مشاهده نسخه کامل
: مشکل بیخوابی
سلام دوستان من اصلا نمیتونم بخوابم حتی با قرص خواب هم نمیتونم بخوابم قرص کلونازپام 2 میخورم بعضی اوقاتم دو تا ازش میخورم شاید نتیجه بده ساعت ده شب قرص میخورم ساعت 4 صبح خوابم میبره اونم با بدبختی و جون کندن ساعت 8 صبح هم از خواب بیدار میشم اصلا تمایلی به خواب ندارم خیلی کم خواب هستم اگر کسی میتونه کمکم کنه خوشحال میشم از این وضعیت خسته شدم دیگه حتی داروی خواب هم نمیتونه کمکم کنه من مشکل تیروئید دارم حدود 15 ساله پیش دکتر تیروئیدم میرم مشکلم رو میگم بهم میگه به تیروئید ربطی نداره برو پیش دکتر اعصاب یا روانشناس پیش دکتر روانشناس میرم ربطش میده به مشکل تیروئیدم چند تا دارو خواب مینویسه که فقط سه چهار شب اول اثر داره سریع بی اثر میشه ! دوستان اگر نظری دارید که بتونه بهم کمک کنه مشکلم حل بشه لطفا کمکم کنید
teragedy
18-09-2014, 03:21
ورزش کن.. پیاده روی طولانی انجام بده...
قبل از خواب کتاب بخون...
از دم کرده هایی گیاهی مثل گل گاوزبون،بادرنج بویه،سنبل الطب قبل از خواب استفاده کن...
فکرو ذهنتو آزاد کن...
منم دو سال همین مشکلو داشتم... الان خوبم... یه دل سیر میخوابم...
در نهایت باید بری پیشه روانپزشک...
که البته اونم فقط داروهای شیمیایی تجویز میکنه که خوب نیستن... اعتیاد آورن...
که نری بهتره
مستدام باشید
Alireza SM
18-09-2014, 22:20
سن و جنسیت خودتون رو ذکر بفرمایید. مشکل درد در قسمت های مختلف سر مخصوصا پیشانی هم دارین ؟ وضعت فشار خون شما چطور هست؟ دمای بدن و میزان رطوبت پوستتون در چه وضعی هست؟ مساله تیروئیدتون چیه دقیقا من متوجه نشدم تیروئیدتون مشکل داره و 15 ساله پیش متخصص مراجعه میکنین برای تیروئید؟ آخرین بار که آزماش تیروئید دادین مقدار THS و T3 و T4 در برگه آزمایشتون چند بوده ؟
آیا قبل از خواب فکرتون درگیر مسایل مختلف میشه؟ توی ذهنتون با خودتون یا با کسی حرف میزنین ؟ وقتی خوابتون میبره کابوس نمیبینین ؟
چند وقته کلونوزپام مصرف میکنید ؟ آیا اول کلونوزپام 1 میلی مصرف کردین و سپس دوزش رو افزایش دادین یا از همون اول 2 میلی مصرف کردین ؟ هیچ داروی دیگه ای هم مصرف میکنین ؟
کلونوزپام دارویی نیست که دوتا 2 میلی گرمیش رو مصرف کنین و بهتر نتیجه بده. اگه قرار باشه مصرف کنین فقط یه دونه باید مصرف کنین نه دوتا.
سلام خسته نباشید من 32 ساله هستم خانم و مجرد هستم . درد تو قسمت های مختلف سر و پیشانی ندارم . فشارم معمولا ده روی هشت هستش . پوستم خیلی خشکه و دمای بدنم متغیر هستش بعضی اوقات نشستم یکدفعه ای الکی گر میگیرم داغ میشم حرارتی که از بدنم فوران میزنه رو کاملا حس میکنم و بیشتر اوقات هم بدنم یخه بخصوص دست و پام . من بخاطر اینکه یکدفعه از یک مسئله ای ترسیدم وجا خوردم گواتر سمی گرفتم که فوق العاده پر کار بود و حتی دکتر در دوران دبیرستان منو ممنوع کلاس کرد و مشکلم با دارو حل نشد و مجبور شدم ید درمانی کنم چون درمدت سه ماه نزدیک 23 کیلو وزن کم کردم بخاطرتعریق زیاد و ادرار زیاد تپش قلب و مشکلات روحی که برام پیش اومد حتی تمام نظم و نظام بدنم بهم ریخت و از دوران دبیرستان ممنوع ورزش هم شدم بعد از ید درمانی هم تیروئیدم به کل از بین رفت و دیگه افتاد به کم کاری شدید و کلسترول بد که همون LDL هستش و جواب ازمایشاتم خیلی بد بود البته این مسئله در دوران دانشگاه من بود که دوباره بخاطر یکسری مسائل دوباره دو ترم ممنوع کلاس شدم و همچنین ممنوع ورزش در دوران دانشگاه یعنی ما دو واحد ورزش داشتیم هر دو واحد رو من بصورت کتبی امتحان دادم یک کتاب ورزش بهم معرفی کردن خوندم و امتحان دادم . آخرین بار که آزمایش دادم همین دو ماه پیش بود که T3 T4 مشکلی نداشت ولی TSH بالا بود یعنی آزمایش رو دکتر زنان بخاطر یک مسئله ای که برام پیش اومده بود و رفتم سونوگرافی و جواب سونوگرافیم مثانه عصبی بود برام نوشت آزمایش تیروئید و یکسری آزمایشات هورمونی و جواب آزمایش رو به دکتر که نشون دادم گفت تیروئیدت کم کار شده و به جای روزی یک دونه قرص لووتیروکسین یکی و نصفی قرص مصرف کن ولی این اواخر دیدم دوباره تعریق ام خیلی زیاد شده و یکسری تغییر حالات رو احساس کردم مثل علائم پرکاری تیروئید و دوباره آزمایش دادم ولی جواب خوب بود نمیدونم هر آزمایشگاهی یک جواب میده هرسری ، جواب هاشون مثل هم نیست بخاطر همین من خودمم گیج شدم که دقیقا تیروئیدم در چه وضعیتی هستش :n13: من قبلا قبل از خواب خوب خیلی به مسائل مختلف فکر میکردم و تا دم صبح توی ذهنم با یک چیزی هایی یا افکاری درگیر بودم ولی الان حدود دو سه سالی میشه که اصلا به چیزی فکر نمیکنم و ذهنم قبل از خواب اصلا درگیر چیز خاصی نیست چون همه چیز انقده خوبه و مطابق میله که دیگه نمیدونم باید به کدومش فکر کنم فقط با خودم قرار گذاشتم دیگه به هیچی فکر نکنم جریان رو رها کنم هرچی اتفاق افتاد دیگه مهم نیست در کل قبل از خواب به چیز خاصی فکر نمیکنم .... من خواب طبیعی اصلا ندارم و اگر هم قرار باشه چند ساعتی بخوابم با قرص خواب هستش که میتونم بگم وقتی هم که خوابم میبره انقدر خواب های مزخرف میبینم و تو خواب حرص میخورم که وقتی بیدار میشم اعصابم کلی بهم میریزه با خودم میگم اصلا نخوابم بهتره دو ساعت هم میخوابم با بدبختی این خوابها نمیزارند آرامش داشته باشم بیشتر اوقات خواب خوب نمیبینم توی خواب مدام یا درحال دعوا کردن هستم یا کتک کاری کردن و کلی جنگ اعصاب گاهی اوقات رویاهای بد من تو خواب به عالم بیرون هم کشیده میشه مثلا خواب میبینم با کسی دارم کتک کاری میکنم طرف به من لگد میزنه منم شروع میکنم به گلد انداختم بعد ناگهان با صدای انفجار ناشی از لگدی که به در مثلا کمد یا زیر تلویزیونی انداختم از خواب بیدار میشم و میبینم تو خواب واقعا لگد انداختم و شیشه زیرتلویزنی قفلش چند تیکه شده و پرت شده وسط اطاق .... یا خواب میبینم دارم با کسی جر و بحث میکنم و بلند بلند توی خواب شروع میکنم به صحبت کردن :n03: طوریکه اطرافیانم مثل مامانم یا خواهرم بیدارم میکنند که مبادا تو خواب مثلا سکته نکنم از خوابم اصلا راضی نیستم خواب های خوب نمیبینم وقتی هم که بیدار میشم اعصابم بخاطر خواب های آشفته ای که دیدم کلی خرد میشه . کلونازپام رو دکتر به مادرم داده بود و من خودسرانه بخاطر بیخوابی که داشتم حدود ده سال پیش نصف قرص برای یک مدتی مصرف میکردم اون زمان تاثیرش نصف قرص یک میلی خیلی خوب بود ولی الان حتی دو تا قرص دو میلی هم دیگه تاثیری نداره . پیش دکتر اعصاب هم رفتم ولی یکسری داروهایی به من داد که کلی چاق شدم بدنم رو سست کرد و درکل از کارو زندگی وفعالیت های روزانه منو بازداشت که ترجیح دادم دیگه مصرف نکنم الان هم در طی 24 ساعت شاید 5 یا 6 ساعت به زور بخوابم اونم به زور قرص خواب ولی با این وجود فعالیت بدنیم خیلی زیاده بیشتر از حد توانم فعالیت میکنم و بنظرم غیرطبیعی هستش احساس میکنم انرژی که دارم غیر طبیعی هستش فوق العاده هم خشن و عصبی هستم و با کوچکترین جرقه ای از کوره در میرم طوریکه اطرافیان آخر سر کارشون به فرار میکشه :n09: حالا ترجیح میدم درباره این مسئله بیشتر حرفی نزنم چون آبروی خودم میره و ممکنه فکر کنید موجود وحشتناکی هستم . من یک خواهر دوقلو هم دارم من پنج دقیقه ازش بزرگترم خواهرم کاملا طبیعی هستش هیچگونه مشکلی نداره و فوق العاده ریلکس و آروم و خونسرد هستش و خدارو شکر حدود سه ساله که اصلا دفترچه بیمه شو عوض نکرده فقط هرچند ماه یکبار میبره و تاریخ اعتبارش رو تمدید میکنه ولی من به شیرینی سالی دو یا سه بار باید دفترچه بیمه جدید بگیرم چون برگه هاش از بس که دکتر های مختلف میرم زود تموم میشه سر این تیروئید بیماری ها و مشکلات مختلفی که اصلا خیلی هاش رو خیلی از دکترها هم نمیتونند تشخیص بدند که علتش چیه دقیقا برام پیش اومده و میاد انقدر مشکل و بیماری های مختلف برای من هستش که شاید باورتون نشه به شیرینی روزی 12 تا قرص مختلف که دکترهای مختلف برام تجویز کردن مصرف میکنم فقط میتونم بگم که این تیروئید برخلاف اسمش که بنظر یک بیماری ساده میاد بینهایت موذی هستش و از درون ریز ریز روی تمام اندامهای بدن و حتی اعصاب و روان اثر مخرب داره فقط میتونم بگم که حسرت یک خواب طبیعی اونم به اندازه کافی به دلم مونده شب تا صبح بیدارم به اعضا خانواده ام که خیلی راحت میخوابند یا نصف شب انقدر خوابشون عمیقه که خروپف هم میکنند و بمب هم بندازی بیدار نمیشند غبطه میخورم فقط دلم میخواد یک خواب آروم داشته باشم در آرامش یک خواب شیرین و کافی که وقتی از خواب بیدار میشم حالم واقعا خوب باشه . حالم خیلی بده چون اصلا نمیتونم بخوابم چون خوابم کافی نیست احساس خستگی میکنم ولی خوابم نمیبره
fariba000
19-09-2014, 05:40
منم بیخوابی دارم. میدونم علتش چیه. درگیری فکری. وقتی فکر آدم مدام در حال تجزیه تحلیله خواب ازش دور میشه. کاش میشد فکر رو کنترل کرد.
Alireza SM
19-09-2014, 13:38
سلام خسته نباشید من 32 ساله هستم خانم و مجرد هستم . درد تو قسمت های مختلف سر و پیشانی ندارم . فشارم معمولا ده روی هشت هستش . پوستم خیلی خشکه و دمای بدنم متغیر هستش بعضی اوقات نشستم یکدفعه ای الکی گر میگیرم داغ میشم حرارتی که از بدنم فوران میزنه رو کاملا حس میکنم و بیشتر اوقات هم بدنم یخه بخصوص دست و پام . من بخاطر اینکه یکدفعه از یک مسئله ای ترسیدم وجا خوردم گواتر سمی گرفتم که فوق العاده پر کار بود و حتی دکتر در دوران دبیرستان منو ممنوع کلاس کرد و مشکلم با دارو حل نشد و مجبور شدم ید درمانی کنم چون درمدت سه ماه نزدیک 23 کیلو وزن کم کردم بخاطرتعریق زیاد و ادرار زیاد تپش قلب و مشکلات روحی که برام پیش اومد حتی تمام نظم و نظام بدنم بهم ریخت و از دوران دبیرستان ممنوع ورزش هم شدم بعد از ید درمانی هم تیروئیدم به کل از بین رفت و دیگه افتاد به کم کاری شدید و کلسترول بد که همون LDL هستش و جواب ازمایشاتم خیلی بد بود البته این مسئله در دوران دانشگاه من بود که دوباره بخاطر یکسری مسائل دوباره دو ترم ممنوع کلاس شدم و همچنین ممنوع ورزش در دوران دانشگاه یعنی ما دو واحد ورزش داشتیم هر دو واحد رو من بصورت کتبی امتحان دادم یک کتاب ورزش بهم معرفی کردن خوندم و امتحان دادم . آخرین بار که آزمایش دادم همین دو ماه پیش بود که T3 T4 مشکلی نداشت ولی TSH بالا بود یعنی آزمایش رو دکتر زنان بخاطر یک مسئله ای که برام پیش اومده بود و رفتم سونوگرافی و جواب سونوگرافیم مثانه عصبی بود برام نوشت آزمایش تیروئید و یکسری آزمایشات هورمونی و جواب آزمایش رو به دکتر که نشون دادم گفت تیروئیدت کم کار شده و به جای روزی یک دونه قرص لووتیروکسین یکی و نصفی قرص مصرف کن ولی این اواخر دیدم دوباره تعریق ام خیلی زیاد شده و یکسری تغییر حالات رو احساس کردم مثل علائم پرکاری تیروئید و دوباره آزمایش دادم ولی جواب خوب بود نمیدونم هر آزمایشگاهی یک جواب میده هرسری ، جواب هاشون مثل هم نیست بخاطر همین من خودمم گیج شدم که دقیقا تیروئیدم در چه وضعیتی هستش :n13: من قبلا قبل از خواب خوب خیلی به مسائل مختلف فکر میکردم و تا دم صبح توی ذهنم با یک چیزی هایی یا افکاری درگیر بودم ولی الان حدود دو سه سالی میشه که اصلا به چیزی فکر نمیکنم و ذهنم قبل از خواب اصلا درگیر چیز خاصی نیست چون همه چیز انقده خوبه و مطابق میله که دیگه نمیدونم باید به کدومش فکر کنم فقط با خودم قرار گذاشتم دیگه به هیچی فکر نکنم جریان رو رها کنم هرچی اتفاق افتاد دیگه مهم نیست در کل قبل از خواب به چیز خاصی فکر نمیکنم .... من خواب طبیعی اصلا ندارم و اگر هم قرار باشه چند ساعتی بخوابم با قرص خواب هستش که میتونم بگم وقتی هم که خوابم میبره انقدر خواب های مزخرف میبینم و تو خواب حرص میخورم که وقتی بیدار میشم اعصابم کلی بهم میریزه با خودم میگم اصلا نخوابم بهتره دو ساعت هم میخوابم با بدبختی این خوابها نمیزارند آرامش داشته باشم بیشتر اوقات خواب خوب نمیبینم توی خواب مدام یا درحال دعوا کردن هستم یا کتک کاری کردن و کلی جنگ اعصاب گاهی اوقات رویاهای بد من تو خواب به عالم بیرون هم کشیده میشه مثلا خواب میبینم با کسی دارم کتک کاری میکنم طرف به من لگد میزنه منم شروع میکنم به گلد انداختم بعد ناگهان با صدای انفجار ناشی از لگدی که به در مثلا کمد یا زیر تلویزیونی انداختم از خواب بیدار میشم و میبینم تو خواب واقعا لگد انداختم و شیشه زیرتلویزنی قفلش چند تیکه شده و پرت شده وسط اطاق .... یا خواب میبینم دارم با کسی جر و بحث میکنم و بلند بلند توی خواب شروع میکنم به صحبت کردن :n03: طوریکه اطرافیانم مثل مامانم یا خواهرم بیدارم میکنند که مبادا تو خواب مثلا سکته نکنم از خوابم اصلا راضی نیستم خواب های خوب نمیبینم وقتی هم که بیدار میشم اعصابم بخاطر خواب های آشفته ای که دیدم کلی خرد میشه . کلونازپام رو دکتر به مادرم داده بود و من خودسرانه بخاطر بیخوابی که داشتم حدود ده سال پیش نصف قرص برای یک مدتی مصرف میکردم اون زمان تاثیرش نصف قرص یک میلی خیلی خوب بود ولی الان حتی دو تا قرص دو میلی هم دیگه تاثیری نداره . پیش دکتر اعصاب هم رفتم ولی یکسری داروهایی به من داد که کلی چاق شدم بدنم رو سست کرد و درکل از کارو زندگی وفعالیت های روزانه منو بازداشت که ترجیح دادم دیگه مصرف نکنم الان هم در طی 24 ساعت شاید 5 یا 6 ساعت به زور بخوابم اونم به زور قرص خواب ولی با این وجود فعالیت بدنیم خیلی زیاده بیشتر از حد توانم فعالیت میکنم و بنظرم غیرطبیعی هستش احساس میکنم انرژی که دارم غیر طبیعی هستش فوق العاده هم خشن و عصبی هستم و با کوچکترین جرقه ای از کوره در میرم طوریکه اطرافیان آخر سر کارشون به فرار میکشه :n09: حالا ترجیح میدم درباره این مسئله بیشتر حرفی نزنم چون آبروی خودم میره و ممکنه فکر کنید موجود وحشتناکی هستم . من یک خواهر دوقلو هم دارم من پنج دقیقه ازش بزرگترم خواهرم کاملا طبیعی هستش هیچگونه مشکلی نداره و فوق العاده ریلکس و آروم و خونسرد هستش و خدارو شکر حدود سه ساله که اصلا دفترچه بیمه شو عوض نکرده فقط هرچند ماه یکبار میبره و تاریخ اعتبارش رو تمدید میکنه ولی من به شیرینی سالی دو یا سه بار باید دفترچه بیمه جدید بگیرم چون برگه هاش از بس که دکتر های مختلف میرم زود تموم میشه سر این تیروئید بیماری ها و مشکلات مختلفی که اصلا خیلی هاش رو خیلی از دکترها هم نمیتونند تشخیص بدند که علتش چیه دقیقا برام پیش اومده و میاد انقدر مشکل و بیماری های مختلف برای من هستش که شاید باورتون نشه به شیرینی روزی 12 تا قرص مختلف که دکترهای مختلف برام تجویز کردن مصرف میکنم فقط میتونم بگم که این تیروئید برخلاف اسمش که بنظر یک بیماری ساده میاد بینهایت موذی هستش و از درون ریز ریز روی تمام اندامهای بدن و حتی اعصاب و روان اثر مخرب داره فقط میتونم بگم که حسرت یک خواب طبیعی اونم به اندازه کافی به دلم مونده شب تا صبح بیدارم به اعضا خانواده ام که خیلی راحت میخوابند یا نصف شب انقدر خوابشون عمیقه که خروپف هم میکنند و بمب هم بندازی بیدار نمیشند غبطه میخورم فقط دلم میخواد یک خواب آروم داشته باشم در آرامش یک خواب شیرین و کافی که وقتی از خواب بیدار میشم حالم واقعا خوب باشه . حالم خیلی بده چون اصلا نمیتونم بخوابم چون خوابم کافی نیست احساس خستگی میکنم ولی خوابم نمیبره
خسته نباشید میگم بخاطر اینهمه تایپ.
فرمودین 12 تا دارو مصرف میفرمایین، اسم همشون رو بگین ببینم با بنزودیازپین ها تداخلی چیزی نداشته باشن. دکتر اعصاب دقیقا چه داروهایی به شما داد و شما چند مدت مصرف کردین ؟ من احتمال میدم مشکل تیروئید شما باعث آسیب های عصبی شده باشه. ولی پیشنهاد میدم بازم هم به متخصص اعصاب و روان مراجعه بفرمایید تا داروهای خواب آور دیگه رو بهتون بده. برای مشکلاتی هم که هنگام خواب دارین ( کابوس و بیقراری و ... ) داروهایی مثل کلرودیازپوکساید و کاربامازپین موثر هستند البته باید متخصص اعصاب براتون تجویز کنه.
حتما هم دوتا کلونوزپام رو قطع کنین و یه دونه مصرف کنین فقط. حتی اگه تاثیرش کمتر بشه. 4 میلی گرم کلونوزپام بدون تجویز روانپزشک خوب نیست.
miss_ava7
19-09-2014, 19:58
از من میشنوید قرص خواب آور و آرام بخش نخورید،بیشتر عضله های بدنو سِر میکنه تا که مغزو از کار بندازه! همون جوری هم که بقیه گفتن فکر راحت خیلی مهمه.
منم خودم خوابم زیاد خوب نیست. کارایی که کردم و تقریبا مفید بوده:
تعویض بالش و تشک (اندازه اش واقعا مهمه! و همین طور نرمی و سفتیش)
استفاده از چشم بند (یه ذره نور هم اذیتم میکنه و نمیزاره بخوابم)
خوردن معجون عسل و دارچین قبل خواب(توی آب داغ حل کنید). آرام بخشه، بعضی ها هم شیر یا دوغ که می خورن تخت می خوابن!
استرس هم نمیزاره آدم بخوابه، کافئین رو هم کم کنید (چایی)،گوشیتونو هم شبا کنار سرتون نزارید
ورزش کنید و مطالعه کنید(فعالیت ذهنی و جسمی) که خوب خسته شید و راحت خوابتون ببره
سلام دکتر اعصاب برام نوارمغزنوشت جواب نوار رو که براش بردم چند جای نوار رو با خودکار علامت زد چهارقلم دارو برام تجویز کرد کاربامازپین؛ کلونازپام؛ پریمیدون و آمی تریپ تیلین که من دو هفته این داروها رو مصرف کردم دیدم به شدت وزنم داره میره بالا و کاملا سستم کرده همون عوارضی که داروهای اعصاب دارند که مطمئنا شما خودتون میدونید و نیازی به ذکر نیست و من قطعش کردم دیگه نخوردم حتی به دکتراعصابم هم مجددا مراجعه کردم و خواستم که داروها رو عوض کنه چون بهم نمیساخت دو قلم ازین داروها رو عوض کرد ولی بازم بهم نساخت و من کلا دیگه مصرف نکردم و به دکتر هم مراجعه نکردم چون یکی از بدترین عوارضی که داشت این بود که وقتی میخواستم راه برم احساس میکردم روی زمین راه نمیرم رو هوا دارم راه میرم پاهامو روی زمین احساس نمیکردم احساس میکردم سبک هستم و روی هوا معلق مخصوصا صبح ها که میخواستم برم دانشگاه تو خیابون خیلی این حس برام وحشتناک بود هیچگونه تعادلی نداشتم اینش از همه بدتر بود مخصوصا وقتی میخواستم از خیابون رد بشم فرض کنید با وجود اینهمه موتور و ماشین و اتوبوس احساس کنی روی هوا معلقی ، زمین رو زیرپاهات احساس نکنی و هیچگونه تعادلی هم نداشته باشی .
داروهایی که الان مصرف میکنم صبح ناشتا یکی ونصفی قرص لووتیروکسین ، روزی یک عدد فلوکستین ، نولپازا 20 روزی دو عدد داروی معده هستش ؛ سیتریزین 10 روزی دو عدد، باکلوفن و ایمی پرامین و بتامتازون از هر کدوم روزی یک عدد که دکتر این سه قلم رو بخاطر مثانه عصبی نورولوژیک برام تجویز کرده ، مفتامیک اسید و ترنسید 250 هر شش ساعت یک عدد از هر کدوم و قرص کلونازپام هم که شبها . حتی تا سه هفته پیش هم بخاطر سرفه های مداومی که داشتم دکتر برام عکس نوشت از شش و ریه و بنا به تشخیص گفت عفونت ریه دارم و آنتی بیوتیک قوی برام تجویز کرد هر هشت ساعت که یک هفته مصرف کردم و متاسفانه بعد از یک هفته سرفه ام که قطع نشد هیچ به دارو هم حساسیت نشون دادم و خارش شدید گرفتم و به دکتر پوست که مراجعه کردم گفت حساسیت به آنتی بیوتیک هستش و کهیر زدی و آلرژی مزمن هستش که اونم به برام سیتریزن روزی دو عدد نوشت .
بله شما درست میگید کلونازپام خوب نیست حتی داروخانه هم بدون تجویز وبدون نسخه پزشک بصورت آزاد این دارو رو نمیده .... ولی دیگه چیکار میشه کرد دوست عزیز وقتی نمیتونم بخوابم از طرفی هم خسته میشم و دلم میخواد چند ساعتی رو بخوابم البته الان چند شبی هستش که دیگه کلونازپام نمیخورم هر سه شب درمیان میخورم اونم دیگه خیلی بهم فشار میاد از زور بیخوابی .
تمام مشکلات من بخاطر این تیروئید هستش تمامه سیستم بدن منو بهم ریخته روی همه چی تاثیر میزاره
Alireza SM
20-09-2014, 07:12
اون اول که کاربامازپین و پریمیدون رو همزمان مصرف میکردین خودش میتونست باعث بشه مشکل کابوس دیدن و از خواب پریدن و ... حل بشه. من جای دکتر بودم یه کلرودیازپوکساید هم به همراهش تجویز میکردم ( البته من متخصص اعصاب نیستم ) چون تاثیر همزمان این سه تا دارو رو دیدم این حرفو زدم. عوارضی هم که اون اول داشته به مرور قرار بود کاهش پیدا کنن شما بهتر بود اون اول داروها رو قطع نمیکردین اونم سر دوهفته ! بهتر بود ادامه میدادین و دوره درمان رو ( احتمالا برای دوماه دارو نوشته بوده دکترتون ) تکمیل میکردین.
الان اگه به یه متخصص اعصاب دیگه مراجعه کنین با توجه به تجربه شما از داروهای دیگه، روانپزشک جدید میتونه با کیفیت بهتری براتون دارو تجویز کنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.