ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تصمیم گیریه نهایی !!! بالاخره Asus n550 بخرم یا Lenovo y5070-B ؟!! درخواست کمک اضطراری ...!

S0R3N4
25-09-2014, 13:40
سلام به همه ي دوستان عزيزم
راستش من در تاپيک ذيل :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از دوستان عزيزم مشاوره هاي خوبي گرفتم
ولي الان فقط بين 2 تا مدل مردد هستم

همچنان يکي از اصلي ترين انتخاب هاي بنده Asus n550 به حساب مياد
اما با صحبت هايي که با دوستان در تاپيکي که خدمتون عرض کردم يه مدل ديگه هم مد نظر بنده هست
Lenovo Y5070

Asus n550 يکي از نقاط ضعفي که داره نسبت Lenovo Y5070 اينه که کارت گرافيکش از نوع DDR3 هستش
و رم اون هم 8 گيگابات کمتر از Y5070 هست

اما از نظر ظاهري واقعا مورد دلخواه من به حساب مياد

اما از نقاط ضعف Y5070 ميشه به صفحه ي نمايش نچندان خوبش (که البته بنده نديدم از نزديک اونو تا بتونم نظر بدم و فقط گفته هاي دوستان رو دارم بيان ميکنم)
و نداشتن درايو نوري و البته ظاهر نچندان خوبش به حساب مياد

حالا سوالي که از دوستان دارم اينه که آيا لپ تاپ ASUS n550 ممکنه در گيم هاي امسال يعني تا پايان سال 2015 مشکل دار بشه؟
يعني تفاوت گرافيک DDR3 با DDR5 تا چه اندازه هستش؟
و اينکه رم ايسوس هم نسبت لنووو 8 گيگ کمتره
گيم هاي امسال براي اجراي بهترين کيفيت خودشون به چه سيستمي نياز دارن به نظرتون؟
آيا ميتونه ASUS n550 نياز من به گيم ها رو حداکثر تا پايان سال 2015 برطرف کنه تا من به فکر تهيه يه کنسول باشم در اين مدت؟
يا اينکه به نظرتون کم مياره به خاطر گرافيکش و بايد ناچارا سراغ همون Lenovo Y5070 برم؟

سوال ديگر من اينه که آيا صفحه ي نمايش Y5070 اونقدر ضعيف به حساب مياد که تو ذوق بزنه؟يا ميشه فيلم هاي 1080p رو با لذت تمام نگاه کرد ؟
راستي؛کسي هست که اين 2 مدل رو از نزديک ديده باشه تا در انتخاب بنده بتونه کمک بيشتري بکنه؟
مشاهدات بنده در مورد ظاهر اين 2 فقط و فقط به چند عکس ختم ميشه
آيا ظاهر y5070 نچندان دلچسب و غير شيک به حساب مياد؟
يا در عکس ها اينطور تو ذوق زننده هست؟

خيلي سپاسگذارم...
ديگه ميخوام نهايت تا چند روز ديگه برم براي خريد اين 2 ...
پس ميشه تا حداکثر تو همين هفته به يه جمع بندي خوب برسيم و کمک کنيد براي تصميم گيري ؟

jackii
25-09-2014, 16:18
نقد دوستم ( sajjadgameactor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خلاصه برای کسایی که حوصله ندارن :
صفحه نمایش به هیچ وجه اونقدر که میگن بد نیست و اکثر افراد تفاوتش رو با IPS از روبرو نمیتونن تشخیص بدن، از نظر زاویه دید افقی خیلی بهتر از صفحات TN معمولی هست و تا 45 درجه افت کیفیت خیلی ناچیزه ولی زاویه دید عمودی مثل همه صفحات TN خیلی حساسه و بیشتر از 10 درجه کیفیت به شدت پایین میاد.سخت افزار که نیازی به توضیح نداره و عدد و رقم ها به اندازه کافی گویا هست. هارد 5400 دور این لپتاب رو خیلی جاها روش مانور میدن و نقطه ضعف میدونن که من نمیدونم چرا ! چون نسبت به هارد 7200 دور فقط 5% سرعت کمتری میشه گفت داره و این سرعت هم فقط مربوط به زمان کپی کردن فایل هست و نه سرعت سیستم. جنس داخلی بدنه پلاستیک فشرده با کیفیت خیلی بالا هست که اثر انگشت به هیچ وجه نمیمونه و جنس بیرونی صفحه الومینیوم برس خورده هست که اگر دست خیس باشه اثر انگشت و دست روش میمونه. اسپیکر لپتاب بهترین شفافیت صدایی که تا حالا دیدم رو داره ولی اون سابی که زیر لپتابه رو من که چیزی ازش ندیدم(شاید راه خاصی داره فعال کردنش) صفحه کلید لنوو که معروفه و جای حرفی نمیگذاره اما رنگ پس زمینه قرمزش رو من ترجیح میدم معمولا روشن نکنم و همین نوار قرمز دور دکمه ها به اندازه کافی توی چشم هست و لپتاب رو خوشگل کرده. سیستم خنک کننده لپتاب خیلی خوبه و توی بازی کردن عادی دما برای من بالاتر از 70 نرفت. ( لپتاب قبلیم توی همین شرایط به 101 درجه رسیده )

طراحی و ساخت :
همون طور که همه جا نوشته شده جنس بخش پشتی صفحه نمایش الومینیوم برس خورده هست که به نظر من توی عکسا قشنگ تر بود و از نزدیک برس خوردگیش به سختی دیده میشه، اولین باری که لپتاب رو بعد از خرید بررسی کردم دیدم به طرز خیلی فجیعی جای انگشتا و دستم روی این بخش باقی موند و حسابی توی ذوقم زد، ولی بعد از اینکه یک دور کامل با دستمال پاکش کردم دیگه از اون حالت در اومد و جای انگشت روش تقریبا معلوم نمیشه دیگه مگر دست خیس باشه و اگر هم دیده بشه توی یک زاویه خاصی توی نور جای دست دیده میشه و توی حالت عادی چندان در دید نیست. زیر لپتاب هم به سبک همون بخش پشتی برس خورده هست ولی انگاری جنسش از همون پلاستیک هست. بخش داخلی لپتاب که کیبورد و استراحت گاه دست رو پوشش داده از پلاستیک فشرده خیلی خیلی مرغوبی ساخته شده که به هیچ وجه اثر انگشت و هیچ اثر دیگه ای روش نمیمونه و با رنگ ماتی که داره شیک به نظر میرسه. اطراف صفحه نمایش هم از جنس پلاستیک براق ساخته شده و نکته خاصی نداره.پورت ها هم همونجایی که معمولا تو اکثر لپتاپ ها هستند قرار دارند و تنها نکته اینه که 3 تا پورت USB داره لپتاب که من ترجیح میدادم 4 تا میبود. از این 3 پورت 2 پورت سمت چپ USB 3 و یک پورت سمت راست USB 2 هست. همون طور که توی عکسا دیدید اسپیکرها در دو سمت لپتاپ با رنگ قرمز و سیاه قرار دارن و جلوه اصلی y5070 هم همین اسپیکر ها هستند و اما میرسیم به سیستم خنک کننده

سیستم خنک کننده :
من تا قبل از اینکه لپتاب رو بگیرم فکر میکردم سیستم خنک کننده لپتاب گرما رو از 2 سمت لپتاب یعنی همون بالای اسپیکر ها بیرون میده اما بعد از گرفتن و تست متوجه طراحی منحصر به فرد لنوو شدم و فهمیدم اون عکسایی که از نحوه خارج شدن گرما توی این لپتاب دیده بودم منظورش چی بود. گرافیک و سی پی یو ی لپتاب دقیقا در وسط و بالای لپتاب قرار داره و سیستم خنک کننده هم دقیقا از همون محل گرما رو کاملا مستقیم و سریع دفع میکنه یعنی همون جایی که مانیتور به قسمت پایینی لپتاب وصل شده. زاویه هواکش های اون بخش طوریه که گرما رو رو به بالا دفع میکنه و برای همین فضای بهتری در اختیار داره. اولش فکر کردم که باعث گرم شدن اون بخش صفحه نمایش خواهد شد ولی بعد از تست به این نتیجه رسیدم که مشکل خاصی پیش نمیاد J چیزی که تست نکردم هنوز اینه که فکر میکنم اگر در لپتاب بسته باشه جلوی هواکش ها هم بسته میشه و اگر وسط بازی کسی در لپتابش رو ببنده معلوم نیست دمای لپتاب چی میشه ! زیر لپتاب هم که یک دایره هست که میگن که ساب ووفره و کنارش یک شبکه توری مانند که هوا از اونجا به داخل کشیده میشه برا خنک کردن و خیلی هم خنکه اون قسمت. نکته دیگه اینه که کاملا از خنک کننده مسی توی دستگاه استفاده شده و یکی از دلایل سنگینی نسبی لپتاب (با توجه به نداشتن دی وی دی رایتر 2.4 کیلو) هم همین هست. همون طور که گفتم من توی یک بازی کردن معمولی با بالاترین گرافیک در بازی های BioI و Rome 2 و need for speed rival به حداکثر دمای 70 رسیدم و استراحت گاه دست به هیچ وجه گرمایی قابل حس نبود و روی کیبورد هم گرما فقط قابل حس بود کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم

صفحه نمایش :
اول از همه بگم صفحه نمایش کاملا مناسبه و اون جور که الان جو افتاده فاجعه نیست. اما داستان من و صفحه نمایش : همونجور که میدونید همه جا از صفحه نمایش این لپتاب بد گفته شده و بعد از اینکه دل رو به دریا زدم و این لپتاب رو سفارش دادم تنها چیزی که ازش میترسیدم صفحه نمایش بود.بعد از اینکه ویندوز رو روی لپتاب نصب کردم ترسم تبدیل به حقیقت شد و فکر کردم واقعا صفحه نمایش فاجعست. خیلی از جاها نوشته ها بلور شده بود و واقعا توی ذوق میزد و بعد از نصب کارت گرافیک هم درست نشد. مجبور شدم با تنظیمات نمایش بازی کنم یکم. گامای صفحه رو روی 0.8 قرار دادم و کنتراست رو کمی بالا بردم تا مشکلات کمی رفع بشه ولی بازم مشکل بلور شدن نوشته ها بود و حسابی از خریدم پشیمون شده بودم تا اینکه.... فهمیدم توی رزولوشن FHD ویندوز خودکار میاد همه چیز رو بزرگ نمایی میکنه و بزرگنمایی روی 125% بود(چون قبلا FHD نداشتم نمیدونستم) با برگردوندن بزرگ نمایی به 100% همه چیز عالی شد و یک نفس راحت کشیدم و تنظیماتی که دستکاری کرده بودم رو به حالت اول برگردوندم. الان میتونم بگم که از روبرو این لپتاب رو کنار لپتاب ASUS jk بگذارید توی صفحات عادی هیچ تفاوتی بینشون نمیبینید مگر اینکه گرافیک کار باشید یا بخواید تست های خاص بکنید. رنگ سیاه و سفید رو به خوبی نشون میده و توی مقایسه هایی که داشتم فقط توی رنگ زرد به نظرم یکم میتونست بهتر باشه که بازم تایید میکنم که اگر چند تا صفحه نمایش رو کنار هم نگذارید اصلا متوجه این چیزا نمیشید. از طرفی صفحه نمایش مات و Anti Glare هست که باعث شده کیفیت صفحه خیلی خیلی بالا بره و من به شخصه این صفحه نمایش رو به بهترین صفحه نمایشی که نور رو انعکاس میده ترجیح میدم. (اگر دوستانی که از صفحه نمایش این دستگاه میترسن و برای همین این لپتاب رو هنوز نخریدن سوالی دارند بپرسن من جواب میدم) نکته دیگه ای که باید اضاف کنم میزان روشنایی صفحه هست که کاملا رضایت بخشه و بخاطر مات بودن صفحه و عدم انعکاس نور به هیچ وجه کمبودی احساس نمیشه.

بلندگو ها :
بهترین بخش این دستگاه که تونست من رو شگفت زده بکنه بلندگوهای دستگاه بود، جایی که انتظار نداشتم چنین کیفیتی رو ببینم، بلندگوهای دستگاه شفاف ترین صدایی رو که تا حالا تجربه کردم رو ارائه میدن و خیلی بالاتر از چیزی که فکر میکردم بودن. تنها منفی ای که میتونم بگم در مورد اون ساب ووفره زیر دستگاه هست که من چیز خاصی ازش ندیدم. البته زیاد اهل موسیقی و این چیزا نیستم و نظرم تخصصی نیست و اصلا نمیدونم شاید فعال سازی خاصی داشته باشه اون ساب دستگاه. به هر حال همین شفافیت صدا برای من کافی بود و بالاترین نمره رو به بلندگوهای دستگاه میدم.

کیبورد و تاچ پد :
همون طور که میدونید کیبورد های Accu-Type لنوو الان بهترین کیبورد ها هستند و شهرت خاصی دارن. علاوه بر این جنس دکمه ها در این لپتاب مثل بدنه داخلی از بالاتری کیفیت ممکن ساخته شده و زمانی که دست بر روی دکمه ها قرار میگیره حس با کیفیت بودن رو به آدم منتقل میکنه. تاچ پد هم کاملا یک دست و شیک هست و از نظر کارایی هم مثل همه تاچ پد ها خوب هست.

سخت افزار و باتری :
خوب کسی که این لپتاپ چشمش رو گرفته خودش به اندازه کافی در مورد سخت افزار اون اطلاعات داره و همون طور که گفتم اعداد و ارقام بهتر میتونن حرف بزنن توی این بخش. باتری دستگاه هم مثل باقی لپتاب های ویندوزی هست و یک باتری 6 سلولی ازش انتظاری بیشتر از 4 ساعت کارایی نمیده. این لپتاب هم توی کاربری عادی تا 3 ساعت و 30 دیقه و موقع تماشای فیلم تا 2:30 دیقه شارژ نگه میداره.

قیمت :
زمانی که من لپتاب رو خریدم ، کف قیمت لپتاب با گارانتی سازگار توی تهران 3.480 و با گارانتی هماهنگ 3.465 بود و من لپتاب رو اون موقع از دیجی کالا 3.425 خریدم، البته موقع نوشتن این نقد دیجی کالا هم قیمتش رو 3.486 کرده. زمان نوشتن این نقد هیچ لپتابی با گرافیک 860 توی بازار هنوز نیومده اما میشه تخمین زد که یک لپتاب ASUS با این مشخصات قیمتی حدود 4.500 خواهد داشت که تنها برتریش نسبت به این لپتاب صفحه نمایش IPS هست.

نکات منفی :
هر چند قرار بود سعی کنم نقد منصفانه ای بنویسم ولی الان که نگاه کردم دیدم همش خوبی لپتاب رو نوشتم انگاری. برای همین گفتم اینجا نکات منفی ای که به ذهنم میرسه رو بنویسم. اولین نکته منفی که شاید سلیقه من باشه بیشتر نور قرمز کیبورد هستش که به نظر من چشم رو کمی میزنه (با اینکه میتونه موقع روشن بودن توی 2 حالت کم و زیاد قرار بگیره) نکته بعدی که باز هم نمیدونم واقعا درست متوجه شدم یا بخاطر تلقینی هست که به خاطر دیدن اعداد به خودم میکنم ، کنتراست پایین دستگاه هست که زمانی که از گرادیانت در جایی استفاده شده باشه با کمی دقت میشه متوجهش شد که رنگ ها پله پله دارن تغییر میکنن. نکته منفی دیگه ای به ذهنم نمیرسه فعلا، شاید بعدا اضافه کردم.

jackii
25-09-2014, 16:19
دوست عزیز شما میتونید y5070 رو با نمایش UFH or 4K سفارش بدی برات بیارن :n05:

HOJ-JAT
25-09-2014, 22:10
چندتا نکته اولا y5070 درایور اکسترنال روش هست که یک مزیت هست چون سبک تر میشه
ثانیا اگر برای گیم میخوای حتما بیاد گرافیکت از نوع gtx با gddr5 باشه مدل n56 ایسوس این گرافیک را داراست
ممکته 550 ایسوس تا سال ۲۰۱۵ جواب گو باشه اما باید روی medium یا low بازی کنی !

mg_mahyar
26-09-2014, 02:29
من قبلا به شما گفتم بازم میگم.
مدل 550 ایسوز در برابر y5070 تی بازی ضعیف تره ولی اگر قرار نیست هر بازی رو با بالاترین درجه و ... اجرا کنید گزینه 550 ایسوز مناسب هست.
ایسوز 550 دوتا فن و سیستم خنک کننده متفاوتی نسبت به n56 داره و میتونه نسبتا بازی ها و گرمای اون رو تحمل کنه ولی استاندارد برای بازی ساخته نشده.
اگر قصد شما صرفا بازی هست به نظر میرسه y5070 بهتره. البته بازم ما اینجا هیچ گزینه ای رو مطلق نمیگیم خوب یا بد. شما هر مدلی رو میپسندی بخری نهایتا تفاوت چندانی با هم نخواهند داشت شاید حدود 10 درصد. من شخصا زورم میاد پول بابت n550 بدم.

MOSTAFA_ABBASI
26-09-2014, 12:46
دوست عزیز من ASUS N500JK دارم و با هر دو هم کار کردم ایسوس واقعا بهتره.
هر سوالی هم در مورد ایسوس داشتین بپرسین من جواب می دم حتما.:n11:

alli1600
26-09-2014, 17:47
سلام
Lenovo Y5070 از لحاظ گرافیک خیلی قوی تره و بهترین گزینس (gtx860)واقعا عالیه

امیر تتلو
26-09-2014, 18:27
سلام
Lenovo Y5070 از لحاظ گرافیک خیلی قوی تره و بهترین گزینس (gtx860)واقعا عالیه

من این گرافیکو روش ندیدم حالا اخبار جدیدشو نمیدونم اگه گرافیکش این باشه که معجزست برای بازی ....عالیه

MOSTAFA_ABBASI
26-09-2014, 18:33
من این گرافیکو روش ندیدم حالا اخبار جدیدشو نمیدونم اگه گرافیکش این باشه که معجزست برای بازی ....عالیه
همه چیز که گرافیک نیست.
کولینگ هستش که ایسوس بهتره همچنین صفحه نمایش لنوو هم بدرد نمی خوره که اینگار داری رو لپ تاپ دو میلیونی بازی می کنی.
همچنین کیفیت قطعات و چیپست و مادربرد و... ایسوس بسیار بهتر هستش.
درایو نوری هم که ماشالا نداره.
تا تونسته رو ظاهر بد کار کرده:n08:
ایسوس پیشنهاد میشه اونم n550jk:n05:

jackii
26-09-2014, 19:51
همه چیز که گرافیک نیست.
کولینگ هستش که ایسوس بهتره همچنین صفحه نمایش لنوو هم بدرد نمی خوره که اینگار داری رو لپ تاپ دو میلیونی بازی می کنی.
همچنین کیفیت قطعات و چیپست و مادربرد و... ایسوس بسیار بهتر هستش.
درایو نوری هم که ماشالا نداره.
تا تونسته رو ظاهر بد کار کرده:n08:
ایسوس پیشنهاد میشه اونم n550jk:n05:

دوست عزیز صفحه نمایش n550jk تاچش مشکل بزرگیه خودش :n29: y5070 میشه صفحه نمایش UFH سفارش داد . در مورد درایو نوری هم یک مزیت داره لنوو اینکه اکسترنال سبک تر میشه !
من خودم با مدل asus n550Jk کار کردم واقعآ ارزش خرید نداره :n03:

MOSTAFA_ABBASI
26-09-2014, 21:32
دوست عزیز صفحه نمایش n550jk تاچش مشکل بزرگیه خودش :n29: y5070 میشه صفحه نمایش UFH سفارش داد . در مورد درایو نوری هم یک مزیت داره لنوو اینکه اکسترنال سبک تر میشه !
من خودم با مدل asus n550Jk کار کردم واقعآ ارزش خرید نداره :n03:
مشکل بزرگیه؟؟؟؟؟؟:n04::n04:
داداش من خودم باهاش در مواقعی که لازم میشه کار می کنم مثل بازی های لمسی یا اندروید X86 رو روی لپ تاپ نصب کردم حتما باید لمسی باشه لپ تاپ
همچنین توی مترو هم خیلی کاربرد داره.
توی ویندوز 9 هم که می گن برای لپ تاپ های لمسی بهینه شده.
اصلا یک مشکل نیست اتفاقا یک مزیت هست بسیاری هستند که فقط بخاطر لمسی بونش می خرن.
اگرم نخواستین می تونین مدل مات وBLU-RAY رو پیشنهاد بدید که رمش هم 16 هس ئو لیپ موشن داره.
پس تا اینجا که مشکلی نیس.:n05:
داداش با صفحه 4K قیمت لپ تاپ در میاد 4.5 یا 5 میلیون کلا قضیه فرق می کنه.
100 گرم که به جهنم یک درایو رو همه جا با خودت بخوای حمل کنی خیلی خیلی سخته این یک عیب هست.
ولی تو لپ تا باشه خیلی راحتی تازه یه خوبی دیگه هم که اگه تو لپ تاپ باشه اینه که پس فردا می شه بجای درایو نوری اونو کند و یه SSD گذاشت.
پس از این لحاظم ایسوس بهتره:n05:
اینم برتری های ASUS N550JK نسبت به JR که می گید ارزش خرید نداره ::n06:
- ظاهر زیبا تر
2- اسپیکر های قوی تر ( 4 اسپیکر در مقابل دو اسپیکر)
3- صفحه نمایش ips
4- صفحه نمایش لمسی
5- گرافیک قوی تر
6- کولینگ بهتر
7-رم 16 گیگ
8- لیپ موشن ( فقط همین لیپ موشنش 650 تومنه :)
9-پورت مینی اچ دی ام آی که ظاهر زیباتر و سرعت بیش تری نسبت به vga port داره.
10-باطری لیتیوم پلیمر (البته تو بعضی جا ها از jr هم باطریش بهتره)
خب دیگه فک نکنم مشکلی تو خرید ASUS N550JK مونده باشه:n01:

lord Asghar
26-09-2014, 22:21
مشکل بزرگیه؟؟؟؟؟؟:n04::n04:
داداش من خودم باهاش در مواقعی که لازم میشه کار می کنم مثل بازی های لمسی یا اندروید X86 رو روی لپ تاپ نصب کردم حتما باید لمسی باشه لپ تاپ
همچنین توی مترو هم خیلی کاربرد داره.
توی ویندوز 9 هم که می گن برای لپ تاپ های لمسی بهینه شده.
اصلا یک مشکل نیست اتفاقا یک مزیت هست بسیاری هستند که فقط بخاطر لمسی بونش می خرن.
اگرم نخواستین می تونین مدل مات وBLU-RAY رو پیشنهاد بدید که رمش هم 16 هس ئو لیپ موشن داره.
پس تا اینجا که مشکلی نیس.:n05:
داداش با صفحه 4K قیمت لپ تاپ در میاد 4.5 یا 5 میلیون کلا قضیه فرق می کنه.
100 گرم که به جهنم یک درایو رو همه جا با خودت بخوای حمل کنی خیلی خیلی سخته این یک عیب هست.
ولی تو لپ تا باشه خیلی راحتی تازه یه خوبی دیگه هم که اگه تو لپ تاپ باشه اینه که پس فردا می شه بجای درایو نوری اونو کند و یه SSD گذاشت.
پس از این لحاظم ایسوس بهتره:n05:
اینم برتری های ASUS N550JK نسبت به JR که می گید ارزش خرید نداره ::n06:
- ظاهر زیبا تر
2- اسپیکر های قوی تر ( 4 اسپیکر در مقابل دو اسپیکر)
3- صفحه نمایش ips
4- صفحه نمایش لمسی
5- گرافیک قوی تر
6- کولینگ بهتر
7-رم 16 گیگ
8- لیپ موشن ( فقط همین لیپ موشنش 650 تومنه :)
9-پورت مینی اچ دی ام آی که ظاهر زیباتر و سرعت بیش تری نسبت به vga port داره.
10-باطری لیتیوم پلیمر (البته تو بعضی جا ها از jr هم باطریش بهتره)
خب دیگه فک نکنم مشکلی تو خرید ASUS N550JK مونده باشه:n01:
سلام
اینکه 850m کمی قویتر هست درسته ولی این تفاوت تو بازی ها در حد 2 یا 1 فریم هست
باتری لیتیوم پلیمر هم درسته که از یون لیتیوم پیشرفته تر هست ولی اینو هم باید در نظر بگیرید که باتریش جدا نمیشه و این مورد تو بازی و کلا کار های محاسباتی سنگین که لپتاپ داغ بکنه مشکل ساز میشه

mehran2190
27-09-2014, 08:30
سلام Lenovo y5070 کلا چند تا کانفیگ داره؟ یعنی اونائیکه تو ایران موجود هست.

S0R3N4
27-09-2014, 13:06
سلام مجدد به همه ی عزیزان...

دوستان؛همانطور عرض کردم بنده قرار نیس به جز FIFA15 بازیه دیگه ای رو با این لپ تاپ انجام بدم؛
ولی میخوام همون FIFA15 رو روی بالاترین حالت گرافیکی جزئیات بازی کنم ترجیحا (Ultra Mode) ؛ آیا گرافیک GDDR3 ی لپ تاپ n550 اینقدر نسبت به لپ تاپ Y5060 که گرافیک GDDR5 داره ضعیف تره؟!!!یعنی اینکه نمیتونه از پس بازیه FIFA15 بر بیاد؟!

بعد از اون هم حتما در اولین فرصت یه کنسول تهیه خواهم کرد برای گیم؛
واسه همینه که اگه فقط ملاک رو گیم و بازی قرار بدم و بقیه موارد رو در نظر نگیرم؛خداییش حیفم میاد n550 رو از دست بدم؛

آیا میشه FIFA15 رو روی حالت ULTRA MODE روی N550 اجرا کرد؟یعنی اینقدر گرافیکش ضعیفه؟!!!!!!

راستی؛آیا میشه رم n550 رو 16 گیگ ارتقا داد؟
و آیا راستی؛این صفحه ی نمایش تاچ n550 اینقدر ضعیفه که دوستان میگن؟!!

آیا داره این مدل رو n550 ؟!! صفحه ی نمایش مات مزیتش چیه نسبت به صفحه ی نمایش تاچ؟! (از نظر کیفیت)
مدل 4k که اگه گیر بیاد عالیه؛قیمتش دقیقا چقدر تفاوت خواهد داشت؟

راستی؛اون مدل که Blu-Ray داره؛کدومه؟همین n550 ؟؟!

HOJ-JAT
27-09-2014, 13:20

دوستان؛همانطور عرض کردم بنده قرار نیس به جز FIFA15 بازیه دیگه ای رو با این لپ تاپ انجام بدم؛
ولی میخوام همون FIFA15 رو روی بالاترین حالت گرافیکی جزئیات بازی کنم ترجیحا (Ultra Mode) ؛ آیا گرافیک GDDR3 ی لپ تاپ n550 اینقدر نسبت به لپ تاپ Y5060 که گرافیک GDDR5 داره ضعیف تره؟!!!یعنی اینکه نمیتونه از پس بازیه FIFA15 بر بیاد؟!

واسه همینه که اگه فقط ملاک رو گیم و بازی قرار بدم و بقیه موارد رو در نظر نگیرم؛خداییش حیفم میاد n550 رو از دست بدم؛

آیا میشه FIFA15 رو روی حالت ULTRA MODE روی N550 اجرا کرد؟یعنی اینقدر گرافیکش ضعیفه؟!!!!!!

آیا داره این مدل رو n550 ؟!! صفحه ی نمایش مات مزیتش چیه نسبت به صفحه ی نمایش تاچ؟! (از نظر کیفیت)

والا سیستم پیشنهادی فیفا gtx650 هست پس روی کاغذ باید روی n500 با گرافیک gtx850 خیلی روون و در بالاترین حد اجرا بشه
اکثر مدل های n550 شانزده گیگ رم دارند !!! ارتقا میشه داد ولی بهتر است مدلی بخری که خودش ۱۶ گیگ رم داشته باشه
خیر دوستم این مدل را داره و تاچش خیلی روونه اونی که دوستان میگن منظورشان این است که تاچ خیلی بدرد نمیخوره و فقط ی چیبز نمایشی هست که بستگی به کاربرد شما دارد
صفحه مات انعکاس نور نداره البته چون پنل ۵۵۰ ips هست شما اگر نور چراغی چیزی افتاد توش میتونی زاویه صفحه نمایش را تغییر بدی و چون ips هست هیچ تغغیر تو کیفیت و رنگ تصویر ایجاد نمیشه
یک تجربه رو بهتون میگم هیچ وقت روی داریور نوری لپتاپ ها حساب باز نکن چون نهایتش شش ماه کار میکنن و رفته رفته ضعیف میشن یک درایور اکسترنال خیلی قوی تره

MOSTAFA_ABBASI
27-09-2014, 16:35

خب توی فیفا 15 که مطمئنا مشکلی نداره و روی الترا می تونید بالاترین فریم رو بگیرید .
خیر خیلی خیلی کم ضیف تره حدودا 5% یا دیگه خیلی بگیم 10%.
آره لپ تاپ خوبیه نباید از دستش داد.
بله تا 16 میشه ارتقا داد.
کاملا دروغ هست.
همین الان این لپ تاپ جلومه قبلا من آیپد ایر داشتم براحتی تاچ این لپ تاپ با اون برابری می کنه.
بله داره حدودا 4.05 البته خیلی کم گیر میاد باید بگردین.
تو پایتخت من یه جا دیده بودم داشتن.
البته لیپ موشن نداره.
مات از نظر کیفیت یه پله پایین تر از براق هست ولی توی نور مستقیم دیگه اذیت نمی کنه.
البته به نظر من همین براق هم خیلی خوبه.
4k که خیلی گرونه اون مدل میشه asus nx500 با اس اس دی 512 و رم 16 و گرافیک 860 و وزن 2 کیلو کلا اون محشره قیمتشم 6.5 هس فک کنم که می ارزه.
در کل من نظرم رو همین asus n550jk هستش.:n06:

alli1600
27-09-2014, 18:56
اگه برای فوتبال میخوای پس Asus n550 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیر رو الترا راحت میتونه بیاره ولی برای بازی مثلgta v بخوای لنوو بهتره

alli1600
27-09-2014, 18:59
در ضمن تاچشم خوبه من اولش لنوو رو با توجه به نیازتون معرفی کردم ولی اگر فقط فوتبال بازی میکنی حتی میتونی لپتاپ رو وصل کنی به مانیتور4k وبازی کنی خیالت راحت

MOSTAFA_ABBASI
27-09-2014, 19:07
اگه برای فوتبال میخوای پس Asus n550 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیر رو الترا راحت میتونه بیاره ولی برای بازی مثلgta v بخوای لنوو بهتره

بله در کل n550jk عالیه البته جی تی آی وی هنوز نیومده و نمی شه راجع ب گرافیکش روی پی سی چیزی گفت ولی با توجه به شنیده هام تقریبا رو الترا هم می تونه اونو اجرا کنه و مشکلی از این بابت تا چند سال آینده وجود نداره.:n06:
بتل 4 رو روی very high تونستم 30 تا 40 فریم بگیرم.:n01:

jalallinux
13-01-2016, 10:26
سلام دوست عزیز
ببین من الان دارم با asus n550jk + leapmotion با نهایت امکاناتش بهت پیام میدم.
دقیقا دیروز لپ تاپ رو گذاشتم توی دیوار با قیمت 2.800.000 برای فروش تا بعد پول بزارم روش برم Y5070-A بخرم.شما اشتباه منو تکرار نکن اگه قصد خرید نو میباشد همون Y5070-A رو بخر. به هیچ چیزی هم فکر نکن.مطمئن.
هرکی خریدار لپتاپم هست بهم زنگ بزنه : 09179141822