ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب ترانزیستور مناسب جهت استفاده در سوییچینگ USB

fujin
15-11-2014, 21:06
با سلام ..

من میخوام از طریق ترانزیستور اتصال USB رو قطع و وصل کنم (اتصال ولتاز مثبت یا منفی )... بار روی USB هم حداکثر توان USB هست و انواع موبایل و تبلیت به این USB وصل میشه ...

3 تا ترانزیستور با حداکثر جریان 800ma و 1ma و 1.5ma تست کردم ولی هیچکدوم جواب نمیده ... ترازیستور در حالت قطع و وصل هیچ واکنشی از طرف گوشی نشان داده نمیشه ...

با مولتی متر که تست کردم ولتاژ 5 USB رو این ترانزیستور ها به 4 ولت کاهش میدن ...

به نظر شما برای کار من چه ترانزیستوری مناسب هست ؟ زیاد هم داغ نکنه ...

ممنون ...

ترانزیستور های تست شده :
2N2222
S8050
BC140

New Ray
16-11-2014, 02:55
فکر کنم نحوه اتصالتون صحیح نباشه :
بهتره ولتاژ مثبت رو قطع و وصل کنید چون ارتباطات دیتا با منفی در ارتباطند و معمولا سوئیچ در سیم مثبت قرار میگیره.
شاید انتخابهای دیگری هم باشه مثل رله ، یا آیسی رله و ... ولی برای ترانزیستور بهتره از PNP استفاده کنید. مثلا TIP 42 استفاده کنید ؛
امیتر به مثبت USB و کلکتور به خروجی مثبت برای شارژ وصل بشه. بیس هم با مقاومت 100 تا 150 اهم به سوئیچ مورد نظر وصل بشه ، که با اتصال به زمین ترانزیستور فعال میشه. ترجیحا در خروجی یک مقاومت 10 کیلو موازی کنید که ولتاژ خروجی تثبیت بشه.

این روش احتمالا بهتر باشه ( در عمل مشخص میشه ) ولی بنظرم نباید افت ایجاد کرد ، حتی میشه از رله های کوچک مخابراتی هم استفاده کرد که معمولا 1 آمپر هستن. با ماسفت نمیدونم چطور میشه.

fujin
17-11-2014, 22:54
فکر کنم نحوه اتصالتون صحیح نباشه :
بهتره ولتاژ مثبت رو قطع و وصل کنید چون ارتباطات دیتا با منفی در ارتباطند و معمولا سوئیچ در سیم مثبت قرار میگیره.
شاید انتخابهای دیگری هم باشه مثل رله ، یا آیسی رله و ... ولی برای ترانزیستور بهتره از PNP استفاده کنید. مثلا TIP 42 استفاده کنید ؛
امیتر به مثبت USB و کلکتور به خروجی مثبت برای شارژ وصل بشه. بیس هم با مقاومت 100 تا 150 اهم به سوئیچ مورد نظر وصل بشه ، که با اتصال به زمین ترانزیستور فعال میشه. ترجیحا در خروجی یک مقاومت 10 کیلو موازی کنید که ولتاژ خروجی تثبیت بشه.

این روش احتمالا بهتر باشه ( در عمل مشخص میشه ) ولی بنظرم نباید افت ایجاد کرد ، حتی میشه از رله های کوچک مخابراتی هم استفاده کرد که معمولا 1 آمپر هستن. با ماسفت نمیدونم چطور میشه.

ممنون دوست عزیز مدلی که گفتید جواب داد ... خیلی کمک کردید