ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : msi ge60 2pc ssd یا asus n550 jk برای بازی و فیلم

afsharcj
16-11-2014, 16:33
یه ماهه دارم تو انجمن های خارجی و ایرانی تحقیق. میکنم اما به هیچ جوابی نرسیدم.
دوستانی که از نزدیک با این لپتاپ ها کار کردن میشه بگین که
1. کولینگ کدوم بهتره؟
2 آیا صفحه msi کیفیت قابل قبول رو داره؟
اگه خدا بخواد تا آخر هفته بکی رو میخرم. واقعا خسته شدم. نیاز هام هم روزی 2 ساعت بازی. قوفیلم و برنامه نویسی

Pitbull2015
16-11-2014, 17:00
شک نکن MSI! درباره ی Cooling هم MSI بهتره. کیفیّت تصویرشم فوق العاده ـست. خودم MSI GT70 Dragon Edition 2 رو دارم، عالیه در صورتی که یکی از رفیقام Asus N550 JK داره، وقتی بازی رو بالا میاره، دستش از گرما می سوزه!

HOJ-JAT
16-11-2014, 17:11
در مورد دما طبق سايت نوت بوك چك هر دو دماي يكساني در فشار زياد دارند البته ايسوس بدليل داشتن بدنه فلزي گرماش بيشتر احساس ميشه و ايسوس دوتا فن داره
در مورد نمايشگر من ايوس رو ديدك قابل قبول است اما در مورد ام اس اي نظري نميتونم بدم
ام اس اي براي بازي خيلي بهتره چون سري گيمينگ هست ولي ظاهر عجيب غريبي داره ولي كارت گرافيك قدرتمن نري داره
در عوض ايسوس يك مدل مهندسي شيك و زيبايي داره ولي خوب براي گيم ضعيف تر هست
در كل با توجه ب نياز هاي شما من ايسوس را پيشنهاد ميدم البته بدون اپشن هاي اضافي

HOJ-JAT
16-11-2014, 19:04
در ضمن روی asus g56jk و lenovo y5070 هم میتونید فکر کنید

afsharcj
16-11-2014, 20:28
ممنون از راهنمایی هایتون. صفحه نمایش ام اس آی چطوره؟ به علت مسائل امنیتی زیاد نمیتونم تو بازار بگردم و نمایشگراشون رو از نزدیک ببینم آیا بدرد فیلم دیدن میخوره؟

Pitbull2015
16-11-2014, 21:11
ممنون از راهنمایی هایتون. صفحه نمایش ام اس آی چطوره؟ به علت مسائل امنیتی زیاد نمیتونم تو بازار بگردم و نمایشگراشون رو از نزدیک ببینم آیا بدرد فیلم دیدن میخوره؟

صفحه نمایشش Full HD ـه. کیفیّت تصویر آینه! خودم هم روی لپ تاپم موزیک ویدیوی Full HD و گهگاه 4K می بینم + فیلم های BluRay 1080P. کیفیّتش فوق العاده ـست. از همه نظر حساب کنی، بهترین MSI ـه. شک نکن...

MOSTAFA_ABBASI
18-11-2014, 16:08
سلام دوست عزیز
من N550JK رو دارم کمکی خواستی در خدمتم.
صفحه نمایشش فوق العادست.....
ام اس آی اصلا تو صفحه نمایش به این نمی رسه.:n06:
کولینگشون تقریبا مساویه.
ولی تو بازی دمای پردازنده رو چک کردم حدود 70 درجه بود.:n05:
قسمت بالای لپ تاپ هم نزدیک به صفحه نمایش داغ میشه البته دست با اونجا تماسی نداره و مشکلی نیست.
سوال دیگه ای داشتی در خدمتم.

grendier
18-11-2014, 21:23
یه ماهه دارم تو انجمن های خارجی و ایرانی تحقیق. میکنم اما به هیچ جوابی نرسیدم.
دوستانی که از نزدیک با این لپتاپ ها کار کردن میشه بگین که
1. کولینگ کدوم بهتره؟
2 آیا صفحه msi کیفیت قابل قبول رو داره؟
اگه خدا بخواد تا آخر هفته بکی رو میخرم. واقعا خسته شدم. نیاز هام هم روزی 2 ساعت بازی. قوفیلم و برنامه نویسی
به نظر من اگه بتونید صبر کنید n551jm از هردو کامل تره البته باید بیاد و ریویو هاش رو ببینیم .خودم هم وضعیت شما رو دارم ولی منتظر این مدل میمونم.

امیر تتلو
19-11-2014, 21:42
دوست من یه 56jk داره و فعلا واچ داگزو دار روی ultra بازی میکنه و روون هست و گرماش هم اضیت نمیگنه ...کولینگش عااااالیه ... در باره ی سیستم بلندگوهاش که دیگه قابل وصف نیست بخوام شرح بدم فقط اینو بگم که ساب ووفرش میزمو میلرزونه و واقعا کیفیت شفافی داره البته دوستم اومده بود خونمون امتحانش کرده بودیم و خیلی هم لب تاب شیکی هست تو خریدش شک نکن و بعضی ها هم مثه اینکه تعصب دارند روی بعضی برند ها.....من که هیچکدومشونو ندارم اما ایسوس رو پیشنهاد میکنم . نظرم هم کاملا عادلانه هست .....ولی ابشن های msi بیشتره چون گیمینگه اما از نظر قدرت jk در مقابلش کن نمیاره ...تازه کولینگ jk هم دوکاناله هست که واقعا بی نظیره

afsharcj
26-11-2014, 09:26
الان یک هفتست که msi رو خریدم. قدرت سخت افزاری فوق‌العاده و کیبرد بی نظیر و صدا عالی. داغ کردن تو مرامش نیس اما.. اما صفحه تو رنگ مشکی اصلا جالب نیست. که تو فیلم دیدن نو ذوق میزنه ولی تو بازی چون رنگ های روشن ر فوق‌العاده چشم نواز نشون میده رقیب نداره من ک واس فیلم میزنم به ت وی خونه اومنم بیسیم. الان دارم کال او رو تمام می کنم رو الترا که تو n550 دوستم افت فریم داشت

Pitbull2015
26-11-2014, 20:14
الان یک هفتست که msi رو خریدم. قدرت سخت افزاری فوق‌العاده و کیبرد بی نظیر و صدا عالی. داغ کردن تو مرامش نیس اما.. اما صفحه تو رنگ مشکی اصلا جالب نیست. که تو فیلم دیدن نو ذوق میزنه ولی تو بازی چون رنگ های روشن ر فوق‌العاده چشم نواز نشون میده رقیب نداره من ک واس فیلم میزنم به ت وی خونه اومنم بیسیم. الان دارم کال او رو تمام می کنم رو الترا که تو n550 دوستم افت فریم داشت

مبارکه دوست عزیز... بهتون گفته بودم که! MSI واقعا بهترینه! ترکیب قدرت و زیباییه... :n12:

MOSTAFA_ABBASI
26-11-2014, 20:23
تو گاست یا ADVANCED WARFARE
کبارکتون باشه.
برای من که تو هیچکدوم افت فریم نداشت.
احتمالا آخرین آپدیت کارت گرافیکشو نصب نکرده بود.

Laycan
08-12-2014, 17:28
دوستان کسی اینجا واقعا با msi ge60 2pc apache کار کرده؟!؟!؟
کسی میتونه به این سوالا جواب بده؟
1-کیفیت صفحه نمایش چطوره؟ (فک کنم حالتی داره واسه فیلم دیدن که کیفیت مانیتور رو افزایش میده، درسته؟)
2-آیا در کارهای عادی داغ میشه؟ در گیم تا چه حد داغ میشه؟
3-فناوری TDE داره؟ از کجا فعال میشه؟ و در کل فناوری های گفته شده در لینک زیر رو داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا جواب بدید خیلی سریع عجله دارم

Amin_92998
08-12-2014, 22:51
دوستان کسی اینجا واقعا با msi ge60 2pc apache کار کرده؟!؟!؟
کسی میتونه به این سوالا جواب بده؟
1-کیفیت صفحه نمایش چطوره؟ (فک کنم حالتی داره واسه فیلم دیدن که کیفیت مانیتور رو افزایش میده، درسته؟)
2-آیا در کارهای عادی داغ میشه؟ در گیم تا چه حد داغ میشه؟
3-فناوری TDE داره؟ از کجا فعال میشه؟ و در کل فناوری های گفته شده در لینک زیر رو داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا جواب بدید خیلی سریع عجله دارمع
شما تو تنظیمات کارت گرافیک انبورد میتونین واسه دیدن فیلم یه کنتراست و روشنایی و غلظت رنگ رو تنظیم کنین واسه حالتای غیر از فیلم ولی میتونین فقط کنتراست و روشنایی رو تنظیم کنین . یعنی سچوریشن ( غلظت رنگ ) فقط تو حالت فیلم قابل تنظیم کردنه.
واسه اینکه بتونین کیفیت صفحه نمایشش هم مقایسه کنین بهترین راه حل اگه به لبتاپ دسترسی ندارین ، اینه که برین تو سایت نوت بوک چک و از اونجا تست استاندارد صفحه نمایش در 9 زاویه مختلف رو ببینین. البته دقت کنین که اسم فایل عکس با خود نقد بررسیه مدل مطابقت داشته باشه . چون گاهی اوقات اشتباه میذارن . یا مثلا ماله دوتا مدل رو یدونه عکس میذارن . پس شما عکس رو سیو کنین و اسم عکس رو ببینین که مخصوص ge60 باشه.
ماله من در کارهای عادی . وبگردی و فیلم داغ نمیشه . قبلا وایو سری اف داشتم که اون بیشتر از این حرارت داشت ولی موقعی که رندر میگیرم طبیعتا دماش میره بالا . معمولا موقع رندر دماش 81-91 میشه
اون فناوری هم من ازش خبری ندارم اگه داشته باشه . اما cooler boost رو داره و یه دکمه است که وقتی میزنی سرعت فن تا 6000 میره و صداش هم زیاد میشه . اما خب تو دما تاثیر داره و حدودا 8-10 درجه ای خنک میکنه

Laycan
09-12-2014, 00:19
ع
شما تو تنظیمات کارت گرافیک انبورد میتونین واسه دیدن فیلم یه کنتراست و روشنایی و غلظت رنگ رو تنظیم کنین واسه حالتای غیر از فیلم ولی میتونین فقط کنتراست و روشنایی رو تنظیم کنین . یعنی سچوریشن ( غلظت رنگ ) فقط تو حالت فیلم قابل تنظیم کردنه.
واسه اینکه بتونین کیفیت صفحه نمایشش هم مقایسه کنین بهترین راه حل اگه به لبتاپ دسترسی ندارین ، اینه که برین تو سایت نوت بوک چک و از اونجا تست استاندارد صفحه نمایش در 9 زاویه مختلف رو ببینین. البته دقت کنین که اسم فایل عکس با خود نقد بررسیه مدل مطابقت داشته باشه . چون گاهی اوقات اشتباه میذارن . یا مثلا ماله دوتا مدل رو یدونه عکس میذارن . پس شما عکس رو سیو کنین و اسم عکس رو ببینین که مخصوص ge60 باشه.
ماله من در کارهای عادی . وبگردی و فیلم داغ نمیشه . قبلا وایو سری اف داشتم که اون بیشتر از این حرارت داشت ولی موقعی که رندر میگیرم طبیعتا دماش میره بالا . معمولا موقع رندر دماش 81-91 میشه
اون فناوری هم من ازش خبری ندارم اگه داشته باشه . اما cooler boost رو داره و یه دکمه است که وقتی میزنی سرعت فن تا 6000 میره و صداش هم زیاد میشه . اما خب تو دما تاثیر داره و حدودا 8-10 درجه ای خنک میکنه

ممنون دوست عزیز
پس یعنی تو اون حالت دیدن فیلم دیگه اذیت کن نیست؟
متاسفانه review ی مربوط به این مدل رو نتونستم پیدا کنم اگه لطف کنید لینکشو بذارید ممنون میشم
یه سوال اینکه سرعت فن لپ تاپ تحت استرس تا چقدر بالا میره (قبل از کولر بوست)؟! یعنی سرعت فن اتوماتیک بالا نمیره مثل لپ تاپ های ایسوس!!؟

و در کل شما از لپ تاپ راضی هستید؟ مشکلی باهاش نداشتید؟
من بین این مدل با N56jk موندم :n03:

Amin_92998
09-12-2014, 08:26
ممنون دوست عزیز
پس یعنی تو اون حالت دیدن فیلم دیگه اذیت کن نیست؟
متاسفانه review ی مربوط به این مدل رو نتونستم پیدا کنم اگه لطف کنید لینکشو بذارید ممنون میشم
یه سوال اینکه سرعت فن لپ تاپ تحت استرس تا چقدر بالا میره (قبل از کولر بوست)؟! یعنی سرعت فن اتوماتیک بالا نمیره مثل لپ تاپ های ایسوس!!؟

و در کل شما از لپ تاپ راضی هستید؟ مشکلی باهاش نداشتید؟
من بین این مدل با N56jk موندم :n03:
تو حالت فیلم دیدن چیز خاصی نیس . اون تنظیمات رنگ رو من خودم مثلا یکم غلظته رنگشو بردم بالاتر . چون بیشتر دوست دارم . اونم تازه با km player قابل مشاهده است . مثلا با vlc تاثیری نداره . ولی خب بهتر میشه دیگه . البته فک کنم به این مدل لبتاپ ربطی نداشته باشه . و صرفا تنظیمات گرافیکه . و اینکه من با لبتاپ بازی نکردم . اما موقع رندر گرفتن سرعت فن 4200 اینا میره . بدون اینکه کولر بوست رو روشن کنم .
سرعت فن به صورت اتوماتیک بالا میره . این کولر بوست یه چیز اضافه است که دورشو بیشتر میکنه . که صداشم خب زیاد میشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]****.net/MSI-GE60-2PEi781B-Notebook-Review.117056.0.html
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]****.net/Review-MSI-GE60H-i765M2811B-Notebook.104693.0.html
لینک اول مربوط به اپاچی و لینک دوم مربوط به مدل قبلی است
تو لینک اول متاسفانه تست صفحه نمایش اشتباه قرار داده شده و مربوط به gs 60 ه. شما واسه صفحه نمایش لینک دوم رو نگاه کن . البته اپاچی ای که تو ایران هس یه مقدار خیلی کمی از لینک دوم هم تصویر بهتری داره . جای ستاره notebookcheck

Amin_92998
09-12-2014, 08:31
من مشکلی با لبتاپ ندارم . غیر از اینکه خب در کنار صفحه نمایش ips n550 کم میاره .
و هارد دور بالا و امکان اضافه کردن دوتا ssd در کنار هارد اصلی خودش کم چیزی نیس . و شما تو لبتاپای دیگه همچین چیزیو پیدا نمیکنین . من فقط از تاچ پدش راضی نیستم . قسمت پایینه تاچ پد یکم حالت لقی داره . که گویا یه سری مدلا اینجوری هستن . حالا شاید در حد سفت کردن پیچ باشه . ولی خب من چون با موس کار میکنم .دنبالش نرفتم. اها یه چیز دیگه اینکه صدای اسپیکر یه مقدار بم هس . یعنی شبیهه چیزیه که تو سینماها میشنویم. واسه بازی و فیلم خوبه . ولی واسه اهنگ من راضی نیستم . البته خب من همیشه هدفون میذارم . ولی لبتاپ خوبیه .نور کیبوردشم که ادم میتونه رنگشو تنظیم کنه خیلی جذابه :n02:

Laycan
09-12-2014, 15:28
تو حالت فیلم دیدن چیز خاصی نیس . اون تنظیمات رنگ رو من خودم مثلا یکم غلظته رنگشو بردم بالاتر . چون بیشتر دوست دارم . اونم تازه با km player قابل مشاهده است . مثلا با vlc تاثیری نداره . ولی خب بهتر میشه دیگه . البته فک کنم به این مدل لبتاپ ربطی نداشته باشه . و صرفا تنظیمات گرافیکه . و اینکه من با لبتاپ بازی نکردم . اما موقع رندر گرفتن سرعت فن 4200 اینا میره . بدون اینکه کولر بوست رو روشن کنم .
سرعت فن به صورت اتوماتیک بالا میره . این کولر بوست یه چیز اضافه است که دورشو بیشتر میکنه . که صداشم خب زیاد میشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]****.net/MSI-GE60-2PEi781B-Notebook-Review.117056.0.html
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]****.net/Review-MSI-GE60H-i765M2811B-Notebook.104693.0.html
لینک اول مربوط به اپاچی و لینک دوم مربوط به مدل قبلی است
تو لینک اول متاسفانه تست صفحه نمایش اشتباه قرار داده شده و مربوط به gs 60 ه. شما واسه صفحه نمایش لینک دوم رو نگاه کن . البته اپاچی ای که تو ایران هس یه مقدار خیلی کمی از لینک دوم هم تصویر بهتری داره . جای ستاره notebookcheck

واقعا ممنون از راهنماییتون
ای کاش کیفیت صفحه مثل مدل GE60-2PE می بود که تو لینک اول گذاشته بودن
راستش من به شدت بین این مدل و مدل asus n56jk مدل گرافیک 4گیگ (که البته ddr3 هست و طبق سایت گیم دبت فقط 8% ضعیف تره که البته 2گیگ وی رم بیشتری داره) موندم... دیگه مخم داره میترکه از یه طرف صفحه نمایش بهتر، شارژ بیشتر باتری، کیفیت صدای بهتر و شاید ظاهر زیباتر و از طرف دیگه هارد سریع تر، اسلات ssd ، وزن کمتر و اینکه گیمینگ هست و طبق شنیده هام لپ تاپ های گیمینگ تحمل فشار خیلی بیشتری دارن و واسه کار سنگین طراحی شدن که نمیدونم msi تا چه در این زمینه خوب عملکرده سردرگم شدم!
و اینکه فک کنم کیبورد ایسوس بهتره... نظرتون در مورد کیبورد و باتری(وبگردی رو چقد دووم میاره) لپ تاپتون و کیفیت ساخت msi چیه؟

MOSTAFA_ABBASI
09-12-2014, 15:32
چرا منتظر Asus n551jm نمی مونی؟
همه چیزایی که می خوای رو داره یه مدل کامل هستش.
البته اینم بگم که سری n551 n550 دو تا فن دارن و سری n56 یه دونه فن

Laycan
09-12-2014, 16:37
متاسفانه فعلا وارد نمیشه و من عجله دارم، ضمن اینکه اگه بیاد قیمتی بالاتر از 4.200 و حدود 4.500 خواهد داشت شایدم بیشتر! اگه اطلاعات دقیقی در مورد تاریخ ورود به ایران و قیمت حدودی دارید اعلام کنید

Amin_92998
09-12-2014, 18:50
واقعا ممنون از راهنماییتون
ای کاش کیفیت صفحه مثل مدل GE60-2PE می بود که تو لینک اول گذاشته بودن
راستش من به شدت بین این مدل و مدل asus n56jk مدل گرافیک 4گیگ (که البته ddr3 هست و طبق سایت گیم دبت فقط 8% ضعیف تره که البته 2گیگ وی رم بیشتری داره) موندم... دیگه مخم داره میترکه از یه طرف صفحه نمایش بهتر، شارژ بیشتر باتری، کیفیت صدای بهتر و شاید ظاهر زیباتر و از طرف دیگه هارد سریع تر، اسلات ssd ، وزن کمتر و اینکه گیمینگ هست و طبق شنیده هام لپ تاپ های گیمینگ تحمل فشار خیلی بیشتری دارن و واسه کار سنگین طراحی شدن که نمیدونم msi تا چه در این زمینه خوب عملکرده سردرگم شدم!
و اینکه فک کنم کیبورد ایسوس بهتره... نظرتون در مورد کیبورد و باتری(وبگردی رو چقد دووم میاره) لپ تاپتون و کیفیت ساخت msi چیه؟
در مورد باتری تا حالا دقت نکردم . اما از کیبوردش راضی ام . خیلی خرکار به نظر میرسه . به نظرم شما دوتا لبتاپ ذو اگه با صفحه نمایششون از نزدیک ببینی خیلی کمکت میکنه واسه خرید . تو یوتیوپ سرچ کن شاید مقایسه تصویرشون کنار هم باشه

Laycan
09-12-2014, 20:15
در مورد باتری تا حالا دقت نکردم . اما از کیبوردش راضی ام . خیلی خرکار به نظر میرسه . به نظرم شما دوتا لبتاپ ذو اگه با صفحه نمایششون از نزدیک ببینی خیلی کمکت میکنه واسه خرید . تو یوتیوپ سرچ کن شاید مقایسه تصویرشون کنار هم باشه

متاسفانه msi ازم فراریه! :n39: تا حالا ندیدمش... ولی n56 رو چند بار دیدم و ازش خوشم اومده! خعلی انتخاب واسم سخت شده، خدا کنه msi رو هم ببینم خیالم راحت شه:n14:

MOSTAFA_ABBASI
09-12-2014, 22:15
قیمتش دیگه خیلی کم باشه ۴ میلیون هست تا کمتر از یه ماه دیگه هم عرضه میشه.

Laycan
10-12-2014, 00:07
آغا این

فناوری انحصاری TDE جهت افزایش راندمان CPU و گرفیک با لمس کلید Turbo

جریانش چیه؟ یعنی کدوم کلید؟ کلیدش کجاس؟؟؟! کسی نمیدونه؟

MRG66
10-12-2014, 12:49
فروش Lenovo Y5070 با صفحه نمایش سفارشی IPS Full HD
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-10592405

Laycan
10-12-2014, 18:29
فروش Lenovo Y5070 با صفحه نمایش سفارشی IPS Full HD

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-10592405

شما قبلا لپ تاپ msi مدا ge60 2pc apache رو داشتین؟
ازش راضی بودین؟ ظاهرش چی؟
شما نمیدونی این فناوری TDE از کجا فعال میشه؟

MRG66
10-12-2014, 19:40
از صفحه نمایش و صدا نه راضی نبودم.

mehrabooni
11-12-2014, 08:44
صفحه نمایش msi ge60 2oc عالیه
از صداش هم هرچی بگم کم گفتم

یکی از دوستانم asus n550 سری جدید خریده،یکی از دوستان داداشم هم asus n56 داشت،اینا رو از نزدیک دیدم تازه فهمیدم وقتی میگن لپتاپ های ام اس آی استاندارده نظامی امریکا رو دارن یعنی چی ! اصن زمین تا اسمون لپتاپ من با اونا فرق داشت ! از هر نظر سر بود که خودشون هم اعتراف کردند

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehrabooni
11-12-2014, 08:47
حقیقتش اصلا از کیبورد لپتاپم راضی نیستم.در مقابل ایسوس حرفی برای گفتن نداره.متاسفانه بدجور بی کیفیته

Laycan
11-12-2014, 16:13
از صفحه نمایش و صدا نه راضی نبودم.

اطلاعی از تکنولوژی TDE ندارید شما؟؟
این لینک رو نگا کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این به اصطلاح تکنولوژی ها در این مدل وجود دارن؟

Laycan
11-12-2014, 16:16
صفحه نمایش msi ge60 2oc عالیه
از صداش هم هرچی بگم کم گفتم

یکی از دوستانم asus n550 سری جدید خریده،یکی از دوستان داداشم هم asus n56 داشت،اینا رو از نزدیک دیدم تازه فهمیدم وقتی میگن لپتاپ های ام اس آی استاندارده نظامی امریکا رو دارن یعنی چی ! اصن زمین تا اسمون لپتاپ من با اونا فرق داشت ! از هر نظر سر بود که خودشون هم اعتراف کردند

یعنی کیفیت صفحه نمایش هم از n550 (که ips هست) و هم از n56 (که بهینه تر شده) بهتره؟!؟؟ و همچنین صداش؟!؟!؟

Laycan
11-12-2014, 16:18
حقیقتش اصلا از کیبورد لپتاپم راضی نیستم.در مقابل ایسوس حرفی برای گفتن نداره.متاسفانه بدجور بی کیفیته

msi اصن گند زده، خو ی چی میسازی مثل بچه آدم بشین مهندسی شده و خوشکل بساز!

فک کنم آخر سر Asus N56 بخرم مدل JK.

mehrabooni
11-12-2014, 21:51
فن بوی بازی در نیارین دیگه
بزارین تاپیک فایده داشته باشه
اینجوری اگه بچگونه صحبت کنین که فایده نداره دوستان عزیز

من هر سه مدل رو از نزدیک دیدم

بهتون هم نظر شخصی خودمو که از نزدیک دیدم گفتم دیگه تصمیم با خودتون

MOSTAFA_ABBASI
11-12-2014, 23:22
البته فک کنم ایشون یکم شوخ طبع هستند که صفحه نمایش ام اس آی رو از n550 برتر دونستن

mehrabooni
11-12-2014, 23:35
البته فک کنم ایشون یکم شوخ طبع هستند که صفحه نمایش ام اس آی رو از n550 برتر دونستن

روی کاغذ شاید یکم بهتر باشه ولی از نزدیک باید ببینی

مثلا گوشی چینی ۴ گیگاهرتزی با ۲ گیگ رم هیت که قیمتش حدودا ۴۰۰ تومنه که روی کاغذ خیلی گوشی خوبی به نظر میاد ولی وقتی بخری میفهمی چه اشتباهی کردی که پول دادی خریدی

پیشنهادم مقایسه لپتاپ های مدنظرتون از نزدیکه

پ ن :: نمیگم ایسوس بی کیفیته اما هرچی باشه سری گیمینگ ام اس ای قطعاتش استاندارد نظامی امریکا رو دارنو احساس میکنم از کیفیت بالاتری برخوردارن ولی هیچ منبعی ندارم واسه این حرفم چون احساس شخصی هست

Laycan
12-12-2014, 01:16

دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی :n08:

ام اس آی از اون دوتا بهتره!!؟ :n04:
من از نزدیک دیدم... نمیدونم علت اینکه اون کاربر اطلاعات غلط میده چیه، کیفیت صفحه ge60 2pc از n56jn / jr / jk پایین تره چه برسه به n550 با پنل ips و زاویه دید فوق العادش :n34:

mehrabooni
12-12-2014, 09:08
بله توی زاویه ی دید حرفی واسه گفتن نداره چون پنلش ای پی اس نیست
ولی والا ما که از روبرو دیدیم خیلی با کیفیت بود

پ ن :: حالا منم میگم که خریدار عزیز بره حتما خودش از نزدیک ببینه متوجه میشه کی اطلاعات علط میده دیگه . ما که حرفی نزدیم . حتما برو از نزدیک بیین رفیق

Amin_92998
12-12-2014, 10:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Amin_92998
12-12-2014, 10:06
از راست به چپ اول y50 بعدش n550 بعدش ge60
منبع نوتبوک چک
منتها عکس متعلق به ge60 apache رو نوتبوک چک اشتباه گذاشته . من ماله ge60 new رو به جاش گذاشتم . apache کمی از اون بهتره . البته نه تو زاویه . بلکه تو رنگ و روشنایی

mehrabooni
12-12-2014, 10:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تا خودت لپتاپ نخری این عکسها برات معنی پیدا نمیکنن
ملت روبروی لپتاپ میشینن دیگه
اخه کی با اون زوایا به لپتاپ نگاه میکنه

سال پیش که من لپتاپ خریدم (تا ۳۵۰۰) توی همین انجمن تاپیک زدم،به دوستان مشخصات مورد نیازمو گفتم،توی تاپیک تاکید کردم لپتاپی که معرفی میکنید حتما انتی گلیر باشه ولی اگه ای پی اس هم نبود مهم نیست چون اصلا چیزه بدرد بخوری نیست

MOSTAFA_ABBASI
12-12-2014, 12:48
چه جالب tn بودن از IPS بودن بهتره.
دقیقا همین حرف رو یه فروشنده تو بازار رضا هم بهم گفت دقیقا همین.
IPS یه استانداردیه که باعث میشه کیفیت صفحه هم در حالت عادی و هم در زوایا بسیار بیش تر بشه.
اگر دو تا لپ تاپ tn و IPS رو کنار هم بزارید و مقایسه کنیپ متوجه حرفم می شید.

Laycan
15-12-2014, 19:14
Amin_92998

مدل ge60 2pc apache مطمئنی 2 اسلات mSATA داره!!؟ بعد پیکربندی Super Raid رو پشتیبانی میکنه؟!
به نظر شما مدل ge60 2pF apache pro و همچنین ge60 2pE apache صفحه نمایش بهتری دارن؟!؟
از تاریخ ورود و فروش این محصول رو اطلاعی ندارید؟

واسه خرید عجله دارم لطفا جواب بدید

Amin_92998
15-12-2014, 19:45
Amin_92998

مدل ge60 2pc apache مطمئنی 2 اسلات mSATA داره!!؟ بعد پیکربندی Super Raid رو پشتیبانی میکنه؟!
به نظر شما مدل ge60 2pF apache pro و همچنین ge60 2pE apache صفحه نمایش بهتری دارن؟!؟
از تاریخ ورود و فروش این محصول رو اطلاعی ندارید؟

واسه خرید عجله دارم لطفا جواب بدید
apache va ge60 new هر دوتاشون ، دوتا اسلات mSATA دارن و نمایشگر apache من از ge60 new بهتره . هم براتنسش بالاتره و هم اینکه تو مدل ge60 new کمی نمایشگر زرد هست . البته این حرفم از مقایسه یه عکس واحد بین دوتا لبتاپه . از بقیه سوالاتون اطلاعی ندارم . اها یه چیز دیگه اینکه من از صدای لبتاپم ناراضی هستم . خیلی بم هستش . اگه براتون مهمه . حتما یه بار بشنوینش

Laycan
15-12-2014, 20:52
apache va ge60 new هر دوتاشون ، دوتا اسلات mSATA دارن و نمایشگر apache من از ge60 new بهتره . هم براتنسش بالاتره و هم اینکه تو مدل ge60 new کمی نمایشگر زرد هست . البته این حرفم از مقایسه یه عکس واحد بین دوتا لبتاپه . از بقیه سوالاتون اطلاعی ندارم . اها یه چیز دیگه اینکه من از صدای لبتاپم ناراضی هستم . خیلی بم هستش . اگه براتون مهمه . حتما یه بار بشنوینش

این مدل ge60 new دقیقا کدومه!!؟ لینکی ازش میذارید؟
اطلاعی واسه پشتیبانی از super raid ندارید؟
در مورد صدای لپ تاپ تنظیمات رو تغییر دادین؟ یکی از دوستان تعریفشو میکرد، فقط بلندی صدا کمه فک کنم.

Amin_92998
15-12-2014, 23:57
این مدل ge60 new دقیقا کدومه!!؟ لینکی ازش میذارید؟
اطلاعی واسه پشتیبانی از super raid ندارید؟
در مورد صدای لپ تاپ تنظیمات رو تغییر دادین؟ یکی از دوستان تعریفشو میکرد، فقط بلندی صدا کمه فک کنم.

new در واقع مدل قبل از اپاچیه . که دوتا خط قرمز رو در لبتاپ هست . و گرافیکش هم gtx 765 ه.
والا من تنظیماتی پیدا نکردم . اگه شما یه کسی میدونه ممنون میشم که بگه.البته صدای توی هدفون خوبه . فقط صدای خود اسپیکر بم هس

Laycan
16-12-2014, 20:54
new در واقع مدل قبل از اپاچیه . که دوتا خط قرمز رو در لبتاپ هست . و گرافیکش هم gtx 765 ه.
والا من تنظیماتی پیدا نکردم . اگه شما یه کسی میدونه ممنون میشم که بگه.البته صدای توی هدفون خوبه . فقط صدای خود اسپیکر بم هس

ببخشید یه سوال دیگه!
موسی که همراه لپ تاپ شما بود گیمینگ بود؟! یا ساده (همونی که خط نقره ای وسطش داره) :n37:

Amin_92998
16-12-2014, 21:39
ببخشید یه سوال دیگه!
موسی که همراه لپ تاپ شما بود گیمینگ بود؟! یا ساده (همونی که خط نقره ای وسطش داره) :n37:
موس همراهش از این موس های مخصوص دست راست بود . یعنی نامتقارنه قیافش . از سمت چپه دکمه سمته چپ موس هم یه نوار استیل با عرض 3-4 میلی متری تا تهه موس رفته . و اینکه یه دکمه کنار اسکرول هس که اگه بزنی سرعت موس رو سریع تر میکنه که دوتا حالت داره . و اینش کاربردیه . چون ادم هی حوصله نداره بره تو تنظیمات موس . این دیگه خودش این کار رو میکنه . کنار شصت هم دوتا دکمه فوروارد و بک داره که فوق العاده بده . یعنی انگار نداره . اندازه موس هم نسبتا بزرگه :) من تا همین حد میتونستم توضیح بدم . ولی ممکنه این چیزا عوض بشه تو سفارشات مختلف . یه کوله پشتی هم روش دادن

Laycan
16-12-2014, 21:57
موس همراهش از این موس های مخصوص دست راست بود . یعنی نامتقارنه قیافش . از سمت چپه دکمه سمته چپ موس هم یه نوار استیل با عرض 3-4 میلی متری تا تهه موس رفته . و اینکه یه دکمه کنار اسکرول هس که اگه بزنی سرعت موس رو سریع تر میکنه که دوتا حالت داره . و اینش کاربردیه . چون ادم هی حوصله نداره بره تو تنظیمات موس . این دیگه خودش این کار رو میکنه . کنار شصت هم دوتا دکمه فوروارد و بک داره که فوق العاده بده . یعنی انگار نداره . اندازه موس هم نسبتا بزرگه :) من تا همین حد میتونستم توضیح بدم . ولی ممکنه این چیزا عوض بشه تو سفارشات مختلف . یه کوله پشتی هم روش دادن

از اینکه سوالات رو کامل و با حوصله جواب میدید واقعا ممنونم :n12:

Laycan
18-12-2014, 15:02
دوستان اطلاعی ندارن مدل GE60 2PE Apache Pro کی وارد میشه؟!؟ این مدل فوق العاده ست...

Windows 8.1
Chipset Intel® HM87

The latest 4th generation Intel® Core™ i7 Processor
15.6" Full HD (1920x1080) anti-glare LCD panel in LED backlight
NVIDIA® GeForce GTX 860M discrete graphics card provides great detail images quality
SteelSeries Engine to customize every key and devices for personalizing your play style
XSplit Gamecaster for easily recording gaming moments, broadcasting and sharing live gameplay sessions to YouTube, Twitch, UStream and more
Wide viewing angle
Super RAID with 2 SSD RAID0 gives you over 900MB/s reading speed
Exclusive Cooler Boost technology allows user to cool down the system temperature 5%~10%
Killer™ E2200 Game Networking for smarter, faster, networking for all online entertainment
Keyboard made just for gamers by SteelSeries
Matrix Display expands the vision for extreme gaming experience
Sound by Dynaudio for authentic fidelity
Exclusive Audio boost design for crystal clear audio fidelity

کنتراست و برایتنس صفحه نمایش 20% بهتر شده و همچنین زاویه دید، که واقعا عالیه:
Experience better image quality, the Wide-view angle panel enhanced 20% more contrast level and 20% more brightness level than TN panel, with vivid colors and consistent brightness levels whether you’re looking at the screen from above, below, the front or the side.