ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید کارت گرافیک برای اجرا بازی های نسل هشتم

حسم
27-09-2014, 14:37
دوستان سلام یه راهنمایی ازتون می خواستم والا من قصد داشتم یه کارت گرافیک بخرم فقط هم برای بازی های جدید (نسل هشتم) که اغلبشون دایرکس 11 را لازم دارن

چند جا هم رفتم بخرم قیمت ها سر سام آور بود یعنی حدود یک و نیم میلیون و دو میلیون و ... بود

راستش کارت گرافیک خودم هم بد نیست بیشتر بازی های جدید را هم بازی می کنم مثل SniperElite3 و بتلفیلد 4 با سرعت خیلی خوب ولی متاسفانه از دایرکس 11 پشتیبانی نمی کنه

حالا من خواستم یه کارت گرافیکی را بهم معرفی کنید که حتما GeForce باشه دیگه شرکتش زیاد فرقی نمی کنه و قیمتش هم نهایتا 700 هزار تومان باشه یکی از فروشنده ها گفت msi کیفیتش خوبه وقیمتش ارزون می خواستم بدونم کلا مارک msi هم چجوریه

در کل گرافیکی باشه که از گرافیت خودم یخورده سَرتر باشه که مشخصاتش را براتون گذاشتم ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاورم هم 430 real گرین هستش

afshin b
28-09-2014, 00:11
با این شرایط شما فقط GTX 750 ti رو میتونید انتخاب کنین.
من مارک MSI از این کارت رو توصیه میکنم

حسم
29-09-2014, 20:45
دوستان سلام بعد از پرس و جو و پژوهش و نگاه کردن به جیب مبارک تصمیم گرفتم که گرافیک Radeon Vapor-X R9 270X را بخرم فقط چند تا سوال

اول این که دقیقا قیمتش چند هست ؟

و دوم این که دقیقا برای این گرافیک پاور چند وات لازم هست ؟(اگه قیمتش هم بگید ممنون میشم)

و سوم این آیا که کسی با این گرافیک کار کرده یا نه؟ چون یکی از دوستان فروشنده می گفت این گرافیک AMD نسبت به قیمتش خوبه ولی یه ایرادی که داره فقط تو اجرای بازی های سنگین مثل GTA یه مثلا یه باگ عجیبی داره برای که بر طرف کردنش باید برم سایت راک استار یه فایلی را دانلود کنم تا مشکلش درست بشه می خواستم بدونم آیا واقعا کارت های AMD چنین ایرادی را دارن یا نه؟ (کلا این گرافیک تولید چه سالی هست جدیده یا قدیمی؟)

و مهمتر از همه من مادربوردم asus P8H67 مشکلی که با این گرافیک نداره؟

یه سوال دیگه یکی از دوستان میگه چون CPU من intel هست با گرافیک AMD سازگار نیست و کلا استفاده بهینه و تمام کمال را نمی تونم از گرافیک ببرم می خواستم بدون آیا چنین چیزی هست یا خیر؟

امید رض
29-09-2014, 21:24
دوستان سلام بعد از پرس و جو و پژوهش و نگاه کردن به جیب مبارک تصمیم گرفتم که گرافیک Radeon Vapor-X R9 270X را بخرم فقط چند تا سوال

و دوم این که دقیقا برای این گرافیک پاور چند وات لازم هست ؟(اگه قیمتش هم بگید ممنون میشم)

و سوم این آیا که کسی با این گرافیک کار کرده یا نه؟ چون یکی از دوستان فروشنده می گفت این گرافیک AMD نسبت به قیمتش خوبه ولی یه ایرادی که داره فقط تو اجرای بازی های سنگین مثل GTA یه مثلا یه باگ عجیبی داره برای که بر طرف کردنش باید برم سایت راک استار یه فایلی را دانلود کنم تا مشکلش درست بشه می خواستم بدونم آیا واقعا کارت های AMD چنین ایرادی را دارن یا نه؟ (کلا این گرافیک تولید چه سالی هست جدیده یا قدیمی؟)

یه سوال دیگه یکی از دوستان میگه چون CPU من intel هست با گرافیک AMD سازگار نیست و کلا استفاده بهینه و تمام کمال را نمی تونم از گرافیک ببرم می خواستم بدون آیا چنین چیزی هست یا خیر؟

حدود850تومن هست وحداقل پاور600وات میخواد
وبازی هایه gta بازیه سنگینی نیست من رویه گرافیک معمولی وخیلی ضعیف صاف اجرامیکنم بدون لگ وجدیده که توبهمن میاد فکرنکنم زورش به این کارت برسه
وربطی هم به سیپیو وگرافیک نداره بدون هیچ مشکل نصب میشه
واستفاده ازتمام قدرت کارت گرافیک شکاف pcie x16مادربوردتون باید ورژنش 3باشه اگه ورژنش 2باشه تاحدودی بتونید ازتمام قدرت کارت استفاده کنید

MOSTAFA_ABBASI
29-09-2014, 21:32

قیمت که همون 750 تا 900 هست بسته به برند های مختلف.
حداقل 550 باید باشه که قیمتش 220 هست.
خیر ایرادی که می گه وجود نداره.
خیر مشکلی نداره.
نه این موضوع هم نیست کلا از کسانی که اطلاعات کافی ندارن بهتره که نپرسید.:n06:
با تشکر

mmf66
29-09-2014, 22:41

گرافیک خیلی خوبیه قیمتشم حدود 720 هست تو سایت لیون کامپیوتر قیمت دقیق رو ببینید مارک سافاییر پیشنهاد میشه

این گرافیک به روز شده 7870 هست و کارت خوبی هست تو این قیمت رقیب نداره
باگ هم الکی گفته کلا به حرف فروشنده ها نمیشه اعتماد کرد اکثرشون دروغگو هستند
با مین شما هم مشکلی نداره
پاور هم 600 وات مورد نیازه ولی بستگی به سی پی یو هم داره ولی چون سی پی یو شما اینتل سندی بریج هست همون 600 وات قشنگ جواب میده
اون دوستتون هم خواسته یه چیزی بگه حرف الکی زده

حسم
30-09-2014, 00:17
حدود850تومن هست وحداقل پاور600وات میخواد
وبازی هایه gta بازیه سنگینی نیست من رویه گرافیک معمولی وخیلی ضعیف صاف اجرامیکنم بدون لگ وجدیده که توبهمن میاد فکرنکنم زورش به این کارت برسه
وربطی هم به سیپیو وگرافیک نداره بدون هیچ مشکل نصب میشه
واستفاده ازتمام قدرت کارت گرافیک شکاف pcie x16مادربوردتون باید ورژنش 3باشه اگه ورژنش 2باشه تاحدودی بتونید ازتمام قدرت کارت استفاده کنید

من بازی GTA را به صورت مثال گفتم و گرنه درست می گید بازی زیاد سنگینی نیست

zadis
30-09-2014, 09:22
والا من با این سیستم گفتن پاور 530 گرین کافیه
i5 4440
msi b85 g41 pc mate
ram 8 ddr3 1600
power 530 green
dvd
hdd 1t
r7 270
'گرافیک هنوز نرسیده دستم یعنی 530 گرین کمه ؟؟

mmf66
30-09-2014, 09:48
والا من با این سیستم گفتن پاور 530 گرین کافیه
i5 4440
msi b85 g41 pc mate
ram 8 ddr3 1600
power 530 green
dvd
hdd 1t
r7 270
'گرافیک هنوز نرسیده دستم یعنی 530 گرین کمه ؟؟

اگه منظورتون گرافیک r7 260x هست بله 530 جواب میده ولی اگه منظورتون r9 270x هست 600 وات به بالا بگیرید بهتره البته شاید همون هم جواب بده ولی خوب ممکنه در طولانی مدت روی پاور فشار بیاد با توجه به این که در دراز مدت توان پاور هم کاهش پیدا میکنه برای همین همیشه میگن توان پاور رو همیشه 20 درصد بیشتر حساب کنید
و حتما میدونید بهترین شرایط برای کارکد پاور حدود 40 تا 60 درصد توان لود میباشد
از لحاظ تفاوت قیمت هم زیاد تفاوت ندارن الان یه پاور 750 وات گرین 280 تومان هست 650 وات 250 و با همون 530 زیاد تفاوت نداره

zadis
30-09-2014, 11:47
نه همون r7 270 هست البته r7 270x نیستا گفتن مصرف شما با این قطعات 480 هست و 530 عالیه
مگه مصرف گرافیک چند واته ؟؟؟

mmf66
30-09-2014, 13:48
نه همون r7 270 هست البته r7 270x نیستا گفتن مصرف شما با این قطعات 480 هست و 530 عالیه
مگه مصرف گرافیک چند واته ؟؟؟

یه لینک از این گرافیکی که میگی بزار

گرافیک r9 270x حدود 180 وات مصرف برق داره حداقل پاور پیشنهاد شده 500 وات هست همون 530 هم جواب میده ولی بهتره بیشتر باشه شما مثلا میخوای روزی 10 ساعت بشینی یکسره بازی کنی اون پاور بدبخت باید یکسره توی لود 80 تا 100 درصد باشه حالا اومدیم شما خواستی بعدا یه هارد دیگه یا مثلا یه کارت صدا اضافه کنی اونموقع تکلیف چیه

حسم
30-09-2014, 14:24
دوستان سلامی دوباره راستش اومدم کارت گرافیک Radeon Vapor-X R9 270X را امروز سفارش بدم و بخرم اما شیطون گولم زد:n02: چشمم به این دوتا گرافیک خورد فقط می خواستم ببینم قیمتش چجوره اگه با جیب من سازگار بود برم دنبال خریدش فقط یه خورده عجله دارم برای سفارش دادنش ممنون میشم اگه کسی سریع راهنماییم کنه

Sapphire R9 290X 4GB Battlefield 4 Edition

و

Sapphire Dual-X R9 270X 4GB

mmf66
30-09-2014, 15:20
این کارتهایی که شما گذاشتی های اند هستند و قیمتهای بالای 2 م دارند دقیقش رو تو لیون کامپیوتر ببین در ضمن پاور 700 وات به بالا نیاز داره و همچنین برای سی پی یو سندی بریج i3 یه زیادی هست
من فکر میکنم همون r9 270x هم از سر i3 زیادی باشه شما اگه گرافیک بهتر میخوای به نظر من کل سیستم رو دوباره باید بخری وگرنه زیاد جالب نمیشه

امید رض
30-09-2014, 15:47
دوستان سلامی دوباره راستش اومدم کارت گرافیک Radeon Vapor-X R9 270X را امروز سفارش بدم و بخرم اما شیطون گولم زد:n02: چشمم به این دوتا گرافیک خورد فقط می خواستم ببینم قیمتش چجوره اگه با جیب من سازگار بود برم دنبال خریدش فقط یه خورده عجله دارم برای سفارش دادنش ممنون میشم اگه کسی سریع راهنماییم کنه

و

سافایر r9 270x هم 4گیگش همون 860تومنه قیمتاش
ولی r9 290x بالایه 2ملیون تومنه

MOSTAFA_ABBASI
30-09-2014, 16:16

و

اولی 1.85
دومی 850
اولی پیشنهاد نمی شه برای سیستم شما.

zadis
30-09-2014, 20:59
یه لینک از این گرافیکی که میگی بزار

گرافیک r9 270x حدود 180 وات مصرف برق داره حداقل پاور پیشنهاد شده 500 وات هست همون 530 هم جواب میده ولی بهتره بیشتر باشه شما مثلا میخوای روزی 10 ساعت بشینی یکسره بازی کنی اون پاور بدبخت باید یکسره توی لود 80 تا 100 درصد باشه حالا اومدیم شما خواستی بعدا یه هارد دیگه یا مثلا یه کارت صدا اضافه کنی اونموقع تکلیف چیه
نگارنم کردین پس با این وجود پاورم ضعیفه ؟ البته هیچی دیگه اضاف نمیکنم براش .اگه میدونستم همون 750 ti میگرفتم خیالم راحت بود . پس باید گرافیکو رد کنم و 750 ti بگیرم که کم مصرفه؟ پول دیگه ندارم که بخوام خرجش کنم
اینم لیسنک گرافیکم r9 270 هست و r9 270 x نیست

kaveh-gh
01-10-2014, 13:12
نگارنم کردین پس با این وجود پاورم ضعیفه ؟ البته هیچی دیگه اضاف نمیکنم براش .اگه میدونستم همون 750 ti میگرفتم خیالم راحت بود . پس باید گرافیکو رد کنم و 750 ti بگیرم که کم مصرفه؟ پول دیگه ندارم که بخوام خرجش کنم
اینم لیسنک گرافیکم r9 270 هست و r9 270 x نیست

پاور 530 وات شما کاملاً کفایت میکنه. نگرانی نداشته باشید.

لینک زیر رو یه نگاه بندازید، حداقل پاور مورد نیاز برای R9 270X پانصد وات اعلام شده. R9 270 کمی کم مصرفتره پس جای نگرانی نیست.