PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال های یک تازه وارد

sheymes
01-12-2014, 01:48
با سلام.

من چند تا سوال داشتم .

من از بازیسازی و برنامه نویسی هیچی نمیدونم . تویه چند جا و چند تاپیکه همینجا خوندم که با موتور های بازی سازی مثل Unity و Game Maker میشه بازی ساخت و 80 درصدش با نرم افزاره و 20 درصدش برنامه نویسی.

شما به من کدوم انجین رو پیشنهاد میکنید برای ساخت بازی 2 بعدی با گرافیک خوب ؟

برای اینکه با یونیتی بازی بسازم باید کل جاوا اسکریپت رو یاد بگیرم یا قفط بخشیشو؟ برای GM چه زبانی رو باید یاد بگیرم؟

گیریم من کار با انجین و زبان برنامه نویسیو بلدم به دانش دیگه ای نیاز ندارم؟

-- میتونم با نسخه کرک شده بازی رو بسازم اگه چیز خوبی از آب در اومد میتونم بفروشمش یا باید با نسخه پولی اینکارو بکنم.

برای آنلاین کردن و چند نفره کردن بازی کدوم موتور بهتره>؟

با تشکر:n25:

sonixax
01-12-2014, 06:23
سلام
1 - مشخصا توصیه میشه از موتورهای بازیسازی استفاده کنید تا اینکه خودتون از اول یک موتور بسازید!!
2 - Unity به نظر من بهتره. Game Maker هم خوبه ولی به اندازه یونیتی خوب نیست.
3 - برای اسکریپت نویسی در محیط یونیتی باید JS و C# و یا Boo رو بلد باشید! ببینید با کدومش راحت ترید با همون انجام بدید. به نظرم C# گزینه ی بدی نباشه. برای Game Maker هم باید GML که زبان مخصوص به خودش هست رو یاد بگیرید.
4 - بله نیاز دارید! گرافیک باید بلد باشید، گرافیک کامپیوتری باید بلد باشید (همه بعدی :دی)، کار با صدا و صدا پردازی رو باید بلد باشید، تکنیکهای سینمایی رو باید بلد باشید مثل کارگردانی و ...، یک مقدار قابل قبولی هم ریاضی و آشنایی مکفی با فیزیک! و از همه مهم تر باید خلاقیت لازم برای نوشتن سناریو و تصور چیزی که قراره محصول نهایی بشه!برای همینه که هیچ وقت یک نفر آدم تک و تنها بازی نمیسازه! و اگر بسازه چیز جالبی از آب در نمیاد.
5 - بله میتونید! ولی اخلاقی تره که این کار رو نکنید. بهتره با نسخه های رایگان کار با برنامه رو یاد بگیرید، بازی رو بسازید اگر خوب بود لایسنس بخرید و به شکل رسمی بفروشیدش.
6 - همون Unity خوبه!

sheymes
01-12-2014, 15:33
ببخشید نگفتید چقدر از زبان رو یاد بگیرم.

الان من میخوام Js رو یاد بگیرم آیا باید تمام زبان رو یاد بگیرم ؟ آخه توی یه تاپیک یکی گفته بود مثلا فقط باید نحوه نوشت اون زبان رو یاد بگیریم نه کل زبان رو

sheymes
01-12-2014, 15:41
منظورم اینه که کسی که میخواد از جاوا اسکریپت برای ایجاد صفحه وب کمک بگیره . و کسی میخواد باهاش با یونیتی کار کنه هر دو باید یه مقاله و جزوه رو بخونن؟

lord arthas
02-12-2014, 01:26
خیر شما فقط Syntax جاوا رو یاد بگیرین کافیه

sheymes
02-12-2014, 15:25
خیر شما فقط Syntax جاوا رو یاد بگیرین کافیه

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید من دقیقا باید چیو یاد بگیرم؟

سرچ کردم این اومد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احمد دات
02-12-2014, 19:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش کار با محیط یونیتی :

خیلی از دوستان تازه کار در زمینه بازی و بازی سازی، فکر میکنند که یک بازی، خیلی ساده با استفاده از یک موتور بازی ساخته میشود. درست است که موتور بازی قلب تپنده بازی است، ولی همه چیز نیست. یک بازی از هزاران قسمت ایجاد میشود. داستان، سناریو، گرافیک ها، صوت و خیلی از موارد ریز که بعدها در زمینه بازی سازی خواهیم آموخت. پس موتور بازی همه بازی نیست، بلکه تمام ریزه کاریها در موتور بازی کنار هم جمع میشود تا نهایتاً یک بازی ایجاد شود. برای شروع، مبانی کار با موتور بازی یونایتی را برای شما جمع آوری کردم که کم کم تقدیم حضور خواهد شد. همانطور که خواهید دید، این موتور بازی، که البته موتور نسبتاً ضعیفی است، دارای جنبه های زیادی است. حتی اسکریپت نویسی خاص خود را نیز دارد. این سری آموزشها را دنبال کنید تا آشنایی کلی با این موتور بازی پیدا کنید. شاید شما هم از علاقمندان بازی سازی شدید و البته از بازی سازان آینده ایران. آدرس سازنده این موتور را نیز در ادامه خواهید دید و قیمت خرید نسخه های مختلف این موتور را در این سایت ببینید.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک کمکی :

آموزش مقدماتی برنامه نویسی با یونیتی :

قلب یک بازی تعاملی در اسکریپت نویسی آن است. در یونیتی، همه چیز باید اسکریپت شود. خوشبختانه، اسکریپت*های آماده*ای را می*توان از منابع مختلف دریافت کرد. همراه یونیتی مجموعه*ای بزرگ از اسکریپت*های مفید ارائه شده است تا شما را مسلح و آماده کار کند. قسمت Help مملو از مثال*ها و اسنیپت (تکه کد) است. همچنین یک بخش کامل در مورد اسکریپت نویسی دارد. Unity 3D Wiki، Unity Forum و Unity Answers، منابع خوبی برای بدست* آوردن اسکریپت*ها می*باشند. محل دیگری که می*توانید برای اسکریپت*نویسی به آن مراجعه کنید، آموزش*هایی است که از وب سایت یونیتی قابل دانلود می*باشند. بسیاری از این آموزش*ها، بخوبی نحوه*ی کار کد*ها را توضیح می*دهند. توجه داشته باشید که اسکریپت*های یونیتی را می*توان به زبان*های JavaScript، CSharp و Boo نوشت، ولی آموزش*های یونیتی بطور رسمی از JavaScript برای این کار استفاده می*کنند و این آموزش هم از همین زبان تبعیت می کند .

لینک دانلود آموزش :

فعلا این دوتا مطلب رو قشنگ مطالعه کن :n16:

lord arthas
02-12-2014, 23:13
قبلا برنامه نویسی کار کردی ؟

sonixax
03-12-2014, 02:54
ببخشید نگفتید چقدر از زبان رو یاد بگیرم.

الان من میخوام Js رو یاد بگیرم آیا باید تمام زبان رو یاد بگیرم ؟ آخه توی یه تاپیک یکی گفته بود مثلا فقط باید نحوه نوشت اون زبان رو یاد بگیریم نه کل زبان رو

منظورم اینه که کسی که میخواد از جاوا اسکریپت برای ایجاد صفحه وب کمک بگیره . و کسی میخواد باهاش با یونیتی کار کنه هر دو باید یه مقاله و جزوه رو بخونن؟

نه لازم نیست شما کل زبان رو یاد بگیرید! مشخصا خیلی چیزها توی زبان هست که اصلا به دردتون نمیخوره!
ولی باید یاد بگیرید چه طور جملات شرطی بسیازید، چه طور از کلاسها استفاده کنید، چه طور توابع رو استفاده کنید یا اونها رو بسازید! و به طور کلی یاد بگیرید مثل یک برنامه نویس به کدها نگاه کنید! وقتی اینها رو یاد بگیرید فرقی نمیکنه چه زبانی جلوتونه به محض دیدنش میفهمید چه طور کار میکنه و حتا میتونید ویرایشش کنید.
به طور مثال باید یاد بگیرید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یعنی چی!
این یک قطعه کد خیلی ساده جاوا اسکریپت هستش. که درش ابتدا متغیرهای a و b و c تعریف و مقدار دهی شدند و پس از آن با یک جمله شرطی گفته میشه کدوم عدد بزرگتره و اگر مساوی باشند میگه مساوی هستند،دست آخر هم مجموع دو تا عدد رو با هم جمع میزنه و نمایش میده. البته چون تگ HTML توش نیست همه رو پشت هم مینویسه من دیگه خیلی شلوغش نکردم.
به قول دوستمون شما باید Syntax رو یاد بگیرید! در مورد زبانهایی که گفتم همگی از سینتکس C استفاده میکنند (یا سینتکسشون خیلی شبیه هست) یعنی اگر شما یکی از زبانهایی که از سینتکس C استفاده میکنه رو یاد بگیرید میتونید کدهای بقیه اون زبانها رو هم بخونید و متوجه بشید.
در عین حال خیلی مهمه که JSON هم یاد بگیرید! برای اینکه بدونید چیه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]