواب مجری نسبت به جواب رونالدو میگه که همیشه دوس داره با بهترین ها بازی کنه و رونالدو هم یکی از اوناست ولی نوئر میگه دوس داره با تیم های موفق بازی کنه :n09:
+
تیم منتخب هم مثه همیشه نقاط تاریک کم توش نیست.
یعنی مدافع بهتر از لوئیز نبود ... خدا همیشه برا برزیل نگهش داره :دی

vahidgame
13-01-2015, 15:08
تیم منتخب هم مثه همیشه نقاط تاریک کم توش نیست.
یعنی مدافع بهتر از لوئیز نبود ... خدا همیشه برا برزیل نگهش داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تیم منتخب فک کنم با رای روزنامه نگار ها انتخاب میشه
حالا نمی دونم واقعا اینا یا طرفدارانه رای میدن یا اینکه می خوان حالت فان داشته باشه :دی
توی 2014 لوئیز نصفشو که توی چلسی بود و زیاد بهش بازی نرسید و نیمکت نشین بودش و توی جام جهانی هم خیلی خوب نبود
یعنی میشه کلی دفاع نام برد که از اون بهتر بودن که صرفا هم نباید دفاع وسط باشن و دفاع های کناری هم می تونن باشن
لوئیز فقط شاید خوب گل زد ولی از نظر یه دفاع عملکرد خوبی نداشت و شاید می تونست توی تیم ناموفق ترین بازیکنای سال قرار بگیره!

در مورد اینیستا جزو بازیکنایی هست که از سبک بازیش خیلی خوشم میاد ولی واقعا اینیستا عملکردش توی سال 2014 مثل چند سال پیش بودش؟!
بازیکنایی مثل خامس ، مودریچ ، یحیی توره و هازارد توی این سال خیلی بهتر از اینیستا بودن

کلا همیشه این تیم منتخب رو نمیشه گفت واقعا بهترین تیم ساله
سال های پیش هم همین مشکل وجود داشته و بعضی جاها فقط اسم ها بزرگ بوده و اصلا عملکرد بازیکنا برای رای دهنده ها مهم نبوده

City 17
13-01-2015, 16:01
این تیم منتخب فک کنم با رای روزنامه نگار ها انتخاب میشه
تیم منتخب با رای فوتبالیست های زیادی از لیگ های مختلف در سطح دنیا انتخاب میشه (FIFPro به بازیکنان پروفشنال فوتبال اشاره داره) و برای همین هست که چهره هایی مثل اینیستا یا تیاگو سیلوا مدام انتخاب میشن (در تیم اصلی یا ذخیره ها). چون نگاه فوتبالیست ها به بازیکنان برتر فوتبال با نگاه ژورنالیست ها فرق داره، فوتبالیست ها بیشتر با دید اینکه کدوم بازیکن به طور کلی بهتر هست/می تونه بهتر باشه رای میدن، بازیکنانی که یک زمانی در پست خودشون از بهترین ها بودن... که این وسط بخش زیادی از رای ها بدون توجه به عملکرد در سال گذشته انجام میشه، در حالی که ژورنالیست ها نگاه دقیق تری دارن و بیشتر بازه زمانی رو منظور می کنن (در مقایسه با فوتبالیست ها). به خصوص که ژورنالیست ها مجبورند توی انتخاب هاشون تا حد ممکن انتخاب های معقول تری داشته باشن، چون انتخاب های بیش از حد یک طرفه باعث میشه از طرف خواننده های اون روزنامه/... زیر سوال برند، اما بازیکنان فوتبال همچین وضعیتی رو ندارن و قرار نیست به کسی حساب پس بدند:n02:

به عنوان نمونه در سال 2010 که سال جام جهانی بود و مسی به عنوان بهترین بازیکن سال انتخاب شد، نمودار تقسیم بندی آراء و رتبه بندی ها در زیر دسته های آراء کاپیتان ها، سرمربی ها و ژرونالیست ها نشون می داد (اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))، که طبق رای ژورنالیست ها مسی انتخاب اول نبود (اسنایدر انتخاب اول بود)، بلکه به خاطر رای بیشتر از سمت کاپیتان ها و سرمربی ها بود که مسی به عنوان برترین بازیکن سال انتخاب شد، چون اکثر ژورنالیست ها بر اساس دوره یک ساله رای ها رو می دادن اما کاپیتان ها و سرمربی ها با توجه به اینکه به نظرشون کدوم بازیکن توانایی بیشتری داره... به همین خاطر اگه فرمت قبلی توپ طلا حفظ شده بود، جایزه Ballon d'Or یا توپ طلای سابق به اسنایدر می رسید، و جایزه FIFA World Player of The Year به مسی. اما با ادغام دو جایزه تحت نام FIFA Ballon d'Or و به خاطر درصد سهم بیشتر آراء کاپیتان ها و سرمربی ها نسبت به ژورنالیست ها (تقریبا با نسبت دو به یک)، وضعیت به شکلی شد که اسنایدر نتونست حتی در جمع سه نفر برتر ظاهر بشه... یا باز در سال قبل ریبری رای ژرونالیست ها رو در انتخاب بهترین بازیکن یوفا آورد و موفق به دریافت اون جایزه شد اما به احتمال زیاد میشه گفت رای کاپیتان ها و سرمربی ها باعث شد در رتبه سوم قرار بگیره. (متاسفانه نمودار تقسیم بندی آراء ژورنالیست ها از کاپیتان ها و سرمربی ها در سال قبل رو جایی ندیدم و برای همین در مورد سال قبل نمی تونم نظر قطعی بدم)
+
رده بندی نهایی افرادی که رای آوردند (23 نفر برتر سال طبق کل آراء)

یه نکته در مورد ستون سمت راست که درصد امتیاز بازیکنان از کل امتیازات ممکن رو نشون میده اینکه همونطور که در پایین جدول هم
آورده شده، حداکثر درصد امتیاز ممکن 55.56% (و نه 100%) هست، اونم در وضعیتی که یک بازیکن انتخاب اول همه رای دهنده ها باشه.

Sh-Meteor
13-01-2015, 16:31
برای اونایی که مثل من وقت ریز شدن تو آراء رو ندارن:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 571954811548_o.jpg

سلام

ممنون بابت تصویر...

اما چرا منطقه مربوط به ایران خاکستریه؟
در حالی که کیروش، نکونام و سیامک رحمانی رای اولشون به رونالدو بوده!

clau
13-01-2015, 16:45
هانری چرا موقع اهدای توپ طلا اونقد ناراحت بود :n36:

غم باد گرفته بود طفلکی:n31:

malkemid
13-01-2015, 17:16
سلام

ممنون بابت تصویر...

اون منطقه شامل کشورهای دیگه هم هست به طور مثال رای اول کاپیتان افغانستان مسی بوده. یا رای اول کاپیتان و مربی اردن مسی بوده. فکر کنم عراق و پاکستان و عربستان و .. هم جزو اون منطقه هستن. البته مربی و کاپیتان عراق ظاهرا اصلا رای ندادن.

Sh-Meteor
13-01-2015, 18:38
اون منطقه شامل کشورهای دیگه هم هست به طور مثال رای اول کاپیتان افغانستان مسی بوده. یا رای اول کاپیتان و مربی اردن مسی بوده. فکر کنم عراق و پاکستان و عربستان و .. هم جزو اون منطقه هستن. البته مربی و کاپیتان عراق ظاهرا اصلا رای ندادن.

اما رای هایی که شامل اون منطقه میشن اینطوری بوده:

ایران (کاپیتان): کریستیانو رونالدو
ایران (مربی): کریستیانو رونالدو
ایران (نماینده رسانه): کریستیانو رونالدو

عراق (کاپیتان): ...
عراق (مربی): ...
عراق (نماینده رسانه): کریستیانو رونالدو

عربستان (کاپیتان): کریستیانو رونالدو
عربستان (مربی): آندرس اینیستا
عربستان (نماینده رسانه): کریستیانو رونالدو

قطر (کاپیتان): کریستیانو رونالدو
قطر (مربی): کریستیانو رونالدو
قطر (نماینده رسانه): کریستیانو رونالدو

امارات (کاپیتان): مانوئل نویر
امارات (مربی): کریستیانو رونالدو
امارات (نماینده رسانه): مانوئل نویر

اردن (کاپیتان): لیونل مسی
اردن (مربی): لیونل مسی
اردن (نماینده رسانه): ...

افغانستان (کاپیتان): لیونل مسی
افغانستان (مربی): زلاتان ابراهیموویچ
افغانستان (نماینده رسانه): ...

یمن (کاپیتان): ...
یمن (مربی): ...
یمن (نماینده رسانه): کریستیانو رونالدو

سوریه (کاپیتان): لیونل مسی
سوریه (مربی): لیونل مسی
سوریه (نماینده رسانه): کریستیانو رونالدو

ترکمنستان (کاپیتان): ...
ترکمنستان (مربی): ...
ترکمنستان (نماینده رسانه): لیونل مسی

پاکستان (کاپیتان): کریستیانو رونالدو
پاکستان (مربی): کریستیانو رونالدو
پاکستان (نماینده رسانه): ...

لبنان (کاپیتان): کریستیانو رونالدو
لبنان (مربی): کریستیانو رونالدو
لبنان (نماینده رسانه): لیونل مسی

تعداد رای رونالدو: 16 رای
تعداد رای مسی: 7 رای
تعداد رای نویر: 2 رای
تعدا رای زلاتان: 1 رای

مجموع رای های بقیه 10 تاست ولی رای های رونالدو به تنهایی 16 تا!
در حالی که منطقه ایران و اطراف خاکستری رنگ (رنگ مربوط به مانوئل نویر) شده!

Alireza SM
13-01-2015, 18:51
هانری چرا موقع اهدای توپ طلا اونقد ناراحت بود :n36:

غم باد گرفته بود طفلکی:n31:

به خاطر حوادث تروریستی پاریس

Iman-Emperatour
13-01-2015, 19:01
خب با این گفته شما نمیشه به عکس صفحه قبل استناد کرد
چون باید به طبع به رنگه طلایی درمیومد نه خاکستری!

kasra_khan2003
13-01-2015, 20:39
سلام

ممنون بابت تصویر...

منبع تصویر پیج رسمی و تایید شده خود مراسم توپ طلا تو فیسبـوک هست که گذاشتم. :n13:

kasra_khan2003
13-01-2015, 21:12
مطبوعات جهان تیتر اصلی خود را به سومین توپ طلای کریستیانو رونالدو اختصاص دادند .

کریستیانو رونالدو سومین توپ طلای خود را برای دومین بار متوالی دریافت کرد و تمامی مطبوعات جهان لب به ستایش او گشودند.

در اسپانیا ‫#‏مارکا‬ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تیتر زد: "هت تریک طلایی. او با فریاد نبرد جایزه را برد. کریستیانو برنده ی رای گیری شد، سومین توپ طلای خود را برد و حالا ذهنش را معطوف به دریافت عنوان بهترین بازیکن سال بعد کرده است."

آ اس نوشت: "او سومین توپ طلای خود را دریافت کرد. مرد پرتغالی با کرایف، پلاتینی و فن باستن برابر شد و حالا تنها یک توپ طلا تا برابری با رکورد مسی فاصله دارد."

سرتیتر روزنامه ی ‫#‏الموندو‬ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] feed_text&story_id=817096251670717): "فریاد کریستیانو. او سومین توپ طلای خود را با توانایی خاصش برد." بود.

ال پایس: "مطابق شایعات به گوش رسیده از مقر فیفا در هفته های گذشته رونالدو سومین توپ طلای خود را برد. این جایزه پس از 63 بازی، به ثمر رساندن 62 گل و 21 پاس گل در 2014 به دست آمد."

ای بی سی نوشت: "کریستیانو جایگاه خودش در صدر جهان را برای یک سال دیگر محکم کرد. ستاره ی پرتغالی رئال مادرید برای سومین بار در طول زندگی حرفه ای اش با رای بیشتر از دو کاندیدای دیگر،مسی و نویر، توپ طلا را دریافت کرد."

لارازون نیز تیتر: "فریادی از بهترین. رونالدو با موفقیت جایزه ی بهترین بازیکن سال 2014 را از آن خود کرد."در فرانسه، سر تیتر اکیپ این بود: "تاج سه گانه ی کریستیانو. او بار دیگر با عملکرد شخصی خود در سال 2014 چشم جهان را خیره کرد."

فرانس فوتبال به این موضوع اشاره کرد که: " کریس رونالدو برای سومین بار در طول زندگی حرفه ای اش معتبرترین جایزه ی شخصی را از آن خود کرد. او به جمع بازیکنانی پیوست که برای سه بار توپ طلا را دریافت کرده اند. او فراتر از یک فوتبالیست فوق العاده است، او بهترین بازیکنی است که تاریخ فوتبال تا به حال به خود دیده است."

[منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ترجمه] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 49937626414735_n.jpg

kasra_khan2003
14-01-2015, 12:17
کاریکاتور عمر مومنی به مناسبت توپ طلا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 206369411969_n.jpg

Masoud-2014
14-01-2015, 19:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نویر به رونالدو تبریک نگفت
مانوئل نویر اعتقاد داشته که لایق توپ طلا است و پس از مشخص شدن برنده توپ طلا ناراحت شده است.
به گزارش طرفداری و به نقل از AS، نویر پس از مشخص شدن برنده توپ طلا نقش بازنده بد را بازی کرد و به رونالدو تبریک نگفت. او چند هفته پیش مهاجم پرتغالی را مورد انتقاد قرار داده بود و گفته بود که رونالدو کسی‌ است که با لباس زیر عکس می‌‌گیرد در حالی‌که من یک ورزشکار هستم. حالا نویر باز هم نشان داد که آنچنان رابطه خوبی‌ با رونالدو ندارد.
واکنش مسی کاملا متفاوت بود. او پس از صحبت‌های رونالدو به جلو رفت و دست این بازیکن را گرفت و به او تبریک گفت. پس از آن هم مسی، رونالدو را لایق توپ طلا دانست و هم در شبکه‌های اجتماعی و هم در مقابل خبرنگاران از رونالدو تعریف کرد.
نویر ترجیح داد که از روبرویی با رونالدو پرهیز کند و مستقیما از ساختمان محل برگزاری مراسم خارج شود.

Alireza SM
14-01-2015, 20:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نویر به رونالدو تبریک نگفت
مانوئل نویر اعتقاد داشته که لایق توپ طلا است و پس از مشخص شدن برنده توپ طلا ناراحت شده است.
به گزارش طرفداری و به نقل از AS، نویر پس از مشخص شدن برنده توپ طلا نقش بازنده بد را بازی کرد و به رونالدو تبریک نگفت. او چند هفته پیش مهاجم پرتغالی را مورد انتقاد قرار داده بود و گفته بود که رونالدو کسی‌ است که با لباس زیر عکس می‌‌گیرد در حالی‌که من یک ورزشکار هستم. حالا نویر باز هم نشان داد که آنچنان رابطه خوبی‌ با رونالدو ندارد.
واکنش مسی کاملا متفاوت بود. او پس از صحبت‌های رونالدو به جلو رفت و دست این بازیکن را گرفت و به او تبریک گفت. پس از آن هم مسی، رونالدو را لایق توپ طلا دانست و هم در شبکه‌های اجتماعی و هم در مقابل خبرنگاران از رونالدو تعریف کرد.
نویر ترجیح داد که از روبرویی با رونالدو پرهیز کند و مستقیما از ساختمان محل برگزاری مراسم خارج شود.
رونالدو اگه مدل تبلیغاتی شده به خاطر اینه که خیلی بدنسازی و فیتنس کار کرده تا خوش اندام بشه.
سال 2003 که الیور کان دوم شده بود ( معرفی بهترین بازیکن سال 2002 ) به رونالدو برزیلی که اول شده بود تبریک گفت. قهرمانی توی جام جهانی رو هم بهشون تبریک گفته بود.
نویر ثابت کرد علاوه بر اینکه از نظر فنی در حد کان نیست، از نظر اخلاق و روحیه هم بیشتر شبیه ینس لمن هست تا الیور کان.
کسی که بازیکن بزرگی هست الزاما انسان بزرگی نیست.

kasra_khan2003
15-01-2015, 12:46
دوستان انتخابات تمام شد، توپ طلا رو هم یکی برد و رفت. احترام همدیگه و بازیکنان تیم حریف رو نگاه دارین.