PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک گوشی از چین خریدم،گمرکی+مالیات+هزینه پست+مالیات برارزش افزوده و... هم پرداخت کردم.(اسناد و مدارکش موجوده) اما انتن نمیده :(

mrhamed
10-11-2014, 21:33
من یک گوشی Oneplus از چین خریدم و گمرکی + مالیات + هزینه پست + مالیات بر ارزش افزوده و... هم پرداخت کردم.(اسناد و مدارکش موجوده) اما نه با ایرانسل و نه با همراه اول انتن نمیده توی سایت همراه اول هم ثبت کردم اما با گذشت سه روز همچنان انتن ندارم :(

این همه هزاران میلیاردی دزدی میشه هییچکس پاسخگو نیست! حالا گیر دادن به گوشی 1میلیون تومنی من :(

لطفا اگه کسی راه حلی عملی برای ثبت سریال گوشی یا تغییر ان دارد، من را راهنمایی کند، با تشکر

ho3in2012
10-11-2014, 21:45
من یک گوشی Oneplus از چین خریدم و گمرکی + مالیات + هزینه پست + مالیات بر ارزش افزوده و... هم پرداخت کردم.(اسناد و مدارکش موجوده) اما نه با ایرانسل و نه با همراه اول انتن نمیده توی سایت همراه اول هم ثبت کردم اما با گذشت سه روز همچنان انتن ندارم :(

این همه هزاران میلیاردی دزدی میشه هییچکس پاسخگو نیست! حالا گیر دادن به گوشی 1میلیون تومنی من :(

لطفا اگه کسی راه حلی عملی برای ثبت سریال گوشی یا تغییر ان دارد، من را راهنمایی کند، با تشکر
دوست عزیز ، من تا حالا ده ها گوشی از چین خریدم
ربطی اصلا به سریال نداره گوشیتون احتمالا مشکل داره
حتی یکی از گوشی های خریداری شده توسط من Invalid IMEI میداد و اصلا سریال نداشت ولی آنتن میداد
شما چطور گوشی رو خریدید ؟ پول به واسطه دادید ؟ یا اینکه خودتون خرید کردین مستقیم از فروشنده های چینی؟
در هر صورت با اون کسی که بهش پول دادین و گوشی رو ازش خریدین مشکلتون رو در میون بزارید

hrgh2010
26-01-2015, 19:25
احتمالاً سیمکارتتون قدیمیه، یه سیمکارت میکرو نسل جدید بگیرید.

NEED FOR PC
26-01-2015, 20:33

احیانا گوشیه تحت قرارداد ک نگرفتین؟:n02:

teraktor2003
26-01-2015, 20:38
یه دفعه یکی از دوستای من از فنلاند گوشی اورده بود,اینجا پیغام می داد سیم کارت معتبر نیس و انتن نمی داد,یه سیم کارت فنلاند گیر اورد,با همین گوشی و سیم کارت فنلاند یه زنگ زد به فنلاند و 1-2 دقیقه صحبت کرد مشکلش حل شد,حالا شما هم این راهو امتحان کن شاید ااوکی شد