PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه اندازی شبکه وایرلس بک ترک در ماشین مجازی

Son_arirayi
10-10-2014, 16:33
سلام دوستان

ویندوز من 8.1 64 بیتی هس از طریق میحط ویمور میخوام بک ترک رو سی دو بیت رو اجرا کنم

رفتم یه یو اس پی وایرلس tp link wn727N خریدم

وقتی بک ترک رو اجرا میکنم تو ماشین مجازی اسکن نمیکنه وایرلس رو از اون پایین یو اس پی وایرالس رو هم به ویمور معرفی کردم
نمیدونم مشکل کجاس ؟

Ashk4n
10-10-2014, 19:04
شما دستور airmon-ng بزن ببین چیپست کارت شبکتون شناسایی میشه یا خیر

mohammadi_4u
10-10-2014, 19:51
Terminal

تایپ

Iwconfig
درصوورتی که قطعه شناسایی شده باشه باید مشخصاتش بیاره
از تنظیمات فکر کنم منوی تولز بود گزینه usb host رو روشن کنید و حتما قبل اتصال وایرلس به سیستم رو منو مجازی ساز کلیک کرده باشید نه ویندوز چون به محض اتقال ویندوز میشناسه قطعه رو و طول میده محیط مجازی بیارتش بالا ولی اگه رو صفحه مجازی ساز باشید ابتدا اون قطعه رو شناسایی میکنه. دقیقا مثل اتصال فلش .

Son_arirayi
10-10-2014, 20:51
شما دستور airmon-ng بزن ببین چیپست کارت شبکتون شناسایی میشه یا خیر

وقتی این دستور رو میزنم سه تا گزینه میاره

interface chipset driver

الان چطوری هاس

Son_arirayi
10-10-2014, 21:10
Terminal

تایپ

Iwconfig
درصوورتی که قطعه شناسایی شده باشه باید مشخصاتش بیاره
از تنظیمات فکر کنم منوی تولز بود گزینه usb host رو روشن کنید و حتما قبل اتصال وایرلس به سیستم رو منو مجازی ساز کلیک کرده باشید نه ویندوز چون به محض اتقال ویندوز میشناسه قطعه رو و طول میده محیط مجازی بیارتش بالا ولی اگه رو صفحه مجازی ساز باشید ابتدا اون قطعه رو شناسایی میکنه. دقیقا مثل اتصال فلش .

این دستورتون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده من منوی تولز رو پیدا نکردم
از اون پایین ویمور معرفی کردم یو اس پی وایرلس رو ولی یه خطایی به این نام آورد برام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammadi_4u
10-10-2014, 22:31
سلام مجدد
iwconfig برای ننمایش اجزای وایرلس متصل به سیستمه و چنانچه درست بنویسید فکر نمیکنم بگه فرمان اشتباهه یا وجود نداره! همشو حروف کوچک بنویسید .
حالا برای اون پیام معرفی وایرلس گفته وصلش کنید یعنی همون جریانی که گفتم دقیقا تو سیستم شناسایی شده تو محیط مجازی نمیاد بالا چون سورسش در حال استفاده هست شما فلش هم وصل کنید چنانچه تو مای کامپیوتر بیاد بالا دیگه در وی ام ویر باز نمیشه مگر شکلش تنها بیاد یا ریمونت بشه .
بدون هیچ تغییری در تنظیمات برنامه رو دستاپ دینوکس کلیک کنید تا محیط مجازی ساز سلکت باشه نه ویندوز بعد وایرلس رو به سیستم بزنید صبر کنید تا بعد از صدای اتصال به سیستم. فرمان iwconfig جواب بده دقیقا مانند ifconfig هست ولی برا وایرلس.
درصورتی که جواب نده فرمان یعنی وایرلس به مجازی ساز ارتباط برقرار نکرده.بخدا داداش من با موبایل انلاینم و الا براتون تصویر میزاشتم و بهتر توضیح میدادم .بازم اگه دوستان راهنمایی بهتر نکردن سغی میکنم نصب کنم مجازی ساز و گزینه دقیقشو بگم کجاست .
شما نوشتید l. اولش با I شرو میشه

Ashk4n
11-10-2014, 19:35
در vmware در منو vm و بعد Removable devices رو بزنید اونجا اگر چیپست دستگاهتون شناسایی شده باشه چیپست رو نشون میده
بعد بر روی چیپست کلیک کن و connect رو بزن اما اگر چیپست شناسایی نشده باشه چیپ کارت شبکتون با لینوکس سازگار نیست
لیست چیپست های پشتیبانی شده توسط لینوکس

شما اگه واسه کرک میخوای بهتره از Alfa awus036h استفاده کنی هم چیپستش شناسایی میشه هم قابلیت packet injection رو داره

Son_arirayi
11-10-2014, 20:13
این ارور واسه چیه که میده !!

Son_arirayi
11-10-2014, 20:19

دوستان شرمنده واسه من دکمه تشکر نیس مگر نه میزدم

hassanshaikhi
11-10-2014, 21:09

توی بایوس برید و Vt رو فعال کنید.

Son_arirayi
12-10-2014, 19:36
من هر کاری کردم این یو اس پی وایرلس رو نشناخت

رفتم کنار ویندوز نصبش کردم
اونجا هم نشناخت این لامصب رو :|
وقتی روی اینرنت کلید میکنم
اول این خطا
Could not Connect to wicds d-bus interface. check the wicd log for error messages.

وقتی اوکی میزنی بعد باز میشه صفحه کانکشن ها
این خطا مال چیه ؟

این دستور رو هم که میزنم iwconfig
نمیشناسه ویرلس و اینرفیس رو ؟

Ashk4n
13-10-2014, 12:46
من هر کاری کردم این یو اس پی وایرلس رو نشناخت

رفتم کنار ویندوز نصبش کردم
اونجا هم نشناخت این لامصب رو :|
وقتی روی اینرنت کلید میکنم
اول این خطا
Could not Connect to wicds d-bus interface. check the wicd log for error messages.

وقتی اوکی میزنی بعد باز میشه صفحه کانکشن ها
این خطا مال چیه ؟

این دستور رو هم که میزنم iwconfig
نمیشناسه ویرلس و اینرفیس رو ؟
پس چیپست شما شناسایی نمیشه من خودم دارم از alfa با چیپست rtl8187 استفاده میکنم تمام لینوکس ها رو پشتیبانی میکنه

Son_arirayi
13-10-2014, 19:55
اره فکر کنم مشکل همین چون رو کالی لینوکس هم جواب نداد برم یه یکی دیگه بخرم میشه مدلشو با قیمتی ک خریدی رو به من بگید ؟ تا منم تهیه کنه بیشتر برای -- وایرلس میخوام !

دوستان من که این مدل رو خریدم شما نخرید که تو لینوکس کار نمیکنه WN727N Tplink

Ashk4n
13-10-2014, 21:42
اره فکر کنم مشکل همین چون رو کالی لینوکس هم جواب نداد برم یه یکی دیگه بخرم میشه مدلشو با قیمتی ک خریدی رو به من بگید ؟ تا منم تهیه کنه بیشتر برای -- وایرلس میخوام !

دوستان من که این مدل رو خریدم شما نخرید که تو لینوکس کار نمیکنه WN727N Tplink

Alfa awus036h دونوع هست یکی luxury یکی هم معمولی luxury یک انتن 8 dbi + پنل انتن داره اما معمولیه یک انتن 2dbi

من خودم از اینجا خریدم البته به صورت حضوری اگر شیراز هستی ادرسش هست اگه نه اینترنتی میتونید بخرید

جنسش اصله ساخت تایوان