david-ebi
15-09-2014, 18:30
سلام دوستان.من دوتا مودم دارم که هر دوشون هم تی پی لینک هست.یکیشون بیسیم نیست و یکیشون بیسیم هست.مودمی که بیسیم هست مدلش هست w8970 که سه آنتنه هستش و مشکی رنگ.حالا به علت اینکه مودم 8970 نمیتونه کل پهنای باند 10 مگ منو بگیره و 8 مگ بیشتر نمیگیره(به علت اینکه نویزم لب مرز هست و وقتی مودم 8970 رو میزنم نویزم ظاهرا بیشتر میشه و پهنای باندم خود به خود کم میشه.اما به محض اینکه مودم قدیم غیر بیسیمم رو میزنم دوباره میاد روی 10 مگ)میخواهم از مودم جدیدم به عنوان روتر استفاده کنم و مودم قدیمیمو بهش وصل کنم تا اینترنتو اون بده اما وایرلسو مودم جدیدم بده.با کابل شبکه از خروجی مودم قدیمیم به یکی از 4پوذت مودم 8970 که اسمش lan4/wan هست متصل کردمش و از توی کانفیگ مودم 8970 حالت رو روی wirless router mode گذاشتم.اما متاسفانه نه سیستمم که با کابل لن به مودم 8970 وصل هست به اینترنت وصل میشه و نه با گوشیم از طریق وای فای تونستم به اینترنت وصل بشم.ظاهرا در قسمت مربوط به تنظیمات روتر مودم 8970 باید اعداد مربوط به آی پی آدرس و جت وی و سابنت ماسک و دی ان اس ها رو دستی وارد کنم که نمیدونم چی هست.شایدم اصلا احتیاجی به این کار نباشه.دوستانی که برای تبدیل مودم به روتر در جریان هستند لطفا راهنمایی بفرمایند.متشکرم.(در ضمن تنظیمات وای فای در مودم 8970 انجام شده و حتی گوشیم شبکه وای فای رو پیدا میکنه و بهش کانکت میشه اما توی هیچ سایتی نمیتونه بره و مرتب میگه شما آفلاین هستید)