مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد خرید ماشین تا 70 میلیون
mohammad.asghari
09-11-2014, 21:12
دوستان قبلا هم یکبار ازتون راهنمایی خواستم که وان ماشین مال کسی دیگه بود این مال خودم هست:n16::n02:
به نظرتون از بین :
x60
x33 اتومات و besturn-b50 کدوم بهتره،اینم نگید کخ این شاسی بلنده و شما چی میخوان برام فرقی نمیکنه بودجه هم تا 73 اینا هست کدوم بهتره به نظرتون؟
سلام / اول اینکه به نظر من طرف ماشینهای چینی نرو... کارکرده بگیری به مراتب بهتره ازین ماشینایی که چین داره بهمون غالب میکنه.
اما برای مقایسه بین مواردی که گفتی.
بنده در مورد بهمن بی50 نمیتونم نظر خاصی بدم مدت زیادی هم نیست که اومده تا کارش به فیدبک برسه. کلن بهمن به واسطه سابقه ای که در مونتاژ محصولات مزدا داشت شناخته میشه و اغلب افرادی هم که بی50 رو پیش خرید کردن با چشمداشت به کیفیت مزدا دست به همچین ریسکی زدن. و به نظر من این مدت کم (حدودن یکسال) برای بررسی کیفیت و پایداری یه ماشین کافی نیست.
بین MVM x33 و Lifan x60 هم لیفان با اختلاف تقریبن زیادی بهتر هستش. (نمیگم خوب ها!)
موتور
x33 : حجم 2000 / 16 سوپاپ
x60 : حجم 1800 / 16 سوپاپ (البته طبق ادعای خود شرکت تولیدی لیفان 1800cc یه حجم کارشناسی شده و مکفی هستش برای اون اتاق)
طراحی و راحتی و کیفیت ساخت
به نظر من طراحی x60 به مراتب بهتر از x33 هستش، x33 طراحی جلوپنجره و چراغ هاش اصن جالب نیست در مقایسه با x60 .. داخل ماشین x33 خصوصن داشبورد و صندلی ها خیلی ساده و بی کیفیت و جنسها هم همگی پلاستیک بسیار ضعیف... اما طراحی لیفان رو میشه گفت در حد و حدود قیمتی که داره هست ، چراغهاش و فضای داخل کابین شبیه تویوتا راوفور، جلوپنجرش شبیه سانتافه و.. بعد داخل کابین x60 شما صدای کمتری رو احساس میکنید (یه کیفیتی مثل رنو L90 واقعن داخل ماشین صدای موتور رو متوجه نمیشید به لطف سه لایه موادی که درش به کار رفته)
نمره قبولی بدون شک برای لیفان هستش.
ایمنی
x33 در تست ایمنی نمره ی بسیار ضعیفی رو گرفته، نمره ی لیفان - البته با استانداردهای نامعتبر - بالاتر هستش.
سطح امکانات و تجهیزات
تفاوت خاصی توی تجهیزات و امکانات رفاهیشون دیده نمیشه.
درکل به نظر من MVM x33 به هیچ عنوان ارزش خرید و دادن 65 میلیون پول بیزبون رو نداره!
mohammad.asghari
11-11-2014, 17:59
بقیه دوستان نظری ندارن؟
LOVEFORLOVE
13-11-2014, 15:47
سلام استاید سوال منم هست با این پول خریدن تویوتا کمری و کرولا به صلاح هست مدل 2007
Pourya-pc
14-11-2014, 00:45
سلام استاید سوال منم هست با این پول خریدن تویوتا کمری و کرولا به صلاح هست مدل 2007
بدون شک ، سوناتا هم گزینه بدی نیست . 2007
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.