ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال :خرید تبلت از فزوشگاه های سامسونگ / 150 هزار گرونتر به خاطر گارانتی

hamids68
26-09-2014, 17:58
سلام دوستان

داشتم از پیاده روی خیابون شریعتی تهران رد میشدم فروشگاه سامسونگ جلب توجه کرد.رفتم تو برای دیدن و قیمت کردن تبلت ها. دیدم قیمت تبلت های گالاکسی نوتش 150 گرونتر از بازار هست. پرسیدم چرا اینطور هست گفت به خاطر گارانتیش هست. گفتم تا کی هست ؟ گفت تا 18 ماه.

حالا سوال من اینه که سایت هائی که اون تبلتو میفروشن حدود 150 تومن ارزونتر هست و نوشتن با گارانتی :

گارانتی: گارانتی 1 ساله سامتل (نماینده رسمی سامسونگ در ایران)
گارانتی هماهنگ نماینده رسمی تبلت های سامسونگ + بیمه نامه بدنه بیمه ایران

من متوجه این تفاوت قیمت نمیشم. مگه مورد دوم نماینده سامسونگ نیست ؟ و آیا بهتره که از فروشگاه سامسونگ خرید ؟

البته یه چیزم هست. شاید من به گیگش دقت نکردم. یادم رفت وقتی تو اون فروشگاه بودم بیپرسم اون قیمت چند گیگ هست؟ 16 یا 32

amir_t6262
26-09-2014, 18:08
نمایندگی ها همیشه گرانتر از مغازه و حتی سایتهای اینترنتی محصولاتشان را عرضه میکنند.

مثلا من دو هفته قبل یک تلفن پاناسونیک را از نمایندگی خیابان جمهوری 185، از مغازه های اطراف 160 قیمت گرفتم و نهایتا از دیجیکالا 135 خریدم!

اینطور که من فهمیدم، کالاهایی که در نمایندگی عرضه می شوند، یک سقف قیمت دارند که نباید از آن گرانتر بدهند، اما بستگی به سودی که خودشان میخواهند بکنند میتوانند تخفیف هم بدهند. مثلا یک نمایندگی سامسونگ سر زده بودم که بدون هیچ چانه زدن، روی تلویزیون هایش 100 هزار تومان تخفیف میداد نسبت به لیست قیمتی که در مغازه اش داشت.

خرید از نمایندگی هم فقط بخاطر اطمینان از سلامت دستگاه است وگرنه کالاهای مرسوم را از هر مغازه مطمئنی خریداری کنید، مشکلی نخواهید داشت.