PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو سوال در رابطه با ویروس

fariborz.j
17-10-2014, 00:08
درود بر دوستان
من باز هم ویروس معروف virus.win32.virut.ce گرفتم ولی خوشبختانه ویروسکش کاسپرسکای 2015 اونو شناختو حدود 1149 تاشونو پاک کرد اما الان سیستم اصلا خوب کار نمی کنه و هی قاطی می کنه البته من همشونو دیس اینفکت زده بودم ولی فک کنم همشونو خودش دیلت کرده و فرمان اینکه از دیس اینفکت کردن عاجز هس رو اصلا نشون نداد ( مثل نود32 ، ک نشون میده ) به هر حال میخواستم بدونم نرم افزار فیکسد (مثل قدیما ک تو رجیستری یه کارای میکرد و دوباره فولدر اپن میومد و...) یا همون ابزارهای پاک سازی هس که بشه ویندوز رو تعمیر یا بعضی فایل های سیستمی رو از قرنطینه در اورد و با ابزار دیس اینفکت کرد
من به چند تا تاپیک نگاه کردم تو همین انجمن ولی چیزی ندیدم واسه همین این تاپیک رو زدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم راهنمایی کنید
یه سوال دیگه هم دارم بعضی از فایل ها رو هم با این نام ویروس شناخته و چن تا از فایل هایی ک فبل اونا رو ویروس نمی شناخت الان یواش یواش با این نام : PDM:Trojan.Win32.Generic ویروس میشناسه ایا اینم ی ویروش دیگه هس که یواش یواش تکثیر میشه یا نه ؟

fariborz.j
01-11-2014, 00:45
درود بر دوستان
من باز هم ویروس معروف virus.win32.virut.ce گرفتم ولی خوشبختانه ویروسکش کاسپرسکای 2015 اونو شناختو حدود 1149 تاشونو پاک کرد اما الان سیستم اصلا خوب کار نمی کنه و هی قاطی می کنه البته من همشونو دیس اینفکت زده بودم ولی فک کنم همشونو خودش دیلت کرده و فرمان اینکه از دیس اینفکت کردن عاجز هس رو اصلا نشون نداد ( مثل نود32 ، ک نشون میده ) به هر حال میخواستم بدونم نرم افزار فیکسد (مثل قدیما ک تو رجیستری یه کارای میکرد و دوباره فولدر اپن میومد و...) یا همون ابزارهای پاک سازی هس که بشه ویندوز رو تعمیر یا بعضی فایل های سیستمی رو از قرنطینه در اورد و با ابزار دیس اینفکت کرد
من به چند تا تاپیک نگاه کردم تو همین انجمن ولی چیزی ندیدم واسه همین این تاپیک رو زدم

ممنون میشم راهنمایی کنید
یه سوال دیگه هم دارم بعضی از فایل ها رو هم با این نام ویروس شناخته و چن تا از فایل هایی ک فبل اونا رو ویروس نمی شناخت الان یواش یواش با این نام : PDM:Trojan.Win32.Generic ویروس میشناسه ایا اینم ی ویروش دیگه هس که یواش یواش تکثیر میشه یا نه ؟

اقا ببین چن وقته من این تاپیک رو زدم ینی کسی نمیتونه کمک کنه؟ قابل توجه ناظرین این بخش!!!

fariborz.j
05-11-2014, 01:36
:grrr::grrr:

milad_gta
05-11-2014, 01:59
از ابزار زیر میتونید برا حل مشکلاتی که پس از حذف فایل های مخرب باقی مونده اسفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

fariborz.j
15-11-2014, 18:14
می خوام بدونم چرا این ویروس ویریوت دست از سر سیستم من برنمی داره من انتی ویروس کسپر 2015 دارم اخرین اپیدتشم دارم

ویروس ویروت رو نشون میده و پاک میکنه تا حالا نزدیک 2000 هزارتا شون رو پاک کرده سپس کل سیستم رو پاک کردم و چیزی نشون نداده و کاملا پاک نشون داده

ولی بعد چند روز دوباره ویروس ویریوت رو نشون داده. من حتی با ابزار پاک ساری کسپر و ابزار پاک سازی ویریوت نورتون اسکن و تمامی باقی موندشونم کلیر کردم

نمیدونم چیکار کنم!؟!

milad_gta
15-11-2014, 21:27
می خوام بدونم چرا این ویروس ویریوت دست از سر سیستم من برنمی داره من انتی ویروس کسپر 2015 دارم اخرین اپیدتشم دارم

ویروس ویروت رو نشون میده و پاک میکنه تا حالا نزدیک 2000 هزارتا شون رو پاک کرده سپس کل سیستم رو پاک کردم و چیزی نشون نداده و کاملا پاک نشون داده

ولی بعد چند روز دوباره ویروس ویریوت رو نشون داده. من حتی با ابزار پاک ساری کسپر و ابزار پاک سازی ویریوت نورتون اسکن و تمامی باقی موندشونم کلیر کردم

نمیدونم چیکار کنم!؟!

ممکنه برخی ابزار های جانبیتون آلوده شده باشند، برخی نرم افزار ها آلوده باشند و مجددا سیستم رو آلوده کنند یا حتا سیستم عامل به تخریب شده باشه.

fariborz.j
16-11-2014, 04:32
ممکنه برخی ابزار های جانبیتون آلوده شده باشند، برخی نرم افزار ها آلوده باشند و مجددا سیستم رو آلوده کنند یا حتا سیستم عامل به تخریب شده باشه.

حالا تکلیف چیه؟ باید ویندوز عوض کنم
واگه عوض کنم 100 در 100 مشکلم حل میشه یا نه؟

fariborz.j
16-11-2014, 14:04
کسی هست جواب بده؟

arminba
16-11-2014, 14:25
ویندوز عوض کن اگه جواب نگرفتی
یا از بولگارد یا انتی ویروس ماکروسافت استفاده کن

milad_gta
16-11-2014, 16:51
ضمن اینکه ویندوزتون رو تعویض میکنید باید این نکته رو مد نظر داشته باشید که ابزار های آلوده رو به سیستمتون متصل نکنید و قبل از هر کاری پس از نصب ویندوز یک ابزار امنیتی مناسب نصب و سایر درایو ها رو توسط اون مورد برسی قرار بدید.

fariborz.j
17-11-2014, 00:32
ویندوز عوض کن اگه جواب نگرفتی
یا از بولگارد یا انتی ویروس ماکروسافت استفاده کن

مگه کسپر چشه؟؟ برترین انتی ویروس جهان انتخاب شده

فک نکنم ایراد از کسپر باشه باید ریشه رو پیدا کرد

گسی نیس با این ویروس دست و پنجه نرم کرده باشه؟؟