مشاهده نسخه کامل
: اگه یکی رو دوست داشته باشی ...عشق
سلام
دوستان اگر کسی رو دوست داشته باشی و به اون علاقه مند باشی :n12:.... عشق واقعی ... و نیمه گمشده خودتو پیدا کنی . تمامی اخلاقیات ، تفاهمات و .. رو داشته باشید . جوری که بهتر از اون برای ازدواج و زندگی ندیده باشید .
در صورتی که شرایط ازدواج نداشته باشی مانند کار ، سربازی ، و ... . البته بعد از مدتی و با صبر دو یا سه ساله تمام شرایط برای ازدواج تو محیا بشه .
از طرفی هم ممکن باشه در اثر این صبر طولانی عشقت رو از دست بدی و یکی دیگه با طرف مورد علاقت ازدواج کنه چه کار میکنی ؟ تو نظر سنجی شرکت کن .....
اگه مدیران بزرگوار اجازه بدن نظر سنجی انجام بشه ممنونشون میشم . وجدانن بزارین نظر سنجی انجام بشه .:n14:
sara_program
28-11-2014, 22:18
عشق واقعی دو طرفست. اگه اون هم به شما علاقه مند باشه خودش صبر می کنه. باید صبر کنید و ببینید اون چه می کنه. اگر رفت قیدشو خیلی سریع بزنید...
بهترین کار در شرایط فعلی اینه که فراموشش کنید و 3 سال عمرتون رو با تردید و استرس نگذرونید. 3 سالی که می تونه سرنوشت یه آدم رو بسازه... وقت خیلی گرانبها تر از اینه که صرف عشقی بکنیدش که ظاهراً یک طرفه هم هست
به نظرم فراموشی یک عشق میتونه ادمو دچار افسردگی و نا امیدی شدید در زندگی بکنه .
اگه مشگل فقط کار و سربازی باشه که دردش دوا داره ...
اول با دختره عقد میکنید و با کمک های مالی پدراتون یکی دو سالی دوران خوش عقد رو میگذرونید و زمانیکه دانشگاه و ... تون هم تموم شد سربازی رو هم میرید و از مزایای متاهل بودن هم در سربازی استفاده میکنید و و بعد از مدت کوتاهی کار هم جور میشه و سربازی هم که تموم میشه میرید پی خونه و زندگیتون به همین خوبی و قشنگی :)
اما وای از روزیکه مشکلات دیگه ای مثل شرایط خانوادگی نابسامان (پولی) یا اختلاف طبقاتی(اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و...) بین طرفین وجود داشته باشه... :n03:
sasan.69
02-12-2014, 15:05
باطرف مقابل صحبت کن اگه میتونه ایشون با شرایط فعلی کنار بیادکه هیچی(تازه اینم تضمین شده نیس و ممکنه از جانب طرفین به مرور زمان علائق و سلایق فرق کنه)
اما بشخصه اگه من تو این موقعیت قرار میگرفتم بیخیال میشدم و ارتباطمو قطع میکردم(پیشگیری بهتر از درمان است!) چون ممکنه دو فردای دیگه یه خواستگار با شرایط خوب براش پیدا شد و بله گفت! بعد من این وسط میمونم تک و تنها و حسرت روزای گذشته...
حالا ممکنه اینطوری نباشه اما از اونجایی که بدبینم و نمیخوام شکست بخورم به ته تهش فکر میکنم که سر بزنگاه دستم تو پوست گردو نباشه:n01:
در آخر بهت پیشنهاد میکنم هرچی که خودت فکر میکنی درسته همونو انجام بده و زیاد درگیر نظر سنجی و ...نشو
Masoud-2014
02-12-2014, 15:18
اولا عشق واقعی اگه باشه باید پات بمونه نمیشه که فقط شما عشق واقعی داشته باشی! دوما سعی کنید یک عقدی بکنید که همین ازدواج خیلی جاها بدرتتون میخوره و کارتون راه میوفته و وقتی ببینند متاهلید هواتون و دارند بالاخره از عزبی بهتره! مثلا سعی کنید تو یکی از این آزمونهای استخدامی قبول شید بعد ببینن متاهلید به احتمال زیاد برتون میدارن یا مثلا راحت می تونید خونه اجاره کنید و تا جایی که من میدونم برای عزب ها لونه مرغ هم نمیدن!خلاصه اگه زن زندگی باشه خیلی جلو میفتید تو زندگی و هزینه ها و درامدهاتون همش جهت دار میشه و آرمان هاتون ، بالاخره اگه میبینید همه جوره بهتون می خوره امان ندید یجوری بدستش بیارید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.