مشاهده نسخه کامل
: صدای هارد
milad.bmi
04-10-2014, 01:47
سلام دوستان.سوال داشتم اگه امکانش هست راهنماییم کنید.
من الان یک ماه و اندی میشه ک لپ تاپ z510 دارم.الان چند وقتی هست که هنگام کار کردن با لپ تاپ صداهایی از هارد به گوشم میرسه.باید بگم که به دلایلی تو این مدت نزدیک به 9 یا 10 بار ویندوز عوض کردم.میخواستم بدونم ممکنه این نصب کردن زیاد ویندوز رو هارد تاثیر گذاشته باشه؟؟ و ایا این صدا که از هارد به گوش میرسه نرمال و عادیه؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
شاید صدای فن باشه که پر از آشغال شده، رو فرش اینا میذاری که توش گرد و خاک بره ؟!
ata.royalfalcon
04-10-2014, 08:32
سلام دوستان.سوال داشتم اگه امکانش هست راهنماییم کنید.
من الان یک ماه و اندی میشه ک لپ تاپ z510 دارم.الان چند وقتی هست که هنگام کار کردن با لپ تاپ صداهایی از هارد به گوشم میرسه.باید بگم که به دلایلی تو این مدت نزدیک به 9 یا 10 بار ویندوز عوض کردم.میخواستم بدونم ممکنه این نصب کردن زیاد ویندوز رو هارد تاثیر گذاشته باشه؟؟ و ایا این صدا که از هارد به گوش میرسه نرمال و عادیه؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام .
اصولاً و در حالت عادي تعويض چند باره ويندوز باعث خرابي هارد ديسك و يا ايجاد صداي غير عادي نميشود. يكسري از هارد ديسكهاي توليد شده توسط سامسونگ هستند دچار مسئله Calibration Retry Count هست و صداي ايجاد شده هم ميتواند به همين علت باشد. براي اطمينان از اين موضوع (مدل هارد ديسك و مسئله Calibration) ميتوانيد SMART Status اين هارد ديسك را با برنامه HDtune و از قسمت Health چك كنيد . مدل هارد ديسك هم در بالا و گوشه سمت چپ نوشته ميشود (در صورت امكان عكس بگذاريد) .
milad.bmi
04-10-2014, 13:26
سلام .
اصولاً و در حالت عادي تعويض چند باره ويندوز باعث خرابي هارد ديسك و يا ايجاد صداي غير عادي نميشود. يكسري از هارد ديسكهاي توليد شده توسط سامسونگ هستند دچار مسئله Calibration Retry Count هست و صداي ايجاد شده هم ميتواند به همين علت باشد. براي اطمينان از اين موضوع (مدل هارد ديسك و مسئله Calibration) ميتوانيد SMART Status اين هارد ديسك را با برنامه HDtune و از قسمت Health چك كنيد . مدل هارد ديسك هم در بالا و گوشه سمت چپ نوشته ميشود (در صورت امكان عكس بگذاريد) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
04-10-2014, 13:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SMART Status اين هارد ديسك (كه از برند وسترن ديجيتال هم هست) OK هست و مشكلي ديده نميشود . اگر عملكرد هارد ديسك عادي هست (مثلاً نداشتن كندي و يا هنگ كردن) لازم نيست از بابت صدا نگران بشويد . صدا شايد مربوط به قسمتهاي ديگر لپتاپ از جمله رايتر و يا حتي فن باشد .
milad.bmi
04-10-2014, 14:21
نه خوشبختانه هیچ کدوم از مشکلاتو(هنگ.کندی یا blue screen) رو ندارم.مرسی از راهنماییتون
سلام ببچه ها کامپیوتر من مشکل پیدا کرده:(((((((((صداش قطع شده کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.