مشاهده نسخه کامل
: آموزش بازيابي پارتيشنهاي RAW و Unallocated شده
ata.royalfalcon
01-12-2014, 11:48
گاهي اوقات كاربران پس از متصل كردن هارد ديسك اكسترنال و يا فلش مموري و ... به سيستم با پيغامهاي زير مواجه ميشوند .
?You need format the disk in drive before you can use . do you want to format it
?The disk in drive is not formatted . do you want to format it now
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر از قسمت Disk management پارتيشن مورد نظر را بررسي كنند متوجه ميشوند فايل سيستم صحيحي ندارد و RAW شده اند . فرمت كردن اين پارتيشنها گرچه باعث فيكس شدن پارتيشن مورد نظر ميشود اما اطلاعات موجود از بين خواهد رفت . در اين تاپيك ، آموزشي براي نحوه بازيابي اين پارتيشنها بي نياز به فرمت كردن آن ارائه ميشود .
RAW شدن پارتيشنهاي هارد ديسك و مشكلاتي از اين قبيل كه اكثراً ناشي از خراب شدن Partition Table هست مخصوصاً در هارد ديسكهاي اكسترنال و حتي فلش مموري ها مسئله شايعي هست و علتهاي متفاوتي دارد . ممكن هست كه هارد ديسك مورد نظر مشكلات سخت افزاري داشته باشد . گاهي اوقات ويروسها و بدافزارها ميتواند باعث خرابي ساختار فايل سيستم شود . نوسانات ولتاژ و يا كافي نبودن جريان ميتواند علت ديگری باشد مثلاً خرابي و فرسودگي كانكتورهاي USB كه در هارد ديسكهاي پرتابل باعث قطع و وصلي مكرر ميشود و يا استاندارد نبودن خروجي پريز برق و بی کیفیت بودن آن که باعث ميشود آداپتور بخوبي روي آن فيكس و محكم نشود و به اصطلاح لق بزند . Safely Remove نكردن و يا جدا كردن ناگهاني كابل USB مخصوصاً در زماني كه هارد در حال Read/Write هست ميتواند در ايجاد چنين مشكلاتي موثر باشد و چندين موارد ديگر ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای کاربردی بودن این آموزش ، هارد دیسک باید سالم و مشکل سخت افزاری خاصی نداشته و حجم و مدل آن بدرستی Detect شده باشد در غیر اینصورت این آموزشها برای بازیابی پارتیشن مورد نظر ممکن هست فایده ای نداشته باشد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این روش هم میتوان برای بازیابی پارتیشنهای Unallocated شده (یا Free Space در پارتیشنهای Logical) هم استفاده کرد . روش کلی همانی هست که در پایین توضیح داده شده و تفاوتی وجود ندارد ولی به دلیل سهولت بیشتر و بازخوردهای مثبت تر در مورد نحوه عملکرد برنامه Acronis recovery expert در بازیابی پارتیشنهای Unallocated شده یا Free Space پیشنهاد میشود از برنامه Acronis recovery expert استفاده شود . آموزش این برنامه در پست 4# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موجود هست .
آموزش :
همانطوريكه در عكس زير ميبينيد پارتيشن مربوط به Disk 1 به حالت RAW رفته است .
گاهی اوقات (نه صددرصد) مشکل با Check Disk کردن پارتیشن مورد نظر برطرف میشود . برای اینکار CMD را اجرا كنيد و دستور زير را وارد و سپس اينتر بزنيد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقت کنید که اگر پارتیشن مورد نظر letter ديگري دارد به جاي I در دستور بالا ، آنرا وارد كنيد.
1. آخرين ورژن برنامه MiniTool Partition Wizard را دانلود ، نصب ، رجیستر و اجرا كنيد .
2. طبق عكس زير روي ديسك مورد نظر راست كليك و گزينه Partition Recovery را انتخاب كنيد .
3. مطابق عكس زير و در مرحله Scanning Range Settings گزينه Full Disk را انتخاب كنيد و سپس دكمه Next را بزنيد .
4. در مرحله Scanning Method Settings ، گزينه Quick Scan را انتخاب كنيد . البته اگر در اين مرحله پارتيشني پيدا نشد بعداً ميتوانيد Full Scan را هم تست كنيد .
5. اگر پارتيشن مورد نظرتان پيدا شد ، براي مشاهده فايلها ميتوانيد روي آن دابل كليك كنيد . در پنجره Partition Explorer ميتوانيد فايل و فولدرهاي خودتان را مشاهده كنيد . براي بستن پنجره Partition Explorer كافيست دكمه Close را بزنيد . در نهايت چك باكس پارتيشن RAW شده + پارتيشنهاي سالم فعلي را بزنيد و سپس دكمه Finish را بزنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در پنجره Choose Searched Partitions ، فایل سیستم پارتیشنی که RAW شده باید درست Detect شده باشد . بعنوان مثال در عکس زیر FAT32 هست که نشاندهنده بازیابی صحیح پارتیشن هست . از قبل بایستی بدانید فایل سیستم پارتیشن RAW شده چی بوده ! در صورتیکه فایل سیستم صحیح آن پارتیشن شناسایی نشده یا باید برگردید و گزینه Full Scan را انتخاب کنید و یا اینکه از روش گفته شده در پست دوم همین تاپیک استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نكته مهم : اگر هارد ديسك مورد نظر چند پارتيشن داشته باشد ، مطمئن باشيد كه تمامي آن (هم پارتيشنهاي سالم + پارتيشن RAW شده مورد نظرتان) در فرايند Scan بازيابي شده اند و چيزي از قلم نيافتاده باشد و همگي آنها هم تيك خورده باشد . چون بعداً قرار هست کلیه پارتيشنهاي انتخاب شده در Partition Table رجيستر شوند . بنابراین باید از قبل بدانید که هارد دیسکتان چه تعداد پارتیشن داشته (از طریق Disk management) چون حتی پارتیشنهای مخفی (آنهایی که Letter نداشته اند) هم بایستی انتخاب بشوند .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نکته دیگر : پس از تکمیل Scan هارد ديسك ، علاوه بر پارتيشن RAW شده مورد نظرتان ، ممكن هست پارتيشنهاي حذف شده ديگري هم پيدا شود كه معمولاً مربوط به زمانهاي قديم هست و نبايد انتخاب شوند (یک زمانی قبلاً حذف و اضافه کرده بودید که حالا پیدا شده) .
همانطوريكه در عكس زير ميبينيد تمام پارتيشنهاي سالم (Existing) و پارتيشنهاي حذف و گم شده (Lost/Deleted) انتخاب شده اند .
6. پس از انتخاب كليه پارتيشنهاي سالم و پارتيشن RAW شده مورد نظرتان و زدن دكمه Finish ؛ مطابق عكس زير دكمه Apply را که در قسمت بالا سمت چپ هست بزنيد تا كليه پارتيشنهاي انتخاب شده در مرحله قبل در Partition Table رجیستر و عمليات ريكاوري پارتيشن انجام شود .
7. همانطوريكه در عكس زير ميبينيد پارتيشن RAW شده بازيابي شده است . اگر آن پارتیشن letter ندارشد میتوانید به آن یک حروف غیر اختصاصی بدهید تا در my computer هم دیده شود .
منابع :
تاپيك قديمي نحوه استفاده از Test Disk
ata.royalfalcon
08-12-2014, 23:14
روش دیگری برای بازیابی اطلاعات موجود در پارتیشنهای RAW شده (یا Unallocated و Free Space شده) هم وجود دارد و تفاوت آن با روش گفته شده در پست اول این هست که برای ذخیره اطلاعات بازیابی شده نیاز به حجم و فضای دیگری (مثل هارد دیسک اکسترنال دوم ، پارتیشن سالم یک هارد دیسک و ...) هست چون پارتيشن بازيابي نميشود بلكه فقط اطلاعات موجود در آن بازيابي ميشود . در مواقعی که روش گفته شده در پست اول ناموفق بود میتوان اطلاعات را با روش توضیح داده شده زیر بازیابی کرد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همچنان تاکید میکنم که تا قبل از بازیابی کامل اطلاعات ، پارتیشن RAW شده را فرمت نکنید . پس از اطمینان از بازیابی کامل اطلاعات میتوانید پارتیشن را فرمت کنید تا قابل استفاده شود .
یک نمونه برنامه مناسب برای اینکار EaseUS Data Recovery Wizard Professional هست . نحوه کار با این برنامه ساده و آسان هست . پس از دانلود و نصب و رجیستر نمودن ، آنرا اجرا کنید .
1. پس از اجرا ، پنجره زیر دیده میشود که کلیه فایلهای موجود در پارتیشن به شش گروه زیر طبقه بندی میشوند . بطور پیشفرض ، چک باکس تمام موارد تیک خورده است . اگر فایل خاصی مدنظر هست برای صرفه جویی در وقت و سریعتر کردن فرایند Scan ، میتوان فقط چک باکس مورد نظر را تیک زد و سپس دکمه Next را بزنید .
Graphic
Audio
Document
Video
Email
Other
2. همانطوریکه در عکس زیر دیده میشود ، درایو مورد نظر را انتخاب کنید .
یک آپشن در پایین صفحه دیده میشود (Lost Disk Drive) . این آپشن در شرایطی که اطلاعات به خاطر حذف شدن پارتیشن (Delete Partition) ، پارتیشن بندی کردن مجدد (re-partition) از بین رفته مناسب هست . این برنامه با خواندن Partition Table در فایل سیستم هارد دیسک ، کلیه اطلاعات مربوط به پارتیشنهای حذف شده را لیست خواهد کرد .
پس از انتخاب پارتیشن مورد نظر دکمه Next را برای آغاز فرایند Scan بزنید .
3. در عکس زیر مدت زمان تقریبی برای اسکن کامل دیده میشود .
4. اولین مرحله بصورت Quick Scan هست و فایلهایی که بطور ساده حذف شده اند و یا از Recycle Bin پاک شده اند پیدا و لیست میشوند . در صورتیکه :
نمیتوانید فایلهای مورد نظرتان را در مرحله Quick Scan پیدا کنید .
فایلهای بازیابی شده در مرحله Quick Scan بدرستی اجرا نمیشوند و یا خراب هست .
پس طبق عکس زیر دکمه Deep Scan را کلیک کنید . این برنامه تک تک سکتورهای موجود را Scan خواهد کرد که در مقایسه با روش قبل زمانبر خواهد بود . لطفاً صبور باشد و بجزء در موارد استثنایی و ضروری آنرا متوقف نکنید .
5. همانطوریکه در عکس زیر دیده میشود . در سمت چپ که "Directory Tree list" هست میتوان فایلهای لیست شده را براساس مسیر ، نوع و زمان ، فـیـلـتـر و مرتب کرد . در قسمت وسط پنجره ، کلیه فایل و فولدرهای مربوط به فولدر انتخاب شده در سمت چپ را با اطلاعات بیشتری نشان میدهد .
6. فایل مورد نظر را انتخاب و دکمه Recover را بزنید و از کادر ظاهر شده مکانی را جهت ذخیره سازی آن انتخاب کنید . دقت کنید که این فایل نباید در همان فضای قبلی خود ذخیره شود ، گرچه بر روی پارتیشنهای RAW شده نمیتوان چیزی ذخیره کرد .
7. شما میتوانید با کلیک بر روی Export Scan Status ، نتایج Scan را در جایی ذخیره کنید تا بعداً نیازی به Scan مجدد و صرف وقت فراوان جهت جستجوی مجدد فایل خاصی نداشته باشد .
منبع :
از برنامه MiniTool Power Data Recovery هم میتوانید استفاده کنید . طبق عکس زیر گزینه Damaged Partition Recovery رو انتخاب کنید .
طبق عکس زیر پارتیشن RAW شده رو انتخاب و با توجه به یکی از شرایط زیر گزینه open یا full scan را انتخاب کنید .
در شرایط زیر میتوانید دکمه open را بزنید .
پارتیشن مورد نظر در دسترس هست . یعنی در داخل ویندوز هم میتونید به داخل این پارتیشن بروید .
پارتیشن مورد نظر غیر قابل دسترسی هست اما فایل سیستم این پارتیشن توسط این برنامه بطور صحیح شناسایی میکند (مثلاً NTFS هست) .
فایل سیستم هم هیچ تغییری نداشته (مثلاً دوباره فرمت نشده) و میخواهید اطلاعات مورد نظر رو بازیابی کنید .
در شرایط زیر باید گزینه full scan را انتخاب کنید .
فایلهای مورد نظر را نمیتوانید با دکمه Open پیدا کنید (ردیف یک بالا) .
پارتیشن مورد نظر که غیر قابل دسترسی هست این برنامه هم فایل سیستم صحیح را هم نمیتوانید شناسایی کند (ردیف دو بالا) .
پارتیشن مورد نظر دوباره فرمت شده ولی نوع فایل سیستم تغییری نداشته .
پارتیشن مورد نظر دوباره فرمت شده و نوع فایل سیستم تغییر کرده است .
در این شرایط که پارتیشن RAW شده باید گرینه full scan را انتخاب کنید .
پس از اتمام اسکن طبق عکس زیر اطلاعات بازیابی شده را انتخاب و دکمه SAVE را بزنید و در فضای دیگر ذخیره کنید . همچنین از قسمت Export Scan Result میتونید نتایج اسکن رو در جایی ذخیره کنید تا دوباره نیاز به انجام مجدد همه مراحل نباشد .
منبع :
سلام جناب ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من دو روزه دارم نوشته های شما رو که مرتبط با مشکلم هست مطالعه میکنم. خسته نباشید. عالی ست. اما متاسفانه هنوز مشکل من حل نشده. قصه هم اینه که من یک هارد WD My Pssport 1TB دارم. هفته پیش وقتی وصل میکرد Error Fix & Repair خود ویندوز میداد ولی محتویات در دسترس بود. زدم برای fix بعد 1 ساعت error داد و از اون موقع به بعد هارد نمیاد که نمیاد. جزئیات بیشتر :
-Partion RAW شده و پیغام فرمت میده
-کوچکترین مشکلی توی Detect هارد وجود نداره. حتی رمز رو میپرسه...
-گاهی اوقات هرچندساعت 1 باری یه صدای گیرپاچ ماند از هارد میاد!
-یک بار با نرم افزار Hdd regenerator گذاشتم repair شه 3 روز طول کشید!!! آخراش قبل از اتمام Error داد.
- حالا هم با نرم افزار test disk طبق فرمایشات شما گذاشتم repair بشه . الان 12 ساعته 58% پیش رفته. 45 درصد اول رو 1 ساعته رفت جلو اما الان بعد از 11 ساعت همش 13 درصد جلو رفته و مدام هم این پیغام رو زیر بخش analyze میده:
read error at 71768/230/32 (1ba=11565643828)
به نظر شما هارد من مشکل physical خورده؟
آقا عطا من خودم کارم شبکه هست و نزدیک به 600 گیگ اطلاعات فوق مهم در این هارد دارم. 1 هفته ست از زندگی افتادم بخدا....
:n03:
ata.royalfalcon
14-02-2015, 11:34
سلام جناب ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من دو روزه دارم نوشته های شما رو که مرتبط با مشکلم هست مطالعه میکنم. خسته نباشید. عالی ست. اما متاسفانه هنوز مشکل من حل نشده. قصه هم اینه که من یک هارد WD My Pssport 1TB دارم. هفته پیش وقتی وصل میکرد Error Fix & Repair خود ویندوز میداد ولی محتویات در دسترس بود. زدم برای fix بعد 1 ساعت error داد و از اون موقع به بعد هارد نمیاد که نمیاد. جزئیات بیشتر :
-گاهی اوقات هرچندساعت 1 باری یه صدای گیرپاچ ماند از هارد میاد!
-یک بار با نرم افزار Hdd regenerator گذاشتم repair شه 3 روز طول کشید!!! آخراش قبل از اتمام Error داد.
- حالا هم با نرم افزار test disk طبق فرمایشات شما گذاشتم repair بشه . الان 12 ساعته 58% پیش رفته. 45 درصد اول رو 1 ساعته رفت جلو اما الان بعد از 11 ساعت همش 13 درصد جلو رفته و مدام هم این پیغام رو زیر بخش analyze میده:
read error at 71768/230/32 (1ba=11565643828)
به نظر شما هارد من مشکل physical خورده؟
آقا عطا من خودم کارم شبکه هست و نزدیک به 600 گیگ اطلاعات فوق مهم در این هارد دارم. 1 هفته ست از زندگی افتادم بخدا....
:n03:
سلام .
همانطوريكه در پست اول هم اشاره كردم ، كاربردي بودن اين آموزشها مشروط بر اين هست كه خود هارد ديسك سالم باشد و فقط دچار اشكالات ساده اي مثلاً خرابي در فايل سيستم شده .
با توجه به موارد و شرايطي كه گفتيد و همچنين با توجه به اينكه اطلاعات براي شما مهم هست بايد به كلينيكهاي تخصصي جهت بازيابي اطلاعات ارسال كنيد . توصيه ميكنم ديگر به سيستم متصل نكنيد تا مشكلات آن تشديد نشود . مشكلاتي كه هارد ديسكتان دارد در حدي نيست كه با اين برنامه ها قابل رفع باشد .
ممنون از پاسخ شما . خیلی متاسفم از این موضوع. الان هم بعد15 ساعت در اواسط چک کردن این پیغام رو داده :
check_FAT: can't read FAT boot sector
Invalid FAT boot sector
0 D FAT16 <32M 200703 124 58 366418 47 61 2662206628
FAT16 <32M 200703 124 58 366418 47 61 2662206628
یعنی واقعا هیچ راهی نمونده؟ به نظر شما همین test disk هم صبر نکنم تا آخرش بره؟ کلینیک های بازیابی همه مدعی هستند و تو اینترنت که جستجو میکینی کم هم نیستند اما مراکز تخصصی معتبر رو از کجا میتوان یافت و مطمئن شد ، چون واقعا ریسک هست و اطلاعات برام فوق العاده مهم هست....
ata.royalfalcon
14-02-2015, 12:13
ممنون از پاسخ شما . خیلی متاسفم از این موضوع. الان هم بعد15 ساعت در اواسط چک کردن این پیغام رو داده :
check_FAT: can't read FAT boot sector
Invalid FAT boot sector
0 D FAT16 <32M 200703 124 58 366418 47 61 2662206628
FAT16 <32M 200703 124 58 366418 47 61 2662206628
یعنی واقعا هیچ راهی نمونده؟ به نظر شما همین test disk هم صبر نکنم تا آخرش بره؟ کلینیک های بازیابی همه مدعی هستند و تو اینترنت که جستجو میکینی کم هم نیستند اما مراکز تخصصی معتبر رو از کجا میتوان یافت و مطمئن شد ، چون واقعا ریسک هست و اطلاعات برام فوق العاده مهم هست....
كنسل كنيد . وضعيتش بهتر نميشه كه ممكن هست بدتر هم بشه و سعي كنيد ديگه به سيستم هم متصل نكنيد .
چند مورد از كلينيكهاي معتبر در زمينه تعمير يا ريكاوري را براي شما پيغام خصوصي ميكنم . باهاشون مكاتبه كنيد .
simple_function
01-03-2015, 15:17
سلام. من این کاری که شما گفتید رو کردم نسخه minitool partiion wizard server ورژن 9 رو نصب کردم و شناسایی کرد که NTFS بوده تا 99% درصد اسکن کرد و قسمت بوت هارد رو هم نشون داد بعد اسکن ( حدود چهار ساعت طول کشید برای هارد 500 گیگ اکسترنال ) اما در 99% هنگ کرد. دوبار انجام دادم در هر دو بار در 99% هنگ کرد. شما نگفتید کدوم نسخه استقاده شه نسخه server یا proffesional? ممکنه از این باشه که نسخه سرورد رو استفاده کردم؟! حالا موندم با برنامه دیگه تست کنم یا اینکه نسخه proffesional رو نصب کنم و با اون اسکن کنم؟
ممنونم ا
simple_function
01-03-2015, 15:19
هارد من سالم هست نگاه کردم مشکل در همون جدول آذرسی دهی فایلش هست اما با این برنامه اسکن که شد در 99% هنگ میکنه! تمام نمیشه تا چدول آدرس دهی رو دوباره ریجستر کنه! :(
ata.royalfalcon
01-03-2015, 19:25
سلام. من این کاری که شما گفتید رو کردم نسخه minitool partiion wizard server ورژن 9 رو نصب کردم و شناسایی کرد که NTFS بوده تا 99% درصد اسکن کرد و قسمت بوت هارد رو هم نشون داد بعد اسکن ( حدود چهار ساعت طول کشید برای هارد 500 گیگ اکسترنال ) اما در 99% هنگ کرد. دوبار انجام دادم در هر دو بار در 99% هنگ کرد. شما نگفتید کدوم نسخه استقاده شه نسخه server یا proffesional? ممکنه از این باشه که نسخه سرورد رو استفاده کردم؟! حالا موندم با برنامه دیگه تست کنم یا اینکه نسخه proffesional رو نصب کنم و با اون اسکن کنم؟
ممنونم ا
سلام .
نسخه Professional را هم تست کنید . اگر جواب نداد پیشنهاد میکنم طبق پست دوم اطلاعات را بازیابی و روی درایو دیگر ذخیره کنید .
m_sunboy
05-05-2015, 13:21
سلام من یک هارد اکسترنال WD 500 دارم که Unallocate شده. حالا تو قسمت Disk managment هستم و می خواد به یکی از طریق های MBR یا GPT عمل initialize رو انجام بده. آیا درست کردن مجدد MBR باعث از دست دادن اطلاعاتم میشه؟
ata.royalfalcon
05-05-2015, 13:43
سلام من یک هارد اکسترنال WD 500 دارم که Unallocate شده. حالا تو قسمت Disk managment هستم و می خواد به یکی از طریق های MBR یا GPT عمل initialize رو انجام بده. آیا درست کردن مجدد MBR باعث از دست دادن اطلاعاتم میشه؟
سلام .
Initialize مجدد هارد ديسك باعث از بين رفتن اطلاعات ميشود ولي یکی از کاربران همین انجمن با استفاده از برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional موفق به بازیابی اطلاعات از هارد دیسکی که در حالت Not Initialized بوده شده . بعد از بازیابی اطلاعات میتونید مجدداً هارد دیسک را بصورت MBRد، Initialize و سپس با فایل سیستم NTFS فرمت کنید (تست كنيد) .
اما دقت کنید که برای بازیابی اطلاعات با استفاده از این نرم افزار خود هارد دیسک بایستی حتماً سالم و بدون مشکل باشد . یعنی مثلاً اگر هارد دیسک را Initialized کنید و بعد پیغام The request could not be performed because of an I/O device error و یا The request failed due to a fatal device hardware error بگيريد یعنی هارد دیسک مشکل دارد و متاسفانه شما نمیتوانید کاری انجام بدید و باید به کلینیکهای تخصصی ارسال کنید و حتي برنامه اي كه معرفي كردم قادر به شناسايي درايو هم نخواهد بود .
یکی از دلایل این Errorـها وجود مشکل در Firmware هارد دیسک هست که با ابزارهای خاصی قابل رفع هست . اين مسئله در بين هارد ديسكهاي اكسترنال وسترن ديجيتال نسبتاً شايع هست .
m_sunboy
05-05-2015, 17:55
ممنون از راهنمایی شما
من از این نرم افزار استفاده کردم، ولی در قسمت searching for deleted volumes نمی تواند deleted Volume پیدا کند یعنی تولبار سرچ مرتب پر و خالی می شود! (مدت زمان پیدا کردن آن چقدر است؟)
قبل از این مشکل، بعضی از عکس ها و فیلم های هارد قابل بازدید نبود(احتمالا آسیب دیدگی). وقتی به اون عکس می رسیدی هارد هنگ میکرد و تنها راه خلاس شدن از مشکل قطع و وصل هارد بود. آیا فکر میکنید راه حل نرم افزاری دارد؟
ata.royalfalcon
05-05-2015, 22:03
ممنون از راهنمایی شما
من از این نرم افزار استفاده کردم، ولی در قسمت searching for deleted volumes نمی تواند deleted Volume پیدا کند یعنی تولبار سرچ مرتب پر و خالی می شود! (مدت زمان پیدا کردن آن چقدر است؟)
قبل از این مشکل، بعضی از عکس ها و فیلم های هارد قابل بازدید نبود(احتمالا آسیب دیدگی). وقتی به اون عکس می رسیدی هارد هنگ میکرد و تنها راه خلاس شدن از مشکل قطع و وصل هارد بود. آیا فکر میکنید راه حل نرم افزاری دارد؟
با توجه به توضیحاتی که دادید و مشکلاتی که هارد دیسک از قبل داشته از جمله باز نشدن بعضی از فایلها و مخصوصاً هنگ کردن هارد دیسک ، استفاده از نرم افزارهای بازیابی اطلاعات بیفایده هست . مشکل هارد دیسک باید ابتدا برطرف بشه و سپس اطلاعات بازیابی شود .
بهتره که بفرستید گارانتی . اگر اطلاعات برای شما مهم هست باید به گارانتی کننده اهمیت اطلاعات رو تاکید کنید .
mehrdadtani
18-05-2015, 01:58
سلام یه هار د 1 ترا وسترن دارم به لبتاپن وصل بود / خواستم system image backup بگیرم که هارد اکسترنال رو انتخاب کرد و انو تبدیل کرد به recovery f حالا 31 گیگ رو نشون میده و 830 گیگ رو unalocated کرده و کلی اطلاعات مهم روش دارم که نمیتونم ببینمشون . لطفا راهنمایی کنید چه کنم اطلاعاتم رو مثل اول داشته باشم. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام یه هار د 1 ترا وسترن دارم به لبتاپن وصل بود / خواستم system image backup بگیرم که هارد اکسترنال رو انتخاب کرد و انو تبدیل کرد به recovery f حالا 31 گیگ رو نشون میده و 830 گیگ رو unalocated کرده و کلی اطلاعات مهم روش دارم که نمیتونم ببینمشون . لطفا راهنمایی کنید چه کنم اطلاعاتم رو مثل اول داشته باشم. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تنها راه و بهترین راه ریکاوری کل پارتیشن با نرم افزار easeus data recovery است... نیاز به حجم اضافه دارید
daniel007
23-05-2015, 21:45
اقا من یه هارد 2ترا دارم طبق این توضیحات شما این پارت دوممو نیاورد میشه بازمراهنمایی کنید الان کامپیوتر من بدون اون پارت هیچی نداره تمام برنامه های من از جمله گرافیک و....تو اون است چیکار باید کنم ممنون:n30:
سلام دوست عزيز .
يه آموزش ديگه مشابه همون TestDisk در پست اول تاپيك زير موجود هست .
ولي من توصيه ميكنم كه اطلاعات موجود در پارت دوم رو كه بازيابي نكرده با برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional ريكاوري و روي فضاي ديگه ذخيره كنيد . اگه بخواهيد دوباره از TestDisk استفاده كنيد يا حتي از MiniTool Partition Wizard (كه در تاپيك بالا روش اينكار رو توضيح دادم) ممكنه اوضاع پيچيده تر و سخت تر بشه .
ata.royalfalcon
23-05-2015, 21:49
اقا من یه هارد 2ترا دارم طبق این توضیحات شما این پارت دوممو نیاورد میشه بازمراهنمایی کنید الان کامپیوتر من بدون اون پارت هیچی نداره تمام برنامه های من از جمله گرافیک و....تو اون است چیکار باید کنم ممنون:n30:
سلام دوست عزيز .
يه آموزش ديگه مشابه همون TestDisk در پست اول تاپيك زير موجود هست .
ولي من توصيه ميكنم كه اطلاعات موجود در پارت دوم رو كه بازيابي نكرده با برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional ريكاوري و روي فضاي ديگه ذخيره كنيد . اگه بخواهيد دوباره از TestDisk استفاده كنيد يا حتي از MiniTool Partition Wizard (كه در تاپيك بالا روش اينكار رو توضيح دادم) ممكنه اوضاع پيچيده تر و سخت تر بشه .
همانطوریکه قبلاً هم گفتم ، با برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional اطلاعات را ريكاوري و روي فضاي ديگه ذخيره كنيد . آموزش استفاده از این برنامه در پست دوم همین تاپیک موجوده .
daniel007
23-05-2015, 22:55
داداش واقعا کارت حرف نداره تا الان 1ساعت رفته پوشه های مهم تو پارتیشنو پیدا کرده فقط یه چیز بعد از ذخیره اطلاعات چه جوری پارتیشنو برگردونم :n27::n19:
ata.royalfalcon
24-05-2015, 06:31
داداش واقعا کارت حرف نداره تا الان 1ساعت رفته پوشه های مهم تو پارتیشنو پیدا کرده فقط یه چیز بعد از ذخیره اطلاعات چه جوری پارتیشنو برگردونم :n27::n19:
بعد از اينكه مطمئن شديد كليه اطلاعات مورد نظرتان بازيابي و در جاي ديگري ذخيره شده ، اون پارتيشن بايستي فرمت بشه و بعد ميتونيد دوباره اون اطلاعات رو برگردونيد به همين پارتيشن .
سلام
من امروز یه هارد 2 ترا وصل کردم بعد به 4تا قسمت تقسیمش کردم 3تاش اومد ولی اون یکی Unallocated شده چجوری میتونم برش گردونم؟؟
سلام
من امروز یه هارد 2 ترا وصل کردم بعد به 4تا قسمت تقسیمش کردم 3تاش اومد ولی اون یکی Unallocated شده چجوری میتونم برش گردونم؟؟
یک از disk managment سیستم بزارید
هاردتون خالی بوده و پارتیشن بندی کردید روی این هارد ویندوز نصب شده؟ اگر شده یک پارتیشن recovery دارید که label ندارد و از نوع primary است. در حالت mbr نمیتونید بیش تر از 4 تا پارتیشن
primary داشته باشید در این حالت اون پارتیشن رو logical کنید تا بتونید پارتیشن بندی کنید.
یک از disk managment سیستم بزارید
هاردتون خالی بوده و پارتیشن بندی کردید روی این هارد ویندوز نصب شده؟ اگر شده یک پارتیشن recovery دارید که label ندارد و از نوع primary است. در حالت mbr نمیتونید بیش تر از 4 تا پارتیشن
primary داشته باشید در این حالت اون پارتیشن رو logical کنید تا بتونید پارتیشن بندی کنید.
بله هارد خالی بود. نه ویندوز نصب نشده ولی واس پارتیشن بندی هارد قبلی رو برداشتم و بجاش اینو گذاشتم بعد مراحل نصب ویدوز رو تا مرحله پارتیشن بندی رفتم و بعد پارتیشن بندی کنسل رو زدم و دوباره هارد قبلیم ک توش ویدوز نصب بود رو گذاشتم و اینم به عنوان هارد فرعی!!! خود سیستم هم یه هارد 100 مگابایتی ایجاد کرده
ata.royalfalcon
12-06-2015, 11:20
بله هارد خالی بود. نه ویندوز نصب نشده ولی واس پارتیشن بندی هارد قبلی رو برداشتم و بجاش اینو گذاشتم بعد مراحل نصب ویدوز رو تا مرحله پارتیشن بندی رفتم و بعد پارتیشن بندی کنسل رو زدم و دوباره هارد قبلیم ک توش ویدوز نصب بود رو گذاشتم و اینم به عنوان هارد فرعی!!! خود سیستم هم یه هارد 100 مگابایتی ایجاد کرده
همانطوریکه آقا مهرداد هم گفتند ؛ فضای Unallocated را باید بصورت logical پارتیشن بندی کنید (بخاطر محدودیت 4 درایو Primary در حالت MBR) . میتونید از نرم افزار MiniTool Partition Wizard استفاده کنید .
اگر هم نمیخواهید دوباره روی این درایو ویندوز نصب کنید پس نیازی به اون درایو 100 مگابایت Primary ندارید و میتونید حذفش کنید و این فضا رو به درایو K اختصاص بدید و درایو آخری که Unallocated هست رو بصورت Primary پارتیشن بندی کنید .
همانطوریکه آقا مهرداد هم گفتند ؛ فضای Unallocated را باید بصورت logical پارتیشن بندی کنید (بخاطر محدودیت 4 درایو Primary در حالت MBR) . میتونید از نرم افزار MiniTool Partition Wizard استفاده کنید .
اگر هم نمیخواهید دوباره روی این درایو ویندوز نصب کنید پس نیازی به اون درایو 100 مگابایت Primary ندارید و میتونید حذفش کنید و این فضا رو به درایو K اختصاص بدید و درایو آخری که Unallocated هست رو بصورت Primary پارتیشن بندی کنید .
بله قصد نصب ویدوز رو ندارم الان من چجوری درایو 100 مگابایتی رو حذف و به k اضافه کنم و درایو unallocated رو بصورت primary پارتیشن بندی کنم؟؟؟
ata.royalfalcon
12-06-2015, 13:18
بله قصد نصب ویدوز رو ندارم الان من چجوری درایو 100 مگابایتی رو حذف و به k اضافه کنم و درایو unallocated رو بصورت primary پارتیشن بندی کنم؟؟؟
برنامه MiniTool Partition Wizard Professional Edition رو دانلود ، نصب و اجرا کنید و از ستون سمت چپ (ستون operations) گزینه merge را انتخاب کنید .
در پنجره باز شده (what to expand) ، دیسک مورد نظر را انتخاب و سپس پارتیشنی که میخواهید فضای آنرا گسترش بدید (در اینجا درایو K) را انتخاب و Next را بزنید.
در پنجره بعد (what to merge) ؛ درایو 100مگابایتی را انتخاب کنید و دکمه finish را بزنید و در نهایت دکمه apply که در بالا و سمت چپ این برنامه هست را بزنید تا تغییرات اعمال شود .
پس از اینکه سه درایو Primary باقی ماند در همان برنامه ای که گفتم روی فضای Unallocated راست کلیک و گزینه Create را بزنید و در کادر جدیدی که باز میشه قسمت Create AS را Primary انتخاب کنید و در نهایت دکمه Apply را برای اعمال تغییرات بزنید .
اطلاعات مهمی اگر روی این هارد دیسک دارید بهتر هست یه کپی ازشون داشته باشید .
ممنون بابت جوابتون من خودم اون 100 مگابایت رو از disk managment دیلیت کردم و درایو unallocated رو بصورت logical پارتیشن بندی کردم بعد یه جا دیگه خوندم ک تو هر هارد دیسک یک درایو primary رو میتونی فعال کنی و بقیش غیرفعال میشه منظورش چیه؟؟؟
بعدش من با نرم افزار EaseUS Partition Master دوتا درایو primary رو هم به logical تبدیل کردم و اگه یه موقع خواستم رو این هارد ویندوز نصب کنم رو درایو I نصب کنم دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
ata.royalfalcon
12-06-2015, 18:18
بعد یه جا دیگه خوندم ک تو هر هارد دیسک یک درایو primary رو میتونی فعال کنی و بقیش غیرفعال میشه منظورش چیه؟؟؟
این پست 2# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه کنید که توضیحات خوبی در مورد پارتیشنهای Primary و Logical و Active (یا فعال) و System و ...دادم .
بعدش من با نرم افزار EaseUS Partition Master دوتا درایو primary رو هم به logical تبدیل کردم و اگه یه موقع خواستم رو این هارد ویندوز نصب کنم رو درایو I نصب کنم دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
درایو I رو باید Active کنید که موقع نصب ویندوز فایلهای مورد نیاز برای بوت روی همین کپی شود . در غیر اینصورت روی درایو اکتیو مربوط به هارد دیسک دیگر کپی میشود و زمانیکه که آن هارد دیسک را از سیستم جدا کنید ویندوز بالا نمیآید .
اهان فهمیدم
اقا دمتون گرم زود جواب دادینو یروزه کارمو را انداختین بازم تشکر
ای خدااااا دردسر پشت دردسر
داداش ویندوز عوض کردم بعد نصب بالا نیومد و این پیام رو میده من اول فک کردم شاید از هارد دوم باشه اونم دراوردمش و دوباره ویندوز نصب کردم ولی باز این پیام رو میده و start windows normally رو ک میزنم ریستارت میشه و این پیام میاد میدونین مشکل چیه؟ اینم بگم ک ویندوز قبل عوض کردن هم مشکل داشت
ای خدااااا دردسر پشت دردسر
داداش ویندوز عوض کردم بعد نصب بالا نیومد و این پیام رو میده من اول فک کردم شاید از هارد دوم باشه اونم دراوردمش و دوباره ویندوز نصب کردم ولی باز این پیام رو میده و start windows normally رو ک میزنم ریستارت میشه و این پیام میاد میدونین مشکل چیه؟ اینم بگم ک ویندوز قبل عوض کردن هم مشکل داشت
هارد دوم رو جدا کنید و با همون هارد اصلی برید روی نصب ویندوز به پارتیشن ها رسیدید یک عکس بدید
هارد دوم رو جدا کنید و با همون هارد اصلی برید روی نصب ویندوز به پارتیشن ها رسیدید یک عکس بدید
بفرما داداش
بفرما داداش
پارتیشن اکتیو یا همون system reserv که اقبل از ویندوز قرار میگیره رو ندارید این هارد رو با ویندوز xp پارتیشن بندی کرده بودید؟
روی درایو ویندوزتون که میخواین فرمتش کنید بیان delete کنید پارتیشنش رو دوباره ایجاد کنید و برید برای نصب
پارتیشن اکتیو یا همون system reserv که اقبل از ویندوز قرار میگیره رو ندارید این هارد رو با ویندوز xp پارتیشن بندی کرده بودید؟
روی درایو ویندوزتون که میخواین فرمتش کنید بیان delete کنید پارتیشنش رو دوباره ایجاد کنید و برید برای نصب
داداش دمت گرم کل درایوها رو دیلیت کردم دوباره پارتیشن بندی کردم درست شد هارد دومم نصب کردم همه چیش روبراهه؟؟؟؟ درایو D هم primary شد داخلش چیزی بزارم تو اینده مشکلی ک پیش نمیاد ؟؟؟؟؟
fa_shinobi
14-07-2015, 22:10
سلام. بابت پست خوبتون ممنون
من یه هارد اکسترنال یه ترا سیلیکون پاور دارم که فرمتش RAW شده. البته فقط کامپیوتر نمیشناسه. اما تلویزیون و گیرنده دیجیتال اون رو میشناسن. تو چندتا پست دیدم که صحبت از NTFS شده بود. این هارد یک پارتیشنه و FAT32 بود. من چون زیاد رابطه خوبی با نرم افزارهای مدیریت دیسک ندارم خواستم بپرسم که این ربطی به موضوع داره؟ بعد اینکه ممکنه اطلاعات پاک بشه طی این کار. چون واقعا اطلاعات توش مهم هستن.
ممنون
سلام. بابت پست خوبتون ممنون
من یه هارد اکسترنال یه ترا سیلیکون پاور دارم که فرمتش RAW شده. البته فقط کامپیوتر نمیشناسه. اما تلویزیون و گیرنده دیجیتال اون رو میشناسن. تو چندتا پست دیدم که صحبت از NTFS شده بود. این هارد یک پارتیشنه و FAT32 بود. من چون زیاد رابطه خوبی با نرم افزارهای مدیریت دیسک ندارم خواستم بپرسم که این ربطی به موضوع داره؟ بعد اینکه ممکنه اطلاعات پاک بشه طی این کار. چون واقعا اطلاعات توش مهم هستن.
ممنون
یک چک دیسک بکنید هارد رو اگر درست نشد با لینوکس لایو یا mini xp در هایرن بوت سی دی ببینید میتونید به اطلاعات هارد دسترسی داشته باشید یا نه اگر نشد بهترین راه برای دسترسی به اطلاعاتتون ریکاوری کل پارتیشن با نرم افزار eases data recovery است برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید
fa_shinobi
19-07-2015, 00:53
توی Disk managment نوشته فرمت هارد raw شده. اما توی برنامه minitool همون FAT32 نشون میداد. پارتیشن ریکاوری هم کردم. ده ساعت طول کشید و فایلها رو هم شناخت. اما در نهایت گزینه apply فعال نشد.
ازش هم تو برنامه propertice میگیرم پر پر نشون میده. در صورتی که اینطوری نبوده.
ata.royalfalcon
19-07-2015, 09:31
توی Disk managment نوشته فرمت هارد raw شده. اما توی برنامه minitool همون FAT32 نشون میداد. پارتیشن ریکاوری هم کردم. ده ساعت طول کشید و فایلها رو هم شناخت. اما در نهایت گزینه apply فعال نشد.
ازش هم تو برنامه propertice میگیرم پر پر نشون میده. در صورتی که اینطوری نبوده.
روشی که در پست دوم همین تاپیک توضیح دادم را انجام بدید . یعنی باید تک تک فایلها رو ریکاوری و روی هارد دیسک دیگه ذخیره کنید .
fa_shinobi
19-07-2015, 13:47
قبل از اینکه با برنامه دوم امتحان کنم رو درایو راست کلیک کردم و Check file system رو زدم. اول حالت check only رو زدم و دیدم فایل سیستم FAT32 رو شناخت ولی یک سری ارور داشت. بعد حالت Check & fix رو دوسه بار زدم. یه پیغام هم داد که یه بار no زدم و یه بار yes (بنظر چیز زیاد مهمی نبود). بعدش درست شد. دست شما درد نکنه واقعا اطلاعات توش برام مهم بود. فقط یه سوال داشتم. هارد رو باید فرمتش کنم یا نیازی نیست؟
ata.royalfalcon
19-07-2015, 13:55
قبل از اینکه با برنامه دوم امتحان کنم رو درایو راست کلیک کردم و Check file system رو زدم. اول حالت check only رو زدم و دیدم فایل سیستم FAT32 رو شناخت ولی یک سری ارور داشت. بعد حالت Check & fix رو دوسه بار زدم. یه پیغام هم داد که یه بار no زدم و یه بار yes (بنظر چیز زیاد مهمی نبود). بعدش درست شد. دست شما درد نکنه واقعا اطلاعات توش برام مهم بود. فقط یه سوال داشتم. هارد رو باید فرمتش کنم یا نیازی نیست؟
مشکل برطرف شده و بنظرم نیازی نیست که فرمت کنید ولی اگر فقط در ویندوز استفاده میکنید پیشنهاد میکنم فایل سیستم درایو مورد نظر NTFS باشه .
سعی کنید همیشه یه کپی از اطلاعاتی که برای شما مهم هست در جای دیگه ای داشته باشید .
ashkan22
01-08-2015, 19:13
سلام من همه قسمتا رو انجام میدم ولی در آخر کلید apply فعال نمیشه مشکل از چیه؟
ata.royalfalcon
01-08-2015, 20:28
سلام من همه قسمتا رو انجام میدم ولی در آخر کلید apply فعال نمیشه مشکل از چیه؟
سلام .
بعد از اینکه Scan هارد دیسک تمام شد و پارتیشن RAW پیدا شد ، تیک این پارتیشن رو میزنید یا خیر ؟ اگر اینکار رو نکردید باید ابتدا تیک این پارتیشن به اضافه بقیه پارتیشنهای سالم رو بزنید و بعد دکمه Finish . اونوقت دکمه Apply فعال میشه .
اگر اینکار رو انجام میدید ولی بازهم این دکمه Apply فعال نمیشه پیشنهاد میکنم از روشی که در پست دوم توضیح داده شده استفاده کنید .
ashkan22
03-08-2015, 16:32
سلام .
بعد از اینکه Scan هارد دیسک تمام شد و پارتیشن RAW پیدا شد ، تیک این پارتیشن رو میزنید یا خیر ؟ اگر اینکار رو نکردید باید ابتدا تیک این پارتیشن به اضافه بقیه پارتیشنهای سالم رو بزنید و بعد دکمه Finish . اونوقت دکمه Apply فعال میشه .
اگر اینکار رو انجام میدید ولی بازهم این دکمه Apply فعال نمیشه پیشنهاد میکنم از روشی که در پست دوم توضیح داده شده استفاده کنید .
بله تیک ها رو میزنم چندبارم امتحان کردم نشد برا روش دوم هم نیاز به یه هارد دیگه دارم که :n03:
Hojjat_1
29-08-2015, 10:18
سلام نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا نه 6روز پیش تو تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کردم کسی جواب نداد
یک هارد اکسترنال silicon power دارم قبلا ۴تا پارتیشن توی هارد درست کردم و روی دوتا از پارتیشن ها قفل بیت لاکر گذاشتم موقعه نصب ویندوز متوجه شدم ک هاردم به لپ تاپ وصله هارد رو جدا کردم بعد از نصب ویندوز مجددا هارد رو به لپ تاپ زدم دیدم همه درایوها ادغام شدن و هیچ اطلاعاتی دیده نمیشه… (Disk 3)
هارد جدید گرفتم و از نرم افزارهای ریکاوری استفاده کردم اطلاعات اون2تا درایوی ک قفل نداشتند بدون کم و کاستی بازیابی شدند ولی اطلاعات اصلی تو درایوهای قفل شده بودند و خیلی هم ضروری هستند متاسفانه هیچ کپی از اونا ندارم. آیا نرم افزاری هست که بتونه پارتیشن ها رو به حالت قبل برگردونه؟؟(ریکاوری کی رو ندارم ولی رمزهای اون 2تا درایو رو دارم)
لطفا راهنمائی کنید 10روزه درگیر این موضوعم
Hojjat_1
29-08-2015, 20:42
طبق صحبت هایی که جناب مدیر تو پست اول گفتن تا اینجا پیش رفتم
1.ورژن 9.1 برنامه MiniTool Partition Wizard را دانلود ، نصب ، رجیستر و اجرا كردم.
2.روي ديسك مورد نظر راست كليك و گزينه Partition Recovery را انتخاب كردم.
3.در مرحله Scanning Range Settings گزينه Full Disk را انتخاب كرده و سپس دكمه Next را زدم.
4.در مرحله Scanning Method Settings گزينه Quick Scan را انتخاب كردم ولی چون پارتیشن های قبلی را پیدا نکرد back زده و از گزینه Full Scan استفاده کردم.
5.در عکس زیر دوتا از پارتیشن هایی که قفل نداشتند حجم و فضای استفاده شده قابل مشاهده می باشد ولی بازم خبری از 2تا پارتیشنی که قفل دار بودند و در وسط قرار داشتند نیست ی تعداد پارتیشن اضافی هم دیده میشه که نمیدونم مربوط به چی هستن
خواهشان افرادی که اطلاع دارن جواب بدن از این مرحله به بعد چیکار کنم؟
Переклад не
26-09-2015, 17:39
ضمن قدر دانی از آقای عطای عزیز بابت آموزش ها منم برام کلید apply فعال نبود اما در سمت چپ کادر ابراز اکتیو وجود داشت با علامت پرچم قرمز که کلیک کردم و بعد از انجام دادن مراحلی ، پارتیشن بازیافت شده رو برمیگردونه
ممنون
سلام دوستان..خسته نباشید
من ویندوزم اورجینال بود و خراب شد به نحوی که پارتیشن c و پارتیشن recovery(که خود ویندوز ساخته بود ) هردو unallocated شدند..با کلی سرچ از اینور اونور بالاخره با استفاده از easuse data recovery که مدیر محترم در صفحه ی اول تویضیح داده بودند، رفتم از طریق بوت و شروع کردم به بازیابی این دو پارتیشن ..حدود 6 ساعت طول کشید تا اطلاعات پارتیشن هارو بخونه..بالاخره تموم شد و من 2 پارتیشنی که گفتم رو select کردم زدم روی recovery ..ولی مشکل اینجاس که نرم افزار اصلا هارد اکسترنالی که من وصل کرده بودم به کامپیوتر تا اطلاعات بازیافت شده این دو پارتیشن رو روی اون هارد اکسترنال ذخیره کنم، نرم افزار اونو نشون نمیده و نمیاره...!! و روی خود لپتاپم هم جا به اندازه کافی برای ذخیره ندارم...بنظر شما چیکار کنم؟ مشکل کجاست؟ راه حل چیه؟..
خیلی لنگم، پایان نامم رو هواست..
ata.royalfalcon
07-10-2015, 20:35
سلام دوستان..خسته نباشید
من ویندوزم اورجینال بود و خراب شد به نحوی که پارتیشن c و پارتیشن recovery(که خود ویندوز ساخته بود ) هردو unallocated شدند..با کلی سرچ از اینور اونور بالاخره با استفاده از easuse data recovery که مدیر محترم در صفحه ی اول تویضیح داده بودند، رفتم از طریق بوت و شروع کردم به بازیابی این دو پارتیشن ..حدود 6 ساعت طول کشید تا اطلاعات پارتیشن هارو بخونه..بالاخره تموم شد و من 2 پارتیشنی که گفتم رو select کردم زدم روی recovery ..ولی مشکل اینجاس که نرم افزار اصلا هارد اکسترنالی که من وصل کرده بودم به کامپیوتر تا اطلاعات بازیافت شده این دو پارتیشن رو روی اون هارد اکسترنال ذخیره کنم، نرم افزار اونو نشون نمیده و نمیاره...!! و روی خود لپتاپم هم جا به اندازه کافی برای ذخیره ندارم...بنظر شما چیکار کنم؟ مشکل کجاست؟ راه حل چیه؟..
خیلی لنگم، پایان نامم رو هواست..
سلام .
1. میتونستید هارد رو از لپتاپ خارج کنید و بعنوان هارد دیسک دوم روی PC نصب کنید و اطلاعات مورد نظر رو روی هارد دیسک دیگر در همان PC ریکاوری کنید .
2. من مطمئن نیستم اما احتمال میدم هارد اکسترنال رو به پورت USB3 لپتاپ متصل کردید که معمولاً نیاز به نصب درایور برای شناسایی چیپست USB3 هست . پیشنهاد میکنم به پورت USB2 متصل کنید و ببینید شناسایی میکنه یا خیر .
سلام .
1. میتونستید هارد رو از لپتاپ خارج کنید و بعنوان هارد دیسک دوم روی PC نصب کنید و اطلاعات مورد نظر رو روی هارد دیسک دیگر در همان PC ریکاوری کنید .
2. من مطمئن نیستم اما احتمال میدم هارد اکسترنال رو به پورت USB3 لپتاپ متصل کردید که معمولاً نیاز به نصب درایور برای شناسایی چیپست USB3 هست . پیشنهاد میکنم به پورت USB2 متصل کنید و ببینید شناسایی میکنه یا خیر .
من به پورت usb3 زده بودم ولی نشناخت..ولی برنامه acronis partition manager هارد اکسترنال رو میشناسه...والا راستش لپتاپم گرون قیمته و خیلیم بهش حساس بودم..یکی هم گفت که هاردشو دربیار،ولی راستش چون اولین بارمه،میترسم گند بزنم...گارانتیش گفته ما 50 تومن میگیریم ویندوزه اورجینالشو دوباره نصب میکنیم...بنظر شما چیکار کنم؟
در ضمن من با برنامه easuse partition master رفتم برای create پارتیشن های unallocated...ولی گفت چون 4تاprimery داری نمیشه c رو دوباره creat کنی...یکی از این primeryها همون سیستم رزرو هست که 100 مگه...آیا میشه اونو با این برنامه delete کرد که یه primery کم بشه و بتونم c رو create کنم....؟
بهترین راه چیه بنظر شما؟
ata.royalfalcon
07-10-2015, 22:10
من به پورت usb3 زده بودم ولی نشناخت..ولی برنامه acronis partition manager هارد اکسترنال رو میشناسه...والا راستش لپتاپم گرون قیمته و خیلیم بهش حساس بودم..یکی هم گفت که هاردشو دربیار،ولی راستش چون اولین بارمه،میترسم گند بزنم...گارانتیش گفته ما 50 تومن میگیریم ویندوزه اورجینالشو دوباره نصب میکنیم...بنظر شما چیکار کنم؟
در ضمن من با برنامه easuse partition master رفتم برای create پارتیشن های unallocated...ولی گفت چون 4تاprimery داری نمیشه c رو دوباره creat کنی...یکی از این primeryها همون سیستم رزرو هست که 100 مگه...آیا میشه اونو با این برنامه delete کرد که یه primery کم بشه و بتونم c رو create کنم....؟
بهترین راه چیه بنظر شما؟
MiniTools Power Data Recovery یه نسخه بوتیبل هم داره تست کنید شاید هارد دیسک اکسترنال رو شناسایی کنه (لپتاپ اگر USB2 داره سعی کنید به همین پورت متصل کنید) . ضمناً سعی کنید از آخرین ورژنهای موجود استفاده کنید .
در مورد سوال آخر ، توصیه میکنم ابتدا اطلاعات رو بازیابی کنید و بعداً برید سراغ Create کردن . اون درایو 100 مگابایتی رو نباید حذف کنید چون یه پارتیشن اکتیو و سیستمی هست که فایلهای مورد نیاز برای بوت ویندوز روی این پارتیشن ذخیره میشه .
از وضعیت دقیق پارتیشنهای هارد دیسک اطلاعی ندارم و باید یه عکس بذارید تا بهتر بتونم راهنمایی کنم . از همین برنامه easeus partition master یه عکس بگیرید و اینجا آپلود کنید ولی اینطور که مشخص هست هارد دیسک MBR هست که نمیتونید بیش از 4 درایو Primary بسازید در نتیجه الباقی درایوها باید بصورت Logical ساخته بشوند . ظاهراً سعی کردید پارتیشنهای بیشتری بسازید که این مشکلات پیش اومده .
MiniTools Power Data Recovery یه نسخه بوتیبل هم داره تست کنید شاید هارد دیسک اکسترنال رو شناسایی کنه (لپتاپ اگر USB2 داره سعی کنید به همین پورت متصل کنید) . ضمناً سعی کنید از آخرین ورژنهای موجود استفاده کنید .
در مورد سوال آخر ، توصیه میکنم ابتدا اطلاعات رو بازیابی کنید و بعداً برید سراغ Create کردن . اون درایو 100 مگابایتی رو نباید حذف کنید چون یه پارتیشن اکتیو و سیستمی هست که فایلهای مورد نیاز برای بوت ویندوز روی این پارتیشن ذخیره میشه .
از وضعیت دقیق پارتیشنهای هارد دیسک اطلاعی ندارم و باید یه عکس بذارید تا بهتر بتونم راهنمایی کنم . از همین برنامه easeus partition master یه عکس بگیرید و اینجا آپلود کنید ولی اینطور که مشخص هست هارد دیسک MBR هست که نمیتونید بیش از 4 درایو Primary بسازید در نتیجه الباقی درایوها باید بصورت Logical ساخته بشوند . ظاهراً سعی کردید پارتیشنهای بیشتری بسازید که این مشکلات پیش اومده .
مهندس جان اینم 2تا عکس از easuse partition master..اگر اطلاعات دیگه ای هم نیازه در خدمتم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
08-10-2015, 08:20
این درایوهای Unallocated رو باید بصورت Logical پارتیشن بندی کنید . چون در حالت MBR فقط چهار پارتیشن Primary میتونید بسازید . در همان برنامه ای که عکسشو گذاشتید باید گزینه و آپشنهایی وجود داشته باشه که بصورت Logical باشه یا Primary . دقت کنید که اینکار رو بذارید بعد از ریکاوری اطلاعاتی که از بین رفتن .
روی درایو Logical هم میتونید ویندوز نصب کنید فایلهای سیستمی هم بطور اتوماتیک روی درایو 100 مگابایتی که Primary هست ذخیره میشوند .
این هارد دیسک کلاً بد پارتیشن بندی شده و درایوهای Logical کنار هم نیستند و بینظم و ترتیب هست . مگر اینکه بعداً همه پارتیشنها رو حذف و دوباره پارتیشن بندی کنید (بعد از انتقال اطلاعات به جای دیگه) .
این درایوهای Unallocated رو باید بصورت Logical پارتیشن بندی کنید . چون در حالت MBR فقط چهار پارتیشن Primary میتونید بسازید . در همان برنامه ای که عکسشو گذاشتید باید گزینه و آپشنهایی وجود داشته باشه که بصورت Logical باشه یا Primary . دقت کنید که اینکار رو بذارید بعد از ریکاوری اطلاعاتی که از بین رفتن .
روی درایو Logical هم میتونید ویندوز نصب کنید فایلهای سیستمی هم بطور اتوماتیک روی درایو 100 مگابایتی که Primary هست ذخیره میشوند .
این هارد دیسک کلاً بد پارتیشن بندی شده و درایوهای Logical کنار هم نیستند و بینظم و ترتیب هست . مگر اینکه بعداً همه پارتیشنها رو حذف و دوباره پارتیشن بندی کنید (بعد از انتقال اطلاعات به جای دیگه) .
درسته..فقط منم دیشب همین سوال به ذهنم رسید که آیا در چنین شرایطی تبدیل primary به logical و یا بالعکس، خطری نداره؟ ینی تغییری تو پارتیشن های سالم دیگم بوجود نمیاره؟..برنامه ی mimitool رو دیشب امتحان کردم..اون گزینه ی تبدیل primary به logical و یا بالعکس رو که داشت..فقط ترسیدم انجامش بدم..!
جالب اینجاس که mini tool نوع پارتیشن هارو دقیقا برعکس easuse نشون میده...همه ی پارتیشنهای سالمم(همه غیر از پارتیشنهای ویندوز سالم هستند)، اینارو primary میزنه و اون پارتیشنهای ویندوزی که الان unallocated شدن رو logical میزنه...دقیقا برعکس easus...!!! ولی باز تو همین minitool هم وقتی میام مثلا c رو creat کنم میگه تو این پارتیشن mbr خالی وجود نداره و نمیشه...این یعنی چی؟
و سوال دیگه اینکه، با تغییر پارتیشن c از primary به logical آیا بعدا میتونم crerat کنمش دوباره؟
آیا وقتی creat شد حالا اگر بکاپی که قبلا(وقتی ویندوز سالم بود) با استفاده از acronisاز سیستمم(c) تو ویندوز گرفته بودم،آیا حالا میتونم باز با استفاده از acronis تحت بوت این بکاپ رو توی c مجددا بنشونم بدون اینکه مشکل حجم یا سکتور داشته باشه؟چون بالاخره قراره c رو از حالت اولیه ش(primary) به logical تبدیل کنم دیگه..آیا خللی وارد نمیشه؟
تکلیفم با اون درایو recovery کخ خود ویندوز اورجینال ساخته بود چی میشه؟ احتمالا بعد از create درایو c باید او درایو 17G recovery که unallocated شده رو با استفاده از resize به c مجددا اضافه کنم بعدا بکاپم رو برگردونم...درسته؟
و در مورد نکته ی آخر شما : من 4سال بهترین و سرحال ترین لپتاپ دنیا رو داشتم تا همین چند روز پیش که اومدم و به حجم c اضافه کردم از طریق نرم افزار خوبکه یادم نیست اسمشو،ولی این مقداری که اضافه کردم دقیقا کنار c نبود..از کناریه c بریدم ولی این بریدگیه رفت طرف راستش و نمیتونستم دیگه از خود ویندوز c و این بریدگیه رو بهم بچسبونم، رفتم با استفاده از اون نرم افزار کارو انجام دادم..24 ساعت بعدش هم سیستم مشکلی نداشت..تا اینکه یه نرم افزار پاک کردم و سیستم ریستارت شد و این شد که الان هست..
در آخر هم اولا ممنونم، ثانیا ببخشید کامل توضیح میدم، چون دوس دارم سوال و جوابهامون بدرد کسایی که شرایط مشابه من دارند بخوره و بفهمن موضوع چیه،چون من خودم همیشه از این موضوع رنج میبرم که دوستان واضح سوال نمیکنن معمولا..
MyEvil2011
09-10-2015, 15:33
با سلام...
دوستان خواهشمندم کمکم کنید چون واقعا دیگه گیج شدم...:n28:
ببینید من میخواستم از یکی از درایوهام که I رو انتخاب کردم مقداری از حجمش رو در واقع اضافه کنم به درایو C که جای بیشتری برای نصب برنامه هم داشته باشم... با چندتا نرم افزار مثل Acronis یا مثلا Mini Tool Partotion Wizard یا حتی EaseUS Partition Master کار کردم ولی مشکلم رفع نمیشه... همونطور که گفتم میخواستم از درایو I حدود 6 گیگابایت رو به درایو C اضافه کنم... یه پارتیشن جدا مجبور شدم بسازم ولی نمیتونم اون رو به درایو C اضافه کنم و در واقع اون رو Merge کنم... بیشتر دنبال دستورات CMD هستم که بدونم چه جوری اون Volume یا دیسک مورد نظر رو Select کنم و بعدش با دستور Diskpart بتونم درایو J رو به Basic تبدیل کنم.... اگه هر راه دیگه ای که درست میدونید فرقی نمیکنه بگید فقط میخوام مشکلم حل بشه... عکس های زیر هم مربوط به محیط های مختلف نرم افزارهای بالاست که نام بردم یا حتی خود DiskManagment ویندوز اما بازم نشد... ازتون خواهش میکنم کمکم کنید خیلی درگیرش بودم دیگه گیج شدم
در واقع گزینه Extend Volume هم دیگه غیر فعال شده تو ویندوز از طرفی هم پیغم میده توی یکی از نرم افزارها که درایو J رو باید به Basic تبدیل کنم... :n37::n36::n41:
اسم اون درایوی هم که گذاشتم J در واقع همون مقداری هست که از درایو I برداشتم و تبدیل به پارتیشنی جداگانه کردم که در تصویر هم مشخص هست!
خواهش میکنم کمک کنید دوستان چون واقعا خسته شدم از دستش :n28::n03:
ata.royalfalcon
10-10-2015, 15:04
ببینید من میخواستم از یکی از درایوهام که I رو انتخاب کردم مقداری از حجمش رو در واقع اضافه کنم به درایو C که جای بیشتری برای نصب برنامه هم داشته باشم... با چندتا نرم افزار مثل Acronis یا مثلا Mini Tool Partotion Wizard یا حتی EaseUS Partition Master کار کردم ولی مشکلم رفع نمیشه
درايو I بغل دست درايو C نيست و نميتونيد همنيطوري به درايو C اضافه كنيد . بايد ابتدا به انتهاي H اضافه كنيد و دوباره از ابتداي H كسر كنيد و به انتهاي E اضافه كنيد الي آخر تا برسه بغل دست C . اونوقت ميتونيد به C اضافه كنيد .
و بعدش با دستور Diskpart بتونم درایو J رو به Basic تبدیل کنم
اين هارد ديسك كلاً دايناميك شده . اگر ميخواهيد Basic بشه ميتونيد طبق روش گفته شده در پست زير عمل كنيد .
يا اينكه میتونید از نرم افزار AOMEI Dynamic Disk Manager Pro Edition هم استفاده کنید . دستور العمل و نحوه انجام اینکار رو با دقت مطالعه کنید (در سایت موجوده) . دقت كنيد در حالت MBR و Basic حداكثر 4 پارتيشن Primary ميتونيد داشته باشيد و الباقي درايوها بايد logical باشند و همچنین توصیه میکنم یه کپی از اطلاعات مهم داشته باشید .
در واقع گزینه Extend Volume هم دیگه غیر فعال شده
گزینه Extend زمانی فعال هست که فضای Unallocated دقیقا سمت راست درایو مورد نظر وجود داشته باشد .
درسته..فقط منم دیشب همین سوال به ذهنم رسید که آیا در چنین شرایطی تبدیل primary به logical و یا بالعکس، خطری نداره؟ ینی تغییری تو پارتیشن های سالم دیگم بوجود نمیاره؟..برنامه ی mimitool رو دیشب امتحان کردم..اون گزینه ی تبدیل primary به logical و یا بالعکس رو که داشت..فقط ترسیدم انجامش بدم..!
جالب اینجاس که mini tool نوع پارتیشن هارو دقیقا برعکس easuse نشون میده...همه ی پارتیشنهای سالمم(همه غیر از پارتیشنهای ویندوز سالم هستند)، اینارو primary میزنه و اون پارتیشنهای ویندوزی که الان unallocated شدن رو logical میزنه...دقیقا برعکس easus...!!! ولی باز تو همین minitool هم وقتی میام مثلا c رو creat کنم میگه تو این پارتیشن mbr خالی وجود نداره و نمیشه...این یعنی چی؟
و سوال دیگه اینکه، با تغییر پارتیشن c از primary به logical آیا بعدا میتونم crerat کنمش دوباره؟
آیا وقتی creat شد حالا اگر بکاپی که قبلا(وقتی ویندوز سالم بود) با استفاده از acronisاز سیستمم(c) تو ویندوز گرفته بودم،آیا حالا میتونم باز با استفاده از acronis تحت بوت این بکاپ رو توی c مجددا بنشونم بدون اینکه مشکل حجم یا سکتور داشته باشه؟چون بالاخره قراره c رو از حالت اولیه ش(primary) به logical تبدیل کنم دیگه..آیا خللی وارد نمیشه؟
تکلیفم با اون درایو recovery کخ خود ویندوز اورجینال ساخته بود چی میشه؟ احتمالا بعد از create درایو c باید او درایو 17G recovery که unallocated شده رو با استفاده از resize به c مجددا اضافه کنم بعدا بکاپم رو برگردونم...درسته؟
و در مورد نکته ی آخر شما : من 4سال بهترین و سرحال ترین لپتاپ دنیا رو داشتم تا همین چند روز پیش که اومدم و به حجم c اضافه کردم از طریق نرم افزار خوبکه یادم نیست اسمشو،ولی این مقداری که اضافه کردم دقیقا کنار c نبود..از کناریه c بریدم ولی این بریدگیه رفت طرف راستش و نمیتونستم دیگه از خود ویندوز c و این بریدگیه رو بهم بچسبونم، رفتم با استفاده از اون نرم افزار کارو انجام دادم..24 ساعت بعدش هم سیستم مشکلی نداشت..تا اینکه یه نرم افزار پاک کردم و سیستم ریستارت شد و این شد که الان هست..
در آخر هم اولا ممنونم، ثانیا ببخشید کامل توضیح میدم، چون دوس دارم سوال و جوابهامون بدرد کسایی که شرایط مشابه من دارند بخوره و بفهمن موضوع چیه،چون من خودم همیشه از این موضوع رنج میبرم که دوستان واضح سوال نمیکنن معمولا..
سلام مدیر محترم..خسته نباشید...ببخشید اگر on هستید میشه این سوالی که پرسیدم رو جواب بدید که دیگه برم کارشو تموم کنم..ممنون..من on هستم..
ata.royalfalcon
11-10-2015, 09:14
آیا در چنین شرایطی تبدیل primary به logical و یا بالعکس، خطری نداره؟
تبديل از primary به logical خطري نداره بجزء براي درايوهاي سيستمي كه باعث عدم بوت ويندوز ميشه . چون فقط پارتيشنهاي Primary ميتونند سيستمي و اكتيو باشند . بلعكس هم خطري نداره مشروط بر اينكه تعداد پارتيشنهاي Primary بيش از چهار عدد نشه (در حالت MBR) و اگر هم سعي كنيد تعداد بيشتري پارتيشن Primary ساخته بشه دايناميك ميشه .
در واقع Create شده هست اما بصورت Logical .
جالب اینجاس که mini tool نوع پارتیشن هارو دقیقا برعکس easuse نشون میده...همه ی پارتیشنهای سالمم(همه غیر از پارتیشنهای ویندوز سالم هستند)، اینارو primary میزنه و اون پارتیشنهای ویندوزی که الان unallocated شدن رو logical میزنه...دقیقا برعکس easus...!!!
يخورده مبهم توضيح داديد . مثلاً اين قسمت "همه ی پارتیشنهای سالمم(همه غیر از پارتیشنهای ویندوز سالم هستند)" طبق عكسي كه صفحه پيش گذاشتيد شما سه درايو Unallocated داريد و فقط پارتيشن ويندوزي نيست كه Unallocated شده . بقيه درايوها هم كه Primary هستند .
ولی باز تو همین minitool هم وقتی میام مثلا c رو creat کنم میگه تو این پارتیشن mbr خالی وجود نداره و نمیشه...این یعنی چی؟
احتمالاً منظورش اين هست كه نميتونيد درايو Primary بسازيد . وقتيكه ميخواهيد Create كنيد بايد آپشني چيزي داشته باشه كه Logical انتخاب بشه يا Primary . شما بايد logical انتخاب كنيد . ميتونيد از همين مرحله و پيغامهاش يه عكس بذاريد ؟
ولی این مقداری که اضافه کردم دقیقا کنار c نبود..از کناریه c بریدم ولی این بریدگیه رفت طرف راستش و نمیتونستم دیگه از خود ویندوز c و این بریدگیه رو بهم بچسبونم،
با روشي كه در پست 14# توضيح داده شد ميتونستيد اين فضاي جدا شده رو ببريد بغل دست درايو C .
درايو Recovery كه مربوط به ويندوز اوريجينال بود رو ميتونيد به درايو بغل دستي اضافه (merge) كنيد . البته اگر واقعاً ويندوز اورجينال ديگه براي شما مهم نباشه . البته همانطوريكه گفتيد با هزينه 50 هزار تومن ميتونند براي شما دوباره ويندوز اورجينال نصب كنند كه بنظر من ضرورتي نداره .
در مورد restore كردن بكاپي كه با acronis گرفته بوديد با توجه به شرايطي كه ايجاد كرديد (متفاوت بودن حجم اوليه و حجم فعلي و همچنين متفاوت بودن نوع پارتيشن) اطلاع دقيقي ندارم .
MyEvil2011
11-10-2015, 21:03
سلام... دوستان من میخواستم همه درایوهام رو غیر از C رو Format و بعدش همه رو باهم Merge کنم و سه پارتیشن جدید بسازم اما در این بین میخوام به درایو C حدود 6 گیگابایت اضافه کنم! چه جوری این کار رو انجام بدم؟ MBR بهتر است یا GPT؟! میخوام بهترین راه رو برم لطفا کمکم کنید با تشکر:n19:
ata.royalfalcon
13-10-2015, 09:49
سلام... دوستان من میخواستم همه درایوهام رو غیر از C رو Format و بعدش همه رو باهم Merge کنم و سه پارتیشن جدید بسازم اما در این بین میخوام به درایو C حدود 6 گیگابایت اضافه کنم! چه جوری این کار رو انجام بدم؟ MBR بهتر است یا GPT؟! میخوام بهترین راه رو برم لطفا کمکم کنید با تشکر:n19:
سلام .
من توصیه میکنم اطلاعات موجود در درایو C رو به جای دیگر منتقل کنید و هارد دیسک رو دوباره پارتیشن بندی و فرمت کنید . قبلش هم هارد دیسک رو به حالت Basic کانورت کنید که لینک نحوه انجام اینکار رو هم برای شما گذاشتم .
در مورد MBR یا GPT ؛ از اونجایی که حجم هارد دیسک کمتر از دوترابایت هست MBR رو انتخاب کنید .
amir4390
25-11-2015, 08:02
سلام خدمت همه دوستان
ضمن تشکر بابت راهنمایی های جامع و کاربردی
روی یک رم 8GB با کامپیوتر تعداد زیادی فایل صوتی و تصویری ریختم
وقتی رم را داخل تلفن همراه گذاشتم، پیام داد که: رم آسیب دیده و فرمت کنید
بعد از آن روی کامپیوتر هم رم را نمیشناخت
طی راهنمایی های عزیزان ، شاید 80درصد اطلاعات با EaseUS قابل بازیابی هست
ولی برایم مهم است بدانم امکان برگرداندن به حالت اولیه برای رم وجود دارد؟
ata.royalfalcon
25-12-2015, 22:45
آموزش استفاده از برنامه MiniTool Power Data Recovery در پست دوم قرار داده شد .
ظاهراً برنامه EaseUS Data Recovery Wizard اشکالی داره (bug) که پس از اتمام اسکن پارتیشن مورد نظر ، در حالت The program is intelligently building a new directory, please wait باقی میمونه و دیگه از این حالت خارج نمیشه (عکس زیر) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پس پیشنهاد میکنم فعلاً از برنامه MiniTool Power Data Recovery استفاده کنید .
سلام.ببخشید برنامه
MiniTool Power Data Recovery چجوری ریجسترش کنم
ata.royalfalcon
10-03-2016, 14:29
سلام.ببخشید برنامه
MiniTool Power Data Recovery چجوری ریجسترش کنم
سلام .
از لینک زیر این برنامه رو دانلود و اکسترکت کنید و روی فایل pdr7.exe دابل کلیک کنید تا نصب بشه . دقت کنید پس از اتمام نصب تیک اجرای برنامه رو بردارید . سپس به پوشه Crack-UZ1 و پوشه Enterprise برید . اگر ویندوزتان 64 بیتی هست فایلی که داخل پوشه x64 رو در محل نصب این برنامه کپی کنید و پیغام there is already a file with the same name in this location رو هم move and replace بزنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-15474
saleh1990
15-04-2016, 23:13
سلام خسته نباشید من یه هارد اکسترنال 2 ترا وسترن دارم
امروز بعد از دراورد هارد وقتی هارد نصب میکنم واسم فرمت رو میاره
و کلا هنگ میکنه تو DISK MANAGMENT هم کلا بالا نمیاد هیچ برنامه پارتیش بندی یا ریکاوری رو نمیشه بالا اورد ممنون میشم راهنمایی کنید.
این عکس مای کامپیوتر
اینم DISK MANAGMENT بعد از نیم ساعت صبر!
با سلام؛
همان طور که میبینید یه هارد 4 ترا دارم که بعد از فرمت کردن ان قادر به locate کردن قسمتی از آن را ندارم.
مساله چیه؟
ممنون.
ata.royalfalcon
07-05-2016, 22:37
با سلام؛
همان طور که میبینید یه هارد 4 ترا دارم که بعد از فرمت کردن ان قادر به locate کردن قسمتی از آن را ندارم.
مساله چیه؟
ممنون.
باسلام .
مدلی که دارید دقیقاً چی هست ؟
این مسئله به خاطر MBR بودن هارد دیسک هست که نمیتونید بیشتر از دوترابایت رو پارتیشن بندی کنید . باید به حالت GPT کانورت کنید تا بتونید به تمام فضا دسترسی داشته باشید و پارتیشن بندی کنید .
ممنون اقا درست شد هاردمم بک اپ پلاس سیگیت مدل portable هست.
سلام
من با wondershare mobile go از گوشی اندروید بک اپ گرفتم. که اکتنشن فرمتش به صورت BAK. به طور عجیبی این فایل از روی درایو پاک شده،( شاید بخاطر استفاده از pc cleaner این حذف اتقاق افتاده، معمولا cleaner ها این فرمت پاک نمی کنند) چندین نرم افزار ریکاوری امتحان کردم جواب نداد چون اکثر اونها این اکتنشن جستجو نمی کنند یا تو لیست جستجوی فایل های برنامه هاشون نیست
کسی راه حلی به ذهنش می رسه؟
ممنون
alireza20
07-09-2016, 17:45
سلام من یه فلش 32 گیگ ترنسد دارم امروز به سیستم وصل کردم و پیغام فیکس ارورر داد که زدم اسکن کنه دیگه بعد از اون به فرمت RAW تبدیل شده که از طریق آموزش شما و راههای دیگه که پیدا کردم درست نشد.
سلام من یه فلش 32 گیگ ترنسد دارم امروز به سیستم وصل کردم و پیغام فیکس ارورر داد که زدم اسکن کنه دیگه بعد از اون به فرمت RAW تبدیل شده که از طریق آموزش شما و راههای دیگه که پیدا کردم درست نشد.
از apacer usb 3 repair یا kingstone format utility استفاده کنید ممکنه کمک کنه.
سلام خسته نباشيد . من يه مشكل خيلي بزرگ دارم . من دو تا هارد به سيستمم وصله . يكي هارد اصلي كه ويندوز روش هست و با ساتا وصله به مادر بورد . يكي هم هارد دوم كه 500 گيگه و برقش از پاور تامين ميشه و كابل ساتا بهش وصله ولي اين كابل با يه تبديل يو اس بي به پشت كيس وصل بود .
اين هارد دوم كه 500 گيگ هست 5 تا درايو داره . داخل هر درايو پوشه هايي هست كه من با برنامه ي winmend folder hidden اون پوشه ها را مخفي كردم و وقتي پوشه مخفي ميشه كلا هر چي داخلش هست هم مخفي ميشه . 2-3 سالي بود كه اينطئوري بود و هر وقت به پوشه هام نياز داشتم ميرفتم و با اين برنامه اونا را unhide ميكردم و ازشون استفاده ميكردم و بعد از كارم دوباره hide ميكردم با اين برنامه وين مند فولدر هايدن. دو روز قبل يهو همينطور كه هارد به سيستم وصل بود يه اروري داد و يكي از درايوهاي اون هارد دوم raw شد . مشكل من اينجاس كه وقتي ريكاوري ميكنم با برنامه مثلا ريكاوري ماي فايل ، پوشه هاي اون درايو را بهم نشون ميده ولي وقتي سيو ميكنم فايل ها را . با پوشه ي مادر كه وينمند فولدر هايدن هست مواجه ميشم و وقتي روش ميزنم و كليك ميكنم قفله و باز نميكنه . البته اين پوشه داخل هر درايوي اتوماتيك ساخته ميشه بعد از نصب برنامه اش . و هميشه هم وقتي روش كليك ميكردم قفل بود . الانم همينطوره .
اين عكسو ببينيد تا متوجه منظورم بشين :
اين سايت گويا نميذاره من لينك بفرستم . ولي يه عكس گرفتم از برنامه ريكاوري ماي فايل كه وضعيت فولدر هاي منو نشون ميده . لطفا بياين تلگرام تا نشون بدم عكسو . اينجا ميگه چون كاربر جديد هستي نميشه عكس و لينك بفرستي .
لطفا كمكم كنيد اطلاعاتم واقعا مهم و حياتي هست . اينم شمارمه 09397670837
YAHYA-PRO
22-11-2016, 02:00
سلام
سیستمم دو تاهارد داره یکی ssd که ویندوز 10 روش بود یکی هم عادی که فایلهام روش بودن . حالا دیشب ویندوز دهم ریست فکتوری زدم و دقیقا انتخاب کردم فقط درایوی که ویندوز روشه فرمت پاک بشه . حالا برداشته یکی از درایوهام پاک کرده و الان داخل لیست درایوهام نیست و یه درایو جدید با حجم 340 مگ درست کرده.
درایوی که پاک کرده فقط داخل دیسک منیجمنت به عنوان فضای استفاده نشده نشون میده اینو با روش هایی که گفته شده میشه ریکاوری کرد؟
ata.royalfalcon
22-11-2016, 07:15
سلام
سیستمم دو تاهارد داره یکی ssd که ویندوز 10 روش بود یکی هم عادی که فایلهام روش بودن . حالا دیشب ویندوز دهم ریست فکتوری زدم و دقیقا انتخاب کردم فقط درایوی که ویندوز روشه فرمت پاک بشه . حالا برداشته یکی از درایوهام پاک کرده و الان داخل لیست درایوهام نیست و یه درایو جدید با حجم 340 مگ درست کرده.
درایوی که پاک کرده فقط داخل دیسک منیجمنت به عنوان فضای استفاده نشده نشون میده اینو با روش هایی که گفته شده میشه ریکاوری کرد؟
سلام .
با برنامه MiniTool Power Data Recover ، این درایو رو اسکن کنید . البته گزینه Damaged Partition Recovery و full scan رو باید انتخاب کنید تا با احتمال بشتری اطلاعات پیدا بشوند .
اطلاعاتی که پیدا شدن رو باید در فضای دیگه ای ذخیره کنید .
MAZIARDM
22-11-2016, 09:48
با سلام و روز خوش
منم هاردم به حالت RAW دراومده.
اول اینکه آیا برای ریکاوری اطلاعات توسط برنامه mini tool باید یه هارد دیگه داشته باشم. برای مثال فکر کنم حدود 200 گیگ اطلاعات دارم. آیا باید یه هارد با فضای خالی 200 گیگ داشته باشم؟
دوم اینکه آیا فقط اطلاعات فعلی روی هارد بازیابی میشه یا نه اطلاعاتی که قبلا روی هاردم بوده و پاکشون کردم و دیگه بهشون نیازی ندارم هم بازیابی میشند؟
و در نهایت اینکه آیا فایل ها مثل قبل و دسته بندی شده ریکاوری میشند؟
با تشکر
ata.royalfalcon
22-11-2016, 10:17
با سلام و روز خوش
منم هاردم به حالت RAW دراومده.
اول اینکه آیا برای ریکاوری اطلاعات توسط برنامه mini tool باید یه هارد دیگه داشته باشم. برای مثال فکر کنم حدود 200 گیگ اطلاعات دارم. آیا باید یه هارد با فضای خالی 200 گیگ داشته باشم؟
دوم اینکه آیا فقط اطلاعات فعلی روی هارد بازیابی میشه یا نه اطلاعاتی که قبلا روی هاردم بوده و پاکشون کردم و دیگه بهشون نیازی ندارم هم بازیابی میشند؟
با تشکر
سلام .
بله ، برای ذخیره اطلاعات بازیابی شده باید فضایی داشته باشید که حداقل حجمش 200 گیگ باشه . البته در پست اول این تاپیک آموزشی موجود هست که میتونید بدون نیاز به حجم اضافه ، مشکل پارتیشن RAW شده رو برطرف کنید ولی بازیابی تک تک اطلاعات و ذخیره اونها در فضای دیگه به نظرم روش مطمئن تری هست .
کل اطلاعات چه قدیم و چه جدید با توجه به شرایطی که دارند بازیابی میشوند . پس بعد از اتمام اسکن هارد دیسک ، شما باید فایلهای مورد نظر رو انتخاب کنید .
باید تست کنید تا ببینید به چه شکلی بازیابی میشه . حتی ممکن هست با نام اصلی خودشون بازیابی نشن .
MAZIARDM
22-11-2016, 10:32
سلام و تشکر از پاسختون
ولی بازیابی تک تک اطلاعات و ذخیره اونها در فضای دیگه به نظرم روش مطمئن تری هست .
روش اینکار رو دارید. تو پست اول من فقط روش اول رو دیدم.
کل اطلاعات چه قدیم و چه جدید با توجه به شرایطی که دارند بازیابی میشوند . پس بعد از اتمام اسکن هارد دیسک ، شما باید فایلهای مورد نظر رو انتخاب کنید .
خب من فقط اطلاعات هارد قبل از raw شدن برام مهمه و اصلا به اطلاعات پاک شده قبلی نیازی ندارم. مهم اینه که اونها رو بیاره که امیدوارم بیارشون.
هاردم 1 ترابایت وسترن دیجیتال هستش. اینترنال بوده که با باکس هارد اکسترنالش کردم. مشکلی نداشت و به خوبی کار می کرد تا اینکه خواستم پارتیشن بندیش کنم. متاسفانه میان عملیات سیستم هنگ کرد و مجبور شدم ری استارت کنم. وقتی بالا اومد دیدم دیگه شناسایی نمیشه. بعد از تحقیق فهمیدم raw شده.
در نهایت می خواستم بپرسم که این راه چقدر مطمئن هستش و بازیابی اطلاعات چقدر امکان پذیره. آیا راه مطمون تر و بهتری هم هست.
با تشکر دوباره
ata.royalfalcon
22-11-2016, 11:23
روش اینکار رو دارید. تو پست اول من فقط روش اول رو دیدم.
کلاً دو روش توضیح دادم . یه روش هست که نیازی به حجم اضافه ندارید و در واقع با استفاده از نرم افزار MiniTool Partition Wizard سعی میشود مشکل پارتیشن برطرف شود (پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و روشی که باید با استفاده از نرم افزارهایی مثل MiniTool Power Data Recovery و یا EaseUS Data Recovery Wizard Professional تک تک اطلاعات بازیابی و روی هارد دیسک دیگه ذخیره بشوند (پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
روش دوم مطمئن تر هست ولی به زمان و زحمت بیشتری نیاز هست .
در نهایت می خواستم بپرسم که این راه چقدر مطمئن هستش و بازیابی اطلاعات چقدر امکان پذیره. آیا راه مطمون تر و بهتری هم هست.
اطلاعات اگر مهم هست پیشنهاد میکنم ارسال کنید به کلینیکهای تخصصی در غیر اینصورت از روشی که در پست دوم همین تاپیک گفته شد استفاده کنید . روش دوم هیچ تغییری در پارتیشنها و اطلاعات ایجاد نمیکنه (فقط خواندن از روی هارد دیسک) و اگر بازیابی ناموفق باشه میتونید دوباره تکرار کنید حتی با نرم افزارهای مختلف .
MAZIARDM
22-11-2016, 13:45
کلاً دو روش توضیح دادم . یه روش هست که نیازی به حجم اضافه ندارید و در واقع با استفاده از نرم افزار MiniTool Partition Wizard سعی میشود مشکل پارتیشن برطرف شود (پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و روشی که باید با استفاده از نرم افزارهایی مثل MiniTool Power Data Recovery و یا EaseUS Data Recovery Wizard Professional تک تک اطلاعات بازیابی و روی هارد دیسک دیگه ذخیره بشوند (پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
روش دوم مطمئن تر هست ولی به زمان و زحمت بیشتری نیاز هست .
اطلاعات اگر مهم هست پیشنهاد میکنم ارسال کنید به کلینیکهای تخصصی در غیر اینصورت از روشی که در پست دوم همین تاپیک گفته شد استفاده کنید . روش دوم هیچ تغییری در پارتیشنها و اطلاعات ایجاد نمیکنه (فقط خواندن از روی هارد دیسک) و اگر بازیابی ناموفق باشه میتونید دوباره تکرار کنید حتی با نرم افزارهای مختلف .
با سلام مجدد
ممنون از توضیحاتتون. تو پست اول فرمودید که ابتدا روش اول رو برم و سپس اگر نتیجه نداد روش دوم. درسته؟
حالا من روش اول رو میرم اگر مشکلی بود مزاحمتون میشم. با تشکر
ata.royalfalcon
22-11-2016, 14:55
با سلام مجدد
ممنون از توضیحاتتون. تو پست اول فرمودید که ابتدا روش اول رو برم و سپس اگر نتیجه نداد روش دوم. درسته؟
حالا من روش اول رو میرم اگر مشکلی بود مزاحمتون میشم. با تشکر
همانطوریکه در دو پست بالاتر هم گفتم بهتر هست روش دوم رو برید و تک تک فایلها رو بازیابی و سپس ذخیره کنید این روش اگر چه به وقت و زحمت بیشتری نیاز هست اما مطمئن تر هست چون روی هارد دیسک هیچ تغییراتی ایجاد نمیشه و اگر بازیابی اول ناموفق بود میتونید دوباره تکرار کنید حتی با نرم افزارهای مختلف دیگه .
YAHYA-PRO
22-11-2016, 16:02
سلام .
با برنامه MiniTool Power Data Recover ، این درایو رو اسکن کنید . البته گزینه Damaged Partition Recovery و full scan رو باید انتخاب کنید تا با احتمال بشتری اطلاعات پیدا بشوند .
اطلاعاتی که پیدا شدن رو باید در فضای دیگه ای ذخیره کنید .
با این روش فایلها رو کامل پیدا کرد منتها وقتی دکمه سیو میزنم و مسیر میدم هیچی ذخیره نمیشه
اینم تصاویر
راستی این عکس دیسک منجمینت هست
این درایو اگه اسم بدم بهش فایل ها برنمیگرده ؟ ظاهرا فقط اسمش پاک شده چون وقتی پراپرتیس میزنم رو درایو نوشته چقدر جا خالی و استفاده شده داره
ata.royalfalcon
22-11-2016, 16:39
راستی این عکس دیسک منجمینت هست
این درایو اگه اسم بدم بهش فایل ها برنمیگرده ؟ ظاهرا فقط اسمش پاک شده چون وقتی پراپرتیس میزنم رو درایو نوشته چقدر جا خالی و استفاده شده داره
بله ، مشکلش فقط نداشتن letter هست . شما باید یه حروف غیر تکراری بهش اختصاص بدید تا در my computer دیده بشه .
MAZIARDM
23-11-2016, 09:49
همانطوریکه در دو پست بالاتر هم گفتم بهتر هست روش دوم رو برید و تک تک فایلها رو بازیابی و سپس ذخیره کنید این روش اگر چه به وقت و زحمت بیشتری نیاز هست اما مطمئن تر هست چون روی هارد دیسک هیچ تغییراتی ایجاد نمیشه و اگر بازیابی اول ناموفق بود میتونید دوباره تکرار کنید حتی با نرم افزارهای مختلف دیگه .
سلام مجدد
دیشب برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional رو نصب کردم و از روش دوم استفاده کردم. جواب تا اینجا بسار راضی کننده بود. کل هارد رو بعد از تقریبا یه 3 ساعتی اسکن کرد و تمام فایل ها رو آورد. تو پوشه هایی که قبلا درست کرده بودم. با همون نام و ترتیب. البته یه سری فایل های دیگه هم آورده بود که ظاهرا اخیرا پاکشون کرده بودم. ولی قابل تشخیص و تفکیک بود. اولش که داشت عملیات ریکاوری رو انجام می داد کلی فایل و فولدر رو نشون میداد منم حسابی ترسیده بودم که اگه تازه این ها رو بازگردانی کنم چطوری باید بشینم مرتب کنم ولی وقتی عملیات اسکن تموم شد خود فولدارهایی که قبلا تو هارد دسته بندی کرده بودم مشخص و تفکیک شده بود.
یه سری از فایل ها رو دیشب ریکاوری کردم و در حدود 100 گیگ اطلاعات رو در عرض کمتر از 1 ساعت روی هارد دیگری که برای ریکاوری گذاشته بودم بازگردانی کرد.
امشب هم برم ببینم جزییات انتقال چطور بوده. و مابقی فایل های مورد نظر رو ریکاوری کنم. چون دیشب دیگه وقت نکردم صحت و کیفیت اطلاعات ریکاوری شده رو بررسی کنم.
فقط بزرگترین مشکلی که الان دارم فضای خالی برای بازگردانی مابقی اطلاعات هستش که باید یه جوری اطلاعات رو جاش بدم.
راستی همونطور که تو تاپیک اول گفته شد، با انتخاب گزینه Export Scan Result پس از پایان عملیات اسکن یه فایل کم حجم رو سیستم بارگذاری می کنه. که بعدا مجبور نباشید دوباره عملیات وقتگیر اسکن رو انجام بدید. چون به محض بارگذاری فایل مربوطه در کمترین زمان نتایج عملیات اسکن نمایش داده میشه. برای مثال برای بازگردانی مابقی اطلاعات دیگه نیازی نیست دوباره اسکن وقتگیر رو انجام بدم. چون نتایج رو دارم.
نتایج بعدی رو هم برای اطلاع دوستان قرار می دم.
با تشکر از راهنمایی های شما
MAZIARDM
26-11-2016, 02:28
سلام مجدد
دیشب برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional رو نصب کردم و از روش دوم استفاده کردم. . . . . . .
نتایج بعدی رو هم برای اطلاع دوستان قرار می دم.
با تشکر از راهنمایی های شما
با سلام دوباره.
بعد از ریکاوری رفتم فایل های ریکاوری شده رو بررسی کردم. ظاهرشون سالم بود. اسم و فرمت و حچم و غیره ولی وقتی بازشون می کنم اجرا نمی شند و پیغام خطا برای باز شدن میده. برای مثال وقتی یه فایل ویدءو رو باز می کنم پیغام میده که این فایل قابل اجرا نیست. دوباره ریکاوری کردم بازم همین بود. دوستان نظری دارند درین زمینه؟ با تشکر
MAZIARDM
26-11-2016, 16:28
با سلام دوباره.
بعد از ریکاوری رفتم فایل های ریکاوری شده رو بررسی کردم. ظاهرشون سالم بود. اسم و فرمت و حچم و غیره ولی وقتی بازشون می کنم اجرا نمی شند و پیغام خطا برای باز شدن میده. برای مثال وقتی یه فایل ویدءو رو باز می کنم پیغام میده که این فایل قابل اجرا نیست. دوباره ریکاوری کردم بازم همین بود. دوستان نظری دارند درین زمینه؟ با تشکر
سلام مجدد.
؟؟؟؟؟؟
MAZIARDM
29-11-2016, 12:22
با سلام دوباره.
با سلام مجدد
mahdi_z100
09-01-2017, 00:15
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه هارد 2 ترای وسترن دارم که RAW شده راه اول رو که دوستان گفتم رفتم ولی به نتیجه نرسیدم . رفتم سراغ ریکاوری با EaseUS که بعد از 24 ساعت فقط 1 درصد پیشرفت داشت که اون رو هم کنسل کردم حالا میخوام فرمت کنم بعد ریکاوری کنم . لطفا راهنمایی کنید که چه کنم میترسم فایلهام بازیابی نشن . الان که هارد رو میزنم به کامپیوتر کل سیستم نیمه هنگ میشه و موس پله پله حرکت میکنه . لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر
tommy631
18-01-2017, 17:08
سلام
بنده نیز مشکل مشابه دارم
در صورت امکان ممنون می شم لينيكهاي معتبر در زمينه تعمير يا ريكاوري را براي من نیز پيغام خصوصي کنید
احتمالا هاردتون بدسکتور شدید داره و با نرم افزار قادر به ریکاوری نخواهید بود و نیاز به دستگاه pc3000 هست
در خیلی از موارد مشاهده میشه که هارد اکسترنال بعد از اتصال به سیستم درخواست فرمت میده در این موارد شما میتوانید با استفاده از این دستور تا 99% بدون نیاز به ریکاوری هارد را سالم کنید
وارد cmd بشید و دستور زیر را اجرا کنید
CHKDSK X: /R
ایکس اسم درایو مورد نظر می باشد
baharjavdan
30-01-2017, 15:42
سلام...
من یه فلش 32 گیگ دارم که به محض بالا اومدن پیام میده که باید فورمتش کنم .اسمشم به صورت removeable disk نشون میده برام ... نرم افزار EaseUS Data Recovery Wizard Professional رو نصب کردم بعد از 24 ساعت اسکن هیچ فایلی رو برام پیدا نکرد...مجددا نرم افزار mimi tool power data recovery رو نصب کردم اما وقتی وارد disk management میشم هیچ اطلاعاتی رو برام نمیاره...
سعی کردم با دستور چک دیسک امتحان کنم پیام میده که raw شده
the type of the file sestem is raw . chkdsk is not available for raw drivers.
حتی با دستور کانورت هم این پیام رو داشتم: cannot determine file system of drive f .
اطلاعات فلشم برام خیلی مهمه ...از اساتید محترم کسی میتونه راهنماییم کنه؟
سپاسگزارم
Soroosh_k
10-02-2017, 17:35
طبق عکس زیر پارتیشن RAW شده رو انتخاب و با توجه به یکی از شرایط زیر گزینه open یا full scan را انتخاب کنید .
در شرایط زیر میتوانید دکمه open را بزنید .
پارتیشن مورد نظر در دسترس هست . یعنی در داخل ویندوز هم میتونید به داخل این پارتیشن بروید .
پارتیشن مورد نظر غیر قابل دسترسی هست اما فایل سیستم این پارتیشن توسط این برنامه بطور صحیح شناسایی میکند (مثلاً NTFS هست) .
فایل سیستم هم هیچ تغییری نداشته (مثلاً دوباره فرمت نشده) و میخواهید اطلاعات مورد نظر رو بازیابی کنید .
در شرایط زیر باید گزینه full scan را انتخاب کنید .
فایلهای مورد نظر را نمیتوانید با دکمه Open پیدا کنید (ردیف یک بالا) .
پارتیشن مورد نظر که غیر قابل دسترسی هست این برنامه هم فایل سیستم صحیح را هم نمیتوانید شناسایی کند (ردیف دو بالا) .
پارتیشن مورد نظر دوباره فرمت شده ولی نوع فایل سیستم تغییری نداشته .
پارتیشن مورد نظر دوباره فرمت شده و نوع فایل سیستم تغییر کرده است .
در این شرایط که پارتیشن RAW شده باید گرینه full scan را انتخاب کنید .
باسلام
ببخشید میشه بگید هارد من کدام یک از دسته های هفتگانه شماست؟
آیا چون NTFS نوشته شده، باید open را انتخاب کنم؟ (مورد دوم)
ata.royalfalcon
10-02-2017, 18:42
باسلام
ببخشید میشه بگید هارد من کدام یک از دسته های هفتگانه شماست؟
آیا چون NTFS نوشته شده، باید open را انتخاب کنم؟ (مورد دوم)
بله ؛ اول درایو مربوط به هارد اکسترنال رو انتخاب کنید و دکمه open رو بزنید و ببینید میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید یا خیر . اگر جواب منفی هست که باید درایو full scan بشه .
من با MINITOOL از منو هاش گزینه chek file sistem رو انتخاب کردم و گزینه chek & fix detected errors رو انتخاب کردم بعد از پایان عملیات مجدد درایوم به حالت NTFS برگشت . بدون اینکه کمترین تغییری در فایلها ایجاد بشه
و الان هاردم مثل اولش صحیح و سالمه
REZAHOSEYNGANI
11-04-2017, 00:44
سلام
بنده ریکاوری کردم.پارتیشن ها اومد
فقط نمیدونم چطور فایلها رو کپی کنم یا کاری کنم مثل اول بشه.فایلها سره جاشه
APPLY که میزنم ارور INVALID CONFIG FILE میده
گزینه COPY هم میزنم اتفاقی نمی افته
فرقی بین نسخه رایگان این نرم افزار و حرفه ایش هست ؟ یعنی ممکنه نسخه حرفه ای بهتر ریکاوری کنه و اینا؟
ata.royalfalcon
12-04-2017, 06:47
سلام
بنده ریکاوری کردم.پارتیشن ها اومد
فقط نمیدونم چطور فایلها رو کپی کنم یا کاری کنم مثل اول بشه.فایلها سره جاشه
APPLY که میزنم ارور INVALID CONFIG FILE میده
گزینه COPY هم میزنم اتفاقی نمی افته
فرقی بین نسخه رایگان این نرم افزار و حرفه ایش هست ؟ یعنی ممکنه نسخه حرفه ای بهتر ریکاوری کنه و اینا؟
سلام .
از روشی که در پست اول گفته شده دارید استفاده میکنید یا پست دوم ؟ و از چه برنامه ای استفاده میکنید ؟
از نسخه های Free هم استفاده نکنید چون محدودیت زیادی دارند . اگر در سایتهای ایرانی بگردید فعالساز (یا کرک و کیجن) هم میتونید پیدا کنید .
REZAHOSEYNGANI
12-04-2017, 12:08
سلام .
از روشی که در پست اول گفته شده دارید استفاده میکنید یا پست دوم ؟ و از چه برنامه ای استفاده میکنید ؟
از نسخه های Free هم استفاده نکنید چون محدودیت زیادی دارند . اگر در سایتهای ایرانی بگردید فعالساز (یا کرک و کیجن) هم میتونید پیدا کنید .
ممنون
درست شد
soheil.m777
18-05-2017, 21:15
سلام . خسته نباشید . من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت WD دارم بیشتر فیلم توش قرار دادم یه پوشه classic از فیلم های قدیمی درست کرده بودم منتها نمیدونم چی شده بعد از یه مدت فایل های این پوشه به ntfsch.00000 تغییر دادن و جالب اینه که فایل ها رو با نرم افزار pot player إاز میکنم فیلم ها باز میشن ! منتها اسم فیلم ها رو اینجوری کرده که اعداد شون فقط فرق داره میخواستم بدونم راهی هست فایل ها رو به حالت قبلی خودشون و با اسم واقعی شون برگردونم ؟ خواهشا اگر کسی راهی بلده بهم بگه فقط همین یه پوشه م دچار مشکل شده . با تشکر از سایت خوبتون منتظر جواب هستم
soheil.m777
18-05-2017, 21:24
سلام . خسته نباشید . دوستان من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت WD دارم که اکثر فایل هاش فیلم هستن که پوشه بندی دارن منتها یکی از پوشه هاش بنام classic که آرشیوی هم فیلم های قبلا هست یه مدته تغییر نام داده به ntfsck.00000000 و فایل ها هم به همین شکل تغییر نام دادن ولی جالبه که هر فایلی رو با نرم افزار pot player (یا بقیه) باز میکنم بدون مشکلی اجرا میشه ! مشکل اینجاست که اسم ها همه اینجوری شدن و نمیدونم آیا امکان این هست به حالت اصلی برگرده یا نه ؟ لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیار بنده قرار بده واقعا ممنون میشم کمک م کنید . با تشکر از سایت خوبتون منتظر جواب هستم .
من یک کارت حافظه ی micro SD 128GB سن دیسک روی تبلت دارم که امروز وصلش کردم به لپتاپ تا اطلاعاتش رو همگام سازی کنم همه چیز اوکی بود تا اینکه بعد از safety remove کردنش و جا زدن توی تبلت، خطای خواندن و نیاز به فرمت داد!دوباره به کامپیوتر زدم دیدم Unallocate شده! کاملا بیخودی و بی دلیل.
گرچه چون اطلاعاتش رو روی لپتاپ داشتم ولی خواستم هر جور شده درستش کنم
کل راهنماییهای پست اول این تاپیک رو بمدت نصف روز مشغول انجام بودم فایده نداشت
ولی باورتون میشه یا نه ظرف کمتر از یک دقیقه با برنامه ی testdisk درست شد! این برنامه رو قبلا همین آقای ata.royalfalcon در جایی معرفی کرده بود و یکی دو مورد هاردهای اکسترنالی که بی دلیل دچار مشکل مذکور شده بودند رو در سه سوت درست کرده بود
درسته که تحت داس ویندوز اجرا میشه ولی هیچ دستور تحت داس نیاز نداره تایپ کنین فقط با خواندن توضیحاتی که نوشته کافیه از صفحه کلید سه چهار تا دکمه رو فشار بدین و بعدش بووووووووووووووم !! همه چیز درست میشه
این برنامه ی 2.6 مگی باورنکردنیه و کاری رو کرد که برنامه های چند صد مگی نتونستن:n16:
matin-n78
26-07-2017, 20:26
سلام دوستان.
من هم متاسفانه دچار این مشکل شدم.
هاردم مدل اکسترنال WD هستش که 1TB حجمشه. قبلا بعضی وقتا هارد گیر میکرد رو یک سری فایل ها و مجبور می شدم تا از USB قطع کنم و دوباره وصلش کنم. اما حالا ارور format disk رو میده !!:n14:
شرایطم هم :
حالا راهی هست برای بازگشت اطلاعات؟
چطور میشه فهمید مشکل هارد فیزیکی هستش یا نرم افزاری؟
ممنون از دوستان.
blueboy_72000
04-09-2017, 21:27
سلام خسته نباشید من از روش اول استفاده کردم ولی بعد از اینکه فینیش رو میزنم گزینه اپلای خاموشه و نمیتونم کاری کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
05-09-2017, 06:20
سلام خسته نباشید من از روش اول استفاده کردم ولی بعد از اینکه فینیش رو میزنم گزینه اپلای خاموشه و نمیتونم کاری کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
شاید به خاطر این باشه که نرم افزار بصورت Trial هست و هنوز فعال و رجیستر نشده . اگر اینطور باشه باید با استفاده از کرکها و یا فعالسازهایی که در سایت های ایرانی هم پیدا میشه نرم افزار رو فعال کنید .
blueboy_72000
05-09-2017, 09:23
سلام .
شاید به خاطر این باشه که نرم افزار بصورت Trial هست و هنوز فعال و رجیستر نشده . اگر اینطور باشه باید با استفاده از کرکها و یا فعالسازهایی که در سایت های ایرانی هم پیدا میشه نرم افزار رو فعال کنید .
سلام با دستور چک فایل سیستم مشکلم حل شد بازم ممنون از راهنمایی فقط یه سوال دیگه حجم فایل بک آپ با حجم فایلای اصلی یکیه؟؟؟
ata.royalfalcon
05-09-2017, 17:25
سلام با دستور چک فایل سیستم مشکلم حل شد بازم ممنون از راهنمایی فقط یه سوال دیگه حجم فایل بک آپ با حجم فایلای اصلی یکیه؟؟؟
سلام .
معمولاً بله یکسان هست ، مگر اینکه نرم افزار بکآپ گیری ، فایلها رو فشرده کنه که البته میزان فشرده سازی بستگی به نوع فایل داره .
پیشنهاد میکنم سراغ فشرده سازی نرید چون فشرده سازی و از حالت فشره خارج کردن به زمان زیادی نیاز هست و اینکه میزان فشرده شدن ممکن هست ناچیز باشه .
ice_metal2007
14-09-2017, 19:14
سلام و خسته نباشید
موقع فرمت هارد برق رفت الان هاردم ارور زیر رو نشون میده و اصلا با همه نرم افزارها تست کردم اکثرا که اصلا اسم هارد رو هم بالا نمیارن ظاهرا که باید بره کارانتی یا اگر اشتباه میکنم کسی تجربه ای داره یه کمکی بده بهم مرسی
The request failed due to a fatal device hardware error ارورش اینه عکس اپلود نشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
14-09-2017, 20:32
سلام و خسته نباشید
موقع فرمت هارد برق رفت الان هاردم ارور زیر رو نشون میده و اصلا با همه نرم افزارها تست کردم اکثرا که اصلا اسم هارد رو هم بالا نمیارن ظاهرا که باید بره کارانتی یا اگر اشتباه میکنم کسی تجربه ای داره یه کمکی بده بهم مرسی
The request failed due to a fatal device hardware error ارورش اینه عکس اپلود نشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
روی جایی که نوشته Disk1 راست کلیک کنید و ببینید میتونید بصورت MBR هارد دیسک رو initialize کنید ؟
اگر بازهم همین خطا رو داد باید بفرستید گارانتی . ضمناً سعی کنید در مورد قطعی برق و در نتیجه خرابی هارد دیسک چیزی به گارانتی نگید .
ice_metal2007
15-09-2017, 11:56
سلام .
روی جایی که نوشته Disk1 راست کلیک کنید و ببینید میتونید بصورت MBR هارد دیسک رو initialize کنید ؟
اگر بازهم همین خطا رو داد باید بفرستید گارانتی . ضمناً سعی کنید در مورد قطعی برق و در نتیجه خرابی هارد دیسک چیزی به گارانتی نگید .
نه نمیشه همه کار کردم از دستورات diskpart هم استفاده کردم اصلا نه میتونه clear all کنه نه چیزی ولی نباید مشکا سخت افزاری پیدا میکرد؟مکه میشه ؟این احتمالا فریم ویر این چیزها میخواد که درست شه؟مرسی
کاپیتان12345
05-10-2017, 10:53
سلام محترم.من یک هارد اکسترنال 1TB دارم که unallocated شده .امکانات فرمت یا ویرایش رو نمیده.acronis disk director12 ,,,easeus data recovery wizard 8.0 رو امتحان کردم ولی جواب نداد.لطفا راهنمایی کنید
کاپیتان12345
05-10-2017, 20:11
کسی نیست جواب من بده. من یک هارد اکسترنال 1TB دارم که unallocated شده .امکانات فرمت یا ویرایش رو نمیده.acronis disk director12 ,,,easeus data recovery wizard 8.0 رو امتحان کردم ولی جواب نداد.لطفا راهنمایی کنید.ممکنه مربوط به frmware باشه.
ata.royalfalcon
06-10-2017, 21:35
سلام محترم.من یک هارد اکسترنال 1TB دارم که unallocated شده .امکانات فرمت یا ویرایش رو نمیده.acronis disk director12 ,,,easeus data recovery wizard 8.0 رو امتحان کردم ولی جواب نداد.لطفا راهنمایی کنید
کسی نیست جواب من بده. من یک هارد اکسترنال 1TB دارم که unallocated شده .امکانات فرمت یا ویرایش رو نمیده.acronis disk director12 ,,,easeus data recovery wizard 8.0 رو امتحان کردم ولی جواب نداد.لطفا راهنمایی کنید.ممکنه مربوط به frmware باشه.
سلام .
اگر اطلاعات مهم نیست با استفاده از برنامه WD Drive utility و از قسمت Drive erase هارد اکسترنال رو erase کنید . این برنامه در هارد اکسترنال موجوده و احتمالاً نصب کردید . اگر این برنامه رو موجود ندارید از سایت وسترن دیجیتال میتونید دانلود کنید . بعد از اینکار نیاز به پارتیشن بندی مجدد هست که از طریق Disk management میتونید انجام بدید . اگر مشکل برطرف نشد باید بفرستید گارانتی .
کاپیتان12345
09-10-2017, 16:09
دوست عزیر هارد من transcend هست..
ata.royalfalcon
11-10-2017, 13:02
دوست عزیر هارد من transcend هست..
با برنامه دیگه ای مثل hdd low level format tool اقدام کنید . بقیه موارد مثل پست قبل هست که گفتم .
کاپیتان12345
14-10-2017, 22:39
با سلام low level format هم جواب نداد.با cd win xp بوت کردم نشد.win live نشد.cd hirenنشد...دیگه نمی دونم...فقط win 98 چک نکردم ......
masood.ashoori789
15-10-2017, 00:39
با سلام low level format هم جواب نداد.با cd win xp بوت کردم نشد.win live نشد.cd hirenنشد...دیگه نمی دونم...فقط win 98 چک نکردم ......با دستور disk part انجام بدید . اگر نشد هارد مشکل داره . کار با این دستور نیاز به دانش کافی سوییچ ها و کانند های محیط داره .
کاپیتان12345
15-10-2017, 14:44
انجام دادم نشد......
کاپیتان12345
19-10-2017, 15:42
با سلام.دستور برداشتن بیتلاکر اکسترنال هارد.درایو وفولدر در CMD DOS رو لازم دارم میتونید کمک کنید...
alex_metal
17-11-2017, 09:51
با سلام
برای فلش مموری که تبدیل به RAW شده چیکار میشه کرد؟
به اطلاعاتش نیاز دارم
ata.royalfalcon
17-11-2017, 11:39
با سلام
برای فلش مموری که تبدیل به RAW شده چیکار میشه کرد؟
به اطلاعاتش نیاز دارم
سلام .
از روشی که در پست دوم همین تاپیک گفتم استفاده کنید . البته باید مطمئن بشید فلش مموری کاملاً سالم هست و فیک نباشه و اینکه روی سیستم دیگه هم تست کنید
.:: Ali ::.
27-12-2017, 19:11
سلام.
رم من در اثر کشیدن به RAW تبدیل شده و اطلاعاتش رو نیاز دارم
از دوتا سورس مختلف برنامه MiniTool Power Data Recovery 7.5 رو دانلود کردم. اسکن کرده اما موقع ذخیره فایلهای بازیابی این ارور رو میده
invalid configure file.please download & install the product again.
ata.royalfalcon
28-12-2017, 12:17
سلام.
رم من در اثر کشیدن به RAW تبدیل شده و اطلاعاتش رو نیاز دارم
از دوتا سورس مختلف برنامه MiniTool Power Data Recovery 7.5 رو دانلود کردم. اسکن کرده اما موقع ذخیره فایلهای بازیابی این ارور رو میده
invalid configure file.please download & install the product again.
سلام .
از نرم افزارهای دیگه مثلاً EaseUS Data Recovery Wizard Professional هم میتونید استفاده کنید .
shaian_513
02-07-2018, 20:15
سلام یه هارد اکسترنال یک ترابایتی سیلیکون پاور raw شده بود با راهکار پست اولا همه چیشو آورد، تو اکسپلور هم تمام فایلها و پوشه ها رو نشون میده ، ولی بعدش دکمه apply غیر فعاله، چیکار باید بکنم؟ مشکلش چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
من تمام مطالب سایت رو خوندم. با سپاس از مدیر محترم و دیگر دوستان
دیشب وقتی می خواستم یکی از درایوها رو کمی اضافه کنم کامپیوتر به حالت خاموش رفت و بعد از تکان دادن موس و بالا اومدن ویندوز این جوری شد.
میخوام بدونم با این نرم افزار MiniTool Partition Wizard درست میشه؟ یا از Test Disk استفاده کنم با سپاس از اساتید مخصوصا مدیر محترم
با سلام
پارتیشن F رو کاملا خالی کردم و با Partition Manager Professiona به درایو G با320 گیگ اضافه کردم. هنگام عملیات سیستم به حالت خاموش رفت. وقتی موس رو حرکت دادم و صفحه لود شد اسم درایو G حذف شد و به حالت not formatted در آمد.
سوالم اینه 1- آیا امکان باز گرداندن پارتیشن هست؟
2- درصورت بازگشت پارتیشن، آیا فایلها سالم باقی میمونن؟ چون فکر کنم فایلها چند تکه میشن ممنون میشم اساتید فوری پاسخ بدن چون فایلهاش برام حیاتی هستن
چون پارتیشن Unallocated نشده
ممنون میشم اساتید فوری پاسخ بدن چون فایلهاش برام حیاتی هستن
َali_toxicer
27-11-2018, 01:42
با عرض سلام بنده از طریق برنامه minitool partition wizard یک پارتیشن را پاک و دوباره ساختم ولی بعد از اعمال تغیرات کل پارتیشن ها به یک نوار مشکی رنگ به نام bad disk تبدیل شد و همه پارتیشن ها رفتند ینی چی چرا این اتفاق افتاد تورو خدا اگه کسی میتونه کمک کنه اطلاعات بسیار برای من مهم بود در حال حاضز از طریق گزینه partition recovery wizard در همان برنامه در حال ریکاوری هستم ولی بسیار زمان گیر هست هر ساعت شاید یک در صد میره
در ضمن توضیح اینکه دلیلی که با این برنامه خواستم پارتیشن فرمت کنم به دلیل اینکه میخواستم روی این پارتیشن ویندوز نصب کنم ولی setup ویندوز هنگامی که درایو را میخواستم فرمت کنم بعد از مدت طولانی ارور میداد و این کار رو انجام نمیداد فک کردم مشکل از ستاپ ویندوز هست خواستم از طزیق این برنامه مشکلو حل کنم که حالمو گرفت کسی راه کاری داشته باشه ممنونم ازش
َali_toxicer
27-11-2018, 12:54
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟
تبديل از primary به logical خطري نداره بجزء براي درايوهاي سيستمي كه باعث عدم بوت ويندوز ميشه . چون فقط پارتيشنهاي Primary ميتونند سيستمي و اكتيو باشند . بلعكس هم خطري نداره مشروط بر اينكه تعداد پارتيشنهاي Primary بيش از چهار عدد نشه (در حالت MBR) و اگر هم سعي كنيد تعداد بيشتري پارتيشن Primary ساخته بشه دايناميك ميشه .
متاسفانه Primary رو به logical تبدیل کردم ویندوز بالا نمیاد چه کنم حالا؟!!!
ata.royalfalcon
15-02-2019, 12:21
متاسفانه Primary رو به logical تبدیل کردم ویندوز بالا نمیاد چه کنم حالا؟!!!
با استفاده از نرم افزارهای مدیریت هارد دیسک بوتیبل سعی کنید به حالت Primary برگردونید و در صورت نیاز عملیات Fix Boot رو هم انجام بدید . اگر با این کار مشکل برطرف نشد هارد دیسک رو به عنوان هارد دیسک دوم روی سیستم دیگه نصب و اطلاعات مهم رو منتقل کنید و دوباره پارتیشن بندی و فرمت و ویندوز نصب کنید یا اینکه با استفاده از ویندوز لایو (که نیازی به نصب ندارند) سیستم رو بالا بیارید و اطلاعات مهم رو به هارد اکسترنال منتقل کنید و مراحل گفته شده رو انجام بدید .
سلام دوستان تو خدا کمکم کنید طی اشتباهی ی هارد یک ترابایتی که 750گیگ اطلاعات داشتم اینجوری ,شد.
متاسفانه عکس آپلود نمیشه
من ۶تا درایو داشتم طی ویندوز عوض کردن ی درایو کوچیک ۶گیگی اضافه شد شدند ۷تا من ویندوزم رد حذف کردم و با استفاده از نرم افزار wondershare liveboot2012
گفتم اون درایو کوچیک که کنار درایو سی بود ادغام کنم این کارو کردم وقتی ریبوت شد کل هاردو تبدیل به ۴تاش کرده یک 350مگا بایتی و یک 180گیگی که فرمتشون ntfs هست و خالی هستند.
و دوتا دیگه که یکیش 100مگابایتی و یک 750گیگی فرمتشون unformatted هستند که اطلاعات من در 750هستند و اون پر هست و سایزش زده 750گیگ used750گیگ
Unusedصفر گیگ.
نمیدونم چکار کنم بخدا
- - - Updated - - -
سلام دوستان تو خدا کمکم کنید طی اشتباهی ی هارد یک ترابایتی که 750گیگ اطلاعات داشتم اینجوری ,شد.
متاسفانه عکس آپلود نمیشه
من ۶تا درایو داشتم طی ویندوز عوض کردن ی درایو کوچیک ۶گیگی اضافه شد شدند ۷تا من ویندوزم رد حذف کردم و با استفاده از نرم افزار wondershare liveboot2012
گفتم اون درایو کوچیک که کنار درایو سی بود ادغام کنم این کارو کردم وقتی ریبوت شد کل هاردو تبدیل به ۴تاش کرده یک 350مگا بایتی و یک 180گیگی که فرمتشون ntfs هست و خالی هستند.
و دوتا دیگه که یکیش 100مگابایتی و یک 750گیگی فرمتشون unformatted هستند که اطلاعات من در 750هستند و اون پر هست و سایزش زده 750گیگ used750گیگ
Unusedصفر گیگ.
نمیدونم چکار کنم بخدا
- - - Updated - - -
سلام دوستان تو خدا کمکم کنید طی اشتباهی ی هارد یک ترابایتی که 750گیگ اطلاعات داشتم اینجوری ,شد.<br>متاسفانه عکس آپلود نمیشه<br><br>من ۶تا درایو داشتم طی ویندوز عوض کردن ی درایو کوچیک ۶گیگی اضافه شد شدند ۷تا من ویندوزم رد حذف کردم و با استفاده از نرم افزار wondershare liveboot2012<br>گفتم اون درایو کوچیک که کنار درایو سی بود ادغام کنم این کارو کردم وقتی ریبوت شد کل هاردو تبدیل به ۴تاش کرده یک 350مگا بایتی و یک 180گیگی که فرمتشون ntfs هست و خالی هستند.<br>و دوتا دیگه که یکیش 100مگابایتی و یک 750گیگی فرمتشون unformatted هستند که اطلاعات من در 750هستند و اون پر هست و سایزش زده 750گیگ used750گیگ<br>Unusedصفر گیگ.<br>نمیدونم چکار کنم بخدا<br><br>
mahdi23415627
04-03-2021, 15:23
ببخشید منم همین مشکلو دارم ولی هاردم adata 710 pro و روی دستگاه های دیگه کار میکنه فقط روی پی سی من مشکل داره ویندوز هم نصب کردم اخرین اپدیت رو و درست نشد ایا هنوزم مشکل از هارده؟باتوچه به اینکه روی سیستم های دیگه مشکلی نداره
- - - Updated - - -
ببخشید منم همین مشکلو دارم ولی هاردم adata 710 pro و روی دستگاه های دیگه کار میکنه فقط روی پی سی من مشکل داره ویندوز هم نصب کردم اخرین اپدیت رو و درست نشد ایا هنوزم مشکل از هارده؟باتوچه به اینکه روی سیستم های دیگه مشکلی نداره
سلام.
یه هارد سیگیت Seagate Barracuda St2000dm001 2 Tb 3.5
دارم که
و unallocated شده
در BIOS شناسایی نمیشه
هارد روشن میشه ...یعنی موتور هارد کار میکنه صدای پلاترها میاد
ولی در داخل مای پی سی پارتیشن بندی شناخته نمیشه
اما
از هارد 2 ترا فقط یه
unallocated در Disk Management پارتیشن 128 گیگ رو
مبشناسه
جاهای دیگه پرسیدم راهنمایی هایی کردن اما یا نشده یا مطمئن
نیستم .... گفتم نظر شما رو هم بپرسم تا تکلیفم روشن بشه
با این برنامه ها زدم برای ریکاوری و بازیابی انقدر کند پیش میره که بیخیال شدم...
طبیعیه؟؟؟ میگم نزام 2-3 روز معطل بشم آخرشم هنگ کنه و هیچی ....
GetDataBack for FAT
EaseUS Data Recovery Wizard Pro 9.0
AOMEI Partition Assistant
EASEUS Partition Master
کلامیخوام بدونم امیدید به درست شدنش هست....
ایا ایراد سخت افزاریه یا شاید نرم افزاری و ویروس و .... که بشه با یه برنامه درستش کرد؟
اطلاعات قابل برگشت و استفاده هستن......
در صورت نیاز به بردن به مرکز تخصصی هزینه تعمیر حدودی اش
چقدر میشه؟
- - - Updated - - -
سلام.
یه هارد سیگیت Seagate Barracuda St2000dm001 2 Tb 3.5
دارم که
و unallocated شده
در BIOS شناسایی نمیشه
هارد روشن میشه ...یعنی موتور هارد کار میکنه صدای پلاترها میاد
ولی در داخل مای پی سی پارتیشن بندی شناخته نمیشه
اما
از هارد 2 ترا فقط یه
unallocated در Disk Management پارتیشن 128 گیگ رو
مبشناسه
جاهای دیگه پرسیدم راهنمایی هایی کردن اما یا نشده یا مطمئن
نیستم .... گفتم نظر شما رو هم بپرسم تا تکلیفم روشن بشه
با این برنامه ها زدم برای ریکاوری و بازیابی انقدر کند پیش میره که بیخیال شدم...
طبیعیه؟؟؟ میگم نزام 2-3 روز معطل بشم آخرشم هنگ کنه و هیچی ....
GetDataBack for FAT
EaseUS Data Recovery Wizard Pro 9.0
AOMEI Partition Assistant
EASEUS Partition Master
کلامیخوام بدونم امیدید به درست شدنش هست....
ایا ایراد سخت افزاریه یا شاید نرم افزاری و ویروس و .... که بشه با یه برنامه درستش کرد؟
اطلاعات قابل برگشت و استفاده هستن......
در صورت نیاز به بردن به مرکز تخصصی هزینه تعمیر حدودی اش
چقدر میشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.