مشاهده نسخه کامل
: چگونگی درج یک فرمول ریاضی در کامپیوتر و محاسبهی ان؟
سلام....
من برنامه نویسیم خوبه، ولی متاسفانه فرمول های ریاضی رو زیاد بلد نیستم!! کلا ریاضیم هم خوب نیست! :)))
من این فرمول رو دارم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حالا میخوام توی برنامهام، این فرمول رو به ازای مقادیری که در V,x,y و زد دارم محاسبه کنم.....
مراحل گرفتن و اینا رو بلدم! ولی نحوهی نوشتن این فرمول و محاسبهی اون رو بلد ندارم حقیقتا... اگر امکانش باشه که راهنماییم کنین ممنون میشم....
Dolphin 7
24-09-2014, 23:42
سلام....
من برنامه نویسیم خوبه، ولی متاسفانه فرمول های ریاضی رو زیاد بلد نیستم!! کلا ریاضیم هم خوب نیست! :)))
من این فرمول رو دارم:
و حالا میخوام توی برنامهام، این فرمول رو به ازای مقادیری که در V,x,y و زد دارم محاسبه کنم.....
مراحل گرفتن و اینا رو بلدم! ولی نحوهی نوشتن این فرمول و محاسبهی اون رو بلد ندارم حقیقتا... اگر امکانش باشه که راهنماییم کنین ممنون میشم....
سلام
1- به جاي تانژانت به توان منفي يک ، مي توني از " آرک تانژانت " استفاده کني
2 -اون علامت مثبت منفي ( ± ) که بعد از وي به توان دو ، نوشته شده معنيش اينه که بايد وي به توان دو ، يه بار با راديکال جمع بشه و جواب کل محاسباتو به دس بياري ، يه بارم بايد منهاي راديکال بشه و جواب کل محاسباتو به دس بياري مثلا :
5±3
مساويه با :
5+3
و
5-3
که به اين معنيه که دو تا جواب به دس مياد اوليش مي شه 8 دوميش ميشه 2
پس بايد دو بار محاسباتو انجام بدي يه بار با مثبتش يه بار با منفيش
3 - اونجا که نوشته
جي ايکس به توان دو
يعني جي ضربدر " ايکس به توان دو " ، يعني جي به توان نمي رسه فقط ايکس بايد به توان دو برسه
4 - اون جا که نوشته
دو ضربدر واي ضربدر وي به توان دو
يعني فقط وي به توان دو مي رسه ، واي و دو نبايد به توان برسن فقط ضرب مي شن در " وي به توان دو "
در نتيجه محاسبات به اين صورت مي شه که توي تصوير نشون دادم :
در نهايت واسه ساده تر شدن محاسبات ، مي توني مثلا راديکالو يه بار محاسبه کني و جوابشو توي دو تا فرمول استفاده کني ، به اين صورت :
اون چيزاييش که به نظرم مهم تر اومد توضيح دادم اگه سوال بيشتري در موردش داري يا جايي از توضيحاتمو نفميدي بگو
afshin b
25-09-2014, 00:35
سلام
1- به جاي تانژانت به توان منفي يک مي توني از کتانژانت استفاده کني
2 -اون علامت مثبت منفي ( ± ) که بعد از وي به توان دو ، نوشته شده معنيش اينه که بايد وي به توان دو ، يه بار با راديکال جمع بشه و جواب کل محاسباتو به دس بياري ، يه بارم بايد منهاي راديکال بشه و جواب کل محاسباتو به دس بياري مثلا :
5±3
مساويه با :
5+3
و
5-3
که به اين معنيه که دو تا جواب به دس مياد اوليش مي شه 8 دوميش ميشه 2
پس بايد دو بار محاسباتو انجام بدي يه بار با مثبتش يه بار با منفيش
3 - اونجا که نوشته
جي ايکس به توان دو
يعني جي ضربدر " ايکس به توان دو " ، يعني جي به توان نمي رسه فقط ايکس بايد به توان دو برسه
4 - اون جا که نوشته
دو ضربدر واي ضربدر وي به توان دو
يعني فقط وي به توان دو مي رسه ، واي و دو نبايد به توان برسن فقط ضرب مي شن در " وي به توان دو "
در نتيجه محاسبات به اين صورت مي شه که توي تصوير نشون دادم :
در نهايت واسه ساده تر شدن محاسبات ، مي توني مثلا راديکالو يه بار محاسبه کني و جوابشو توي دو تا فرمول استفاده کني ، به اين صورت :
اون چيزاييش که به نظرم مهم تر اومد توضيح دادم اگه سوال بيشتري در موردش داري يا جايي از توضيحاتمو نفميدي بگو
تانژانت به توان ۱- معمولا تانژانت معکوس هست یا همون arctan و چطور وارد کردنش در کد رو من نمیدونم
Dolphin 7
25-09-2014, 21:45
تانژانت به توان ۱- معمولا تانژانت معکوس هست یا همون arctan و چطور وارد کردنش در کد رو من نمیدونم
خيلي ممنون که اشتباهمو گرفتي
تانژانت به توان منفي يک ، " هميشه " مساوي آرک تانژانته ، من اشتباها به جاش نوشته بودم کتانژانت که معذرت مي خوام ، هم از تو هم از senaps
در مورد اينکه چطور بايد آرک تانژانتو توي کد وارد کرد ، بستگي به زباني داره که باهاش قراره بنويسي ولي معمولا به يکي از اين روشا نوشته مي شه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کد مورد نظرشو مي خواين بايد تو قسمت برنامه نويسي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سوالتونو بپرسين
حتي کد کاملشو اگه بخواين بچه ها واستون مي نويسن چيز زياد سختي نيس فقط بايد توابع رياضيشو بلد باشن
اگرم به به کارتون بياد همين فرمولو ، کدشو توي ويژوال بيسيک 6 يا نرم افزار جئوجبرا 4 مي تونم واستون بنويسم
پست قبلمم تصحيحش کردم هم قسمت اولشو هم قسمت تصاويرشو بازم ازت ممنونم که تذکر دادي و يه معذرت خواهي ويژه از senaps [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.