مشاهده نسخه کامل
: نشناختن حافظه اصلی لپ تاپ
سلام
دیروز پس از روشن کردن لپ تاپ، درایو D توسط ویندوز شناسایی نمی شود و میگه باید فرمت بشه ولی همه اطلاعاتم روی این درایو هست.
عکس هم از وضعیت درایو و پیغام خطا گذاشتم. لطفن راهنمایی کنین چی کار کنم. :n03:
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دیروز پس از روشن کردن لپ تاپ، درایو D توسط ویندوز شناسایی نمی شود و میگه باید فرمت بشه ولی همه اطلاعاتم روی این درایو هست.
عکس هم از وضعیت درایو و پیغام خطا گذاشتم. لطفن راهنمایی کنین چی کار کنم. :n03:
مرسی
یک عکس از disk managment سیستم بدید علت این مشکل یکی میتونه از ویروس و تغییر مجوزهای دسترسی به درایو باشه یکی هم میتونه از raw شدن فایل سیستم باشه
برای حالت دوم یک چک دیسک روی درایو در ویندوز انجام بدید درست نشد ببینید با mini xp و لینوکس لایو میتونید به اطلاعات درایو دسترسی پیدا کنید یا نه اگر موفق نشدید بهترین راه ریکاوری پارتیشن است با نرم افزار eases data recovery
یک عکس از disk managment سیستم بدید علت این مشکل یکی میتونه از ویروس و تغییر مجوزهای دسترسی به درایو باشه یکی هم میتونه از raw شدن فایل سیستم باشه
برای حالت دوم یک چک دیسک روی درایو در ویندوز انجام بدید درست نشد ببینید با mini xp و لینوکس لایو میتونید به اطلاعات درایو دسترسی پیدا کنید یا نه اگر موفق نشدید بهترین راه ریکاوری پارتیشن است با نرم افزار eases data recovery
مرسی از شما
عکس از دیسک منجمنت گذاشتم. وضعیت نوشته RAW
دارم mini xp رو دانلود می کنم که بریزم روی فلش. همین که بتونم اطلاعاتم رو پیدا کنم و بریزم روی هارد برام کافیه بعدش ویندوز رو عوض میکنم.
از mini xp چطور استفاده کنم؟؟؟؟ :n29:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.