ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین انتخاب با 3.500 سایز 47

tabletbaz.com
11-10-2014, 17:33
سلام دوستان عزیز
محصولات متنوعی از برندهای مختلف تو بازار هست.
یه نفر میگه LG خوبه یکی میگه سامسونگ یکی ..
البته سامسونگ دارم چند ساله ازش راضی هستم
با این اوصاف نظر دوستان رو خواستم بدونم چه مدلی رو پیشنهاد میدن
سایز 47
3d داشته باشه
اسمارت بودن یا نبودن برام مهم نیست چون با یه آندروید تی وی باکس قابلیت های خیلی بهتر از اون اسمارت رو میشه با 300 تومن به تلویزیون اضافه کرد.
هرتز بالا

منتظر راهنمایی دوستان هستم

bi poli
11-10-2014, 20:13
سلام دوست عزیز. راستش من نمی خوام که برند خواصی رو بهت پیشنهاد بدم ولی از من به تو یک نصیحت. اولا طرف تلویزیون های که پنلشون محافظ نداره نرو --دوما سونی نخر که مثل من پشیمون میشی. من 4 روز پیش از بانه سونی مدل 55w800b گرفتم. به خدا الان مثل چیز پشیمونم. پنلش محافظ نداره و با یه ضربه کوچیک دیگه تموم. و بدتر از اون اینکه پیکسل سوخته داره. به فروشندهه زنگ زدم و اعتراض کردم و اونم گفت تو مدل های سونی این طبیعیه چون تا حالا هر چی فروختیم خیلی خیلی کم مورد بوده که پیکسل سوخته نداشته باشه.خودم اونجا دوتا مغازه رفتم و این مورد رو دیدم که هر کدوم چند تا پیکسل سوخته دارشتن. اما نمی دونم چرا بازم این مدل رو گرفتم. بدجوری گول برند سونی رو خوردم.

mmf66
11-10-2014, 20:24
پیشنهاد من lg 47lb67000 ظاهر خیلی زیبایی داره از نزدیک ببینی متوجه میشی
سه بعدی عالی همونطور که میدونید توی سهبعدی الجی کلا برتره
هوشمند بودن عالی همونجور که میدونید بازم تو این قضیه الجی از همه سرتره
تطابق تصویر عالی 700 هرتز واقعیش فکر کنم 240 هرتز
کیفیت صدای بسیار خوب
کیفیت ساخت بسیار خوب
گارانتی گلدیران بهترین گارانتی در ایران
قیمت حدود 3600 دقیقش رو باید از بازار بگیرید البته نمایندگی ها حدود 100 تا 150 گرونتر میدن بخاطر مالیات ارزش افزوده بهتره از فروشگاهها بگیرید

tabletbaz.com
11-10-2014, 23:11
پیشنهاد من lg 47lb67000 ظاهر خیلی زیبایی داره از نزدیک ببینی متوجه میشی
سه بعدی عالی همونطور که میدونید توی سهبعدی الجی کلا برتره
هوشمند بودن عالی همونجور که میدونید بازم تو این قضیه الجی از همه سرتره
تطابق تصویر عالی 700 هرتز واقعیش فکر کنم 240 هرتز
کیفیت صدای بسیار خوب
کیفیت ساخت بسیار خوب
گارانتی گلدیران بهترین گارانتی در ایران
قیمت حدود 3600 دقیقش رو باید از بازار بگیرید البته نمایندگی ها حدود 100 تا 150 گرونتر میدن بخاطر مالیات ارزش افزوده بهتره از فروشگاهها بگیرید

با تشکر از شما بابت راهنمایی

من مدل LB65200 رو دیدم قبلا از این مدل حدود 400 تومنی ارزونتره.
تفاوت این دو مدل در چیه؟
mmf66
12-10-2014, 00:33
با تشکر از شما بابت راهنمایی

من مدل LB65200 رو دیدم قبلا از این مدل حدود 400 تومنی ارزونتره.
تفاوت این دو مدل در چیه؟
مشخصات 67000

GENERAL

Model
42LB6700

Screen Type
LED

Display Size
42 Inch

Display Feature
Full HD, 3D

Screen Resolution
1920 x 1080p

In the box
Main Unit, 4 Basic 3D Glasses, Magic Remote Built-In, Conventional Remote (Optional)

VIDEO

Aspect Ratio
8 modes (16:9, Just scan, Original, Full Wide, 4:3, 14:9, Zoom,Cinema Zoom)

Dynamic Ratio
500000

View Angle
178 Degree

Refresh Rate
200Hz

Additional
Advanced IPS LED LCD Panel, BackLight Module: Slim LED, Dynamic MCI (Hz): 700 (200Hz), Micro Pixel Control (Local Dimming), Analog TV Reception (PAL, PAL/SECAM BG/DK, NTSC M), Digital TV Reception: Terrestrial ----T, Triple XD Engine, Tru Black Control, Resolution Upscaler (Basic), Dynamic Scanning, Active Noise Reduction, Tru Color Generator, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Picture Mode: 8 modes (Vivid, Standard, Eco, Cinema,Soccer, Game, Expert1, Expert2), Picture Wizard III, Just Scan (1:1 Pixel Matching) 0% OverScan: (HDMI/Component/RF) 1080i/1080p/720p, Real Cinema 24p, HEVC Codec: 2K HEVC 60P(1080p at 60), H.264 Codec; LG CINEMA 3D - 3D Type (FPR), Supporting Format: S/S, T/B, C/B, F/S; Format Auto Detection, 3D Depth Control, 3D Viewpoint Control: -10 to +10 (default:0), 3D Image Correction, 3D Picture Mode, 3D USB Video format: T/B, S/S, C/B; Dual Play: Compatible (Dual Play glasses to be purchased separately), 3D to 2D Convert Source, 2D to 3D Convert Source, (2D to 3D) Depth Control: 0 to +20 (default:10), (2D to 3D) Viewpoint Control: -10 to +10 (default:0), (2D to 3D) Modes: 5 modes (Standard, Manual, Cinema, Sport, Extreme); Motion Eco Sensor, Intelligent Sensor, Smart Energy Saving, Input Labeling

AUDIO

Speakers
2.1 speaker system

Sound Output
24W

Sound Technology
Dolby Digital Decoder, DTS Decoder

Additional
SubWoofer, Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Sound Mode: 6 modes (Standard, News, Music, Cinema, Soccer, Game), Smart Sound Mode, BollyWood Model: Yes (Enabled when in Smart Sound Mode as per content), Sound Optimizer: 3 modes (Off, Stand Type,Wall-mounted Type), Optical Sound Sync, Wireless Sound Sync (TV to LG Media Devices)

مشخصات 65000

GENERAL

Model
42LB6500

Screen Type
LED

Display Size
42 Inch

Display Feature
Full HD, 3D

Screen Resolution
1920 x 1080p

In the box
Main Unit, 4 Basic 3D Glasses, Magic Remote Built-In, Conventional Remote (Optional)

VIDEO

Aspect Ratio
8 modes (16:9, Just scan, Original, Full Wide, 4:3, 14:9, Zoom,Cinema Zoom)

Dynamic Ratio
Yes

View Angle
178 Degree

Refresh Rate
100Hz

Additional
Advanced IPS LED LCD Panel, BackLight Module: Slim LED, Dynamic MCI (Hz): 500 (100Hz), Analog TV Reception (PAL, PAL/SECAM BG/DK, NTSC M), Digital TV Reception: Terrestrial ----T, Triple XD Engine, Tru Black Control, Resolution Upscaler (Basic), Active Noise Reduction, Tru Color Generator, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Picture Mode: 8 modes (Vivid, Standard, Eco, Cinema,Soccer, Game, Expert1, Expert2), Picture Wizard III, Just Scan (1:1 Pixel Matching) 0% OverScan: (HDMI/Component/RF) 1080i/1080p/720p; Real Cinema 24p, HEVC Codec: 2K HEVC 60P(1080p at 60), H.264 Codec; LG CINEMA 3D - 3D Type (FPR), Supporting Format: S/S, T/B, C/B, F/S; Format Auto Detection, 3D Depth Control, 3D Viewpoint Control: -10 to +10 (default:0), 3D Image Correction, 3D Picture Mode, 3D USB Video format: T/B, S/S, C/B; Dual Play: Compatible (Dual Play glasses to be purchased separately), 3D to 2D Convert Source, 2D to 3D Convert Source, (2D to 3D) Depth Control: 0 to +20 (default:10), (2D to 3D) Viewpoint Control: -10 to +10 (default:0), (2D to 3D) Modes: 5 modes (Standard, Manual, Cinema, Sport, Extreme); Motion Eco Sensor, Intelligent Sensor, Smart Energy Saving, Input Labeling

AUDIO

Speakers
2 Ch. Speaker system (1 way 2 speakers)

Sound Output
20W

Sound Technology
Dolby Digital Decoder, DTS Decoder

Additional
Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Sound Mode: 6 modes (Standard, News, Music, Cinema, Soccer, Game), Smart Sound Mode, BollyWood Model: Yes (Enabled when in Smart Sound Mode as per content), Sound Optimizer: 3 modes (Off, Stand Type,Wall-mounted Type), Optical Sound Sync, Wireless Sound Sync (TV to LG Media Devices)

همونجور که میبینید تفاوت زیاد داره 65000 پنلش 100 هرتز هست 67000 پنلش 200 هرتز

ظاهرا در کنتراست هم یه تفاوتهایی دارند
سیستم صدا هم 2.1 کاناله در مقابل 2 کاناله از دیگر تفاوتها هست
تفاوت دیگر هم کیفیت ساخت بدنه و زیبایی میباشد

Mehrdad.R201
12-10-2014, 10:40
من خودم خیلی دنبال 46 یا 47 اینچ بودم اما بعد از کلی سرچ به نظر من اگه ماکزیمم بودجه شما اینه برو 42 اینچ بخر اما مدل بالا

چون سایز های بزرگ به نظر من اگه بخوای بگیری باید بری سرهای 50 اینچ به بالا. نه از نظر اینچ. از این نظر که قدرت قطعاتی که تو سایز 50 اینچ به کار برده میشه بالاتر از 46 اینچشون هست.

حالا نمیدونم ایا این گفته من درسته یا نه