PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال راجع به خرید جیلی امگراند 7

karim
17-09-2014, 16:53
با سلام خدمت دوستان.
من می خوام یه ماشین خانوادگی با حدود قیمت 70 تومن بگیرم که هم از نظر موتوری تا 7-6 سال خیالم راحت باشه و هم امکانات جدید و خوبی به نسبت قیمتش داشته باشه.
راستش از جیلی امگراند 7 خوشم اومده ولی از کارشناسای این رشته چند سوال داشتم:
1- کیفیت این محصول تا چه حد خوبه؟ میشه به موتور و قطعاتش اطمینان کرد؟
2- فرق بین مدل های 2013 و 2014 اون چیه؟فقط اتومات و دنده ای بودنه که حدود 15 تا 18 میلیون اختلاف قیمت دارن؟
3- چرا یکی گفته 10 ایربگ داره، یکی گفته 12 تا؟ مدل هاش فرق میکنه؟
3- یه دونه کارکرده در حد نو تو سایت (باما) بود، میده 58 تومن. (19000 کار کرده). به نظرتون خوبه یا صفر بگیرم؟

hossein.az
17-09-2014, 17:27
با سلام خدمت دوستان.
من می خوام یه ماشین خانوادگی با حدود قیمت 70 تومن بگیرم که هم از نظر موتوری تا 7-6 سال خیالم راحت باشه و هم امکانات جدید و خوبی به نسبت قیمتش داشته باشه.
راستش از جیلی امگراند 7 خوشم اومده ولی از کارشناسای این رشته چند سوال داشتم:
1- کیفیت این محصول تا چه حد خوبه؟ میشه به موتور و قطعاتش اطمینان کرد؟
2- فرق بین مدل های 2013 و 2014 اون چیه؟فقط اتومات و دنده ای بودنه که حدود 15 تا 18 میلیون اختلاف قیمت دارن؟
3- چرا یکی گفته 10 ایربگ داره، یکی گفته 12 تا؟ مدل هاش فرق میکنه؟
3- یه دونه کارکرده در حد نو تو سایت (باما) بود، میده 58 تومن. (19000 کار کرده). به نظرتون خوبه یا صفر بگیرم؟

1-کیفیتش خوبه و به نسبت محصولات ام وی ام و داخلی ها کاملا راضی کنندست مخصوصا اینکه صفحه نمایش و امکانات مناسبی در کابین تعبیه شده .در رابطه با اطمینان بهش ه طبق ادعای خودشون 5 سال گارانتیش میکنند
2- هیچ فرقی نمیکنه به غیر از حالت چراغ دی لایت .صرفا مدل ماشین تغییر کرده والا خود محصول تغییری نداشته
بله قیمت اتومات خیلی به نسبت دنده ای بالاست ون هم به خاطر طالب بیشتر این روزها توی بازاره
3- هرکسی واسه اینکه مالشو بفروشه یه جور تبلیغ راه میندازه والا10 ایربگ هست
4-توی بازار با قیمت پایین تر میتونید پیدا کنید
تا چند وقت پیش هرکسی توی این محدوده میخواست خرید کنه صفر فقطز اینو پیشنهاد میدادم اما با چند نفر از صاحبینش که دیگه فروخته بودند و یا داشتند و بی تعصب صحبت میکردند پرسیدم همه یه مسئله اشاره میکردند از همه چیز راضی بودند ولی میگفتند گیربکس زوزه داره و نمایندگی زیر بار نمیره
پیشنهاد من اینکه اگر میتونید کمی بودجرو بالا ببرید برید سراغ j5 اتومات والا j5 دنده ای
اگر تا 80 تومن ببرید بالا کمری و سوناتا 2008 تمیز و سالم میشه خرید

karim
17-09-2014, 19:30
از توضيحات كاملتون خيلي ممنونم.
راستش خودمم خيلي علاقه اي به اين محصولات چيني نداشتم ولي چون تعريفشو شنيده بودم تحقيق كردم.
راجع به كمري ٢٠٠٨ كه گفتين، ميترسم خرج رو دستم بذاره. راستش اصلا اطلاعي راجع به ماشين دست دوم خريدن ندارم.
حالا اين گيربكسه خيلي اذيته؟ يعني مشكل اساسي به حساب مياد؟
با تشكر فراوان از جوابتون.

Pourya-pc
18-09-2014, 09:24
از توضيحات كاملتون خيلي ممنونم.
راستش خودمم خيلي علاقه اي به اين محصولات چيني نداشتم ولي چون تعريفشو شنيده بودم تحقيق كردم.
راجع به كمري ٢٠٠٨ كه گفتين، ميترسم خرج رو دستم بذاره. راستش اصلا اطلاعي راجع به ماشين دست دوم خريدن ندارم.
حالا اين گيربكسه خيلي اذيته؟ يعني مشكل اساسي به حساب مياد؟
با تشكر فراوان از جوابتون.

من یک سفر کوتاه از اصفهان به چادگان با جیلی داشتم ، حقیقتا در نگاه اول خیلی ازش خوشم اومد اما به چند مشکل اساسی برخوردم که خدمتتون میگم
اول اینکه دنده های بالا خیلی خشک جا میرفتن ( یک و سه و پنج ) و دنده عقب هم بدتر از پراید چنان صدای خرچ میداد که آدم حس میکنه الان گیرباکس کنده میشه
توی سربالایی و گردنه واقعا کم میاره و هی باید دنده معکوس بدید ، یعنی حس کردم زور موتور کمه ولی در کفی خوب بود
در مجموع ماشین نرمی هست ، ترمزهای خوبی داره ، مصرفش هم در حد سمند هست و ظاهرش هم به روز میباشد اما به نظرم به این قیمت نمیارزد کمری هم اگر درست استفاده شده باشه راحت تا 10 الی 15 سال به مشکل اساسی نمیخوره . الان 2007 تمیز سوار بشید از نظر فنی توپ توپ انگار صفره

karim
21-09-2014, 18:56
ممنون از توضیحاتتون پوریا جان.
با این حساب از خرید جیلی پشیمون شدم ( با احتساب اینکه از اول هم دودل بودم!!!) ولی حالا سر یه دوراهی جدید قرار گرفتم. اینکه پولهامو جمع کنم و با زحمت و قرض و قوله!!! یه کمری 2008 بگیرم یا فعلا به یه خودرو وطنی مثلا پارس ELX یا ... بسنده کنم و دو سه سال دیگه به یه خودرو خوب فکرکنم. آخه فعلا تا حدود 70 تومن بیشتر نمیتونم هزینه کنم.

Pourya-pc
21-09-2014, 20:20
ممنون از توضیحاتتون پوریا جان.
با این حساب از خرید جیلی پشیمون شدم ( با احتساب اینکه از اول هم دودل بودم!!!) ولی حالا سر یه دوراهی جدید قرار گرفتم. اینکه پولهامو جمع کنم و با زحمت و قرض و قوله!!! یه کمری 2008 بگیرم یا فعلا به یه خودرو وطنی مثلا پارس ELX یا ... بسنده کنم و دو سه سال دیگه به یه خودرو خوب فکرکنم. آخه فعلا تا حدود 70 تومن بیشتر نمیتونم هزینه کنم.
خواهش میکنم
به نظرم با این بودجه حیف هست سمت خودروهای داخل برید ، کمری یا سوناتا تروتمیز میشه پیدا کرد که واقعا ارزش خرید دارند .
کمری 2007 GL با بودجتون همخوانی دارد .