PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه میشود دو خانه نزدیک به هم را با مودم وای فای به هم متصل کرد؟

david-ebi
21-11-2014, 00:52
سلام.ما دو تا دوست هستیم در همسایگی هم که خونه هامون با خط مستقیم 40 متر از هم فاصله دارند و از مسیر پیاده رو 80 متر.هر دومون اینترنت ADSL و مودم وای فای داریم.میخواهیم بتونیم هردومون از اینترنت همدیگه به صورت وای فای استفاده کنیم.من وقتی گوشیمو از پنجره ساختمونمون به بیرون میگیرم یک خط از مودم رفیقمو میگیرم.اما میخواهم این گیرندگی قوی و در اتاق خودم هم انجام بشه.دوستان بگن آیا میشه از آنتنی استفاده کرد که گیرندگی رو برای هر دو طرف یا حداقل برای طرف من(یعنی فقط من بتونم از وای فای رفیقم استفاده کنم:n02:)تقویت کنه و به راحتی بتونیم توی خونه های خودمون از اینترنت همدیگه استفاده کنیم؟

Armin.Computer
21-11-2014, 01:54
ببین دستگاهی که کیفیت سیگنال قوی کنه برای گیرنده نیست
شاید برای فرستنده باشه
ولی معمولا لپ تاپ ها از گیرندگی بالاتری برخوردارن

david-ebi
21-11-2014, 01:58
ببین دستگاهی که کیفیت سیگنال قوی کنه برای گیرنده نیست
شاید برای فرستنده باشه
ولی معمولا لپ تاپ ها از گیرندگی بالاتری برخوردارن

با تشکر.ظاهرا آنتنهایی هست که کیفیت و قدرت ارسال امواج وای فای مودم رو میتونه بسیار زیاد کنه.(برای ارتباط پوینت به پوینت هم ازشون استفاده میشه مثل این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/Category-Electronic-Devices/Category-Computer-Parts/Category-Network/Category-Antenna/))آیا ممکنه بگید برای این فاصله ای که گفتم از چه آنتنی با چه قدرتی استفاده کنم بهتر هستش.بعدشم شما اینطور در نظر بگیر که یک طرف فقط ارسال کننده باشه و یک طرف فقط دریافت کننده.
در آدرس لینک بعد از www لطفا d.g.i.k.a.l.a دات کام را وارد کنید.

Armin.Computer
21-11-2014, 01:59
با تشکر.ظاهرا آنتنهایی هست که کیفیت و قدرت ارسال امواج وای فای مودم رو میتونه بسیار زیاد کنه.آیا ممکنه بگید برای این فاصله ای که گفتم از چه آنتنی با چه قدرتی استفاده کنم بهتر هستش.بعدشم شما اینطور در نظر بگیر که یک طرف فقط ارسال کننده باشه و یک طرف فقط دریافت کننده.

در مورد آنتن نمی تونم نظر قطعی بدم که مشکلی نداشته باشید
شما باید با تست های زیاد متوجه قدرت سیگنال بشید
چرا از گیرنده قوی مثل لپ تاپ استفاده نمی کنید
شاید کارت های وایرلس هم مشکل رو شما رو حل کنه

david-ebi
21-11-2014, 02:24
در مورد آنتن نمی تونم نظر قطعی بدم که مشکلی نداشته باشید
شما باید با تست های زیاد متوجه قدرت سیگنال بشید
چرا از گیرنده قوی مثل لپ تاپ استفاده نمی کنید
شاید کارت های وایرلس هم مشکل رو شما رو حل کنه

باز هم تشکر.در اصل گیرنده کیس یک کامپیوتر است که یو اس بی گیرنده وای فای دارد.حالا نمیدونم برای این گیرنده و برای فاصله 50 متری از چه نوع آنتن تقویت کننده ای برای مودم فرستنده استفاده کنم؟

Armin.Computer
21-11-2014, 13:56
باز هم تشکر.در اصل گیرنده کیس یک کامپیوتر است که یو اس بی گیرنده وای فای دارد.حالا نمیدونم برای این گیرنده و برای فاصله 50 متری از چه نوع آنتن تقویت کننده ای برای مودم فرستنده استفاده کنم؟

جوری نیست که کابل بتونید بکشید؟؟؟؟؟

khelane
21-11-2014, 17:15
عزیز این گیرنده یو اس بی ها نوع ساده باشه زیاد بکار نمیاد
اگه متونید از نوع های ولتاژ گیربیار خیلی عالین
ضمنا واسه اینکه سیگنال دهی قوی بشه باید دوستتون یا مودم رو طوری قرار بده که سیگنال اگه جا داشته باش قویتر بشه ای باید انتن و تچهیزات خودش رو برای فرستنده بخرید

david-ebi
21-11-2014, 19:20
جوری نیست که کابل بتونید بکشید؟؟؟؟؟

نه متاسفانه.من فقط میخواهم بدونم آیا با استفاده از آنتهایی که یک نمونش رو عکسشو و مشخصاتشو میزارم میتونم برد مودم دوستمو به اندازه ای کنم تا حدود 100 متر رو جواب بده؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همچنین در قسمتی دیگر ار مشخصات این آنتن نوشته شده:

• افزایش قدرت سیگنال کارت شبکه, اکسس پوینت یا روتر بی سیم تا 12dBi
• قابل نصب بر روی دیوار و یا بر روی ستون میله ای
• ارسال سیگنال 360 درجه افقی و 6 درجه عمودی
• قابل استفاده در هر نوع شرایط آب و هوایی

کاربرد :
• افزایش برد کارت شبکه و اکسس پوینت یا روتر بی سیم
• برقراری ارتباط Point-to-Mutipoint حداکثر تا 3.53 کیلومتر

در ضمن طول این آنتن 1.5 متر میباشد. آیا امواج این آنتن برای سلامتی ضرر ندارد؟

david-ebi
22-11-2014, 16:31
از دوستان خواهش میکنم که راهنمایی کنند.در طی این روزها من حرفهای زیادی در اینباره شنیدم که نمیدونم کدوم درسته.مثلا یکی میگفت اولا آنتن out door مثل آنتنی که عکسشو گذاشتم فوق العاده امواجش زیانباره برای سلامتی حتی اگر روی بوم نصب بشه.یکی دیگه میگفت باید هم برای فرستنده و هم برای گیرنده این آنتن رو نصب کرد.یکی میگفت اصلا باید مودم جوابگوی چنین آنتنی باشه.یکی میگفت واسه فاصله 80 متری یک آنتن داخلی 9 دسی بل هم که به خود مودم پیچ میشه جوابگو هست.یکی دیگه میگه چون از روی بوم میتونید همدیگه رو ببینید از روش ارتباط نقطه به نقطه یا پوینت به پوینت استفاده کنید که نمیدونم دقیقا چی هست و چه وسایلی لازم داره.خلاصه گیج شدم و نمیدونم باید چکار کنم.نمیدونم از کجا میتونم یک مشاور متخصص در این زمینه پیدا کنم:n03:

khelane
23-11-2014, 22:07
از دوستان خواهش میکنم که راهنمایی کنند.در طی این روزها من حرفهای زیادی در اینباره شنیدم که نمیدونم کدوم درسته.مثلا یکی میگفت اولا آنتن out door مثل آنتنی که عکسشو گذاشتم فوق العاده امواجش زیانباره برای سلامتی حتی اگر روی بوم نصب بشه.یکی دیگه میگفت باید هم برای فرستنده و هم برای گیرنده این آنتن رو نصب کرد.یکی میگفت اصلا باید مودم جوابگوی چنین آنتنی باشه.یکی میگفت واسه فاصله 80 متری یک آنتن داخلی 9 دسی بل هم که به خود مودم پیچ میشه جوابگو هست.یکی دیگه میگه چون از روی بوم میتونید همدیگه رو ببینید از روش ارتباط نقطه به نقطه یا پوینت به پوینت استفاده کنید که نمیدونم دقیقا چی هست و چه وسایلی لازم داره.خلاصه گیج شدم و نمیدونم باید چکار کنم.نمیدونم از کجا میتونم یک مشاور متخصص در این زمینه پیدا کنم:n03:

والا دوست عزیز باری سلامت نمیدونم کارشناس سلامت نیستم ولی تاجایی که خودنم هنوز قطعی نشده که برای سلامتی ضرر داره یا نه ولی کلا این قبیل امواج به احتمال 60 70 درصد مشکل دارن چون خود انسان یه خازن متحرک هست و مغز انسان با فرکانس 9 تا 6 سیکل در ثانیه فکر کنم کار میکنه (اینو از من و تو یاد گرفتم:n05: درستش رو نمیدونم دیگه) خودتون هم فکرش رو بکنید ولی خب برای سلامت شما باید برید پارازیت ها رو بردارید این که چیزی نیست اگه واقعا مشکل داشته باشه یا برای این گونه امواج بنده مستند هارپ رو دیدم و مقاله هاش روخوندم بزرگترین میدان رادیویی جهان هستش هنوز دانشمندان یقین پیدانکردن که برای انسان مشکل ساز هست یا نه خودشون هم میگفتن که برای سلامتی اصلا ضرر نداره ولی یه شرط هست هنوز تا نتایج کاملا موسخ پیدا نشه نمیشه گفت ضرر داره
به نظر بنده اگه متونید بیرون منزل فرضا مودم رو کنار پنجره بزار و انتنش رو طوری نصب کن که بره بیرون جوری نباشه بارون و.. روش اثر بزاره حیفه :n01:
برای اتصال هم تا جایی که بنده میدونم این انتن ها برای افزایش برد سیگنال ها هست و میتونید وصلش کنید خیلی راحت
دیگه کجا نصبش کنی رو خودت بهتر میدونی چون بنده اونجا نیستم یا حداقل از چندنفر کمک بگیر برای تعیین محل یا خودتون دوتا ببینید کجا بهتر انتن میده
برای اتصال نقطه به نقطه این رو بخون
s o r a a t . ir
اینطوری مطمئن و امینتتون بلاست وکسی نمیتونه هکتون کنه
موفق باشید

mr-hamed
24-11-2014, 00:19
با سلام
شما برای این کار میتونید از دستگاه جدید پیکو استیشن استفاده کنید
میتونید راجع بهش بیشتر مطالعه کنید
موفق باشید

david-ebi
25-11-2014, 14:46
متاسفانه جایی واضح درباره پیکو استیشن توضیح نداده.اگر لطف کنید و یک آدرس لینک بدید ممنون میشم.

mr-hamed
25-11-2014, 18:35
متاسفانه جایی واضح درباره پیکو استیشن توضیح نداده.اگر لطف کنید و یک آدرس لینک بدید ممنون میشم.

شما میتونید در این صفحه از تجهیزاتی که روی باند 2.4 GHZ کار میکنند استفاده کنید

PicoStation®M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Products ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

david-ebi
01-12-2014, 16:52
دوستان من برای انجام شدن خواسته ام در نهایت به دستگاه sxt رسیدم.حالا سوال من اینجاست که ظاهرا این دستگاه قرار هست در هر دو طرف فرستنده و گیرنده نصب شود(البته ما میخواهیم یک طرف فقط فرستنده و یک طرف فقط گیرنده باشد)حالا در طرفی که گیرنده است آیا این دستگاه پس از اینکه امواج را از دستگاه متناظرش که دردید مستقیمش قرار دارد دریافت کرد آیا میتواند این امواج را به صورت وایرلس برای لپ تاب یا گوشی موبایل من بفرستد یا حتما باید با کابل شبکه به ورودی wan مودم طرف گیرنده متصل شود؟.اگر مودم من ورودی wan نداشته باشد آنوقت چکار باید کرد؟
اینهم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دستگاه sxt

mr-hamed
02-12-2014, 00:20
دوستان من برای انجام شدن خواسته ام در نهایت به دستگاه sxt رسیدم.حالا سوال من اینجاست که ظاهرا این دستگاه قرار هست در هر دو طرف فرستنده و گیرنده نصب شود(البته ما میخواهیم یک طرف فقط فرستنده و یک طرف فقط گیرنده باشد)حالا در طرفی که گیرنده است آیا این دستگاه پس از اینکه امواج را از دستگاه متناظرش که دردید مستقیمش قرار دارد دریافت کرد آیا میتواند این امواج را به صورت وایرلس برای لپ تاب یا گوشی موبایل من بفرستد یا حتما باید با کابل شبکه به ورودی wan مودم طرف گیرنده متصل شود؟.اگر مودم من ورودی wan نداشته باشد آنوقت چکار باید کرد؟
اینهم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دستگاه sxt

شما چرا از دستگاه پیکو استیشن استفاده نمکینی؟قیمت حدودا 330 برد 500متر 3تا کارایی گیرنده ، فرستنده و ریپیتر رو داره و روی باند 2.4 کار میکنه هم Outdoor وصل میشه هم Indoor
هم لپ تاپ هم گوشی هم میتونید وصل بشید

این دستگاهی که شما میگی روی باند 5GHz کار میکنه دو تا 280 میشه 560 و یه روتر حدود 60 تومنی نیاز دارید

david-ebi
02-12-2014, 00:49
شما چرا از دستگاه پیکو استیشن استفاده نمکینی؟قیمت حدودا 330 برد 500متر 3تا کارایی گیرنده ، فرستنده و ریپیتر رو داره و روی باند 2.4 کار میکنه هم Outdoor وصل میشه هم Indoor
هم لپ تاپ هم گوشی هم میتونید وصل بشید

این دستگاهی که شما میگی روی باند 5GHz کار میکنه دو تا 280 میشه 560 و یه روتر حدود 60 تومنی نیاز دارید

خیلی ممنون.اگر این دستگاهی که شما میگی رو توسط کابل شبکه به مودمی که قراره برام اینترنتشو بفرسته وصل کنم و مثلا بالای بوم خونه دوستم بزارم(راستی حتما باید خارج از ساختمون نصب بشه یا داخل منزل دوستم هم میشه نصبش کرد؟.فقط بین راه نمیتونیم نصبش کنیم چون توی کوچه میشه اما مثلا روی بوم همسایه وسطی ما دو نفر میشه نصبش کرد)اونوقت راحت بدون احتیاج به هیچ دستگاه دیگه ای میتونم مثلا با لپتابم اینترنت وای فای دوستمو داشته باشم؟اونوقت اون چطور اگر بخواهد از اینترنت من استفاده کنه؟
در ضمن یکی از دوستان در فروم دیگری درباره پیکو استیشن گفته:

دوست عزیز پیکو استیشن نقش فرستنده شما رو بازی می کنه
اگر سیگنال دهی لب تاب ما خوب باشه می تونیذ بهش وصل بشید و الا باید یک اکسس پوینت روتر هم داشته باشید.

آیا در صورت استفاده از پیکو استیشن حتما باید یک اکسس پوینت هم تهیه کنم؟

mr-hamed
02-12-2014, 17:21
خیلی ممنون.اگر این دستگاهی که شما میگی رو توسط کابل شبکه به مودمی که قراره برام اینترنتشو بفرسته وصل کنم و مثلا بالای بوم خونه دوستم بزارم(راستی حتما باید خارج از ساختمون نصب بشه یا داخل منزل دوستم هم میشه نصبش کرد؟.فقط بین راه نمیتونیم نصبش کنیم چون توی کوچه میشه اما مثلا روی بوم همسایه وسطی ما دو نفر میشه نصبش کرد)اونوقت راحت بدون احتیاج به هیچ دستگاه دیگه ای میتونم مثلا با لپتابم اینترنت وای فای دوستمو داشته باشم؟اونوقت اون چطور اگر بخواهد از اینترنت من استفاده کنه؟
در ضمن یکی از دوستان در فروم دیگری درباره پیکو استیشن گفته:

آیا در صورت استفاده از پیکو استیشن حتما باید یک اکسس پوینت هم تهیه کنم؟

پیکو استیشین خودش یه نوع اکسس پونت هست
مودمی که به شما اینترنت میده رو وصل میکنی به پیکو و پیکو رو میتونی داخل منزل هم قرار بدی فقط احتیاج به برق داره که توسط یه اداپتور و یه کابل شبکه به پیکو وصل میشه چون سیگنال ها رو به پایین قوی تر هستن اگه تو فاصله 3-4 متری یا پشت بام یا تراس قرار بگیره آنتن دهی بهتری داره اونوقت شما و دوستت میتونی از این پیکو هم اینترنت بگیری(به صورت وایرلس) هم شبکه کنی

david-ebi
02-12-2014, 22:22
دوست عزیز بسیار متشکرم.فقط یک چیزی.در تصویر اول قطعه ای هست به نام poe injector من دقیقا نفهمیدم کار این قطعه چیه و چه ورودی و خروجیهایی داره و ضمنا همراه خود پیکو هست یا جدا باید خریداری بشه؟در ضمن باز هم نفهمیدم آیا هردوتامون میتونیم از اینترنت هم به صورت وایرلس استفاده کنیم یا فقط اونطرفی که مودمش به پیکو وصل هست میشه فرستنده و طرف دیگه گیرنده؟شرمنده یک کمی خنگ بازی درمیارم:blush:

mr-hamed
02-12-2014, 22:43
دوست عزیز بسیار متشکرم.فقط یک چیزی.در تصویر اول قطعه ای هست به نام poe injector من دقیقا نفهمیدم کار این قطعه چیه و چه ورودی و خروجیهایی داره و ضمنا همراه خود پیکو هست یا جدا باید خریداری بشه؟در ضمن باز هم نفهمیدم آیا هردوتامون میتونیم از اینترنت هم به صورت وایرلس استفاده کنیم یا فقط اونطرفی که مودمش به پیکو وصل هست میشه فرستنده و طرف دیگه گیرنده؟شرمنده یک کمی خنگ بازی درمیارم:blush:

Poe به همراه خود دستگاه هست که یک خروجی داره که وصل میشه به پیکو که هم برق رو میرسونه به پیکو تا روشن بشه و هم وظیفه انتقال داده رو بر عهده داره و یه ورودی داره که پیکو رو اینترنت دار میکنه(کابل شبکه که اینترنت داره بهش وصل میشه)
همونطور که گفتم یکی از کارایی های پیکو کار اکسس پوینت رو انجام میده البته با قدرت بیشتر و شعاع بیشتر

david-ebi
02-12-2014, 23:41
Poe به همراه خود دستگاه هست که یک خروجی داره که وصل میشه به پیکو که هم برق رو میرسونه به پیکو تا روشن بشه و هم وظیفه انتقال داده رو بر عهده داره و یه ورودی داره که پیکو رو اینترنت دار میکنه(کابل شبکه که اینترنت داره بهش وصل میشه)
همونطور که گفتم یکی از کارایی های پیکو کار اکسس پوینت رو انجام میده البته با قدرت بیشتر و شعاع بیشتر

دوست عزیز سوال آخر.وقتی کابل شبکه اینترنت دار از مودم دوستم به پیکو وصل بشه(پیکو هم مثلا روی بوم دوستم نصب میکنیم)اونوقت من میتونم از اینترنت دوستم استفاده کنم به صورت وای فای.اونوقت آیا اونم میتونه از اینترنت من استفاده کنه.؟در ضمن خود پیکو هم به برق میخوره درسته؟
راستی یک چیز دیگه در سایتهای فروش پیکو یک مدل هست به نام پیکو 2 که نوشته تا فاصله 150 متری جوابگوست و قیمتشم صدو خورده ای هستش.یک مدل دیگه هم هست به نام پیکو اچ پی 2 یو یک مدل هم به نام پیکو ام 2 اچ پی که اونا سیصدو خورده ای قیمت دارند.و واسه اونا زده تا 500 متری جواب میدن.(هر سه مدل از برند یو بی کوئیتی هستند)حالا واسه مسافت 50 متری ما دو نفر که نهایتا دو تا دیوار هم بینمون هست آیا مدل ارزانتر کار راه انداز هست یا نه؟متشکرم.

david-ebi
04-12-2014, 00:47
دوست عزیزم آقا حامد فقط اگر لطف کنی و بگی برای من کدوم یکی از پیکوها با توجه به فاصله 50 متری ای که با خط مستقیم بین مودم من و مودم دوستم هست مناسبتره ممنونت میشم.اولیش پیکو استیشن یوبی کوئیتی به نام پیکو استیشن2 که در جایی دیدم نوشته تا 150 متر برد داره و دومیش پیکو استیشن یو بی کوئیتی مدل hp-2 که برای این نوشته بود تا 500 متر برد داره.ممنونم.آیا اون 150 متریه واسه کار من کفایت میکنه؟آخه 200 تومان قیمتاشون توفیر داره:n02:در ضمن در طرف من که گیرنده هستم یک کارت شبکه وایرلس اینترنال 3 آنتنه در کیسم وجود داره.

mr-hamed
04-12-2014, 08:59
دوست عزیز سوال آخر.وقتی کابل شبکه اینترنت دار از مودم دوستم به پیکو وصل بشه(پیکو هم مثلا روی بوم دوستم نصب میکنیم)اونوقت من میتونم از اینترنت دوستم استفاده کنم به صورت وای فای.اونوقت آیا اونم میتونه از اینترنت من استفاده کنه.؟در ضمن خود پیکو هم به برق میخوره درسته؟
راستی یک چیز دیگه در سایتهای فروش پیکو یک مدل هست به نام پیکو 2 که نوشته تا فاصله 150 متری جوابگوست و قیمتشم صدو خورده ای هستش.یک مدل دیگه هم هست به نام پیکو اچ پی 2 یو یک مدل هم به نام پیکو ام 2 اچ پی که اونا سیصدو خورده ای قیمت دارند.و واسه اونا زده تا 500 متری جواب میدن.(هر سه مدل از برند یو بی کوئیتی هستند)حالا واسه مسافت 50 متری ما دو نفر که نهایتا دو تا دیوار هم بینمون هست آیا مدل ارزانتر کار راه انداز هست یا نه؟متشکرم.

اگه شما میخوای از اینتنت دوستت استفاده کنی اون باید پیکو بذاره و اگه اونم بخواد از اینترنت شما استفاده کنه شما هم باید یه پیکو بذارید
خود پیکو یه دستگاه آداپتور داره به نام POE که به برق وصل میشه و توسط کابل شبکه به پیکو (در هر مکانی)وصل میشه
پیکو در سایت سازنده فقط یک مدل معرفی شده و اونم PICOM2HP هست و بنده از مدل های دیگه اطلاعی ندارم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PicoStation®M
Indoor/Outdoor airMAX® BaseStation
2.4
GHZ 100+
MBPS 80 m
RANGE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در ضمن در طرف من که گیرنده هستم یک کارت شبکه وایرلس اینترنال 3 آنتنه در کیسم وجود داره.

موردی نداره
شما اگه میخوای خیلی هزینه نکنی راحت میتونی یه روتر در یک باکس ضد رطوبت قرار بدید و یه آنتن 8.5DBi روی پشت بام اگه فاصله واقعا 50 متر باشه راحت جواب میده که در بدترین حالت از یه رپیتر هم استفاده کنی کل هزینه تمام شده از 200 بالاتر نمیره

البنه یه مورد اکسس پوینت هم اومده Wireless N High Power Outdoor AP Router
که من هموز تو بازار ندیدم
اینم لینکش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].VH_3bLOhu_I

david-ebi
04-12-2014, 21:07
آقا اصلا اگر من یک اکسس پوینت که رپیتر هم هست بگیرم و تو محفظه ضد آب ایزوله اش کنم و بزارمش بین راه(جایی که امواج مودم دوستم دیگه کامل ضعیف شده که میشه بوم همسایه بین ما دو نفر) اونوقت آنتنای خودشو(آنتنای اکسس پوینت رپیتر) بادو تا آنتن مثلا 8 دسی بل عوض کنم هم فکر کنم مشکل حل بشه درسته؟خوب اونوقت این خرجش از خرید یک پیکو استیشن کمتر میشه؟فقط آنتنهای رپیتر فکر کنم باید از اون محفظه ایزوله بیرون باشه دیگه.درسته؟

mr-hamed
04-12-2014, 22:19
آقا اصلا اگر من یک اکسس پوینت که رپیتر هم هست بگیرم و تو محفظه ضد آب ایزوله اش کنم و بزارمش بین راه(جایی که امواج مودم دوستم دیگه کامل ضعیف شده که میشه بوم همسایه بین ما دو نفر) اونوقت آنتنای خودشو(آنتنای اکسس پوینت رپیتر) بادو تا آنتن مثلا 8 دسی بل عوض کنم هم فکر کنم مشکل حل بشه درسته؟خوب اونوقت این خرجش از خرید یک پیکو استیشن کمتر میشه؟فقط آنتنهای رپیتر فکر کنم باید از اون محفظه ایزوله بیرون باشه دیگه.درسته؟

شما اگه یه رپیتر بذاری فقط میتونی اینترنت دوستت رو به اشتراک بذاری
بله این هم راه حلی هست البته باید تست بشه بسته به موقعیت میتونه جوابگو باشه
نیاز نیست آنتن از محفظه بیرون باشه محفظه شیشه ای باشه کفایت میکنه

david-ebi
05-12-2014, 20:14
شما اگه یه رپیتر بذاری فقط میتونی اینترنت دوستت رو به اشتراک بذاری
بله این هم راه حلی هست البته باید تست بشه بسته به موقعیت میتونه جوابگو باشه
نیاز نیست آنتن از محفظه بیرون باشه محفظه شیشه ای باشه کفایت میکنه

خوب مگه پیکو استیشن اگر نصب کنم ارتباط دو طرفه دارم؟پیکو هم فقط اینترنتی رو که کابل شبکه بهش رسونده(که اینجا میشه یکیه دوستم)برای من پخش میکنه.مگر اینکه منم یک پیکو دیگه بگیرم و از اینترنت خودم با کابل شبکه بهش اینترنتو برسونم تا اونم واسه دوستم پخش کنه.(یعنی برای ارتباط دو طرفه باید دو تا پیکو موجود باشه)درسته یا نه؟

mr-hamed
06-12-2014, 00:53
خوب مگه پیکو استیشن اگر نصب کنم ارتباط دو طرفه دارم؟پیکو هم فقط اینترنتی رو که کابل شبکه بهش رسونده(که اینجا میشه یکیه دوستم)برای من پخش میکنه.مگر اینکه منم یک پیکو دیگه بگیرم و از اینترنت خودم با کابل شبکه بهش اینترنتو برسونم تا اونم واسه دوستم پخش کنه.(یعنی برای ارتباط دو طرفه باید دو تا پیکو موجود باشه)درسته یا نه؟

بله دقیقا همینطوره
شما در هر صورت چون در دو محل اینترنت داری باید از دو دستگاه استفاده کنید که تجهیرات بسته به فاصله و موقعیت میتونه تعیین کننده باشه

david-ebi
06-12-2014, 14:27
بله دقیقا همینطوره
شما در هر صورت چون در دو محل اینترنت داری باید از دو دستگاه استفاده کنید که تجهیرات بسته به فاصله و موقعیت میتونه تعیین کننده باشه

اگر فقط قرار باشه دوستم ارسال کننده و من دریافت کننده باشم که دیگه یک پیکو کافیست.درسته؟

mr-hamed
06-12-2014, 14:39
بله یک پیکو یا یک روتر کافیه
پیکو قطعا جواب میده ولی روتر باید تست بشه

david-ebi
07-12-2014, 00:46
متشکرم از همه دوستانی که در این راهنمایی که من میخواستم شرکت کردن و خیلی چیزا بهم یاد دادن مخصوصا آقا حامد عزیز.من تقریبا به جمع بندی و نتیجه نهایی رسیدم و میخواهم اینترنت دوستمو با یک پیکو تا 30 متری خونمون بیارم و از اونجا پیکو امواج وایرلس رو برام ارسال کنه و من دریافت کنم.در نهایت به نظرم این بهترین و کم هزینه ترین راه هستش.:n16: