ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک مشکل قدیمی

Gregar
22-09-2014, 22:05
سلام دوستان

این مشکل الان واسم پیش نیومده . مال چند سال پیشه که اصلا کلا مال سیستم قدیمیم بود و دیگه الان ندارمش . فقط تا الان کنجکاو بودم که دلیل این مشکل چی بود و صرفا جهت فهمیدن علت میخوام بپرسم . چون مشکل عجیبی بود .

سیستم از این پنتیوم 4 ها بود . Cpu intel 2.2 ghz تک هسته ای بود . رم هم 500 مگ . گرافیک 128mg ati . یه هارد 80 گیگ هم داشت .

یه بار بود یه CD خش دار گذاشتم توش و خواستم کپی کنم و که به دلیل خش نمیتونست دیتا رو کپی کنه . دیگه Cd رو در اوردم و گذاشتم کنار . اما سیستمم نمیدونم چش شد . از اون موقع به بعد وقتی ویندوز بالا میومد ظرفیت رم یه کم از همیشه بیشتر بود . بعد از چند دقیقه هم رم هم cpu کارکردش میزد 100% . نمیدونم مشکلش سخت افزاری بود یا نرم افزاری . هر چند بار هم ریست میکردی همین مشکل باز هم بود . فقط میتونستم با system restore برش گردونم به حالت قبل از اون قضیه cd و درست میشد . نه فقط اون Cd بلکه هر cd خش داری که میخواستم کپی کنم و کپی نمیشد همچین اتفاقی میفتاد .به لحاظ ویروس هم سیستم ویروس نداشت . مشکل عجیبی بود که تا الان توش موندم .

EXTREME
22-09-2014, 22:52
باید اول مطمئن بشید مشکل نرم افزاری ندارید پیشنهاد میکنم ویندوز رو یک دور عوض کنید و درایورها رو به روز کنید اگه بازم مشکلی بود بگید

آنتی ویرو س آپدیت شده روی سیستم نصب است؟

Gregar
23-09-2014, 12:20
باید اول مطمئن بشید مشکل نرم افزاری ندارید پیشنهاد میکنم ویندوز رو یک دور عوض کنید و درایورها رو به روز کنید اگه بازم مشکلی بود بگید

آنتی ویرو س آپدیت شده روی سیستم نصب است؟

میگم سیستم مال چند سال پیش بوده و دیگه الان ندارمش . فقط واسه کنجکاوی خواستم بدونم دلیل منطقی ای پشتش بوده یا نه که اینطوری میشده . انتی ویروس اپدیت شده هم داشت و مشکل ویروس نداشت .